Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ευχαριστώ πολύ για το μπλογκ..έχει πράγματι πολλές κι ωραίες συνταγές. Θα φτιάξω μάλλον αυτή την εβδομάδα τον σολωμό με τα ζυμαρικά. Δεν έχω μακαρόνια βίδες αλλά θα βάλω κάποιο άλλο ζυμαρικό.

Φιλιά και πάλι!

ΚΟΥΚΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Εδώ είμαι φιλενάδες!!! Τρέχω τρέχω και πάλι τρέχω και όλα καλά!!! Μου λείπετε πολύ και σας σκέφτομαι συνέχεια!!!

Εβιρι μου, Νινακι μου, Τζένη, Αγγελική, Στρουμφάκι, ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ μου,Ιωάννα, Ρικολα,όλα τα κορίτσια μου!!!

Παιδιά τρέχω είναι πολλά τα βιβλία και δεν προλαβαίνω τίποτα!!! Σας φιλώ όλες και θα μπω σύντομα!!!

Σας σκέφτομαι όλες κορίτσια!! Και μου λείπετε!!!

Καλώς τον Νίκο μας!

Χαίρομαι που είσαι καλά! Αν είναι να εξαφανίζεσαι γιατί έχεις πολύ δουλίτσα χαλάλι σου! Αυτό δείχνει πόσο αναγνωρίζουν το ταλέντο σου!

Πολλά φιλιά και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι!

Ωραίο όντως το Σ/Κ, αν δεν μας τα χάλαγε λίγο χτες το απόγευμα ο καιρός.... αλλά πού θα πάει? θα στρώσει και από ότι λένε θα είναι καυτό το καλοκαίρι φέτος!

Εγώ είμαι λίγο καλύτερα... μου έχει μείνει βήχας και λίγο μπούκωμα, οπότε την γλίτωσα την αντιβίωση ευτυχώς:D... από φαί το Σάββατο έκανα μπριάμ με πατάτα, καρότο, μαραθόριζα, πράσο και σπαράγγια... το βράδυ φάγαμε σε βαπτίσια που είχαμε πάει...χτες ψήσαμε παιδάκια με τηγανιτές πατάτες, τζατζίκι και σαλάτα, ενώ σήμερα φάγαμε τσιπούρες ψητές... τώρα φτιάχνω μία μπουγάτσα για να πάμε σε μία παρέα που θα πάμε και μου έχει "σπάσει" τη μύτη.

Καλησπέρα κι από εμένα και Καλή εβδομάδα!!

τί κάνετε? Εμεις καλά είμαστε..το σαββατοκύριακο δεν κάναμε πολλά από μαγείρεμα, το Σάββατο φάγαμε κάτι υπολείμματα και χθες Κυριακή φάγαμε έξω στο Αποστακτήριο (είναι στην Πλατεία Τσαχπίνη) στη Νέα Ερυθραία για όσους τους ενδιαφέρει μία βόλτα προς τα βόρεια. Είναι μεζεδοπωλείο ή κανονική ταβέρνα? Κάπου το έχει πάρει το μάτι μου...

Κάναμε μόνο μαζί με τον άντρα μου ένα κέικ καρότου το Σάββατο, που η συνταγή που είχαμε μας το έβγαλε προς καρυδόπιττα :-P.

Σήμερα θα κάνω φασολάκια...εύκολο!

Αγγελική 2 περαστικά εύχομαι! Αυτό το γλυκό με τη Μερέντα φαίνεται πολύ ωραίο..Θέλω κι εγώ να μπω στο μπλογκ της Εβιρι..μόλις μπει μπορεί να μου το πει..

Ggeny καλή αρχή με τα σχολεία!

Ioanna 81 κι εγώ δεν μπορώ που χάλασε ο καιρός..ενώ δεν με κουράζουν τόσο τα δίδυμα με κουράζει η κλεισούρα..κουράζομαι ψυχικά με το μέσα. Αλλά πού θα πάει? Τελειώνει κι ο Απρίλης!

