Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρες και από μένα:P

Τι κάνετε? Πού χάθηκε η ομάδα?:D

Ήλιος σήμερα, με ολίγον συννεφιά, τουλάχιστον από τα μέρη μας... ελπίζω να συνεχίσει έτσι...να προλάβω να απλώσω και την μπουγάδα μου:)... αν και με τόση γύρη, το σκέφτομαι αν πρέπει να τα απλώσω έξω... μόλις γλιτώσαμε από την αφρικάνικη, μας ήρθε καπάκι η γύρη:mad:

Σήμερα θα φτιάξω σουβλάκια με χοιρινή μπριζόλα που περίσσεψε, πιτούλες από τις γνωστές του εργαστηρίου στην Ν. Ιωνία, πατάτες τηγανιτές και σαλατούλα.

Αγγελική άντε να ησυχάσεις πια με την αλλεργία... σε φαντάζομαι με τόση σκόνη, τι φτάρνισμα θα έχεις ρίξει! όσο για τον γυναικολόγο, καλά θα κάνει να σου τα χώσει... η μαστογραφία επιβάλλεται μετά τα 40. Καλά αποτελέσματα!

Vesy την ξέρω την συνταγή αυτή με τα τρουφάκια... είναι όντως πολύ καλή!:P

Αλήθεια ψωνίσατε για τα βαπτιστήρια σας? εγώ λέω να πάω αύριο, ώστε το Σ/Κ να της τα δώσουμε... το μόνο σίγουρο είναι ότι λαμπάδα θα πάρω από το Χαμόγελο του παιδιού... τα υπόλοιπα θέλουν ψάξιμο.

Φιλιά σε όλους:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Νινάκι αύριο θα πάω να πάρω λαμπάδα στο βαφτιστήρι μου. Βέβαια είναι όλοκληρος άντρας και θα του πάρω ότι πιό απλό υπάρχει αλλά θα του πάρω. Για δώρο θα του δώσω χρήματα να ψωνίσει ότι θέλει.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα παρεούλα!!!!

Να'μαι κι εγώ! Εξαφανίστηκα αυτές τις μέρες γιατί η μικρή είναι άρρωστη από το Σάββατο με συνεχείς εμετούς και από χθες έπεσε πολύ δουλειά στο γραφείο. Έχουμε στενοχωρηθεί με τη μελένια μας γιατί δεν είχε αρρωστήσει μέχρι τώρα. Από ότι μας είπε ο γιατρός, τον οποίο έχουμε ζαλίσει όοολες αυτές τις μέρες, είναι δόντια σε συνδυασμό με την γαστρεντερίτιδα της εποχής. Ευτυχώς δεν έχει ούτε δέκατα ούτε πυρετό και όταν δεν κάνει εμετό είναι πολύ ευδιάθετη. Σήμερα που έχω μιλήσει με τον άντρα μου είναι καλύτερα.

Μαγειρικά είχαμε φακές για 2 μέρες και μπριζόλες στο φούρνο με μουσταρδολαδολέμονο που έχουν μείνει και για σήμερα.

Νίνα φτιάξαμε τα κούκις και είναι θεϊκά!!!! Είναι απλά τέλεια! Ενθουσιάστηκε και ο άντρας μου με το πόσο απλά στην παρασκευή τους ήταν! Σ'ευχαριστώ λοιπόν για ακόμη μια φορά για τη συνταγή, η οποία καθιερώθηκε!!! Το κέικ θα το κάνω στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Αγγελική μακάρι να ξεκινήσεις την αγωγή άμεσα για να ησυχάσεις! Όσο για τη μαστογραφία εμ δεν θα σε μαλώσει μόνο ο γιατρός σου, αλλά και εμείς...δεν τα αφήνουμε αυτά τα πράγματα!!! Όσο για την ίωση πάλι καλά που σας κράτησε τόσο λίγο!

Φωτεινή να σου ζήσει η μικρούλα σου και να τη χαίρεσαι!!! Είμαι σίγουρη ότι οι τούρτες ήταν τέλειες και απλά εσύ δεν είχες πολύ καλή διάθεση!

Τζένη εσύ και δεν έφτιαξες πρόγραμμα φαγητού;;;; Είσαι καλά, μήπως αισθάνεσαι περίεργα;;;; Περίμενε να δω αν γκρεμίστηκε ο φούρνος απέναντι. Πλάκα κάνω, είναι που έφτιαξες τόσα μαζεμένα το ΣΚ, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα την βρεις τη λύση!

Κρινάκι τελικά τι ήταν αυτό με τα σπυράκια; Μήπως καμιά αλλεργία; Άσε κι εμείς την πατήσαμε με τη βροχή, αλλά δεν βραχήκαμε πολύ πολύ...

Vesy κι εγώ την ξέρω αυτή τη συνταγή και είναι πάρα πολύ καλή!

Νίκο, Έβιρι, Ιωάννα είστε καλά;

Για το βαπτιστήρι του άντρα μου δεν παίρνουμε εμείς κάτι. Είναι και μεγάλο παλικάρι τώρα πια, αλλά και παλιότερα είχαν αναλάβει τα πεθερικά μου καθώς αυτοί έχουν περισσότερες σχέσεις και έχουμε ξεγνοιάσει.

