Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ωχχχχ Αγγελικη μου με το δικιο σου ... ετσι οπως τα περιγραφεις πως να εχεις καλη ψυχολογια.Αφου τον περισσοτερο χρονο μας τον περναμε στη δουλεια ...

Νικο πολυ καλα τα νεα σου κ χαλαλι η κουραση!! μπραβοοοο !!!

Νινακι αυτη την συνταγη την κανω κ εγω,Εγω προσθετω κ 2 βανιλιες κ λιγη βοτκα (1κουταλι) κ οντως ειναι πολυ ωραια.Το ειχα κανει κ ετσι με μπισκοτα αλλα μετα δυσκολευτηκα στο να το κοβω κομματια.Εσυ πως τα εκοψες; Να σου πω την αλήθεια, είχα μεγάλο άγχος πώς θα μπορέσω να το κόψω... τελικά χρησιμοποίησα ένα μαχαίρι καλό και το έκοψα κομμάτι-κομμάτι και βγήκε μία χαρά! Καλα που μου το θυμισες να το ξαναφτιαξω !!! Περσυ το εκανα συχνα σε τουρτα παγωτο.Εκανα βαση μωσαικο ,απο πανω αυτο το παγωτο κ μετα στολιζα με οτι ειχα,σιροπιτ μπισκοτα ,ξηρο καρπο κλπ !! Αυτό σκεφτόμουν και εγώ σήμερα:P... απλά έλεγα ότι θα ήταν ωραία σε μία στρογγυλή φόρμα.

Νινακι ωραιοτατε ςειναι οι πανσετες στο φουρνο.Με λεμονι-μουσταρδα τελειες! εγω βαζω κ φετες ντοματα πιπερια στο ταψι μαζι με τις πατατες κ στο τελος οταν ριχνω το μειγμα λεμονι-μουσταρδα βαζω κ λιγο σκληρο τυρι σε κυβακια ! τελεια!! αλλα εχω πολυυυ καιρο να το φτιαξω μιας κ δεν κανει ο αντρας μου να τρωει χοιρινο.

Φωτεινουλα να το κανεις το παγωτακι ειναι πολυ ωραιο κ σηκωνει κ πολλες παραλλαγες! οτι θες βαζεις μεσα!

Αγγελική μου το πήρα αποφάση! Πραγματικά σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους και αφού δεν τα καταφέρνω λόγω φόρτου εργασίας στις συναντήσεις θα σας βλέπω μια μια σε κάθε ευκαιρία!!! Φυσικά δεν το συζητάμε αν τα καταφέρω να έρθω σε parents συνάντηση θα έρθω με χίλια!!! Θεσσαλονίκη!!! Κορίτσια ήταν υπέροχα! Πολύ κούραση αφού κοιμόμασταν 3 ώρες την μέρα και μετά στο πόδι για παρουσιάσεις κτλ αλλά ήταν υπέροχα!
Νίκο σου στέλνω μήνυμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε το ΣΚ; Εμεις καλά, ολο βολτες με τα πιτσιρικια και καναμε και το πρωτο μας μπανιο. Η θαλασσα ήταν παγωμένη εγω απλώς βραχηκα λιγο αλλα τα πιτσιρικια παρα το γεγονος οτι κρυωναν δεν κρατιονταν με τιποτα. Για τα δικα μου δεδομενα ηταν νωρις ακομα αλλά επρεπε να κανω τα χατηρια αλλων...

