Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια.

Καλό μήνα να έχουμε!

Τι κάνετε? Πώς περάσατε το τριήμερο?

Εμείς βολτάραμε όσο μπορούσαμε:D... σήμερα πήγαμε θάλασσα, αλλά δεν βούτηξα φυσικά! ούτε καν δοκίμασα το νερό, αφού ο σύζυγος μου είπε ότι είναι τόσο κρύο όσο ήταν του Αχέροντα ποταμού! αλλά απόλαυσα ήλιοθεραπεία, καφεδάκι και πολλή ησυχία, αφού ο πιο κοντινός λουόμενος ήταν 50 μέτρα μακρυά:)

Χτες έκανα παστίτσιο, οπότε καλυφθήκαμε για 2 μέρες... έφτιαξα και παγωτό με γεύση μόκα, καραμέλα και βανίλια... πήρα και φράουλες και λέω αύριο αν προλάβω να κάνω την μαρμελάδα, όπως την δείχνει η Εβίρι στους θησαυρούς.

Μάη δεν πρόλαβα να κάνω, αλλά έχω σκοπό κάποια από τις επόμενες μέρες... πειράζει που δεν θα είναι Πρωτομαγιάτικος?:P

Καλή επιστροφή εύχομαι σε όσους έφυγαν και αύριο σίγουρα θα έχουμε περισσότερα να πούμε.

Φιλιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλό μήνα! Πως τα περασατε; Φανταζομαι οτι παντου στην Ελλάδα έκανε καλό καιρό κι ετσι το ευχαριστηκαμε ολοι!

Εμεις περασαμε ωραια. Δεν καναμε κατι το ιδιαιτερο, πηγαμε στις τοπικες εκδηλώσεις αλλά και μονο οτι η μερα ηταν ηλιολουστη ηταν αρκετο. Κατα τα αλλα ειχε ερθει ο μπαμπας μας οποτε μας ηταν αρκετο οπως καταλαβαινετε (αλλά λίγο θα συμπληρωνα εγω).

Μαγειρικα έκανα αρκετα αλλά με προγραμμα ωστε να μη στερηθουμε αλλα πραγματα. Παστιτσιο, ψαρια με χορτα, πατατες τηγανητες με λουκάνικα, τοπικη κρεατοπιτα, γεμιστα, χοιρινο λεμονατο, φασολακια λαδερα σκετα. Οι προμηθειες που πηραν μαζι τους οι ταξιδιωτες ηταν καλές.

Και του χρονου να ειμαστε καλά. Καλό μήνα να εχουμε.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα κ καλο μηνα να εχουμε.

Τι ακνετε φιλοι μου πως περασατε;

Εμεις καλα, πηγαμε χωριο φαγαμε καναμε βολτες,τα μικρα μπανιο κ χτες ξανα πισω στην καθημερινοτητα μας.

Γυρισαμε γυρω στις 7 τακτοποιησα βαλιτσες κλπ εβαλα πλυντηρια κ αρχισα σιδερωματα.Μια σκουπα λιγο ξεσκονισμα ταπερακια κλπ με πηγε 11 παρα.

Στο χωριο φαγαμε ψητο,παιδακια,κοκορετσι,το Σαββατο εφτιαξα παστιτσιο κ χτες ψησαμε κοτοπουλο στα καρβουνα.

Για σημερα πηρα απο μαμα ταπερακι με σουτζουκακια.

Φωτεινη μου ποσα πραγματα εκανες!! γεια στα χερια σου!

Νινακι σιγα μην πειραζει,οποτε βρεις χρονο καντο το στεφανακι σου!

Στρουμφιτακι ,Αγγελικη,Εβιρακι,Ιωαννα καλημερα!!

Καλημέρα παρεούλα!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε και καλό μήνα!!!

Αυτό το τριήμερο περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!! Ειλικρινά δεν ήθελα να τελειώσει!!!!

Την Παρασκευή πήγαμε βόλτα στο βουνό, η μικρή έπαιξε, έκανε βόλτες, τσιμπήσαμε μια ποικιλία, φτιάξαμε και το μαγιάτικο στεφάνι.

Το Σάββατο κατεβήκαμε κέντρο να πάρουμε κάτι κορδέλες και σακουλάκια για τα μπισκότα της βάπτισης και με την ευκαιρία κάναμε και κάποια ψώνια. Το μενού είχε σαλατούλα με λουκάνικο στο φούρνο.