Φωτεινή 763 είμαστε συνονόματες χιχιχι :tongue:

Nina Tom πώς είσαι με το κρύωμα? Καλύτερα? Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί έγραφες πως έκανες κήπο. Έχεις μεγάλο κήπο? Με λαχανικά και λουλούδια? Εγώ είχα βάλει κάτι τριανταφυλλιές και άλλα λουλουδάκια σε τρία τέσσερα παρτεράκια που έχουμε αλλά τώρα τον έχω λίγο απεριποίητο. Όχι δεν είναι πολύ μεγάλος, γύρω στα 150τμ, αλλά δεν έχω βάλει ζαρζαβατικά... μόνο γκαζόν με δέντρα και λουλούδια... αλλά όπως καταλαβαίνεις, θέλει δουλειά για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με μαγείρεμα.Εσείς σκέφτεστε καθόλου να μαζέψετε τα χειμωνιάτικα ρούχα ή σας φαίνεται λίγο νωρίς? Εγώ λέω σιγά σιγά να ξεκινήσω..λίγο λίγο όμως, τη μία μέρα τα μπλουζάκια, την άλλη τα φορέματα ε..σε καμιά δεκαριά μέρες να έχω τελειώσει!:shock:

Καλησπέρα και πολλά φιλιά!!

Εγώ σίγουρα θα ξεκινήσω να φυλάω τα χοντρά χειμωνιάτικα, όπως μάλλινα... καλοκαιρινά μπλουζάκια έχω ήδη βγάλει λίγα του συζύγου, αλλά δικά μου θα αργήσω ακόμα...τον φοβάμαι ακόμα τον καιρό.

Νίκο καλώς ήρθες! τέτοιου είδους τρεξίμο, είναι καλό! να προσέχεις όμως! ξέρεις εσύ;)

Αγγελική ελπίζω να μη κολλήσει η μικρή σου... κρίμα θα είναι! κράτα τους σε απόσταση!

Φωτεινή θα αρχίσει να κάνει ζέστη και μετά θα αποζητάς την βροχούλα:tongue:... αλλά με την θάλασσα στα πόδια σου, ποιός θα σε πιάνει?

Γεια σας κοριτσια!

Nina-tom περαστικα ευχομαι, ο καιρος ειναι χαλια, μια ετσι μια αλλιως και δεν ξερουμε τι να φορεσουμε και αρπαζουμε τις ιωσεις... Υπομονη δεν εχει μεινει πολυ ακομα μεχρι να δουμε ΜΟΝΟ ηλιο!

Εγω κοριτσια ειμαι 28 χρονων και μενω Αθηνα και περιμενω μια πριγκηπισσα να ερθει σε λιγοτερο απο 3 μηνες. Μεσα Ιουνιου μπαινω στον μηνα μου. Εσυ ποσων χρονων εισαι Νινα? Μενεις Αθηνα? Ειναι ωραιο φορουμ το παρεντς, εχω κι εγω κολλησει!!

Ggeny πολυ καλη η ιδεα του πλανου σου με το φαγητο. Ετσι δεν πονοκεφαλιαζεσαι με το τι θα μαγειρεψεις. Σκεφτομαι σοβαρα να το εφαρμοσω παρολο που ειμαστε δυο για την ωρα. Διοτι υπαρχουν μερες που νευριαζω που δεν ξερω τι να μαγειρεψω ή μου ρχεται κατι και δεν εχω τα υλικα ή δεν εχω ξεπαγωσει κατι και μαλλον η οργανωση θα μας σωσει τελικα. Ειδικα με το παιδι αργοτερα, νομιζω το προγραμμα επιβαλλεται!

Εμας σημερα το μενου λεει μπριαμ, το εκανα χθες και σημερα τελειωνει. Αυριο κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζακι. Πλεον θα μαγειρευω ζυμαρικα μια φορα τη βδομαδα. Επισης εκοψα τα πολλα ψωμια και τη ζαχαρη κι αποφασισα να το ριξω στην υγιεινη διατροφη για τα καλα. Και μαλλον πρεπει να το συνηθισω εφοσον θελω να θηλασω και φυσικα για να χασω και τα κιλα που εχω παρει!

tf9Xp3.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε

Φωτεινη παλι καλα που ανοιξαν τα σχολεια αλλιως την ειχαμε ασχημα.Εμενασ παρολο που ηταν σχεοδν ολη μερα εξω κ παλι απο την κουραση του παιχνιδιου ο μεγαλος ειχτε τετοια γκρινια που ελεγες το γλιτωνω δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικο.

