Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημεραααα

Βρε καλως τον Νικο !!!

Νεφέλη με το καλο το μωρο !!! Εχεις δικιο με το προγραμμα ξενοιαζεις.Ασε που δεν τρως συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια .Εγω εχω στο μυαλο μου το μια μερα κρεας,μια ψαρι,μια κοτοπουλο,μια λαδερο,μια οσπριο,μια ζυμαρικο κ προσπαθθω ετσι να φτιαχνω το πλανο μου.Το εχψ σαν μπουσουλα.Την μια βδομαδα πχ εχω λαδερο μπαμιες την αλλη φασολακια κλπ κλπ .

Αγγελικη ωραιο το μοσχαρακι !! κ εγω σιγα σιγα εχω αρχισει με τα χοντρα μπουφαν που οσο κρυο κ να κανει δεν νομιζω να τα ξαναφορεσουμε!

Στρουμφιτακι με το καλο η βαφτιση! τι ωραιες που ειναι αυτες οι ετοιμασιες!

Νινακι πως εισαι σημερα;Παλι καλα που γλιτωσεςι την αντιβιωση!

Φωτεινη ξεκινησε η μικρη χτες ολα καλα;

Εμεις σημερα τρωμε φασολακια.

Τζένη έχεις απόλυτο δίκιο για τον τρόπο που σκέπτεσαι και οργανώνεις το πλάνο φαγητού. Κατ'αυτόν τον τρόπο υπάρχει ποικιλία και λήψη ωφέλιμων στοιχείων από όλες τις ομάδες τροφίμων!

Είναι πολύ ωραίες αυτές οι ετοιμασίες και το ευχαριστιέμαι!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα!

Αν και το πρωι ειχε λιγο κρυο η μερα εξελισσεται καλά. Ευτυχως δεν ξαναβρεξε. Τα χοντρα ρουχα των παιδιων τα μαζεψα, κοιταξα και τι εχω καλοκαιρινα για να κανονισω τα ψωνια μου απο Αθηνα οταν θα ερθει ο αντρας μου (θα του εχω φτιαξει λιστα να μου φερει). Με τα δικα μου δεν εχω κανει απολυτως τιποτα και δεν εχω και καθολου ορεξη να σας πω την αληθεια. Γενικα τους τελευταιους δυο μηνες ειμαι πολυ πιεσμενη και αρκετα πεσμενη αλλά λογω χαρακτηρα το παλευω. Απλά ολο δυσαρεστα μαθαινω τον τελευταιο καιρο.

Νεφελη με το καλό να γεννησεις το μωρακι σου. Κι εγω οταν ημουν εγκυος ανακαλυψα το parents και συνεχισα... Ωραιο το φαγητακι σου.

Vesy συνονοματη και η καρυδοπιτα τρωγεται. Ωραιο που ασχολεισαι με τον κηπο σου. Εγω δεν το εχω καθολου.

Αγγελικη μηπως το ονειρο του αντρα σου ειναι να ειναι ψηστης; Μου αρεσει που καθε Σαββατο ψηνετε. Ποτε να ερθουμε; Περαστικά στον μικρο χαιρομαι που ειναι καλύτερα. Η κορη παρα την αγαπη της ας προσεχει λιγο αν δεν θελει να χασει την εκδρομουλα της.

Τζενη πως ειναι ο δικος σου; Κινεισαι με πολυ ωραιο προγραμμα φαγητου γιαυτο και μας δινεις ωραιοτατες ιδεες.

Σμουρφιτα δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι διαιτα αλλά δεν πειραζει που προσεχεις μεχρι τη βαφτιση. Χαιρομαι που ολα ολοκληρωνονται ομορφα κι ευκολα. Το Μαιο δεν ειναι η βαφτιση;

Νικο δεν πειραζει που δε σε βλεπουμε αφου ειναι για δουλεια. Απλά οποτε μπορεις λεγε μας ενα γεια. Μας λειπεις. Και προσεχε την υγεια σου!

Νινα παλι καλά που γλίτωσες την αντιβίωση. Ο βηχας ομως θα σου κρατησει. Κι εμενα μου ειχε κρατησει πανω απο μηνα. Κι εγω με τον καιρο δεν εχω ξεθαρρεψει ακομα. Καλά κανεις και φυλαγεσαι.

