Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Περίεργος ο καιρός σήμερα....

Κορίτσια μου διαβάζω ότι δεν είστε και πάρα πολύ καλά....κι εμείς βέβαια έχουμε θέματα, αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι έτσι θα είναι και επιλέγω να κλείνω τα αυτιά μου όπου μπορώ και αντίστοιχα να απαντάω όπου πρέπει. Δώστε προσοχή στην υγεία σας γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σας έχουν ανάγκη και πάνω απ'όλα το οφείλουμε στον εαυτό μας, και το λέω εγώ που κατά το παρελθόν μου έβγαιναν διάφορα ψυχοσωματικά, τα οποία δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω εύκολα...

Πολύ ωραία φαγάκια διαβάζω για σήμερα και μου έχει ανοίξει ήδη η όρεξη!!! Τελικά χθες ο σύζυγος έκανε μακαρονάδα, από την οποία έχει περισσέψει μια μερίδα για σήμερα. Εγώ θα τσιμπήσω κάτι πρόχειρο εδώ στο γραφείο γιατί αμέσως μετά τη δουλειά θα πάω να βρω τον καλό μου και τη μικρή κατευθείαν στον γιατρό.

Πάω να φτιάξω κάτι πραγματάκια και θα ξαναμπώ. Φιλιά πολλά σε όλες!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Καταρχήν Στρουμφίτα να σας ζήσει η νεοφώτιστη! Να τα εκατοστήσει κιόλας! Χαίρομαι που όλα ήταν όμορφα! Όσο για τα παρατράγουδα καλά κάνεις και δεν δίνεις σημασία!

Εγώ την Δευτέρα είχα άδεια καθώς πήγα κι έκανα την δόση της ανοσοθεραπείας. Οπότε χτες στην δουλειά έπηξα. Ευτυχώς σχόλασα νωρίς και πήγα σπίτι και μαγείρεψα για σήμερα μελιτζάνες στην κατσαρόλα με φέτα.

Εχω δύο μέρες τώρα που έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο και μία θολούρα. Είμαι σίγουρη ότι ευθύνεται ο καιρός! Κι όχι τίποτα άλλο, σήμερα έχω βάρδια και σχολάω στις 7.

Σας φιλώ όλες και το αγόρι της παρέας μας! Μάλλον θα τα ξαναπούμε αργότερα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και από μένα.

Πεσμένη η ομάδα αυτές τις μέρες... πού θα πάει, θα ανέβουμε κάποια στιγμή;)

Εμείς λες και μας έχουν μουτζώσει και έρχεται το ένα πίσω από το άλλο... ο σύζυγος χτύπησε χτες πέφτοντας από κάπου που είχε ανέβει, εγώ πήγα στο γιατρό και έχουμε κάποια θεματάκια (πάλι:mad:) και τα νεύρα μας είναι πολύ τεντωμένα! Τέσπα, περιμένω την αυριανή μέρα να πάω για καφεδάκι με μία φίλη μου και να δω την βαπτιστήρα μου ίσως που γιορτάζει, λόγω Αναλήψεως (την λένε Νεφέλη). Από φαγητό θα κάνω φακές σήμερα και μία μελιτζανοσαλάτα.

Αγγελική πονοκέφαλος με ταλαιπωρεί και εμένα από την Κυριακή... έρχεται, φεύγει και μου έχει σπάσει τα νεύρα...λες να φταίει ο καιρός? Κουράγιο εσύ με την δουλειά!

Ιωάννα να είναι καλά η μανούλα, μου μας ξελασπώνει κάπου κάπου... πότε θα βρεθούμε τελικά? για πες ιδέες, να ενεργοποιηθούμε!

Smurfita αυτά τα ψυχοσωματικά μας έχουν τσακίσει... φτάνει να μην είναι σοβαρά, αλλιώς τα παλεύουμε!

Εδώ μόλις άρχισε η βροχούλα, πάνω που πρέπει να φύγω με τα πόδια, καθώς δάνεισα το αμάξι για σήμερα... πουφ! όλα στραβά πάνε.

Σας αφήνω... φιλιά σε όλους!

Νινα περαστικά στο σύζυγο! Και σε εσενα βεβαιως βεβαιως...

Αγγελικη μαλλον απο τον καιρο θα ειναι ο πονοκεφαλος. Προχωρα βλεπω η θεραπεια. Μπραβο.

Σας διαβαζω που μιλάτε για βροχη και δεν μπορειτε να πιστεψετε πως αισθανομαι. Σε εμας εβρεξε χτες και τα ξημερωματα και το βραδυ. Σημερα μαλλον οχι. Παντως οσο θυμαμαι τους προηγουμενους μηνες ανατριχιαζω.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα παρεούλα!!!

Τι μου κάνετε;;;

Χθες πήγαμε στον παιδίατρο και η μικρή μέσα σε 1 μήνα πήρε 3 πόντους :shock:! Αφού και ο γιατρός ενθουσιάστηκε με την ανάπτυξή της. Μας έκοψε το αυγό, γιατί χθες μετά την ομελέτα της έβγαλε μικρά σπιθουράκια στην πλάτη, τα οποία είδε και μας είπε ότι είναι δείγμα αλλεργίας. Οπότε κομμένο το αυγό μέχρι νεοτέρας. Από την άλλη πλέον μπορεί να φάει ότι τρώμε κι εμείς.

