Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας και Χρόνια Πολλά!!!

Χριστός Ανέστη με υγεία κι αγάπη!

Θα σας πω το πρόγραμμα από τις βόλτες μας (αντί για τα μαγειρέματα) αυτή την φορά. Λοιπόν το Μεγάλο Σάββατο πήγαμε μία βολτίτσα στην Πλάκα (ωραία και με πολλούς τουρίστες με σορτσάκια και πεδιλάκια), χθες πήγαμε μετά το φαγητό στη Νέα Μάκρη για καφέ σε κάτι φίλους και σήμερα στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Nina-Tom περάσατε ωραία με το σύζυγο? Μας έκανε και ωραίο καιρό!

Nefeli 2014 με το καλό το μωράκι σου. Αγοράκι ή κοριτσάκι περιμένεις?

Οι υπόλοιποι πώς τα περάσατε; Νομίζω ότι από αύριο θα πρέπει να αρχίσουμε να μαγειρεύουμε κάτι πιο διαιτητικό..να βγουν από το συρτάρι οι διαιτητικές συνταγές. Εμένα νομίζω ότι την ζημιά μου την έκανε η Μεγάλη Εβδομάδα που με τη νηστεία έτρωγα πολύ παραπάνω. Και μας έχουν μείνει και ένα τέσσερα αυγά σοκολατένια και δύο γλυκά.

Φιλιά πολλά σε όλους, Καλή επιστροφή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα! Χριστός Ανέστη! Υγεια, Αγάπη και Ευτυχία σε ολες και όλους!

Τι μου κάνετε; Πως τα περασατε; Εμεις καλά περασαμε, οικογενειακά. Πηγαμε στο χωριο του αντρα μου, ψησαμε το πατροπαραδοτο αρνακι, καναμε το κοκορετσακι μας κι ολα καλά. Ευτυχως δεν εβρεχε κι ετσι πηγαν τα παιδια και καμια βολτιτσα, επαιξαν και το ευχαριστηθηκαν. Και του χρονου να ειμαστε καλά. Παντως φετος αισθανομαι οτι δεν το παρακανα στο φαγητο. Λετε να μου βγει σε καλό; Καλοκαιρι ερχεται...

Χτες το βραδυ επιστρεψαμε, ευτυχως και στο δυο ταξιδια μας δεν ειχε κυμα και δεν ταλαιπωρηθηκαμε. Σημερα στη δουλεια ξανά (αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα καθολου ορεξη). Δεν εχω να πω πολλά μαγειρικα γιατι δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα. Κυνηγουσα τον μικρο μου. Α και το σημαντικοτερο: η μικρη δοκιμασε χταποδακι κοκκινιστο στη γιαγια της!!!! Κι εφαγε κι αρνακι.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!

Πώς περάσατε? Ψήσατε, ήπιατε? Εμείς περάσαμε χαλαρά, μπορώ να πω... φάγαμε έξω με τον σύζυγο, καθώς τα σχέδια για ψήσιμο στο σπίτι ναυάγησαν... αλλά τελικά ήταν η καλύτερη ιδέα, καθώς είμασταν και οι δύο κρυωμένοι, οπότε τρώγοντας έξω, δεν χρειάστηκε να κουραστούμε στο σπίτι με ετοιμασίες και ξεκουραστήκαμε αρκετά... χορτάσαμε πολύύύ ήλιο, με καφεδάκια έξω... εγώ δυστυχώς είμαι ακόμα χάλια... με πολύ μπούκωμα όλη μέρα, ξερόβηχα και από χτες πονάνε τα χέρια και τα πόδια μου... μάλλον δεν τον γλυτώνω το γιατρό:(

Από φαί, χτες είχα λίγο κρέας από το σουβλιστό της Κυριακής, το οποίο το έβαλα στο φούρνο με χυμό πορτοκαλιού, μουστάρδα, λάδι και αλατοπίπερο και έγινε λουκούμι... έφαγα 3 φέτες ψωμιού, βουτώντας μέσα!

Για σήμερα δεν ξέρω τι θα κάνω... προς το παρόν, δεν έχω κουράγιο για τίποτα... πάω να κάνω εισπνοές με θυμάρι και λεμόνι, που διάβασα στο ίντερνετ, μήπως ξεμπουκώσω λίγο.

