Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια κ καλη Μ.Εβδομαδα!

Κρυο παλι , ελεος!!!

Ναι κοριτσακι τα ζουζουνακια εφυγαν χτες για τους παπουδες.Την Πεμπτη μαλλον θα παμε κ εμεις αργα το βραδυ .

Εγω σας ξεσηκωσα για την συναντηση αλλα δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω.Η εβδομαδα αυτη κ η επομενη θα ειναι πολυ δυσκολες για εμενα μια κ μας ανακοινωσαν πως πρεπει να ξεχασουμε το 8ωρο μεχρι να ολοκληρωθουν καποια πραγματα ....

Νινακι να τον χαιρεστε το μπαμπα!

Ιωαννα μου περστικα βρε κοριτσι !!

Αγγελικη κ εγω το Σαββατο , ετοιμαζα τα παιδια κ σιδερωσα 2 λεκανες.Παλι βεβαια εχω αλλη μια που επλυνα σεντονια κ πετσετες αλλα το σιδερο δεν τελειωνει ποτε για εμας.Εσεις θα πατε Ευβοια για Πασχα; τα παιδια ;

εγω πηγα χτες στην βαφτιστηρουλα μου ! Πολυ ωραια περασαμε!

Το Σαββατο εφτιαξα χαλβα σιμιγδαλενιο κ σταφιδοψωμα κ πηραν μαζι τα παιδια.Κρατησα κ λιγη ζυμη κ τους εκανα απο ενα λαζαρακι λογω της ημερας.

Εφτιαξα κ ενα κεικ νηστισιμο απο τις συνταγες παρεας με σπραιτ κ καρυδα, πολυ ωραιο!!!

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε κοτοπουλο με πατατες κ χτες μονη μου τσιπουρα με κολοκυθακια βραστα.Για σημερα ρεβυθια με κριθαρακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή βδομάδα και από μένα.

Τελικά βλέπω χειμωνιάτικο Πάσχα να κάνουμε... παρόλο που είπε σήμερα ότι θα έχει ανεβασμένη θερμοκρασία και σχετικά καλό καιρό, είναι καθαρά φθινοπωρινός καιρός:mad:... και η ΕΜΥ δεν ξέρει τι λέει πλέον!

Σήμερα θα κάνω μακαρονάδα και αν προλάβω θα κάνω νηστίσιμο τσουρέκι... αν και θα ήθελα να το αποφύγω, γιατί η ζυγαριά χτες έδειξε λίγα κιλά παραπάνω;), αλλά δύσκολο το βλέπω να κρατηθώ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως ειστε;

Ιωαννα μου περαστικά! Ελπιζω να μην επηρεασε τη συνεντευξη η κατασταση της υγειας σου. Πως εισαι σημερα; Ελπίζω να μην κολλησε ο μικρος.

Στρουμφιτα μου εννοειται οτι χρειαζεσαι αδεια για τη βαφτιση. Τι βλακειες που κανουν μερικοι εργοδοτες (ή και συναδελφοι οπως συμβαινει αλλού). Θα την κανεις επαρχια και μετα θα τρεχεις και στους δρομους για να επιστρεψεις; Έλεος!

Νινα ωραια θα ηταν για τον μπαμπα σου που μαζευτηκατε ολοι! Να τον χαιρεστε και να περασει ομορφα τα υπολοιπα πολλά χρονια της ζωης του! Πως αντεδρασε; Σε ευχαριστώ πολύ... χάρηκε σίγουρα, αλλά δεν είναι πολύ εκφραστικός χαρακτήρας.... ήταν και λίγο ζόρικη μέρα χτες... είχε υπερένταση...Φανταζομαι τη χαρα της βαφτιστηρας σου. Ναι! ήταν πολύ χαρούμενη... όπως και εγώ:P.. μία από τις επόμενες μέρες, θα πάω από το πρωί να κάτσουμε, αφού δεν έχει σχολείο. Το βιβλίο του Νικου οντως ειναι πολύ ωραιο.

Νικο πως εισαι;

Vesy και του χρονου με υγεια να ξαναφτιαξεις κουλουρακια! Κι εγω τα εφτιαξα χτες το πρωι τελικά με τη βοηθεια της κορης μου. Και τα δικα μας εγιναν πολυ ωραια. Και του χρόνου!!! με υγεία!