Ιωαννα και Τζενη σας καταλαβαινω που λετε για την γκρινια των μικρων. Βρε Ιωαννα θα μου στειλεις λιγο μουσακα;

Η μικρη ξεκινησε χτες στο σχολειο κι ηταν ενθουσιασμενη. Μας ειπε οτι ηταν η ωραιοτερη μερα του σχολειου. Κι εφαγε κι ολοκληρο το δεκατιανο της και το μεσημεριανο της (δυο ολοκληρα μπιφτεκια παρακαλώ τα οποια κατα δηλωση της ηταν καταπληκτικα). Για σημερα της εφτιαξα ψαρι φιλετο γιατι το σπανακορυζο που εχουμε εμεις δεν θα το ετρωγε και θα μου χαλουσε το σχεδιο δοκιμων που παει πολυ καλά κατα τη γνωμη μου. Ο μικρος εφαγε το δικο του το μεσημερι χτες και εφαγε και το δικο μου οταν γυρισα.....

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Είμαι ακόμη στην δουλειά και σε λιγάκι σχολάω οπότε είπα να πω κι ένα απογευματινό "γειά"

Καλησπέρα!

Καλησπέρα Φωτεινούλα!

Με τα δικα μου δεν εχω κανει απολυτως τιποτα και δεν εχω και καθολου ορεξη να σας πω την αληθεια. Γενικα τους τελευταιους δυο μηνες ειμαι πολυ πιεσμενη και αρκετα πεσμενη αλλά λογω χαρακτηρα το παλευω. Απλά ολο δυσαρεστα μαθαινω τον τελευταιο καιρο.

Το τελευταίο 2μηνο κι εγώ όλο για άσχημα γεγονότα μαθαίνω κυρίως! Αλλά ευτυχώς σε αντιστάθμισμα αυτών έμαθα πως είναι έγκυες 3 φίλες μου!

Κι εγω οταν ημουν εγκυος ανακαλυψα το parents και συνεχισα... Ωραιο το φαγητακι σου.

χαχαχα! Κι εγώ το ίδιο!

Αγγελικη μηπως το ονειρο του αντρα σου ειναι να ειναι ψηστης; Μου αρεσει που καθε Σαββατο ψηνετε. Ποτε να ερθουμε;

Όποτε θέλετε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλη την παρέα!!

εμένα ξύπνησαν λίγο νωρίς οι μπέμπηδες σήμερα κατά τις 6.30-7.00 και δεν ξανακοιμήθηκαν οπότε είμαι κι εγώ λίγο πρωινή!

Τί κάνετε? Πώς πάει το μαγείρεμα? Σήμερα λέω να φτιάξω τον σολομό με ζυμαρικά που τον είδα στο μπλογκ "Οι θησαυροί της κουζίνας".

Α και για την επόμενη εβδομάδα λέω να βάλω και τα σπαράγγια στο πρόγραμμα σαν φαγητό ή και σε σαλάτα που είναι και η εποχή τους..

Φιλιάκια πολλά!

καλημερα καλημερα!!

Αγγελικη τι κανει ο μικρουλης; Αχ τι τυχερη που εισαι που ψηνει ο αντρουλς σου!! Μπραβο του !!! Εγω προσπαθω να τον πεισω να ανεβασει στην ταρατσα μια ψησταρια αλλα μου λεει δειν ειναι ευκολο πανω κατω την μια θες πιρουνι την αλλη πιατο εχει κ δικιο αν δεν ειναι στο μπαλκονι σου η στην αυλη δυσκολα τα πανω κατω.

Vesy εχω κ εγω σπαραγγια απο το χωριο.Παλι καλα που μου τα θυμισες να τα ζεματισω το απογευμα να τα κανω καμια ομελετα καμια μερα.

Φωτεινη μου, τι ευχαριστα νεα ειναι αυατ που διαβαζω για τα μικρα!! μπραβο κοριτσακι οι προσπαθειες σου επιασαν τοπο παρολο τους σαμποτερ !!!

Στρουμφιτακι μεγεια το φορερμα κ την τριανταφυλλιτσα !!

Νεφελακι για μενα το προγραμμα ειναι σωτηριο,ξενοιαζεις!

