Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα !!!

Μια χαρα θα του κατσει Νινακι η μακαροναδα φουρνου !! εξαλλου τα ρεβυθακια καλο ειναι να μουλιαοζυνε πρωτα ,γινονται πιο ευπεπτα κ βραζουν καλυτερα !!

Εγω εβγαλα απο την καταψυκη τα μπιφτεκια που ζυμωσα την Κυριακη να τα ψησει η μαμα μου με πατατουλες κ φρεσκια ντοματουλα.

Για αυριο θα κανω κ εγω ζυμαρικα σουφλε στο φουρνο με τυρια κρεμα γαλακτος κ γαλοπούλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα κοριτσια! Σημερα θα φαμε λιγα φασολακια που εμειναν απο χτες και κατι μακαρονια βιδες που εμειναν ειπαμε να τα κανει η μαμα με τυρια στο φουρνο, κοινως θα φαμε οτι εχει μεινει. Κοριτσια τρεχω και δεν φτανω στη δουλεια, μου εχουν αναθεσει νεα πραγματα λογω της αποχωρησης του προισταμενου μας , μη ρωτησετε για λεφτα

καλημερα !!!

Μια χαρα θα του κατσει Νινακι η μακαροναδα φουρνου !! εξαλλου τα ρεβυθακια καλο ειναι να μουλιαοζυνε πρωτα ,γινονται πιο ευπεπτα κ βραζουν καλυτερα !! Όσο αφορά τα όσπρια, επειδή πάντα κανονίζω την ίδια μέρα να τα φτιάξω, τα αφήνω στο νερό με μπόλικο αλάτι το πρωί και το μεσημέρι είναι έτοιμα για βράσιμο...αλλά σίγουρα με την μακαρονάδα θα του κάτσει καλύτερα... είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε?:tongue:

Εγω εβγαλα απο την καταψυκη τα μπιφτεκια που ζυμωσα την Κυριακη να τα ψησει η μαμα μου με πατατουλες κ φρεσκια ντοματουλα.

Για αυριο θα κανω κ εγω ζυμαρικα σουφλε στο φουρνο με τυρια κρεμα γαλακτος κ γαλοπούλα.

Καλημερα κοριτσια! Σημερα θα φαμε λιγα φασολακια που εμειναν απο χτες και κατι μακαρονια βιδες που εμειναν ειπαμε να τα κανει η μαμα με τυρια στο φουρνο, κοινως θα φαμε οτι εχει μεινει. Μιά χαρά! Σαν καινούργιο φαγητό θα είναι:p Κοριτσια τρεχω και δεν φτανω στη δουλεια, μου εχουν αναθεσει νεα πραγματα λογω της αποχωρησης του προισταμενου μας , μη ρωτησετε για λεφτα
Μας τα κρύβεις και δε μου αρέσει καθόλου! έτσι κάνουν οι φίλες?:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι μου κανετε;

Αγγελική μπραβο που ξεκινησες τη θεραπεια μήπως και ξενοιασεις βρε κοριτσι.

Εβιρι η ατακα του Εβιρου κα-τα-πλη-κτι-κη. Οσο για τα σουργελα... ειναι που εσφιξαν οι ζεστες. Εγω λογω τουρισμου εχω συνηθισει γιατι βλεπουν πολλα τα ματια μου...

Ιωαννα απο δουλεια βλεπω αλλο τιποτα ενω απο λεφτα σκετο τιποτα ρε γμτ...

Τζενη ηρθε η μαμα σου κι εχεις βοηθεια ε; Τι καλά. Αυτο που λεει η Εβιρι για το μικρο μπορει να πιασει. Παντως μην απελπιζεσαι. Κι εγω θελω να φτιαξω σουφλε αλλα σκεφτομαι πως να το πασσαρω στους υπολοιπους. Μαρμελαδα φραουλα δεν εχω φτιαξει ποτε αν και με τσιγκλατε ολες τωρα. Κερασι ή βυσσινο θα ηθελα να φτιαξω αλλα αν κρινω απο τις τιμες που θα τα βρω εδω μαλλον θα το προσπερασω και φετος.

Νινα φανταζομαι την εκπληξη του συζυγου. Θα ασχοληθεις και με τον κηπο ε;

Εμεις χτες φαγαμε φασολαδα. Το βράδυ πήραμε απ'εξω (κλεφτες να γινουν; ). Για σημερα ειπα το μοσχαρακι με πουρέ.

ΤΙ κανουν τα υπολοιπα παιδια της παρεουλας; Για εμφανιστειτε παρακαλω.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ιωαννάκι υπομονή! Δηλαδή σε προορίζουν για προισταμένη? Στα χαρτιά εννοώ, γιατί το έπιασα το υπονοούμενο για τον μισθό!