Αγγελικη δινει η μικρη εξετασεις ε; Δεν πειραζει οπου κι αν ειστε αρκει να περασετε ωραια.

Το Σαββατο φαγαμε διαφορα καθως ειχε και καποια περισσευματα. Χτες φαγαμε ψαρι (τσιπουρα και γλωσσα για τα παιδια) με σαλάτα λόγω της ημερας. Για σημερα λεμε φακες.

Ξαναχαλασε ο καιρος και μου τη δινει. Απο χτες βρεχει....

Φιλια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει γεμιστά. Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε θράψαλα τηγανιτά με πατατούλες και το βράδυ ψήσαμε μπριζόλες στα κάρβουνα. Την Κυριακή φάγαμε μπακαλιάρο σκορδαλιά και πατζάρια.

Το Σαββατοκύριακο έκανα ένα σωρό δουλίτσες. Καταρχήν στόλισα το σπίτι πασχαλινά. Έπρεπε να μπούμε στο κλίμα των ημερών! Και εγώ το έκανα την προηγούμενη βδομάδα... είναι ωραία, γιατί όντως μπαίνεις στο κλίμα!

Το Σάββατο το απόγευμα σιδέρωνα για 2 ώρες αλλά η στοίβα με τα ασιδέρωτα είναι και πάλι εκεί! Κερνάω καφέ έρχεται καμία να βάλει κανένα χεράκι??? :tongue: Έχω και εγώ ένα βουνό που με περιμένει...λες αν το κάνουμε μαζί, να είναι πιο εύκολο?:P

Χθες το απόγευμα ήρθε ο αδερφός μου, που έχει βαφτίσει τον μικρό, και του έφερε λαμπάδα και παπούτσια.Σήμερα το απόγευμα θα πάω να κάνω κάτι τελευταία ψώνια που θέλω και αν μου μείνει χρόνος θα σιδερώσω και λίγο.

Τζενάκι έστειλες τον μικρό στην γιαγιά ε? Καλά έκανες! Μεγάλη Πέμπτη θα φύγεται για Εύβοια?

Ιωαννάκι περαστικά! Ελπίζω να έχεις σύντομα καλά νέα από την συνέντευξη.

Νινάκι μεγάλη ψυχοθεραπεία είναι να ασχολείσαι με τα φυτά! Χθες το πρωί το πέρασα στο μπαλκόνι που έκανα ένα ξεκαθάρισμα στις γλάστρες μου αλλά και φύτεψα και 2-3 νέα φυτά. Το ευχαριστήθηκα! Δεν το βλέπω για απόψε αλλά ελπίζω να περάσετε καλά! Αν βρώ ευκαιρία θα σας πάρω τηλέφωνο.

Vesy και του χρόνου να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις κουλουράκια! Εγώ φέτος δεν νομίζω να φτιάξω κάτι γιατί αν τελικά φύγουμε για το χωριό θα πρέπει να κάνω άλλες δουλειές που προηγούνται!

Φωτεινούλα μου έχετε πάλι βροχούλες ε? Που θα πάει θα στρώσει ο καιρός!

Μαγειροπαρεάκι στέλνω την καλημέρα μου σε όλους και όλες! Τα ξαναλέμε αργότερα...

Εχτες εβρεξε και σε μας λιγο και σημερα εχει συννεφια. Αυριο λενε θα εχει και κρυο και βροχη

Εγώ είδα το βράδυ στις ειδήσεις, ότι θα είναι έτσι προς τα βόρεια της Ελλάδος... αλλά τελικά λάθος ήταν... κρύο πάλι!!:mad:

Κοριτσια μαλλον σημερα δεν θα τα καταφερω, δεν εχω συνελθει και ο μικρος ξυπνησε με εμετο οποτε θα εχω παλι να ασχοληθω με αρρωστιες. Πραγματικα δεν αντεχω αλλο! Περαστικά!! Προηγείται φυσικά η υγεία... έχουμε καιρό εμείς να βρεθούμε.

Στρουμφιτα τι χαζομαρες ακους κι εσυ. Ακου δεν θες αδεια για τη βαφτιση?

