Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Nina-Tom ναι αυτό το πάρκο με το αεροπλάνο μέσα! Δε μένουμε πολύ μακρυά και πάω και καμιά φορά μόνη μου τις καθημερινές με το καρότσι. Θα το βάλω κι εγώ στο πλυντήριο το πάπλωμα, έχεις δίκιο και μέχρι τέλος Μαίου μπορεί να χρειαστεί.

Δεν σας ρώτησα...θα πάτε καμιά εκδρομή την Πρωτομαγια; εμείς θα φύγουμε πρώτη φορά με τα μωρά και θα πάμε στο χωριό μας!

Φιλιά και πάλι από εμένα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας παιδιά, καλή και ήρεμη εβδομάδα εύχομαι σε όλους. Είμαι επηρεασμένη από το φοβερό σεισμό στο Νεπάλ και τις εικόνες που βλέπουμε διαρκώς στην τηλεόραση.

Σήμερα έφτιαξα άσπρη φασολάδα. Έλεγα να κάνω και μια ανηθόπιτα αλλά μια το ένα μια το άλλο δεν την έφτιαξα. Ευελπιστώ αύριο.

Όμορφη μέρα σήμερα, παρόλο που έχει μία συννεφιά... ετοιμάζομαι για το σπίτι των γονιών, καθώς σήμερα έχει γενέθλια ο μπαμπάς και είπαμε για πρώτη φορά να μαζευτούμε όλοι..

Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεστε Νίνα μου. Πολύ ωραία ιδέα να μαζευτείτε να το γιορτάσετε.

χτες πήγαμε στην βαπτιστήρα, η οποία δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου... φαντάζεστε την χαρά μου βέβαια!... ένα από τα δωράκια της ήταν το βιβλίο του Νίκου: ΧΑΝΙΣΤΑΝΟΙ, ΚΕΡΔΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΔΙΑΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ... πολύ ωραίο Νίκο!!

Μπράβο Νίνα έκανες διπλό καλό με την αγορά αυτή.

Χτες τελικά βρεθήκαμε με την smurfita μόνο, που ήρθε με τον σύζυγο και την ζουζούνα τους, που πλέον δεν θα την λέω ζουζούνα, γιατί πιο ήσυχο παιδάκι δεν έχω ξαναδεί... φτου φτου! περάσαμε όμορφα, παρόλο που έριχνε χαλάζι έξω και γύρισα σπίτι με υπέροχα ευωδιαστά κουλουράκια και καλτσουνάκια.. να είσαι καλά smurfita!

Μπράβο κορίτσια χαίρομαι για τη συνάντησή σας. Το καλοκαίρι ευελπιστώ να σας δω κι εγώ και να είμαστε μεγάλη παρέα.

Θελω να του παρω και κανα δωρακι γιατι την Τριτη του Πασχα γιορταζει καθως τον λενε και Ραφαηλ. Εχουμε κι ενα εκκλησακι στο πατρικο μου που γιορταζει εκεινη τη μερα και θα κανουμε λειτουργια!

Χρόνια πολλά στο αγοράκι σου Ιωάννα μου, να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις πάντα.

Επίσης, παραλάβαμε τα προσκλητήρια της μικρής και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! (κου κου βα βα βα...)

Άντε και πλησιάζουν οι μέρες με το καλό Στρουμφίτα μου.

Χθες το απόγευμα έφτιαξα και ένα κέικ από συνταγή που είχα παλιότερα και δεν μου πολυπετύχαινε... ήταν να φτιάξω το κέικ με ταχίνι της Νίνας μας, αλλά το καλό μου το παιδί- ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα- μου έκανε άλλη παραγγελία, οπότε δεν μπορούσα να του χαλάσω χατήρι...

Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεσαι.

Φακες! Αναγκαστικα για τον σιδηρο

Γεια σου Νεφέλη, πώς πάει η εγκυμοσύνη;

Κανε κανονικα τις γαριδες με ντοματουλα ,πιπεπρια κ μυρωδικα κ ριξε μεσα κριθαρακι η σπαγγετι κ στο τελος τυρι φυτικο.Επισης μπορεις να βαλεις λαδι σπορελαιο που ειναι νηστισιμο αν δεν κανω λαθος.