Φιλιά πολλά κι ελπίζω να τα ξαναπούμε σε λίγο!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

εχω παλι τρεχω κ δεν φτανω στην δουλεια κ το ιδιο τροπαρι θα συνεχιστει μεχρι κ τον Μαιο κ προβλεπω κ ολο το καλοκαιρι ..... καλα να ειμαστε ...

Αγγελικη μου καλα αποτελεσματα να εχεις κ στουτς 2 γιατρους!! Αντε μωρε να ησυχασεις με την αλλεργια !! θα σε μαλωσει λιγο ο γιατρος αλλα δεν πειραζει, ολα καλα θα πανε.Κ εγω εχω τεστ αυτο το μηνα.

Στρουμφιτακι περαστικα στην μικρουλα!!! Ωραια τα κουκις ε ; η Νινα ειναι εγγυηση!!

Νινακι η χαρα της αλλεργιας ειναι αυτη η σκονη !!! Εγω το Σαββατο θα παω να ψωνισω !

Φωτεινουλα,Εβιρακί;Ιωαννα που ειστε; Νικο;

Εμεις σημερα τρωμε σπανακορυζο.Για αυριο θα κανω γεμιστα καθε μερα τα ζηταει ο μεγαλος.Του ειπα ομως οτι θα τα αφει 2 μερες αλλα δεν εχει θεμα.Θα κανω κ αρακα να φαει ο μικρος κ οτι μεινει μαζι με τα γεμιστα να φαμε μεθαυριο.

Μωρε εγω το ειχα βγαλει το προγραμμα αλλα δεν ειχα υπολογισει επισκεψεις.Ετσι φαγαμε το Σαββατο βραδυ αυτο που θα εφτιαχνα την Κυριακη κ θα κραταγα κ Δευτερα,την Κυριακη φαγαμε της Τριτης κ ετσι καπως χαθηκε λιγο η μπαλα αλλα δεν μασαμε. Ολα γινονται !

Γεια σας παιδιά, τι κάνετε;

Το φαγητό μας σήμερα ήταν μακαρόνια με σάλτσα.

Γεια σας κούκλες.

Χάθηκα αλλά τρέχω με την δουλειά και ούτε καν τρώω (καλό αυτό).

Γεια σου Νίκο, το καλύτερο από τα δύο είναι ότι έχεις δουλειά. Με το καλό να θαυμάσουμε και το καινούργιο σου βιβλίο.

Τα μεθυσμένα με το λουκούμι θα τα βάλεις στους θησαυρούς ή θα μου το πεις εδώ? έχω πολλά λουκούμια και λυπάμαι να τα πετάξω.

Τα έβαλα ήδη στο μπλογκ. Αν θες να τα βάλω κι εδώ τα βάζω, ή όποια άλλη κοπέλα θέλει τη συνταγή να μου πείτε κορίτσια.

Σήμερα θα φτιάξω αρακά με πατάτες... το κρύωμα καλά κρατεί... μπούκωμα και βήχας πολύς βρε παιδιά!... άντε να δούμε μέχρι πότε.

Φιλιά σε όλους!

Εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα.

Χάθηκα λίγο γιατί χτες έιχα το μαύρο μου χάλι!.......... Αλλά το κερασάκι στην τούρτα σε όλα αυτά είναι ότι και η κόρη μου χτες γύρισε από το σχολείο με το στομάχι της να την ανακατεύει και έκανε εμετό 3 φορές.

Ωχ, απανωτά το περάσατε και οι δυο σας. Περαστικά σας Αγγελική μου.

Την ώρα που ήμουν στο κατάστημα (&δεν άργησα), έπισαε μια μπόρα άλλο πράγμα!

Δεν μπορούσα να φύγω. Κοντοστάθηκα στην έξοδο του καταστήματος περιμένοντας να κοπάσει, αλλά δεν...

Το νερό είχε ανέβει επάνω στο πεζοδρόμιο!!!! :shock::shock:

Πωπω φαντάσου τι γινόταν!!!!!!!!!!!

Για το Πάσχα, διάβασα τα ημερομηνία (πέφτουν μέσα τις περισσότερες φορές), και λένε για κρύο και βροχές... Δυστυχώς... Τα αρνάκια φέτος θα μπουν στο φούρνο απ' ό,τι φαίνεται... :wink:

Καλύτερα να σουβλίσετε γαλοπούλα για να είστε μέσα στο πνεύμα του καιρού.

Το βράδι της Κυριακής γέμισα γύρω από το αριστερό μου αυτί (με προέκταση στο πρόσωπο, το λαιμό και τον αυχένα), σπυράκια, σαν κουνούπια.

Κατά τις 01.00 το ξημέρωμα, πρήστηκε και το κάτω χείλος μου (πάλι από την αριστερή πλευρά), τόσο που καπακωσε το επάνω... Τρόμαξα να ξημερωθώ.

Το χείλος μου άρχισε να ηρεμεί κατά τις 07.00 και συνήλθα την επόμενη μέρα το βράδι.

Τι είν' αυτό το πράμα; Γιατί σου συνέβη;

Μπήκαμε σήμερα στην καλοκαιρινή ώρα..Αχ τί ωραία....θα μεγαλώσει λίγο η μέρα να νοιώσουμε λίγο διαφορετικά.

Κι εγώ ξαφνιάστηκα λίγο σήμερα που πήγα αργά στο σούπερ μάρκετ και στην επιστροφή νόμιζα ότι ήταν ακόμη πολύ νωρίς, ενώ ήταν 19:00 η ώρα και ακόμη μέρα έξω.

