Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Δυστυχως ειμαστε ακομη εδω.....

Αγγελικη εμεις εδω εχουμε ενα φυτο, δεν ξερω τι ειναι, που δεν ειχε ποτιστει γυρω στα 3 χρονια αλλά αντεχει και δεν ειναι κακτος. Μπουντρουμι θα ειναι εκει που θα πας ε;

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Είναι σχεδόν ένα επίπεδο κάτω από το έδαφος και φυσικός φωτισμός μπαίνει από μία σειρά στενών παραθύρων, που υπάρχουν στο πάνω μέρος του ενός τοίχου. Κοινώς, όσο ήλιο κι αν έχει αν δεν ανάψεις φως δουλειά δεν κάνεις....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αποστολή εξετελέσθη: Ο σκύλος είναι έτοιμος και μυρωδάτος...:) χωρίς προβλήματα ευτυχώς, απλά με έκανε μούσκεμα! τι χαρά έκανε μόλις τελειώσαμε, δε λέγεται!

Φωτεινή όρμα της κατσαρίδας, γιατί μπορεί να την δεις σε ανύποπτη στιγμή στα δέκα εκατοστά και μετά τι θα κάνεις?:|

Πολύ σουφλέ παίζει τελευταία! είδατε οι κακές παρέες τι κάνουν?:tongue:

Βρε παιδιά δε σας είπα: τις τελευταίες μέρες έχω μάθει για δύο γνωστά μας ζευγάρια, άσχημα νέα και με έχουν στενοχωρήσει πολύ... και οι δύο έχουν χωρίσει εδώ και 3 χρόνια το ένα και δεν ξέρω πόσο καιρό οι άλλοι, αλλά μένουν μαζί για τα παιδιά:(... με έχει σοκάρει, γιατί ούτε που το υποψιαζόμουν και αρχίζω να αναρωτιέμαι πόσα ακόμα είναι έτσι και δεν το ξέρω!;)... και φυσικά για τα παιδιά που σίγουρα το να ζουν τέτοιες καταστάσεις, δεν είναι το καλύτερο... δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλύτερα να χωρίσουν κανονικά... δύσκολες καταστάσεις.:?

Νινάκι δυστυχώς πολλά ζευγάρια ζουν έτσι. Σε πολλές περιπτώσεις δεν τους παίρνει οικονομικά να ζήσουν χώρια. Βλέπεις οι μισθοί έχουν μειωθεί ή μπορεί και ο να υπάρχει και άνεργος. Τι να πω... τουλάχιστον να μην υπάρχουν εντάσεις που επηρεάζουν άσχημα τα παιδιά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

πωωωωωω !! τι ειναι αυτο που βλεπουν τα ματακια μου πρωινιατικα !!! Εννοειται πως θελουμε συνταγουλα !!!

κοκορα κοκκινιστο με τηγανιτες πατατες εχουμε σημερα !! Καλημερα !!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε φακές.

Παιδιά η διάθεσή μου από χτες που έμαθα για την μετακόμιση είναι στα πατώματα. Το σενάριο γίνεται και χειρότερο γιατί στον όροφο που θα πάμε υπάρχει και ένας χώρος ο οποίος είναι κλειστός και δεν τον βλέπει καθόλου ήλιος. Και μαντέψτε ποιός θα πάει εκεί..... ναι ναι, το τμήμα μου :evil::evil::evil:

Νινάκι το παγωτό σου φαίνεται όνειρο! Συνταγούλα παρακαλώ!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρες:P

Αγγελική τι να πω?! στο μπουντρούμι δηλαδή θα σας βάλουν? έλεος! πώς να δουλέψει άνθρωπος 8 ώρες εκεί?:confused: αυτός ο χώρος χρησιμοποιούνταν ή όχι? και αν ναι, δούλευαν άλλοι εκεί?:o

ggeny ωραίο φαγάκι έχεις σήμερα... σλουρπ!

Η συνταγή για το παγωτό είναι η εξής: χτυπάμε μία μόρφατ 5-6 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και προσθέτουμε μετά λίγο λίγο ένα εβαπορέ και μισό ζαχαρούχο (αν το θέλετε πιο γλυκό, βάλτε ολόκληρο)... εγώ έβαλα επίσης λίγο λικέρ μαστίχα για άρωμα. Χωρίζω σε 3 τμήματα και βάζω στο ένα μερέντα, στο άλλο καραμέλα, που έχω κάνει στη χύτρα με ένα ζαχαρούχο και βράσιμο για 20 λεπτά και το τρίτο το αφήνω λευκό. Στρώνω στο μπολ πτι-μπερ και εναλλάσω με παγωτό. Βασικό πολύ είναι να είναι όλα κρύα!

Από φαγητό σήμερα θα κάνω πανσέτες στο φούρνο με πατάτες... δεν τις έχω ξανακάνει στο φούρνο, αλλά μου φαίνεται μία χαρά θα γίνουν... έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο?

Την καλημέρα μου στη Eviri, smurfita, vesy, ΙΩΑΝΝΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ, ΝΙΚΟ και ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ... κάποιον ξεχνάω, είμαι σίγουρη..;)

Νινάκι υπήρχε κάποιο άλλο τμήμα πριν από εμάς αλλά δεν έμειναν για πολύ καιρό. Μετά ο χώρος χρησιμοποιήθηκε για κάποια σεμινάρια. Μπουντρούμι δεν λες τίποτα! Μόνο η αλυσίδα στο πόδι θα μας λείπει!:evil:

Το παγωτό είναι εύκολο. Θα δοκιμαστεί με πρώτη ευκαιρία!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Φιλενάδες μου αγαπημένες τι κάνετε?