Νινα να χαιρεσαι τον πατερουλη σου. Ευχαριστώ:) Καλη η ιδεα να πατε ολοι εκει? Ποτε θα ερθεις να φτιαξεις τον κηπο μου? Για σενα θα ειναι παιχνιδι δεν εχω και πολλα λουλουδια αλλα θελουν καθαρισμα, χωμα. Λεω να παρω και καμμια τριανταφυλλιτσα να δωσω λιγο χρωμα Όποτε θες:)... κάτσε μόνο να τελειώσω με τον δικό μου, γιατί έχει πολλή δουλειά φέτος!:P

Vesy και του χρονου. Καποια στιγμη θα κανονισουμε να μπορουμε ολες

Τζενη θα ξεκουραστεις αφου θα εισαι μονη

Την καλημερα μου σε ολους

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παρεούλα!!!

Πάλι κρύωσε ο καιρός...γκρρρ....τουλάχιστον προς το παρόν έχει ήλιο.

Το μενού μας σήμερα είναι θράψαλα γεμιστά. Το ΣΚ δεν πρόλαβα τελικά να κάνω τα κουλουράκια και τα τσουρέκια αλλά θα τα καταφέρω μεσοβδόμαδα.

Vesy και Φωτεινή και του χρόνου να είστε καλά να ξαναφτιάξετε με τα παιδάκια σας παρεούλα!

Νίνα να χαίρεσαι τον μπαμπά σου! Τι καλά που βρεθήκατε όλοι μαζί, φαντάζομαι τη χαρά του! Ευχαριστώ πολύ!

Αγγελική και εγώ έρχομαι! Μ'αρέσει πάρα πολύ το σίδερο!

Τζένη πήγατε τα παιδιά στον παππού και τη γιαγιά; Τέλος της εβδομάδας θα πάτε εσείς;

Ιωάννα μακάρι να πήγε καλά η συνέντευξη, αν δεν πήγε δεν πειράζει κάτι άλλο θα βρεθεί και τότε θα είσαι καλά και θα σκίσεις! Περαστικά και σε εσένα και στον μικρούλη σου. Μακάρι να σας περάσει σύντομα!

Η υπόλοιπη παρέα τι κάνει;

Πάω για δουλίτσα και τα ξαναλέμε! Φιλιά!!!

Ησυχία βλέπω στο καφέ μας.

Σήμερα τρώμε γεμιστά που έμειναν από χτες.

Χτες το απόγευμα έκανα και κάτι τελευταία ψώνια που έιχα αφήσει και ξεμπέρδεψα! Πήγα στα h&M για να πάρω ρουχα για την ανηψιά μου και στο τμήμα των παιδικών γινόταν πανικός! Η αλήθεια είναι ότι είχε ωραία παιδικά και σε πολύ καλές τιμές!

Άκουσα ότι την Μεγάλη Πέμπτη θα χιονίσει στην Πάρνηθα! :confused: Μα είναι καιρός αυτός????

Σας φιλώ για την ώρα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρες!:)

Χτες τελικά βρεθήκαμε με την smurfita μόνο, που ήρθε με τον σύζυγο και την ζουζούνα τους, που πλέον δεν θα την λέω ζουζούνα, γιατί πιο ήσυχο παιδάκι δεν έχω ξαναδεί:P... φτου φτου! περάσαμε όμορφα, παρόλο που έριχνε χαλάζι έξω και γύρισα σπίτι με υπέροχα ευωδιαστά κουλουράκια και καλτσουνάκια:P.. να είσαι καλά smurfita!

Αγγελική θα εμφανιστούν σιγά σιγά όλοι... είπαν για χιόνια την Πέμπτη?! αν είναι δυνατόν!!

Φασολάδα θα φτιάξω σήμερα και μόλις έβαλα να ανέβει η ζύμη για νηστίσιμο τσουρέκι... δεν άντεξα τελικά και έφτιαξα:)

Φιλιά σε όλους!

Καλημέρα παρεούλα!!!

Τι κάνετε;;; Που είστε;;;

Εμείς σήμερα τρώμε φασολάδα και το απόγευμα θα φτιάξω το νηστίσιμο κέικ της Νίνας.

Ησυχία βλέπω στο καφέ μας. Έλα ντε που είναι οι υπόλοιπες;;;

Σήμερα τρώμε γεμιστά που έμειναν από χτες.