Τζένη μου, μόνο μια μικρή παρεμβασούλα θέλω να κάνω, κανένα λάδι δεν είναι νηστίσιμο στις περιόδους της Σαρακοστής και οποιασδήποτε άλλης νηστείας. Ίσως ο κόσμος έχει παρεννοήσει επειδή στην Ελλάδα κατά κόρον χρησιμοποιούμε το ελαιόλαδο στη μαγειρική και θεωρεί ότι τα άλλα λάδια είναι νηστίσιμα. Δεν είναι. Το νόημα του αλάδωτου φαγητού είναι ο περιορισμός στα είδη που θα μαγειρέψουμε ώστε να φάμε λιτά και λίγο. Επίσης, το δεύτερο νόημα είναι η ξηροφαγία δηλαδή να είναι τα φαγητά της ημέρας στεγνά από λάδια και λίπη. Γι' αυτό και επιτρέπεται να τρώμε ελιές αλλά όχι λάδι.

Μηπως επρεπε να κανουμε μελομακαρονα? να στολισουμε δεντρο?

χαχαχα φαντάσου τι περάσατε!!!!!! Μέχρι και ανέκδοτα βγήκαν λόγω του καιρού.

κ

Εβρασα τα αυγουλακια μου εχθες και ειναι ετοιμα για βαψιμο, ευτυχως ενα εσπασε μονο

Του χρόνου να θυμηθείς να τα βράσεις μαζί με τη χάρτινη καρτέλα στην κατσαρόλα. Δε θα σπάσει κανένα.

Όπως ερχόμουν στη δουλειά με το αυτοκίνητο μου'ρθε να βάλω Χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

χαχαχα

Κρυώνωωωω!!! και το πιο απίστευτο είναι η σημερινή θέα από το παράθυρο μου, για όσους δεν το πιστεύετε:

Μήπως τελικά να σουβλίσουμε γαλοπούλα?!

Ήταν πραγματικά απίστευτο!!!!

Καλημέρα παρεούλα!!!

Ωραία μέρα φαίνεται η σημερινή, για να δούμε...

Vesy πολύ ωραία πάρκα και τα δύο που ανέφερες. Βέβαια έχω πάει μόνο με κάτι ανίψια μου και όχι με τη μικρή, αλλά κάποια στιγμή θα το κανονίσουμε να πάμε. Είναι ευκαιρία να πάτε εκδρομούλα την Πρωτομαγιά ειδικά τώρα με τα μικρά. Εμείς μάλλον για μονοήμερη είμαστε καθώς τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα πηγαίναμε στο χωριό και δεν έχω κουράγιο για άλλα δρομολόγια.

Νίνα να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα σκεφτεί να βάλω το πάπλωμα στο πλυντήριο, πάντα στη μπανιέρα το έπλενα και μου κοβόταν η μέση. Φέτος όμως θα το κάνω όπως είπες! Απίστευτη η ατάκα της πεθεράς, ακόμα γελάω...:D:D:D

Το σπίτι στο χωριό από ότι μου έχει πει ο καλός μου παλιά ήταν άσπρο με μπλε παράθυρα, μετά πήγε ο πεθερός μου και το σοβάτισε βάζοντας μαύρο τσιμέντο και το αποτέλεσμα ήταν ένα γκρι σπίτι με κάτι μπλε παράθυρα. Τώρα που βάφτηκε είναι απλά ένα εντελώς διαφορετικό σπίτι...φάνηκε η "αρχοντιά" του!

Εβιρι τι καλά που διάβασα νέα σου! Άσε κι εγώ επηρεάστηκα από τον σεισμό στο Νεπάλ. Είναι τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας τον τελευταίο καιρό... Πολύ ωραία η φασολάδα. Άσπρη την κάνω πάντα, με ντομάτα την κάνει η μαμά μου. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Λοιπόν, χθες το απόγευμα βρεθήκαμε με μια κοπέλα που μου είχε προτείνει συνάδελφος για να κρατάει τη μικρή αφού τελικά η νονά της δεν θα μπορέσει. Βρεθήκαμε έξω για ένα καφέ και μας έκανε πολύ καλή εντύπωση και η μικρή την πλησίασε, έκοβε βολτούλες γύρω γύρω από την κοπέλα και της έλεγε τα δικά της λογάκια! Ευτυχώς τα βρήκαμε και στο οικονομικό, την βολεύουν οι ώρες που της είπαμε, και αν χρειαστεί μου είπε ότι θα κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι αν κι εμείς της ξεκαθαρίσαμε ότι τη θέλουμε μόνο για το παιδί. Θα ξεκινήσει από Δευτέρα για 2-3 ώρες καθημερινά που θα είναι και ο σύζυγος στο σπίτι ώστε να την συνηθίσει η μικρή.

