Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα κι από εμένα!!!

χάθηκα λίγο γιατί έμπλεξα..με είχαν ορίσει ένορκο στα δικαστήρια και έπρεπε να κάνω αίτηση κωλύμματος και είχα λίγο τρέξιμο. Τρεις φορές κατέβηκα κάτω συνολικά!

Κι εγώ στεναχωρέθηκα πολύ για το μικρό κοριτσάκι..γι'αυτό όποτε είχε η τηλεοραση νέα..δεν άντεχα το άλλαζα!

Για σήμερα θα φτιάξω σαλάτα ceasars με κοτόπουλο και ίσως και κάτι συνοδευτικό.. Εσείς???

Φιλιά πολλά από εμένα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κ καλη εβδομάδα να εχουμε,

Εγω περασα ενα δυσκολο κ κουραστικο 4ημερο αλλα δεν γινοταν διαφορετικα....

Απο σημερα παλι στο ρυθμο μας...

Ευχαριστω κοριτσακια ολες σας!!

Χτες εκανα γεμιστα με ρυζι κ μια κατσαρολα κολοκυθακια με κιμα αυγολεμονο.Υπολογιζα να εχουμε φαγητο για σημερα κ αυριο αλλα τα γεμιστα φαγωθηκαν ολα χτες ,σημερα θα φαμε τα κοιλοκυθακια κ για αυριο μαλλον καμι αφακη θα κανω. Τα τσακισαν τα παιδια χτες τα γεμιστα. Μιας κ ειχα κιμα ζυμωσα κ μπφτεκια κ τα εβαλα καταψυξη ν ατ ακανω μεσοβδομαδα με πατατες που εχουμε πολυυ καιρο να φαμε.

Φωτεινη μου πολυ χαρηκα με την προοδο φαγητου της μικρης σου! αντε κ στα δικα μας.

Εγω να δω τι θα κανω με τον μικρο κοριτσια.Αρνειται να δοκιμασει το οτιδηποτε μη ελεσμενο περα απο 2-3 φαγητα που τρωει απο μικρος.Εχω απελπιστει πραγματικα.Κλεινει τα 4 τον Ιουλιο κ ακομα να τρωει αλεσμένα ...

Αγγελικη ωραιο το σουφλε , το εχω κ εγω στο "μενου"της εβδομάδας.

Vesy τι ταλαιπωρια!!! τουλαχιστον ξεμπλεξες!

Εβιρακι,Ιωαννακι,Αφροδιτακι & Στρουμφιτακι μας καλημερα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χρόνια πολλά μαμάδες!

Το Σάββατο μαγείρεψα αυγά μάτια, χωριάτικη σαλάτα και λουκάνικα χωριάτικα.

Την Κυριακή φάγαμε έξω (για να με τιμήσουν!) αλλά μαγείρεψα για σήμερα Δευτέρα μπριάμ με πατάτες, κολοκύθια και μελιτζάνες.

Έχω κάνει το ακόλουθο πρόγραμμα.

Τρίτη κοτόπουλο στήθος μαγειρεμένο με αποξηραμένα φρούτα και γλυκόξινη σάλτσα και πιλαφάκι.

Τετάρτη φακές.

Πέμπτη μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο.

Παρασκευή γεμιστά για να μείνουν και για το Σάββατο και συμπληρώσω με αυγουλάκια τηγανιτά ή ομελέτα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πως μου ειστε;

Τζενη φανταζομαι το δυσκολο τετραημερο που περασες. Δυστυχως ειναι κι αυτα μες στο προγραμμα. Τα τσακισαν τα γεμιστα τα μικρα ε; Για το μικρο θα σου ελεγα να μην αγχωνεσαι οσο κι αν σε δυσκολευει. Θα μεγαλωσει και θα αρχισει πιο απαιτητικη η αναπτυξη του και θα προσαρμοστει. Όταν δε αρχισουν και οι πιο προσωπικες παρεες θα προσαρμοστει για να μην ξεχωριζει (αυτο ειδα οτι μετρησε πολυ στη δικη μου και να φανταστεις οτι εκλεισε τα 5 για να γινει αυτο) και να φανταστεις οτι δοκιμασε γυρω στα 7 φαγητα επιπλέον οχι κατι τρομερο. Απλως υπενθυμιζε του καθημερινα πριν απο καθε γευμα την υπαρξη μη αλεσμενου φαγητου.