ποσο σε καταλαβαινω!!

Ιωαννακι τι ωραιος ο μουσακας! Ρε συ παει ο καιρος τρελαθηκε.Χτες ειμασταν ολη μερε με τα κοντομανικα κ το απογευμα ηθελες μπουφαν χειμωνιατικο χοντρο!!

Εβρεξε λιγο ισα ισα για να μου γινει ατο αυτοκινητο απο μαυρο κιτρινο.

κι εμεις πλυναμε και τα δυο και τωρα ειναι χαλια μαυρα. Εντελως εχει τρελαθει ο καιρος, το πρωι με κοντομανικα το βραδυ με πουπουλενια

Σημερα τρωμε μπουτια κοτοπουλο με πατατες με πορτοκαλι & μουσταρδα.

Εχω μαγειρεψει απο χτες το πρωι για αυριο κ μεθαυριο ,εχω κανει κ κεικ οποτε μονο το συμπληρωματικο ρυζι θα κανω αυριο κ λιγα γιουβαρλακια του μικρου κ μετα απο Τεταρτη παλι μαγειρεμα.

μμμ ωραια φαγακια

΄Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Τι ωραίος καιρός ήταν αυτόε το Σαββατοκύριακο? Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε χάλασε πάλι...:rolleyes:

Εννοειται οτι δεν πρεπει να ξεχνιομαστε

Ο μικρός είναι άρρωστος από χτες το απόγευμα. Είναι κόκκινος ο λαιμός του και πονάει και ανεβάζει πυρετό. Ευτυχώς όχι πάνω από 38,5. Θα περιμένω μέχρι το απόγευμα και θα τηλεφωνήσω στον γιατρό.

Ελπίζω να μην κολλήσει την κόρη μου η οποία την Πέμπτη το πρωί φεύγουν για την τριήμερη εκδρομή τους.

Ελπιζω σημερα να ειναι λιγο καλυτερα και η κορη σου να μην ερχεται σε επαφη, σε αναγκη ας φοραει μασκα ειναι κριμα να κολλησει τωρα που εχει την εκδρομη της

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Τι Σάββατο το μεσημέρι είχαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με σαλατούλα ντομάτα. Το βράδυ έφτιαξε ο άντρας μου κεμπάπ με κιμά που είχε αγοράσει από τον χασάπη κι εγώ έψησα πιτούλες και τηγάνισα πατάτες. Μας τα σέρβιρε ο άντρας μου με συνοδεία γιαουρτιού και ντοματούλας. Ήταν πολύ νόστιμα!Ηταν νοστιμα αλλα δεν φυλαξες λιγα και για μας

Την Κυριακή το μεσημέρι έφτιαξα μπιφτέκια στον φούρνο με πατάτες και για επιδόρπιο έφτιαξα την μαργαρίτα από σφολιάτα και μερέντα της Έβιρι. Μόλις και μετά βίας έχουν μείνει 2-3 κομμάτια ακόμη! Αυτο θελω να το κανω κι εγω

Για σήμερα μαγείρεψα κοκκινιστό μοσχαράκι και η πεθερά μου θα φτιάξει μακαρονάκια για συνοδευτικό μήπως φάει και λίγο ο μικρός.

Αυτο το εχουμε εμεις σημερα

Αυτά τα νέα μας για την ώρα...

Επιστρέφω στην δουλειά κι ελπίζω να ξαναμπώ αργότερα για σχολιασμό.

ΠΟλλά φιλάκια!!!

Καλησπέρα κι από εμένα και Καλή εβδομάδα!!