Μαγειρικά χθες φάγαμε το υπόλοιπο σπανακόρυζο και σήμερα έχουμε μπιφτέκια. Το συνοδευτικό θα αποφασιστεί όταν επιστρέψω σπίτι.

Α επίσης είχα φτιάξει κολοκυθόπιτα για τη μικρή ώστε να φάει και αυγό και γιαούρτι και την έχει τσακίσει!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα! ...μάλλον καλησπέρα!

Smurfita ωραία που βρήκατε κοπέλα για την μικρή! Εκδρομή δύο Σαββατοκύριακα! Μπράβο που φεύγετε παρόλο που έχετε μωρό.

Κι εμείς έχουμε λίγο σπανακόρυζο από χθες..θα φτιάξω και ομελέτα με σπαράγγια για τον σύζυγο μάλλον. Κι εγώ θα κάνω λίγο σίδερο. Τώρα γυρίσαμε από έξω βόλτα που πήγα με τα μωρά. Φιλιά πολλά!! χχχχ

Smurfita ωραία που βρήκατε κοπέλα για την μικρή! Εκδρομή δύο Σαββατοκύριακα! Μπράβο που φεύγετε παρόλο που έχετε μωρό.

Κι εμείς έχουμε λίγο σπανακόρυζο από χθες..θα φτιάξω και ομελέτα με σπαράγγια για τον σύζυγο μάλλον. Κι εγώ θα κάνω λίγο σίδερο. Τώρα γυρίσαμε από έξω βόλτα που πήγα με τα μωρά. Φιλιά πολλά!! χχχχ

Καλημέρα και σε εσένα!!!

Άσε το είχαμε μεγάλο άγχος....ειδικά ο σύζυγος που την κρατάει τόσους μήνες!

Οι εκδρομές μας αρέσουν πάρα πολύ και τώρα που η μικρή έχει μεγαλώσει και δεν είναι μαμ κακά και νάνι (όχι ότι ήταν έτσι γενικότερα :rolleyes:) είναι πολύ ωραία! Λίγη οργάνωση θέλει και όλα είναι σούπερ!

Καλό σιδέρωμα!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα μόνο τις ανηθόπιτες τελικά, και το απόγευμα τηγάνισα στο τηγάνι γκριλ δυο έτοιμα μπιφτέκια μπέργκερ για τον Έβιρο για να τρώει και να βλέπει Λαζόπουλο λέει.

Χτες το απόγευμα η κόρη μου με τον μικρό έφτιαξαν κουλουράκια. Τους βοήθησα λίγο με την ζύμη και τα υπόλοιπα τα έκαναν αυτά, ενώ εγώ έφτιαχνα τα πράγματά μας για το ταξίδι. Μοσχοβόλησε το σπίτι!

Μωρέ είχες εσύ άριστους βοηθούς και μαθαίνουν να φτιάχνουν και βοηθάνε τη μαμά, μπράβο και στα δύο παιδιά.

Και θα βάψω αυγά..λίγα..καμιά δεκαριά και κόκκινα μόνο. Εσείς θα βάψετε?

Κι εγώ τόσα έβαψα. Ευτυχώς που τα κορίτσια μου τα κατανάλωσαν τις πρώτες μέρες σε κάτι σαλάτες και πάλι περίσσεψαν δύο που δεν τα τρώει κανείς.

Καλως σας βρηκα κοριτσια και χαιρομαι με την παρεα σας! Φαντάζομαι είστε όλες ήδη μαμάδες? Εγώ περιμένω το πρώτο μου και καταλαβαίνετε....!!!

Εγώ σε θυμάμαι που είχες ξαναγράψει πριν από κάμποσο καιρό.

Εχτες ηταν επισης μια ομορφη μερα γιατι γιορταζε το εκκλησακι που εχουμε στο σπιτι και ειχαμε λειτουργια, ευτυχως ειχε πολυ ομορφη μερα κι επισης γιορταζε και το παλικαρι μου το 2ο ονομα του!

Αν δε σου ξαναευχήθηκα σου εύχομαι τώρα χρόνια πολλά για το δεύτερο όνομα του παιδιού.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με μαγείρεμα.Εσείς σκέφτεστε καθόλου να μαζέψετε τα χειμωνιάτικα ρούχα ή σας φαίνεται λίγο νωρίς? Εγώ λέω σιγά σιγά να ξεκινήσω..λίγο λίγο όμως, τη μία μέρα τα μπλουζάκια, την άλλη τα φορέματα ε..σε καμιά δεκαριά μέρες να έχω τελειώσει!:shock:

Εγώ αυτό που λες το βρίσκω πρακτικό γιατί ακόμη δεν ξέρεις σίγουρα την εξέλιξη του καιρού κι από την άλλη χρειάζονται και κάποια κοντομάνικα για τις ζεστές μέρες.

http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.de/2014/03/blog-post.html

Εφτασε......

