Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Θα σου κρατήσω για το βράδυ Άννα. Επ, κάνω έντιτ για να καλέσω και σένα Linaki που μόλις είδα το μήνυμά σου.

annia ύστερα από τέτοια εμπειρία στον οδοντίατρο θα πρέπει να έχεις γίνει ατσάλι (ψυχολογικά).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοροτσακια μου!!!

πως ειστε σημερα?

εμεις σημερα επειδη εχουμε εξωτερικες δουλιτσες θα φαμε τα χτεσινα μιας και εκανα μπολικη ποσοτητα.

Δηλαδη, μπαμιες για μενα και την μπεμπα στην κοιλιτσα που της αρεσουν πολυ και γεμιστα ο αντρουλης!

Δεν πειράζει Μαρία μου, μια χαρά φαγητά είναι! Κι εμάς χθες έμεινε σπανακόρυζο αλλά θα το φάμε την Παρασκευή, δεν το γλιτώνουμε:-(!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα Αρετη μου, ναι μωρε δεν θελω καθολου να πεταμε φαγητο, το εχω για κακο.

συνηθως κανω σωστες ποσοτητες, γαι χτες το ηξερα οτι πρεπει να κανω περισσοτερο.

Αλλα αν κατι περισεψει προσπαθω να το αξιοποιω αλλιως, ειναι κριμα μωρε...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Ευχαριστώ Άννα (η μεγάλη μου κόρη γιορτάζει). Το μεσημέρι θα φάμε κόκορα μακαρονάδα και το βράδυ θα φτιάξω μεζεδάκια να κεράσω τους παπούδες και τις αδερφές του συζύγου. Δε θα κάνουμε γιορτή κανονική λόγω σχολείων και ταξιδιού, αλλά ένα τσιμπολόγημα θα γίνει.

Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλες τις Ειρήνες και τους Ειρηναίους.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Ευχαριστώ Άννα (η μεγάλη μου κόρη γιορτάζει). Το μεσημέρι θα φάμε κόκορα μακαρονάδα και το βράδυ θα φτιάξω μεζεδάκια να κεράσω τους παπούδες και τις αδερφές του συζύγου. Δε θα κάνουμε γιορτή κανονική λόγω σχολείων και ταξιδιού, αλλά ένα τσιμπολόγημα θα γίνει.

Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλες τις Ειρήνες και τους Ειρηναίους.

να την χαιρεσαιιιιιιιιιιιι!!!!!κ εμενα σημερα γιορταζει η μανουλα μου,περσι δεν της εκανα τετοια μερα το καλυτερο δωρο...ευχομαι του χρονου να το κανω:D:D

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Εύχομαι και σε σας πάντα να έχετε ευτυχισμένη οικογένεια.

να την χαίρεσαι την κορούλα σου Eviri;)

Σήμερα μπριζόλες ψητές και πατατούλες τηγανητές......θα βράσω και κολοκυθάκια για σαλάτα:P

να την χαίρεσαι την κορούλα σου Eviri;)

Σήμερα μπριζόλες ψητές και πατατούλες τηγανητές......θα βράσω και κολοκυθάκια για σαλάτα:P

χαχα... περιττά!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...