τί κάνετε? Εμεις καλά είμαστε..το σαββατοκύριακο δεν κάναμε πολλά από μαγείρεμα, το Σάββατο φάγαμε κάτι υπολείμματα και χθες Κυριακή φάγαμε έξω στο Αποστακτήριο (είναι στην Πλατεία Τσαχπίνη) στη Νέα Ερυθραία για όσους τους ενδιαφέρει μία βόλτα προς τα βόρεια. Ειχε καλο φαγητο? αξιζει?

Κάναμε μόνο μαζί με τον άντρα μου ένα κέικ καρότου το Σάββατο, που η συνταγή που είχαμε μας το έβγαλε προς καρυδόπιττα :-P. Δεν πειραζει κι αυτο τρωγεται:)

Σήμερα θα κάνω φασολάκια...εύκολο!

Αγγελική 2 περαστικά εύχομαι! Αυτό το γλυκό με τη Μερέντα φαίνεται πολύ ωραίο..Θέλω κι εγώ να μπω στο μπλογκ της Εβιρι..μόλις μπει μπορεί να μου το πει..

Ggeny καλή αρχή με τα σχολεία!

Ioanna 81 κι εγώ δεν μπορώ που χάλασε ο καιρός..ενώ δεν με κουράζουν τόσο τα δίδυμα με κουράζει η κλεισούρα..κουράζομαι ψυχικά με το μέσα. Αλλά πού θα πάει? Τελειώνει κι ο Απρίλης!

Φωτεινή 763 είμαστε συνονόματες χιχιχι :tongue:

Nina Tom πώς είσαι με το κρύωμα? Καλύτερα? Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί έγραφες πως έκανες κήπο. Έχεις μεγάλο κήπο? Με λαχανικά και λουλούδια? Εγώ είχα βάλει κάτι τριανταφυλλιές και άλλα λουλουδάκια σε τρία τέσσερα παρτεράκια που έχουμε αλλά τώρα τον έχω λίγο απεριποίητο.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με μαγείρεμα.Εσείς σκέφτεστε καθόλου να μαζέψετε τα χειμωνιάτικα ρούχα ή σας φαίνεται λίγο νωρίς? Εγώ λέω σιγά σιγά να ξεκινήσω..λίγο λίγο όμως, τη μία μέρα τα μπλουζάκια, την άλλη τα φορέματα ε..σε καμιά δεκαριά μέρες να έχω τελειώσει!:shock:

Καλησπέρα και πολλά φιλιά!!

Εγω καποια πολυ χοντρα ρουχα τα οποια ηταν πλυμενα τα μαζεψα κι εχουν παρει ανασα οι ντουλαπες και απο δω και περα μπαινουν αρκετα πλυντηρια, θα τα μαζεψω

ΚΟΥΚΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Εδώ είμαι φιλενάδες!!! Τρέχω τρέχω και πάλι τρέχω και όλα καλά!!! Μου λείπετε πολύ και σας σκέφτομαι συνέχεια!!!

Εβιρι μου, Νινακι μου, Τζένη, Αγγελική, Στρουμφάκι, ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ μου,Ιωάννα, Ρικολα,όλα τα κορίτσια μου!!!

Παιδιά τρέχω είναι πολλά τα βιβλία και δεν προλαβαίνω τίποτα!!! Σας φιλώ όλες και θα μπω σύντομα!!!

Σας σκέφτομαι όλες κορίτσια!! Και μου λείπετε!!!

Βρε βρε το Νικο!!! Σαν τα χιονια! οχι ψεματα αυτα τα βλεπουμε πιο συχνα απ οτι εσενα φετος. Δεν πειραζει που χανεσαι ειναι για καλο σκοπο, κι εμας μας λειπεις. Οποτε μπορεις εδω θα ειμαστε

Γεια σας κοριτσια!

Nina-tom περαστικα ευχομαι, ο καιρος ειναι χαλια, μια ετσι μια αλλιως και δεν ξερουμε τι να φορεσουμε και αρπαζουμε τις ιωσεις... Υπομονη δεν εχει μεινει πολυ ακομα μεχρι να δουμε ΜΟΝΟ ηλιο!