Τις τελευταίες ημέρες έχω λίγο περίεργη διάθεση, αλλά μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι σε λίγες ημέρες επιστρέφει ο σύζυγος στη δουλειά.

Νίνα μου να χαίρεσαι τη βαφτιστήρα σου! Όλα καλά με τον άντρα σου; Χτύπησε πολύ;

Αγγελική μου σ'ευχαριστώ κι εσένα για τις ευχές σου! Χαίρομαι που προχωράς με τη θεραπεία! Αυτός ο καιρός μας έχει τσακίσει... το φαγητό σου απλά πεντανόστιμο!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο γιουβέτσι.

Τα υπόλοιπα κορίτσια και το αγόρι της παρέας τι κάνετε;

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα!

Νινάκι όλα καλά με τον αντρούλη σου? Κι εσύ ελπίζω να μην έχεις κάτι σοβαρό. Δεν κάνετε κανένα ευχέλαιο καλού κακού?

Φωτεινούλα τι καιρό έχετε? Ακουσα πως και σήμερα μετά το μεσημέρι περιμένουν βροχές αλλά δεν θυμάμαι σε ποιές περιοχές.

Στρουμφίτα ο άντρας σου είχε πάρει άδεια από την δουλειά λόγο της μπουμπούς? Όταν επιστρέψει ποιός θα κρατάει το παιδί?

Σήμερα τρώμε γίγαντες που είχαν μείνει από προχθές.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα παιδια κ χρονια πολλα σε οποιον γιορταζει!!

Νινακι μου πως ειστε; Ολα καλα;

Αγγελικη μου πως παει η θεραπεια τι λεει ο γιατρος;

Στρουμφιτακι σε αυτη την ηλικια εχω ακουσει πολλα παιδακια πως παρουσιαζεται καποια ψευδοαλλεργια στο αυγο αλλα γρηγορα ξεπερνιεται !! Ηρθε η ωρα να γυρισει ο συζυγος στην δουλεια πφφφ;

Φωτεινη μου καλημερα!! Παλι βρεχει εκει ε; Κ εδω χτες το μεσημερι εριξε καρεκλες !

Εμενα ηρθαν χτες κ μου πηραν τα χαλια του σαλονιου βρηκα πολυ οικονομικα κ τα εδωσα.

Μαγειρικα εφτιαξα μπουτακια κοτοπουλο με πατατες για σημερα κ φασολακια φρεσκα για αυριο.

Ιωαννακι πως εισαι;πως πανε τα κεφια;

Κ εμενα η διαθεση μου ειναι στα χειροτερα της κ γι αν αειμαι ειλικρινης αν εξαιρεσω την μεγαλη πιεση της δουλειας δεν εχω κατι αλλο που να με αποσχολει.Αφου δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου τα βραδυα .....

Καλώς τα τα κορίτσια!!!

Χρόνια Πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα!

Νινάκι όλα καλά με τον αντρούλη σου? Κι εσύ ελπίζω να μην έχεις κάτι σοβαρό. Δεν κάνετε κανένα ευχέλαιο καλού κακού?

Φωτεινούλα τι καιρό έχετε? Ακουσα πως και σήμερα μετά το μεσημέρι περιμένουν βροχές αλλά δεν θυμάμαι σε ποιές περιοχές.

Στρουμφίτα ο άντρας σου είχε πάρει άδεια από την δουλειά λόγο της μπουμπούς? Όταν επιστρέψει ποιός θα κρατάει το παιδί?

Σήμερα τρώμε γίγαντες που είχαν μείνει από προχθές.

Τι ωραίοι που είναι οι γίγαντες! Τους είχα κάνει την Παρασκευή πριν τη βάπτιση και ήταν πεντανόστιμοι.

Ναι, ο άντρας μου είχε πάρει την άδεια ανατροφής, το 9μηνο, αφού εγώ δεν είχα δικαίωμα. Ευτυχώς η κοπέλα που είχαμε δει τον περασμένο μήνα μας φάνηκε πολύ καλή και κρατάει τη μικρή από αρχές Μαΐου μαζί με τον σύζυγο για να την συνηθίσει η μικρή και για να την τσεκάρει ο σύζυγος ;). Μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι!

καλημερα παιδια κ χρονια πολλα σε οποιον γιορταζει!!

Νινακι μου πως ειστε; Ολα καλα;

Αγγελικη μου πως παει η θεραπεια τι λεει ο γιατρος;

Στρουμφιτακι σε αυτη την ηλικια εχω ακουσει πολλα παιδακια πως παρουσιαζεται καποια ψευδοαλλεργια στο αυγο αλλα γρηγορα ξεπερνιεται !! Ηρθε η ωρα να γυρισει ο συζυγος στην δουλεια πφφφ;

Φωτεινη μου καλημερα!! Παλι βρεχει εκει ε; Κ εδω χτες το μεσημερι εριξε καρεκλες !

Εμενα ηρθαν χτες κ μου πηραν τα χαλια του σαλονιου βρηκα πολυ οικονομικα κ τα εδωσα.

Μαγειρικα εφτιαξα μπουτακια κοτοπουλο με πατατες για σημερα κ φασολακια φρεσκα για αυριο.

Ιωαννακι πως εισαι;πως πανε τα κεφια;

Κ εμενα η διαθεση μου ειναι στα χειροτερα της κ γι αν αειμαι ειλικρινης αν εξαιρεσω την μεγαλη πιεση της δουλειας δεν εχω κατι αλλο που να με αποσχολει.Αφου δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου τα βραδυα .....

