Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Εχετε κανενα Γιωργο Γιωργια;Χρονια πολλα σε ολους !!!

Εβιρακι μου γλυκο ποσο χαρηκα που διαβασα νεα σου! Ημουν σιγουρη οτι η φιλοξενουμεν σας θα περναγε τελεια! μπραβο για τις εκδρομουλες !!! Σιγα αυτο ελειπε να καθοσουν ολη μερα στην κουζινα να φτιαχνεις κουλουρια κ τσουρεκια.Τα φτιαχνεις οποιαδηποτε αλλη στιγμη τα επιθυμησετε , δεν υπαρχει λογος!

Φωτεινη μου , φανταζομαι για τις μεγεθη τιμων μιλας! Αν ειναι να φτιαξεις ςνα ταψι φαγητο κ να σου στοιχισει ενα ημερομησθιο καλυτερα να μην το φτιαξεις ! Χιλια μπραβο στην μικρη κ παλι !! Ελα κερναω ολο το ταψι!!! Ανασκουμπωσου τωρα σε περιμενει πολυ μαγειρεμα !!!

Αγγελικη καλ ανα περασει η κορουλα σου στην Παρο !! Αυτα ειναι τα ωραια που μενουν απο τα μαθητικα μας χρονια!

Εμεις σημερα οπως ειχα υποψιαστει σουφλε! Ο αρακας θα περιμενει για αυριο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα σε όλους!!!

εμένα γιορτάζει! Ο άντρας μου..!

Ήθελα αρχικά να κάνουμε ένα μπαρμπεκιου την Κυριακή να το γιορτάσουμε αλλά αυτός είναι λίγο πιεσμένος από την δουλειά του οπότε το αναβάλλαμε για άλλη φορά. Δεν πειράζει γιατί και τα μωρά μπορεί να κουραστούν με τόσο κόσμο..

Για σήμερα μπορεί να φτιάξω το γλυκό με τη σφολιάτα και τη μερέντα από το μπλογκ, σίγουρα τη σαλάτα ceasars και ψάχνω το κυρίως πιάτο. Μπορεί να κάνω και λίγο κοτόπουλο πανέ με το υπόλοιπο κοτόπουλο.

Ο σολωμός χθες βγήκε αρκετά καλός!

Φιλιά πολλά από εμένα, Καλημέρα!

Καλημέρα παρεούλα!!!!

Αγγελική καλό ταξίδι στην κόρη σου κι ελπίζω να περάσουν καταπληκτικά!!! Ο μικρός πως είναι;

Φωτεινή τι καλά που θα κατέβει ο άντρας σου! Ευκαιρία να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Ξεκινά τις προετοιμασίες για τα φαγητά από αυτό το ΣΚ ώστε να μην τρέχεις εκείνες τις ημέρες. Αν είναι να πληρώσεις το φαγητό χρυσάφι, άσε μην το κάνεις ακόμη...

Εβιρι πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου μετά από τόσες ημέρες! Είμαι σίγουρη ότι περάσατε τέλεια και περάσατε πολύ χρόνο μαζί! Με το καλό να ξαναβρεθείτε! Τα μέρη που πήγατε είναι πολύ ωραία και σίγουρη η φιλοξενούμενη φίλη της Εβιρινας έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Κι εμένα γιορτάζει ο σύζυγος, αλλά προβλέπεται να μαζευτούμε το ΣΚ γιατί σήμερα όπως και αύριο δουλεύω μέχρι αργά και δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω. Οπότε για σήμερα θα αρκεστούμε σε ένα καφεδάκι με φίλους και φαγητό τα τρία μας!

Πολλά φιλιά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα παρεούλα!

Χάθηκα λίγο, γιατί έχει άδεια ο σύζυγος και κάνουμε διάφορες δουλειές στο σπίτι... συγχρόνως κοιμόμαστε αρκετά αργά και σηκωνόμαστε αργά, αλλά η μέρα έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, που μας φτάνει για να κάνουμε αυτά που θέλουμε:)... από φαγητά προχτές έκανα αρακά με ρύζι και κεφτέδες με φρέσκο κρεμμυδάκι, χτες μακαρονάδα με κυμά και σήμερα φάγαμε υπόλοιπα προηγούμενων ημερών μαζί με ομελέτα με άγρια σπαράγγια.... ήθελα να κάνω και μία μηλόπιτα, αλλά δεν έχω προλάβει, καθώς έχω και πολύ σίδερο... χαμός γίνεται σπίτι:D... ρούχα για σίδερο από τη μία, ρούχα απλωμένα από την άλλη και συγχρόνως μπαινοβγαίνουμε με διάφορα πράγματα από τις δουλειές που κάνουμε! πανικός σας λέω, αλλά δε με νοιάζει γιατί μπαίνει μία σειρά σιγά σιγά:P

Γεια σας κοριτσια!

Nina-tom περαστικα ευχομαι, ο καιρος ειναι χαλια, μια ετσι μια αλλιως και δεν ξερουμε τι να φορεσουμε και αρπαζουμε τις ιωσεις... Υπομονη δεν εχει μεινει πολυ ακομα μεχρι να δουμε ΜΟΝΟ ηλιο!