Αγγελική μου σ' ευχαριστώ πολύ για όσα κάνεις.

Ευχαριστώ πολύ για το μπλογκ..έχει πράγματι πολλές κι ωραίες συνταγές.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

ΚΟΥΚΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Παιδιά τρέχω είναι πολλά τα βιβλία και δεν προλαβαίνω τίποτα!!! Σας φιλώ όλες και θα μπω σύντομα!!!

Γεια σου καλλιτέχνη της παρέας. Κορίτσια ο Νίκος έβγαλε καινούργια βιβλία.

Καλημέρα!!!

Καλέ που είστε όλες;;;

Έβιρι τη συνταγή για τις ανηθόπιτες θα την βάλεις στους Θησαυρούς; Μπήκα σήμερα το πρωί να χαζέψω λίγο και είδα τη συνταγή για την τυροκαυτερή, η οποία πρέπει να είναι θεϊκή! Μου άρεσε περισσότερο αυτή η εκδοχή παρά αυτή που κάνει η μητέρα μου, η οποία προσθέτει πάρα πολύ γιαούρτι.

Μαγειρικά σήμερα έχω από χθες μπιφτέκια και θα τα συνοδεύσουμε με πατάτες και σαλάτα.

Χθες πήγαμε να πάρουμε παπούτσια οικογενειακώς για την βάπτιση και βρήκαμε και για τη μικρή τα παπούτσια που θα φοράει για να πάμε στην εκκλησία. Έκατσε κυρία να της τα δοκιμάσουμε και μάλιστα ήθελε να κατέβει από την αγκαλιά μου για να περπατήσει με αυτά! Κατά τα άλλα έχει τσακίσει την κολοκυθόπιτά της και επιτέλους τρώει γιαουρτάκι!!!

Πάω για δουλίτσα γιατί προετοιμάζομαι για αύριο που θα είναι μια δύσκολη μέρα και τα ξαναλέμε! Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρες:P

Τι κάνετε? πώς πάνε τα κέφια? Πάντως ο καιρός έφτιαξε πια, οπότε σίγουρα βοηθάει στην διάθεση.:P

Εγώ τρέχω λιγάκι αυτές τις μέρες... λίγο η δουλειά, λίγο στους γονείς να τους δω, λίγο οι δουλειές στο σπίτι, που είναι ατέλειωτες... ειδικά με την αλλαγή των ρούχων και το καθάρισμα που χρειάζεται το σπίτι, μετά από ένα χειμώνα με ξυλόσομπα στο φουλ, δεν έχει τελειωμό;)... καλή η φωτιά, αλλά και η βρομιά που αφήνει, δεν λέγεται:mad:... από φαγητό χτες έκανα πένες με σάλτσα τελικά και σήμερα θα κάνω κρεατόσουπα, καθώς ο σύζυγος έχει ξεκινήσει απονεύρωση και δεν μπορεί να φάει κάτι άλλο, λόγω πόνου:( έφτιαξα και μία μπατζίνα ή αλευρόπιτα, για να έχουμε να τσιμπάμε, αλλά τελικά την τρώω μόνη μου...

Nina-Tom ναι αυτό το πάρκο με το αεροπλάνο μέσα! Δε μένουμε πολύ μακρυά και πάω και καμιά φορά μόνη μου τις καθημερινές με το καρότσι. Έχω πάει μερικές φορές με μία φίλη... λες να σε πετύχω καμία φορά? ή μπορούμε να κανονίσουμε, αν θες κανένα καφέδακι με τα μωράκια σου:D[/color ]Θ[/color]α το βάλω κι εγώ στο πλυντήριο το πάπλωμα, έχεις δίκιο και μέχρι τέλος Μαίου μπορεί να χρειαστεί.

Δεν σας ρώτησα...θα πάτε καμιά εκδρομή την Πρωτομαγια; εμείς θα φύγουμε πρώτη φορά με τα μωρά και θα πάμε στο χωριό μας! Ωωωω ωραία θα είναι.. καλά να περάσετε!

Φιλιά και πάλι από εμένα!

Εμείς αποφεύγουμε γενικώς τις εκδρομές τέτοιες μέρες, γιατί έχει πολλή κίνηση και δεν το απολαμβάνουμε.

Καλημέρα παρεούλα!!!