Η Εβιρουλα μας που να χαθηκε αραγε; Η Ιωαννα;

Εμεις σημερα τρωμε σουτζουκακια με ρυζι με λαχανικα.

φιλακια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Vesy τα μικρούλια ξύπνησαν για πάνε στην δουλειά ε? Ελπίζω να μην σου το ξανακάνουν και να σε αφήνουν να κοιμάσαι κι εσύ λίγο παραπάνω τα πρωινά.

Τζενάκι εμείς έχουμε δύο ψησταριές. Μία στην αυλή, που είναι και το σπίτι της πεθεράς μου και μία στην ταράτσα. Στην ταράτσα συνήθως ψήνουμε όταν δεν μαζευόμαστε όλοι αλλά μόνο για εμάς. Εκεί είναι μία γκαρσονιέρα στην οποία έχουμε βάλει κάποια βασικά πράγματα και βολευόμαστε. Κι αν χρειαστεί κάτι τα παιδιά εκτελούν χρέη μεταφορέα!

Σήμερα τρώμε μπιφτεκάκια με πατατούλες τηγανιτές.

Σχολάω νωρίς σήμερα και πάω σφαίρα στο σπίτι για να ετοιμάσουμε το σακίδιο της κόρης μου που φεύγουν αύριο το πρωί. Θα σιδερώσω και 2-3 ρουχαλάκια της που θα έχουν στεγνώσει και θα τα πάρει κι αυτά μαζί και οκ!

Αυτά τα ολίγα για την ώρα! Πολλά φιλιά σε όλες και στον Νίκο μας κι τα ξαναλέμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα κοριτσια!

'Μαρεσει κι εμενα το μπαρμπεκιου!

Εχουμε κι εμεις ψησταρια αλλα εχουμε να τη χρησιμοποιησουμε απο τοτε που εμεινα εγκυος γιατι εχω κανει μια παυση στα τραπεζια.

Βολευομαστε με μια ηλεκτρικη οταν θελουμε να ψησουμε καμμια μπριζολιτσα.

Για σημερα και αυριο το μενου εχει γεμιστα και λιγος γαυρος εμεινε απο χθες, θα τον τσιμπολογησω το μεσημερι με μπροκολο!

Ηδη ετοιμασα το πρωτο μου εβδομαδιαιο προγραμμα το οποιο θα ισχυει απο Δευτερα. Για να δουμε, θα το καταφερω να το τηρησω?

Καλη συνεχεια σε ολες!!!

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Καλημέρα και σε σένα!

'Μαρεσει κι εμενα το μπαρμπεκιου!

Εχουμε κι εμεις ψησταρια αλλα εχουμε να τη χρησιμοποιησουμε απο τοτε που εμεινα εγκυος γιατι εχω κανει μια παυση στα τραπεζια.

Βολευομαστε με μια ηλεκτρικη οταν θελουμε να ψησουμε καμμια μπριζολιτσα.

Έχουμε κι εμείς ηλεκτρική αλλά την χρησιμοποιούμε σπάνια μιά και τα κάρβουνα δίνουν άλλη νοστιμιά στο ψητό κρέας! Οπότε την ανάβουμε είτε πρόκειται να φάμε πολλοί είτε μόνο εμείς.

Ηδη ετοιμασα το πρωτο μου εβδομαδιαιο προγραμμα το οποιο θα ισχυει απο Δευτερα. Για να δουμε, θα το καταφερω να το τηρησω?

Καλη συνεχεια σε ολες!!!

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σε βάζει σε μία σειρά η οποία δεν είναι απαραίτητο να τηρηθεί κατά γράμμα. Απλά σε απαλλάσει από την διαδικασία να ψάχνεσαι σε καθημερινή βάση και να τρέχεις κάθε μέρα για ψώνια. Θα σε βολέψει, είμαι σίγουρη!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!!!

Σήμερα για κάποιο λόγο έχω καλή διάθεση παρά το γεγονός ότι χθες από την ώρα που γύρισα στο σπίτι μέχρι τις 11 το βράδυ δεν έκατσα καθόλου. Με το που μπήκα μέσα η μικρή ξεκίνησε να κάνει εμετό. Τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι την ενοχλεί το ασπράδι του αβγού όταν είναι πολύ σε ποσότητα.

