Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Νίνα μου περαστικά σου! Νομίζω πως αφού έκανες πυρετό θα πρέπει να πάρεις αντιβίωση Ξαναμίλα με τον γιατρό.

Αφροδιτάκι κι εσύ να τους χαίρεσαι όλους!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα!

βλέπω ότι περάσατε όλοι πολύ όμορφα και χαίρομαι. Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά!

Εγώ σήμερα έκανα κοτόπουλο στο τηγάνι με πιπεριές, κρεμμύδια, σόγια και ρυζάκι και λίγο κοτόπουλο που έμεινε έκανα σαλάτα ceasars με κρουτόν από ψωμί του τοστ. Η σαλάτα πολύ ωραία!

Φιλιά πολλά σε όλες και όλους..

Και του χρονου να ειστε καλα! Ωραιο φαγητακι εκανες!!!

Τώρα μόλις χαλάρωσα λιγάκι!

Λοιπόν περάσαμε πολύ ωραία! Καταρχήν μας έκανε πολύ ωραίο καιρό και ο μικρός δεν μαζευόταν!

Ψήσαμε αρνάκι στην σούβλα, κοντοσούβλι, τσουγκρίσαμε τα αυγουλάκια μας, την παραδοσιακή μαγειρίτσα, τζατζικάκι και μπόλικη σαλατούλα.

Βλεπω ολοι εχουμε φαει του σκασμου

Χαίρομαι που περάσατε όλοι και όλες καλά!

Τζενάκι περαστικά στον γιόκα σου!

Ιωάννα και η πεθερά μου με αντιβίωση κατάφερε να γλυτώσει από τον βήχα!

Ναι μονο ετσι γλυτωνεις τελικα. Μετα απο 15 μερες λεω πως ειμαι καλα

Το Εβιράκι μας θα απολαμβάνει την επανένωση της οικογένειάς της αυτές τις μέρες! Κι αν δεν κάνω λάθος η μεγάλη Εβιρινά θα φιλοξενούσε και μία φίλη της οπότε σίγουρα θα είναι στους δρόμους για ξενάγηση!

Αχ ειχα ξεχασει οτι θα φιλοξενει

Πολλά φιλάκια σε όλες!

Καλημέρα. Βλέπω επιστρεψαμε ολες!

Χαιρομαι που περασατε ομορφα. Και του χρόνου με υγεια!

Τι ωραιες μερες κανει! Ελπίζω να κρατησουν.

Και του χρονου Φωτεινη και να ειστε ολοι μαζι στην Αθηνα

Ιωαννα μου να χαιρεσαι το γιοκα σου!

Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα

Τζενακι περαστικά στον δικο σου! Πως ειναι σημερα; Συνηλθε λιγο;

Νινα πως εισαι εσυ; Μηπως να πηγαινες σε γιατρο για να μην ταλαιπωρεισαι;

Αγγελικη οντως εκανε ωραιες μερες.

Σμουρφιτα με το καλό να επιστρεψετε κι εσεις!

Vesy μπραβο για την ορεξη σου στη μαγειρικη.

Εμεις τις προηγουμενες το αρνακι που εφερα απο το χωριο το καναμε με μακαρονια κι ετσι κατεληξα να τρωω τεσσερις συνεχομενες μερες αρνακι. Σημερα ειπα στη γιαγια να φτιαξει φακες για να συνελθουμε λιγο αλλά τις ζηταει κι η μικρη (!!!!!!). Πρεπει να ανασκουμπωθω να αρχισω να μαγειρευω και να μπουμε ξανα σε προγραμμα αλλά προβλέπω να το αργανωνω απο αυριο οποτε θα ψωνισω και το ΣΚ.

Πωπω πολυ αρνι βρε παιδι μου. Καλα εκανες και το γυρισες στο οσπριο

Φιλια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Μύρισε άνοιξη για τα καλά νομίζω! Τι ωραία!

Σήμερα το μενού μας έχει χορτοσπανακόριζο. Είναι λίγο σπανάκι που φέραμε από το χωριό μαζί με χόρτα από τον κήπο μας. Χρειάζεται και λίγη αποτοξίνωση από την κρεατοφαγία των τελευταίων ημερών.

Εννοειται πως χρειαζεται αποτοξινωση

Vesy ωραίους αυτοσχεδιασμούς κάνεις στην κουζίνα!