Την Κυριακή μαζευτήκαμε στο σπίτι καμιά δεκαριά άτομα. Έφεραν όλοι και τα πιτσιρίκια τους και έγινε χαμός... Ψήσαμε στην ψησταριά κεμπάπ, πανσέτες, μπριζόλες μαριναρισμένες, λουκάνικα, φιλέτο κοτόπουλο, έφτιαξα μαρουλοσαλάτα και βραστά λαχανικά, ψήσαμε πιτούλες, τηγάνισα και πατάτες και φάγαμε του σκασμού. Α ναι, επίσης επειδή μια εκ της παρέας δεν έτρωγε τίποτα από όλα αυτά, έφτιαξα θράψαλα κοκκινιστά. Για γλυκό είχε φέρει μια φίλη χαλβά που αντί για σιμιγδάλι χρησιμοποίησε καλαμποκάλευρο και είχα και ντόνατς.

Ευτυχώς για σήμερα δεν έχει μαγείρεμα καθώς έχουμε περισσεύματα και είμαστε μια χαρά!

Πάω για δουλίτσα και θα τα ξαναπούμε!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Γεια σας και απο μενα,καλο μηνα να εχουμε. Διαβαζω οτι περασατε καλα και χαιρομαι! Και εμεις περασαμε πολυ ωραια την Παρασκευη βολτα στην Βαρυμπομπη για παϊδακια και καφεδακι, γυρισαμε στις 10 βραδυ. Το Σαββατο χαλαρα για ψωνια και μετα σπιτι χαλαρα ηρθε η νονα μας για καφεδακι.

Την Κυριακη πηγαμε θησειο - μοναστηρακι για καφεδακι και κεμπαπ στο γνωστο μαγαζι! Τα παιδια το καταχαρηκαν.

Μαγειρικα ενα κοτοπουλο με ρυζακι εφτιαξα για το Σαββατο που μειναμε σπιτι, αλλα εφτιαξα και ενα ψωμακι που ειχα καιρο να κανω και παγωτο κρεμα με oreo και σοκολατα με κομματακια σοκολατας και τρωγαμε καθε μερα ολο το τριημερο.

Μου αρεσει που εχει ζεστη επιτελους! Αντε σιγα-σιγα να παμε και για κανα μπανακι!

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παιδιά μου, καλό μήνα κι από μένα.

Την Κυριακή έφτιαξα σνίτσελ με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος και φάγαμε και σήμερα. Το συμπλήρωμα ήταν τηγανητές πατάτες και σήμερα έφτιαξα ένα μπολ από παρμεζάνα για να βάλω μέσα μια μικρή σαλάτα. Χτες έφτιαξα επίσης, σπιτική γκοφρέτα και το Σάββατο φάγαμε ψάρι. Την Παρασκευή έφτιαξα κόκκινες φακές με λαχανικά μέσα στην κατσαρόλα.

Έκανα ένα μικρό μαραθώνιο να διαβάσω και τα υπολειπόμενα νέα σας από το προηγούμενο διάστημα που τα είχα αφήσει και απάντησα λίγο περιεκτικά και εν τάχυ.

Εγω κοριτσια ειμαι 28 χρονων και μενω Αθηνα και περιμενω μια πριγκηπισσα να ερθει σε λιγοτερο απο 3 μηνες. Μεσα Ιουνιου μπαινω στον μηνα μου.

Με το καλό Νεφέλη να την κρατήσεις και στην αγκαλίτσα σου.

Γενικα τους τελευταιους δυο μηνες ειμαι πολυ πιεσμενη και αρκετα πεσμενη αλλά λογω χαρακτηρα το παλευω. Απλά ολο δυσαρεστα μαθαινω τον τελευταιο καιρο.

Μέσα στη ζωή είναι κι αυτά Φωτεινή μου. Μακάρι τα καλά να κρατούσαν μια ζωή ολόκληρη.

Καλημέρα σε όλους!!!

εμένα γιορτάζει! Ο άντρας μου..!

Δεν είχα την ευκαιρία να σου ευχηθώ χρόνια πολλά αλλά έστω και τώρα να τον χαίρεσαι.

