Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα παιδια τι κανετε;

Αχ τι ειναι αυτα που διαβαζω πρωινιατικα καθολου δεν μου αρεσουν ....

Νικο μου περαστικα κ να προσεχεις τον εαυτο σου! Φωτεινη κ σε εσας περαστικα για τον κουνιαδο σου, ευχομαι καλη αναρρωση !

Αγγελικη & Ιωαννα χρονια πολλα να τα χαιρεστε τα παιδακια σας!!!

Εβιρακι μου πολυ χαρηκα που διαβασα τα νεα σου! πρπειε να ηταν πολυ ωραια κ συγκινητικα !!!Κ σε αλλες χαρες στα κοριτσακι σου !

Στουμφιτακι πολυ ωραιο φαγακι εχετε!

Εμεις σημερα φασολακια λαδερα !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα σε ολους! Δεν μπορω να πω οτι χαρηκα με τα νεα που διαβασα κι ευχομαι περαστικα σε ολους. Το παιδακι μου τον λενε Χρηστο οποτε δεν γιορταζε εχτες αλλα οι ευχες παντα ειναι καλοπροαιρετες.

Εβιρακι χαρηκα πολυ που σε διαβασα παλι και φυσικα θα ενιωσες πολυ περηφανη για το κοριτσι σου. Ωραια περασατε χαλαλι η κουραση

Σημερα θα φαμε μακαρονια που εμειναν απο χτες, σας χαιρετω για την ωρα γιατι τρεχω

Καλημέρες!

Τι κάνετε? Ελπίζω να περνάτε όμορφα το Σ/Κ.:P

Εμείς είμαστε έτσι και έτσι... ο σύζυγος έχει χτυπήσει άσχημα το χέρι του και είναι με αντιβίωση... μία βδομάδα τώρα και δεν του έχει περάσει ακόμα! Εγώ έχω κάποια γυναικολογικά θέματα και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη... και για τους δυό μας, γιατί μας έχουν ρίξει όλα αυτά...από φαγητά την Παρασκευή έκανα καρμπονάρα με λουκάνικο, χτες σουτζουκάκια με τηγανιτές πατάτες και σήμερα τρώμε παιδάκια στην πεθερά μου.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες τους προχθεσινούς και σε όποιους είχαν εορτάζοντες! Σίγουρα είχατε και από κάποιον με τόσες ονομαστικές γιορτές μαζεμένες:D

Εβίρι πολύ χαίρομαι που περάσατε υπέροχα με όλη την οικογένεια! να χαίρεσαι την κοράκλα σου και να σε κάνει πάντα υπερήφανη, γιατί το αξίζεις! Πήγαν και στο Μέγαρο και στο Ηρώδειο φέτος? Ουάου! τι όμορφα! πολύ θα ήθελα να τους έβλεπα... ξέρεις όταν ακούω την κρητική λύρα να παίζει, αυτόματα το πόδι μου κουνιέται στο ρυθμό της:D... έπρεπε να έμενα Κρήτη εγώ! Καλά δεν ήξερα ότι υπήρχε παρέλαση γκέι:o αν είναι δυνατόν! και με παιδιά?! άντε μετά να εξηγήσεις στα μικρά παιδιά, γιατί είναι έτσι ντυμένοι και συμπεριφέρονται έτσι?! Πάντως έτσι εγώ γέλασα με την ψυχή μου ,όταν είχαμε πάει Ζάκυνθο και είδαμε 2 πανύψηλα όμορφα αγόρια ντυμένα γυναίκες! Και έναν άλλον με τιραντέ φουστανάκι άσχημο και γελοίο συγχρόνως! χα χα χα είναι για γέλια και για κλάματα!

καλημερα παιδια κ χρονια πολλα σε οποιον γιορταζει!!

Νινακι μου πως ειστε; Ολα καλα;

Αγγελικη μου πως παει η θεραπεια τι λεει ο γιατρος;

Στρουμφιτακι σε αυτη την ηλικια εχω ακουσει πολλα παιδακια πως παρουσιαζεται καποια ψευδοαλλεργια στο αυγο αλλα γρηγορα ξεπερνιεται !! Ηρθε η ωρα να γυρισει ο συζυγος στην δουλεια πφφφ;

Φωτεινη μου καλημερα!! Παλι βρεχει εκει ε; Κ εδω χτες το μεσημερι εριξε καρεκλες !

Εμενα ηρθαν χτες κ μου πηραν τα χαλια του σαλονιου βρηκα πολυ οικονομικα κ τα εδωσα.

Μαγειρικα εφτιαξα μπουτακια κοτοπουλο με πατατες για σημερα κ φασολακια φρεσκα για αυριο.

Ιωαννακι πως εισαι;πως πανε τα κεφια;

Κ εμενα η διαθεση μου ειναι στα χειροτερα της κ γι αν αειμαι ειλικρινης αν εξαιρεσω την μεγαλη πιεση της δουλειας δεν εχω κατι αλλο που να με αποσχολει.Αφου δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου τα βραδυα .....

Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός! Δεν είσαι κουρέλι την άλλη μέρα όταν δεν κοιμάσαι? βέβαια φαντάζομαι έχεις ρίξει πολλά ξενύχτια με τα παιδιά, αλλά δεν είναι το ίδιο φυσικά. Ο σύζυγος έχει ένα θέμα το τελευταίο καιρό με τον ύπνο και παίρνει καμία φορά βαλεριάνα για να τον βοηθήσει.

Γεια σας κοριτσια!

Νινα πως εισαι? ο αντρας σου χτυπησε πολυ? ευχομαι να ειναι περαστικα. Χτύπησε αρκετά Ιωάννα και δεν λέει να περάσει! Τι γκαντεμιά είναι αυτή, δε λέγεται!

Τζενη τα κεφια ειναι αστα να πανε. Στη δουλεια επειδη εχουν φυγει λογω επισχεσεων καποια ατομα επιβαρυνομαι πολυ δουλεια αλλα φαντασου αυτο με κανει να ξεχνιεμαι, ευχομαι να ερχομαι στη δουλεια φαντασου. Η εργασιοθεραπεία βοηθάει πάντως σε δύσκολες καταστάσεις... ευτυχώς που έχεις το αγοράκι σου και φαντάζομαι σου δίνει δύναμη να παλεύεις.

Φωτεινη εσεις εκει δυστυχως εχετε βροχη και το καλοκαιρι. Μακαρι να προχωρησει η μεταθεση σου.

Σημερα δεν ξερω τι θα φαμε καθως μαγειρευει η μαμα ως συνηθως

Φιλια σε ολες

κούκλες τι κάνετε? βλέπω τα νέα σας δεν είναι πολύ καλά...δυστυχώς δεν θα κάνω την διαφορά...μόλις ήρθα απ τον γιατρό...άσχημη λοίμωξη του αναπνευστικού! παίρνω 7 φάρμακα και λέει ελπίζουμε να μη με γυρίσει σε άσχημη πνευμονία. Πονάω τρομερά κορίτσια από τον συνεχή και επίμονο βήχα (καταλήγω να βήχω τόσο που κάνω εμετό)....ξυπνάω τα παιδιά τα βράδια, τρέχουμε να τα κοιμίζουμε μέχρι τις 5-6 το πρωί που καταφέρνω να σταματήσει αυτό και να μπορέσω να κοιμηθώ. Και το χειρότερο είμαι μέσα στα νεύρα γιατί όλη την μέρα είμαι ιδρωμένος και κουρασμένος από τον βήχα... :-(

Ελπίζω να περάσει σύντομα...είναι σπαστικό γιατί δεν έχω καπνίσει ποτέ μου (ούτε καν δοκιμάσει) γιατί πάντα θεωρούσα ότι είναι καταστροφικό για τα πνευμόνια (και είναι) και κοιτάξτε με τώρα...τα δικά μου είναι σε μαύρα χάλια....

τα φιλιά μου σε όλες τις κούκλες μου

Αχ βρε Νίκο, έπρεπε να πάθεις και αυτό?! δε σε πάει φέτος, μου φαίνεται:(.. περαστικά και εύχομαι να μη γυρίσει σε πνευμονία... πρόσεχε πολύ!

Καλημέρα!

Χρονια Πολλά στους χθεσινούς εορτάζοντες! Να χαιρεστε τους δικους σας ανθρώπους!

Τζενη καλά εκανες και σηκωσες τα χαλια. Εδω σηκωνει η γιαγια ενα καθε μερα μονη της (αρνειται να με περιμενει -γκρρρ) αλλά δεν τα εχουμε σηκωσει ολα γιατι παιζουν ακομα κατω τα παιδια. Χτες τους εστησα μια σκηνουλα που εχουμε στο μπαλκονι, εβαλα εκει τα παιχνιδια τους και μαλλον εκει θα περνανε πλεον το χρονο τους. Πολύ ωραία ιδέα! θα ξετρελάθηκαν, φαντάζομαι! Όσο για τη διαθεση τι να πω... υπομονη. Λυπαμαι που αναγκαστηκε ο συζυγος να ξεκινησει και απογευματινη δουλεια. Μειωνεται κατα πολυ ο χρονος σου αλλά και ο ελευθερος χρονος που εχετε ως ζευγαρι.

Νινα πως ειστε με το συζυγο; Την ειδες τελικά τη βαφτιστήρα; Όχι μωρέ, δεν την είδα;)... έχουν πολύ τρέξιμο οι κουμπάροι και δεν μπορέσαμε να βρεθούμε. Με τον σύζυγο, το παλεύουμε...

Εδω δεν εχει βρεξει ακομα αλλά δειχνει να ετοιμαζεται. Εχει μια θολουρα και μια σκοτεινια αλλο πραγμα.

Οσον αφορα το θεμα μας ετοιμαζομουν να σας γραψω αρκετα κατορθωματα αλλά τζιφος. Ηταν να ερθει ΣΚ ο αντρας μου και μου ειχε ζητησει ο αδερφος μου να του στειλω προμηθειες (προφανως του καλοαρεσε την προηγουμενη φορα) αλλά δυστυχως ακυρωθηκε για ασχημο λογο. Νοσηλευεται απο χτες ο αδερφος του με υγρο στον πνευμονα (εχει και αλλα σοβαρα προβληματα υγειας) στην επαρχια όπου ζει κι ετσι θα παει εκει φυσικά. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλά και να μην υπαρχουν επιπλοκές και περιπλοκές. Μακάρι ο άνθρωπος! Να γυρίσει γρήγορα σπίτι του και γερός! Χτες ειχαμε κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες και τζατζικι, η μικρη ζητησε και σαλάτα και τελικά εφαγε μονο αυτη. Για σημερα ειπα στη γιαγια μακαρονακι κοφτο σουπιτσα. Κατι ελαφρυ για ολους.