Εγω κοριτσια ειμαι 28 χρονων και μενω Αθηνα και περιμενω μια πριγκηπισσα να ερθει σε λιγοτερο απο 3 μηνες. Μεσα Ιουνιου μπαινω στον μηνα μου. Εσυ ποσων χρονων εισαι Νινα? Μενεις Αθηνα? Ειναι ωραιο φορουμ το παρεντς, εχω κι εγω κολλησει!!

Με το καλο να ερθει το παιδακι σου

Ggeny πολυ καλη η ιδεα του πλανου σου με το φαγητο. Ετσι δεν πονοκεφαλιαζεσαι με το τι θα μαγειρεψεις. Σκεφτομαι σοβαρα να το εφαρμοσω παρολο που ειμαστε δυο για την ωρα. Διοτι υπαρχουν μερες που νευριαζω που δεν ξερω τι να μαγειρεψω ή μου ρχεται κατι και δεν εχω τα υλικα ή δεν εχω ξεπαγωσει κατι και μαλλον η οργανωση θα μας σωσει τελικα. Ειδικα με το παιδι αργοτερα, νομιζω το προγραμμα επιβαλλεται!

πραγματικα το προγραμμα σε σωζει. Μια φορα τη βδομαδα σπαζοκεφαλιαζεις και τελειωνεις

Εμας σημερα το μενου λεει μπριαμ, το εκανα χθες και σημερα τελειωνει. Αυριο κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζακι. Πλεον θα μαγειρευω ζυμαρικα μια φορα τη βδομαδα. Επισης εκοψα τα πολλα ψωμια και τη ζαχαρη κι αποφασισα να το ριξω στην υγιεινη διατροφη για τα καλα. Και μαλλον πρεπει να το συνηθισω εφοσον θελω να θηλασω και φυσικα για να χασω και τα κιλα που εχω παρει!

Νινα δεν τον λες και μικρο τον κηπο, μια χαρα ειναι!

Σημερα τρωμε κοκκινιστο μοσχαρακι με κοφτο μακαρονακι. Εχει ηλιο κι ελπιζω να κρατησει, ειναι καλυτερα σημερα ο καιρος

Φωτεινουλα , σμουρφιτα και οποιον ξεχναω καλημερα!

Καλημέρα στηνμαγειροπαρέα!

Ευτυχώς ο καιρός έφτιαξε ξανά αλλά έχει λίγη δροσούλα. Δεν με πειράζει όμως η δροσούλα. Η βροχή με εκνευρίζει.

Ο μικρός δείχνει να πηγαίνει καλύτερα. Θα δείξει μέσα στην μέρα.

Για σήμερα δεν μαγείρεψα κάτι αφού έχει και μπιφτέκια αλλά και μοσχαράκι κοκκινιστό από χτες και από την Κυριακή. Μόνο το συνοδευτικό θα αποφασιστεί το μεσημέρι από την κόρη μου και θα της το φτιάξει η γιαγιά της.

Εγώ είμαι λίγο καλύτερα... μου έχει μείνει βήχας και λίγο μπούκωμα, οπότε την γλίτωσα την αντιβίωση ευτυχώς:D...

Ο βήχας από ότι έχω ακούσει από άλλους κρατάει μέχρι και μήνα! Τουλάχιστον γλύτωσες την αντιβίωση!

Εγώ σίγουρα θα ξεκινήσω να φυλάω τα χοντρά χειμωνιάτικα, όπως μάλλινα... καλοκαιρινά μπλουζάκια έχω ήδη βγάλει λίγα του συζύγου, αλλά δικά μου θα αργήσω ακόμα...τον φοβάμαι ακόμα τον καιρό.

Κι εγώ το ίδιο! Μόνο τα χοντρά μαζεύω σιγά σιγά.

Αγγελική ελπίζω να μη κολλήσει η μικρή σου... κρίμα θα είναι! κράτα τους σε απόσταση!

Λιγάκι δύσκολο αυτό μιάς και του έχει μεγάλη αδυναμία ως γνωστόν!

Γεια σας κοριτσια!

Γειά σου κι εσένα!