Κι εμένα γιορτάζει ο σύζυγος, αλλά προβλέπεται να μαζευτούμε το ΣΚ γιατί σήμερα όπως και αύριο δουλεύω μέχρι αργά και δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω.

Στρουμφίτα μου να τον χαίρεσαι, χρόνια πολλά και καλά.

Εμένα γιορτάζει ο αδερφός μου και πολλοί φίλοι, που θα τους πάρουμε τηλέφωνο σε λίγο.

Χρόνια πολλά και για τον αδερφό σου Νίνα μου, να τον χαίρεσαι.

Αχ Έβιρι δύο υλικά είχε μόνο η συνταγή και έκανα λάθος στο ένα: πήρα φύλλο κρούστας αντί για κανονικό. ΧΑχα! Παρόλα αυτά τρωγότανε μια χαρά, η εμφάνιση δεν ήτανε πολύ καλή βέβαια...

Δεν πειράζει Βέση μου, αφού στη γεύση ήταν ωραίο ποιος νοιάζεται για την εμφάνιση!!

Σε ωραία μέρη ταξιδέψατε το Πάσχα..μπράβο! Από ότι κατάλαβα μένετε μόνιμα στη Γερμανία? Ωραία είναι?

Σ' ευχαριστώ. Ναι μένουμε στη Στουτγκάρδη. Σε γενικές γραμμές είναι ωραία. Ειδικά σαν πόλη η συγκεκριμένη είναι πολύ όμορφη. Όπως επίσης, και πολλά ακόμη μέρη της Γερμανίας. Όσον αφορά τη διαβίωση εδώ έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που εξαρτώνται κι από τα βιώματα και τις καταβολές του καθενός.

Έβιρι τη συνταγή για τις ανηθόπιτες θα την βάλεις στους Θησαυρούς;

Ναι και βέβαια την έχω προγραμματίσει την επόμενες μέρες.

Μπήκα σήμερα το πρωί να χαζέψω λίγο και είδα τη συνταγή για την τυροκαυτερή, η οποία πρέπει να είναι θεϊκή! Μου άρεσε περισσότερο αυτή η εκδοχή παρά αυτή που κάνει η μητέρα μου, η οποία προσθέτει πάρα πολύ γιαούρτι.

Σ' ευχαριστώ πολύ Στρουμφίτα μου.

Κ από φαγητό χτες έκανα πένες με σάλτσα τελικά και σήμερα θα κάνω κρεατόσουπα, καθώς ο σύζυγος έχει ξεκινήσει απονεύρωση και δεν μπορεί να φάει κάτι άλλο, λόγω πόνου:-(

Περαστικά του, ελπίζω να μην του κράτησε πολύ ο πόνος.

Eviri μου έλυσες απορίες σχετικά με την νηστεία και το λάδι... σκεφτόμουν ότι όταν ήμουν μικρή και έκανα νηστεία, πραγματικά πεινούσα... ούτε θυμάμαι να τρώμε άλλα λάδια, όπως τώρα... προφανώς τα έχουμε μπλέξει λίγο με το τι είναι νηστίσιμο και τι όχι!

Δεν είσαι η μοναδική Νίνα μου, πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει και έχει διαφορετική εντύπωση.

Α δεν σας είπα: προχτές μου έδωσε η μαμά πολλά φρέσκα κρεμμύδια και δεν ήξερα τι να τα κάνω...τελικά τα ψιλόκοψα, έβαλα αυγό, φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι, λάδι, μουστάρδα και χοντροκομμένη φέτα, τα πέρασα από γαλέτα και τα τηγάνισα... έγιναν φοβεροί κεφτέδες και ωραίος μεζές για κρασάκι:-D

Είσαι καταπληκτική!!!!!!!!!!!!!

Έβιρι μου αρέσει πολύ το μπλογκ σου και πιο πολύ εκπλήσσομαι που κάθε μέρα βάζεις καινούρια συνταγή! Πώς τις σκέφτεσαι όλες?

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Βέση μου. Απλά προσπαθώ σε κάθε τρόφιμο που φτιάχνω να μην το κάνω με τον ίδιο τρόπο που το είχα φτιάξει τις προηγούμενες φορές. Άλλοτε πάλι ρίχνω και καμιά ματιά στο ίντερνετ και φτιάχνω καινούργιες συνταγές που δεν τις έχω ξανακάνει.