Ωραία μέρα φαίνεται η σημερινή, για να δούμε...:tongue::tongue:

Vesy πολύ ωραία πάρκα και τα δύο που ανέφερες. Βέβαια έχω πάει μόνο με κάτι ανίψια μου και όχι με τη μικρή, αλλά κάποια στιγμή θα το κανονίσουμε να πάμε. Είναι ευκαιρία να πάτε εκδρομούλα την Πρωτομαγιά ειδικά τώρα με τα μικρά. Εμείς μάλλον για μονοήμερη είμαστε καθώς τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα πηγαίναμε στο χωριό και δεν έχω κουράγιο για άλλα δρομολόγια.

Νίνα να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα σκεφτεί να βάλω το πάπλωμα στο πλυντήριο, πάντα στη μπανιέρα το έπλενα και μου κοβόταν η μέση. Φέτος όμως θα το κάνω όπως είπες! Απίστευτη η ατάκα της πεθεράς, ακόμα γελάω...:D:D:D

Το σπίτι στο χωριό από ότι μου έχει πει ο καλός μου παλιά ήταν άσπρο με μπλε παράθυρα, μετά πήγε ο πεθερός μου και το σοβάτισε βάζοντας μαύρο τσιμέντο και το αποτέλεσμα ήταν ένα γκρι σπίτι με κάτι μπλε παράθυρα. Τώρα που βάφτηκε είναι απλά ένα εντελώς διαφορετικό σπίτι...φάνηκε η "αρχοντιά" του!

Εβιρι τι καλά που διάβασα νέα σου! Άσε κι εγώ επηρεάστηκα από τον σεισμό στο Νεπάλ. Είναι τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας τον τελευταίο καιρό... Πολύ ωραία η φασολάδα. Άσπρη την κάνω πάντα, με ντομάτα την κάνει η μαμά μου. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Λοιπόν, χθες το απόγευμα βρεθήκαμε με μια κοπέλα που μου είχε προτείνει συνάδελφος για να κρατάει τη μικρή αφού τελικά η νονά της δεν θα μπορέσει. Βρεθήκαμε έξω για ένα καφέ και μας έκανε πολύ καλή εντύπωση και η μικρή την πλησίασε, έκοβε βολτούλες γύρω γύρω από την κοπέλα και της έλεγε τα δικά της λογάκια! Ευτυχώς τα βρήκαμε και στο οικονομικό, την βολεύουν οι ώρες που της είπαμε, και αν χρειαστεί μου είπε ότι θα κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι αν κι εμείς της ξεκαθαρίσαμε ότι τη θέλουμε μόνο για το παιδί. Θα ξεκινήσει από Δευτέρα για 2-3 ώρες καθημερινά που θα είναι και ο σύζυγος στο σπίτι ώστε να την συνηθίσει η μικρή. Δύσκολο να βρεις σωστή κοπέλα για το παιδί... χαίρομαι που φαίνεται εντάξει κοπέλα... χτες έβλεπα στην Τατιάνα μία μητέρα που ανακάλυψε ότι η νταντά μίλαγε άσχημα στο παιδί της και το χτύπαγε και φρίκαρα!:mad: αν είναι δυνατόν! ούτε μπορώ να το φανταστώ να σηκώνεις χέρι στο μωρό και μάλιστα αν είναι ξένο!

Μαγειρικά χθες φάγαμε το υπόλοιπο σπανακόρυζο και σήμερα έχουμε μπιφτέκια. Το συνοδευτικό θα αποφασιστεί όταν επιστρέψω σπίτι.

Α επίσης είχα φτιάξει κολοκυθόπιτα για τη μικρή ώστε να φάει και αυγό και γιαούρτι και την έχει τσακίσει!!!

Κι εμείς έχουμε λίγο σπανακόρυζο από χθες..θα φτιάξω και ομελέτα με σπαράγγια για τον σύζυγο μάλλον. Με άγρια σπαράγγια ή καλλιεργημένα την έκανες? Κι εγώ θα κάνω λίγο σίδερο. Τώρα γυρίσαμε από έξω βόλτα που πήγα με τα μωρά. Φιλιά πολλά!! χχχχ

Καλημέρα!!!

Καλέ που είστε όλες;;; Τσααα! εδώ είμαστε:tongue:

Έβιρι τη συνταγή για τις ανηθόπιτες θα την βάλεις στους Θησαυρούς; Μπήκα σήμερα το πρωί να χαζέψω λίγο και είδα τη συνταγή για την τυροκαυτερή, η οποία πρέπει να είναι θεϊκή! Μου άρεσε περισσότερο αυτή η εκδοχή παρά αυτή που κάνει η μητέρα μου, η οποία προσθέτει πάρα πολύ γιαούρτι. Θα μπω και εγώ να την δω... με ενδιαφέρει η τυροκαυτερή:)

Μαγειρικά σήμερα έχω από χθες μπιφτέκια και θα τα συνοδεύσουμε με πατάτες και σαλάτα.