Εγω κοριτσια ειμαι 28 χρονων και μενω Αθηνα και περιμενω μια πριγκηπισσα να ερθει σε λιγοτερο απο 3 μηνες. Μεσα Ιουνιου μπαινω στον μηνα μου. Με το καλό το μωράκι σου!! Ωραία εποχή γεννάς:tongue: Εσυ ποσων χρονων εισαι Νινα? Μενεις Αθηνα? Ειναι ωραιο φορουμ το παρεντς, εχω κι εγω κολλησει!! Είμαι 43 και μένω στα βόρεια προάστεια της Αθήνας... είναι πράγματι ωραίο το φόρουμ και έχω κάνει υπέροχες φιλίες μέσα από εδώ, κάτι που δεν το περίμενα με τίποτα!

Εμας σημερα το μενου λεει μπριαμ, το εκανα χθες και σημερα τελειωνει. Αυριο κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζακι. Πλεον θα μαγειρευω ζυμαρικα μια φορα τη βδομαδα. Επισης εκοψα τα πολλα ψωμια και τη ζαχαρη κι αποφασισα να το ριξω στην υγιεινη διατροφη για τα καλα. Και μαλλον πρεπει να το συνηθισω εφοσον θελω να θηλασω και φυσικα για να χασω και τα κιλα που εχω παρει!

Αααα....ξέχασα να σας πω...

Χθες πήρα μια μικρή τριανταφλλίτσα για να "αντικαταστήσω" αυτή που μου είχε πετάξει η μαμά μου πέρυσι και είχα στενοχωρηθεί τόσο πολύ. Τη βρήκα και στο ίδιο χρώμα. Την πήγα στο σπίτι και ενθουσιάστηκε τόσο ο άντρας μου όσο και η μικρή!

Μπράβο κοπέλα μου... επίδοξη κηπουρό βλέπω στον ορίζοντα!:tongue:
Καλησπέρα!

Αν και το πρωι ειχε λιγο κρυο η μερα εξελισσεται καλά. Ευτυχως δεν ξαναβρεξε. Τα χοντρα ρουχα των παιδιων τα μαζεψα, κοιταξα και τι εχω καλοκαιρινα για να κανονισω τα ψωνια μου απο Αθηνα οταν θα ερθει ο αντρας μου (θα του εχω φτιαξει λιστα να μου φερει). Με τα δικα μου δεν εχω κανει απολυτως τιποτα και δεν εχω και καθολου ορεξη να σας πω την αληθεια. Γενικα τους τελευταιους δυο μηνες ειμαι πολυ πιεσμενη και αρκετα πεσμενη αλλά λογω χαρακτηρα το παλευω. Απλά ολο δυσαρεστα μαθαινω τον τελευταιο καιρο. Είναι μερικές φορές που το ένα κακό ακολουθεί το άλλο:mad:... όλοι τα έχουμε περάσει.. αλλά που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός!

Η μικρη ξεκινησε χτες στο σχολειο κι ηταν ενθουσιασμενη. Μας ειπε οτι ηταν η ωραιοτερη μερα του σχολειου. Κι Μπράβο το κορίτσι!!:tongue:εφαγε κι ολοκληρο το δεκατιανο της και το μεσημεριανο της (δυο ολοκληρα μπιφτεκια παρακαλώ τα οποια κατα δηλωση της ηταν καταπληκτικα). Για σημερα της εφτιαξα ψαρι φιλετο γιατι το σπανακορυζο που εχουμε εμεις δεν θα το ετρωγε και θα μου χαλουσε το σχεδιο δοκιμων που παει πολυ καλά κατα τη γνωμη μου. Ο μικρος εφαγε το δικο του το μεσημερι χτες και εφαγε και το δικο μου οταν γυρισα..... χα χα χα φαγανός ο μικρός σου:tongue:

Φιλια

Είμαι ακόμη στην δουλειά και σε λιγάκι σχολάω οπότε είπα να πω κι ένα απογευματινό "γειά"

Καλησπέρα Φωτεινούλα!

Με τα δικα μου δεν εχω κανει απολυτως τιποτα και δεν εχω και καθολου ορεξη να σας πω την αληθεια. Γενικα τους τελευταιους δυο μηνες ειμαι πολυ πιεσμενη και αρκετα πεσμενη αλλά λογω χαρακτηρα το παλευω. Απλά ολο δυσαρεστα μαθαινω τον τελευταιο καιρο.

Το τελευταίο 2μηνο κι εγώ όλο για άσχημα γεγονότα μαθαίνω κυρίως! Αλλά ευτυχώς σε αντιστάθμισμα αυτών έμαθα πως είναι έγκυες 3 φίλες μου! Τι σύμπτωση!! και εγώ έμαθα για 2 εγκυμοσύνες και ειδικά η μία με έκανα ιδιαίτερα χαρούμενη!:tongue:

Κι εγω οταν ημουν εγκυος ανακαλυψα το parents και συνεχισα... Ωραιο το φαγητακι σου.

χαχαχα! Κι εγώ το ίδιο!

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες και όλους στη μαγειροπαρέα.