Εγω κοριτσια ειμαι 28 χρονων και μενω Αθηνα και περιμενω μια πριγκηπισσα να ερθει σε λιγοτερο απο 3 μηνες. Μεσα Ιουνιου μπαινω στον μηνα μου.

Με το καλό σου εύχομαι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα σε όλους κι από εμένα!

τί κάνετε? Μαγειρεύετε? Εμείς σήμερα θα φάμε τα φασολάκια από εχθές, ίσως να ψήσω και κανένα μπιφτεκάκι.

Nina Tom μεγαλούτσικο κήπο έχεις. Εμείς έχουμε 4-5 παρτέρια, το πολύ 10 τμ. Έχουμε όμως και ένα κοινόχρηστο χώρο με τους δίπλα (η αδελφή του άντρα μου) κι εκεί προς τη μεριά μας μπορεί να φυτέψουμε από Σεπτέμβρη κανά-δυο δεντράκια.

Ioanna 81 Το Αποστακτήριο είναι μεζεδοπωλείο ταβέρνα, είχε και ψητά, είχε και μεζεδάκια, ωραίο το φαγητό!!

Nefeli 2014 ωραία εποχή γεννάς, δεν θα φοβάσαι ότι θα κρυώσει το μωράκι σας , ε και τέλος Αυγούστου ή Σεπτέμβρη , μπορεί να πάτε και κάπου κοντά στη θάλασσα ή αν έχετε κανένα χωριό..

Κι εγώ θα ξεκινήσω σιγά σιγά με τα ρούχα γιατί άρχισε να φτιάχνει ο καιρός. Και με τον κήπο σιγά σιγά θα ξεκινήσω..θα αρχίσω με τα αγριόχορτα, παρτεράκι, παρτεράκι θα το πάω..

Καλημέρα σε όλους και πολλά φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!!!

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση σε μικρά και μεγάλα παιδάκια! Επίσης καλή αρχή για τα μικρά σας που ξεκίνησαν πάλι σχολείο!

Αγγελική μου μακάρι να του περάσει γρήγορα του μικρού, αλλά και η κορούλα σου θα πρέπει να προσέχει δύο φορές παραπάνω γιατί έχει και την εκδρομούλα της. Πολύ ωραία τα κεμπάπ σας, όπως έχω πει κι άλλη φορά μ'αρέσει πάρα πολύ που κάθε Σάββατο το οργανώνετε και ψήνετε το βράδυ! Θέλω κι εγώ να κάνω αυτή τη μαργαρίτα με μερέντα, αλλά λέω να κρατηθώ μέχρι τη βάπτιση!

Νίνα πάλι καλά που γλίτωσες την αντιβίωση. Συνάδελφοι και ο σύζυγος που πέρασαν το ίδιο είχαν για 1 μήνα βήχα.... Πολύ ωραία τα φαγάκια σας!!!

Νεφέλη με το καλό να δεχτείτε την πριγκίπισσα σας!!! Είναι πολύ ωραίο φόρουμ! Κι εγώ κόλλησα όταν περίμενα τη μελένια μου και από τότε μπαίνω καθημερινά με μόνη εξαίρεση την τελευταία περίοδο που με έχουν ζορίσει αρκετά στη δουλειά και έχω παράλληλα την προετοιμασία της βάπτισης. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα σε σώσει! Κι εμείς ξεκινήσαμε να το εφαρμόζουμε απ'όταν ήμουν έγκυος και το ακολουθούμε ακόμη. Έτσι οργανώνεις τα ψώνια σου καλύτερα, δεν κάνεις περιττά έξοδα, υπολογίζεις την ποσότητα του φαγητού και σίγουρα δεν θα καταλήξεις να τρως μόνο μακαρόνια ή μόνο κρέας μέσα στην εβδομάδα.

Φωτεινή τι πρωτότυπο που έβρεξε σε εσάς.... έλα υπομονή που θα πάει θα φτιάξει ο καιρός! Η μικρή ανυπομονούσε να ξεκινήσει το σχολείο; Πάντως είχα διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες ότι έχει κάνει πρόοδο με το φαγητό της. Μπράβο στο κορίτσι! Της άρεσε πολύ της μελένιας μου! Κατεβήκαμε στο χωριό, είδε θαλασσούλα, περπάτησε, έπαιξε, ευτυχώς όλα καλά!

