Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μακαρόνια με κόκκινη σαλτσούλα. Χθες ήμουν όλη μέρα στους δρόμους και δεν πρόλαβα να φτιάξω κάτι.

Χτες λοιπόν πήρα τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων τα οποία είναι πολύ καλά! Δεν προέκυψε κάτι επιπλέον με το θέμα της αλλεργίας παρά μόνο αυτά που είχε δει στο δερματικό τεστ που είχαμε κάνει και στην σπιρομέτρηση. Οπότε και ξεκινάω αγωγή ανοσοθεραπείας. Μου έγραψε τα εμβόλια που θα κάνω, τα οποία θα κάνουν να ερθουν από το εξωτερικό κανένα μήνα περίπου.

Φεύγοντας από το νοσοκομείο κατέβηκα στο κέντρο του Πειραιά για να κάνω μία πρώτη δόση από ψώνια. Το ευχαριστήθηκα γιατί είχε καλό καιρό και βόλταρα κιόλας!

Το απόγευμα στις 6 είχαμε συνάντηση στο σχολείο της κόρης μου όπου μας ενημέρωσαν για την εκδρομή στην Πάρο. Με την ευκαιρία δικαιολόγησα και τις απουσίες που έκανε την Παρασκευή.

Τελειώνοντας από το σχολείο πήγα και πήρα και τα αποτελέσματα της μαστογραφίας που είχα κάνει. Τελικά στο σπίτι μαζεύτηκα στις 9 το βράδυ!

Αυτά τα ολίγα έκανα χτες και σήμερα στην δουλειά με περίμεναν ουκ ολίγες εκκρεμότητες! Θα διαβάσω τα νέα σας σε λιγάκι. Τα ξαναλέμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρες!!

Τελικά με καταλάβατε:tongue:... ούτε ένα τόσο δα ψεματάκι δε μπορώ να πω!!:P Το Αμπουντάμπι θα περιμένει για πολύ ακόμα:P χα χα χα!!

Σήμερα κουράστηκα πολύ... έπρεπε να κάνω κηπουρική, που περιλάμβανε κούρεμα σε ένα πράσινο φράκτη που έχει κάποιο ζωύφιο και το καταστρέφει, ξεχορτιάρισμα και καθάρισμα φυσικά... έκανα μεγάλο τεστ στο χέρι μου, που είχα εγχειρήσει...μούδιασε κάποια στιγμή και δεν το ένιωθα, αλλά συνήλθε όταν έκανα διάλειμμα... και δεν έχω τελειώσει ακόμα... αλλά έτσι είναι αυτά, αν θέλεις κήπο. Από φαί φτιάχνω μπριαμ με κουνουπίδι, πατάτες, καρότα, πιπεριές και αγκινάρες.

Καλημέρα παρεούλα!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Η μικρή έφαγε επιτέλους μετά από 5 μέρες! Χθες με έβλεπε που έφτιαχνα το φαγάκι της και όταν το έβαλα στο πιάτο της χτυπούσε παλαμάκια κι έλεγε "μαμ μαμ μαμ". Το βράδυ δεν κοιμήθηκε καλά και ήθελε αγκαλίτσα, αλλά δεν πειράζει! Μπράβο το κορίτσι!!:tongue:

Σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο στο φούρνο λεμονάτο.

Για τη συνάντηση κι εγώ μέσα είμαι αν είναι για αρχές της εβδομάδας.

Στο γραφείο παλεύουμε να δούμε τι θα γίνει με τις άδειες, γιατί μας είπαν ότι φέτος το Πάσχα γιοκ!

Ιωάννα ευχαριστώ για την πληροφορία! Δεν το είχα ξανακούσει.

Τζένη παίρνε βαθιές ανάσες και προσπάθησε όσο το δυνατό να μην στρεσάρεσαι. Εμείς θα κατέβουμε στο χωριό το Πάσχα. Τώρα μένει να δούμε πότε θα φύγουμε.

Νίνα τι νέα ήταν αυτά; Μήπως είναι Πρωταπριλιάτικο; Ο άντρας μου τρελαίνεται για πεϊνιρλί. :tongue::tongue:

Βρε κορίτσια πείτε μου κι εμένα ποιό είναι το εργαστήριο στη Ν. Ιωνία με τις πίτες-πεϊνιρλί κλπ. Δεν ξέρω να σου πω διεύθυνση;)... το μόνο που ξέρω είναι ότι κατεβαίνοντας την Ηρακλείου, είναι από την άλλη μεριά στου σταθμού...

Πάω για δουλειά και τα ξαναλέμε! Φιλιά!!!

Καλημέρα κι από εμένα!

Nina-Tom αν δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο έχω να πω ότι θα είναι μία μεγάλη αλλαγή, αλλά μπορεί να είναι πολύ ωραία. Επίσης, είδα σε εκπομπή στην τηλεόραση ότι έχει πλέον και εκεί πολλούς Έλληνες που δραστηριοποιούνται σε συλλόγους κι ομάδες, οπότε θα έχετε και παρέα. Τσα! καλό μήνα!:P

Εμείς σήμερα θα φάμε ψάρι τσιπούρα με σαλατούλα. Εσείς τί καλό μαγειρεύετε?