Μαγειρικα το Σαββατο γαυρο τηγανητο με χορτα και πατατες τηγανητες. Χτες μοσχαρι σουπα και περισσεψε και για σημερα. Πηρα τα υλικα για το παγωτο αλλά δεν το εκανα ακομη. Το ειχα φτιαξει κι εγω παλια απ'οτι θυμηθηκα κοιταζοντας το βιβλίο των συνταγων μου. Το ειχα εγκαταλειψει αλλά ειναι πλεον ευκαιρια να το ξαναπροσπαθησω.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα και καλη βδομαδα. Μετα απο πολυ καιρο ειπα να κανω κι εγω ενα φαγητο οποτε εκανα σουτζουκακια με μακαρονια. Το Σαββατο το αγορακι μου ειχε γυμναστικες επιδειξεις, τι καλα που ηταν. Ευτυχως κανει και καλες μερες και βγαινουμε λιγακι. Ειστε ολοι καλα? εγω ειμαι σε φαση οργανωσης, πρεπει να βρω λιγο τον εαυτο μου και να φτιαξω την ζωη μου γι αυτο ξεκινησα απο αγορες νεων ρουχων και παπουτσιων. Τουλαχιστον οταν φοραω νεα πραγματα νιωθω καλυτερα, τα χρειαζομουνα εξαλλου. Θα βαζω λιθαρακι λιαθαρακι καθε μερα και θα σταθω παλι ορθια. τα νεα στη δουλεια τα ιδια αλλα αυτη την στιγμη δεν μπορω ν ασχοληθω, εχω βαλει εναν εργατολογο και τρεχει καποιες καταστασεις να δουμε τι θα γινει

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!

κ πολυ καλα κανεις Ιωαννακι μου !! Πρεπει να κοιταμαι κ τον εαυτο μας κ να τον εχουμε σε πρωτεραιότητα, οχι μονο τους άλλους. Μπραβο στο παιδακι σου !!! Ναι μια χαρα τωρα που εφτιαξε ο καιρος ,ολο βολτες ειμαστε! Αντε να κανονισουμε να βρεθουμε κιολας!

Φωτεινη μου ζηλεψα το γαυρακι σου !!! Καλα κ εγω ουτε τα ποδια δεν βρεχω ακόμα,τα παιδια εκαναν την Πρωτομαγια το πρωτο τους μπανιο.

Στρουμφιτακι να σας ζησει η νεοφωτιστη κ πολυχρονη να ειναι ! γερη ευτυχισμενη κ χαρουμενη να ειναι στην ζωη της!

Μαγειρικα το Σαββατο φαγαμε ψητα ψαρακια με κολοκυθακια κ πατατες βραστα κ εφτιαξα κ ενα μισκοτογλυκο με ζελε κ κρεμα.Το βραδυ φαγαμε προχειρα αυγα βραστα κ σαλατα.

Χτες κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ που εμειναν κ για σημερα.Εφτιαξα κ αρακα με πατατες κ καροτα για αυριο κ αμπελοφυλλα γεμιστα με κιμα κ ρυζακι. Ο μεγαλος που περσυ τα ηθελε καθε βδομαδα τωρα κανει οτι δεν του αρεσουν.

Χτες το πρωι τα πηγαμε βολτιτσα στο μουσειο φυσικης ιστοριας πολυ ωραια ηταν!

Διαφημίσεις

Καλημέρες και καλή βδομάδα:D

Τι μου κάνετε? Ο καιρός βοηθάει και ξεπορτίζουμε, βλέπω:P

Εγώ πέρασα ένα κουραστικό, αλλά και ευχάριστο Σ/Κ... το Σάββατο είχαμε οικοδομικές εργασίες στο σπίτι, οπότε ήταν αρκετά κουραστικό... για φαί έκανα μπακαλιάρο τηγανητό κατεψυγμένο, ο οποίος κορίτσια μου φάνηκε αρκετά άγευστος... σαν να μη τρως ψάρι;)... μου έχει ξανασυμβεί και μου φαίνεται ότι δεν θα ξαναπάρω κατεψυγμένο!.. έκανα επίσης σκορδαλιά και γαρίδες σαγανάκι... την Κυριακή πήγαμε σε ένα κοντινό νησάκι, για δουλειά αλλά κάναμε και βόλτα... βουτιά δεν έκανα, γιατί δεν μπορούσα ;), αλλά και γιατί ήταν αρκετά παγωμένη!... αλλά και μόνο που ήμουν εκεί, μου φάνηκε σαν να ήμουν διακοπές!:tongue:

Σήμερα ζεμάτισα αρακά φρέσκο που πήρα από την λαική και αμπελόφυλλα, που μάζεψα προχτές και περιμένω να κρυώσουν να μπουν στην κατάψυξη... επίσης μάζεψα φασκόμηλο από τον κήπο, το έπλυνα και το αράδιασα σε ταψί να ξεραθεί, για το ρόφημα...ουφ κουράστηκα πάλι και δεν έχω μαγειρέψει ακόμα!:o

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Επίσης!:tongue:

Πως τα περασατε το ΣΚ; Εμεις καλά, ολο βολτες με τα πιτσιρικια και καναμε και το πρωτο μας μπανιο. Η θαλασσα ήταν παγωμένη εγω απλώς βραχηκα λιγο αλλα τα πιτσιρικια παρα το γεγονος οτι κρυωναν δεν κρατιονταν με τιποτα. Για τα δικα μου δεδομενα ηταν νωρις ακομα αλλά επρεπε να κανω τα χατηρια αλλων... χα χα καλή αρχή λοιπόν:D τα παιδιά δεν κρατιούνται με τίποτα μπροστά στη θάλασσα!

Μαγειρικα το Σαββατο γαυρο τηγανητο με χορτα και πατατες τηγανητες. Χτες μοσχαρι σουπα και περισσεψε και για σημερα. Πηρα τα υλικα για το παγωτο αλλά δεν το εκανα ακομη. Το ειχα φτιαξει κι εγω παλια απ'οτι θυμηθηκα κοιταζοντας το βιβλίο των συνταγων μου. Το ειχα εγκαταλειψει αλλά ειναι πλεον ευκαιρια να το ξαναπροσπαθησω.

Φιλια

Καλημερα και καλη βδομαδα. Μετα απο πολυ καιρο ειπα να κανω κι εγω ενα φαγητο οποτε εκανα σουτζουκακια με μακαρονια. Το Σαββατο το αγορακι μου ειχε γυμναστικες επιδειξεις, τι καλα που ηταν. Ευτυχως κανει και καλες μερες και βγαινουμε λιγακι. Ειστε ολοι καλα? εγω ειμαι σε φαση οργανωσης, πρεπει να βρω λιγο τον εαυτο μου και να φτιαξω την ζωη μου γι αυτο ξεκινησα απο αγορες νεων ρουχων και παπουτσιων. Τουλαχιστον οταν φοραω νεα πραγματα νιωθω καλυτερα, τα χρειαζομουνα εξαλλου. Θα βαζω λιθαρακι λιαθαρακι καθε μερα και θα σταθω παλι ορθια. τα νεα στη δουλεια τα ιδια αλλα αυτη την στιγμη δεν μπορω ν ασχοληθω, εχω βαλει εναν εργατολογο και τρεχει καποιες καταστασεις να δουμε τι θα γινει

Τι ωραία που είναι με τις γυμναστικές τους επιδείξεις αυτή την εποχή! Ιωάννα μου καλά έκανες και άλλαξες ψυχολογία και πολύ χαίρομαι που το ακούω! Σιγά σιγά όπως λες, θα τα καταφέρεις και θα σταθείς πάλι στα πόδια σου!

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!

κ πολυ καλα κανεις Ιωαννακι μου !! Πρεπει να κοιταμαι κ τον εαυτο μας κ να τον εχουμε σε πρωτεραιότητα, οχι μονο τους άλλους. Μπραβο στο παιδακι σου !!! Ναι μια χαρα τωρα που εφτιαξε ο καιρος ,ολο βολτες ειμαστε! Αντε να κανονισουμε να βρεθουμε κιολας! Ναι βρε παιδιά! πότε θα το κανονίσουμε?:P

Φωτεινη μου ζηλεψα το γαυρακι σου !!! Καλα κ εγω ουτε τα ποδια δεν βρεχω ακόμα,τα παιδια εκαναν την Πρωτομαγια το πρωτο τους μπανιο.