Τι κάνετε παιδιά;

Τέλειωσαν κι αυτές οι Άγιες μέρες και τώρα τα κεφάλια μέσα. Τα δικά μου τα νέα έχουν ως εξής: Όπως γνωρίζετε είχαν έρθει τα δύο κορίτσια για τις διακοπές του Πάσχα, η μεγάλη Εβιρίνα και η φίλη της.

Τα 3 κορίτσια μια δυο μέρες πήγαν και κάποιες βόλτες μόνες τους τριγύρω και συνδύασαν καφέ και ψώνια. Η μικρή μου ειδικά, ήταν ξετρελαμένη που ήταν μαζί με τις δύο μεγάλες. Η μεγάλη μου κόρη ήταν χαρούμενη που είχε μια παρέα της ηλικίας της και πέρασε πολύ ωραία. Όσο για την κοπελίτσα, τη φίλη της, αν κρίνω από τις εκφράσεις τις και αυτά που έλεγε στα βίντεο που τράβαγε και τις χαρούμενες πόζες στις φωτογραφίες θα πρέπει να πέρασε πολύ ωραία και δε μας το είπε μόνο για τυπικούς λόγους.

Ο καιρός από τη Μ. Εβδομάδα μέχρι και σήμερα έφτιαξε κατακόρυφα. Είχαμε κάτι ξεγυρισμένες ζέστες της τάξεως των 25 βαθμούς όταν στην Ελλάδα τη Μ. Εβδομάδα έκανε τα ξεγυρισμένα κρύα. Αφού άρχισα να ντρέπομαι να λέω στη μαμά μου στο τηλέωνο τι καιρό είχαμε για να μη ζηλεύει. Το καλοριφέρ έχουμε να το ανάψουμε από τη Μ. Δευτέρα.

Τα μαγειρικά μου νέα δεν είναι σπουδαία γιατί δεν έφτιαξα ούτε τσουρέκια ούτε κουλούρια όπως υπολόγιζα. Από τη μία δεν είχα το χρόνο αφού όλη την ώρ έλειπα κι από την άλλη βρήκα δικιολογία επειδή μου έστειλε κι απ' τα δύο η μητέρα μου αφενός κι αφετέρου για καλή μου τύχη μου έστειλε και η γυναίκα ενός συναδέλφου του Έβιρου τσουρέκι και λίγα κουλουράκι. Έφτιαξα μόνο τα Λαζαράκια το Σάββατο του Λαζάρου που είχα χρόνο πριν παραλάβω από το αεροδρόμιο τα κορίτσια μου. Έβαψα αυγά τη Μ. Πέμπτη, τα οποία χρωμάτισαν με χρώματα ζαχ/κής τα τρία κορίτσια. Ενδιάμεσα πρόλαβα να φτιάξω μόνο λίγα φαγητά γιατί τις μισές μέρες παίρναμε μαζί μας εκδρομικό φαγητό όπως σάντουιτς και πατατόπιτα.

Σήμερα έφτιαξα γεμιστά μιας και είχα δύο ντομάτες μία μελιτζάνα και 1 μεγάλη πιπεριά σκέφτηκα να κάνω τη σύνθεση για γεμιστά μαζί με πατάτες στο ταψί και έτοιμο.

Το απόγευμα έκανα κι ένα κέικ με μαρμελάδα φράουλα. Τη μαρμελάδα την έφτιαξα προχτές που αγόρασα φράουλες.

Άλλη ώρα θα σχολιάσω τα δικά σας τα νέα μιας και είναι πολλά.

Τα φιλιά μου σε όλες και όλους και τα λέμε πάλι.

Πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα όλοι σας! και του χρόνου! αλλά και ο καιρός ήταν εντελώς τρελός!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Μπήκα να πω μία καλημέρα κι αργότερα θα μπω να διαβάσω τα νέα σας.

Είμαι όρθια από τις 5,30 το πρωί καθώς σήμερα το κοριτσάκι μου έφυγε για Πάρο! Αυτήν την στιγμή ταξιδεύει και μαζί της κι εγώ νοερά!!!!! Να περάσει υπέροχα το κοριτσάκι σου!:tongue:

Σήμερα τρώμε χταποδάκι στην γάστρα με πένες, από τις συνταγές της αρχηγού μας!

Τα λέμε σε λίγο....

Καλημέρα σε όλους!!!

εμένα γιορτάζει! Ο άντρας μου..! Χρόνια πολλά του! να τον χαίρεσαι!!:tongue:

Ήθελα αρχικά να κάνουμε ένα μπαρμπεκιου την Κυριακή να το γιορτάσουμε αλλά αυτός είναι λίγο πιεσμένος από την δουλειά του οπότε το αναβάλλαμε για άλλη φορά. Δεν πειράζει γιατί και τα μωρά μπορεί να κουραστούν με τόσο κόσμο.. Να είσαστε καλά, να το κάνετε όποτε μπορείτε!

Για σήμερα μπορεί να φτιάξω το γλυκό με τη σφολιάτα και τη μερέντα από το μπλογκ, σίγουρα τη σαλάτα ceasars και ψάχνω το κυρίως πιάτο. Μπορεί να κάνω και λίγο κοτόπουλο πανέ με το υπόλοιπο κοτόπουλο.