Θέλω κι εγώ να έλθω στο καφεδάκι σας αν τελικά κανονιστεί Εννοείται ότι θα έρθεις... να γνωριστούμε κιόλας!!

Καλημέρα και πάλι χχχχχχ

καλημερααααα,καλησπερααα

Νινακι αντε μας κοροιδευεις !!! Πρωταπριλιατικο αστειο !! Γιατί μου το λες έτσι κατάμουτρα? εγώ ψέμα?:P Ποτέ!!

Αντε κοριτσια να κανονισουμε αρχες βδομαδας!!!

Εμεις σημερα γεμιστα απο χτες.Παει ο αρακας τον εφαγε χτες ολο ο συζυγος ζωη να εχει!

Λοιπόν... να πω πρόταση για οργανωθούμε για την συνάντηση? Τι λέτε για Μ.Δευτέρα απόγευμα στο mall Μαρούσι γύρω στις 6? Για πείτε:P

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα! Γεια σου:P

Σήμερα τρώμε μακαρόνια με κόκκινη σαλτσούλα. Χθες ήμουν όλη μέρα στους δρόμους και δεν πρόλαβα να φτιάξω κάτι.

Χτες λοιπόν πήρα τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων τα οποία είναι πολύ καλά! Δεν προέκυψε κάτι επιπλέον με το θέμα της αλλεργίας παρά μόνο αυτά που είχε δει στο δερματικό τεστ που είχαμε κάνει και στην σπιρομέτρηση. Οπότε και ξεκινάω αγωγή ανοσοθεραπείας. Μου έγραψε τα εμβόλια που θα κάνω, τα οποία θα κάνουν να ερθουν από το εξωτερικό κανένα μήνα περίπου. Πολύ ωραία τα νέα!! το μόνο κακό είναι ο χρόνος που θα περιμένεις για το εμβόλιο... αφού ξεκινήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο ή χρειάζεται να ολοκληρωθεί η αγωγή?

Φεύγοντας από το νοσοκομείο κατέβηκα στο κέντρο του Πειραιά για να κάνω μία πρώτη δόση από ψώνια. Το ευχαριστήθηκα γιατί είχε καλό καιρό και βόλταρα κιόλας! Τέλεια να κάνεις ψώνια με τέτοιο υπέροχο καιρό!

Το απόγευμα στις 6 είχαμε συνάντηση στο σχολείο της κόρης μου όπου μας ενημέρωσαν για την εκδρομή στην Πάρο. Με την ευκαιρία δικαιολόγησα και τις απουσίες που έκανε την Παρασκευή.

Τελειώνοντας από το σχολείο πήγα και πήρα και τα αποτελέσματα της μαστογραφίας που είχα κάνει. Τελικά στο σπίτι μαζεύτηκα στις 9 το βράδυ!

Αυτά τα ολίγα έκανα χτες και σήμερα στην δουλειά με περίμεναν ουκ ολίγες εκκρεμότητες! Θα διαβάσω τα νέα σας σε λιγάκι. Τα ξαναλέμε...

Η εκδρομή είναι 3ημερη?

Νινάκι μου η μεγάλη εβδομάδα θα είναι φουλ για μένα οπότε δεν με βλέπω να μπορώ να σας συναντήσω. Κρίμα...

Τα αποτελέσματα της θεραπείας δεν θα είναι άμεσα. Αν υπολογίσεις ότι η ανοσοθεραπεία κρατάει γύρω στα 5 χρόνια εγώ υπολογίζω ότι τα πρώτα αποτελεσμάτα θα δείξουν σε κανένα χρόνο.

Η εκδρομή της κορούλας μου θα είναι τριήμερη.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Νινα τι ωραιο πρωταπριλιατικο αστειο ηταν αυτο! Καλό μηνα και του χρονου με υγεια (οπου κι αν βρισκεσαι:tongue:) Φανταζομαι ο κηπος σου θα ειναι ονειρο αυτους τους μηνες.

Ιωαννα μου καταρχην περαστικά στο παιδι. Πως ειναι τωρα; Ειχατε μαστορια ε; Δεν εχω χειροτερο σου μιλάω ειλικρινα. Στο σπιτι στην Αθηνα προεκυψε προβλημα γιατι χαλασαν τα υδραυλικα του απο πανω διαμερισματος κι αρνιοταν να τα φτιαξει αλλα επειδη η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο ειπε οτι θα τα επισκευασει. Σκεφτομαι πολυ την κατασταση που θα προκυψει αργοτερα και σε εμας (και να φανταστεις οτι λειπω και ανατριχιαζω).