Στρουμφιτακι να σας ζησει η νεοφωτιστη κ πολυχρονη να ειναι ! γερη ευτυχισμενη κ χαρουμενη να ειναι στην ζωη της!

Μαγειρικα το Σαββατο φαγαμε ψητα ψαρακια με κολοκυθακια κ πατατες βραστα κ εφτιαξα κ ενα μισκοτογλυκο με ζελε κ κρεμα.Το βραδυ φαγαμε προχειρα αυγα βραστα κ σαλατα.

Χτες κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ που εμειναν κ για σημερα.Εφτιαξα κ αρακα με πατατες κ καροτα για αυριο κ αμπελοφυλλα γεμιστα με κιμα κ ρυζακι. Ο μεγαλος που περσυ τα ηθελε καθε βδομαδα τωρα κανει οτι δεν του αρεσουν.

Χτες το πρωι τα πηγαμε βολτιτσα στο μουσειο φυσικης ιστοριας πολυ ωραια ηταν!

Ήθελα και εγώ να πάω με την βαπτιστήρα μου στο μουσείο... αξίζει Τζένη?

Ξέχασα να σας πω ότι το Σάββατο σήκωσα το ένα χαλί και σήμερα το άλλο και μου φάνηκε άλλο σπίτι... πόσο αλλάζει τελικά και πόσο πιο εύκολα καθαρίζει επίσης!:) φέτος δεν τα έπλυνα, αλλά χρησιμοποίησα το vanish και μου φάνηκε ότι καθάρισαν... εσείς τα σηκώσατε?

Φιλιά σε όλους!

Στρουμφίτα μου το ξέχασα εντελώς. Πω πω... Να σας ζήσει η νεοφώτιστη και να ειναι πολύχρονη!

Ιωαννα μου εχεις απολυτο δικιο. Πρεπει να κοιταμε και τον εαυτο μας (ποια μιλάει θα μου πεις...) γιατι απο εμας περνανε ολα. Φανταζομαι ποσο θα καμαρωσες τον μικρο σου στις επιδείξεις. Και του χρονου με υγεια κι ευχομαι ειλικρινα να γυρισει ο τροχός στη ζωη σου και να λυθουν επιτελους πολλά προβλήματα.

Τζενη σε εκανα εγω και ζηλεψες; Πωπω... Οντως το καλοκαιρακι μου αρεσει πολυ ο τηγανητος ο γαυρος. Μου φερνει στο νου ανεμελια. Το αστειο ηταν οτι ο μικρος πριν κατσουμε στο τραπεζι τσακισε 5-6 γαυρους σε χρονο ρεκορ. Καθισαμε κι ακουσε την κορη να λεει οτι δεν θελει κι ειπε κι αυτος οχι. Η μικρη κατευχαριστηθηκε την επιρροη που εχει επανω του.

Ειδες Φωτεινή; τα ζιζανιακ κ εμενα ετσι κανουν !!! Ο μικρος συνεχως αντιγραφει συνεχως τον μεγαλο σε βαθμο που πολλες φορες γινεται κουραστικος!!

Ναι Νινακι πολυ ωραια ηταν στο μουσειο, να πατε ! Ποσο χρονων ειναι η μικρή;

Καλημέρα παρεούλα!!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Πραγματικά με συγκινήσατε!!! Να είστε πάντα καλά, να χαίρεστε τις οικογένειές σας, να καμαρώσετε τα παιδάκια σας όπως επιθυμείτε και όπως επιθυμούν, να είστε πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες!!!!

Και ναι λοιπόν....βαπτιστήκαμε και χρονίσαμε την ίδια μέρα!