Φιλια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Φωτεινούλα ευχαριστώ για τις ευχές για την κόρη μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον αδερφό του άντρα σου.

Εβιράκι τι καλά που μπορέσατε και κανατε και την βόλτα σας αλλά χαρήκατε και την κορούλα σας για λίγο! Άντε και πλησιάζει ο καιρός να έρθετε Ελλάδα!

Χτες μίλησα με την ricola μας. Είναι καλά αλλά ο μικρόυλης της την απασχολεί όλη μέρα. Ο οποίος είναι ένας κούκλος και της μοιάζει! Σας στέλνει τα φιλιά της! Αχ τι ωραία! Δώσε της και τα δικά μας!:tongue:

Νίκο τα πολλά τρεξίματα εξασθένησαν τον οργανισμό σου και σε έριξε για τα καλά η ίωση. Προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο αυτό είναι εφικτό.

Σας αφήνω για την ώρα γιατί έχω δουλίτσα. Τα ξαναλέμε αργότερα...

Καλημέρα και καλή εβδομαδα να εχουμε!

Τι κανετε; Πως τα περασατε το ΣΚ; Ελπίζω όμορφα αν κι ο καιρος απ'οτι καταλαβα πρεπει να εκανε τα τσαλιμακια του. Εδω εχει πεσει αρκετα η θερμοκρασια οπότε δεν πηγαμε ξανα για μπανιο (ευτυχως για εμενα).

Νινα περαστικα και στους δυο σας! Σας χτυπησε διπλα ε; Καλά κανεις και προσπαθεις να κρατησεις ακμαιο ηθικο αλλιως δεν παλευεται. Αχ τι μου κανεις με την καρμποναρα πρωινιατικα... Αυτο που λετε για τις gay parade και τις εμφανισεις, μου φαινεται αρκετα τραβηγμενο. Γενικά μου φαινονται ολα υπερβολικά και αυτο που γινοταν στο παρελθον που ολα ηταν κρυφα και απαγορευμενα αλλά και αυτη η υπερ-προβολή που ζουμε τα τελευταια χρονια. Δεν ξερω, ειμαι υπερ του μετρου. Ελευθερια επιλογων αλλά χωρις υπερβολές σε ολους τους τομεις. Παντως και φετος με δυσκολεψε η Eurovision που ετυχε να δει η μικρη την περσινη νικητρια (ή περσινο νικητή; ) και ρωτουσε πως μπορει μια κοπελα να εχει μουσι. Της ειπα οτι ειναι αντρας ηθοποιος που εχει ντυθει με γυναικεια ρουχα γιατι κατι τετοιο ειναι συνηθισμενο σε αυτο το επαγγελμα. Ισως να μην ηταν πολύ σωστο οπως το χειριστηκα αλλά μου φανηκε το πιο αθωο και το πιο απλό.

Νικο πως πας; Βλεπεις καθολου βελτιωση;

Αγγελικη δωσε τα φιλια μας στη Ricola. Οταν μπορεσει ας ξαναμπει να τα πουμε.

Τελικά ο αντρας μου ηρθε το Σαββατο το απογευμα κι εμεινε 24 ωρες. Ο κουνιαδος μου παει καλύτερα, μπορει και να βγει σημερα ή αυριο. Το Σαββατο φαγαμε τσιπουρες με χορτα. Χτες γεμιστα γιατι λειπουν τετοια φαγητα στον αντρα μου οποτε προσαρμοστήκαμε εμεις. Εχουν περισσεψει και για σημερα. Χτες το απόγευμα εφτιαξα και το παγωτο που ειχε γραψει τις προαλλες η Νινα. Εκανα λίγο βανιλια και λίγο με Νουτελα για δοκιμη. Σημερα λογικά θα το δοκιμάσουμε.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα τι κανετε; πως περασατε το ΣΚ;

Νινακι μου πως ειστε; τι κανει ο συζυγος; ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Φωτεινη ταξιδι αστραπη ο αντρουλςη σου ε; τι να κανουμε , τουλαχιστον ειναι καλυτερα ο αδερος του κ θα ερθει κ για περισσοτερες ημερες!

Εμεις το ΣΚ εδω στα ιδια τα γνωστα , αλλα μαθαμε κ δυσαρεστα νεα για ενα προσωπο κ μας εχει ριξει ολους πολυ.

Μαγειρικα το Σαββατο φαγαμε λαυρακια με βρατσα κολοκυθακια κ πατατες κ εφτιαξα κ 3κιλα μαρμελαδα φραουλα.

Χτες σουτζουκακια με ρυζι που εμειναν κ για σημερα κ εφτιαξα κ φακες κ κοτοπουλο με μπαμιες.Εκανα κ μιση δοση ζαμπονοτυροποιτακι για κολατσιο σημερα κ ενα κεικ που οπως το εφτιαξα το ξεφορμαρα κ το πεταξα.