Χτες το απόγευμα έκανα και κάτι τελευταία ψώνια που έιχα αφήσει και ξεμπέρδεψα! Πήγα στα h&M για να πάρω ρουχα για την ανηψιά μου και στο τμήμα των παιδικών γινόταν πανικός! Η αλήθεια είναι ότι είχε ωραία παιδικά και σε πολύ καλές τιμές! Κι εμείς ψωνίζουμε από εκεί και αυτές τις μέρες όντως έχει πολύ καλές προσφορές! Να φανταστείς το φορεματάκι που θα βάλει η μελένια μου στη βάπτιση για να πάμε στην εκκλησία το έχω πάρει από εκεί στο 1/5 της αρχικής τιμής του!

Άκουσα ότι την Μεγάλη Πέμπτη θα χιονίσει στην Πάρνηθα! :confused: Μα είναι καιρός αυτός????

Σας φιλώ για την ώρα....

Κι εγώ απορώ...λες να ξεκινήσουμε να λέμε "χιόνια στο καμπαναριό...";;;

Καλημέρες!:)Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!!!!

Χτες τελικά βρεθήκαμε με την smurfita μόνο, που ήρθε με τον σύζυγο και την ζουζούνα τους, που πλέον δεν θα την λέω ζουζούνα, γιατί πιο ήσυχο παιδάκι δεν έχω ξαναδεί:P... φτου φτου! περάσαμε όμορφα, παρόλο που έριχνε χαλάζι έξω και γύρισα σπίτι με υπέροχα ευωδιαστά κουλουράκια και καλτσουνάκια:P.. να είσαι καλά smurfita! Νίνα μου ήταν όντως πολύ όμορφα! Όπως είπαμε θα το ξανακάνουμε και την επόμενη φορά να έρθουν και τα άλλα κορίτσια! Εκτός να το κάνουμε τύπου reunion μια φορά το χρόνο! χαχαχα

Αγγελική θα εμφανιστούν σιγά σιγά όλοι... είπαν για χιόνια την Πέμπτη?! αν είναι δυνατόν!!

Φασολάδα θα φτιάξω σήμερα και μόλις έβαλα να ανέβει η ζύμη για νηστίσιμο τσουρέκι... δεν άντεξα τελικά και έφτιαξα:)

Φιλιά σε όλους!

Ταυτιζόμαστε στη φασολάδα! Το τσουρέκι δεν θα το σχολιάσω καν...! Καλοφάγωτο!!!

Επιστρέφω στη δουλειά και τα ξαναλέμε!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Τελικά εγινε η συναντηση ε; Με το καλό να ξανασυναντηθειτε ολη η παρεα (ελπίζω κι εγω μαζι).

Αγγελικη οντως τα Η&Μ εχουν καλές τιμες αυτην την περιοδο.

Νινα δεν πιστευω οτι εχεις παχυνει. Δεν βοηθαει το σουλουπι σου. Νηστισιμο τσουρεκι ε;

Χτες η κορη μου με ενημερωσε οτι χλαμπουκιασε φακες κι ηταν πολύ νοστιμες! Δεν εγινε ακριβως ετσι αλλά εφαγε αρκετα οποτε ειμαι ευτυχισμενη. Για σημερα ζητησε κοτοπουλο στο φουρνο κι η γιαγια δεν της χαλάει χατηρι. Εμεις εχουμε λιγες φακες και λιγο αρακα απο την προηγουμενη εβδομαδα και θα περασουμε.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Νινάκι και Στρουμφίτα χαίρομαι που καταφέρατε να τα πείτε! Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να δώσω κι εγώ το παρόν! Έριξε χαλάζι χτες? Στον Πειραιά για κάποια στιγμή συννέφιασε επικινδύνως αλλά δεν έριξε σταγόνα! Ευτυχώς δηλαδή γιατί, όπως σας είπα, ήμουν έξω για ψώνια.

Φωτεινούλα μπράβο στο κορίτσι σου που δοκιμάζει και νέες γεύσεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι κανετε βρε παιδια? Τελικα κι εγω δεν καταφερα να παω εχτες

Τι ωραια νεα ειναι αυτα βρε Φωτεινη? Μπραβο στο κοριτσι που εφαγε

Σε μας εριξε ενα χαλαζακι αλλα δεν κρατησε ουτε 5 λεπτα

Νινα φτιαξε τα τσουρεκια ποσο θα παχυνεις πια?

Αγγελικη τελος με τα ψωνια? Εγω δεν εχω βγει ακομα. Λεω σημερα αν καταφερω να βγω αφου το παιδι ειναι καλα.