Εβιρι που θα περασετε την Πρωτομαγια; Σε καποια ωραια εξοχή;

Έτσι θέλαμε Φωτεινή μου, αλλά δε μας προέκυψε. Έβρεχε του κερατά όλη τη μέρα και μείναμε στο σπίτι.

Να σου πω την αλήθεια εγω δεν πιστευα οτι υπαρχει νηστισιμο λαδι χωρις να το εχω ψαξει. Παντως οι γνωσεις σου με κανουν να σε θαυμαζω ακομα μια φορα.

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Εκανα και τη μαργαριτα με μερεντα της Εβιρι. Εμφανισιακα δεν την πετυχα τοσο πολύ. Λιγο γλυκια για τα δικα μου γουστα αποκλειστικά αλλά η κορη μου ξετρελλαθηκε και μου ζητησε να της φτιαχνω καθε μερα.

χαχαχα έμπλεξες.

Εβιρακι μου πραγματικος θησαυρος! ευχαριστουμε για αλλη μια φορα.Κ θα συμφωνησω με το Νινακι πως πια τα εχουν βγαλει ολα σε νηστισιμη εκδοχη! Το νοημα ειναι να νηστεψεις,να στερηθεις νομιζω.Κ εγω μικρη ετσι θυμαμαι πειναγαμε πολυυυυ. Κ μεγαλη μην σου πω !!!

Πολύ σωστά το θέτεις Τζένη μου.

Η νηστεία γίνεται για να χαλιναγωγηθούν τα πάθη του σώματος. Δε φτάνει μόνο να τρώμε φασολάδα, που είναι νηστίσιμη, πρέπει να είμαστε και εγκρατείς ώστε να μην κατεβάζουμε 2-3 πιάτα, για να μην περνάμε στην αμαρτία της λαιμαργίας. Παράλληλα όμως, πρέπει να νηστεύει και το πνεύμα μας με τους λογισμούς που δε θα πρέπει να είναι πονηροί ή κακοί, πρέπει να νηστεύει και η γλώσσα ώστε να μην κατακρίνουμε τους άλλους, να μη βρίζουμε κλπ και θα πρέπει να νηστεύουν και τα μάτια από ό,τι είναι άσεμνο να το κοιτάμε.

Αυτή είναι σκληρή αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ νηστεία, η οποία υπάρχει από την εποχή του Αδάμ και της Εύας.

Από φαί σήμερα θα κάνω ρεβύθια και έψησα πιπεριές Φλωρίνης χτες και έκανα επίσης την τυροκαυτερή της Εβίρις:-D... πολύ ωραία έγινε:-P... βέβαια έβαλα και την δική μου πινελιά, αφού έβαλα και ανθότυρο μαζί με την φέτα.:tongue:

Δικέ μου άνθρωπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαγειρικα έκανα αρκετα αλλά με προγραμμα ωστε να μη στερηθουμε αλλα πραγματα. Παστιτσιο, ψαρια με χορτα, πατατες τηγανητες με λουκάνικα, τοπικη κρεατοπιτα, γεμιστα, χοιρινο λεμονατο, φασολακια λαδερα σκετα. Οι προμηθειες που πηραν μαζι τους οι ταξιδιωτες ηταν καλές.

Παιδάκι μου σε είδε καθόλου ο ήλιος; Έκανες όμως θαύματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Νινα μου χρονια σου πολλά! Να εισαι πολύχρονη, υγιης, ευτυχισμενη κι ολες σου οι ευχες να πραγματοποιηθουν! Να σε χαιρομαστε κι εμεις που σε εχουμε φιλη και να μας γραφεις τις μαγειρικες σου εμπνευσεις μπας και φτιαξουμε κι εμεις τιποτα!

Εβιρι μου εβρεχε εκει ε; Δεν πειραζει ολο και καποια ευκαιρια θα βρεθει για εκδρομούλα. Καλε δεν εκανα θαυματα αλλά ετοιμασα προμηθειες για αρκετο καιρο για τους ταξιδιωτες μου. Τι να κανω. Θαυματα κανετε οι υπολοιπες εγω απλως κλεβω λιγο τη δοξα σας.

Τζενη χαιρομαι που περασατε καλά αν και θα ζοριστεις αυτην την εβδομαδα.