Τζένη καλά έκανες και τα έδωσες τα χαλιά. Κι εμείς θα τα δώσουμε αυτή την εβδομάδα. Ναι ήρθε αυτή η "περίεργη" ώρα....

Πολύ ωραίο το κοτοπουλάκι και τα φασολάκια!

Οι θεραπείες Τζενάκι πάνε καλά! Τώρα πιά θα κάνω ένα εμβόλιο τον μήνα. Αποτελέσματα είναι ακόμη πολύ νωρίς για να δω.

Το σημαντικό Αγγελική είναι ότι θα δεις έστω και με την πάροδο του χρόνου διαφορά!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Γεια σας κοριτσια!

Νινα πως εισαι? ο αντρας σου χτυπησε πολυ? ευχομαι να ειναι περαστικα

Τζενη τα κεφια ειναι αστα να πανε. Στη δουλεια επειδη εχουν φυγει λογω επισχεσεων καποια ατομα επιβαρυνομαι πολυ δουλεια αλλα φαντασου αυτο με κανει να ξεχνιεμαι, ευχομαι να ερχομαι στη δουλεια φαντασου

Φωτεινη εσεις εκει δυστυχως εχετε βροχη και το καλοκαιρι. Μακαρι να προχωρησει η μεταθεση σου.

Σημερα δεν ξερω τι θα φαμε καθως μαγειρευει η μαμα ως συνηθως

Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

κούκλες τι κάνετε? βλέπω τα νέα σας δεν είναι πολύ καλά...δυστυχώς δεν θα κάνω την διαφορά...μόλις ήρθα απ τον γιατρό...άσχημη λοίμωξη του αναπνευστικού! παίρνω 7 φάρμακα και λέει ελπίζουμε να μη με γυρίσει σε άσχημη πνευμονία. Πονάω τρομερά κορίτσια από τον συνεχή και επίμονο βήχα (καταλήγω να βήχω τόσο που κάνω εμετό)....ξυπνάω τα παιδιά τα βράδια, τρέχουμε να τα κοιμίζουμε μέχρι τις 5-6 το πρωί που καταφέρνω να σταματήσει αυτό και να μπορέσω να κοιμηθώ. Και το χειρότερο είμαι μέσα στα νεύρα γιατί όλη την μέρα είμαι ιδρωμένος και κουρασμένος από τον βήχα... :-(

Ελπίζω να περάσει σύντομα...είναι σπαστικό γιατί δεν έχω καπνίσει ποτέ μου (ούτε καν δοκιμάσει) γιατί πάντα θεωρούσα ότι είναι καταστροφικό για τα πνευμόνια (και είναι) και κοιτάξτε με τώρα...τα δικά μου είναι σε μαύρα χάλια....

τα φιλιά μου σε όλες τις κούκλες μου

Γεια σας παιδιά κι από μένα.

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν Κωνσταντίνες, Κωνσταντίνους και Ελένες. Να τους χαίρεστε όσους έχετε στην οικογένειά σας. Στρουμφίτα μου να σας ζήσει το νεοφώτιστο μωράκι σας και να είναι πάντα τυχερή και υγιής στη ζωή της, επίσης να τα εκατοστήσει για τα γενέθλιά της.

Το ξέρω ότι χάθηκα πάλι, αλλά έχω νέα να σας πω.

Την Πέμπτη που μας πέρασε πήγαμε οικογενειακώς στο Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Ο χορευτικός σύλλογος της μεγάλης Εβιρίνας χόρευε εκεί σε μια εκδήλωση στο Palais des beax arts. Εκείνη ήρθε με όλη την ομάδα αεροπορικώς κι έμεινε σε ξενοδοχείο που τους είχε πληρώσει ο σύλλογος του Βελγίου κι εμείς ξεκινήσαμε οδικώς από Στουτγκάρδη και μείναμε σε δικό μας ξενοδοχείο χωριστά.

Την Πέμπτη το βράδυ έδωσαν ένα γλέντι προς τιμήν του καλεσμένου συλλόγου (της Ελλάδας) και κάλεσαν κι εμάς. Χορέψαμε και διασκεδάσαμε. Θαυμάσαμε και τα κρητικόπουλα του Βελγίου να μιλάνε σε άπταιστα γαλλικά (προφανώς είναι δεύτερης και τρίτης γενιάς) και να χορεύουν σε άπταιστα κρητικά. Για μένα είναι μεγάλη αντίφαση αυτό.