Vesy ειχες τετοιο τρεξιμο ε; Ταλαιπωρια βρε παιδι μου.

Αφροδιτακι πολυ μου αρεσε που σε εβγαλαν εξω την Κυριακη. Εμενα προτιμησαν να μου σπασουν τα νευρα με αποκορυφωμα το οτι μου αδειασαν το ενα φυλλο της ντουλαπας (το τακτοποιημενο) τη στιγμη που ξεχωριζα καλοκαιρινα και χειμωνιατικα και τακτοποιουσα το αλλο φυλλο της ντουλαπας. Παρολα αυτα η μικρη μου εκανε το δωρακι της...

Εκανα κι εγω προγραμμα αυτην την εβδομαδα και προετοιμασια την Κυριακη οπως η Τζενη γιατι αλλιως δεν βγαινει η εβδομαδα τωρα που ανοιξε ο καιρος και θελουν τα μικρα βολτα. Χτες και σημερα μελιτζανες και κολοκυθακια παπουτσακια, φασολακια λαδερα και μοσχαρι κοκκινιστο που θα το φαμε μεσοβδομαδα με πουρε.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρες!

Καλή βδομάδα και από μένα:)

Το Σαββατοκύριακο μας ήταν λίγο κουραστικό με διάφορες δουλειές στο σπίτι και πέρασε χωρίς να το καταλάβω... ευτυχώς από φαγητό δεν ασχολήθηκα πολύ... έκανα ένα μουσακά το Σάββατο και φάγαμε και την Κυριακή... μόνο το βράδυ του Σαββάτου έκανα πιτσάκια με πίτες από σουβλάκι... σήμερα είχα φασολάκια με πατάτες.

Καλημέρα!

Τζενη συλληπητήρια για τη γιαγια! Να εχετε την ευχη της! Καλά κάνεις που δεν παίρνεις τα παιδιά μαζι σου. Μακάρι να ήμουν πιο κοντα να σε βοηθούσα περισσοτερο. Καλό δρομο να εχετε και καλή επιστροφή.

Αφροδιτακι τι καλά που σε ξαναδιαβάσαμε! Ωραιο το προγραμμα σου! Μου αρεσει που συμπεριλαμβανεις και φαγητά πιο εξωτικά να το πω...

Νινα κι εγω δεν μπορω να διαβαζω αλλο γι αυτην την υπόθεση. Τοσο αρρωστημενη περιπτωση και γραφουν γραφουν γραφουν στα sites ακομα πιο αρρωστημενες λεπτομερειες. Δεν αντεχεται.

Στο θεμα μας τωρα, Χτες το βραδυ εφτιαξα πιτσα (μου βγηκε αρκετα χοντρη ομως - δεν υπολογισα καλά) που μου ζητησαν οι πιτσιρικες και για σημερα ειπα στη γιαγια να βγαλει απο την καταψυξη οτι εχουμε ετοιμο ωστε να μην κουραστει γιατι βγηκαμε λιγο απο το προγραμμα μας χτες. Εν τω μεταξυ μιλησα χτες με τη δασκαλα της μικρης και μου ειπε οτι εχει αρχισει και τρωει. Οταν τη βλεπει να μην πολυτρωει την πιεζει λιγακι ωστε να μην τα παρατησει απο την πρωτη στιγμη αλλά σε γενικες γραμμες βλεπει οτι εχει ανοιξει η ορεξη της. Για να δουμε... Είδες που στρώνει σιγά σιγά:P

Φιλια

καλημερα κ καλη εβδομάδα να εχουμε,

Εγω περασα ενα δυσκολο κ κουραστικο 4ημερο αλλα δεν γινοταν διαφορετικα.... Τι να κάνεις βρε κοπέλα?... όλα μέσα στη ζωή είναι.:(