Θελω να του παρω και κανα δωρακι γιατι την Τριτη του Πασχα γιορταζει καθως τον λενε και Ραφαηλ. Εχουμε κι ενα εκκλησακι στο πατρικο μου που γιορταζει εκεινη τη μερα και θα κανουμε λειτουργια!

Στρουμφιτα μαλλον θα το πουμε το χιονια στο καμπαναριο. Ακουγα εχτες στις ειδησεις οτι ολα τα χιονοδρομικα εχουν 100% πληροτητα

Τζενη, Εβιρι, Vesy, Νικο και οποιον αλλο ξεχναω τωρα τι κανετε?

Καλημέρα κι από εμένα!

Ωραία που συναντηθήκατε χθες, ακόμα και οι δυο σας..την επόμενη φορά θα είμαι κι εγώ!

Εγώ καλά είμαι, σήμερα έκανα κι εγώ τα τσουρέκια, κανονικά, όχι νηστίσιμα. Τώρα τα έχω πλέξει, τέσσερα βγήκανε μόνο και σε λίγο θα τα βάλω στον φούρνο. Ήτανε μία σχετικά εύκολη συνταγή από το γνωστό site..για να δούμε πώς θα βγούνε...

Φιλάκια πολλά σε όλους κι όλες!!

αλο αλο

τι κανετε;

δεν εχω προλαβει ακομα να διαβασω καθως τρεχω τρεχω τρεχω κ σταματημο δεν εχω.

Σουπιες με σπανακι το μενου για σημερα αυριο.Ειχα κρατησει τσιγαρισμενο σπανακι στην καταψυξη απο την περασμενη βδομαδα που εκανα σπανακορυζο, ετσι εγινε το φαγητο στο μπαμ,γιατι γυρισα σπιτι περασμενες 9 κ δεν θα προλαβαινα να το φτιαξω διαφορετικα.

Διαφημίσεις

Τσα! Και βραδυνή σήμερα:P

Καλημέρα κι από εμένα!

Ωραία που συναντηθήκατε χθες, ακόμα και οι δυο σας..την επόμενη φορά θα είμαι κι εγώ!

Εγώ καλά είμαι, σήμερα έκανα κι εγώ τα τσουρέκια, κανονικά, όχι νηστίσιμα. Τώρα τα έχω πλέξει, τέσσερα βγήκανε μόνο και σε λίγο θα τα βάλω στον φούρνο. Καλή επιτυχία:p Ήτανε μία σχετικά εύκολη συνταγή από το γνωστό site Ποιο είναι το γνωστό? για πες. ..για να δούμε πώς θα βγούνε...

Φιλάκια πολλά σε όλους κι όλες!!

αλο αλο Γεια σου, γεια σου:tongue:

τι κανετε;

δεν εχω προλαβει ακομα να διαβασω καθως τρεχω τρεχω τρεχω κ σταματημο δεν εχω. Βέγγος έχεις καταντήσει!:D

Σουπιες με σπανακι το μενου για σημερα αυριο.Ειχα κρατησει τσιγαρισμενο σπανακι στην καταψυξη απο την περασμενη βδομαδα που εκανα σπανακορυζο, ετσι εγινε το φαγητο στο μπαμ,γιατι γυρισα σπιτι περασμενες 9 κ δεν θα προλαβαινα να το φτιαξω διαφορετικα.

Καλημέρα σας!

Τελικά εγινε η συναντηση ε; Με το καλό να ξανασυναντηθειτε ολη η παρεα (ελπίζω κι εγω μαζι). Μακάρι:P... θα το οργανώσουμε, όταν με το καλό έρθεις!

Αγγελικη οντως τα Η&Μ εχουν καλές τιμες αυτην την περιοδο.

Νινα δεν πιστευω οτι εχεις παχυνει. Δεν βοηθαει το σουλουπι σου. 2 κιλά παρακαλώ;) Νηστισιμο τσουρεκι ε;

Χτες η κορη μου με ενημερωσε οτι χλαμπουκιασε φακες κι ηταν πολύ νοστιμες! Δεν εγινε ακριβως ετσι αλλά εφαγε αρκετα οποτε ειμαι ευτυχισμενη. Είδες το κορίτσι?! πιστεύω ότι θα αλλάξει σιγά σιγά... υπομονή Φωτεινή μου! Για σημερα ζητησε κοτοπουλο στο φουρνο κι η γιαγια δεν της χαλάει χατηρι. Εμεις εχουμε λιγες φακες και λιγο αρακα απο την προηγουμενη εβδομαδα και θα περασουμε.