Σμουρφιτα τι ωραια που η μικρη ξαναεφαγε! Ειναι δειγμα οτι περασε η ιωσουλα. Δε σας δινουν αδεια για το Πασχα; Τοση πολυ δουλεια εχετε; Ουτε κι εγω θα παρω γιατι δεν παιρνει κι ο αντρας μου και λεω να μην χαραμιζω μερες.

Αγγελικουλα ωραια τα νεα απο το γιατρο. Υπομονη λοιπον για να φανουν τα αποτελεσματα της ανοσοθεραπειας. Καλά να περασει η κορουλα σου στην εκδρομη. Ωραια και τα ψωνια που εκανες. Εγω εκανα καποια ψωνια μεσω internet για κατι δωρακια που θελω και θα παραγγειλω και κατι ακομα τηλεφωνικα. Θα φυγετε για Πασχα;

Vesy τι κανουν τα ζουζουνια σου;

Τζενακι τι ωραια που ειναι καλόβολος ο αντρας σου στο φαγητο. Καλά να ειναι. Θα πατε στο χωριο το Πασχα;

Εγω παιδια στη βαφτιστηρα μου εστειλα λεφτα να παρει οτι θελει (λαμπαδα κλπ). Επειδη εχουν οικονομικο προβλημα προτιμω και τους δινω λεφτα ωστε να παιρνουν παντα ο,τι εχουν αναγκη. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο αλλα δεν γινεται δυστυχως. Στη βαφτιστηρα του αντρα μου θα κανονισει τα της λαμπαδας εκεινος.

Χτες φαγαμε αναμεικτα λαχανικα λαδερα. Σημερα εχουμε κοφτο μακαρονακι με καλαμαρακια. Αν τα καταφερω (που πρεπει να τα καταφερω) θα φτιαξω λιγα κουλουρακια το ΣΚ.

Ζηλευω για τη συναντηση που γραφετε. Παλι θα λειπω κλαψ.

Φιλια και καλό ΣΚ.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!!!

Για να μην το ξεχάσω, από εμένα είναι Οκ για τη Μ. Δευτέρα που είπε η Νίνα.

Αγγελική πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Με το καλό να ξεκινήσεις τη θεραπεία και είμαι σίγουρη ότι θα δεις σύντομα αποτελέσματα. Τριήμερη εκδρομούλα στην Πάρο η κορούλα; Μπράβο και καλά να περάσουν τα παιδιά.

Νίνα πειραχτήρι!!!! Για μια στιγμή το πίστεψα...και γιατί να μην το πιστέψω δηλαδή που ακούμε κάθε μέρα. Φαντάζομαι ότι ο κήπος σου θα είναι όνειρο τέτοια εποχή. Καλό το τεστ για το χεράκι, αλλά βρε κορίτσι μην το κουράζεις τόσο πολύ.

Φωτεινή πολύ καλά κάνεις και δίνεις χρήματα για τη βαφτιστήρα σου αφού ξέρεις την κατάστασή τους. Μακάρι να βρεις χρόνο το ΣΚ να κάνεις κουλουράκια. Θέλω κι εγώ να κάνω και υπολογίζω ότι θα τα καταφέρω μάλλον την Κυριακή. Όσο για την άδειά σου, δεν πειράζει κράτα τις μερούλες και θα τις πάρεις αργότερα. Για τη συνάντηση μη μου στενοχωριέσαι, θα κανονίσουμε να κάνουμε και μια μέσω skype!

Χθες έκανα αίτηση για άδεια για την Τρίτη και Τετάρτη μετά το Πάσχα και είπαν ότι θα μου απαντήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Τελικά είχαν κάνει και άλλοι αίτηση και τώρα τα έχουν μαζέψει όλα για να δουν τι θα κάνουν. Τους ενημέρωσα και για τον επόμενο μήνα ότι έχω τα βαφτίσια και η απάντηση ήταν "δεν βλέπω το λόγο να πάρεις άδεια αφού είναι Κυριακή"! Όπως και να έχει δεν πτοούμαι και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω άδεια. Σιγά μην τρέχω με την ψυχή στο στόμα για τα βαφτίσια του παιδιού μου τελευταία ημέρα!

Πρέπει να κάνω και τη λίστα με τα δώρα των ημερών γιατί ακόμα δεν έχω σκεφτεί τίποτα. Οπότε θα την φτιάξω σήμερα έτσι ώστε αύριο να τα πάρω.

Τα υπόλοιπα μέλη της παρεούλας τι κάνουν;

Καλή συνέχεια!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα τίποτα γιατί δεν πρόλαβα χτες. Σχόλασα κατά τις 7 και ήρθαν και με πήραν από την δουλειά ο άντρας μου με τα παιδιά και πήγαμε στον παιδίατρο για εμβόλια. Γυρίσαμε σπίτι κατά τις 8,30. Θα μαγειρέψει η πεθερά μου γιουβαρλάκια που αρέσουν πολύ στην κόρη μου.