Δν ξερω αν εφτεξε αυτο, μου πηρε ο συζτγος ενα αλευρι φαρινα απο ψιλικατζιδικο κ οταν το ανοιξα το χρωμα του μου φανηκε καπως .Μετα φωουσκοωσε υπερβολικα μονο στην μεση , οταν το εβγαλα ειχε ενα περιεοργο χρωμα κ μεσα ηταν σαν ψωμι.Συνταγη εκανα την ιδια που κανω παντα κ δεν αλλαξα τιποτα.Οποτε υποθετω απο το αλευρι δεν ξερω τι αλλο να πω... στο προγραμμα κ αυτα !ετσι να τα λεμε κ τα καλα κ τις αποτυχιες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο γενικά.

Το Σάββατο το πρωί έδωσε γραπτές εξετάσεις η κόρη μου για lower. Το επόμενο Σάββατο δίνει και προφορικά. Το βράδυ είχε καλέσει κάποιους φίλους της για την γιορτή της και ο άντρας μου τους έψησε σουβλάκια και πιτούλες. Είχε φτιάξει και τζατζίκι και μία σως, εγώ τους τηγάνισα πατάτες και το καταευχαριστήθηκαν!

Την Κυριάκή είχαν έρθει οι γονείς και ο αδερφός μου και φάγαμε το μεσημέρι. Ήρθαν για να χαιρετήσουν την κόρη μου για την γιορτή της αλλά και γιατί είχα κι εγώ τα γενέθλιά μου χτες. Είχα φτιάξει κλέφτικο και τηγάνισα πατατούλες, σως και τζατζίκι και σαλάτα ανάμεικτη με μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, πιπεριές και ξύδι μπαλσάμικο.

Για σήμερα έχω φτιάξει κοτομπέικον στον φούρνο με κρέμα γάλακτος. Θα τα συνοδέψουν με ότι αποφασίσουν.

Νινάκι το χέρι του αντρούλη σου είναι τόσο άσχημα τελικά ε? Ελπίζω να καλυτερέψει γρήγορα. Για τα δικά σου γυναικολογικά εύχομαι να είναι περαστικά!

Φωτεινούλα εγώ ούτε τα πόδια μου δεν βάζω στην θάλασσα ακόμη! Οπότε καταλαβαίνω πόσο χάρηκες που δεν χρειάστηκε να πάτε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο!

Τζενάκι τον τελευταίο καιρό κι εγώ ακούω συνεχώς άσχημα νέα για την υγεία κάποιων ανθρώπων. Τι να πω βρε παιδί μου...

Αυτά τα νέα του Σαββατοκύριακου. Πάω να δουλέψω κι επανέρχομαι αργότερα. Φιλιά σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα παρεούλα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Περάσαμε ένα όμορφο ΣΚ! Το Σάββατο βέβαια είχα πολλές δουλειές σπιτιού, αλλά τουλάχιστον τελείωσα. Σηκώσαμε και τα χαλιά και τα δώσαμε για καθάρισμα. Την Κυριακή το πρωί πήγαμε στην εκκλησία τη μικρή μας με τη νονά της κι έκανε το πρώτο της χρυσό δοντάκι! Ήταν πολύ ήσυχη και άνοιξε κατευθείαν το στοματάκι της και δεν δυσφόρησε καθόλου! Μετά πήγαμε σε μια παραλία και πλύναμε τα ρούχα της μετρώντας 40 κυματάκια και ήπιαμε κι έναν καφέ. Το απόγευμα πήγαμε στα βαφτίσια ενός άλλου παιδιού και η μικρή όλο γελούσε.

Μαγειρικά δεν είχα πολύ διάθεση να κάνω κάτι, οπότε έψησε ο άντρας μου στην ψησταριά λουκάνικα και κεμπάπ, φάγαμε για 2 μέρες κι έφαγε και η μικρή οπότε όλα καλά! Χθες έψησα κιμά για κανελόνια, μόνο που....ξέχασα να γεμίσω τα κανελόνια. Μου το θύμισε ο άντρας μου αργά το βράδυ και λέω αμάν τι έπαθα. Δεν πειράζει θα τα φτιάξω όταν γυρίσω από το γραφείο.

Νίνα μου έπαθε τελικά ζημιά ο καλός σου... Περαστικά βρε κορίτσι! Ελπίζω να είναι όλα καλά μ'εσένα! Σας έτυχαν μαζεμένα, αλλά που θα πάει θα περάσει.

Φωτεινή πολύ χάρηκα που ο κουνιάδος σου είναι καλύτερα! Έτσι ήρθε και ο μπαμπάς σας και τον είδατε έστω και για λίγο. Την επόμενη φορά θα είναι για περισσότερο και θα τον ευχαριστηθείτε!

Τζένη πολύ ωραία τα φαγητά σου (όπως πάντα!). Και οι αποτυχίες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Εκτός από το αλεύρι, μήπως άλλαξες κάτι στον τρόπο ψησίματος;

Αγγελική χρόνια πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!! Πολύ ωραία όσα φτιάξατε και ειδικά αφού ήταν για γιορτή και γενέθλια! Φαντάζομαι χαρά η κόρη σου και οι φίλοι της με τα σουβλάκια και τις πίτες! Πάρτυ!!!

Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας μας πώς είναι;;;

Πάω για δουλίτσα και τα ξαναλέμε!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Επίσης!!!!!

Περάσαμε ένα όμορφο ΣΚ! Το Σάββατο βέβαια είχα πολλές δουλειές σπιτιού, αλλά τουλάχιστον τελείωσα. Σηκώσαμε και τα χαλιά και τα δώσαμε για καθάρισμα. Την Κυριακή το πρωί πήγαμε στην εκκλησία τη μικρή μας με τη νονά της κι έκανε το πρώτο της χρυσό δοντάκι! Ήταν πολύ ήσυχη και άνοιξε κατευθείαν το στοματάκι της και δεν δυσφόρησε καθόλου! Μετά πήγαμε σε μια παραλία και πλύναμε τα ρούχα της μετρώντας 40 κυματάκια και ήπιαμε κι έναν καφέ. Το απόγευμα πήγαμε στα βαφτίσια ενός άλλου παιδιού και η μικρή όλο γελούσε.

Μπράβο στο κοριτσάκι σου που ήταν κυρία στην εκκλησία!

Μαγειρικά δεν είχα πολύ διάθεση να κάνω κάτι, οπότε έψησε ο άντρας μου στην ψησταριά λουκάνικα και κεμπάπ, φάγαμε για 2 μέρες κι έφαγε και η μικρή οπότε όλα καλά! Χθες έψησα κιμά για κανελόνια, μόνο που....ξέχασα να γεμίσω τα κανελόνια. Μου το θύμισε ο άντρας μου αργά το βράδυ και λέω αμάν τι έπαθα. Δεν πειράζει θα τα φτιάξω όταν γυρίσω από το γραφείο.

Το γέμισμα είναι εύκολο οπότε δεν θα σε καθυστερήσει.

Αγγελική χρόνια πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!!

Ευχαριστώ πολύ Στρουμφίτα μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Πολύ ωραία όσα φτιάξατε και ειδικά αφού ήταν για γιορτή και γενέθλια! Φαντάζομαι χαρά η κόρη σου και οι φίλοι της με τα σουβλάκια και τις πίτες! Πάρτυ!!!

Αυτό το κάνουμε κάθε χρόνο στην γιορτή της, οπότε κάθε Μάη, όταν πλησιάζει η γιορτή της την ρωτάνε οι φίλοι της αν θα γιορτάσει!!!! Εντωμεταξύ το συνδυάζουν πάντα με την eurovision, που γίνεται γύρω στις 20 του Μάη, και περνάνε τέλεια!

Καλή συνέχεια.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

χρονια πολλα Αγγελικη μου !!! πολυχρονη να ειναι κ να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!! Παντα χαρες στο σπιτι σας να εχετε!

Στουμφιτακι ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι τι να σου κανει;ξεχναει κ αυτο καμια φορα!

Μπραβο στην ΚΥΡΙΑ Μελενια μας ! Οχι δεν αλλαξα τιποτα στο κεικ γι αυτο μου κανει εντυπωση τεσπα ...θα φτιαξω αλλο σημερα!

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους!

Επιτέλους Δευτέρα! Φανταστείτε πώς ήταν το Σ/Κ, για να χαίρομαι τόσο που είναι Δευτέρα;)... τεσπά! θα γυρίσει, πού θα πάει?! Χτες φάγαμε παιδάκια όπως σας είπα στην πεθερά και το βράδυ έφτιαξα αυγοφέτες που έκανε κέφι ο καλός μου, με μαρμελάδα, μερέντα και ζάχαρη... μετά του βγήκε ξινό δυστυχώς, γιατί τσακώθηκε με τη "μαμά":mad:

Καλημέρα και καλή εβδομαδα να εχουμε!

Τι κανετε; Πως τα περασατε το ΣΚ; Ελπίζω όμορφα αν κι ο καιρος απ'οτι καταλαβα πρεπει να εκανε τα τσαλιμακια του. Εδω εχει πεσει αρκετα η θερμοκρασια οπότε δεν πηγαμε ξανα για μπανιο (ευτυχως για εμενα).

Νινα περαστικα και στους δυο σας! Σας χτυπησε διπλα ε; Καλά κανεις και προσπαθεις να κρατησεις ακμαιο ηθικο αλλιως δεν παλευεται. Αχ τι μου κανεις με την καρμποναρα πρωινιατικα... Αυτο που λετε για τις gay parade και τις εμφανισεις, μου φαινεται αρκετα τραβηγμενο. Γενικά μου φαινονται ολα υπερβολικά και αυτο που γινοταν στο παρελθον που ολα ηταν κρυφα και απαγορευμενα αλλά και αυτη η υπερ-προβολή που ζουμε τα τελευταια χρονια. Δεν ξερω, ειμαι υπερ του μετρου. Ελευθερια επιλογων αλλά χωρις υπερβολές σε ολους τους τομεις. Παντως και φετος με δυσκολεψε η Eurovision που ετυχε να δει η μικρη την περσινη νικητρια (ή περσινο νικητή; ) και ρωτουσε πως μπορει μια κοπελα να εχει μουσι. Της ειπα οτι ειναι αντρας ηθοποιος που εχει ντυθει με γυναικεια ρουχα γιατι κατι τετοιο ειναι συνηθισμενο σε αυτο το επαγγελμα. Ισως να μην ηταν πολύ σωστο οπως το χειριστηκα αλλά μου φανηκε το πιο αθωο και το πιο απλό.