Φωτεινούλα ξεκίνησε η μικρή σταθμό ή όχι ακόμη? Μπράβο της που ξεκίνησε να τρώει κι άλλα φαγητά!

Σας φιλώ όλες και πάω να δουλέψω....

Καλη συνεχεια!

Καλημέρα σας, Χρόνια Πολλά σε όλους.

Να έχουμε την υγεία μας και να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας.

Χρονια πολλα και του χρονου!

Καλημέρα κορίτσια!

Μπαίνω στα γρήγορα να σας πω ότι το κρύωμα χειροτέρεψε και είμαι κρεβατωμένη:(... πήγα στο γιατρό χτες και είπε ότι είναι μία ίωση που έχει χτυπήσει το αναπνευστικό μου... δεν μου έδωσε αντιβίωση προς το παρόν, μόνο σταγόνες για τα αυτιά και σπρέι για τη μύτη... αλλά σήμερα ξύπνησα με 38 πυρετό και βήχα δυνατό! Άμα είμαι καλύτερα, θα μπω αργότερα να σας διαβάσω.

Φιλιά.

Αχ ποσο πολυ σε νιωθω. Αν δεις οτι δεν περναει μια δυο μερες πηγαινε και παρε αντιβιωση, ειναι ατιμο πραγμα

Τζενη πως παει το παιδι?

Καλημερααα! κ πολυ ωραια μερα σημερα επιτελους!!

Εμεις ειμαστε καλα ! Απο χτες το μεσημερι ο μικρος μαλλον συνηλθε κ δεν εχει ξανακανει τιποτα.Ας ελπισουμε οτι τελειωσε.Εφαγε κιολας χτες το βραδυ.Βεβαια ακομα δεν εχει ορεξη πολυ για φαγητο συν το γεγονος οτι φοβαται να φαει η να πιει κατι μην τυχον κ ξανακανει εμετο ... ουτε καν γαλα ... Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα σας!

Νινακι μου περαστικα κ καλη αναρωση! Ατιμη η βρωμοιωση!

Vesy πολυ ωραια φαγητα!

Αγγελικη ιδιο μενου εχουμε σημερα κ ειναι οτι πρεπει μετα απο τοσα κρεατα!

Φωτεινη πολυ αρνι ε; ολοι μας νομιζω αλλα δεν πειραζει ωραιο ειναι!!! κ οι φακες μια χαρα! μπραβο στην κουκλα μας που αρχισε να τρωει! μου δινεις χαρα κ ελπιδες!

Ιωαννακι τι ωραια φαγητα! το ενα πιο ωραιο απο το αλλο! κ δεν ειναι σε ιδιο φαγητο ο κιμας οποτε δνε θα ειναι βαρετος!

Αφροδιτακι Χρονια πολλα !!

Εμεις σημερα σπανακορυζο κ ο μικρος κοτοσουπα.

Γεια σας κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, είναι αν θα με πιάσει η όρεξη να μαγειρέψω.. Αν έχω κέφι, μπαίνω στο internet και ψάχνω συνταγές, σήμερα ας πούμε δεν είχα πολύ χρόνο και φάγαμε το χτεσινό, κοτοπουλάκι με ρυζάκι. Έχω κολλήσει λίγο και δεν μπορώ να σκεφτώ το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας, τί να μαγειρέψω δηλαδή. Θα μπω αύριο internet να ψάξω λίγο και να φτιάξω το προγραμματάκι μου για να πάμε και super market.

Πώς είστε εσείς?

Nina-Tom είσαι καλύτερα? Περαστικά από εμένα.

Φιλιά πολλά σε όλους, Καλό βράδυ!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τι κάνετε? Τι ωραία που έχει ζεστάνει ο καιρός! Έχουν ανθίσει και τα λουλούδια στο μπαλκόνι μου και πολύ το χαίρομαι!

Σήμερα τρώμε φαγητάκια που έχουν μείνει από προηγούμενες μέρες. Το απόγευμα θέλω να βγάλω κι εγώ ένα πλάνο για το τι θα φάμε μέσα στην εβδομάδα. Και φυσικά θα προκύψει και η σχετική λίστα του σούπερ μάρκετ.

Πάω να δουλέψω και τα ξαναλέμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα !! αντε επιτελους Παρασκευη κ ηλιος !!!