επειδη ξερω τη λειτουργια πολλων τμηματων απλως τα κανω ολα και συμφερω!!! Δεν ξερω τι εχουν σκοπο να κανουν παντως για την ωρα κανω αυτα που εκανε ο προισταμενος

Μας τα κρύβεις και δε μου αρέσει καθόλου! έτσι κάνουν οι φίλες?:P

Ε τι? μη με ματιασετε κιολας και τρυπησουν οι τσεπες

Τσαααα.....να'μαι κι εγώ!

Καλημέρα παρεούλα!!! Μου έχετε λείψει πάρα πολύ!!! Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να διαβάσω καθόλου τα νέα σας μιας και γυρνάω στο σπίτι πολύ αργά το βράδυ. Αυτές τις μέρες γίνεται πανικός, μια η δουλειά, μια η βάπτιση δεν έχω χρόνο ούτε νερό να πιώ.

Να φανταστείτε έχω 1 εβδομάδα να μαγειρέψω :oops:.... ο άντρας μου ανέλαβα καθήκοντα σεφ κι έτσι κάθε μέρα που γυρνάω σπίτι βρίσκω έτοιμο ζεστό φαγάκι από τα χεράκια του!

Σήμερα θα φύγουμε για το χωρίο και την Κυριακή βαπτιζόμαστε και σβήνουμε το πρώτο μας κεράκι!!!!

Ελπίζω αυτές τις μέρες που θα είμαι εκτός γραφείου και θεωρητικά (!) πιο χαλαρά να διαβάσω τα δικά σας και να μπαίνω πιο συχνά!

Φιλιά πολλά σε όλες και στο Νίκο!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο με πιπεριές και μπέικον που είχε μείνει από προηγούμενη μέρα με συνοδεία πουρέ.

Χτες μας ανακοίνωσαν στην δουλειά πως μετακομίζουμε δύο ορόφους πιό κάτω, δηλαδή στο -1!

Εκεί το φυσικό φως είναι ελάχιστο και η επαφή με τον έξω κόσμο είναι ελάχιστη εως ανύπαρκτη! Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί 25 χρόνια που εργάζομαι στην εταιρία πρώτη φορά μας πηγαίνουν σε τέτοιο καταθλιπτικό χώρο :( Ουφ!

Στρουμφίτα έφτασε η ώρα της βάφτισης ε? Με το καλό να δώσετε το ονοματάκι στο κοριτσάκι σας και να γιορτάσετε τα γενεθλιά της μαζί!

Πολλά φιλιά σε όλες σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα παρεούλα:D

Τι κάνετε?

Εμένα με έχει πιάσει λίγο η μέση μου, αλλά ήταν αναμενόμενο γιατί προσπάθησα να σηκώσω τον καναπέ χτες και έκανα βλακεία;)... ελπίζω να περάσει γρήγορα, γιατί έχω να σηκώσω και τα χαλιά... χτες τελικά η έκπληξη του συζύγου για τα μακαρόνια είχε πολλή πλάκα... έφαγε 2 κοματάρες και ήταν πιο βαρύ από ότι νόμιζα ότι θα ήταν τα ρεβύθια:D... τα οποία σήμερα θα μπούνε στη κατσαρόλα και συνοδευτικό θα κάνω κολοκυθοκεφτέδες... μόλις τέλειωσα το παγωτό-σάντουιτς με γεύσεις καραμέλα, νουτέλα και βανίλια... είμαι περίεργη να δω πώς θα το βγάζω με τα μπισκότα ενδιάμεσα!;)

Φωτεινή ο κήπος τώρα που ανοίγει ο καιρός έχει πολλή δουλειά... 2 ώρες ασχολιόμουν χτες και έχει ακόμα πολλά.... αλλά όπως έχω πει είναι και απόλαυση, ειδικά όταν καθόμαστε έξω και τον απολαμβάνουμε!:P...μαρμαλάδα φράουλα να κάνεις!! αξίζει!

Τσαααα.....να'μαι κι εγώ!

Καλημέρα παρεούλα!!! Μου έχετε λείψει πάρα πολύ!!! Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να διαβάσω καθόλου τα νέα σας μιας και γυρνάω στο σπίτι πολύ αργά το βράδυ. Αυτές τις μέρες γίνεται πανικός, μια η δουλειά, μια η βάπτιση δεν έχω χρόνο ούτε νερό να πιώ.

Να φανταστείτε έχω 1 εβδομάδα να μαγειρέψω :oops:.... ο άντρας μου ανέλαβα καθήκοντα σεφ κι έτσι κάθε μέρα που γυρνάω σπίτι βρίσκω έτοιμο ζεστό φαγάκι από τα χεράκια του! Αυτό θα πει χρυσοχέρης!!

Σήμερα θα φύγουμε για το χωρίο και την Κυριακή βαπτιζόμαστε και σβήνουμε το πρώτο μας κεράκι!!!! Με το καλό!!! και χαρούμενα γενέθλια στη μικρή όμορφη!!

Ελπίζω αυτές τις μέρες που θα είμαι εκτός γραφείου και θεωρητικά (!) πιο χαλαρά να διαβάσω τα δικά σας και να μπαίνω πιο συχνά!