Μαγειρικά σήμερα το μενού έχει λουκάνικα με πατάτες και χόρτα σαλάτα.

Το απόγευμα θα πάμε με τη νονά της μικρής και την κόρη της για ψώνια και ευελπιστώ να περάσουμε τέλεια!

Αγγελική καλά να περάσει η μικρούλα σου στην εκδρομή!!!

Τζένη μου θύμισες ότι έχω καιρό να κάνω σουτζουκάκια, οπότε περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Vesy είναι πολύ ωραία η συνταγη με τον σολομό και τα ζυμαρικά. Όταν τη φτιάχνω στο σπίτι (είναι αντίστοιχη με της γλυκιάς μας Εβιρι) ο άντρας μου ενθουσιάζεται!

Νεφέλη είμαι σίγουρη ότι το πρόγραμμα θα σε διευκολύνει. Είναι ένας μπούσουλας για την εβδομάδα. Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα το τηρήσεις κατά γράμμα, αλλά θα σε βοηθήσει και τώρα στην εγκυμοσύνη και μετά με το μωρό γιατί δεν θα σπαταλάς "άδικα" χρόνο.

Κορίτσια κι εμείς έχουμε πάρει ψησταριά, αλλά ηλεκτρική για τη βεράντα. Ακόμη όμως δεν την έχουμε χρησιμοποιήσει. Βλέπετε ήταν το δώρο για τον σύζυγο των Χριστουγέννων και περιμένουμε να ανοίξει για τα καλά ο καιρός για να το ευχαριστηθούμε!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Ναι κοριτσια κ εγω συνηθως ενδεικτικα βαζω τις μερες στο μυαλο μου.Πχ την Κυριακη που φτιαχνω 3 φαγητα να μας βγαλουνε μεχρι την Τεταρτη οπως θελουν τα τρωνε!

πχ σημερα που θα εχω λιγο χρονο θα κανω κ το σουφλε κ τον αρακα μιας κ αυριο ειναι γιορτη κ εχουμε να παμε επισκεψεις.στο πλανο μου ελεγα το σουφλε για αυριο βραδυ κ Παρασκευη αλλα ειμαι σιγοθρη πως μεχρι αυριο το μεσημερι δεν θα εχει μεινει ουτε μακαρονακι !!!

Καλα να περασετε Στρουμφιτακι μου!! μακαρι να ειναι απο το αυγο κ οχι καμια ιωση !!!

Vesy ολα καλα θα πανε μην σε αγχωνει.Οπως σε βολεψεις θα τα κανεις.Επισης αοτο που βολευει ειναι μια μερα να τρωμε περισευματα απο τις προηγουμενες κ ετσι κ δεν πεταμε κ γλιτωνουμε κ ενα μαγειρεμα.Γιατι οπως κ να το κανεις ολο κ κατι περισευει καθε μερα.

Αν κατι δεν σου βγει ,το κανεις την επομενη εβδομαδα.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες και όλους στη μαγειροπαρέα.

Τι κάνετε παιδιά;

Τέλειωσαν κι αυτές οι Άγιες μέρες και τώρα τα κεφάλια μέσα. Τα δικά μου τα νέα έχουν ως εξής: Όπως γνωρίζετε είχαν έρθει τα δύο κορίτσια για τις διακοπές του Πάσχα, η μεγάλη Εβιρίνα και η φίλη της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ξεπατωθήκαμε στο περπάτημα, αλλά άξιζε τον κόπο. Πήγαμε σε πολλά μέρη εντός κι εκτός Γερμανίας με μονοήμερες. Κάναμε το γύρο της λίμνης Κονστάντζ (δηλαδή Μπόντενζεε τη λένε αλλά οι πιο πολλοί την ονομάζουν Κονστάντζ από τη μεγαλύτερη πόλη που βρίσκεται εκεί). Με αυτό τον τρόπο σταματήσαμε σε διάφορες πόλεις να δούμε τα μέρη κι έτσι με μία εκδρομή περάσαμε 3 χώρες, Αυστρία, Ελβετία και Γερμανία. Η λίμνη αυτή βρίσκεται στη μέση των τριών αυτών χωρών και είναι ευκαιρία να δει λίγο απ' όλες κάποιος.