Χτες εκανα γεμιστα με ρυζι κ μια κατσαρολα κολοκυθακια με κιμα αυγολεμονο.Υπολογιζα να εχουμε φαγητο για σημερα κ αυριο αλλα τα γεμιστα φαγωθηκαν ολα χτες ,σημερα θα φαμε τα κοιλοκυθακια κ για αυριο μαλλον καμι αφακη θα κανω. Τα τσακισαν τα παιδια χτες τα γεμιστα. Μιας κ ειχα κιμα ζυμωσα κ μπφτεκια κ τα εβαλα καταψυξη ν ατ ακανω μεσοβδομαδα με πατατες που εχουμε πολυυ καιρο να φαμε.

Φωτεινη μου πολυ χαρηκα με την προοδο φαγητου της μικρης σου! αντε κ στα δικα μας.

Εγω να δω τι θα κανω με τον μικρο κοριτσια.Αρνειται να δοκιμασει το οτιδηποτε μη ελεσμενο περα απο 2-3 φαγητα που τρωει απο μικρος.Εχω απελπιστει πραγματικα.Κλεινει τα 4 τον Ιουλιο κ ακομα να τρωει αλεσμένα ...

Σοβαρά μιλάς? γιατί έτσι? το έχεις ψάξει?

Αγγελικη ωραιο το σουφλε , το εχω κ εγω στο "μενου"της εβδομάδας.

Vesy τι ταλαιπωρια!!! τουλαχιστον ξεμπλεξες!

Εβιρακι,Ιωαννακι,Αφροδιτακι & Στρουμφιτακι μας καλημερα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πως μου ειστε;

Τζενη φανταζομαι το δυσκολο τετραημερο που περασες. Δυστυχως ειναι κι αυτα μες στο προγραμμα. Τα τσακισαν τα γεμιστα τα μικρα ε; Για το μικρο θα σου ελεγα να μην αγχωνεσαι οσο κι αν σε δυσκολευει. Θα μεγαλωσει και θα αρχισει πιο απαιτητικη η αναπτυξη του και θα προσαρμοστει. Όταν δε αρχισουν και οι πιο προσωπικες παρεες θα προσαρμοστει για να μην ξεχωριζει (αυτο ειδα οτι μετρησε πολυ στη δικη μου και να φανταστεις οτι εκλεισε τα 5 για να γινει αυτο) και να φανταστεις οτι δοκιμασε γυρω στα 7 φαγητα επιπλέον οχι κατι τρομερο. Απλως υπενθυμιζε του καθημερινα πριν απο καθε γευμα την υπαρξη μη αλεσμενου φαγητου.

Vesy ειχες τετοιο τρεξιμο ε; Ταλαιπωρια βρε παιδι μου.

Αφροδιτακι πολυ μου αρεσε που σε εβγαλαν εξω την Κυριακη. Εμενα προτιμησαν να μου σπασουν τα νευρα με αποκορυφωμα το οτι μου αδειασαν το ενα φυλλο της ντουλαπας (το τακτοποιημενο) τη στιγμη που ξεχωριζα καλοκαιρινα και χειμωνιατικα και τακτοποιουσα το αλλο φυλλο της ντουλαπας. Παρολα αυτα η μικρη μου εκανε το δωρακι της... Σκωτσέζικο ντούς βρε Φωτεινή! αλλά σίγουρα το δωράκι της μικρής τα έσβησε όλα,ε?:P

Εκανα κι εγω προγραμμα αυτην την εβδομαδα και προετοιμασια την Κυριακη οπως η Τζενη γιατι αλλιως δεν βγαινει η εβδομαδα τωρα που ανοιξε ο καιρος και θελουν τα μικρα βολτα. Χτες και σημερα μελιτζανες και κολοκυθακια παπουτσακια, φασολακια λαδερα και μοσχαρι κοκκινιστο που θα το φαμε μεσοβδομαδα με πουρε.

Φιλια

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα.