Ο σολωμός χθες βγήκε αρκετά καλός!

Φιλιά πολλά από εμένα, Καλημέρα!

Καλημέρα παρεούλα!!!!

Χρόνια πολλά και σε σένα! να χαίρεσαι τον σύζυγο, που είναι διαμάντι! Ξεκίνησε δουλειά?

Κι εμένα γιορτάζει ο σύζυγος, αλλά προβλέπεται να μαζευτούμε το ΣΚ γιατί σήμερα όπως και αύριο δουλεύω μέχρι αργά και δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω. Οπότε για σήμερα θα αρκεστούμε σε ένα καφεδάκι με φίλους και φαγητό τα τρία μας!

Πολλά φιλιά!!!

Εμένα γιορτάζει ο αδερφός μου και πολλοί φίλοι, που θα τους πάρουμε τηλέφωνο σε λίγο.

Φιλιά πολλά σε όλους!

ΚΟΥΚΛΕΣΣ!!!

Τι κάνετε; εγώ μόλις έκανα ένα διάλειμμα και σας σκεφτόμουν. Έχω στεναχωρηθεί γιατί έχω αφήσει πολλά πίσω και θέλω να μπω μια να δω τι έγινε όσο έλειπα! Λοιπόν έχω το διάλειμμα μου οπότε πάω μια πίσω κανά 5 σελίδες να τα διαβάσω όλα! Και θα επιστρέψω στο επόμενο διάλειμμα το βράδυ να σχολιάσω.

Σχετικά με αυτά που είδα τώρα

Νινα μου γλυκιά η αλήθεια είναι ότι προσέχω λίγο περισσότερο πλέον και παίρνω και τις βιταμίνες μου για να μην έχουμε παρατράγουδα πάλι γιατί είναι πολύ το τρέξιμο με εικονογράφηση και συγγραφή παράλληλα...

Τζενάκι και εμείς φασολάκια φάγαμε σήμερα και το κοριτσάκι μου τα έκανε ΤΕΛΕΙΑ!! Έχει αρχίσει και παίρνει τον αέρα στην μαγειρική!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ και ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ μου και εμείς το parents απο την πρώτη εγγυμοσύνη το μάθαμε. Το cafe όμως το μάθαμε πολύ αργότερα (ξέραμε το απλό parents στην αρχή)

ΕΒΙΡΙ μου πόσο χαίρομαι που ήρθε και το κορίτσι σου το μεγάλο και περάσατε τόσο ωραία!!! Τι καλά!!!

Κορίτσια αυτά πρόλαβα να δω θα κοιτάξω και τα άλλα για να μην χάνω νέα!

φιλιάαααααααααα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παιδιά.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν ψάρι τηγανητό, πατάτες και χόρτα, τα οποία βρίσκω πλέον κατεψυγμένα σε ελληνικό μαγαζί.

Εβιρακι οπως εγραφα και παραπανω κι εδω οι τιμες στα ειδη μαναβικης ειναι απλησιαστες. Παντως εμαθες να διαβαζεις τα ψιλά γραμματα πλεον στου σουπερ μαρκετ. Θυμαμαι στην αρχη τι παθαινες. Μπηκα κι εγω στο μπλογκ σου τι ωραια φαγητα ανεβαζεις.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Eviri τί μπλογκ είναι αυτό που έχεις φτιάξει? Θα μου το πεις να μπω κι εγώ?

Είδα ότι στο έδωσαν τα κορίτσια πιο κάτω και σ' ευχαριστώ που ρωτάς.

Vesy κι εγώ θέλω εκδρομούλες!!! Τι κάνουν τα μικρά; Το μπλογκ της Έβιρι είναι αυτό: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr/

Σ' ευχαριστώ πολύ Στρουμφίτα μου.

Πολύ ωραία τα φαγητά σας, αλλά την έχω την απορία...τι είναι οι χοιρινές πλεξούδες;

Γουρούνι με μακριά μαλλιά που τα πλέκει για να είναι ευπαρουσίαστο και να μην του κουβαριάζονται στον ύπνο.

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!

Εγώ έκανα χθες τη μαργαρίτα με μερέντα της Έβιρι!

Αχ Έβιρι δύο υλικά είχε μόνο η συνταγή και έκανα λάθος στο ένα: πήρα φύλλο κρούστας αντί για κανονικό. ΧΑχα! Παρόλα αυτά τρωγότανε μια χαρά, η εμφάνιση δεν ήτανε πολύ καλή βέβαια... Σε ωραία μέρη ταξιδέψατε το Πάσχα..μπράβο! Από ότι κατάλαβα μένετε μόνιμα στη Γερμανία? Ωραία είναι?

Για σήμερα δεν ξέρω τί θα μαγειρέψω..κάτι απλό..θα δούμε γιατί έχω κάποια υπόλοιπα από χθες (κοτόπουλο πανέ και σαλάτα ceasars)..Σας φιλώ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως μου ειστε; Σαν να μου φαινεται οτι γλυκανε ο καιρος. Πως ειναι στα μερη σας;

Αγγελικη γυρισε απο την εκδρομή η κορουλα σου; Πως τα περασε;

Νινα πως πανε οι δουλειες; Τις τελειώσατε; Εγω θελω να βγαλω τα δικα μου ρουχα αλλά δεν προλαβαινω.

