Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Εδώ είμαι μετά από μία εβδομάδα που ήμουν άρρωστη και δεν είχα το κουράγιο να ανοίξω τον υπολογιστή! Πονούσε επί 3 τρείς μέρες όλο μου το σώμα, είχα πυρετό, όχι πολύ υψηλό και σερνόμουν! Από ότι μου είπε η γιατρός είχα λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά σε συνδιασμό με την αλλεργία μου έδωσε και κατάλαβα! Ευτυχώς τώρα είμαι καλά!

Με συγκίνησε πάρα πολύ η κίνηση της Φωτεινούλας να με πάρει τηλέφωνο χτες για να δει τι έχει γίνει! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Βρε κορίτσια και αγόρι, σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους! Μου λείψατε είναι η αλήθεια και τώρα θα επανορθώσω!

Σήμερα τρώμε χοιρινό κοκκινιστό με ότι συνοδευτικό αποφασίσει ο λαός!

Πολεμάω να μαζέψω χειμωνιάτικα και βγάζω σιγά σιγά τα καλοκαιρινά. Ξαφνικά μπήκε το καλοκαίρι και μας αιφνιδίασε!

Στην δουλειά σήμερα κατάφερα να ηρεμήσω λιγάκι! Γινόταν χαμός και δύο μέρες δούλευα εκκρεμότητες.

Θα διαβάσω τα νέα σας ελπίζω σε λίγο και τα ξαναλέμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρες!

Σήμερα μου φαίνεται ότι έχει αρκετή ζέστη, οπότε έπιασα το σιδέρωμα νωρίς... τα καλοκαιρινά είναι ατέλειωτα... από φαί θα κάνω κοτόπουλο, ίσως το γλυκόξινο με τις πιπεριές και το ρύζι....τη μαρμελάδα φράουλα την έκανα επιτέλους με την συνταγή της Εβίρι και βγήκε καταπληκτική! Χτες τελικά δεν βγήκαμε... ο καλός μου ήρθε αργά από την δουλειά, οπότε ίσως κανονίσουμε για το Σ/Κ κάτι.

Ιωάννα μου, καλή ιδέα να βρεθούμε στο πάρκο... νομίζω ότι βολεύει εμάς που μένουμε από εδώ και συγχρόνως μπορείτε να φέρετε τα παιδιά να παίζουν άνετα.

Καλησπέρα σε όλους.

Νίνα μου χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα και...

"Υγεία η μοίρα και χαρά να σου ανταποδώσει,

κι ό,τι πολύ επιθυμείς οφέτος να στο δώσει". Ευχαριστώ για την μαντινάδα:D... είσαι θησαυρός!

Από φαγητό σήμερα έφαγα αποφάγια της Παρασκευής και σαλάτα.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα! Καλώς την:P

Εδώ είμαι μετά από μία εβδομάδα που ήμουν άρρωστη και δεν είχα το κουράγιο να ανοίξω τον υπολογιστή! Πονούσε επί 3 τρείς μέρες όλο μου το σώμα, είχα πυρετό, όχι πολύ υψηλό και σερνόμουν! Από ότι μου είπε η γιατρός είχα λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά σε συνδιασμό με την αλλεργία μου έδωσε και κατάλαβα! Ευτυχώς τώρα είμαι καλά! Ωωω πέρασες δύσκολα! Σιδερένια!

Με συγκίνησε πάρα πολύ η κίνηση της Φωτεινούλας να με πάρει τηλέφωνο χτες για να δει τι έχει γίνει! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Βρε κορίτσια και αγόρι, σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους! Μου λείψατε είναι η αλήθεια και τώρα θα επανορθώσω! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει μία ωραία παρέα:tongue:... νομίζω ότι όλοι έτσι νιώθουμε!

Σήμερα τρώμε χοιρινό κοκκινιστό με ότι συνοδευτικό αποφασίσει ο λαός!

Πολεμάω να μαζέψω χειμωνιάτικα και βγάζω σιγά σιγά τα καλοκαιρινά. Ξαφνικά μπήκε το καλοκαίρι και μας αιφνιδίασε!

Στην δουλειά σήμερα κατάφερα να ηρεμήσω λιγάκι! Γινόταν χαμός και δύο μέρες δούλευα εκκρεμότητες.

Θα διαβάσω τα νέα σας ελπίζω σε λίγο και τα ξαναλέμε...