Τι κάνετε παιδιά μου; Σήμερα έφτιαξα ρεβύθια γιαχνί στο φούρνο. Είχαμε αρκετή ζέστη (27 βαθμούς) που όμως είναι λίγο άκαιρη και μας μπερδεύει σε σχέση με τα παπούτσια. Ρούχα φοράμε τις τελευταίες 2-3 μέρες ανάμεικτα με τάση για καλοκαιρινά τις ζεστές ώρες της μέρας. Παπούτσια όμως δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε και κυρίως εγώ. Με τα κλειστά σκάει το πόδι μου και τα πέδιλα μου φαίνονται ότι ακόμη είναι νωρίς για να τα φοράω.

Τρελόκαιρος.!! Αύριο λέει θα έχουμε 30 και το απόγευμα βροχή. Ίδωμεν.

Την Κυριακή πήγα για πρώτη φορά πρόσφορο στην Εκκλησία που το έφτιαξα μόνη μου και κοινώνησα. Έθεσα στόχο να κοινωνάω περίπου 1 φορά το μήνα για να μου δίνει δύναμη και φώτιση.

Εν τω μεταξυ μιλησα χτες με τη δασκαλα της μικρης και μου ειπε οτι εχει αρχισει και τρωει. Οταν τη βλεπει να μην πολυτρωει την πιεζει λιγακι ωστε να μην τα παρατησει απο την πρωτη στιγμη αλλά σε γενικες γραμμες βλεπει οτι εχει ανοιξει η ορεξη της. Για να δουμε...

Επιτέλους ξημέρωσε και η μέρα που τρώει η μικρή. Την ημερομηνία τη σημείωσες;

Το Τζενάκι μας θα έχει σήμερα μία δύσκολη μέρα...:(

Ναι σίγουρα θα είναι βαριά η ατμόσφαιρα.

χάθηκα λίγο γιατί έμπλεξα..με είχαν ορίσει ένορκο στα δικαστήρια και έπρεπε να κάνω αίτηση κωλύμματος και είχα λίγο τρέξιμο. Τρεις φορές κατέβηκα κάτω συνολικά!

Αυτό θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Εσύ βέβαια έχεις τα μωρά και δεν μπορείς να λείπεις, αλλά αν μου τύχαινε εμένα κάτι τέτοιο δε θα το έχανα.

Εγω περασα ενα δυσκολο κ κουραστικο 4ημερο αλλα δεν γινοταν διαφορετικα....

Όλα είναι στο πρόγραμμα Τζένη μου. Έκανες το χρέος σου και επέστρεψες. Μα

Υπολογιζα να εχουμε φαγητο για σημερα κ αυριο αλλα τα γεμιστα φαγωθηκαν ολα χτες ,σημερα θα φαμε τα κοιλοκυθακια κ για αυριο μαλλον καμι αφακη θα κανω. Τα τσακισαν τα παιδια χτες τα γεμιστα.

Φαντάσου πόσο χάλια τα έφτιαξες.!!!!

Εγω να δω τι θα κανω με τον μικρο κοριτσια.Αρνειται να δοκιμασει το οτιδηποτε μη ελεσμενο περα απο 2-3 φαγητα που τρωει απο μικρος.Εχω απελπιστει πραγματικα.Κλεινει τα 4 τον Ιουλιο κ ακομα να τρωει αλεσμένα

Έχω να σου προτείνω κάτι. Για ένα διάστημα (θεωριτικά για ένα μήνα) φτιάξε ειδικά για το μικρό μόνο τα φαγητά που τρώει ολόκληρα κι όχι αλεσμένα. Για την υπόλοιπη οικογένεια φτιάξε τα κανονικά φαγητά. Έτσι το παιδί θα θεωρήσει ότι μόνο σε μπουκιές πρέπει να τρώει. Μην ανησυχείς για τις βιταμίνες των άλλων φαγητών γιατί έτσι κι αλλιώς θα παίρνει κάποιες από τα λίγα συγκεκριμένα που θα τρώει και το διάστημα θα είναι μικρό για να τον υποβάλλεις σ' αυτό το πείραμα.