Χτες φαγαμε κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο με πορτοκαλί μέλι κ μουστάρδα κ το βράδυ ήρθαν φιλοι κ Εφτιαξα πίτσες κ γαλακτομοουρεκο.

Σήμερα φαγαμε κόκορα με χυλοπίτες που έμεινε κ για αύριο, φτιαξα κ σπανακορυζο για την Τριτη κ τυροπιτακια- λουκάνικοπιτακια που φαγαμε τώρα για βράδυ κ θα πάρουν κ μαζί αύριο.Εφτιαξα κ ενα κέικ με γιαούρτι κ ξύσμα λεμόνι πολύ αφρατο.

Τι να πρωτοπώ και τι να πρωτοθαυμάσω!!!!!!!!!!!!!!!!

Βγήκαν εκτός προγραμματισμού αυτή την βδομάδα με τις επισκέψεις κ δεν ξέρω τι να φτιαξω για μεσοβδόμαδα πφφφφ.

Χόρτα και τηγανητές πατάτες, πατάτες στο φούρνο με καρότα και μανιτάρια, σουφλέ πατάτας, ψάρια πλακί, όσπρια (ρεβύθια, μαυρομάτικα ή γίγαντες με χόρτα), μπρόκολο με κολοκυθάκια καρότα και πατάτες βραστά, σουφλέ ζυμαρικών, παντζάρια με πατάτες......

Εβιρι ξεκινησε η Εβιρινα τις διακοπες της; Φετος μαλλον ειχατε καλύτερο καιρο απο εμας.

Τις ξεκίνησε ήδη Φωτεινή μου αλλά την πιέζω να διαβάσει λίγο για τα διαγωνίσματα που θα έχει μετά το Πάσχα. Έτσι διαπιστωσα κι εγώ, ότι είχαμε πολύ ήπιο χειμώνα και πολύ όμορφες τις τελευταίες μέρες. Σήμερα έβρεχε και σε μας και είχε και αρκετό αέρα. Ώρες ώρες το έφερνε σαν ανεμοστρόβιλο. Μετά από λίγη ώρα πάνω που έλεγες ότι θα γίνει της κακομοίρας, καθάριζε ο ουρανός και έμοιαζε λες και δεν είχε γίνει τίποτα.

Μαγειρικά το Σαββατο φαγαμε γιουβαρλάκι σουπα και χτες αρνι στο φουρνο με πατατες, τζατζικι και σαλάτα. Επισης εφτιαξα και 2 τουρτες αφου ειχε η μικρη τα γενεθλια της.

Αααα το κοριτσάκι μας είχε γενέθλια!!!!!! Να τα εκατοστήσει και να την καμαρώνετε μεγάλη και τρανή, χρόνια πολλά.

Μια για το σπιτι και μια για το σχολειο σημερα που θα την κοψει με τους φιλους της. Μου ειπαν οτι ηταν καλή αλλά εγω δεν τη θεωρω κι απο τις πιο επιτυχημένες μου. Εχω φτιαξει πολυ καλύτερες.

Αφού ήταν σπιτικές ήταν πεντανόστιμες Φωτεινή μου. Τόσο κόπο έκανες!!!

Σήμερα τρώμε φασολάκια.

Αχ, τώρα που είπες φασολάκια, τώρα το απόγευμα που πήγα στο σούπερ τα βλέπω στο ράφι κι άπλωσα το χέρι για να πάρω γιατί τα είχανε σε προσφορά. Μόλις διάβασα την τιμή και τα γραμμάρια το μάζεψα το ξερό μου. Δε θυμάμαι να σας πω την τιμή της προσφοράς, αλλά διάβασα από κάτω τα ψιλά γράμματα που έλεγε ότι τα 100 γρ. τα είχε 0,90. Αν είναι δυνατόν να έχουν τα αμπελοφάσουλα 9 ευρώ το κιλό!!!!

Χτες το βραδυ εφτιαξα μαρμελαδα φραουλα.Ειχα παρει προχτες ενα βαζακι αγοραστη κ δοκιμασε ο μεγαλος ο γιος κ δεν του αρεσε καθολου.Ετσι αφου ειχα παρει φραουλες τις εκανα λιγη μαρμελαδα ναμας βγαλει μεχρι να βγουν οι καινουργιες να φτιαξω μπολικηνα εχουμε γιατι περσυ την πατησα.3 φετες ψωμι με μαρμελαδα εφαγε σημερα το καμαρι μου τοσο πολυ του αρεσε.

Χίλια μπράβο Τζένη, αξίζεις πολλά. Κάνεις πολύ καλή σκέψη να φτιάξεις αρκετή μαρμελάδα και για τα παιδιά και για διάφορα γλυκά.

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και άυριο θα πάω να τα πάρω και να πάω κατευθείαν στον αλλεργιολόγο να δω τι θα μου πει. Ελπίζω να ξεκινήσω την αγωγή σύντομα γιατί δεν κρατιέμαι!

Κι εγώ ελπίζω σύντομα να βρεις ανακούφιση και οριστική θεραπεία.

Με αυτήν την σκόνη στην ατμόσφαιρα μπουκώνω και είμαι συνέχεια με σπρέι για την μύτη. Ουφ!

Κι έχει γίνει τόσο συχνή αυτή η κατάσταση όσο ποτέ. Εγώ δε θυμάμαι τέτοια συχνότητα στο παρελθόν.