Φωτεινούλα ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ και μπορείς και κάνεις κάποια ψώνια! Νομίζω πως κάνεις πολύ καλά που δίνεις χρήματα στην βαφτιστήρα σου. Θα πίασουν καλύτερα τόπο.

Για το αν θα φύγουμε ή όχι δεν το ξέρω ακόμη. Εξαρτάτε από το πρόγραμμα που θα μας βγάλει η καθηγήτρια Αγγλικών της κόρης μου. Δίνει τον Μάιο lower και αυτές τις μέρες που δεν θα έχουν σχολείο θα τους φορτσάρει στα μαθήματα.

Στρουμφιτούλα μου εννοείται πως θα απαιτήσεις άδεια για την βάφτιση του παιδιού! Στην ανάγκη .... αρρώστησε!!!!!!

Νινάκι ξέχασα να σου πω πως αν μας έλεγες για κάποιο πιο ευρωπαικό προορισμό πιθανόν να πίστευα το πρωταπριλιάτικο ψεματάκι σου! Άντε και του χρόνου!

Πολλά φιλιά σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;

εχω συνεχιζω το τρεξιμο κ πηξιμο .....

Πολυ καλα τα νεα σου Αγγελικη μου !ευχομαι η θεραπεια σου να εχει αμεσα αποτελεσματα !!!

Φωτεινουλα μια χαρα με το ιντρνετ. Εχουμε σωθει ολοι μας! Ασε που πολλες φορες η τιμη μεσω ιντερνετ ειναι πιο χαμηλη απο το καταστημα! Κ για την βαφτιστηρα μια χαρα τα χρηματα να παρουν οτι θελουν να πιαοσυν τοπο. Καλη επιτυχια στα κουλουρακια!

Σμουρφιτακι δεν παλευονται ωρες ωρες,τα εχουν ισοπεδωσει ολα.Ουτε γαμοι,ουτε βαφτισεις, ουτε γεννησεις τιποτα δεν τους αγγιζει πια....

Νινακι μην το κουραζεις τοσο πολυ το χερι βρε !!! Με το μαλακο!! Δεν εχω καταλαβει για το μαγαζι που ειναι, ειναι επι της Ηρακλειου η παραλληλα στο υψος του ηλεκτρικού;

Για σημερα δεν ηξερα τι να μαγειρεψω..Ειχα στην καταψυξη λιγο κιμα μαγειρεμενο ομως δεν εφτανε για ολους.Ειχα κ λιγη σαλτσα κοκκινη απο μακαρονια οπου επισης δεν εφτανε για ολους.ετσι τα εβγαλα κ τα δυο, εβρασα κ κοφτο μακαρονακι, τα εβαλα σε ενα πυρεξ κ τα ανακατεψα με τον κιμα κ την σαλτσα, εβαλα μια κρεμα γαλακτος ( λαιτ ετσι χαχαχα) κ τυρια, λιγο στο φουρνο κ εγινε λουκουμι !!!!

Τωρα αυριο δεν ξερω τι θα μαγειρεψω θα κανω ενα γκαλοπ το βραδυ κ οτι παοφασισει ο αντρικος πλυθησμος ! Την Κυριακη θα ειμαι μονη μου,θα παει ο συζυγος στην μαμα μου τα παιδια να κατσουν μεχρι την Πεμπτη που θα παμε κ εμεις, που κ λογω ημερας θα ψησω ψαρακι .

Απο βδομαδα νηστεια !!!

Γεια σας κορίτσια! Δεν γραφω απο υπολιγιστη οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω. Ο μικρος με κολλησε και ειμαι σε αναρρωτική. Γι Δευτέρα μπορω κι εγω, κριμα που εχτες ειχα συνέντευξη για δουλειά και πηγα με 39 πυρετό και δεν μπιρουσα ν ανοιξω το στομα μου. Ο θεος βοηθος. Αν κανονίσετε μου λετε κι εμενα. Στις 6 παντως με βολεύει που λέτε

Καλημέρα παρεούλα και χρόνια πολλά.

Όμορφη μέρα σήμερα, παρόλο που έχει μία συννεφιά... ετοιμάζομαι για το σπίτι των γονιών, καθώς σήμερα έχει γενέθλια ο μπαμπάς και είπαμε για πρώτη φορά να μαζευτούμε όλοι.. δεν έχει ξαναγίνει, αφού συνήθως κάποιοι έλειπαν εκτός Αθήνας... κατά τα άλλα χτες πήγαμε στην βαπτιστήρα, η οποία δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου:P... φαντάζεστε την χαρά μου βέβαια!:P... ένα από τα δωράκια της ήταν το βιβλίο του Νίκου: ΧΑΝΙΣΤΑΝΟΙ, ΚΕΡΔΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΔΙΑΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ... πολύ ωραίο Νίκο!! είχε και ένα παιχνίδι επιτραπέζιο μέσα, πάρα πολύ ωραίο.... αλλά το θέμα του παραμυθιού ήταν ότι έπρεπε, καθώς η μικρή έχει μία δυσκολία να αποδέχεται τις ήττες... όπως τα περισσότερα παιδιά, φαντάζομαι;)... από φαί χτες φάγαμε ψάρι με την πεθερά και σήμερα μπριζόλες και ψάρια για όποιον θέλει στη μαμά... όπως καταλάβατε, αυτό το Σ/Κ δεν μαγείρεψα καθόλου!:)