Εμεις σημερα τρωμε γεμιστα.Εγω το εβγαλα το πλανο μου χτες, σας το γραφω για να παρετε αν θελετε καμια ιδεα.

Σαββατο Ψαρια με σαλατα κ πατατες βραστες

Κυριακη ειμαστε καλεσμενοι σε γιορτη

Δευτερα σουτζουκακια με ρυζι

Τριτη φασολακια

Τεταρτη κοτοπουλο με πατατες

Πεμπτη αρακα

Παρασκευη σουφλε ζυμαρικα

ισως αλλαξει σε σειρα καποια μερα θα δω

Καλημέρες!

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά! Επανέρχομαι αργά και σταθερά:)... σήμερα λίγο καλύτερα... χτες πήγα στο γιατρό τελικά, μου έγραψε αντιβίωση, αλλά θα την πάρω εάν κάνω πυρετό πάλι, πράγμα το οποίο ευτυχώς δεν συνέβη:D

Χτες έκανα κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια... είχα βέβαια πρόταση από την πεθερά να μου μαγειρέψει, αλλά αφού ένιωσα καλύτερα, προτίμησα να το κάνω εγώ... σήμερα θέλω να κάνω τσουρέκια με την συνταγή του Άκη... για να δούμε αν θα τα καταφέρω.

καλημεραααα !! αντε επιτελους Παρασκευη κ ηλιος !!!

Εμεις σημερα τρωμε γεμιστα.Εγω το εβγαλα το πλανο μου χτες, σας το γραφω για να παρετε αν θελετε καμια ιδεα.

Σαββατο Ψαρια με σαλατα κ πατατες βραστες

Κυριακη ειμαστε καλεσμενοι σε γιορτη

Δευτερα σουτζουκακια με ρυζι

Τριτη φασολακια

Τεταρτη κοτοπουλο με πατατες

Πεμπτη αρακα

Παρασκευη σουφλε ζυμαρικα

Τζένη ευχαριστούμε για τις ιδέες! ειδικά αυτή της Κυριακής:tongue:χα χα!

ισως αλλαξει σε σειρα καποια μερα θα δω

Καλημέρα!!!

Μπαίνω στα πολύ πεταχτά...

Απ'όταν γυρίσαμε δεν έχω προλάβει να πω ούτε το όνομά μου :confused:

Ήρθα και στο γραφείο και επικρατούσε ένας πανικός. Γυρνάω στο σπίτι και δεν κάθομαι παρά μόνο όταν πια έρθει η ώρα του ύπνου. Αφού έχει αρχίσει και με πονάει η πλάτη και τα πόδια μου. Ελπίζω τώρα το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστώ λίγο.

Αυτές τις μέρες τα φαγητά μας ήταν λίγο πρόχειρα αφού ούτε εγώ είχα χρόνο για μαγείρεμα ούτε ο σύζυγος ο οποίος κυνηγάει τη μικρή πέρα-δώθε. Οπότε είχαμε άφθονες σαλατούλες και ψητό κοτοπουλάκι συνοδεία. Να δω κι εγώ αν θα καταφέρω να βγάλω εβδομαδιαίο πρόγραμμα το απόγευμα μπας και οργανωθούμε λίγο.

Πάω για δουλειά και ελπίζω να ξαναμπώ αργότερα.

Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Τι κανετε κοριτσια?

Τι ωραιος καιρος! Εχτες ειχα παει με το παιδακι μου στα Σπατα στο εκπτωτικο και το καταχαρηκε.

Μακαρι Νινα μη χρειαστει να παρεις αντιβιωση και να συνελθεις γρηγορα!

Smyrfita μαλλον πρεπει να ριξεις τους τονους και να ξεκουραστεις. Οσο για τα φαγητα δεν πειραζει που ειναι προχειρα αφου τρεχεις ολη μερα!

Τζενη το προγραμμα σου ειναι πολυ καλο και θα αντιγραψω αυτο της Κυριακης:)

Αγγελικη ειναι πανεμορφα τωρα τα λουλουδια, εχει αρχισει και μειωνεται και η γυρη και ειναι καλυτερα

Φωτεινη, Εβιρι, Vesy και οποιον αλλο ξεχναω την καλημερα μου!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σημερα νοιωθω σαν να τελειωσαν επισημα οι διακοπες του Πασχα αφου ξεκινησαν και τα σχολεία.