Τι λες;

Δευτέρα μπριάμ με πατάτες, κολοκύθια και μελιτζάνες.

Έχω κάνει το ακόλουθο πρόγραμμα.

Τρίτη κοτόπουλο στήθος μαγειρεμένο με αποξηραμένα φρούτα και γλυκόξινη σάλτσα και πιλαφάκι.

Τετάρτη φακές.

Πέμπτη μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο.

Παρασκευή γεμιστά για να μείνουν και για το Σάββατο και συμπληρώσω με αυγουλάκια τηγανιτά ή ομελέτα.

Μια χαρά είναι το πρόγραμμα φαγητού που βλέπω (ή μήπως που ακούω; )

Το Σαββατοκύριακο μας ήταν λίγο κουραστικό με διάφορες δουλειές στο σπίτι και πέρασε χωρίς να το καταλάβω... ευτυχώς από φαγητό δεν ασχολήθηκα πολύ... έκανα ένα μουσακά το Σάββατο και φάγαμε και την Κυριακή... μόνο το βράδυ του Σαββάτου έκανα πιτσάκια με πίτες από σουβλάκι... σήμερα είχα φασολάκια με πατάτες.

Αγαπημένα φαγητά και τα δύο Νίνα μου. :D

Θα το ξέχναγα εντελώς και ξαναμπήκα να γράψω κάτι που είδα σήμερα και κάτι άλλο για να γελάσετε.

Όταν ήμουν στο τραμ, βλέπω έξω στην αποβράθρα έναν τύπο μα τι τύπο!!! Μετρίου αναστήματος έως κοντός, μαύρο μαλλί κανονικό, πρόσωπο με βγαλμένα φρύδια που μάλλον άλλες ώρες μακιγιάρεται αλλά εκείνη την ώρα νομίζω δεν ήταν. Σκουλαρίκια, χαντρολέμια και άλλα διάφορα υπήρχαν για αξεσουάρ.

Περνάω στο ντύσιμο: μπλουζάκι μαύρο με φαρδιά ράντα στον ένα ώμο και χωρίς ώμο στην άλλη πλευρά. Καλά καταλάβατε η μπλούζα είχε μόνο έναν ώμο με ράντα. Σορτσάκι τζην καυτό τσουρουφλιστό. Μπροστά ήταν αρκετά κοντό σε βαθμό που οι τσέπες έβγαιναν από κάτω ίσαμε 5 εκ. Πίσω αυτό το σορτσάκι άφηνε το μισό κωλαράκι του καμπριολέ. Ήταν τόσο ανεβασμένο και λοξό που βλέπαμε γύρω στα 10 εκ. από τον πισινό του. Μπουτάκι και κωλαράκι ξυρισμένα. Κάπου κρέμονταν κάτι αλυσίδες, αλλά δε θυμάμαι πού.

Του σφυράς τώρα ή δεν του σφυράς; Μάλιστα. Κάτι τέτοιους τους αφήνουν ελεύθερους. Λέτε να είναι η ατραξιόν της περιοχής; Δεν ξέρω.

Το δεύτερο τώρα για να γελάσετε.

Πάει ο άντρας μου στο σούπερ μάρκετ το Σάββατο με το αυτοκίνητο. Το σούπερ έχει δικό του κλειστό γκαράζ για πάρκινγκ. Σε κάποιους διαδρόμους υπάρχουν ταμπέλες που διαθέτουν τις θέσεις αποκλειστικά για γυναίκες (όχι απαραίτητα για μητέρες, γιατί η ταμπέλα γράφει Frauen). Δεν έπεφτε καρφίτσα προχτές, έτσι λοιπόν, τι να κάνει πάρκαρε σε μια τέτοια θέση. Τον βλέπει μια γερμανίδα κι άρχισε το γαύγισμα. Και γαβ γαβ γαβ και Φράουεν να του λέει. Ο άντρας μου δεν μιλάει γερμανικά αλλά από λίγες λέξεις κατάλαβε ότι του φώναζε που κατέλαβε μια γυναικεία θέση. Της λέει λοιπόν εντελώς νηφάλιος και άνετος: I feel woman. Η γυναίκα νομίζω ότι ακόμη έχει ζωγραφισμένο το ερωτηματικό στο πρόσωπό της, αλλά ένας νεαρός εκεί απέναντι που έπινε το αναψυκτικό του κόντεψε να πνιγεί από το γέλιο.