Όπως σας ειχα πει ξεκινησα τα μαγειρεματα και το ΣΚ η κουζινα κι εγω γιναμε αυτοκόλλητες. Έφτιαξα χοιρινες πανσετουλες πανε με πατατες και τζατζικι. Το βραδυ οτι περισσεψε το ψιλοκοψα και το εκανα σουβλάκι με αραβικη πιτα. Επισης εφτιαξα σουπα με μοσχαρι, φασολάκια με αρνι, μοσχαρι γιουβετσι, μπαμιες με κοτοπουλο και σουτζουκακια. Ηθελα να φτιαξω και το μερεντοψωμο της Εβιρι αλλά εμπλεξα. Ελπιζω να τα καταφερω σημερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα και από μένα:D

Πως μου ειστε; Σαν να μου φαινεται οτι γλυκανε ο καιρος. Πως ειναι στα μερη σας; Ναι Φωτεινή, επιτέλους γλύκανε:)... τώρα το πρωί έχει μία μικρή δροσούλα, αλλά ο ουρανός καθαρός και πιστεύω να ζεστάνει καλά αργότερα!

Νινα πως πανε οι δουλειες; Τις τελειώσατε; Εγω θελω να βγαλω τα δικα μου ρουχα αλλά δεν προλαβαινω. Προς το παρόν τελείωσαν, αφού τελείωσε και η άδεια του συζύγου.... αλλά βέβαια τα ρούχα έχουν μέλλον ακόμα... μέχρι να ζεστάνει καλά, θα έχουμε ανακατατάξεις στις ντουλάπες!;)

Όπως σας ειχα πει ξεκινησα τα μαγειρεματα και το ΣΚ η κουζινα κι εγω γιναμε αυτοκόλλητες. Έφτιαξα χοιρινες πανσετουλες πανε με πατατες και τζατζικι. Το βραδυ οτι περισσεψε το ψιλοκοψα και το εκανα σουβλάκι με αραβικη πιτα. Επισης εφτιαξα σουπα με μοσχαρι, φασολάκια με αρνι, μοσχαρι γιουβετσι, μπαμιες με κοτοπουλο και σουτζουκακια. Ηθελα να φτιαξω και το μερεντοψωμο της Εβιρι αλλά εμπλεξα. Ελπιζω να τα καταφερω σημερα.

Ουάου! του έδωσες και κατάλαβε! πολύ ωραία φαγητά!

Φιλια

Το Σαββατοκύριακο φάγαμε κεφτεδάκια με πατάτες και παιδάκια...για σήμερα μία ταπεινή μακαρονάδα βλέπω να τρώμε... το Σάββατο είχαμε την φαεινή ιδέα να πάμε προς θάλασσα, φορώντας μάλιστα και το μαγιό, αλλά είχε αέρα και κρύο... η παραλία ήταν έρημη και επίσης τα παραλιακά καφέ του Σχοινιά άδεια...οπότε καταλήξαμε στην Νέα Μάκρη... χτες πήγαμε σε μία καταπληκτική έκθεση μηχανών στο Γκάζι, όπου είχε κλασσικές μηχανές και όχι μόνο... είδα τη μηχανή που οδηγούσε ο μπαμπάς μου στον στρατό και αργότερα και συγκινήθηκα... την έβγαλα φωτογραφία να του την δείξω:D

Για να μαζευόμαστε... πού είσαστε? πώς περάσατε?

Φιλία σε όλους:P

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

Πω πω Φωτεινουλα !! εσενα πηρε φωτια η κουζινα σου κυριολεκτικα!! Τι να κανεις ομως αφου θα ερθει ο αντρουλης σου καλα εκανες. Αν εχεις σκοπο να φτιαξεις μεχρι να ερθει για εσας κ κανενα οσπριο βαλε παραπανω κ κρατα του μεριδουλες ,ετσι θα εχεις κ αλλα ταπερακαι χωρις κοπο! Αν κ ηδη ειναι πολλα αυτα που εκανες αλλα ποτε δεν πανε χαμενοι ειναι φαγανοι οι αντρες!

Κ εγω πρωτη φορα χτες κουραστηκα πολθ με την κουζινα.Ισως επειδη βγηκαμε σε ενα γλεντι το Σαββατο κ γυρισαμε πολυ αργα κ κοιμηθηκα μονο 4 ωρες .

Ξεκινησα πρωι πρωι εφτιαξα σπανακοπιτα ( με το ετοιμο σπανακι που ειχα απο την προηγουμενη βδομαδα στην καταψυξη).Μετα εβαλα μοσχαρι στην γαστρα, παναρισα φιλετο κοτοπουλο κ το τηγανισα το μεσημερι με πατατες τηγανιτες,εκανα μπαμιες, φακες ,χορτοσουπα κ ρυζι με λαχανικα να συνοδεψουν το σημερινο μοσχαρακι.Σιδερωσα κ 3 πλυντηρια δεν εβλεπα την ωρα να παω να ξαπλωσω το μεσημερι.Νευριασα κ λιγο με τους απο πανω που ειναι αναισθητοι κ αθε Κυριακη μεσημερι δεν μας αφηνουν να ησυχασουμε αλλα που να βρεις το δικιο σου ...