Ήταν πολύ ωραία, συγκινητικά, κατανυκτικά, αισθανθήκαμε και βιώσαμε όλο το μυστήριο. Η μικρούλα τρόμαξε με τον πολύ κόσμο και έκλαιγε απ'όταν μπήκαμε στην εκκλησία μέχρι που τελειώσαμε, αλλά ήταν συνεργάσιμη.

Είχαν έρθει οι φωτογράφοι από το σπίτι για μερικές φωτογραφίες και την έβαλαν στη θάλασσα να πλατσουρίσει.

Μετά την εκκλησία κάναμε τραπέζι σε μια παραλιακή ταβέρνα, όπου ο ιδιοκτήτης-μάγειρας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό! Το φαγητό ήταν εξαιρετικό, περιελάμβανε για ορεκτικά: τυροπιτάκια, κολοκυθοκεφτέδες, σπετζοφάι, κοτόπουλο με μανιτάρια, σαλάτες: χωριάτικη, σαλάτα με ρόκα-μαρούλι-λιαστές ντομάτες-μανιτάρια-κρουτόν και σάλτσα βαλσαμικού, για κυρίως πιάτο: γουρουνοπούλα με μέλι στο φούρνο και στο τέλος σβήσαμε το κεράκι μας και φάγαμε τούρτα σοκολάτα-φράουλα και μίνι ντόνατς με κρέμα μπαβάριαν και πραλίνα. Ήπιαμε λευκό κρασί (προς αποφυγή ατυχημάτων) και στο τέλος με το γλυκό σερβίραμε σφηνάκια με γλυκό σαμιώτικο κρασί.

Γενικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία και το ευχαριστηθήκαμε.

Βεβαίως υπήρξαν και τα παρατράγουδα και άσχημες ιστορίες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τουλάχιστον εκείνη την ημέρα όλοι τους κρατήθηκαν, δεν δώσαμε καμία απολύτως σημασία σε ότι κι αν είπαν κι αν έκαναν κι έτσι έκατσαν στα αυγά τους.

Μαγειρικά την Παρασκευή και το Σάββατο δεν έφτιαξα τίποτα. Την Παρασκευή με το τρέξιμο ξεχάσαμε να φάμε. Το Σάββατο είχαν έρθει οι κουμπάροι μας και φάγαμε έξω. Χθες φτιάξαμε μια πράσινη σαλάτα με λίγο κοτόπουλο ψητό. Για σήμερα ότι αποφασίσει ο σύζυγος!

Πάω για δουλειά και θα τα ξαναπούμε. Φιλιά πολλά σε όλες και στον Νίκο!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρες.

Σήμερα θα κάνω τουρλού ή μπριάμ, (δεν θυμάμαι πώς το λένε) με μελιτζάνες, κολοκύθια, πατάτες, καρότα.. χτες έκανα τελικά μακαρονάδα με σάλτσα.

Αλήθεια, ξέρετε τον κρίταμο? προχτές τον έφαγα μέσα σε χωριάτικη σαλάτα και μου φάνηκε πολύ νόστιμος... ήταν τουρσί και λέω να έχω το νου μου την επόμενη φορά στη θάλασσα, μήπως και μαζέψω λίγο.

Ειδες Φωτεινή; τα ζιζανιακ κ εμενα ετσι κανουν !!! Ο μικρος συνεχως αντιγραφει συνεχως τον μεγαλο σε βαθμο που πολλες φορες γινεται κουραστικος!!

Ναι Νινακι πολυ ωραια ηταν στο μουσειο, να πατε ! Ποσο χρονων ειναι η μικρή;

7 είναι... είναι καλή ηλικία για το μουσείο λες?

Καλημέρα παρεούλα!!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Πραγματικά με συγκινήσατε!!! Να είστε πάντα καλά, να χαίρεστε τις οικογένειές σας, να καμαρώσετε τα παιδάκια σας όπως επιθυμείτε και όπως επιθυμούν, να είστε πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες!!!!