Σμουρφιτα ζηλεψα την παρεοκατασταση. Ολοκληρωνεται σιγα σιγα η προετοιμασια της βαφτισης ε; Αντε με το καλό.

VGI βλεπω κι εσεις περασατε ωραια. Τι καλά! Κι εμενα μου αρεσει η βολτα εκει στο Θησειο. Ελπιζω να την ξανακάνω συντομα.

Φιλια

καλημεραααα!!

καλως την Εβιρουλα μας !!!

Νινακι μου χρονια πολλα πολυχρονη & ευτυχισμενη να εισαι κ εσυ κ οσοι αγαπας! Παντα χαρες να εχεις στο σπιτι σου κ υγεια πανω απο ολα!

Φωτεινη μου καλημερα!

Εχει μιλησει καμια σας με την Αγγελικη η την Ιωαννα;

Σημερα τρωμε αρακα λαδερο με πατατες κ καροτα.

Δεν θυμαμαι ανα σας το εγραψα, η γιαγιουλα μου επαθε εγκεφαλικο κ μαλλον δεν ειναι κ που καλα τα πραγματα.Εχει ξαναπαθει αλλη μια φορα πριν 10 χρονια ,γενικα εχει ταλαιπωρηθει πολθ στο θεμα υγειας ...

Καλημέρα κι από εμένα

κι εμείς περάσαμε ωραία στο χωριό μας που πήγαμε με τα μωράκια μας. Ήτανε καλοί στο ταξίδι και στο αυτοκίνητο κοιμόντουσαν πολύ. Εγώ κουράστηκα λίγο σωματικά αλλά ξεκουράστηκα ψυχικά και το κατάλαβα χθες που είχα όρεξη να κάνω διάφορα στο σπίτι και να πάω και γυμναστήριο το απόγευμα!

Σήμερα θα συνεχίσω με καλοκαιρινά χειμωνιάτικα. Έχω του συζύγου και μετά τα παπούτσια..

Μαγειρικά δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Χθες είχαμε φακές..για σήμερα το σκέφτομαι ακόμα τί να κάνω.

Nina-Tom Ειρήνη είσαι? Χρόνια σου Πολλά να είσαι πάντα ευτυχισμένη και δημιουργική!! Σήμερα που είναι η γιορτή σου θα μαγειρέψεις πολλά ή πιο χαλαρά?

Φιλιά πολλά από εμένα!

Καλημερα σας κι απο μενα!!

Το προγραμμα φαγητου μου φανηκε πραγματικα πολυ πολυ καλο αυτη την πρωτη εβδομαδα κοριτσια! Καταρχας δεν πελαγωσα, ειχα ολα μου τα υλικα, δεν ειχαμε σουπερ καθε τρεις και λιγο και φαγαμε υγιεινα απο ολες τια κατηγοριες! Θα σας πω τι εκανα και τι λεει το μενου για αυτη την εβδομαδα!

Λοιπον την περασμενη εβδομαδα φαγαμε γεμιστα, γαυρο με χορτα και μπροκολακια, κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες και φακες με ντολμαδακια(της μαμας εννοειται γιατι εγω ακομα δεν εχω μαθει να τα κανω..!!) Στο ενδιαμεσο οσες φορες ξεμειναμε, τηγανησα κανα αυγουλακι!

Αυτη την εβδομαδα το μενου εχει μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζιή μακαρονια, γλωσσες με βλητα, μπριαμ και χοιρινο ή λεμονατο ή φούρνο-θα δω!

Vesy μου δωσες ωραια ιδεα με τους γιγαντες και ζηλεψα το σπανακορυζο σου!!!! Ειναι ενα πολυ μπελαλιδικο φαγητο και μεχρι στιγμης το ζηταω απο τη μαμα μου και μας το φτιαχνει, ομως καποια στιγμη θελω κι εγω να το μαθω!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!:P

Τι κάνετε? Ωραία φαγητά κάνατε όλες το τριήμερο και χαίρομαι που περάσατε όμορφα όσες φύγατε:D

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας:tongue:... να είσαστε καλά!!