Νινάκι μου η μεγάλη εβδομάδα θα είναι φουλ για μένα οπότε δεν με βλέπω να μπορώ να σας συναντήσω. Κρίμα... Σίγουρα δεν μπορείς? λιγάκι έστω... ξέρω βέβαια ότι σου είναι λίγο μακρυά, αλλά άμα μπορέσεις, θα είμαστε στο ίδιο μαγαζί με την προηγούμενη φορά.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας δεν θα είναι άμεσα. Αν υπολογίσεις ότι η ανοσοθεραπεία κρατάει γύρω στα 5 χρόνια εγώ υπολογίζω ότι τα πρώτα αποτελεσμάτα θα δείξουν σε κανένα χρόνο.

Η εκδρομή της κορούλας μου θα είναι τριήμερη.

Καλημέρα!

Νινα τι ωραιο πρωταπριλιατικο αστειο ηταν αυτο! Καλό μηνα και του χρονου με υγεια (οπου κι αν βρισκεσαι:tongue:) Φανταζομαι ο κηπος σου θα ειναι ονειρο αυτους τους μηνες. Χα χα χα...ευχαριστώ!! ο κήπος δεν είναι και στα καλύτερα του τώρα... έπαθε ένα μεγάλο σοκ από τα χιόνια, καταστράφηκαν αρκετά φυτά που τα είχα χρόνια και εμφανίστηκε μία κάμπια, που μας καταστρέφει μία πέργκολα, που την είχαν 30 χρόνια τα πεθερικά μου:(... το οποίο σημαίνει πολλή δουλειά, για να την καταπολεμήσουμε με συμβατικά μέσα, καθώς δεν θέλουμε να βάζουμε φάρμακα στον κήπο!

Ιωαννα μου καταρχην περαστικά στο παιδι. Πως ειναι τωρα; Ειχατε μαστορια ε; Δεν εχω χειροτερο σου μιλάω ειλικρινα. Στο σπιτι στην Αθηνα προεκυψε προβλημα γιατι χαλασαν τα υδραυλικα του απο πανω διαμερισματος κι αρνιοταν να τα φτιαξει αλλα επειδη η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο ειπε οτι θα τα επισκευασει. Σκεφτομαι πολυ την κατασταση που θα προκυψει αργοτερα και σε εμας (και να φανταστεις οτι λειπω και ανατριχιαζω).

Σμουρφιτα τι ωραια που η μικρη ξαναεφαγε! Ειναι δειγμα οτι περασε η ιωσουλα. Δε σας δινουν αδεια για το Πασχα; Τοση πολυ δουλεια εχετε; Ουτε κι εγω θα παρω γιατι δεν παιρνει κι ο αντρας μου και λεω να μην χαραμιζω μερες.

Αγγελικουλα ωραια τα νεα απο το γιατρο. Υπομονη λοιπον για να φανουν τα αποτελεσματα της ανοσοθεραπειας. Καλά να περασει η κορουλα σου στην εκδρομη. Ωραια και τα ψωνια που εκανες. Εγω εκανα καποια ψωνια μεσω internet για κατι δωρακια που θελω και θα παραγγειλω και κατι ακομα τηλεφωνικα. Θα φυγετε για Πασχα;

Vesy τι κανουν τα ζουζουνια σου;

Τζενακι τι ωραια που ειναι καλόβολος ο αντρας σου στο φαγητο. Καλά να ειναι. Θα πατε στο χωριο το Πασχα;

Εγω παιδια στη βαφτιστηρα μου εστειλα λεφτα να παρει οτι θελει (λαμπαδα κλπ). Επειδη εχουν οικονομικο προβλημα προτιμω και τους δινω λεφτα ωστε να παιρνουν παντα ο,τι εχουν αναγκη. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο αλλα δεν γινεται δυστυχως. Στη βαφτιστηρα του αντρα μου θα κανονισει τα της λαμπαδας εκεινος. Την καλύτερη δουλειά κάνεις κορίτσι!

Χτες φαγαμε αναμεικτα λαχανικα λαδερα. Σημερα εχουμε κοφτο μακαρονακι με καλαμαρακια. Αν τα καταφερω (που πρεπει να τα καταφερω) θα φτιαξω λιγα κουλουρακια το ΣΚ.

Ζηλευω για τη συναντηση που γραφετε. Παλι θα λειπω κλαψ. Αχ ας όψεται η απόσταση!!:(

Φιλια και καλό ΣΚ.