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα φάβα με καρότο και ψάρι τηγανητό επειδή επιτρέπεται λόγω της Μεσοπεντηκοστής.

Καπου διαβασα οτι πατε στις κουνιες με το αεροπλανο, παω κι εγω εκει οποτε μπορουμε κανα απογευματακι να συναντηθουμε.

Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο, να συναντηθείτε σε κούνιες κλπ, να ξεδώσουν τα παιδιά και να έχετε την ευκαιρία για παρεούλα με τα κορίτσια.

Κοριτσια ξερω πως χαθηκα αλλα αντιμετωπιζω καποια σοβαρα προβληματα οχι υγειας και δεν υπαρχει και πολυ διαθεση. τιποτα.

Ιωάννα μου, ό,τι και να 'ναι να σκέφτεσαι ότι δε θα κρατήσει αιωνίως. Θα περάσει. Ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός, άστον να περάσει με το δικό του ρυθμό και θα βρεθούν οι λύσεις.

Έχεις πάντα τα φιλιά μου και μια αγκαλιά ανοιχτή και σφιχτή.

Εβιρακι δεν πεταμε τιποτοτα μια χαρα ειναι κ τα περισευματα,αλλοι δεν εχουν να φανε.

Πολύ σωστό Τζένη μου. Αν και έχω σοβαρότερη πρόταση για τα περισσεύματα. Να τα δίνουμε σε πλαστικά μιας χρήσης μαζί με ένα κουταλάκι πλαστικό στους φτωχούς που συναντάμε στη διαδρομή μας. Ειδικά, όταν ξέρουμε σε ποιες θέσεις κάθονται συνήθως. Με δέκα χέρια θα τα πάρουν.

Ευχαριστω για τις ευχες για την γιαγια.Σπιτι ειναι κ η κατασταση της ειναι στασιμη.

Εύχομαι να το ξεπεράσει και αυτή τη φορά.

Για αυριο εφγαλα το πρωι απο την καταψυξη ετοιμο σπανακι με σεσκουλα κ πρασα που ειχα απο προηγουμενη φορα να κανω σπανακορυζο.

Κι εγώ απόψε σπανάκι έβρασα γιατί το είχα ξεχάσει κάτω από άλλα σαλατικά στο ψυγείο και είχε αρχίσει να χαλάει λίγο. Αύριο θα δω τι θα το κάνω.

Εδώ είμαι μετά από μία εβδομάδα που ήμουν άρρωστη και δεν είχα το κουράγιο να ανοίξω τον υπολογιστή! Πονούσε επί 3 τρείς μέρες όλο μου το σώμα, είχα πυρετό, όχι πολύ υψηλό και σερνόμουν! Από ότι μου είπε η γιατρός είχα λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά σε συνδιασμό με την αλλεργία μου έδωσε και κατάλαβα!

Πωπω βρε Αγγελική σε έριξε κάτω για τα καλά!!!!!!!! Περαστικά σου καλή ανάρρωση.

Με συγκίνησε πάρα πολύ η κίνηση της Φωτεινούλας να με πάρει τηλέφωνο χτες για να δει τι έχει γίνει!

Είδες μωρέ, είναι πολύ καλό κορίτσι η Φωτεινή μας.!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Βρε κορίτσια και αγόρι, σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους! Μου λείψατε είναι η αλήθεια και τώρα θα επανορθώσω!

Έτσι αισθανόμαστε κι εμείς Αγγελική μου.

Ευχαριστώ για την μαντινάδα:D... είσαι θησαυρός!

χαχα οι θησαυροί είναι στην κουζίνα. :D:D:D

Ιωάννα μου, καλή ιδέα να βρεθούμε στο πάρκο... νομίζω ότι βολεύει εμάς που μένουμε από εδώ και συγχρόνως μπορείτε να φέρετε τα παιδιά να παίζουν άνετα.

Καλημέρα! Τι ωραιες μέρες που κάνει!

Ιωαννα μου ελπίζω ο,τι και να σε δυσκολευει να περασει γρήγορα κι οσο γινεται πιο ανώδυνα. Εχεις μια μεγαλη αγκαλια κι απο εμενα.

Αγγελικη με κανεις και κοκκινιζω με αυτα που γραφεις. Δεν εκανα τιποτα το σπουδαιο. Κι εμας μας ελειψες. Οντως εδω εχουμε γινει μια πολύ ωραια παρεουλα.