Μαγειρικά χτες έκανα αρακά με λίγες αγκινάρες και καυτερό λουκάνικο... σήμερα σκέφτομαι για μακαρονάδα, αλλά επειδή μπορεί να πάμε έξω, δεν την έχω φτιάξει ακόμα.... εκκρεμεί και η μαρμελάδα φράουλα, που όλο την αναβάλλω...

καλημεραααα!!

καλως την Εβιρουλα μας !!!

Νινακι μου χρονια πολλα πολυχρονη & ευτυχισμενη να εισαι κ εσυ κ οσοι αγαπας! Παντα χαρες να εχεις στο σπιτι σου κ υγεια πανω απο ολα!:tongue::tongue:

Φωτεινη μου καλημερα!

Εχει μιλησει καμια σας με την Αγγελικη η την Ιωαννα; Εγώ όχι και ανησυχώ... ελπίζω να είναι καλά και απλά να μην προλαβαίνουν να μπούνε.

Σημερα τρωμε αρακα λαδερο με πατατες κ καροτα. Χτες τον είχα!

Δεν θυμαμαι ανα σας το εγραψα, η γιαγιουλα μου επαθε εγκεφαλικο κ μαλλον δεν ειναι κ που καλα τα πραγματα.Εχει ξαναπαθει αλλη μια φορα πριν 10 χρονια ,γενικα εχει ταλαιπωρηθει πολθ στο θεμα υγειας ...

Λοιπον μιλησα με την Αγγελικη κι ειναι καλά. Την προηγουμενη εβδομαδα την ταλαιπωρησε πολύ μια ιωση η οποια ευτυχως περασε. Επεστρεψε ομως στη δουλεια και λογω απουσιας οπως καταλαβαινετε πνιγεται. Σας ευχαριστει ολες για το ενδιαφερον και θα προσπαθησει πολυ συντομα να δωσει το παρον. Στελνει φιλια σε ολη την παρεα.

Δεν εχω τηλεφωνο της Ιωαννας κι ετσι δυστυχως δεν εχω επικοινωνησει μαζι της. Ευχομαι να ειναι ολα καλά.

Νεφελη πεντανοστιμα ολα τα φαγητακια που εφτιαξες. Ειδες τι βολικο που ειναι το προγραμμα;

Vesy πολυ χαιρομαι που ξεκουραστηκες ψυχολογικά. Ειναι πολύ σημαντικο. Κι εγω πρεπει να ασχοληθω με τα δικα μου ρουχα αλλά ολο το αναβαλλω.

Τζενακι ευχομαι ο,τι καλυτερο για τη γιαγιακα σου! Σε τετοιες περιπτωσεις εγω ευχομαι οι ανθρωποι να μην ταλαιπωρουνται οσο σκληρο κι αν ακουγεται. Παντως για να ειμαι και λιιιιγο ειλικρινης σε ζηλευω. Εγω γνωρισα μονο μια γιαγια η οποια πεθανε οταν ημουν 10 ετων. Τι ωραια που η δικη σου ζει ακομα κι ειδε και δισεγγονα....

Νινα ριξτε το εξω σημερα! Το αξιζεις!

Φιλια

Καλησπέρα σε όλους.

Νίνα μου χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα και...

"Υγεία η μοίρα και χαρά να σου ανταποδώσει,

κι ό,τι πολύ επιθυμείς οφέτος να στο δώσει".

Από φαγητό σήμερα έφαγα αποφάγια της Παρασκευής και σαλάτα.

Εβιρι μου εβρεχε εκει ε; Δεν πειραζει ολο και καποια ευκαιρια θα βρεθει για εκδρομούλα.

Ναι Φωτεινή μου δε με πειράζει καθόλου.

Ωχ, και πώς είναι τώρα; Είναι στο νοσοκομείο ή στο σπίτι; Περαστικά της Τζένη μου.

κι εμείς περάσαμε ωραία στο χωριό μας που πήγαμε με τα μωράκια μας. Ήτανε καλοί στο ταξίδι και στο αυτοκίνητο κοιμόντουσαν πολύ. Εγώ κουράστηκα λίγο σωματικά αλλά ξεκουράστηκα ψυχικά και το κατάλαβα χθες που είχα όρεξη να κάνω διάφορα στο σπίτι και να πάω και γυμναστήριο το απόγευμα!

Αυτό είναι το καλύτερο ότι τουλάχιστον ανανεώθηκες κι ας κουράστηκες δεν πειράζει.