Νινα μου περαστικά σου! Πως εισαι; Τη γλίτωσες την αντιβίωση;

Σμουρφιτα μου ξεκουραστηκες καθολου το ΣΚ; Αυτο το τρεξιμο μετα την αδεια μπορει να με σκοτωσει αλλά τι να κάνουμε. Πως φανηκε το Πασχα στη μελένια σου;

Τζενακι ο μικρος συνηλθε; Ευτυχως δεν του κρατησε πολύ.

Vesy εγω πραγματικα σε χαιρομαι που το ψαχνεις ακομα και μεσω Internet για το φαγητο. Εγω υπαρχουν στιγμες που βαριεμαι ακομα και να διαβασω συνταγες οχι να φτιαξω.

Ιωαννα πως ειστε; Ευχαριστηθηκατε τον καλό καιρο το ΣΚ;

Αγγελικη τι νέα; Η μικρη σημερα ξεκινα σχολείο καθως το προνηπιο που πηγαινει ειναι στο νηπιαγωγειο. Ευτυχως γιατι τις τελευταιες μερες μας ειχε φερει ολους στα ορια μας με την γκρινια της.

Εβιρακι πως τα περνας με τις κορουλες σου;

Νικο τι μας ετοιμαζεις;

Λοιπον για το Σαββατο ειχε φτιαξει η γιαγια απο την Παρασκευη το βραδυ γιουβαρλάκια με πατατες γιαχνι γιατι το Σαββατο το πρωι θα λειπαμε σε κατι δουλειες. Σαββατο βραδυ ημαστε καλεσμενοι οπότε φαγαμε εξω. Την Κυριακή ειχαν περισσεψει γιουβαρλάκια οπότε εφτιαξα και λιγα τορτελινια με κρεμα γαλακτος που αρεσουν σε εμενα αλλά δεν αρεσουν σε ολους. Για σημερα λιγα περισσευματα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Α και κατι που ξεχασα!

Το ΣΚ ειχε ωραιο καιρο. Το Σαββατο ωραιοτατη λιακαδα, χτες λιγο θολουρα αλλά καλά. Σημερα το πρωι μαντεψτε: έβρεξε. Ετσι για να μην ξεχνιομαστε βρε παιδι μου

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους!

Το σ/κ περασαμε ωραια αλλα μου τη δινει που ο καιρος χαλασε παλι, εχτες εβρεξε και λιγο οπως και σημερα που βγηκα πριν λιγο εξω κι εβρεχε. Τωρα βγαζει λιγο ηλιο.

Το Σαββατο φαγαμε μουσακα που ειχε μεινει απο την Παρασκευη κι εχτες μπουτακια κοτοπουλο με σαλτσα bbq και ρυζι αναμεικτο, για σημερα εχουμε φακες!

Φωτεινη δεν ηθελε ο καιρος να σας αφησει με το παραπανο γι αυτο ειπε να βρεξει λιγακι! Πραγματικα αν τους πιασει η γκρινια ωρες ωρες σου γυριζει το ματι και λες αντε να πανε και λιγο σχολειο

Νινα, σμουρφιτα, Τζενη, vesy, Αγγελικη, Εβιρι τι μου κανετε?

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε

Φωτεινη παλι καλα που ανοιξαν τα σχολεια αλλιως την ειχαμε ασχημα.Εμενασ παρολο που ηταν σχεοδν ολη μερα εξω κ παλι απο την κουραση του παιχνιδιου ο μεγαλος ειχτε τετοια γκρινια που ελεγες το γλιτωνω δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικο.

Ιωαννακι τι ωραιος ο μουσακας! Ρε συ παει ο καιρος τρελαθηκε.Χτες ειμασταν ολη μερε με τα κοντομανικα κ το απογευμα ηθελες μπουφαν χειμωνιατικο χοντρο!!

Εβρεξε λιγο ισα ισα για να μου γινει ατο αυτοκινητο απο μαυρο κιτρινο.

Σημερα τρωμε μπουτια κοτοπουλο με πατατες με πορτοκαλι & μουσταρδα.

Εχω μαγειρεψει απο χτες το πρωι για αυριο κ μεθαυριο ,εχω κανει κ κεικ οποτε μονο το συμπληρωματικο ρυζι θα κανω αυριο κ λιγα γιουβαρλακια του μικρου κ μετα απο Τεταρτη παλι μαγειρεμα.