Για σήμερα δεν μαγείρεψα τίποτα γιατί δεν πρόλαβα χτες. Σχόλασα κατά τις 7 και ήρθαν και με πήραν από την δουλειά ο άντρας μου με τα παιδιά και πήγαμε στον παιδίατρο για εμβόλια. Γυρίσαμε σπίτι κατά τις 8,30. Θα μαγειρέψει η πεθερά μου γιουβαρλάκια που αρέσουν πολύ στην κόρη μου.

Φωτεινούλα ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ και μπορείς και κάνεις κάποια ψώνια! Νομίζω πως κάνεις πολύ καλά που δίνεις χρήματα στην βαφτιστήρα σου. Θα πίασουν καλύτερα τόπο.

Για το αν θα φύγουμε ή όχι δεν το ξέρω ακόμη. Εξαρτάτε από το πρόγραμμα που θα μας βγάλει η καθηγήτρια Αγγλικών της κόρης μου. Δίνει τον Μάιο lower και αυτές τις μέρες που δεν θα έχουν σχολείο θα τους φορτσάρει στα μαθήματα.

Στρουμφιτούλα μου εννοείται πως θα απαιτήσεις άδεια για την βάφτιση του παιδιού! Στην ανάγκη .... αρρώστησε!!!!!!

Νινάκι ξέχασα να σου πω πως αν μας έλεγες για κάποιο πιο ευρωπαικό προορισμό πιθανόν να πίστευα το πρωταπριλιάτικο ψεματάκι σου! Άντε και του χρόνου! Επίτηδες το είπα... να μην παραείναι πιστευτό!:)

Πολλά φιλιά σε όλο το παρεάκι μας!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;

εχω συνεχιζω το τρεξιμο κ πηξιμο ..... Καλό κουράγιο!!

Πολυ καλα τα νεα σου Αγγελικη μου !ευχομαι η θεραπεια σου να εχει αμεσα αποτελεσματα !!!

Φωτεινουλα μια χαρα με το ιντρνετ. Εχουμε σωθει ολοι μας! Ασε που πολλες φορες η τιμη μεσω ιντερνετ ειναι πιο χαμηλη απο το καταστημα! Κ για την βαφτιστηρα μια χαρα τα χρηματα να παρουν οτι θελουν να πιαοσυν τοπο. Καλη επιτυχια στα κουλουρακια!

Σμουρφιτακι δεν παλευονται ωρες ωρες,τα εχουν ισοπεδωσει ολα.Ουτε γαμοι,ουτε βαφτισεις, ουτε γεννησεις τιποτα δεν τους αγγιζει πια....

Νινακι μην το κουραζεις τοσο πολυ το χερι βρε !!! Με το μαλακο!! Δεν εχω καταλαβει για το μαγαζι που ειναι, ειναι επι της Ηρακλειου η παραλληλα στο υψος του ηλεκτρικού; Είναι παράλληλα της Ηρακλείου, αλλά από την άλλη μεριά του ηλεκτρικού... ψάχνω να βρω την διευθύνση, από ένα μαγαζί που είναι κοντά και ψωνίζουμε.

Για σημερα δεν ηξερα τι να μαγειρεψω..Ειχα στην καταψυξη λιγο κιμα μαγειρεμενο ομως δεν εφτανε για ολους.Ειχα κ λιγη σαλτσα κοκκινη απο μακαρονια οπου επισης δεν εφτανε για ολους.ετσι τα εβγαλα κ τα δυο, εβρασα κ κοφτο μακαρονακι, τα εβαλα σε ενα πυρεξ κ τα ανακατεψα με τον κιμα κ την σαλτσα, εβαλα μια κρεμα γαλακτος ( λαιτ ετσι χαχαχα) κ τυρια, λιγο στο φουρνο κ εγινε λουκουμι !!!! Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα!!

Τωρα αυριο δεν ξερω τι θα μαγειρεψω θα κανω ενα γκαλοπ το βραδυ κ οτι παοφασισει ο αντρικος πλυθησμος ! Την Κυριακη θα ειμαι μονη μου,θα παει ο συζυγος στην μαμα μου τα παιδια να κατσουν μεχρι την Πεμπτη που θα παμε κ εμεις, που κ λογω ημερας θα ψησω ψαρακι .

Απο βδομαδα νηστεια !!!

Νίκο πού είσαι? μήπως έρθεις καμία βόλτα την Δευτέρα από τα μέρη μας?

Φιλιά σε όλους και καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια κι αγόρια,

Τί κάνετε; περάσατε ωραία το σαββατοκύριακο;

Εγώ ίσως να μην τα καταφέρω να έλθω στην συνάντηση σας γιατί ο σύζυγός μου έχει πολύ δουλειά αυτή την εβδομάδα και θα γυρνάει σπίτι εφτά με εφτά και μισή. Και στενάχωρέθηκα... που δεν θα σας γνωρίσω. Την επόμενη φορά σίγουρα.