Πραγματικά αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι ότι αν είχα παιδί, πώς θα του εξηγούσα αυτή την κατάσταση! Και συγχρόνως με την τόση μεγάλη προβολή από τα μέσα των γκέι, πόσο λάθος μηνύματα περνάνε στα παιδιά, κάθε ηλικίας?! Σίγουρα επιλογή του καθενός είναι η ζωή του, αλλά γιατί πρέπει να δίνει τόση σημασία στο τι κάνει και πώς το κάνει? :?

Νικο πως πας; Βλεπεις καθολου βελτιωση;

Αγγελικη δωσε τα φιλια μας στη Ricola. Οταν μπορεσει ας ξαναμπει να τα πουμε.

Τελικά ο αντρας μου ηρθε το Σαββατο το απογευμα κι εμεινε 24 ωρες. Ο κουνιαδος μου παει καλύτερα, μπορει και να βγει σημερα ή αυριο. Ευτυχώς ο άνθρωπος! Το Σαββατο φαγαμε τσιπουρες με χορτα. Χτες γεμιστα γιατι λειπουν τετοια φαγητα στον αντρα μου οποτε προσαρμοστήκαμε εμεις. Εχουν περισσεψει και για σημερα. Χτες το απόγευμα εφτιαξα και το παγωτο που ειχε γραψει τις προαλλες η Νινα. Εκανα λίγο βανιλια και λίγο με Νουτελα για δοκιμη. Σημερα λογικά θα το δοκιμάσουμε. Περιμένω εντυπώσεις!:D

Φιλια

καλημερα τι κανετε; πως περασατε το ΣΚ;

Νινακι μου πως ειστε; τι κανει ο συζυγος; ευχομαι ολα να πανε καλα!! Δεν λέει να καλυτερέψει και σκέφτομαι κατά πόσο στο ΚΑΤ έκαναν σωστή δουλειά! Βέβαια δεν μπορεί και να το ξεκουράσει, οπότε σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό...

Φωτεινη ταξιδι αστραπη ο αντρουλςη σου ε; τι να κανουμε , τουλαχιστον ειναι καλυτερα ο αδερος του κ θα ερθει κ για περισσοτερες ημερες!

Εμεις το ΣΚ εδω στα ιδια τα γνωστα , αλλα μαθαμε κ δυσαρεστα νεα για ενα προσωπο κ μας εχει ριξει ολους πολυ. Λυπάμαι πολύ... όλο άσχημα μαθαίνουμε τελευταία και δε μπορούμε να πάρουμε τα πάνω μας...

Μαγειρικα το Σαββατο φαγαμε λαυρακια με βρατσα κολοκυθακια κ πατατες κ εφτιαξα κ 3κιλα μαρμελαδα φραουλα. Ουάου!! μπόλικη έκανες!

Χτες σουτζουκακια με ρυζι που εμειναν κ για σημερα κ εφτιαξα κ φακες κ κοτοπουλο με μπαμιες.Εκανα κ μιση δοση ζαμπονοτυροποιτακι για κολατσιο σημερα κ ενα κεικ που οπως το εφτιαξα το ξεφορμαρα κ το πεταξα.

Δν ξερω αν εφτεξε αυτο, μου πηρε ο συζτγος ενα αλευρι φαρινα απο ψιλικατζιδικο κ οταν το ανοιξα το χρωμα του μου φανηκε καπως .Μετα φωουσκοωσε υπερβολικα μονο στην μεση , οταν το εβγαλα ειχε ενα περιεοργο χρωμα κ μεσα ηταν σαν ψωμι.Συνταγη εκανα την ιδια που κανω παντα κ δεν αλλαξα τιποτα.Οποτε υποθετω απο το αλευρι δεν ξερω τι αλλο να πω... στο προγραμμα κ αυτα !ετσι να τα λεμε κ τα καλα κ τις αποτυχιες! Ναι μωρέ... και οι αποτυχίες είναι στο πρόγραμμα... δε πειράζει...μόνο ο κόπος σου είναι κρίμα![/QUOTE]

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο γενικά. :tongue::tongue:

Το Σάββατο το πρωί έδωσε γραπτές εξετάσεις η κόρη μου για lower. Το επόμενο Σάββατο δίνει και προφορικά. Καλή επιτυχία!! Πώς τα πήγε? Το βράδυ είχε καλέσει κάποιους φίλους της για την γιορτή της και ο άντρας μου τους έψησε σουβλάκια και πιτούλες. Είχε φτιάξει και τζατζίκι και μία σως, εγώ τους τηγάνισα πατάτες και το καταευχαριστήθηκαν! Να την χαίρεσαι! Πολύχρονη:tongue:

Την Κυριάκή είχαν έρθει οι γονείς και ο αδερφός μου και φάγαμε το μεσημέρι. Ήρθαν για να χαιρετήσουν την κόρη μου για την γιορτή της αλλά και γιατί είχα κι εγώ τα γενέθλιά μου χτες. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!! Να σε χαιρόμαστε!!:P:tongue:Είχα φτιάξει κλέφτικο και τηγάνισα πατατούλες, σως και τζατζίκι και σαλάτα ανάμεικτη με μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, πιπεριές και ξύδι μπαλσάμικο. Μιαμ μιαμ!