Και ναι λοιπόν....βαπτιστήκαμε και χρονίσαμε την ίδια μέρα!

Ήταν πολύ ωραία, συγκινητικά, κατανυκτικά, αισθανθήκαμε και βιώσαμε όλο το μυστήριο. Η μικρούλα τρόμαξε με τον πολύ κόσμο και έκλαιγε απ'όταν μπήκαμε στην εκκλησία μέχρι που τελειώσαμε, αλλά ήταν συνεργάσιμη.

Είχαν έρθει οι φωτογράφοι από το σπίτι για μερικές φωτογραφίες και την έβαλαν στη θάλασσα να πλατσουρίσει.

Μετά την εκκλησία κάναμε τραπέζι σε μια παραλιακή ταβέρνα, όπου ο ιδιοκτήτης-μάγειρας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό! Το φαγητό ήταν εξαιρετικό, περιελάμβανε για ορεκτικά: τυροπιτάκια, κολοκυθοκεφτέδες, σπετζοφάι, κοτόπουλο με μανιτάρια, σαλάτες: χωριάτικη, σαλάτα με ρόκα-μαρούλι-λιαστές ντομάτες-μανιτάρια-κρουτόν και σάλτσα βαλσαμικού, για κυρίως πιάτο: γουρουνοπούλα με μέλι στο φούρνο και στο τέλος σβήσαμε το κεράκι μας και φάγαμε τούρτα σοκολάτα-φράουλα και μίνι ντόνατς με κρέμα μπαβάριαν και πραλίνα. Ήπιαμε λευκό κρασί (προς αποφυγή ατυχημάτων) και στο τέλος με το γλυκό σερβίραμε σφηνάκια με γλυκό σαμιώτικο κρασί.

Γενικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία και το ευχαριστηθήκαμε.

Βεβαίως υπήρξαν και τα παρατράγουδα και άσχημες ιστορίες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τουλάχιστον εκείνη την ημέρα όλοι τους κρατήθηκαν, δεν δώσαμε καμία απολύτως σημασία σε ότι κι αν είπαν κι αν έκαναν κι έτσι έκατσαν στα αυγά τους. Κατάλαβα για ποιούς χτυπάει η καμπάνα;)... η καλύτερη λύση ήταν να μη δώσετε σημασία, για να πάνε όλα καλά!

Μαγειρικά την Παρασκευή και το Σάββατο δεν έφτιαξα τίποτα. Την Παρασκευή με το τρέξιμο ξεχάσαμε να φάμε. Το Σάββατο είχαν έρθει οι κουμπάροι μας και φάγαμε έξω. Χθες φτιάξαμε μια πράσινη σαλάτα με λίγο κοτόπουλο ψητό. Για σήμερα ότι αποφασίσει ο σύζυγος! Πάλι τρέξιμο στη δουλειά, μυρίζομαι...

Πάω για δουλειά και θα τα ξαναπούμε. Φιλιά πολλά σε όλες και στον Νίκο!

Οι υπόλοιπες/υπόλοιποι πού είστε? για εμφανιστείτε:P

Φιλιά!

Διαφημίσεις

καλησπερα !!

πεσμενα τα κεφια σημερα, εχω πιεστει πολυ τον τελευταιο καιρο κ νομιζω μου βγαινει σωματικα ...

Νινακι μια χαρα ειναι η ηλικια της! 7 ειναι κ ο δικος μου!

κριταμα φτιαχνει η πεθερα μου, εμενα ομως δεν μου πολυαρεσουνε .....

Στρουμφιτακι πολυ χαιρομαι που περασατε καλα!! ασε τους αλλους να κουρευονται !!

Αρακα τρωμε σημερα! εφτιαξα κ μια τυροπιτα μικρη με ενα φυλλο κουρου κ πηραν μαζι τα αγορια σημερα.