Την επόμενη μέρα Παρασκευή ήταν η μέρα της εκδήλωσης, όπου εμείς οι 3 Βρυξελλιαζόμασταν στη βόλτα και η μεγάλη Εβιρίνα έκανε πρόβα. Το βράδυ όμως....... την καμαρώσαμε....μέχρι δακρύων. Τα δικά μου έτρεχαν, οι άλλοι ήταν ατάραχοι. Έψαχνα τρόπο κι αφορμή να πω στη διπλανή μου στο κάθισμα ότι η τάδε κοπέλα στη σκηνή είναι κόρη μου. Τελικά της το 'πα για να βγάλω τη χαρά από μέσα μου. Μετά την εκδήλωση τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος, οι μουσικοί, οι διοργανωτές, ελάχιστοι από τους θεατές κι εμείς πήγαμε σε ένα καλό εστιατόριο του κέντρου της πόλης για φαγητό. Εκεί φυσικά συνεχίστηκε ο χορός μέχρι τις 02.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Την επόμενη μέρα Σάββατο ο χορευτικός σύλλογος πήγαν να δουν τη Μπριζ (Brugge) που βρίσκεται 1 ώρα απόσταστη με το τρένο. Εγώ με τον Έβιρο κάναμε τη βόλτα μας στις Βρυξέλλες (δεν ακολουθήσαμε τους άλλους) και πέσαμε πάνω στην παρέλαση των γκέι. Ρε παιδιά μιλιούνια, ατελείωτοι ήταν όσοι παρέλαυναν. Φυσικά κι ο κόσμος που τους έβλεπε και τους καταχειροκροτούσε δεν ήταν λίγος και πολλοί απ' αυτούς είχαν και τα μικρά παιδιά μαζί τους. Αλλά επίσης, μικρά παιδιά έπαιρναν μέρος και στην παρέλαση. Μόλις τέλειωσε η παρέλαση δημιουργούσαν στα στενάκια υπαίθρια ορθάδικα πρόχειρα στημένα όπου έπιναν και χόρευαν και φώναζαν μέχρι τα χαράματα. Γύρω στις 06:00 τους έπιασε η νύστα.

Την επόμενη μέρα πρωί της Κυριακής η Εβιρίνα με την ομάδα πετούσαν για Αθήνα κι εμείς οδικώς για την επιστροφή στη βάση μας. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, καταπληκτικά, άξιζε τον κόπο γιατί είδαμε άλλη μια φορά το παιδί μας ανάμεσα στο Πάσχα και το καλοκαίρι και ταυτόχρονα το καμαρώσαμε σε μια σημαντική εκδήλωση. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε χάσει άλλες δύο σημαντικές, το Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής. Ταυτόχρονα ξεπατωθήκαμε στην κούραση από το περπάτημα και την αϋπνία.

Για πω και τα μαγειρικά μου, έφτιαξα κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά, ρύζι και μπεσαμέλ και λίγες πατατούλες στο ταψί. Έφτιαξα και ένα βαζάκι (μπάτερσκοτς) καραμέλα βουτύρου.

Εβιράκι βλέπω έχετε μπόλικα τσαχπίνικα αγοράκια εκεί! Άντε και με ένα gay parade εύχομαι!!!

Αγγελική τελικά αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα.!!!

Καλά κι εδώ δεν πάνε πίσω. Η αποκριάτικη παρέλαση ανοίγει με έναν τραβεστί που φοράει μπικίνι με γκλίτερ και φτερά.

Σήμερα ρώτησα το σύζυγο το πρωί τι όσπρια θέλει για σήμερα και αφού μου είπε ρεβύθια, αποφάσισα να κάνω μακαρόνια με τυριά και λουκάνικο στο φούρνο:-)... φαντάζομαι από τώρα την έκφραση του το μεσημέρι και γελάω!

Έτσι είναι να κάνουμε ερωτήσεις για να βρίσκονται. Την επόμενη φορά θα του πεις το μεσημέρι ότι του έκανες τεστ για να δεις αν θυμόταν τι είπατε το πρωί.

Κοριτσια τρεχω και δεν φτανω στη δουλεια, μου εχουν αναθεσει νεα πραγματα λογω της αποχωρησης του προισταμενου μας , μη ρωτησετε για λεφτα

Έχεις πολλές ευθύνες και μικρές πλάτες.

Χτες μας ανακοίνωσαν στην δουλειά πως μετακομίζουμε δύο ορόφους πιό κάτω, δηλαδή στο -1!

Εκεί το φυσικό φως είναι ελάχιστο και η επαφή με τον έξω κόσμο είναι ελάχιστη εως ανύπαρκτη! Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί 25 χρόνια που εργάζομαι στην εταιρία πρώτη φορά μας πηγαίνουν σε τέτοιο καταθλιπτικό χώρο :-( Ουφ!

Μήπως αν διαμαρτυρηθείτε όλοι μαζί αλλάξει κάτι;

Εμένα με έχει πιάσει λίγο η μέση μου, αλλά ήταν αναμενόμενο γιατί προσπάθησα να σηκώσω τον καναπέ χτες και έκανα βλακεία:wink:... ελπίζω να περάσει γρήγορα, γιατί έχω να σηκώσω και τα χαλιά...

Ντα ντα.!!!!!

μόλις τέλειωσα το παγωτό-σάντουιτς με γεύσεις καραμέλα, νουτέλα και βανίλια... είμαι περίεργη να δω πώς θα το βγάζω με τα μπισκότα ενδιάμεσα!:wink:

Εδώ θα μείνω.!!!!!!! Τι ώρα σερβίρεις;

(Μολις ανακαλυψα μια κτσαριδα πισω μου. Τις σιχαινομαι κι ειμαι ολομοναχη εδω)

Εμένα θα είχαν ήδη ακουστεί τα ουρλιαχτά μου μέσα από το κομπιούτερ. Αφού ξανάγραψες τις επόμενες μέρες θα πει ότι γλίτωσες απ' το θεριό.

Αγγελικη εμεις εδω εχουμε ενα φυτο, δεν ξερω τι ειναι, που δεν ειχε ποτιστει γυρω στα 3 χρονια αλλά αντεχει και δεν ειναι κακτος.