Για σήμερα έχω φτιάξει κοτομπέικον στον φούρνο με κρέμα γάλακτος. Θα τα συνοδέψουν με ότι αποφασίσουν.

Νινάκι το χέρι του αντρούλη σου είναι τόσο άσχημα τελικά ε? Ελπίζω να καλυτερέψει γρήγορα. Για τα δικά σου γυναικολογικά εύχομαι να είναι περαστικά! Ευχαριστώ!

Φωτεινούλα εγώ ούτε τα πόδια μου δεν βάζω στην θάλασσα ακόμη! Οπότε καταλαβαίνω πόσο χάρηκες που δεν χρειάστηκε να πάτε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο!

Τζενάκι τον τελευταίο καιρό κι εγώ ακούω συνεχώς άσχημα νέα για την υγεία κάποιων ανθρώπων. Τι να πω βρε παιδί μου...

Αυτά τα νέα του Σαββατοκύριακου. Πάω να δουλέψω κι επανέρχομαι αργότερα. Φιλιά σε όλες!

Περάσαμε ένα όμορφο ΣΚ! Το Σάββατο βέβαια είχα πολλές δουλειές σπιτιού, αλλά τουλάχιστον τελείωσα. Σηκώσαμε και τα χαλιά και τα δώσαμε για καθάρισμα. Την Κυριακή το πρωί πήγαμε στην εκκλησία τη μικρή μας με τη νονά της κι έκανε το πρώτο της χρυσό δοντάκι! Ήταν πολύ ήσυχη και άνοιξε κατευθείαν το στοματάκι της και δεν δυσφόρησε καθόλου! Μετά πήγαμε σε μια παραλία και πλύναμε τα ρούχα της μετρώντας 40 κυματάκια και ήπιαμε κι έναν καφέ. Το απόγευμα πήγαμε στα βαφτίσια ενός άλλου παιδιού και η μικρή όλο γελούσε. Κάνατε ολόκληρο το έθιμο! Μπράβο, να είσαστε καλά!

Μαγειρικά δεν είχα πολύ διάθεση να κάνω κάτι, οπότε έψησε ο άντρας μου στην ψησταριά λουκάνικα και κεμπάπ, φάγαμε για 2 μέρες κι έφαγε και η μικρή οπότε όλα καλά! Χθες έψησα κιμά για κανελόνια, μόνο που....ξέχασα να γεμίσω τα κανελόνια. Μου το θύμισε ο άντρας μου αργά το βράδυ και λέω αμάν τι έπαθα. Δεν πειράζει θα τα φτιάξω όταν γυρίσω από το γραφείο. Εγώ να σου πω την αλήθεια, κανελόνια μία φορά έχω κάνει και δεν ξανακάνω... τόσος κόπος για να τα γεμίσω και μετά να μοιάζουν σαν μακαρόνια με κυμά! Να μου λείπει το βύσινο:P

Νίνα μου έπαθε τελικά ζημιά ο καλός σου... Περαστικά βρε κορίτσι! Ελπίζω να είναι όλα καλά μ'εσένα! Σας έτυχαν μαζεμένα, αλλά που θα πάει θα περάσει. Αυτό λέω και εγώ! πού θα πάει?!

Φωτεινή πολύ χάρηκα που ο κουνιάδος σου είναι καλύτερα! Έτσι ήρθε και ο μπαμπάς σας και τον είδατε έστω και για λίγο. Την επόμενη φορά θα είναι για περισσότερο και θα τον ευχαριστηθείτε!

Τζένη πολύ ωραία τα φαγητά σου (όπως πάντα!). Και οι αποτυχίες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Εκτός από το αλεύρι, μήπως άλλαξες κάτι στον τρόπο ψησίματος;

Αγγελική χρόνια πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!! Πολύ ωραία όσα φτιάξατε και ειδικά αφού ήταν για γιορτή και γενέθλια! Φαντάζομαι χαρά η κόρη σου και οι φίλοι της με τα σουβλάκια και τις πίτες! Πάρτυ!!!

Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας μας πώς είναι;;;

Σήμερα θα κάνω γεμιστά.

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αγγελική μου πολύχρονη να εισαι! Με υγεια κι ευτυχια να φτασεις ως τα βαθια γεραματα! Καλή επιτυχια στην κορη σου στις εξετάσεις για τα αγγλικά. Τι ωραια που περασαν στη γιορτη της.

Σμουρφιτα τηρησατε ολα αυτα τα εθιμα ε; Μπραβο σας! Εγω δεν ειμαι καθολου της παραδοσης κι ετσι μονο τα κοινωνησα για να ειμαι ειλικρινης. Μπραβο στη μικρουλα σου που ηταν κυρια στη βαφτιση. Για τα κανελονια σιγα, μικρο το κακο.