Σε άλλη εκδρομή πήγανε οι υπόλοιποι εκτός από μένα και τη μικρή Εβιρίνα στο Στρασβούργο της Γαλλίας και έκαναν το γύρο του ποταμού με το καραβάκι, στο γυρισμό έριξαν και μια γυροβολιά στο Μπάντεν-Μπάντεν.

Οι υπόλοιπες επισκέψεις ήταν εντός της Στουτγκάρδης στο κέντρο αλλά και στα περίχωρα όπως το Λούντβιγκσμπουργκ να δούμε το παλάτι (εμείς το είχαμε ξαναδεί) και στο Έσσλινγκεν που φημίζεται για τη γραφικότητά του.

Τα 3 κορίτσια μια δυο μέρες πήγαν και κάποιες βόλτες μόνες τους τριγύρω και συνδύασαν καφέ και ψώνια. Η μικρή μου ειδικά, ήταν ξετρελαμένη που ήταν μαζί με τις δύο μεγάλες. Η μεγάλη μου κόρη ήταν χαρούμενη που είχε μια παρέα της ηλικίας της και πέρασε πολύ ωραία. Όσο για την κοπελίτσα, τη φίλη της, αν κρίνω από τις εκφράσεις τις και αυτά που έλεγε στα βίντεο που τράβαγε και τις χαρούμενες πόζες στις φωτογραφίες θα πρέπει να πέρασε πολύ ωραία και δε μας το είπε μόνο για τυπικούς λόγους.

Ενδιάμεσα πήγαμε στην εκκλησία στο Σταυρό τη Μ. Πέμπτη, στον Επιτάφιο τη Μ. Παρασκευή και φυσικά στην Ανάσταση όπου φέτος είχε πολύ περισσότερο κόσμο από την προπέρσινη χρονιά. Πέρσι ήμασταν στην Ελλάδα και δεν έμαθα πώς ήταν.

Ο καιρός από τη Μ. Εβδομάδα μέχρι και σήμερα έφτιαξε κατακόρυφα. Είχαμε κάτι ξεγυρισμένες ζέστες της τάξεως των 25 βαθμούς όταν στην Ελλάδα τη Μ. Εβδομάδα έκανε τα ξεγυρισμένα κρύα. Αφού άρχισα να ντρέπομαι να λέω στη μαμά μου στο τηλέωνο τι καιρό είχαμε για να μη ζηλεύει. Το καλοριφέρ έχουμε να το ανάψουμε από τη Μ. Δευτέρα.

Τα μαγειρικά μου νέα δεν είναι σπουδαία γιατί δεν έφτιαξα ούτε τσουρέκια ούτε κουλούρια όπως υπολόγιζα. Από τη μία δεν είχα το χρόνο αφού όλη την ώρ έλειπα κι από την άλλη βρήκα δικιολογία επειδή μου έστειλε κι απ' τα δύο η μητέρα μου αφενός κι αφετέρου για καλή μου τύχη μου έστειλε και η γυναίκα ενός συναδέλφου του Έβιρου τσουρέκι και λίγα κουλουράκι. Έφτιαξα μόνο τα Λαζαράκια το Σάββατο του Λαζάρου που είχα χρόνο πριν παραλάβω από το αεροδρόμιο τα κορίτσια μου. Έβαψα αυγά τη Μ. Πέμπτη, τα οποία χρωμάτισαν με χρώματα ζαχ/κής τα τρία κορίτσια. Ενδιάμεσα πρόλαβα να φτιάξω μόνο λίγα φαγητά γιατί τις μισές μέρες παίρναμε μαζί μας εκδρομικό φαγητό όπως σάντουιτς και πατατόπιτα.

Σήμερα έφτιαξα γεμιστά μιας και είχα δύο ντομάτες μία μελιτζάνα και 1 μεγάλη πιπεριά σκέφτηκα να κάνω τη σύνθεση για γεμιστά μαζί με πατάτες στο ταψί και έτοιμο.

Το απόγευμα έκανα κι ένα κέικ με μαρμελάδα φράουλα. Τη μαρμελάδα την έφτιαξα προχτές που αγόρασα φράουλες.

Άλλη ώρα θα σχολιάσω τα δικά σας τα νέα μιας και είναι πολλά.

Τα φιλιά μου σε όλες και όλους και τα λέμε πάλι.

Καλημέρα!