Αυτά τα ολίγα, σας καληνυχτώ και σας φιλώ.

χαχαχαχαχα !!! ΘΕΟΣ ο Εβιρος!! Ας ειναι καλα μου εφτιαξε την μερα !!!!

Οσο για το σουργελο Εβιρακι μου δυστυχως υπαρχουν πολλα απο δαυτα διασκορπισμενα σε ολο τον πλανητη !

Για τα φαγητα του μικρου,αυτα που θελει αυτος τα 2-3 τα τρωει κανονικα σε μπουκιες κ αμασητα αμα χρειαστει !! Τα υπολοιπα τιποτα δεν δοκιμαζει καν,μονο το ζουμι! Και δεν ειναι πως δεν του αρεσουν γιατι αλεσμενα τα τρωει.Αυτα που δεν του αρεσουν δεν τα τρωει ουτε αλεσμενα.Ιδιοτροπια ειναι, μας δουλευει δεν ξερω.Εχω ψαχτει κ με γιατρους τωρα θα ξαναπαω παλι περιμενω ενα ραντεβου,δεν του βρισκουν κατι.Κ η λογοθεραπευτρια που του κανει μαθηματα μου ειπε πως δεν εχει θεμα ανατομικο γιατι αυτα που θελει μια χαρα τα μασαει,αν ειχε κατι δεν θα ετρωγε τιποτα.

Νινακι ειναι αυτη η εποχη πολυ κουραστικη με τα ρουχα χαλια κλπ.Εγω φετος σωθηκα με την αλλαγη του πλυντηριου που εκανα τον Νοεμβριο.Επλυνα ολες τις κουβερτες κ τα παπλωματα εκει , ενω τα αλλα χρονι αολα στο χερι στην μπανιερα ,πιανομουνα.Μονο μια κουβερτα πολυ χοντρη δεν εχω δοκιμασει αν χοραει αλλα κ παλι αλλο ειναι να πλυνεις μονο μια κουβερτα αλλο ολα τα παπλωματα κ τις κουβερτες, γιατι εμεις αρχικα βγαζουμε κουβερτα κ μετα στα πιο μεγαλα κρυα βγαζω τα παπλωματα ,οποτε καταλαβαινετε ποσα μαζευονται!

Μαγειρικα σημερα εφτιαξα φακες.Εκανα κ μια γαλατοπιτα κ ειχα κ ενα κεσεδακι φραουλες το εκανα μαρμελαδα γιατι την εφαγε ο μικρος την προηγουμενη κ δεν ειχα για σημερα.Καθε Σαββατο που εχει λαικη παιρνω απο λιγες κ δοκιμαζω να τις πετυχω να εχουν γινει καλα για να φτιαξω την μαρμελαδα που θεώ αλλα ακομα ξινουλες ειναι.Η μαμα μου λεει να περιμενω μεχρι τελος του μηνα.

Ηρθε κ η μαμα μου σημερα απο πανω κ καθισε κ ο μικρος μαζι της σπιτι δεν ξεκολαγε το πρωι.

Καλημέρες!

Φθινοπώριασε λίγο σήμερα, αλλά δεν μασάμε... θα ανέβει πάλι η θερμοκρασία... πάντως για τα ρούχα που στεγνώνουν στο πιτς φυτίλι, είναι ότι πρέπει:)

Γειά σου Εβίρι με τα ωραία σου!! Γέλασα με τη ψυχή μου πρωινιάτικα:P... ειδικά με την ατάκα του άντρα σου!! χα χα χα η Γερμανίδα ακούει θα το σκέφτεται!!!