Αλήθεια ψωνίσατε για τα βαπτιστήρια σας? εγώ λέω να πάω αύριο, ώστε το Σ/Κ να της τα δώσουμε... το μόνο σίγουρο είναι ότι λαμπάδα θα πάρω από το Χαμόγελο του παιδιού... τα υπόλοιπα θέλουν ψάξιμο.

Εμείς δίνουμε χρήματα γιατί είναι μεγάλες.

Κ

Να'μαι κι εγώ! Εξαφανίστηκα αυτές τις μέρες γιατί η μικρή είναι άρρωστη από το Σάββατο με συνεχείς εμετούς και από χθες έπεσε πολύ δουλειά στο γραφείο.

Περαστικά της μωρέ την καημένη. Και τι δίαιτα να της κάνεις σ' αυτή την ηλικία που τα γεύματά της κατά κύριο λόγο έχουν γάλα!!!

Ωραια τα κουκις ε ; η Νινα ειναι εγγυηση!!

Συμφωνώ κι εγώ εγγύηση!!!

Σήμερα που ήρθα εγώ, λείπει η Ιωάννα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα! Σας ειπαν κανενα ψεματακι σημερα;

Ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας για τη ζουζουνα μου! Ηταν ενθουσιασμενη με την τουρτα που εκοψε στο σχολειο. Όπως ειπε ηταν το ωραιοτερο παρτυ που εχει παει ποτε! Ευχαριστω πολύ και για τα καλά σας λογια για τις τουρτες αλλά πιστεψτε με δεν ηταν ο,τι καλύτερο. Παντως απ'οτι καταλαβα δεν ηταν και ο,τι χειροτερο...

Στρουμφιτακι μου περαστικά στη μικρουλα σου! Πως ειναι σημερα; Φανταζομαι την αγωνια σας. Πηρατε κι εσεις το βαπτισμα του πυρος. Ευχομαι παντως οτι και να περασει στη ζωη της να ειναι απλό και ανωδυνο!

Αγγελικη κι εγω πρεπει να παω για εξετασεις αλλά πρεπει να το οργανωσω πρωτα κι ολο το αναβαλλω! Αντε να δεις τι θα σου πει ο αλλεργιολογος για να δεις μια ασπρη μερα κι εσυ! Φετος η σκονη μας επισκεφτηκε αρκετά και τωρα που μπαινει κι η ανοιξη και θα αρχισει κι η γυρη απο τα πευκα να εμφανιζεται θα ταλαιπωρησει πολύ τους αλλεργικούς.

Νινα οντως εισαι εγγυηση! Να δω εγω πότε θα αξιωθω να φτιαξω καμια απο τις συνταγες που γραφεις!

Τζενη εισαι κι εσυ θησαυρος τελικά! Θα πηξετε αυτο το διαστημα ε; Αν επιτρεπεται στο λογιστικο τομεα δουλευεις; Αυτος ο τομεας εχει συνηθως δουλεια τετοια εποχη αν κι οπως τα εχουν κανει εχει δουλεια ολες τις εποχες τωρα πια. Εγω δεν φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα. Δεν εχω φτιαξει ποτε. Ηθελα περυσι να φτιαξω μαρμελάδα βερυκοκο ή ροδακινο για τα παιδια αλλά η τιμη των φρουτων εδω με σταματησε.

Εβιρακι οπως εγραφα και παραπανω κι εδω οι τιμες στα ειδη μαναβικης ειναι απλησιαστες. Παντως εμαθες να διαβαζεις τα ψιλά γραμματα πλεον στου σουπερ μαρκετ. Θυμαμαι στην αρχη τι παθαινες. Μπηκα κι εγω στο μπλογκ σου τι ωραια φαγητα ανεβαζεις.

Ιωαννα, Κρινακι, Vesy, Νικο, Αφροδιτακι, Ricola και λοιπα παιδια τι κάνετε;

Χτες φτιαξαμε μακαρονια με μπιφτεκια με σαλτσα. Για σημερα θα αποφασισει η γιαγια.

Το μονο που εκανα ηταν να ψησω ενα μπουτι κοτοπουλο για να παρει λίγο η μικρη μαζι της στο σχολειο.

Φιλια σε ολες (και ολους)

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Καλό μήνα εύχομαι..να είναι όμορφος με πολλά πασχαλινά μαγειρέματα και εκδρομές (χαχαχα όλα τα θέλω εγώ)! Εμείς είμαστε καλά και τα αγοράκια μας επίσης. Σήμερα θα κάνω μια απλή μακαρονάδα με σάλτσα που πολύ την έχω λαχταρήσει..

Eviri τί μπλογκ είναι αυτό που έχεις φτιάξει? Θα μου το πεις να μπω κι εγώ?

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Πολλά πολλά φιλιά

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους (ευελπιστω και ηλιολουστος)

Φωτεινη να χαιρεσαι την κορουλα σου! Να ειναι παντα γερη κι ευτυχισμενη! Δεν πειραζει αν δεν ηταν τελειες οι τουρτες απ οτι ειδες το ευχαριστηθηκε πολυ!

Περαστικα και σε ολους τους αρρωστουληδες!