Ημουν θεσσαλονίκη για την Διεθνή έκθεση βιβλίου και για αυτό χάθηκα έτρεχα με παρουσιάσεις κτλ τώρα όμως back home!!!

Nina μου το Σάββατο θα πάω να δω την γιαγιά μου και ένα πουλάκι (στρουμφίτα) μου είπε ότι μένουμε πολύυυ κοντά. έχεις χρόνο να μας δεις?? στείλε μήνυμα να κανονίσουμε!!! Όλο το σκέφτομαι να στο πω και όλο τρέχω.

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Επειδή μου λέιπετε πολύ έχω αρχίσει και σκέφτομαι σοβαρά αφού δεν μπορώ να σας δω ποτέ όλες μαζί να βρίσκω τρόπους μια μια να σας γνωρίζω και από κοντά όποτε βρίσκω την ευκαιρία!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και ξανάρχομαι

Διαφημίσεις

Καλώς τον Νίκο μας!

Θεσσαλόνικη ήσουν ε? Μου αρέσει πολύ αυτή η πόλη αλλά δυστυχώς έχω να πάω πολλά χρόνια.

Ωραία είναι η ιδέα σου να μας συναντάς μία μία όποτε έχεις ευκαιρία!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική μου το πήρα αποφάση! Πραγματικά σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους και αφού δεν τα καταφέρνω λόγω φόρτου εργασίας στις συναντήσεις θα σας βλέπω μια μια σε κάθε ευκαιρία!!! Φυσικά δεν το συζητάμε αν τα καταφέρω να έρθω σε parents συνάντηση θα έρθω με χίλια!!! Θεσσαλονίκη!!! Κορίτσια ήταν υπέροχα! Πολύ κούραση αφού κοιμόμασταν 3 ώρες την μέρα και μετά στο πόδι για παρουσιάσεις κτλ αλλά ήταν υπέροχα!

Καλησπέρα κι απο μενα.

Νινα εισαι τυχερη που δεν ειμαι πολυ φαν των παγωτων αλλιως θα ειχα λιποθυμησει το πρωι που ειδα τη φωτογραφια. Παντως η συνταγη ευκολη και θα την κανω για τα πιτσιρικια (ολων των ηλικιων).

Αγγελικη μου κουραγιο. Γιατι ολο αυτο; Δεν μπορουν αν το κανουν αρχειακο χωρο και να μεταφερθειτε καπου πιο ευαερα και ευηλια; Αυτοι που τα σκεφτονται συνηθως αυτα δουλευουν σε πολύ διαφορετικες συνθηκες παντως.

Τζενακι ωραιοτατο φαγητο.

Νικο αν καταφερουμε να συναντηθουμε εμεις οι δυο θα ειναι κατορθωμα. Παντως πολύ ωραια η ιδεα σου. Αφου περασες καλά στη Θεσσαλονικη χαλάλι η κουραση.

Για σημερα κι εμεις φακες αφου τις τρωει κι η κορη πλέον.

Φιλια και καλό ΣΚ.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αγγελικη μου κουραγιο. Γιατι ολο αυτο; Δεν μπορουν αν το κανουν αρχειακο χωρο και να μεταφερθειτε καπου πιο ευαερα και ευηλια; Αυτοι που τα σκεφτονται συνηθως αυτα δουλευουν σε πολύ διαφορετικες συνθηκες παντως.

Είναι ανάγκη να μετακινηθούμε για να έρθει κάποιο άλλο τμήμα με περισσότερα άτομα. Όσο γι΄αυτούς που το σκέφτονται, συμβαίνει ακριβώς αυτό που λες! Σε άλλο πλανήτη ζουν!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ωχχχχ Αγγελικη μου με το δικιο σου ... ετσι οπως τα περιγραφεις πως να εχεις καλη ψυχολογια.Αφου τον περισσοτερο χρονο μας τον περναμε στη δουλεια ...

Νικο πολυ καλα τα νεα σου κ χαλαλι η κουραση!! μπραβοοοο !!!

Νινακι αυτη την συνταγη την κανω κ εγω,Εγω προσθετω κ 2 βανιλιες κ λιγη βοτκα (1κουταλι) κ οντως ειναι πολυ ωραια.Το ειχα κανει κ ετσι με μπισκοτα αλλα μετα δυσκολευτηκα στο να το κοβω κομματια.Εσυ πως τα εκοψες; Καλα που μου το θυμισες να το ξαναφτιαξω !!! Περσυ το εκανα συχνα σε τουρτα παγωτο.Εκανα βαση μωσαικο ,απο πανω αυτο το παγωτο κ μετα στολιζα με οτι ειχα,σιροπιτ μπισκοτα ,ξηρο καρπο κλπ !!

Νινακι ωραιοτατε ςειναι οι πανσετες στο φουρνο.Με λεμονι-μουσταρδα τελειες! εγω βαζω κ φετες ντοματα πιπερια στο ταψι μαζι με τις πατατες κ στο τελος οταν ριχνω το μειγμα λεμονι-μουσταρδα βαζω κ λιγο σκληρο τυρι σε κυβακια ! τελεια!! αλλα εχω πολυυυ καιρο να το φτιαξω μιας κ δεν κανει ο αντρας μου να τρωει χοιρινο.

Φωτεινουλα να το κανεις το παγωτακι ειναι πολυ ωραιο κ σηκωνει κ πολλες παραλλαγες! οτι θες βαζεις μεσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...