Vesy μου δωσες ωραια ιδεα με τους γιγαντες και ζηλεψα το σπανακορυζο σου!!!! Ειναι ενα πολυ μπελαλιδικο φαγητο και μεχρι στιγμης το ζηταω απο τη μαμα μου και μας το φτιαχνει, ομως καποια στιγμη θελω κι εγω να το μαθω!!

Νεφέλη μου κάθε άλλο παρά μπελαλίδικο είναι το σπανακόρυζο, εκτός αν εννοείς το καθάρισμα και το πλύσιμο του σπανακιού που έχουν δουλειά. Κατά τα άλλα είναι εύκολο φαγητό. Αν θες για αρχή, για να ξεφύγεις από το καθάρισμα και το πλύσιμο δοκίμασε το κατεψυγμένο σπανάκι που δε θέλει τίποτα απ' τα δύο και γίνεται και πιο γρήγορα στην κατσαρόλα. Μια άλλη φορά που θα έχεις πάρει τον αέρα του φαγητού θα αγοράσεις και φρέσκο.

Μαγειρικά χτες έκανα αρακά με λίγες αγκινάρες και καυτερό λουκάνικο... σήμερα σκέφτομαι για μακαρονάδα, αλλά επειδή μπορεί να πάμε έξω, δεν την έχω φτιάξει ακόμα.... εκκρεμεί και η μαρμελάδα φράουλα, που όλο την αναβάλλω...

Ελπίζω να βγήκες έξω για φαγητό. Δικαιούσαι λίγη ξεκούραση.

Καλημερα και καλο μηνα εστω και καθυστερημενα! Εχετε γραψει αρκετα δυσκολο να σχολιασω.

Τζενη ευχομαι περαστικα για τη γιαγια σου!

Καπου διαβασα οτι πατε στις κουνιες με το αεροπλανο, παω κι εγω εκει οποτε μπορουμε κανα απογευματακι να συναντηθουμε.

Κοριτσια ξερω πως χαθηκα αλλα αντιμετωπιζω καποια σοβαρα προβληματα οχι υγειας και δεν υπαρχει και πολυ διαθεση. Απο φαγητα τρωω οτι μαγειρευει η μαμα μου, εγω εδω και κανα 2 βδομαδες δεν εχω μαγειρεψει τιποτα. Σας φιλω ολες!

καλημερα !!

Ιωαννακι μου ευχομαι οτι κ να ειναι αυτο που σε στεναχωρει να τελειωσει γρηγορα κ να ηρεμησεις. Η Βεσυ νομιζω εγραψε για τις κουνιες με το αεροπλανο, εμεις παμε καθε απογευμα σε ενα παρκο κατω απο το σπιτι μας.Οπως κ να ειχε τωρα που ανοιξε ο καιρος μπορουμε να κανονισουμε καμια συναντηση .

Ειδες Νεφελη πως ξενοιαζεις με το προγραμμα!

Μπραβο βρε Φωτεινη μου που επικοινωνησες με την Αγγελικη, η αληθεια ειναι πως ειχα αρχισει να ανησυχω!

Εβιρακι δεν πεταμε τιποτοτα μια χαρα ειναι κ τα περισευματα,αλλοι δεν εχουν να φανε.

Νινακι πως παρασταε χτες; εγω την εχω στο προγραμμα για το Σαββατο την πρωτη δοση γιατι περσυ την πατησα με τις απεργιες της λαικης κ ξεμεινα.

Ευχαριστω για τις ευχες για την γιαγια.Σπιτι ειναι κ η κατασταση της ειναι στασιμη.Συμφωνω Φωτεινη μου με αυτα που λες δεν αξιζει να ταλαιπωρειται.

Κοριτσια χτες ημουν πραγματικα ενα πτωμα.Κουραστηκα πααρα πολυ στην δουλεια αφου δεν μπορουσα απο την ζαλη να οδηγησω μεχρι το σπιτι .

Μαγειρικα εφτιαξα μπουτακια κοτοπουλο με πατατες κ φακες για τον μικρο κ επλυνα μαρουλια για σαλατα.

Για αυριο εφγαλα το πρωι απο την καταψυξη ετοιμο σπανακι με σεσκουλα κ πρασα που ειχα απο προηγουμενη φορα να κανω σπανακορυζο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...