Φιλια

Τα τσουρέκια μου είναι έτοιμα, αλλά δεν έγιναν με ίνες μέσα... βλέπετε έκανα πάλι πειράματα και έβαλα αλεύρι κίτρινο, αυτό που είναι για ζύμες... πάντως από γεύση σκίζει... έβαλα και μερέντα μέσα και μετά σκέφτηκα ότι έχει γάλα μέσα.. δεν πειράζει... θα κάνω ότι δεν το ξέρω:P χα χα χα!

Αύριο θα πάω στην βαπτιστήρα, να με έχει αποκλειστικά δική της:P... οπότε δεν θα μπω.

Καλή σας νύχτα!

Σήμερα τρώμε μία απλή μακαρονάδα με κόκκινη σαλτσούλα.

Τελικά αύριο φεύγουμε για το χωριό και ενώ σκεφτόμουν να φτιάξω τσουρέκια για πρώτη φορά, θα τα κάνω όταν επιστρέψουμε από εβδομάδα. Ούτε κουλουράκια έφτιαξα φέτος. Ας είναι καλά ο φούρνος της γειτονιάς! Έχω ένα βουνό ασιδέρωτα τα οποία πρέπει να σιδερωθούν για να δω και τι θα πάρω μαζί μας στο χωριό.

Σήμερα λένε για χιόνια στην Πάρνηθα, λέτε???

Σας καλημερίζω όλες και όλους!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!!

Νίνα καλά να τα περάσετε με τη βαφτιστήρα!!! Κάτσε να σε χορτάσει και να τη χορτάσεις!!! Για τη μερέντα...βάφτισε την νηστίσιμη και όλα καλά!;)

Ιωάννα βγήκες τελικά για ψώνια; Είναι καλύτερα ο μικρός;

Vesy πως βγήκαν τελικά τα τσουρέκια; Την επόμενη φορά θα κανονίσουμε να είστε όοολες!!!

Τζένη με τον Βέγγο τι συγγένεια έχεις;;; Πότε θα ξεκουραστείς βρε κορίτσι μου; Πολύ ωραίες οι σουπιές με σπανάκι!

Αγγελική με το καλό να πάτε στο χωριό και καλά να τα περάσετε! Άσε κι εγώ δεν κατάφερα ακόμα να κάνω τα τσουρέκια, αλλά είπε ο καλός μου να τα κάνω στο χωριό. Πολύ ωραία η μακαρονάδα!

Σήμερα το μεσημέρι θα ξέρω αν θα μου δώσουν την άδεια των 2 ημερών για το Πάσχα που είχα ζητήσει. Όπως κι αν έχει θα πρέπει να φτιάξω το βράδυ τις βαλίτσες να είμαι έτοιμη.

Το μενού σήμερα έχει και για εμάς μάλλον μακαρονάδα, αφού δεν πρόλαβα να φτιάξω κάτι άλλο χθες...:rolleyes:

Επίσης, παραλάβαμε τα προσκλητήρια της μικρής και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! (κου κου βα βα βα...) Ένα άγχος το είχα γιατί τα είχα παραγγείλει μέσω ιντερνετ από Θεσσαλονίκη και επίσης μου τα τύπωσαν σε άλλο χαρτί από αυτό που είχα επιλέξει (τα τύπωσαν στο χαρτί που άρεσε στον άντρα μου :tongue:)

Χθες το απόγευμα έφτιαξα και ένα κέικ από συνταγή που είχα παλιότερα και δεν μου πολυπετύχαινε... ήταν να φτιάξω το κέικ με ταχίνι της Νίνας μας, αλλά το καλό μου το παιδί- ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα- μου έκανε άλλη παραγγελία, οπότε δεν μπορούσα να του χαλάσω χατήρι...

Πάω για δουλίτσα και τα ξαναλέμε!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρες!

Τελικά δεν πήγα στην μικρή, γιατί άλλαξε το πρόγραμμα, οπότε δηλώνω παρούσα:P. Σήμερα θέλω να κάνω κάτι με γαρίδες, όπως σαγανάκι, χωρίς λάδι και σκέφτομαι να συνοδέψω με ρύζι... έχετε καμία άλλη ιδέα για συνοδεία?