Εγω ειχα αδεια 2 μερες γιατι φτιαχνουμε τα υδραυλικα και δυστυχως την Δευτερα δεν ηρθαν γιατι κοπηκε το νερο απο τα ξημερωματα Δευτερας μεχρι και το μεσημερι οποτε μπετα δεν θα μπορουσαν να ριξουν. Πηγαμε λιγο πισω αλλα δεν πειραζει. Απο την Κυριακη εχω αρρωστο το παιδι και σημερα τον ειδε η γιατρος κι εχει ακροαστικα, υγρο στο αυτι και ξεκινησαμε αντιβιωση! Κουραστηκα πολυ αυτες τις μερες γιατι παρολο που ηταν ετσι ο μικρος, ειχα και τους εργατες εκανα γενικη την κουζινα. Επλυνα τα παντα μα τα παντα και σημερα απολαυσα καφε !

Αυτες τις μερες φαγαμε χοιρινο σαν κινεζικο με πατατες, ομελετα φουρνου, μακαρονια με κιμα και το Σαββατο μας ειχε μαγειρεψει χοιρινες πλεξουδες η μαμα. Για σημερα εχουμε κοκκινιστο με ρυζι. Πηξαμε στο κρεας αλλα λεει ο αντρας μου αφου την αλλη βδομαδα νηστευουμε αυτη θελει κρεας.

Εβιρι ευτυχως που ειδες την τιμη! Τι πραγματα ειναι αυτα?

Αγγελικη αντε να πας στο γιατρο γιατι αν κρινω απο τη γυρη που εχει φανταζομαι οτι θα τυραννιεσαι

Τα λεμε σε λιγακι

Καλημέρα!!! Καλό μήνα!!!!

Εμείς περάσαμε άλλο ένα βράδυ ανήσυχο... ευτυχώς τουλάχιστον δεν ξαναέκανε εμετό, αλλά έκανε δέκατα και πρέπει να την πονούσαν τα δοντάκια της γιατί όλο έπιανε το κεφαλάκι της και αναστέναζε. Ουσιαστικά τη βγάλαμε όλη τη νύχτα αγκαλίτσα. Σήμερα το πρωί παρ'ότι έχει ακόμη δέκατα απ'ότι μου είπε ο καλός μου είναι πιο ευδιάθετη και έφαγε το γαλατάκι της, 1 μπισκοτάκι και λίγο ψωμάκι.

Το μενού σήμερα έχει και για εμάς μια ωραία απλή και ταπεινή μακαρονάδα με σαλτσούλα.

Τζένη έπεσε δουλειά ε; Πόσο σε καταλαβαίνω! Υπομονή θα περάσει! Πολύ ωραία τα φαγάκια σου! Θέλω κι εγώ να κάνω γεμιστά, αλλά τα έχω συνδυάσει με καλό καιρό και κυρίως με το καλοκαίρι, οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα.

Έβιρι καλά να περάσει η Εβιρίνα στις διακοπές της. Καλά κάνεις και της λες να διαβάσει για τα διαγωνίσματα που έρχονται. Έτσι μετά δεν θα αγχωθεί και θα έχει το χρονικό περιθώριο να κάνει και επαναλήψεις. 9 ευρώ τα αμπελοφάσουλα;;; Ουάου! Πάλι καλά που διάβασες τα ψιλά γράμματα! Όσο για τη μελένια μου τι δίαιτα να της κάνω;;;; Τίποτα δεν τρώει το μαναράκι μου...το'χει ράψει το στοματάκι της!

Φωτεινή μου σ'ευχαριστώ πολύ! Χθες είχατε εσείς μακαρόνια, σήμερα έχουμε εμείς! Θα το φάει η μικρή το κοτοπουλάκι άραγε στο σχολείο; Είναι πολύ ωραίες οι σπιτικές μαρμελάδες και σίγουρα πιο υγιεινές, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί οι τιμές των μαναβικών στην επαρχία είναι λες και πας σε ντελικατέσεν!

Vesy κι εγώ θέλω εκδρομούλες!!! Τι κάνουν τα μικρά; Το μπλογκ της Έβιρι είναι αυτό: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr/

Ιωάννα περαστικά στον μικρούλη σου! Ταλαιπωρία όταν έχεις εργάτες, αλλά δες το θετικά: είχες 2 μέρες άδεια!Πολύ ωραία τα φαγητά σας, αλλά την έχω την απορία...τι είναι οι χοιρινές πλεξούδες;

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα!!! Καλό μήνα!!!!

Εμείς περάσαμε άλλο ένα βράδυ ανήσυχο... ευτυχώς τουλάχιστον δεν ξαναέκανε εμετό, αλλά έκανε δέκατα και πρέπει να την πονούσαν τα δοντάκια της γιατί όλο έπιανε το κεφαλάκι της και αναστέναζε. Ουσιαστικά τη βγάλαμε όλη τη νύχτα αγκαλίτσα. Σήμερα το πρωί παρ'ότι έχει ακόμη δέκατα απ'ότι μου είπε ο καλός μου είναι πιο ευδιάθετη και έφαγε το γαλατάκι της, 1 μπισκοτάκι και λίγο ψωμάκι.

Το μενού σήμερα έχει και για εμάς μια ωραία απλή και ταπεινή μακαρονάδα με σαλτσούλα.