Χαθηκατε ολες ,για ξεμυαλισμα ειναι αυτος ο καιρος

Διαφημίσεις

Νινακι εγω μονο μπουφαν εχω πλυνει. Για χαλια κ παπλωματα ακομα δεν τολμω! Ντουλαπα μονο τα δικα μας αλλαζω μιας κ τα παιδικα τα εχω φτιαξει ετσι ωστε να μην αλλαζω ανα σεζον κ σωθηκα.

Καλημέρα παρεούλα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Δεν έχω διαβάσει καθόλου τα νέα των τελευταίων ημερών γιατί την Παρασκευή αμέσως μετά το γραφείο φύγαμε για το χωριό και δεν είχα καθόλου ίντερνετ.

Τα νέα μας έχουν ως εξής... Παρασκευή όπως σας είπα ταξιδέψαμε για το χωριό. Είδαμε το σπίτι μας βαμμένο και τρομάξαμε να το γνωρίσουμε. Είχε να βαφτεί παααααρα πολλά χρόνια και με την ευκαιρία της βάπτισης είπαμε να το βάψουμε. Ειδικά ο άντρας μου ξετρελάθηκε από τη χαρά του. Επίσης η μικρή μόλις το είδε κουνούσε χέρια πόδια και έκανε "οοοοοοο". Δεν μπορώ όμως να πω ότι ξεκουραστήκαμε γιατί έπρεπε να γίνουν πολλές δουλειές, αλλά πήραμε τον αέρα μας.

Μαγειρικά την Παρασκευή το βράδυ έφτιαξα μια απλή μακαρονάδα με ελαφριά σαλτσα ντομάτας και το Σάββατο κολοκυθάκια με αβγά. Κυριακή γυρίσαμε Αθήνα και έφτιαξα σπανακόρυζο το οποίο έχει μείνει και για σήμερα.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και επιστρέφω με σχολιασμό!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα παρεούλα!

Χάθηκα λίγο, γιατί έχει άδεια ο σύζυγος και κάνουμε διάφορες δουλειές στο σπίτι... συγχρόνως κοιμόμαστε αρκετά αργά και σηκωνόμαστε αργά, αλλά η μέρα έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, που μας φτάνει για να κάνουμε αυτά που θέλουμε:)... από φαγητά προχτές έκανα αρακά με ρύζι και κεφτέδες με φρέσκο κρεμμυδάκι, χτες μακαρονάδα με κυμά και σήμερα φάγαμε υπόλοιπα προηγούμενων ημερών μαζί με ομελέτα με άγρια σπαράγγια.... ήθελα να κάνω και μία μηλόπιτα, αλλά δεν έχω προλάβει, καθώς έχω και πολύ σίδερο... χαμός γίνεται σπίτι:D... ρούχα για σίδερο από τη μία, ρούχα απλωμένα από την άλλη και συγχρόνως μπαινοβγαίνουμε με διάφορα πράγματα από τις δουλειές που κάνουμε! πανικός σας λέω, αλλά δε με νοιάζει γιατί μπαίνει μία σειρά σιγά σιγά:P

Μπράβο κοπέλα μου... επίδοξη κηπουρό βλέπω στον ορίζοντα!:tongue:

Χρόνια πολλά και σε σένα! να χαίρεσαι τον σύζυγο, που είναι διαμάντι! Ξεκίνησε δουλειά?

Εμένα γιορτάζει ο αδερφός μου και πολλοί φίλοι, που θα τους πάρουμε τηλέφωνο σε λίγο.

Φιλιά πολλά σε όλους!

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές σου! Όχι δεν ξεκίνησε ακόμη, στις 2 Ιουνίου επιστρέφει πρώτη μέρα. Λες να το έχει η μικρή με την κηπουρική; Αν ισχύει θα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κι εγώ λατρεύω τα λουλούδια! Αν έχει απορίες θα τη στείλω σε εσένα! Χρόνια πολλά για τον αδερφό σου! Να τον χαίρεσαι!!!

Πολύ ωραία τα φαγητά σου! Ελπίζω να περάσατε πολύ χρόνο μαζί με τον άντρα σου και να μην κάνατε μόνο δουλειές. Όντως η μέρα έχει μεγαλώσει πολύ και βοηθάει στο να κάνουμε πολλά πράγματα!

ΚΟΥΚΛΕΣΣ!!!

Τι κάνετε; εγώ μόλις έκανα ένα διάλειμμα και σας σκεφτόμουν. Έχω στεναχωρηθεί γιατί έχω αφήσει πολλά πίσω και θέλω να μπω μια να δω τι έγινε όσο έλειπα! Λοιπόν έχω το διάλειμμα μου οπότε πάω μια πίσω κανά 5 σελίδες να τα διαβάσω όλα! Και θα επιστρέψω στο επόμενο διάλειμμα το βράδυ να σχολιάσω.