Βλεπω επιστρεψαμε αρκετα δυναμικα στο θεματακι μας. Τι καλά! Τωρα που αρχιζουν και τα καλοκαιρινα φαγητα θα ξαναθυμηθουμε κι αλλες συνταγες.

Χρονια Πολλά στους Γιωργηδες και τις Γεωργιες! Γιορταζει η μιση Ελλάδα περιπου σημερα.

Νεφελη μου το προγραμμα βολευει απο αποψη διαχειρισης χρονου και για τα ψωνια αλλά και για το μαγειρεμα. Θα δεις ποσο θα σε βολεψει με το παιδι αργοτερα. Βεβαια αν δεν τηρηθει κατι δε χαλασε ο κοσμος.

Εβιρι τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε και ταξιδεψαμε νοερα στα μερη που κανατε τις εκδρομουλες σας! Ειμαι σιγουρη οτι η φιλοξενουμενη σας περασε πολύ ωραια. Χαιρομαι που περασες χρονο με τη μεγαλη σου Εβιρινα που τοσο σου λειπει και φανταζομαι τη χαρα της μικρης που ειχε χρονο με την αδελφη της. Και του χρονου να ειστε καλά και να περνατε παντα ωραια! Τα μαγειρικα σου τα βλεπουμε στο μπλογκ οπότε μην αγχωνεσαι.

Σμουρφιτα μου μακαρι να ειναι απο το αυγο κι οχι καποια ιωση. Πως τα περασατε τελικά; Κι εγω ηθελα να ερθω Αθηνα ενα ΣΚ για ψωνια αλλά δεν το βλεπω να γινεται δυστυχως.

Αγγελικη καλά να περασει η κορουλα σου στην εκδρομουλα της! Ο μικρος πως ειναι; Συνηλθε; Εμεις δεν εχουμε καθολου ψησταρια γιατι οι γονεις μου δεν ειναι του ψησιματος ενω ο αντρας μου που ειναι δεν υπαρχει χωρος στο σπιτι στην Αθηνα να μπει. Εν τω μεταξυ μας εκαναν στο γαμο μας μια ηλεκτρικη δωρο αλλά δεν δουλευε απο την αρχη. Εδω ουτε λογος καθως δεν ειμαστε μονοι.

Vesy ξεκουραστηκες απο το πρωινο ξυπνημα των διδυμων; Κι εμενα μου φανηκε ωραια αυτη η συνταγη με το σολωμο αλλα δεν θα την τρωει κανενας αλλο οπότε δεν τη φτιαχνω (δεν τρωνε κρεμα γαλακτος).

Τζενη κι εγω θελω απο το σουφλε σου! Μου στελνεις ενα κομματι; Οσον αφορα τη μικρη οντως εχουμε κανει μεγαλη -κατα τα δικα μας δεδομενα- προοδο. Για να δουμε τι θα δουμε.

Ιωαννα μου τι κανεις;

Εμεις χτες ειχαμε μπριαμ. Για γεμιστα που θελαμε ουτε λογος ακομα. Όσοι εφτιαξαν ειπαν χαρακτηριστικα οτι αν αγοραζαν μοσχαρι λιγοτερα θα τους κοστιζε. Οπότε φανταζεστε τιμες. Για σημερα εφτιαξα κοτοπουλο ψητο για τα παιδια κι εμεις μπριαμ που περισσεψε. Για αυριο ειπα στη γιαγια να μουλιασει φασολια για φασολαδα.

Την επομενη εβδομαδα θα παρουν οι κατσαρολες φωτια γιατι θα ερθουν ο αντρας μου με τον αδελφο μου για Πρωτομαγια και μου ειπαν να ετοιμασω ταπερακια να παρουν μαζι τους. Ηδη οργανωνω το μανου στο μυαλο μου.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Μπήκα να πω μία καλημέρα κι αργότερα θα μπω να διαβάσω τα νέα σας.

Είμαι όρθια από τις 5,30 το πρωί καθώς σήμερα το κοριτσάκι μου έφυγε για Πάρο! Αυτήν την στιγμή ταξιδεύει και μαζί της κι εγώ νοερά!!!!!

Σήμερα τρώμε χταποδάκι στην γάστρα με πένες, από τις συνταγές της αρχηγού μας!

Τα λέμε σε λίγο....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...