Εβιρι μου σωστο κι αυτο που γραφεις για το φαγητο. Βεβαια και το να μαθουμε τα παιδια μας οτι δεν πεταμε ευκολα το θεωρω εξισου σημαντικο κυριως στην εποχη που ζουμε. Σε ευχαριστω κι εσενα για τα καλα σου λογια. Μου θυμησες κατι που ελεγε η γιαγια μου οταν λεγαμε για καποιον οτι ειναι καλός "στο καλάθι δε χωραει στο κοφινι περισσευει".

Τζενακι παλι πιεζεσαι πολύ. Προσεχε την υγεια σου! Πτωμα ξεπτωμα παλι εκανες τοσα στο σπιτι.

Νινα δεν πειραζει που δεν βγηκατε χτες θα τα καταφερετε το ΣΚ. Καλά η αλλαγη της σεζον στα ρουχα ειναι αλλο πραγμα. Εγω ακομα δεν εχω κανει τα δικά μου. Πρεπει οπωσδηποτε αυτο το ΣΚ. Θα εκμεταλλευτω το βροχερο καιρο που λενε οτι θα εχει.

Στα μαγειρικά μας τωρα χτες ειχαμε τραχανα και για σημερα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες μια που θα ειναι στο σπιτι και μια φιλη της κορης μου αφου δεν εχουν σχολειο σήμερα.

Φιλια σε ολη την παρεουλα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ευχαριστώ για τα περαστικά, ευτυχώς τώρα είμαι εντάξει!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα γιάτί έμεινε μπόλικο κρέας από χτες οπότε θα φάμε και σήμερα με άλλο συνοδευτικό. Χτες τελικά το φάγαμε με μακαρόνια.

Ακόμη στην δουλειά δεν έχω έρθει στα ίσια μου. Συνεχώς σκάνε και νέα μέτωπα!

Πολλά φιλιά σε όλες! Ελπίζω να τα ξαναπούμε αργότερα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλό μήνα!

Αυτή την εβδομάδα είμαι λίγο πιο χαλαρή στην δουλειά και έφτιαξα πρωτομαγιάτικο πρόγραμμα το οποίο και κατάφερα να τηρήσω!

Έτσι την Πρωτομαγία φάγαμε γεμιστά και χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα.

Το Σάββατο γεμιστά και κεφτεδάκια συμπλήρωμα.

Την Κυριακή μακαρόνια με κιμά.

Την Δευτέρα λαχανόρυζο.

Την Τρίτη και Τετάρτη κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά αυγολέμονο.

Σήμερα Πέμπτη φασολάδα.

Αύριο Παρασκευή φιλέτο κοτόπουλο με κάρυ, λαχανικά και noodles.

Φιλιά!

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

Βρε Αγγελικη μου ποσο ασχημε σε πηρε η ιωση; περαστικα βρε κοριτσακι . Ασ εγια την δουελια δεν το συχ=ζηταω , ενα κλεινω 3 ανοιγουνε ... Πολυ δουλεια, ειμαι ηδη φουλ μεχρι τελος Ιουλιου κ ερχονται καθε μερα κ αλλα ...

Φωτεινη μου δυστυχως ολο τρεχω τρεχω τρεχω .... αστα .....

Νινακι δεν πειραζει που δεν βγηκατε , κ αλλη μερα καλα θα ειναι, εξαλλου η γιορτη κραταει 40 μερες!

Εβιρακι το ειχα ψαξει να το δινω το φαγητο ενα διαστημα αλλα δεν ειχε κατι κοντα στην περιοχη μου . Ομως πολλες φορες επειδη ειναι καποια συγκεκριμενοι που ψαχνουν καθημερινα τα σκουπιδια, αφηνω σε καθαρα μπωλ μιας χρησης η χαρτινα διαφορα φαγωσιμα πιο περα απο τα σκουπιδια κ τα περνουνε.

κοριτσακια ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημρα.Ξημερωματα εφυγε η γιαγια δεν εντεξε .. το βραδυ αργα θα φυγουμε για Γιαννενα κ αυριο μεσημερακι θα γινει η κηδεια.