Χθες πήγαμε να πάρουμε παπούτσια οικογενειακώς για την βάπτιση και βρήκαμε και για τη μικρή τα παπούτσια που θα φοράει για να πάμε στην εκκλησία. Έκατσε κυρία να της τα δοκιμάσουμε και μάλιστα ήθελε να κατέβει από την αγκαλιά μου για να περπατήσει με αυτά! Κατά τα άλλα έχει τσακίσει την κολοκυθόπιτά της και επιτέλους τρώει γιαουρτάκι!!!

Πάω για δουλίτσα γιατί προετοιμάζομαι για αύριο που θα είναι μια δύσκολη μέρα και τα ξαναλέμε! Φιλιά πολλά!!!

Eviri μου έλυσες απορίες σχετικά με την νηστεία και το λάδι... σκεφτόμουν ότι όταν ήμουν μικρή και έκανα νηστεία, πραγματικά πεινούσα... ούτε θυμάμαι να τρώμε άλλα λάδια, όπως τώρα... προφανώς τα έχουμε μπλέξει λίγο με το τι είναι νηστίσιμο και τι όχι!

Α δεν σας είπα: προχτές μου έδωσε η μαμά πολλά φρέσκα κρεμμύδια και δεν ήξερα τι να τα κάνω...τελικά τα ψιλόκοψα, έβαλα αυγό, φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι, λάδι, μουστάρδα και χοντροκομμένη φέτα, τα πέρασα από γαλέτα και τα τηγάνισα... έγιναν φοβεροί κεφτέδες και ωραίος μεζές για κρασάκι:D

Σαν αφήνω να συνεχίσω το σίδερο, μπας και τελειώσει καμία φορά.

Φιλιά!

Καλημέρα κι από εμένα!

Nina-Tom θα το κανονίσουμε να συναντηθούμε στο πάρκο..εγώ πάω τα πρωινά, τώρα που είμαι σε άδεια μητρότητας,αλλά επειδή έχω καταλάβει ότι δουλεύεις μπορούμε να κανονίσουμε απογευματάκι κατά τις 7.00. Θα έρθω με το καρότσι! Εσύ δουλεύεις σε κάποια εταιρεία??

Έβιρι μου αρέσει πολύ το μπλογκ σου και πιο πολύ εκπλήσσομαι που κάθε μέρα βάζεις καινούρια συνταγή! Πώς τις σκέφτεσαι όλες?

Χθες το απόγευμα μαγείρεψε ο άντρας μου, έκανε ομελέτα με σπαράγγια, σήμερα θα κάνω μακαρόνια με κιμά. Σπαράγγια Nina-Tom παίρνουμε από το σουπερμάρκετ, τα απλά τα πράσινα.

Καλημερα, σας φιλώ!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πως μου ειστε; Δεν προλαβα να μπω τις προηγουμενες μερες.

Vesy μου καλά να περασετε! Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή να εχετε.

Νινα θα φτιαξεις στεφανι απο τον κήπο σου;

Εβιρι που θα περασετε την Πρωτομαγια; Σε καποια ωραια εξοχή; Να σου πω την αλήθεια εγω δεν πιστευα οτι υπαρχει νηστισιμο λαδι χωρις να το εχω ψαξει. Παντως οι γνωσεις σου με κανουν να σε θαυμαζω ακομα μια φορα.

Σμουρφιτα τι καλά που βρηκατε κοπελα για τη μικρη. Φευγει ενα αγχος από πανω σου βρε παιδι μου.

Η Αγγελικη εχει μερες να μπει ή ειναι ιδεα μου;

Τζενακι εσεις θα πατε στο χωριο;

Εμεις θα εχουμε παρεουλα τον μπαμπα μας αυτο το τριημερο οπότε ολο και κατι θα κανουμε. Στα μαγειρικα μας τωρα: φακες, φασολαδα, αρακάς με καροτακια, μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο ισως και αλλα που ξεχναω. Εκανα και τη μαργαριτα με μερεντα της Εβιρι. Εμφανισιακα δεν την πετυχα τοσο πολύ. Λιγο γλυκια για τα δικα μου γουστα αποκλειστικά αλλά η κορη μου ξετρελλαθηκε και μου ζητησε να της φτιαχνω καθε μερα.