Οι άλλες φιλενάδες τι κάνετε? Νίκο δεν σε συμπεριλαμβάνω στις φιλενάδες:D, γι' αυτό ρωτάω ξέχωρα... πώς πάει το τρέξιμο?

Σήμερα θα κάνω μοσχάρι κοκκινιστό και δεν έχω αποφασίσει με τι θα το συνοδέψω... θα φτιάξω επίσης cookies με καρύδα και τυροπιτάκια.

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Χθες δεν μπήκα καθόλου γιάτί ήμουν το πρωί στο νοσοκομείο όπου ξεκίνησα την ανοσοθεραπεία. Χαίρομαι που επέλεξα τα εμβόλια γιατί είναι τόσο λεπτή η βελόνα που πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Εβιράκι έγραψε ο Έβιρος! Πολύ θα ήθελα να έβλεπα την έκφραση της Γερμανίδας!!!

Για σήμερα έχω φτιάξει κοτοπουλάκι κοκκινιστό με πιπεριές και μπέικον και συνοδευτικά θα τηγανίσει η πεθερά μου πατάτες στα παιδιά.

Χτες είχαμε σουπιές κοκκινιστές από την συνταγή της Έβιρι.

Αυτά τα ολίγα για τώρα. Πάω να δουλέψω και τα ξαναλέμε αργότερα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κοριτσια!

Τζενη ζωη σας σας! Μπορει να κουραστηκες αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Καλα που γελασαμε με τον Εβιρο, ηταν ολα τα λεφτα η απαντηση του.

Σημερα τρωμε φασολακια και τυροπιτα.

Ο καιρος μου τη δινει λιγο στα νευρα οχι πως τον τελευταιο καιρο ειναι καλα αλλα δεν παλευται τοσος αερας.

Ευτυχως Αγγελικη που ξεκινησες τη θεραπεια για να μπει και αυτο σε μια σειρα.

Φιλακια σε ολες!

Γεια σας κι από μένα.

Τρίτη σήμερα και δε μαγείρεψα τίποτα, ευτυχώς είχε μείνει λίγο φαγητό της Κυριακής στο ψυγείο και την έβγαλα ζάχαρη.

Παιδιά σήμερα μας βάρεσε κατακούτελα η ζέστη. Όντως έκανε 30 βαθμούς και είχε λίγο αποπνικτική ατμόσφαιρα. Βγήκα πάλι βόλτα σήμερα με τα λεωφορεία και τα τραμ. Είδα άλλον με σορτσάκι στο δρόμο αλλά όχι τίποτα εξωφρενικό, απλά μέσα από το μπλε σκούρο σορτσάκι φορούσε γκρι διάφανο γυναικείο καλσόν. Ρε παιδιά αναρωτιέμαι φωλιά έχουν εδώ τριγύρω;

Για τα φαγητα του μικρου,αυτα που θελει αυτος τα 2-3 τα τρωει κανονικα σε μπουκιες κ αμασητα αμα χρειαστει !! Τα υπολοιπα τιποτα δεν δοκιμαζει καν,μονο το ζουμι! Και δεν ειναι πως δεν του αρεσουν γιατι αλεσμενα τα τρωει.

Αυτό είναι καθαρό δείγμα πείσματος και ιδιοτροπίας. Καλύτερα να τον πιέσεις λίγο βάζοντάς του συνέχεια αυτά τα δυο τρία να τρώει. Έτσι θα θεωρήσει ότι αυτό είναι το φυσιολογικό να τα τρώει σε μπουκιές. Αργότερα με το πέρασμα του διαστήματος αυτού θα έχει προσαρμοστεί στις μπουκιές και θα έχει ξεχάσει ότι τα ζητούσε αλεσμένα και θα τρώει κι άλλα φαγητά σε μπουκιές.

Καθε Σαββατο που εχει λαικη παιρνω απο λιγες κ δοκιμαζω να τις πετυχω να εχουν γινει καλα για να φτιαξω την μαρμελαδα που θεώ αλλα ακομα ξινουλες ειναι.Η μαμα μου λεει να περιμενω μεχρι τελος του μηνα.