Φιλιά πολλά σε όλες και στο Νίκο!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο με πιπεριές και μπέικον που είχε μείνει από προηγούμενη μέρα με συνοδεία πουρέ.

Χτες μας ανακοίνωσαν στην δουλειά πως μετακομίζουμε δύο ορόφους πιό κάτω, δηλαδή στο -1!

Εκεί το φυσικό φως είναι ελάχιστο και η επαφή με τον έξω κόσμο είναι ελάχιστη εως ανύπαρκτη! Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί 25 χρόνια που εργάζομαι στην εταιρία πρώτη φορά μας πηγαίνουν σε τέτοιο καταθλιπτικό χώρο :( Ουφ! Πω πω πόσο σε καταλαβαίνω! δεν θα μπορούσα τέτοιο περιβάλλον με τίποτα! ελπίζω να μπορείς να βάλεις καμία φωτογραφία ευχάριστη γύρω, να το κάνεις λίγο χαρούμενο!

Στρουμφίτα έφτασε η ώρα της βάφτισης ε? Με το καλό να δώσετε το ονοματάκι στο κοριτσάκι σας και να γιορτάσετε τα γενεθλιά της μαζί!

Πολλά φιλιά σε όλες σας!

Σας αφήνω γιατί έχω δύσκολο έργο: θα κάνω μπάνιο το σκύλο, το οποίο σημαίνει γκρίνια και σίγουρα θα με κάνει μούσκεμα... δεν της αρέσει καθόλου!:D

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο τη νησιωτισσα της παρεας.

Σμουρφιτα μου με το καλό να βαφτισετε τη μελένια σας και να ειναι πολύχρονη! Να την καμαρωσετε γιαγιουλα! Έφτασε κιολας ο καιρος ε; Συγχαρητηρια στο συζυγο για τη μαγειρικη του. Γιατι καλε κοκκινιζεις; Αφου δεν προλαβαινεις τι θα γινει, θα πρεπει να μαγειρεψεις με το ζορι;

Νινα καλή δυναμη στην παλη με το σκυλο! Προσεχε με τη μεση σου μη σε ριξει παλι. Και το χερι να προσεχεις. Ειδες τι επαθες με τη μακαροναδα;

Αγγελικη σε καταλαβαινω. Εχω δουλεψει πολλά χροναι σε τετοιες συνθηκες και δυστυχως η ελλειψη φωτος με επηρέαζε. Κουραγιο.

Για σημερα εφτιαξα κι εγω πενες στο φουρνο με κρεμα γαλακτος, ζαμπον και τυρι. Ο γιος εφαγε και χτες γιατι τελικα ο πουρες δεν του αρεσει. Για αυριο λεω φακες που τρωει πλεον κι η κορη

(Μολις ανακαλυψα μια κτσαριδα πισω μου. Τις σιχαινομαι κι ειμαι ολομοναχη εδω)

Φιλια

Νινάκι αφού σε πονάει η μέση δεν αφήνεις το μπανιάρισμα του σκύλου για αύριο και σήμερα να ξεκουραστείς λιγάκι?

Φωτεινή έχεις κατσαρίδα πίσω σου και είσαι ακόμη εκεί???? Εγώ θα είχα εγκαταλείψει το κτίριο!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσακια κ εγορι τι κανετε:

Αγγελικη οντως καταθλιπτικο το υπογειο δυστυχως ,προσπαθησε μπας κ με κανα λουλουδακι η καμια φωτο το ελαφρυνεις λιγο το κλιμα.Βρε τι τραβαμε κ εμεις ετσι καθε αλλαγη κ σε χειροτερο.... Πως πας με την θεραπεια;

Νινακι προσεχε με την μεση ασε το κομαντο τωρα κ κοιτα να ξεκουραστεις λιγο. Δεν περναει ευκολα ! Περιμενουμε κερασμα παγωτακι μην μας ξεχασεις ε;

Στρουμφιτακι μου με το καλο να βαφτιστει η Μελενια μας κ πολυχρονη να ειναι! Οταν ηρεμησεις περιμενουμε νεα σας!

Αφροδιτακι ωραιοτατο μενου !!

Η κυρια προισταμενη που ειναι καλε;

Εβιρακι;

Φωτεινη κατσαριδα κ το λες ετσι απλα;

Κ εμεις σημερα σουφλε. Για αυριο αρακα !

Δεν το λεω ετσι απλά. Τις τρεμω (το εχω με ολα τα εντομα) αλλά δεν μπορω να εγκαταλειψω το κτιριο δυστυχως. Προς το παρον κοιταζομαστε απο αποσταση. Αφηστε τα παιδια.

Τζενάκι μου τα λουλούδια θέλουν φως για να στεριώσουν. Έχω ένα φυτό που το φύτεψα κλωναράκι κι έχει γίνει θηρίο. Το βλέπω να μαραζώνει στα καταγώγια....

Φωτεινή ακόμη εκεί είσαι??????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...