Φιλιά σε όλους.... ίσως ξαναμπώ αργότερα.

καλημερα καλημερα κ Χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη! Η εγκυουλες με το καλο κ τα αρρωστακια περαστικα!!

Γυρισαμε κ εμεις χτες βραδυ σκασμενοι απο το φαγητο κ χορτασμενοι απο βολτες !!

Απο σημερα τα κεφαλια κ τα πιρουνια μεσα !!!

Θα επιστρεψω αργοτερα για σχολιασμο

Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά! Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε τις οικογενειες σας!!!

Κορίτσια εμείς αύριο επιστρέφουμε, οπότε αύριο βράδυ θα διαβάσω τα νέα σας.

Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στην παρεουλα μου! Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη με υγεια κι ευτυχια στις οικογενειες σας!!! Περασατε καλα?

Εμεις περασαμε ομορφα ψησαμε παιδακια, κοκορετσια, λουκανικα, μπιφτεκια και φαγαμε του σκασμου! Ευτυχως ειχε ομορφες μερες

Βεβαια εκανα και μια βολτα προς το νοσοκομειο γιατι δεν αντεχα αλλο με το κρυολογημα και με την αντιβιωση εχω ισιωσει επιτελους.

Φωτεινη εκανε προοδο η μικρη ε? Παντα τετοια

Νινα περαστικα, πραγματικα σε νιωθω. 15 μερες ημουν χαλια που απο τον πολυ βηχα με επιασε τετοιος πονος στην πλατη και στο στηθος που νομιζα οτι ειχα σπασμενο πλευρο. Αν δεις οτι δεν καλυτερευεις πηγαινε στο γιατρο.

Η Εβιρι χαθηκε τελειως?

Εχτες ηταν επισης μια ομορφη μερα γιατι γιορταζε το εκκλησακι που εχουμε στο σπιτι και ειχαμε λειτουργια, ευτυχως ειχε πολυ ομορφη μερα κι επισης γιορταζε και το παλικαρι μου το 2ο ονομα του!

Αντε να επιστρεψετε ολες να μας πειτε τα νεα σας!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!

Πρώτη μέρα στην δουλειά για μένα και μου κακοφαίνεται....

Μπήκα να σας πω τις ευχές μου και να δηλώσω παρόν και πάω να συνεχίσω την δουλειά!

Ευελπιστώ να διαβάσω τα νέα σας μέσα στην μέρα και να μπορέσω να σχολιάσω.

Επιστρέφω....;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημεραααα

Αυπνη εντελως κ δουλεια στο φουλ.Ο μικρουλης μου αρρωστησε κ κανει εμετο κ διαρροια. ειναι χαλια το καημενο ...

Ιωαννακι μου να τον χαιρεστε τον γιοκα σας!!!

Εμεις σημερα μοσχαρακι σουπα ...

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!

Πρώτη μέρα στην δουλειά για μένα και μου κακοφαίνεται....

Μπήκα να σας πω τις ευχές μου και να δηλώσω παρόν και πάω να συνεχίσω την δουλειά!

Ευελπιστώ να διαβάσω τα νέα σας μέσα στην μέρα και να μπορέσω να σχολιάσω.

Επιστρέφω....;)

Γεια σου Αγγελικη! Κι εμενα μου κακοφαινεται σημερα που ηρθα για δουλεια. Περασατε καλα?

καλημεραααα

Αυπνη εντελως κ δουλεια στο φουλ.Ο μικρουλης μου αρρωστησε κ κανει εμετο κ διαρροια. ειναι χαλια το καημενο ...

Ιωαννακι μου να τον χαιρεστε τον γιοκα σας!!!

Εμεις σημερα μοσχαρακι σουπα ...

Καλημερα Τζενη! Ωχ τον καημενο περαστικα , ελπιζω να μην κρατησει πολυ!

Σ ευχαριστω για τις ευχες!

Εμεις σημερα τρωμε μπιφτεκια, αυριο κανελονια και μεθαυριο μουσακα. Πως το καταφεραμε να τρωμε καθε μερα κιμα δεν το καταλαβα. Εχτες φαγαμε τουρλου!

Τώρα μόλις χαλάρωσα λιγάκι!