Τζένη, Ιωάννα, Vesy χαίρομαι που διαβάζω τα νέα σας και είστε καλά!

Σάββατο πήγαμε βόλτα στα μαγαζιά αφού δεν είχα πάρει ακόμη φόρεμα για τη βάπτιση γιατί δεν έβρισκα τίποτα που να μου αρέσει. Τελικά βρήκα αυτό ακριβώς που ήθελα και είμαι πολύ χαρούμενη!!!Κυριακή φάγαμε έξω με φίλους το μεσημέρι και μετά το απόγευμα ήρθαν άλλοι φίλοι στο σπίτι, οπότε δεν ησυχάσαμε καθόλου αλλά ήταν ωραία. Χθες έπρεπε να είμαι στο γραφείο από τις 7 το πρωί, ευτυχώς όμως τελείωσα νωρίς. Είχαμε να πάμε στο γιατρό της μικρής, μετά πήγαμε για να μετρήσουν το ποδαράκι της για τα παπούτσια της βάπτισης και κλείσαμε τα μπισκότα με ζαχαρόπαστα που θα έχουμε μαζί με τις μπομπονιέρες.

Μαγειρικά το Σάββατο φάγαμε ψαράκι στο φούρνο, Κυριακή φάγαμε έξω και το βράδυ με τους φίλους σουβλάκια, Δευτέρα μπριζόλες με λαδολέμονο-μουστάρδα και πατάτες. Για σήμερα το μενού έχει χόρτα βραστά.

Πάω για δουλειά και ελπίζω να ξαναμπώ. Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημεραααα

Βρε καλως τον Νικο !!!

Νεφέλη με το καλο το μωρο !!! Εχεις δικιο με το προγραμμα ξενοιαζεις.Ασε που δεν τρως συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια .Εγω εχω στο μυαλο μου το μια μερα κρεας,μια ψαρι,μια κοτοπουλο,μια λαδερο,μια οσπριο,μια ζυμαρικο κ προσπαθθω ετσι να φτιαχνω το πλανο μου.Το εχψ σαν μπουσουλα.Την μια βδομαδα πχ εχω λαδερο μπαμιες την αλλη φασολακια κλπ κλπ .

Αγγελικη ωραιο το μοσχαρακι !! κ εγω σιγα σιγα εχω αρχισει με τα χοντρα μπουφαν που οσο κρυο κ να κανει δεν νομιζω να τα ξαναφορεσουμε!

Στρουμφιτακι με το καλο η βαφτιση! τι ωραιες που ειναι αυτες οι ετοιμασιες!

Νινακι πως εισαι σημερα;Παλι καλα που γλιτωσεςι την αντιβιωση!

Φωτεινη ξεκινησε η μικρη χτες ολα καλα;

Εμεις σημερα τρωμε φασολακια.

Vesy είναι πολύ ωραίο να έχεις χώρο και να μπορείς να φυτέψεις λίγα λουλούδια έστω! Ασχολήσου με τα παρτέρια σου σιγά σιγά!

Στρουμφίτα με γειά το φόρεμα!

Τζενάκι καλημέρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αααα....ξέχασα να σας πω...

Χθες πήρα μια μικρή τριανταφλλίτσα για να "αντικαταστήσω" αυτή που μου είχε πετάξει η μαμά μου πέρυσι και είχα στενοχωρηθεί τόσο πολύ. Τη βρήκα και στο ίδιο χρώμα. Την πήγα στο σπίτι και ενθουσιάστηκε τόσο ο άντρας μου όσο και η μικρή!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Vesy είναι πολύ ωραίο να έχεις χώρο και να μπορείς να φυτέψεις λίγα λουλούδια έστω! Ασχολήσου με τα παρτέρια σου σιγά σιγά!

Στρουμφίτα με γειά το φόρεμα!

Τζενάκι καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...