Εγώ χθες έφτιαξα τα πασχαλινά κουλουράκια μου και βγήκαν πολύ ωραία. Εσείς τί φτιάξατε; Φιλιά πολλά από εμένα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως ειστε;

Ιωαννα μου περαστικά! Ελπιζω να μην επηρεασε τη συνεντευξη η κατασταση της υγειας σου. Πως εισαι σημερα; Ελπίζω να μην κολλησε ο μικρος.

Στρουμφιτα μου εννοειται οτι χρειαζεσαι αδεια για τη βαφτιση. Τι βλακειες που κανουν μερικοι εργοδοτες (ή και συναδελφοι οπως συμβαινει αλλού). Θα την κανεις επαρχια και μετα θα τρεχεις και στους δρομους για να επιστρεψεις; Έλεος!

Νινα ωραια θα ηταν για τον μπαμπα σου που μαζευτηκατε ολοι! Να τον χαιρεστε και να περασει ομορφα τα υπολοιπα πολλά χρονια της ζωης του! Πως αντεδρασε; Φανταζομαι τη χαρα της βαφτιστηρας σου. Το βιβλίο του Νικου οντως ειναι πολύ ωραιο.

Νικο πως εισαι;

Vesy και του χρονου με υγεια να ξαναφτιαξεις κουλουρακια! Κι εγω τα εφτιαξα χτες το πρωι τελικά με τη βοηθεια της κορης μου. Και τα δικα μας εγιναν πολυ ωραια.

Αγγελικη δινει η μικρη εξετασεις ε; Δεν πειραζει οπου κι αν ειστε αρκει να περασετε ωραια.

Το Σαββατο φαγαμε διαφορα καθως ειχε και καποια περισσευματα. Χτες φαγαμε ψαρι (τσιπουρα και γλωσσα για τα παιδια) με σαλάτα λόγω της ημερας. Για σημερα λεμε φακες.

Ξαναχαλασε ο καιρος και μου τη δινει. Απο χτες βρεχει....

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Σήμερα το μενού μας έχει γεμιστά. Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε θράψαλα τηγανιτά με πατατούλες και το βράδυ ψήσαμε μπριζόλες στα κάρβουνα. Την Κυριακή φάγαμε μπακαλιάρο σκορδαλιά και πατζάρια.

Το Σαββατοκύριακο έκανα ένα σωρό δουλίτσες. Καταρχήν στόλισα το σπίτι πασχαλινά. Έπρεπε να μπούμε στο κλίμα των ημερών!

Το Σάββατο το απόγευμα σιδέρωνα για 2 ώρες αλλά η στοίβα με τα ασιδέρωτα είναι και πάλι εκεί! Κερνάω καφέ έρχεται καμία να βάλει κανένα χεράκι??? :tongue:

Χθες το απόγευμα ήρθε ο αδερφός μου, που έχει βαφτίσει τον μικρό, και του έφερε λαμπάδα και παπούτσια.Σήμερα το απόγευμα θα πάω να κάνω κάτι τελευταία ψώνια που θέλω και αν μου μείνει χρόνος θα σιδερώσω και λίγο.

Τζενάκι έστειλες τον μικρό στην γιαγιά ε? Καλά έκανες! Μεγάλη Πέμπτη θα φύγεται για Εύβοια?

Ιωαννάκι περαστικά! Ελπίζω να έχεις σύντομα καλά νέα από την συνέντευξη.

Νινάκι μεγάλη ψυχοθεραπεία είναι να ασχολείσαι με τα φυτά! Χθες το πρωί το πέρασα στο μπαλκόνι που έκανα ένα ξεκαθάρισμα στις γλάστρες μου αλλά και φύτεψα και 2-3 νέα φυτά. Το ευχαριστήθηκα! Δεν το βλέπω για απόψε αλλά ελπίζω να περάσετε καλά! Αν βρώ ευκαιρία θα σας πάρω τηλέφωνο.

Vesy και του χρόνου να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις κουλουράκια! Εγώ φέτος δεν νομίζω να φτιάξω κάτι γιατί αν τελικά φύγουμε για το χωριό θα πρέπει να κάνω άλλες δουλειές που προηγούνται!

Φωτεινούλα μου έχετε πάλι βροχούλες ε? Που θα πάει θα στρώσει ο καιρός!

Μαγειροπαρεάκι στέλνω την καλημέρα μου σε όλους και όλες! Τα ξαναλέμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως ειστε;

Καλημερα , καλη μεγαλοβδομαδα!

Ιωαννα μου περαστικά! Ελπιζω να μην επηρεασε τη συνεντευξη η κατασταση της υγειας σου. Πως εισαι σημερα; Ελπίζω να μην κολλησε ο μικρος.

ο μικρος με κολλησε ειναι κι αυτος με αντιβιωση. Ακομα δεν ειμαι πολυ καλα

Το Σαββατο φαγαμε διαφορα καθως ειχε και καποια περισσευματα. Χτες φαγαμε ψαρι (τσιπουρα και γλωσσα για τα παιδια) με σαλάτα λόγω της ημερας. Για σημερα λεμε φακες.