Τι κανει η ομαδουλα μας? Σημερα τρωμε κοτοπουλο ρολο με πατατουλες

Στρουμφιτα μην δινεις σημασια τι λενε γονεις-πεθερικα, εσεις να ειστε καλα

Τζενη ασε εμενα εχουν αρχισει ηδη να μου βγαινουν σωματικα θεματα. Ασε που εχω χασει 4 κιλα

Μου αρεσει Νινα το τουρλου, ειναι ωραια τα καλοκαιρινα φαγητα.

Οι υπολοιπες που ειστε?

Καλημέρα! Να'μαι κι εγω.

Τζενη και Ιωαννα το κακο ειναι οτι ολη η πιεση κι η στενοχωρια ξεσπα στο σωμα μας. Όσοσ γινεται προσοχη. Ιωαννα μου αν θυμαμαι καλά εσυ δεν παχαινεις ευκολα αρα το γεγονος οτι εχασες 4 κιλά δεν ειναι βολικό κι ας προερχεται απο τους λάθος λογους. Τι να πω βρε κοριτσι. Κουραγιο.

Στρουμφιτα μου καλά κάνατε και κλεισατε τα αυτια σας. Καποιοι ανθρωποι δυστυχως δεν ξερουν αν ξεχωριζουν μερες και καταστασεις. Χαιρομαι που ολα πηγαν καλά κι ηταν ομορφα.

Νινα εγω δεν συμπαθω τα τουρσια κι ετσι δεν εχω δοκιμασει κριταμο.

Δυστυχως κι εγω πολύ πιεσμένη πλέον από διαφορα που εχουν γινει αλλά δεν χανω κιλά (αν και θα το ηθελα). Παντως με το ζορι τρωω πια τη μεριδα μου το απόγευμα. Στη ζυγαρια παντως δεν φανηκε. Χτες ειχαμε τελικά λαχανοντολμαδες και για σημερα περισσεψε μια μεριδα και θα βγαλουμε απο την καταψυξη και φασολάκια λαδερα που ειχα φτιαξει την προηγουμενη εβδομαδα και θα περασει η μερα.

Φιλια

καλημεραααα!!

Καλα Φωτεινη κ εμενα η ζυγαρια ακουνητη αστα .....

Ωραιοτατοι οι λαχανοντολμαδες!! μιαμ μιαμ !!!

Εμεις σημερα εγω δηλαδη με τον αντρα μου τρωμε αμπελοφυλα με κιμα(ντολμαδακια δεν τα λενε κ αυτα;καθε περιοχη εχει κ αλλο ονομα!) κ για τα παιδια εφτιαξα τουρλου κ σνιτσελ κοτοπουλο. Ο ενας δεν τρωει το σνιτσελ ο αλλος που το τρωει θελει μαζι κ συνοδευτικο ετσι εφτιαξα το τουρλου κ εβαλα κ στο μεγαλο μαζι με το σνιτσελ λιγες πατατες κ κολοκυθακια,ελπιζω να τα φαει.

Για αυριο λεω για μπουτια κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο που ειναι κ γρηγορο.Μεσα σε ολα αρχισε κ απογευματινη δουλεια ο συζυγος γιατι δεν βγαινει αλλιως κ καταλαβαινετε ....

Καλημερα σας! Βρεχει με ηλιο, τι χαζος καιρος

Φωτεινη μακαρι να μπορουσα να μην εχανα τοσο ευκολα κιλα αλλα αυτη τη χρονια θα την περασω ζορικα οποτε ξερω οτι κι αυτο στο προγραμμα ειναι

Σημερα θα φαμε οτι μαγειρεψει η μαμα εγω δεν ειχα καμμια διαθεση ν ασχοληθω. Ουτε σουπερ δεν εχω παει, το σπιτι εχει αδειασει κι εμενα τα ποδια μου τα νιωθω καρφωμενα κι αρνουμαι να κανω το οτιδηποτε

Θα κανονισουμε καμμια συναντηση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...