Αχ υπομονη! Κι αυτα τα δοντια πως πονανε και σε συνδυασμο με ιωση ηρθε κι εδεσε! Ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα

Τζένη έπεσε δουλειά ε; Πόσο σε καταλαβαίνω! Υπομονή θα περάσει! Πολύ ωραία τα φαγάκια σου! Θέλω κι εγώ να κάνω γεμιστά, αλλά τα έχω συνδυάσει με καλό καιρό και κυρίως με το καλοκαίρι, οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα.

Κι εγω καπως ετσι το εχω συνδυασει

Ιωάννα περαστικά στον μικρούλη σου! Ταλαιπωρία όταν έχεις εργάτες, αλλά δες το θετικά: είχες 2 μέρες άδεια!Πολύ ωραία τα φαγητά σας, αλλά την έχω την απορία...τι είναι οι χοιρινές πλεξούδες;

ειναι χοιρινο πλεγμενο σε πλεξουδες και μαριναρισμενο

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;

το πηξιμο κ η πιεση συνεχιζεται για τα καλα κ τα νευρα μου τσαταλια. Οχι δεν δουλευω σε λογιστηριο ....

Στρουμφιτακι δεν εννοει η Νινα διαιτα με την ενοια της διαιτας αλλα διαιτα κατα της γαστρεντεριτιδας.Δηλαδη να τρωει ψωμακι,ρυζακι,πατατουλά,καροτο,κοτοπουλακι κ οχι λαχανικα , πολυ γαλα μεχρι να στρωσει το στομαχακι της.

Ιωαννακι μου περαστικα και στο αντρακι μας! Τι ταλαιπωρια ειναι αυτη που περασατε με τα υδραυλικα κ το παιδι μαζι αρρωστο. ολα μαζεμενα βρε παιδι μου. Απο φαγητα ομως πολυ ωραια ολα !

vessy μακαρι να βγουνε ολες οι ευχες σου!! μια εκδρομη τωρα θα ηταν ευχης εργον !

Εβιρακι επαθα πλακα με τα φασολακια ! Ενταξει δεν υπαρχει αυτη η τιμη.Καλα εκανες κ δεν τα πηρες!

Φωτεινη μου το θυμαμαι απο περσυ που ελεγες για τα λαχανικα ποσο ακριβα ηταν.Απλησιαστα! Αν ειναι να παρεις κατι κ ν ατο πληρωσεις χρυσο καλυτερα να μην το παρεις καθολου... κ υποτιθεται οτι επαρχια ειναι φθηνοτερα.

Μια χαρα θα το φαει η μικρη το κοτοπουλακι !!

Αγγελικουλα τι κανεις έχουμε κανενα νεο απο γιατρο;

Νινακι τι καλο μας φτιαχνεις σημερα;

Εμεις σημερα τρωμε γεμιστα.Εφτιαξα κ τον αρακα για αυριο οποτε σημερα μονο σαλατα θα κανω κ θα ετοιμασω τα ταπερ.

Θα φυγετε για το Πασχα; Τι λετε κανονιζουμε κανα καφεδακι αρχες της αλλης βδομαδας;

Καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε:P

Σας είπαν κανένα ψέμα σήμερα? εγώ προσπάθησα το πρωί με τον σύζυγο, αλλά δεν πέτυχε:D:D... κάτι μου έλεγε ο ίδιος αργότερα για την δουλειά του, αλλά δεν νομίζω ότι είναι ψέμα... εξάλλου μετά τα χθεσινά νέα, δεν με εκπλήσει τίποτα πια... ακούστε τα και εσείς: κλείνει η εταιρία τα γραφεία στην Αθήνα και μετακομίζει στο Αμπουντάμπι!!:confused:... όσοι υπάλληλοι θέλουν να ακολουθήσουν θα έχουν αύξηση πολύ καλή και το σκεφτόμαστε σοβαρά... βέβαια δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το σοκ! τι θα κάνουμε?!!

Κατά τα άλλα ψώνισα για την βαπτιστήρα μου ένα σετάκι ρούχα... τι όμορφα ρουχαλάκια που υπάρχουν? χάζεψα!!:P από φαί έκανα μία ομελέτα με σπαράγγια που μάζεψα χτες για το μεσημέρι και το βράδυ θα φάμε πεινιρλί.

Καλημέρα παρεούλα!!!!

Να'μαι κι εγώ! Εξαφανίστηκα αυτές τις μέρες γιατί η μικρή είναι άρρωστη από το Σάββατο με συνεχείς εμετούς και από χθες έπεσε πολύ δουλειά στο γραφείο. Έχουμε στενοχωρηθεί με τη μελένια μας γιατί δεν είχε αρρωστήσει μέχρι τώρα. Από ότι μας είπε ο γιατρός, τον οποίο έχουμε ζαλίσει όοολες αυτές τις μέρες, είναι δόντια σε συνδυασμό με την γαστρεντερίτιδα της εποχής. Ευτυχώς δεν έχει ούτε δέκατα ούτε πυρετό και όταν δεν κάνει εμετό είναι πολύ ευδιάθετη. Σήμερα που έχω μιλήσει με τον άντρα μου είναι καλύτερα. Αχ το καημένο:( της ήρθαν μαζεμένα:(... χαίρομαι που είσαστε καλύτερα σήμερα!

Μαγειρικά είχαμε φακές για 2 μέρες και μπριζόλες στο φούρνο με μουσταρδολαδολέμονο που έχουν μείνει και για σήμερα.