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα! Καλημέρα!:D

Σήμερα τρώμε μία απλή μακαρονάδα με κόκκινη σαλτσούλα.

Τελικά αύριο φεύγουμε για το χωριό και ενώ σκεφτόμουν να φτιάξω τσουρέκια για πρώτη φορά, θα τα κάνω όταν επιστρέψουμε από εβδομάδα. Ούτε κουλουράκια έφτιαξα φέτος. Ας είναι καλά ο φούρνος της γειτονιάς! Μία χαρά είναι και του φούρνου... κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι? Έχω ένα βουνό ασιδέρωτα τα οποία πρέπει να σιδερωθούν για να δω και τι θα πάρω μαζί μας στο χωριό.

Σήμερα λένε για χιόνια στην Πάρνηθα, λέτε??? Εδώ πάντως με 5 βαθμούς έξω, είναι σαν να έχει χιονίσει!:rolleyes:

Σας καλημερίζω όλες και όλους!

Καλά να περάσετε Αγγελική!! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Καλημέρα!!!

Νίνα καλά να τα περάσετε με τη βαφτιστήρα!!! Κάτσε να σε χορτάσει και να τη χορτάσεις!!! Άκυρο τελικά:(Για τη μερέντα...βάφτισε την νηστίσιμη και όλα καλά!;)

Ιωάννα βγήκες τελικά για ψώνια; Είναι καλύτερα ο μικρός;

Vesy πως βγήκαν τελικά τα τσουρέκια; Την επόμενη φορά θα κανονίσουμε να είστε όοολες!!!

Τζένη με τον Βέγγο τι συγγένεια έχεις;;; Πότε θα ξεκουραστείς βρε κορίτσι μου; Πολύ ωραίες οι σουπιές με σπανάκι!

Αγγελική με το καλό να πάτε στο χωριό και καλά να τα περάσετε! Άσε κι εγώ δεν κατάφερα ακόμα να κάνω τα τσουρέκια, αλλά είπε ο καλός μου να τα κάνω στο χωριό. Πολύ ωραία η μακαρονάδα!

Σήμερα το μεσημέρι θα ξέρω αν θα μου δώσουν την άδεια των 2 ημερών για το Πάσχα που είχα ζητήσει. Όπως κι αν έχει θα πρέπει να φτιάξω το βράδυ τις βαλίτσες να είμαι έτοιμη.

Το μενού σήμερα έχει και για εμάς μάλλον μακαρονάδα, αφού δεν πρόλαβα να φτιάξω κάτι άλλο χθες...:rolleyes:

Επίσης, παραλάβαμε τα προσκλητήρια της μικρής και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! (κου κου βα βα βα...) Ένα άγχος το είχα γιατί τα είχα παραγγείλει μέσω ιντερνετ από Θεσσαλονίκη και επίσης μου τα τύπωσαν σε άλλο χαρτί από αυτό που είχα επιλέξει (τα τύπωσαν στο χαρτί που άρεσε στον άντρα μου :tongue:)

Χθες το απόγευμα έφτιαξα και ένα κέικ από συνταγή που είχα παλιότερα και δεν μου πολυπετύχαινε... ήταν να φτιάξω το κέικ με ταχίνι της Νίνας μας, αλλά το καλό μου το παιδί- ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα- μου έκανε άλλη παραγγελία, οπότε δεν μπορούσα να του χαλάσω χατήρι...

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, πολύχρονος!!:tongue:

Πάω για δουλίτσα και τα ξαναλέμε!

Πάω να κάνω καμία δουλειά και τα λέμε αργότερα.

Φιλιά.

Καλημέρα! Κι εμείς θα φάμε μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα σήμερα...χαχαχαα τρεις στις τρεις μακαρονάδα!

Τα τσουρέκια που έφτιαξα βγήκαν πολύ ωραία, η συνταγή είναι από τις συνταγές παρέας και λέγεται τσουρεκάκια. Είναι σχετικά εύκολη συνταγή για όποιον θέλει να δοκιμάσει. Έβαλα τη μεγαλύτερη ποσότητα ζάχαρης και βγήκανε κανονικά. Καλό ταξίδι σε όσους ταξιδεύουν, φιλιά πολλά σε όλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...