Μήπως λες το αερόφυτο;

Είναι σχεδόν ένα επίπεδο κάτω από το έδαφος και φυσικός φωτισμός μπαίνει από μία σειρά στενών παραθύρων, που υπάρχουν στο πάνω μέρος του ενός τοίχου. Κοινώς, όσο ήλιο κι αν έχει αν δεν ανάψεις φως δουλειά δεν κάνεις....

Μήπως υπάρχει περίπτωση σε κάποιο μέρος του τοίχου να βάλετε καθρέφτες να αντανακλούν το φως της μέρας;

Βρε παιδιά δε σας είπα: τις τελευταίες μέρες έχω μάθει για δύο γνωστά μας ζευγάρια, άσχημα νέα και με έχουν στενοχωρήσει πολύ... και οι δύο έχουν χωρίσει εδώ και 3 χρόνια το ένα και δεν ξέρω πόσο καιρό οι άλλοι, αλλά μένουν μαζί για τα παιδιά:-(... με έχει σοκάρει, γιατί ούτε που το υποψιαζόμουν και αρχίζω να αναρωτιέμαι πόσα ακόμα είναι έτσι και δεν το ξέρω!:wink:... και φυσικά για τα παιδιά που σίγουρα το να ζουν τέτοιες καταστάσεις, δεν είναι το καλύτερο... δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλύτερα να χωρίσουν κανονικά... δύσκολες καταστάσεις.:?

Είναι στενάχωρες καταστάσεις. Μακάρι να μη συνέβαιναν.

Κορίτσια, το παγωτό έγινε φανταστικό:-P... σας βάζω φώτο, να σας γλυκάνω και λεπτομέρειες αύριο.. φιλιάά!:tongue::tongue:

Αυτό το παγωτό πολύ θα το ήθελα!!!!!!!!!!!! Γεια στα χέρια σου Νίνα μου.

Παιδιά η διάθεσή μου από χτες που έμαθα για την μετακόμιση είναι στα πατώματα. Το σενάριο γίνεται και χειρότερο γιατί στον όροφο που θα πάμε υπάρχει και ένας χώρος ο οποίος είναι κλειστός και δεν τον βλέπει καθόλου ήλιος. Και μαντέψτε ποιός θα πάει εκεί..... ναι ναι, το τμήμα μου :evil::evil::evil:

Αγγελική μου σε καταλαβαίνω, αλλά προσπάθησε να αλλάξεις το χώρο με τη διακόσμηση που θα στηρίζεται σε έντονα και φωτεινά χρώματα και θα γίνει συνήθεια στο τέλος.

Φιλενάδες μου αγαπημένες τι κάνετε?

Ημουν θεσσαλονίκη για την Διεθνή έκθεση βιβλίου και για αυτό χάθηκα έτρεχα με παρουσιάσεις κτλ τώρα όμως back home!!!

Πάντα τέτοια Νίκο μας.

Κορίτσια ήταν υπέροχα! Πολύ κούραση αφού κοιμόμασταν 3 ώρες την μέρα και μετά στο πόδι για παρουσιάσεις κτλ αλλά ήταν υπέροχα!

Νίκο πάντα χαίρομαι όταν ακούω τέτοια.

Πως τα περασατε το ΣΚ; Εμεις καλά, ολο βολτες με τα πιτσιρικια και καναμε και το πρωτο μας μπανιο. Η θαλασσα ήταν παγωμένη εγω απλώς βραχηκα λιγο αλλα τα πιτσιρικια παρα το γεγονος οτι κρυωναν δεν κρατιονταν με τιποτα. Για τα δικα μου δεδομενα ηταν νωρις ακομα αλλά επρεπε να κανω τα χατηρια αλλων...

Θαρραλέους σας βρίσκω. Εγώ αν δεν ανάψουν το θερμοσίφωνο της θάλασσας δύσκολα μπαίνω.

Καλημερα και καλη βδομαδα. Μετα απο πολυ καιρο ειπα να κανω κι εγω ενα φαγητο οποτε εκανα σουτζουκακια με μακαρονια. Το Σαββατο το αγορακι μου ειχε γυμναστικες επιδειξεις, τι καλα που ηταν.

Έφτασε κιόλας ο καιρός για γυμναστικές επιδείξεις εεε; Μπράβο στο μικρό που τον καμάρωσες.

Ευτυχως κανει και καλες μερες και βγαινουμε λιγακι. Ειστε ολοι καλα? εγω ειμαι σε φαση οργανωσης, πρεπει να βρω λιγο τον εαυτο μου και να φτιαξω την ζωη μου γι αυτο ξεκινησα απο αγορες νεων ρουχων και παπουτσιων. Τουλαχιστον οταν φοραω νεα πραγματα νιωθω καλυτερα, τα χρειαζομουνα εξαλλου. Θα βαζω λιθαρακι λιαθαρακι καθε μερα και θα σταθω παλι ορθια. τα νεα στη δουλεια τα ιδια αλλα αυτη την στιγμη δεν μπορω ν ασχοληθω, εχω βαλει εναν εργατολογο και τρεχει καποιες καταστασεις να δουμε τι θα γινει

Ιωάννα μου όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Ο χρόνος παίρνει ο χρόνος φέρνει.