Λοιπόν περάσαμε πολύ ωραία! Καταρχήν μας έκανε πολύ ωραίο καιρό και ο μικρός δεν μαζευόταν!

Ψήσαμε αρνάκι στην σούβλα, κοντοσούβλι, τσουγκρίσαμε τα αυγουλάκια μας, την παραδοσιακή μαγειρίτσα, τζατζικάκι και μπόλικη σαλατούλα.

Χαίρομαι που περάσατε όλοι και όλες καλά!

Τζενάκι περαστικά στον γιόκα σου!

Ιωάννα και η πεθερά μου με αντιβίωση κατάφερε να γλυτώσει από τον βήχα!

Το Εβιράκι μας θα απολαμβάνει την επανένωση της οικογένειάς της αυτές τις μέρες! Κι αν δεν κάνω λάθος η μεγάλη Εβιρινά θα φιλοξενούσε και μία φίλη της οπότε σίγουρα θα είναι στους δρόμους για ξενάγηση!

Πολλά φιλάκια σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

βλέπω ότι περάσατε όλοι πολύ όμορφα και χαίρομαι. Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά!

Εγώ σήμερα έκανα κοτόπουλο στο τηγάνι με πιπεριές, κρεμμύδια, σόγια και ρυζάκι και λίγο κοτόπουλο που έμεινε έκανα σαλάτα ceasars με κρουτόν από ψωμί του τοστ. Η σαλάτα πολύ ωραία!

Φιλιά πολλά σε όλες και όλους..

Καλημέρα. Βλέπω επιστρεψαμε ολες!

Χαιρομαι που περασατε ομορφα. Και του χρόνου με υγεια!

Τι ωραιες μερες κανει! Ελπίζω να κρατησουν.

Ιωαννα μου να χαιρεσαι το γιοκα σου!

Τζενακι περαστικά στον δικο σου! Πως ειναι σημερα; Συνηλθε λιγο;

Νινα πως εισαι εσυ; Μηπως να πηγαινες σε γιατρο για να μην ταλαιπωρεισαι;

Αγγελικη οντως εκανε ωραιες μερες.

Σμουρφιτα με το καλό να επιστρεψετε κι εσεις!

Vesy μπραβο για την ορεξη σου στη μαγειρικη.

Εμεις τις προηγουμενες το αρνακι που εφερα απο το χωριο το καναμε με μακαρονια κι ετσι κατεληξα να τρωω τεσσερις συνεχομενες μερες αρνακι. Σημερα ειπα στη γιαγια να φτιαξει φακες για να συνελθουμε λιγο αλλά τις ζηταει κι η μικρη (!!!!!!). Πρεπει να ανασκουμπωθω να αρχισω να μαγειρευω και να μπουμε ξανα σε προγραμμα αλλά προβλέπω να το αργανωνω απο αυριο οποτε θα ψωνισω και το ΣΚ.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Μύρισε άνοιξη για τα καλά νομίζω! Τι ωραία!

Σήμερα το μενού μας έχει χορτοσπανακόριζο. Είναι λίγο σπανάκι που φέραμε από το χωριό μαζί με χόρτα από τον κήπο μας. Χρειάζεται και λίγη αποτοξίνωση από την κρεατοφαγία των τελευταίων ημερών.

Vesy ωραίους αυτοσχεδιασμούς κάνεις στην κουζίνα!

Φωτεινούλα ξεκίνησε η μικρή σταθμό ή όχι ακόμη? Μπράβο της που ξεκίνησε να τρώει κι άλλα φαγητά!

Σας φιλώ όλες και πάω να δουλέψω....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μπαίνω στα γρήγορα να σας πω ότι το κρύωμα χειροτέρεψε και είμαι κρεβατωμένη:(... πήγα στο γιατρό χτες και είπε ότι είναι μία ίωση που έχει χτυπήσει το αναπνευστικό μου... δεν μου έδωσε αντιβίωση προς το παρόν, μόνο σταγόνες για τα αυτιά και σπρέι για τη μύτη... αλλά σήμερα ξύπνησα με 38 πυρετό και βήχα δυνατό! Άμα είμαι καλύτερα, θα μπω αργότερα να σας διαβάσω.

Φιλιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...