Νίνα φτιάξαμε τα κούκις και είναι θεϊκά!!!! Είναι απλά τέλεια! Ενθουσιάστηκε και ο άντρας μου με το πόσο απλά στην παρασκευή τους ήταν! Σ'ευχαριστώ λοιπόν για ακόμη μια φορά για τη συνταγή, η οποία καθιερώθηκε!!! Το κέικ θα το κάνω στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν...είδες πόσο απλά είναι, αλλά πόσο νόστιμα γίνονται?:)

Τζένη εσύ και δεν έφτιαξες πρόγραμμα φαγητού;;;; Είσαι καλά, μήπως αισθάνεσαι περίεργα;;;; Περίμενε να δω αν γκρεμίστηκε ο φούρνος απέναντι. Πλάκα κάνω, είναι που έφτιαξες τόσα μαζεμένα το ΣΚ, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα την βρεις τη λύση! Πάει και η Τζένη... χάλασε:P

Κρινάκι τελικά τι ήταν αυτό με τα σπυράκια; Μήπως καμιά αλλεργία; Άσε κι εμείς την πατήσαμε με τη βροχή, αλλά δεν βραχήκαμε πολύ πολύ...

Vesy κι εγώ την ξέρω αυτή τη συνταγή και είναι πάρα πολύ καλή!

Φιλιά πολλά κι ελπίζω να τα ξαναπούμε σε λίγο!

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

εχω παλι τρεχω κ δεν φτανω στην δουλεια κ το ιδιο τροπαρι θα συνεχιστει μεχρι κ τον Μαιο κ προβλεπω κ ολο το καλοκαιρι ..... καλα να ειμαστε ... Από την μία καλά είναι, γιατί έχεις δουλειά, που στις μέρες μας έχει γίνει λίγο σπάνιο... αλλά όταν πέφτει τόση πολλή μαζεμένη, είναι δύσκολο... αυξήθηκε η δουλειά ή λιγόστεψαν τα άτομα και σας έχει πέσει περισσότερ?

Αγγελικη μου καλα αποτελεσματα να εχεις κ στουτς 2 γιατρους!! Αντε μωρε να ησυχασεις με την αλλεργια !! θα σε μαλωσει λιγο ο γιατρος αλλα δεν πειραζει, ολα καλα θα πανε.Κ εγω εχω τεστ αυτο το μηνα.

Στρουμφιτακι περαστικα στην μικρουλα!!! Ωραια τα κουκις ε ; η Νινα ειναι εγγυηση!! Μπααα... η μόνη εγγύηση εδώ μέσα είναι η Εβίρι... εγώ μαθαίνω ακόμα:)

Νινακι η χαρα της αλλεργιας ειναι αυτη η σκονη !!! Εγω το Σαββατο θα παω να ψωνισω !

Φωτεινουλα,Εβιρακί;Ιωαννα που ειστε; Νικο;

Εμεις σημερα τρωμε σπανακορυζο.Για αυριο θα κανω γεμιστα καθε μερα τα ζηταει ο μεγαλος.Του ειπα ομως οτι θα τα αφει 2 μερες αλλα δεν εχει θεμα.Θα κανω κ αρακα να φαει ο μικρος κ οτι μεινει μαζι με τα γεμιστα να φαμε μεθαυριο.

Μωρε εγω το ειχα βγαλει το προγραμμα αλλα δεν ειχα υπολογισει επισκεψεις.Ετσι φαγαμε το Σαββατο βραδυ αυτο που θα εφτιαχνα την Κυριακη κ θα κραταγα κ Δευτερα,την Κυριακη φαγαμε της Τριτης κ ετσι καπως χαθηκε λιγο η μπαλα αλλα δεν μασαμε. Ολα γινονται !

Γεια σας παιδιά, τι κάνετε;

Το φαγητό μας σήμερα ήταν μακαρόνια με σάλτσα.

Τα αμπελοφάσουλα πάντως γενικώς είναι πολύ ακριβά... θυμάμαι πέρσι ότι η τιμή τους ξεκίναγε από 8 ευρώ!;)... και όταν ρώτησα γιατί είναι τόσο ακριβά, μου είπε ο μανάβης επειδή μαζεύονται δύσκολα! τι να πω?;)

Σήμερα που ήρθα εγώ, λείπει η Ιωάννα.

Καλημέρα και καλό μήνα! Σας ειπαν κανενα ψεματακι σημερα; τίποτα ακόμα... υποθέτω:P εσένα?

Ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας για τη ζουζουνα μου! Ηταν ενθουσιασμενη με την τουρτα που εκοψε στο σχολειο. Όπως ειπε ηταν το ωραιοτερο παρτυ που εχει παει ποτε! Ευχαριστω πολύ και για τα καλά σας λογια για τις τουρτες αλλά πιστεψτε με δεν ηταν ο,τι καλύτερο. Παντως απ'οτι καταλαβα δεν ηταν και ο,τι χειροτερο...

Νινα οντως εισαι εγγυηση! Να δω εγω πότε θα αξιωθω να φτιαξω καμια απο τις συνταγες που γραφεις! Αποθήκευε τις και θα έρθει η ώρα τους... εγώ έτσι κάνω.