Μαγειρικα το Σαββατο φαγαμε ψητα ψαρακια με κολοκυθακια κ πατατες βραστα κ εφτιαξα κ ενα μισκοτογλυκο με ζελε κ κρεμα.Το βραδυ φαγαμε προχειρα αυγα βραστα κ σαλατα.

Ωραία πράματα ακούνε πάλι τα ματάκια μου.

Χτες το πρωι τα πηγαμε βολτιτσα στο μουσειο φυσικης ιστοριας πολυ ωραια ηταν!

Μ' αρέσει πολύ αυτό το μουσείο, είχα πάει στα χρόνια του Δημοτικού. Σε μερικά ακόμη θα με κρατήσουν μόνιμα.

Ξέχασα να σας πω ότι το Σάββατο σήκωσα το ένα χαλί και σήμερα το άλλο και μου φάνηκε άλλο σπίτι... πόσο αλλάζει τελικά και πόσο πιο εύκολα καθαρίζει επίσης!:-) φέτος δεν τα έπλυνα, αλλά χρησιμοποίησα το vanish και μου φάνηκε ότι καθάρισαν... εσείς τα σηκώσατε?

Αν η ερώτηση πιάνει κι εμένα μέσα εμείς θα αργήσουμε λίγο ίσως κατά το τέλος Ιουνίου. Πάλι τις τελευταίες μέρες είχε κάθοδο θερμοκρασίας. Μία 13 και μία 17 μας πάει.

Μετά την εκκλησία κάναμε τραπέζι σε μια παραλιακή ταβέρνα, όπου ο ιδιοκτήτης-μάγειρας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό! Το φαγητό ήταν εξαιρετικό, περιελάμβανε για ορεκτικά: τυροπιτάκια, κολοκυθοκεφτέδες, σπετζοφάι, κοτόπουλο με μανιτάρια, σαλάτες: χωριάτικη, σαλάτα με ρόκα-μαρούλι-λιαστές ντομάτες-μανιτάρια-κρουτόν και σάλτσα βαλσαμικού, για κυρίως πιάτο: γουρουνοπούλα με μέλι στο φούρνο και στο τέλος σβήσαμε το κεράκι μας και φάγαμε τούρτα σοκολάτα-φράουλα και μίνι ντόνατς με κρέμα μπαβάριαν και πραλίνα. Ήπιαμε λευκό κρασί (προς αποφυγή ατυχημάτων) και στο τέλος με το γλυκό σερβίραμε σφηνάκια με γλυκό σαμιώτικο κρασί.

Μπράβο Στρουμφίτα μου, όλα τέλεια τα βρήκα. Χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία και ήταν όλα όμορφα.

Αλήθεια, ξέρετε τον κρίταμο? προχτές τον έφαγα μέσα σε χωριάτικη σαλάτα και μου φάνηκε πολύ νόστιμος... ήταν τουρσί και λέω να έχω το νου μου την επόμενη φορά στη θάλασσα, μήπως και μαζέψω λίγο.

Το έχω διαβάσει σε πολλές συνταγές αλλά δεν το έχω δει ποτέ από κοντά.

Τζενη ασε εμενα εχουν αρχισει ηδη να μου βγαινουν σωματικα θεματα. Ασε που εχω χασει 4 κιλα

Υπομονή, κουράγιο. Ο μικρός θέλει να βλέπει μια όμορφη μαμά.

Καλα Φωτεινη κ εμενα η ζυγαρια ακουνητη αστα .....

Καλέ δεν ακούω τι έγινε; Διακοπές κάνει;

Μεσα σε ολα αρχισε κ απογευματινη δουλεια ο συζυγος γιατι δεν βγαινει αλλιως κ καταλαβαινετε ....

Άβολο, αλλά αν είναι αναγκαίο τι να κάνετε!!!!!

Ουτε σουπερ δεν εχω παει, το σπιτι εχει αδειασει κι εμενα τα ποδια μου τα νιωθω καρφωμενα κι αρνουμαι να κανω το οτιδηποτε

Να κάνεις δραστηριότητες με το παιδί, κούνιες, θάλασσα κλπ. Να μη μένεις πολύ ώρα μέσα στο σπίτι.

Εμείς λες και μας έχουν μουτζώσει και έρχεται το ένα πίσω από το άλλο... ο σύζυγος χτύπησε χτες πέφτοντας από κάπου που είχε ανέβει, εγώ πήγα στο γιατρό και έχουμε κάποια θεματάκια (πάλι:mad:) και τα νεύρα μας είναι πολύ τεντωμένα!

Πω πω περαστικά βρε Νίνα μου στον άντρα σου. Σε ποιο σημείο χτύπησε; Είναι στο κρεβάτι; Τα υπόλοιπα αφού λύνονται μην ανησυχείς. Όλα θα περάσουν.

Τέσπα, περιμένω την αυριανή μέρα να πάω για καφεδάκι με μία φίλη μου και να δω την βαπτιστήρα μου ίσως που γιορτάζει, λόγω Αναλήψεως (την λένε Νεφέλη).

Χρόνια της πολλά.

Χθες πήγαμε στον παιδίατρο και η μικρή μέσα σε 1 μήνα πήρε 3 πόντους :shock:! Αφού και ο γιατρός ενθουσιάστηκε με την ανάπτυξή της.

Μπράβο στο κορίτσι που ψήλωσε τόσο. Είχε και πόνους στα κόκαλα;

Ακουσα πως και σήμερα μετά το μεσημέρι περιμένουν βροχές αλλά δεν θυμάμαι σε ποιές περιοχές.