Σχετικά με αυτά που είδα τώρα

Νινα μου γλυκιά η αλήθεια είναι ότι προσέχω λίγο περισσότερο πλέον και παίρνω και τις βιταμίνες μου για να μην έχουμε παρατράγουδα πάλι γιατί είναι πολύ το τρέξιμο με εικονογράφηση και συγγραφή παράλληλα...

Τζενάκι και εμείς φασολάκια φάγαμε σήμερα και το κοριτσάκι μου τα έκανε ΤΕΛΕΙΑ!! Έχει αρχίσει και παίρνει τον αέρα στην μαγειρική!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ και ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ μου και εμείς το parents απο την πρώτη εγγυμοσύνη το μάθαμε. Το cafe όμως το μάθαμε πολύ αργότερα (ξέραμε το απλό parents στην αρχή)

ΕΒΙΡΙ μου πόσο χαίρομαι που ήρθε και το κορίτσι σου το μεγάλο και περάσατε τόσο ωραία!!! Τι καλά!!!

Κορίτσια αυτά πρόλαβα να δω θα κοιτάξω και τα άλλα για να μην χάνω νέα!

φιλιάαααααααααα

Βρε καλώς τον!!! Πολλά τρεξίματα, καλά τρεξίματα! Έχεις κάνει πολύ ωραίες δουλειές και απ'όσο ξέρω ετοιμάζεις ακόμη περισσότερες! Μα προσέχεις και να παίρνεις τις βιταμίνες για να είσαι καλά. Το κοριτσάκι σου ήταν βέβαιο ότι θα έπαιρνε τον αέρα και είμαι σίγουρη ότι θα τα κάνει καλύτερα και από εσένα! Θα περιμένουμε το επόμενο διάλειμμα για να μάθουμε νέα σου!

Καλησπέρα παιδιά.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν ψάρι τηγανητό, πατάτες και χόρτα, τα οποία βρίσκω πλέον κατεψυγμένα σε ελληνικό μαγαζί.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Smurfita Εμφάνιση μηνυμάτων

Vesy κι εγώ θέλω εκδρομούλες!!! Τι κάνουν τα μικρά; Το μπλογκ της Έβιρι είναι αυτό: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr/

Σ' ευχαριστώ πολύ Στρουμφίτα μου.

Πολύ ωραία τα φαγητά σας, αλλά την έχω την απορία...τι είναι οι χοιρινές πλεξούδες;

Γουρούνι με μακριά μαλλιά που τα πλέκει για να είναι ευπαρουσίαστο και να μην του κουβαριάζονται στον ύπνο.

Γέλασα τόσο πολύ πρωί πρωί μες την απάντηση αυτή που στο τέλος έτρεχαν τα μάτια μου!!!

Πως μου ειστε; Σαν να μου φαινεται οτι γλυκανε ο καιρος. Πως ειναι στα μερη σας;

Νινα πως πανε οι δουλειες; Τις τελειώσατε; Εγω θελω να βγαλω τα δικα μου ρουχα αλλά δεν προλαβαινω.

Φιλια

Φωτεινή φωτιά πήρε η κουζίνα! Καλά έκανες όμως αφού έτσι έφτιαξες τα περισσότερα πράγματα για τις προμήθειες του συζύγου και θα περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί όταν με το καλό έρθει. Έχεις δίκιο, γλύκανε ο καιρός αν και ώρες ώρες έχει κρύο.

Καλημέρα και καλή βδομάδα και από μένα:D

Το Σαββατοκύριακο φάγαμε κεφτεδάκια με πατάτες και παιδάκια...για σήμερα μία ταπεινή μακαρονάδα βλέπω να τρώμε... το Σάββατο είχαμε την φαεινή ιδέα να πάμε προς θάλασσα, φορώντας μάλιστα και το μαγιό, αλλά είχε αέρα και κρύο... η παραλία ήταν έρημη και επίσης τα παραλιακά καφέ του Σχοινιά άδεια...οπότε καταλήξαμε στην Νέα Μάκρη... χτες πήγαμε σε μία καταπληκτική έκθεση μηχανών στο Γκάζι, όπου είχε κλασσικές μηχανές και όχι μόνο... είδα τη μηχανή που οδηγούσε ο μπαμπάς μου στον στρατό και αργότερα και συγκινήθηκα... την έβγαλα φωτογραφία να του την δείξω:D

Για να μαζευόμαστε... πού είσαστε? πώς περάσατε?

Φιλία σε όλους:P

Ωωωωω!!!!! είδατε καλό καιρό και είπατε να το εκμεταλλευτείτε...οκ....αλλά μαγιό;;;; Απαπαπα δεν θα μπορούσα με τίποτα, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Βέβαια και στο χωριό που κατεβήκαμε έκαναν μπάνιο τουρίστες, αλλά εγώ ούτε το δαχτυλάκι δεν θα έβαζα στη θάλασσα! Έχω πάει σε αντίστοιχη έκθεση μηχανών και είναι πάρα πολύ ωραία! Την έδειξες τη φωτογραφία στον μπαμπά σου; Πώς αντέδρασε;

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

Πω πω Φωτεινουλα !! εσενα πηρε φωτια η κουζινα σου κυριολεκτικα!! Τι να κανεις ομως αφου θα ερθει ο αντρουλης σου καλα εκανες. Αν εχεις σκοπο να φτιαξεις μεχρι να ερθει για εσας κ κανενα οσπριο βαλε παραπανω κ κρατα του μεριδουλες ,ετσι θα εχεις κ αλλα ταπερακαι χωρις κοπο! Αν κ ηδη ειναι πολλα αυτα που εκανες αλλα ποτε δεν πανε χαμενοι ειναι φαγανοι οι αντρες!