Μαγειρικα σημερα τρωμε σπανακορυζο.Οταν γυρισω σπιτι θα κανω μια μακροναδα κ φασολακια να αφησω για τα παιδια.Ειναι μικρα κ δεν θελω να τα παρω μαζι, ειδικα ο μεγαλος φοβαται ..

Ευχαριστω Αγγελικη μου.

92 χρονων εφτασε η γιαγια αλλα δυστυχως δεν μας χορτασε πολυ μιας κ ειμασταν πολυ μακρυα κ βλεπομασταν μονο σε διακοπες.

Η γιαγια εζησε στο χωριο στα Γιαννενα μεχρι πριν 2 χρονια που εφυγε ο παππους κ την πηραν οι κορες της για να μην ειναι μονη κ δεν μπορουσε κ μονη της να εξυπηρετηθει,αλλα η κηδεια θα γινει πανω στο χωριο.

Ειχε περασει παλι εγκεφαλικο κ ηθελε ανθρωπο για βοηθεια

Διαφημίσεις

Καλησπέρες.

Τζένη συλληπητήρια για την γιαγιάκα... δεν άντεξε τελικά:(... καλό ταξίδι να έχετε.

Φωτεινή λένε για δροσιά από αύριο, οπότε είναι ότι πρέπει για τέτοιες δουλειές (με τα ρούχα εννοώ)... εγώ κοντεύω να τελειώσω!

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ ωραιότατο το πρόγραμμα σου! εγώ ακόμα να βάλω πρόγραμμα... κάποια στιγμή ίσως...

Εβίρι μου έβαλες ιδέες με το ψάρι... λιγουρεύτηκα μπακαλιάρο τηγανιτό και μου φαίνεται θα το κάνω από βδομάδα.

Εμείς σήμερα τρώμε ομελέτα με πατάτες και λαχανο-καρότο σαλάτα... σήμερα δεν είχα καθόλου κέφια... μάλλον με επηρέασε η ζέστη;)... εντωμεταξύ αυτή η υπόθεση με την μικρή Άννυ με έχει τσακίσει... δεν μπορώ να ακούω άλλο ειδήσεις για αυτό το θέμα:(

Φιλιά.

Γεια σας κι από μένα.

Έφτιαξα τηγανητά φιλετάκια κοτόπουλου με σως μουστάρδας και συνοδεία κριθαράκι.

Εβιρι μου σωστο κι αυτο που γραφεις για το φαγητο. Βεβαια και το να μαθουμε τα παιδια μας οτι δεν πεταμε ευκολα το θεωρω εξισου σημαντικο κυριως στην εποχη που ζουμε.

Συμφωνώ απόλυτα Φωτεινή μου.

Σε ευχαριστω κι εσενα για τα καλα σου λογια. Μου θυμησες κατι που ελεγε η γιαγια μου οταν λεγαμε για καποιον οτι ειναι καλός "στο καλάθι δε χωραει στο κοφινι περισσευει".

:D:D:D:D

Ευχαριστώ για τα περαστικά, ευτυχώς τώρα είμαι εντάξει!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα γιάτί έμεινε μπόλικο κρέας από χτες οπότε θα φάμε και σήμερα με άλλο συνοδευτικό. Χτες τελικά το φάγαμε με μακαρόνια.

Ακόμη στην δουλειά δεν έχω έρθει στα ίσια μου. Συνεχώς σκάνε και νέα μέτωπα!

Πολλά φιλιά σε όλες! Ελπίζω να τα ξαναπούμε αργότερα.

Αυτή την εβδομάδα είμαι λίγο πιο χαλαρή στην δουλειά και έφτιαξα πρωτομαγιάτικο πρόγραμμα το οποίο και κατάφερα να τηρήσω!

Μεγάλη ευκολία!!!!

Εβιρακι το ειχα ψαξει να το δινω το φαγητο ενα διαστημα αλλα δεν ειχε κατι κοντα στην περιοχη μου . Ομως πολλες φορες επειδη ειναι καποια συγκεκριμενοι που ψαχνουν καθημερινα τα σκουπιδια, αφηνω σε καθαρα μπωλ μιας χρησης η χαρτινα διαφορα φαγωσιμα πιο περα απο τα σκουπιδια κ τα περνουνε.

Η καλή σου θέληση και διάθεση αρκούν. Εξάλλου το χρέος σου το κάνεις.

κοριτσακια ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημρα.Ξημερωματα εφυγε η γιαγια δεν εντεξε .. το βραδυ αργα θα φυγουμε για Γιαννενα κ αυριο μεσημερακι θα γινει η κηδεια.