΄Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Τι ωραίος καιρός ήταν αυτόε το Σαββατοκύριακο? Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε χάλασε πάλι...:rolleyes:

Ο μικρός είναι άρρωστος από χτες το απόγευμα. Είναι κόκκινος ο λαιμός του και πονάει και ανεβάζει πυρετό. Ευτυχώς όχι πάνω από 38,5. Θα περιμένω μέχρι το απόγευμα και θα τηλεφωνήσω στον γιατρό.

Ελπίζω να μην κολλήσει την κόρη μου η οποία την Πέμπτη το πρωί φεύγουν για την τριήμερη εκδρομή τους.

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Τι Σάββατο το μεσημέρι είχαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με σαλατούλα ντομάτα. Το βράδυ έφτιαξε ο άντρας μου κεμπάπ με κιμά που είχε αγοράσει από τον χασάπη κι εγώ έψησα πιτούλες και τηγάνισα πατάτες. Μας τα σέρβιρε ο άντρας μου με συνοδεία γιαουρτιού και ντοματούλας. Ήταν πολύ νόστιμα!

Την Κυριακή το μεσημέρι έφτιαξα μπιφτέκια στον φούρνο με πατάτες και για επιδόρπιο έφτιαξα την μαργαρίτα από σφολιάτα και μερέντα της Έβιρι. Μόλις και μετά βίας έχουν μείνει 2-3 κομμάτια ακόμη!

Για σήμερα μαγείρεψα κοκκινιστό μοσχαράκι και η πεθερά μου θα φτιάξει μακαρονάκια για συνοδευτικό μήπως φάει και λίγο ο μικρός.

Αυτά τα νέα μας για την ώρα...

Επιστρέφω στην δουλειά κι ελπίζω να ξαναμπώ αργότερα για σχολιασμό.

ΠΟλλά φιλάκια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κι από εμένα και Καλή εβδομάδα!!

τί κάνετε? Εμεις καλά είμαστε..το σαββατοκύριακο δεν κάναμε πολλά από μαγείρεμα, το Σάββατο φάγαμε κάτι υπολείμματα και χθες Κυριακή φάγαμε έξω στο Αποστακτήριο (είναι στην Πλατεία Τσαχπίνη) στη Νέα Ερυθραία για όσους τους ενδιαφέρει μία βόλτα προς τα βόρεια.

Κάναμε μόνο μαζί με τον άντρα μου ένα κέικ καρότου το Σάββατο, που η συνταγή που είχαμε μας το έβγαλε προς καρυδόπιττα :-P.

Σήμερα θα κάνω φασολάκια...εύκολο!

Αγγελική 2 περαστικά εύχομαι! Αυτό το γλυκό με τη Μερέντα φαίνεται πολύ ωραίο..Θέλω κι εγώ να μπω στο μπλογκ της Εβιρι..μόλις μπει μπορεί να μου το πει..

Ggeny καλή αρχή με τα σχολεία!

Ioanna 81 κι εγώ δεν μπορώ που χάλασε ο καιρός..ενώ δεν με κουράζουν τόσο τα δίδυμα με κουράζει η κλεισούρα..κουράζομαι ψυχικά με το μέσα. Αλλά πού θα πάει? Τελειώνει κι ο Απρίλης!

Φωτεινή 763 είμαστε συνονόματες χιχιχι :tongue:

Nina Tom πώς είσαι με το κρύωμα? Καλύτερα? Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί έγραφες πως έκανες κήπο. Έχεις μεγάλο κήπο? Με λαχανικά και λουλούδια? Εγώ είχα βάλει κάτι τριανταφυλλιές και άλλα λουλουδάκια σε τρία τέσσερα παρτεράκια που έχουμε αλλά τώρα τον έχω λίγο απεριποίητο.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με μαγείρεμα.Εσείς σκέφτεστε καθόλου να μαζέψετε τα χειμωνιάτικα ρούχα ή σας φαίνεται λίγο νωρίς? Εγώ λέω σιγά σιγά να ξεκινήσω..λίγο λίγο όμως, τη μία μέρα τα μπλουζάκια, την άλλη τα φορέματα ε..σε καμιά δεκαριά μέρες να έχω τελειώσει!:shock:

Καλησπέρα και πολλά φιλιά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...