Κ εγω πρωτη φορα χτες κουραστηκα πολθ με την κουζινα.Ισως επειδη βγηκαμε σε ενα γλεντι το Σαββατο κ γυρισαμε πολυ αργα κ κοιμηθηκα μονο 4 ωρες .

Ξεκινησα πρωι πρωι εφτιαξα σπανακοπιτα ( με το ετοιμο σπανακι που ειχα απο την προηγουμενη βδομαδα στην καταψυξη).Μετα εβαλα μοσχαρι στην γαστρα, παναρισα φιλετο κοτοπουλο κ το τηγανισα το μεσημερι με πατατες τηγανιτες,εκανα μπαμιες, φακες ,χορτοσουπα κ ρυζι με λαχανικα να συνοδεψουν το σημερινο μοσχαρακι.Σιδερωσα κ 3 πλυντηρια δεν εβλεπα την ωρα να παω να ξαπλωσω το μεσημερι.Νευριασα κ λιγο με τους απο πανω που ειναι αναισθητοι κ αθε Κυριακη μεσημερι δεν μας αφηνουν να ησυχασουμε αλλα που να βρεις το δικιο σου ...

Χαθηκατε ολες ,για ξεμυαλισμα ειναι αυτος ο καιρος

Τζένη δεν είναι περίεργο ότι κουράστηκες....τόσα πράγματα έκανες. Και μόνο να τα διαβάσει κανείς θα πει ότι οι 24 ώρες της ημέρας δεν φτάνουν για να γίνουν. Πολύ νόστιμα όλα όσα έκανες!!! Καταλαβαίνω απόλυτα την ενόχλησή σου, αλλά δυστυχώς αυτά έχουν οι πολυκατοικίες. Κι εμείς που τους έχουμε κάνει παρατήρηση ούτε που έχει ιδρώσει το αφτί τους...

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα κι από εμένα και καλή εβδομάδα!!

πολύ χαίρομαι που επιστρέψατε όλοι σήμερα εδώ..!!!

Εμείς το Σάββατο φάγαμε γίγαντες από την Παρασκευή με αυγά τηγανιτά και χθες φτιάξαμε μπριζολίτσες με μία σαλάτα με σπαράγγια, λίγο σπανάκι και τυρί ανθότυρο από επάνω. Από βόλτες το ρίξαμε στα πάρκα! Χθες πήγαμε σε δύο, σε αυτό των Βριλησσίων και στης Νέας Κηφισιάς, το μεγάλο. Βλέπω κι εσείς περάσατε πολύ ωραία. Nina-Tom τέτοια να ακούω για θάλασσα και μαγιό για να μας ξεμυαλίζεις.. Φτιάξατε κι όλες πολλά και ωραία φαγητά. Εγώ σήμερα λέω να φτιάξω σπανακόρυζο.

Από δουλειές με τα ρούχα έχω προχωρήσει κι εγώ λίγο..έκανα σχεδόν όλα τα δικά μου και μένουν του συζύγου που είναι πιο λίγα.. Κουβέρτες και σκεπάσματα τίποτα ακόμα, αυτά φαντάζομαι θα θέλουν πλύσιμο στην μπανιέρα..που να χωρέσουν στο πλυντήριο.

Καλημέρα από εμένα, πολλά φιλιά!

Vesy το πάρκο της Ν.Κηφισιάς εννοείς αυτό με το αεροπλάνο μέσα? Όσο για τα παπλώματα, έχουμε καιρό ακόμα... το βράδυ το θέλει ακόμα... αλλά γιατί θα τα πλύνεις στην μπανιέρα? εγώ με 7κιλό πλυντήριο, το πλένω στο πλυντήριο πάντα... μία χαρά το χωράει.

Smurfita ευχαριστώ για τις ευχές:D... ότι θες από κήπους, εδώ είμαι:tongue:... στον μπαμπά θα πάω αύριο να του δείξω την φώτο. Ωραία θα είναι το σπίτι φρεσκοβαμμένο.. λες και είναι καινούργιο!

ggeny ένα σωρό φαγητά έκανες και εσύ! Όσο για τη φασαρία των γειτόνων, όπου και να είναι κανείς, δεν την γλυτώνει... εμείς πολλές φορές ξυπνάμε το Σαββατοκύριακο από τα κατορθώματα της πεθεράς, που όλη την ώρα κάτι βρίσκει να καρφώσει την ώρα του μεσημεριανού ύπνου:mad:... και μας την λέει κιόλας! για παράδειγμα τώρα στην άδεια του συζύγου, μας λέει ένα πρωί: "μέχρι τις 10, που κοιμάστε το πρωί, καλά είναι!" γιατί μετά ξεκινάει τη φασαρία....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...