Μια χαρα φαγακια. Εμενα δεν τρωνε ψαρια οποτε ουτε λογος για να μαγειρεψω

Ξαναχαλασε ο καιρος και μου τη δινει. Απο χτες βρεχει....

Φιλια

Εχτες εβρεξε και σε μας λιγο και σημερα εχει συννεφια. Αυριο λενε θα εχει και κρυο και βροχη

Καλημερα!!!

Σήμερα το μενού μας έχει γεμιστά. Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε θράψαλα τηγανιτά με πατατούλες και το βράδυ ψήσαμε μπριζόλες στα κάρβουνα. Την Κυριακή φάγαμε μπακαλιάρο σκορδαλιά και πατζάρια.

Γιαμ γιαμ νοστιμιες

Το Σαββατοκύριακο έκανα ένα σωρό δουλίτσες. Καταρχήν στόλισα το σπίτι πασχαλινά. Έπρεπε να μπούμε στο κλίμα των ημερών!

Το Σάββατο το απόγευμα σιδέρωνα για 2 ώρες αλλά η στοίβα με τα ασιδέρωτα είναι και πάλι εκεί! Κερνάω καφέ έρχεται καμία να βάλει κανένα χεράκι??? :tongue:Εγω ερχομαι αν θες, δεν μ ενοχλει το σιδερο

Χθες το απόγευμα ήρθε ο αδερφός μου, που έχει βαφτίσει τον μικρό, και του έφερε λαμπάδα και παπούτσια.Σήμερα το απόγευμα θα πάω να κάνω κάτι τελευταία ψώνια που θέλω και αν μου μείνει χρόνος θα σιδερώσω και λίγο.

Δεν εχω ψωνισει τιποτα εγω και να δω ποτε θα βγω

Τζενάκι έστειλες τον μικρό στην γιαγιά ε? Καλά έκανες! Μεγάλη Πέμπτη θα φύγεται για Εύβοια?

Ιωαννάκι περαστικά! Ελπίζω να έχεις σύντομα καλά νέα από την συνέντευξη.

Ετσι οπως πηγα δε νομιζω οτι θα εχω αποτελεσματα. Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα θα ηταν να τους πω οτι ειμαι αρρωστη αλλα παει εγινε τωρα

Μαγειροπαρεάκι στέλνω την καλημέρα μου σε όλους και όλες! Τα ξαναλέμε αργότερα...

Κοριτσια μαλλον σημερα δεν θα τα καταφερω, δεν εχω συνελθει και ο μικρος ξυπνησε με εμετο οποτε θα εχω παλι να ασχοληθω με αρρωστιες. Πραγματικα δεν αντεχω αλλο!

Στρουμφιτα τι χαζομαρες ακους κι εσυ. Ακου δεν θες αδεια για τη βαφτιση?

Νινα να χαιρεσαι τον πατερουλη σου. Καλη η ιδεα να πατε ολοι εκει? Ποτε θα ερθεις να φτιαξεις τον κηπο μου? Για σενα θα ειναι παιχνιδι δεν εχω και πολλα λουλουδια αλλα θελουν καθαρισμα, χωμα. Λεω να παρω και καμμια τριανταφυλλιτσα να δωσω λιγο χρωμα

Vesy και του χρονου. Καποια στιγμη θα κανονισουμε να μπορουμε ολες

Τζενη θα ξεκουραστεις αφου θα εισαι μονη

Την καλημερα μου σε ολους

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παρεούλα!!!

Πάλι κρύωσε ο καιρός...γκρρρ....τουλάχιστον προς το παρόν έχει ήλιο.

Το μενού μας σήμερα είναι θράψαλα γεμιστά. Το ΣΚ δεν πρόλαβα τελικά να κάνω τα κουλουράκια και τα τσουρέκια αλλά θα τα καταφέρω μεσοβδόμαδα.

Vesy και Φωτεινή και του χρόνου να είστε καλά να ξαναφτιάξετε με τα παιδάκια σας παρεούλα!

Νίνα να χαίρεσαι τον μπαμπά σου! Τι καλά που βρεθήκατε όλοι μαζί, φαντάζομαι τη χαρά του!

Αγγελική και εγώ έρχομαι! Μ'αρέσει πάρα πολύ το σίδερο!

Τζένη πήγατε τα παιδιά στον παππού και τη γιαγιά; Τέλος της εβδομάδας θα πάτε εσείς;

Ιωάννα μακάρι να πήγε καλά η συνέντευξη, αν δεν πήγε δεν πειράζει κάτι άλλο θα βρεθεί και τότε θα είσαι καλά και θα σκίσεις! Περαστικά και σε εσένα και στον μικρούλη σου. Μακάρι να σας περάσει σύντομα!

Η υπόλοιπη παρέα τι κάνει;

Πάω για δουλίτσα και τα ξαναλέμε! Φιλιά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...