Θα δεις μόλις πέσει η τιμή τους κάμποσο σε σχέση με τον πρώτο καιρό τότε θα είναι η κατάλληλη εποχή.

Χθες δεν μπήκα καθόλου γιάτί ήμουν το πρωί στο νοσοκομείο όπου ξεκίνησα την ανοσοθεραπεία. Χαίρομαι που επέλεξα τα εμβόλια γιατί είναι τόσο λεπτή η βελόνα που πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Κι εγώ χαίρομαι Αγγελική μου που δεν είναι επώδυνη η θεραπεία. Τι καλά!!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε ότι έχει μείνει στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες. Ίσως και αύριο, θα δείξει!

Εβιράκι βλέπω έχετε μπόλικα τσαχπίνικα αγοράκια εκεί! Άντε και με ένα gay parade εύχομαι!!!

Πολλά φιλιά στο Ιωαννάκι μας, το Τζενάκι, την Φωτεινούλα, το Νινάκι!

Τις καλημέρες μου Αφροδιτάκι,Στρουμφίτα, Nefeli2014, Vesy!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρες!:D

Σήμερα ρώτησα το σύζυγο το πρωί τι όσπρια θέλει για σήμερα και αφού μου είπε ρεβύθια, αποφάσισα να κάνω μακαρόνια με τυριά και λουκάνικο στο φούρνο:)... φαντάζομαι από τώρα την έκφραση του το μεσημέρι και γελάω! Αλλά δεν το έκανα επίτηδες... έχει δουλειά το απόγευμα και σκέφτηκα μετά την ερώτηση "κρίσεως" να κάνω κάτι λιγότερο βαρύ για φαί... πάνε για αύριο τα ρεβύθια;)... τώρα ετοιμάζομαι για κηπουρικές εργασίες, καθώς έκοψε επιτέλους ο αέρας και έχω μπόλικα να κάνω.

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Χθες δεν μπήκα καθόλου γιάτί ήμουν το πρωί στο νοσοκομείο όπου ξεκίνησα την ανοσοθεραπεία. Χαίρομαι που επέλεξα τα εμβόλια γιατί είναι τόσο λεπτή η βελόνα που πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτα! Μπράβο! καλή αρχή κοπέλα μου... να ησυχάσεις επιτέλους!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Εβιράκι έγραψε ο Έβιρος! Πολύ θα ήθελα να έβλεπα την έκφραση της Γερμανίδας!!!

Για σήμερα έχω φτιάξει κοτοπουλάκι κοκκινιστό με πιπεριές και μπέικον και συνοδευτικά θα τηγανίσει η πεθερά μου πατάτες στα παιδιά.

Χτες είχαμε σουπιές κοκκινιστές από την συνταγή της Έβιρι.

Αυτά τα ολίγα για τώρα. Πάω να δουλέψω και τα ξαναλέμε αργότερα.

Γεια σας κι από μένα.

Τρίτη σήμερα και δε μαγείρεψα τίποτα, ευτυχώς είχε μείνει λίγο φαγητό της Κυριακής στο ψυγείο και την έβγαλα ζάχαρη.

Παιδιά σήμερα μας βάρεσε κατακούτελα η ζέστη. Όντως έκανε 30 βαθμούς και είχε λίγο αποπνικτική ατμόσφαιρα. Βγήκα πάλι βόλτα σήμερα με τα λεωφορεία και τα τραμ. Είδα άλλον με σορτσάκι στο δρόμο αλλά όχι τίποτα εξωφρενικό, απλά μέσα από το μπλε σκούρο σορτσάκι φορούσε γκρι διάφανο γυναικείο καλσόν. Ρε παιδιά αναρωτιέμαι φωλιά έχουν εδώ τριγύρω; χα χα χα μάλλον κάτι τέτοιο! έχουμε ξεφύγει εντελώς! δεν είδες στη Γιουροβίζιον που μέχρι και στα φανάρια βάλανε για "Γρηγόρη και Σταμάτη" ομοφυλόφιλα ζευγάρια?!!!:o τι να πεις μετά από αυτό?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...