Στη Στουτγκάρδη.

Ευτυχώς η κοπέλα που είχαμε δει τον περασμένο μήνα μας φάνηκε πολύ καλή και κρατάει τη μικρή από αρχές Μαΐου μαζί με τον σύζυγο για να την συνηθίσει η μικρή και για να την τσεκάρει ο σύζυγος :wink:. Μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι!

Καλά όλα αυτά, αλλά για παν ενδεχόμενο εσείς να της πείτε ότι το σπίτι είναι καλωδιωμένο με κάμερες που δήθεν τις βάλατε χτες. Απλά άστην να το πιστεύει ώστε να μην τολμήσει. Κι ας είναι κι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου.

κούκλες τι κάνετε? βλέπω τα νέα σας δεν είναι πολύ καλά...δυστυχώς δεν θα κάνω την διαφορά...μόλις ήρθα απ τον γιατρό...άσχημη λοίμωξη του αναπνευστικού! παίρνω 7 φάρμακα και λέει ελπίζουμε να μη με γυρίσει σε άσχημη πνευμονία. Πονάω τρομερά κορίτσια από τον συνεχή και επίμονο βήχα (καταλήγω να βήχω τόσο που κάνω εμετό)....ξυπνάω τα παιδιά τα βράδια, τρέχουμε να τα κοιμίζουμε μέχρι τις 5-6 το πρωί που καταφέρνω να σταματήσει αυτό και να μπορέσω να κοιμηθώ. Και το χειρότερο είμαι μέσα στα νεύρα γιατί όλη την μέρα είμαι ιδρωμένος και κουρασμένος από τον βήχα... :-(

Αχ βρε Νίκο σε βρήκε κουρασμένο η λοίμωξη (τα ξενύχτια της Θεσσαλονίκης) και σε βάρεσε. Περαστικά σου να είναι και όσο το δυνατόν συντομότερα.

Καλημέρα!

Χρονια Πολλά στους χθεσινούς εορτάζοντες! Να χαιρεστε τους δικους σας ανθρώπους!

Νικο περαστικά! Προσεχε παρα πολύ αυτο το διαστημα. Ακομα κι οταν περασει κι αισθανθεις πιο ανετα να ξαναπας στο γιατρο να δεις αν εμεινε καποιο υπολειμμα το οποίο στο μελλον μπορει να σου δημιουργησει ξανά προβλημα. Θελει για ενα διαστημα αρκετη παρακολουθηση. Θελει επισης καλή διατροφη και αρκετη ξεκουραση.

Τζενη καλά εκανες και σηκωσες τα χαλια. Εδω σηκωνει η γιαγια ενα καθε μερα μονη της (αρνειται να με περιμενει -γκρρρ) αλλά δεν τα εχουμε σηκωσει ολα γιατι παιζουν ακομα κατω τα παιδια. Χτες τους εστησα μια σκηνουλα που εχουμε στο μπαλκονι, εβαλα εκει τα παιχνιδια τους και μαλλον εκει θα περνανε πλεον το χρονο τους. Όσο για τη διαθεση τι να πω... υπομονη. Λυπαμαι που αναγκαστηκε ο συζυγος να ξεκινησει και απογευματινη δουλεια. Μειωνεται κατα πολυ ο χρονος σου αλλά και ο ελευθερος χρονος που εχετε ως ζευγαρι.

Νινα πως ειστε με το συζυγο; Την ειδες τελικά τη βαφτιστήρα;

Στρουμφιτα ηρθε η ωρα της επιστροφής του συζυγου στη δουλεια; Τωρα πια μπαινετε σε αλλους ρυθμους. Μπραβο για την αναπτυξη της μικρης. Όσον αφορα το αυγο ο μικρος μου ειχε αλλεργια μεχρι 2 ετων. Μετα ξεπεραστηκε και τωρα τιο τρωει μια χαρα. Η παιδιατρος εδω μου ειχε πει αν το δεχεται οταν ειναι αναμεμειγμενο με αλλα υλικά και μαγειρεμενο π.χ. μπιφτεκια, κουλουρακια, κεικ κλπ να του δινω καθε μερα απο κατι ωστε να το συνηθιζει ο οργανισμός του. Στην αρχη δεν το δεχοταν, μετα αρχισε να το δεχεται και τωρα πια τρωει κανονικά το αυγο.

Εβιρι τι ωραια που περασατε! Φανταζομαι τη συγκινηση που ειδες την Εβιρινα να χορευει! Κι εχεις δικιο ηταν ωραια που την ειδατε ενδιαμεσα Πασχα και καλοκαιρι. Παντα τετοια να εχετε!

Ιωαννα ισχυει οτι στη δουλεια πολλες φορες ξεχνιεσαι. Βεβαια εξαρταται ποσο μπορει να σου σπανε τα νευρα κιολας. Τωρα που φτιαχνει ο καιρος θα αρχισεις περισσοτερες βολτες με το μικρο οποτε θα ξαναφτιαξει η διαθεση λιγο.

Αγγελικη το σημαντικο ειναι να δεις βελτιωση καποια στιγμη. Οτι θα αργησει λιγο το ξεραμε. Αν θυμαμαι καλά γιορταζε χτες η κορουλα σου. Να τη χαιρεσαι και να ειναι πολύχρονη!