Αχ τελικά δεν άντεξε η καημένη!!!!!!!!!!!!!!! Συλλυπητήρια από μένα Τζένη μου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Καλό δρόμο να έχετε και καλή επιστροφή.

Εβίρι μου έβαλες ιδέες με το ψάρι... λιγουρεύτηκα μπακαλιάρο τηγανιτό και μου φαίνεται θα το κάνω από βδομάδα.

Κι αυτό που έφτιαξα εγώ φιλέτο μπακαλιάρου ήταν Νίνα μου. Εδώ βρίσκω πολύ συγκεκριμένα ψάρια και παίρνω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Εμείς σήμερα τρώμε ομελέτα με πατάτες και λαχανο-καρότο σαλάτα... σήμερα δεν είχα καθόλου κέφια... μάλλον με επηρέασε η ζέστη;)... εντωμεταξύ αυτή η υπόθεση με την μικρή Άννυ με έχει τσακίσει... δεν μπορώ να ακούω άλλο ειδήσεις για αυτό το θέμα:(

Κι εμένα τα ίδια αυτή η υπόθεση. Ειδικά χτες και προχτές το βράδυ που διάβασα στο ίντερνετ καινούργιες λεπτομέρειες ήμουν σαν άρρωστη.

Καλημέρα!

Τζενη συλληπητήρια για τη γιαγια! Να εχετε την ευχη της! Καλά κάνεις που δεν παίρνεις τα παιδιά μαζι σου. Μακάρι να ήμουν πιο κοντα να σε βοηθούσα περισσοτερο. Καλό δρομο να εχετε και καλή επιστροφή.

Αφροδιτακι τι καλά που σε ξαναδιαβάσαμε! Ωραιο το προγραμμα σου! Μου αρεσει που συμπεριλαμβανεις και φαγητά πιο εξωτικά να το πω...

Νινα κι εγω δεν μπορω να διαβαζω αλλο γι αυτην την υπόθεση. Τοσο αρρωστημενη περιπτωση και γραφουν γραφουν γραφουν στα sites ακομα πιο αρρωστημενες λεπτομερειες. Δεν αντεχεται.

Στο θεμα μας τωρα, Χτες το βραδυ εφτιαξα πιτσα (μου βγηκε αρκετα χοντρη ομως - δεν υπολογισα καλά) που μου ζητησαν οι πιτσιρικες και για σημερα ειπα στη γιαγια να βγαλει απο την καταψυξη οτι εχουμε ετοιμο ωστε να μην κουραστει γιατι βγηκαμε λιγο απο το προγραμμα μας χτες. Εν τω μεταξυ μιλησα χτες με τη δασκαλα της μικρης και μου ειπε οτι εχει αρχισει και τρωει. Οταν τη βλεπει να μην πολυτρωει την πιεζει λιγακι ωστε να μην τα παρατησει απο την πρωτη στιγμη αλλά σε γενικες γραμμες βλεπει οτι εχει ανοιξει η ορεξη της. Για να δουμε...

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αφροδιτακι τι καλά που σε ξαναδιαβάσαμε! Ωραιο το προγραμμα σου! Μου αρεσει που συμπεριλαμβανεις και φαγητά πιο εξωτικά να το πω...

;) ;)

ggeny λυπάμαι για την γιαγιάκα.......

Σήμερα τρώμε ζυμαρικά βίδες στον φούρνο με ζαμπόν, τυριά και κρέμα γαλακτος.

Νινάκι η υπόθση της Άννυ είναι το λιγότερο τραγική και σοκαριστική. Ελπίζω ο πα-τέρας να έχει πολύ άσχημο τέλος μέσα στην φυλακή!

Εβιράκι νόστιμο φαγάκι είχες!

Φωτεινή μπράβο στην ζουζούνα σου που ξεκίνησε να τρώει με όρεξη! Νομίζω πως τώρα που ανοίγει ο καιρός θα ανοίξει και η όρεξή της!

Το Τζενάκι μας θα έχει σήμερα μία δύσκολη μέρα...:(

Αφροδιτάκι, Ιωάννα, Στρουμφίτα, Nefeli2014, Vesy πολλές καλημέρες!

Νίκο πολλά φιλιά και σε σένα βεβαίως βεβαίως! ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...