Νινα μου δεν το δοκιμασαμε ακομα το παγωτο για να πεισουμε την κορη να φαει κατι πιο σωστο. Λογικά σημερα θα το δοκιμασουμε.

Τζενακι σιγα το σπουδαιο. Και οι αποτυχιες μεσα στο προγραμμα ειναι. Κι εγω πιστευω οτι μαλλον το αλυερι θα εφταιγε.

Για σημερα εφτιαξα γιουβαρλακια.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας! Κι εσείς να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Σήμερα τρώμε αρακά.

Ημέρα εξετάσεων η σημερινή για την κόρη μου η οποία γράφει Ιστορία. Μετά θα έχουν ένα μεγαλούτσικο κενο και θα ξαναγράψει 3/6.

Το απόγευμα θα την πάρω και θα πάμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε δωράκια που της έφεραν. Θέλω να αλλάξω κι εγώ κάτι, οπότε θα έχουμε shopping therapy!

Πάω να δουλέψω και τα ξανελέμε....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα παρεούλα!!!

Σήμερα τρώμε κανελόνια από χθες. Τελικά τα γέμισε ο καλός μου και βρήκα έτοιμο φαγάκι όταν γύρισα σπίτι.

Είναι λίγο περίεργη αυτή η εβδομάδα στη δουλειά γιατί δουλεύω πρωί-απόγευμα και χθες το βράδυ έριξα κι ένα γερό ξενύχτι για να τελειώσω κάτι χαρτιά, οπότε σήμερα προς το παρόν ψιλοκουτουλάω...

Φωτεινή τα τηρήσαμε τα έθιμα παρ'ότι δεν είμαστε κι εμείς πολύ πολύ της παράδοσης, αλλά μας βγήκε. Και να σου πω την αλήθεια ήταν ωραία! Ωραία τα γιουβαρλάκια...κι έχω καιρό να κάνω....χμμμμ...μου βάζεις ιδέες.

Αγγελική καλή επιτυχία και σήμερα στη μικρή! Τι καλά που θα κάνετε shopping therapy μαμά και κόρη!!!!

Τζένη, Ιωάννα, Νίνα, Έβιρι, Νίκο είστε καλά;

Πάω να συνεχίσω τη δουλειά και τα ξαναλέμε!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα παρεούλα!!!

Σήμερα τρώμε κανελόνια από χθες. Τελικά τα γέμισε ο καλός μου και βρήκα έτοιμο φαγάκι όταν γύρισα σπίτι.

Μπράβο στον αντρούλη σου που σε βοηθάει στο σπίτι!

Είναι λίγο περίεργη αυτή η εβδομάδα στη δουλειά γιατί δουλεύω πρωί-απόγευμα και χθες το βράδυ έριξα κι ένα γερό ξενύχτι για να τελειώσω κάτι χαρτιά, οπότε σήμερα προς το παρόν ψιλοκουτουλάω...

Τι κούραση κι αυτή βρε κορίτσι μου! Ελπίζω από την απόμενη εβδομάδα να επαννέλθεις σε πιό χαλαρούς ρυθμούς.

Αγγελική καλή επιτυχία και σήμερα στη μικρή! Τι καλά που θα κάνετε shopping therapy μαμά και κόρη!!!!

Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να βρει ρουχαλάκια που να της αρέσουν γιατί το να ψωνίζει δεν είναι και το καλύτερό της! Δεν μου έμοιασε σε αυτό το παιδί μου!!!!!!!!!

Πάω να συνεχίσω τη δουλειά και τα ξαναλέμε!

Καλή συνέχεια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα.

Έχω την βραδυνή βάρδια σήμερα:P... τι κάνετε? Φθινοπώριασε λίγο ή μου φαίνεται?:o

Σήμερα το μενού είχε σουβλάκια κοτόπουλου με πατάτες και πίτες. Χτες φάγαμε γεμιστά και μου θύμισε καλοκαιράκι:D... αλλά μόνο στο φαί, γιατί από καιρό τζίφος!

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας! Κι εσείς να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Σήμερα τρώμε αρακά.

Ημέρα εξετάσεων η σημερινή για την κόρη μου η οποία γράφει Ιστορία. Μετά θα έχουν ένα μεγαλούτσικο κενο και θα ξαναγράψει 3/6. Καλή επιτυχία σε όλες τις εξετάσεις της... ευτυχώς που έχει μεγάλο κενό, να ξεκουραστεί λίγο.

Το απόγευμα θα την πάρω και θα πάμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε δωράκια που της έφεραν. Θέλω να αλλάξω κι εγώ κάτι, οπότε θα έχουμε shopping therapy! Μία χαρά σας βρίσκω!

Πάω να δουλέψω και τα ξανελέμε....

Smurfita θα σε έχουν "φάει" οι διαδρομές πρωί-απόγευμα στη δουλειά! Ευτυχώς που ο καλός σου βοηθάει και έχεις ήσυχο τουλάχιστον το μυαλό σου από αυτή την άποψη:P

Ο Νίκος τι να γίνεται άραγε? ελπίζω να καλυτέρεψε!

Φιλιά σε όλους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...