Εδω δεν εχει βρεξει ακομα αλλά δειχνει να ετοιμαζεται. Εχει μια θολουρα και μια σκοτεινια αλλο πραγμα.

Οσον αφορα το θεμα μας ετοιμαζομουν να σας γραψω αρκετα κατορθωματα αλλά τζιφος. Ηταν να ερθει ΣΚ ο αντρας μου και μου ειχε ζητησει ο αδερφος μου να του στειλω προμηθειες (προφανως του καλοαρεσε την προηγουμενη φορα) αλλά δυστυχως ακυρωθηκε για ασχημο λογο. Νοσηλευεται απο χτες ο αδερφος του με υγρο στον πνευμονα (εχει και αλλα σοβαρα προβληματα υγειας) στην επαρχια όπου ζει κι ετσι θα παει εκει φυσικά. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλά και να μην υπαρχουν επιπλοκές και περιπλοκές. Χτες ειχαμε κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες και τζατζικι, η μικρη ζητησε και σαλάτα και τελικά εφαγε μονο αυτη. Για σημερα ειπα στη γιαγια μακαρονακι κοφτο σουπιτσα. Κατι ελαφρυ για ολους.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Φωτεινούλα ευχαριστώ για τις ευχές για την κόρη μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον αδερφό του άντρα σου.

Εβιράκι τι καλά που μπορέσατε και κανατε και την βόλτα σας αλλά χαρήκατε και την κορούλα σας για λίγο! Άντε και πλησιάζει ο καιρός να έρθετε Ελλάδα!

Χτες μίλησα με την ricola μας. Είναι καλά αλλά ο μικρόυλης της την απασχολεί όλη μέρα. Ο οποίος είναι ένας κούκλος και της μοιάζει! Σας στέλνει τα φιλιά της!

Νίκο τα πολλά τρεξίματα εξασθένησαν τον οργανισμό σου και σε έριξε για τα καλά η ίωση. Προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο αυτό είναι εφικτό.

Σας αφήνω για την ώρα γιατί έχω δουλίτσα. Τα ξαναλέμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα παρεούλα!!!

Πω...τώρα είδα ότι δεν είχα πει χθες χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν... Δεδομένου όμως ότι η γιορτή κρατάει 40 μέρες, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!

Έβιρι πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου! Τι ωραία που ήρθε η μεγάλη Εβιρίνα, έτσι τώρα δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμη μέχρι το καλοκαίρι που θα ξαναβρεθείτε. Πολύ ωραία τα μέρη που επισκεφτήκατε. Έχω πάει επανειλημμένως και ως παιδί με τους γονείς μου και ως φοιτήτρια και με τον σύζυγο και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις! Τύχατε στο gay parade;;; Τι μου θύμισες.... 1η φορά στη ζωή μου εκεί το είδα. Τη 2η φορά είμασταν στη Σουηδία και βλέπαμε τα 2 μέτρα παλικάρια με φτερά και πούπουλα, αλλά τους είχαν σχετικά περιορισμένους σε συγκεκριμένους χώρους εκδηλώσεων και όποιος ήθελε να μπει έπρεπε να έχει ειδική άδεια.

Νίκο περαστικά σου. Τώρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί ο οργανισμός σου έχει εξασθενίσει τον τελευταίο καιρό. Πάντως όταν με το καλό αναρρώσεις κάνε μια επίσκεψη στο γιατρό να σε ξαναδεί. Θυμάμαι ότι φέτος που πέρασα λοίμωξη αναπνευστικού, ήμουν με φάρμακα 1 μήνα και παρακολούθηση για άλλους 3.

Ιωάννα είναι καλό ότι στη δουλειά ξεχνιέσαι. Πολλοί άνθρωποι το ρίχνουν στην εργασιοθεραπεία. Είναι ευκαιρία όμως τώρα που ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά να παίρνεις τον μικρό και να πηγαίνετε βολτούλες, να παίζετε και να περνάτε χρόνο μαζί. Επίσης αν θυμάμαι καλά γιόρταζε χθες, οπότε να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμεί!!!

Φωτεινή έχεις δίκιο για το κρυμμένο αυγό. Όταν το έβαζα στο φαγητό της και στην κολοκυθόπιτα μια χαρά το έτρωγε χωρίς να την πειράζει. Όταν το έτρωγε σκέτο τότε βλέπαμε αντιδράσεις, είτε εμετό είτε σπιθουράκια. Γι'αυτό μας είπε ο γιατρός να το κόψουμε για 1 μήνα από τη στιγμή που πλέον θα δοκιμάζει και άλλα φαγητά να μην μπερδευτούμε και νομίζουμε ότι το παιδί έχει αλλεργία σε κάτι νέο που έφαγε. Μια χαρά πρόοδο έχει κάνει η μικρή με το φαγητό της. Μια μέρα είπε να το ρίξει στην υγιεινή και να κάνει αποτοξίνωση βρε με τη σαλάτα... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ταχεία ανάρρωση στον αδελφό του συζύγου σου.

Αγγελική χρόνια πολλά για την κορούλα σου!!!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο γιουβέτσι που περίσσεψε από χθες. Επίσης δοκίμασε για πρώτη φορά η μικρή, έκατσε μαζί μας στο τραπέζι και ψιλοέφαγε.

Πάω για δουλειά και τα ξαναλέμε. Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...