Φιλια, καλή μήνα να εχουμε και καλά να περασετε οπου και να πατε!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

χαθηκα αυτες τις μερες αλλα το τρεξιμο δεν με αφηνει να σταθω δευτερολαπτο!

Καλο ταξιδι σε ολους κ καλα να περασετε!

Εβιρακι μου πραγματικος θησαυρος! ευχαριστουμε για αλλη μια φορα.Κ θα συμφωνησω με το Νινακι πως πια τα εχουν βγαλει ολα σε νηστισιμη εκδοχη! Το νοημα ειναι να νηστεψεις,να στερηθεις νομιζω.Κ εγω μικρη ετσι θυμαμαι πειναγαμε πολυυυυ. Κ μεγαλη μην σου πω !!!

Φωτεινη με το καλο να δεχτεις τον αντρουλη κ καλα να περασετε!

νινακι σ εκαταλαβαινω με την σομπα.Εχουν οι δικοι μου κ τραβανε τα ιδια καθε χρονο!

Vesy καλο ταξιδι !!!

Στρουμφιτακι μπραβο που βρηκατε γυναικα!! Τι κανει η Μελενια μας; πως πανε οι ετοιμασιες;

Αγγελικουα,Ιωαννακι που χαθηκατε βρε κ εσεις;

Μαγειρικα τωρα φαγαμε αυτα που σας ειχα γραψει.Για σημερα απλη κ ταπεινη μακαροναδα με κιμα. Προχτες εφτιαξα κ μια γαλατοπιτα γιατι εληγε το γαλα κ χτες ειχαν μεινει 1/2 κουτακι φραουλες , τελειωνε κ η μαρμελαδα κ μπαμ μπαμ τις εκανα μαρμελαδα κ εφαγε το αντρακι μου το πρωι.

Εμεις θα φυγουμε αργα το απογευμα κ θα γυρισουμε Κυριακη βραδυ.Δυσκολη η επομεη εβδομαδα μιας κ δεν θα εχω κανει καμια απολυτως προετοιμασα ουφφφφ .Ηδη κουραστηκα.Καθισα χτες βραδυ κ εκανα το μπανιο κ την κουζινα να ειναι καθαρα, επλυνα κ απλωσα πλυντηρια τουλαχιστον να σιδερωσω την Κυριακη ,να κανω αν προλαβω μια σκουπα ,ξεσκονισμα κ σφουγγαρισμα κ να εχω μονο τα φαγητα .. Θα δουμε καλα να ειμαστε κ ολα θα γινουν !

Καλημέρες:tongue:

Από φαί σήμερα θα κάνω ρεβύθια και έψησα πιπεριές Φλωρίνης χτες και έκανα επίσης την τυροκαυτερή της Εβίρις:D... πολύ ωραία έγινε:P... βέβαια έβαλα και την δική μου πινελιά, αφού έβαλα και ανθότυρο μαζί με την φέτα.:tongue:

Καλημέρα! Πως μου ειστε; Δεν προλαβα να μπω τις προηγουμενες μερες.

Vesy μου καλά να περασετε! Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή να εχετε.

Νινα θα φτιαξεις στεφανι απο τον κήπο σου; Όχι μωρέ, τα λυπάμαι να τα κόψω... αλλά έχει τόσα πολλά στο δάσος απέναντι μου, οπότε θα τα εκμεταλλευτώ:tongue:... θα σας βάλω φώτο να ανθοστολίσω το φόρουμ!

Εβιρι που θα περασετε την Πρωτομαγια; Σε καποια ωραια εξοχή; Να σου πω την αλήθεια εγω δεν πιστευα οτι υπαρχει νηστισιμο λαδι χωρις να το εχω ψαξει. Παντως οι γνωσεις σου με κανουν να σε θαυμαζω ακομα μια φορα.

Σμουρφιτα τι καλά που βρηκατε κοπελα για τη μικρη. Φευγει ενα αγχος από πανω σου βρε παιδι μου.

Η Αγγελικη εχει μερες να μπει ή ειναι ιδεα μου; Ναι όντως! όπως και η Ιωάννα;)

Τζενακι εσεις θα πατε στο χωριο;

Εμεις θα εχουμε παρεουλα τον μπαμπα μας αυτο το τριημερο οπότε ολο και κατι θα κανουμε. Στα μαγειρικα μας τωρα: φακες, φασολαδα, αρακάς με καροτακια, μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο ισως και αλλα που ξεχναω. Εκανα και τη μαργαριτα με μερεντα της Εβιρι. Εμφανισιακα δεν την πετυχα τοσο πολύ. Λιγο γλυκια για τα δικα μου γουστα αποκλειστικά αλλά η κορη μου ξετρελλαθηκε και μου ζητησε να της φτιαχνω καθε μερα. Πολύ ωραία που θα έρθει ο σύζυγος... θα έχει και καλό καιρό, οπότε είναι ότι πρέπει για βολτούλες!.. η μικρή σου έχει αλλάξει αρκετά πάντως με το φαγητό, έτσι δεν είναι?:D

Φιλια, καλή μήνα να εχουμε και καλά να περασετε οπου και να πατε!

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

χαθηκα αυτες τις μερες αλλα το τρεξιμο δεν με αφηνει να σταθω δευτερολαπτο!

Καλο ταξιδι σε ολους κ καλα να περασετε!

Εβιρακι μου πραγματικος θησαυρος! ευχαριστουμε για αλλη μια φορα.Κ θα συμφωνησω με το Νινακι πως πια τα εχουν βγαλει ολα σε νηστισιμη εκδοχη! Το νοημα ειναι να νηστεψεις,να στερηθεις νομιζω.Κ εγω μικρη ετσι θυμαμαι πειναγαμε πολυυυυ. Κ μεγαλη μην σου πω !!!

Φωτεινη με το καλο να δεχτεις τον αντρουλη κ καλα να περασετε!

νινακι σ εκαταλαβαινω με την σομπα.Εχουν οι δικοι μου κ τραβανε τα ιδια καθε χρονο! Αν δεν άρεσε τόσο πολύ στο σύζυγο, σιγά μην είχα ξυλόσομπα... αλλά ας όψεται...;)

Vesy καλο ταξιδι !!!

Στρουμφιτακι μπραβο που βρηκατε γυναικα!! Τι κανει η Μελενια μας; πως πανε οι ετοιμασιες;

Αγγελικουα,Ιωαννακι που χαθηκατε βρε κ εσεις;

Μαγειρικα τωρα φαγαμε αυτα που σας ειχα γραψει.Για σημερα απλη κ ταπεινη μακαροναδα με κιμα. Προχτες εφτιαξα κ μια γαλατοπιτα γιατι εληγε το γαλα κ χτες ειχαν μεινει 1/2 κουτακι φραουλες , τελειωνε κ η μαρμελαδα κ μπαμ μπαμ τις εκανα μαρμελαδα κ εφαγε το αντρακι μου το πρωι.

Εμεις θα φυγουμε αργα το απογευμα κ θα γυρισουμε Κυριακη βραδυ.Δυσκολη η επομεη εβδομαδα μιας κ δεν θα εχω κανει καμια απολυτως προετοιμασα ουφφφφ .Ηδη κουραστηκα.Καθισα χτες βραδυ κ εκανα το μπανιο κ την κουζινα να ειναι καθαρα, επλυνα κ απλωσα πλυντηρια τουλαχιστον να σιδερωσω την Κυριακη ,να κανω αν προλαβω μια σκουπα ,ξεσκονισμα κ σφουγγαρισμα κ να εχω μονο τα φαγητα .. Θα δουμε καλα να ειμαστε κ ολα θα γινουν !

Πρόσεχε το εαυτό σου Τζενάκι... να περάσετε όμορφα και να ξεκουραστείς λίγο στο χωριό!

Εμείς θα μείνουμε σπίτι...θα έρθουν οι δικοί μου και θα ψήσουμε.... εξάλλου άμα έχεις την εξοχή στα πόδια σου, πού να πας?... αν εξακολουθήσει έτσι ο καιρός, μας βλέπω για θάλασσα το Σ/Κ... θα δείξει...

Φιλιά σε όλους και καλά να περάσετε!

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα!!!

Μπήκα να ευχηθώ να περάσετε όμορφα και καλά αυτές τις ημέρες! Ελπίζω να κάνει και καλό καιρό ώστε να το ρίξουμε όλοι λίγο έξω!

Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουμε, αλλά θα το συζητήσουμε το απόγευμα που θα επιστρέψω από τη δουλειά.

Το μενού σήμερα έχει φακές. Το ΣΚ αναμένεται να οργανωθώ για την εβδομάδα που έρχεται τόσο μαγειρικά όσο και σε ζητήματα μαζέματος του σπιτιού. Ίσως αρχίσω κι εγώ να φυλάω κάποια ρούχα, ιδιαίτερα τα χοντρά και μάλλινα.

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...