Τζενη εισαι κι εσυ θησαυρος τελικά! Θα πηξετε αυτο το διαστημα ε; Αν επιτρεπεται στο λογιστικο τομεα δουλευεις; Αυτος ο τομεας εχει συνηθως δουλεια τετοια εποχη αν κι οπως τα εχουν κανει εχει δουλεια ολες τις εποχες τωρα πια. Εγω δεν φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα. Δεν εχω φτιαξει ποτε. Ηθελα περυσι να φτιαξω μαρμελάδα βερυκοκο ή ροδακινο για τα παιδια αλλά η τιμη των φρουτων εδω με σταματησε. Δεν έχετε κανένα χωραφάκι να βάλετε τα δικά σας να ησυχάσετε? η καλύτερη δουλειά είναι... ο μπαμπάς σου δεν ασχολείται καθόλου με κηπουρική?

Εβιρακι οπως εγραφα και παραπανω κι εδω οι τιμες στα ειδη μαναβικης ειναι απλησιαστες. Παντως εμαθες να διαβαζεις τα ψιλά γραμματα πλεον στου σουπερ μαρκετ. Θυμαμαι στην αρχη τι παθαινες. Μπηκα κι εγω στο μπλογκ σου τι ωραια φαγητα ανεβαζεις.

Ιωαννα, Κρινακι, Vesy, Νικο, Αφροδιτακι, Ricola και λοιπα παιδια τι κάνετε;

Χτες φτιαξαμε μακαρονια με μπιφτεκια με σαλτσα. Για σημερα θα αποφασισει η γιαγια.

Το μονο που εκανα ηταν να ψησω ενα μπουτι κοτοπουλο για να παρει λίγο η μικρη μαζι της στο σχολειο.

Φιλια σε ολες (και ολους)

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Καλό μήνα εύχομαι..να είναι όμορφος με πολλά πασχαλινά μαγειρέματα και εκδρομές (χαχαχα όλα τα θέλω εγώ)! Καλό μήνα και σε σένα!! έτσι όλα πρέπει να τα ζητάς.:P Εμείς είμαστε καλά και τα αγοράκια μας επίσης. Σήμερα θα κάνω μια απλή μακαρονάδα με σάλτσα που πολύ την έχω λαχταρήσει.. Συνεννοημένες είσαστε όλες με την μακαρονάδα?:p

Eviri τί μπλογκ είναι αυτό που έχεις φτιάξει? Θα μου το πεις να μπω κι εγώ?

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Πολλά πολλά φιλιά

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους (ευελπιστω και ηλιολουστος)

Φωτεινη να χαιρεσαι την κορουλα σου! Να ειναι παντα γερη κι ευτυχισμενη! Δεν πειραζει αν δεν ηταν τελειες οι τουρτες απ οτι ειδες το ευχαριστηθηκε πολυ!

Περαστικα και σε ολους τους αρρωστουληδες!

Εγω ειχα αδεια 2 μερες γιατι φτιαχνουμε τα υδραυλικα και δυστυχως την Δευτερα δεν ηρθαν γιατι κοπηκε το νερο απο τα ξημερωματα Δευτερας μεχρι και το μεσημερι οποτε μπετα δεν θα μπορουσαν να ριξουν. Πηγαμε λιγο πισω αλλα δεν πειραζει. Απο την Κυριακη εχω αρρωστο το παιδι και σημερα τον ειδε η γιατρος κι εχει ακροαστικα, υγρο στο αυτι και ξεκινησαμε αντιβιωση! Κουραστηκα πολυ αυτες τις μερες γιατι παρολο που ηταν ετσι ο μικρος, ειχα και τους εργατες εκανα γενικη την κουζινα. Επλυνα τα παντα μα τα παντα και σημερα απολαυσα καφε !

Σε σκεφτόμουν τις προάλλες... θυμόμουν που έλεγες κάποια στιγμή ότι έχετε δουλειές στο σπίτι και αναρωτιόμουν αν είχατε ξεκινήσει! Με την αντιβίωση, είναι καθόλου καλύτερα ο μικρός σου?

Αυτες τις μερες φαγαμε χοιρινο σαν κινεζικο με πατατες, ομελετα φουρνου, μακαρονια με κιμα και το Σαββατο μας ειχε μαγειρεψει χοιρινες πλεξουδες η μαμα. Για σημερα εχουμε κοκκινιστο με ρυζι. Πηξαμε στο κρεας αλλα λεει ο αντρας μου αφου την αλλη βδομαδα νηστευουμε αυτη θελει κρεας.

Εβιρι ευτυχως που ειδες την τιμη! Τι πραγματα ειναι αυτα?

Αγγελικη αντε να πας στο γιατρο γιατι αν κρινω απο τη γυρη που εχει φανταζομαι οτι θα τυραννιεσαι

Τα λεμε σε λιγακι

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;

το πηξιμο κ η πιεση συνεχιζεται για τα καλα κ τα νευρα μου τσαταλια. Οχι δεν δουλευω σε λογιστηριο ....

Στρουμφιτακι δεν εννοει η Νινα διαιτα με την ενοια της διαιτας αλλα διαιτα κατα της γαστρεντεριτιδας.Δηλαδη να τρωει ψωμακι,ρυζακι,πατατουλά,καροτο,κοτοπουλακι κ οχι λαχανικα , πολυ γαλα μεχρι να στρωσει το στομαχακι της.

Ιωαννακι μου περαστικα και στο αντρακι μας! Τι ταλαιπωρια ειναι αυτη που περασατε με τα υδραυλικα κ το παιδι μαζι αρρωστο. ολα μαζεμενα βρε παιδι μου. Απο φαγητα ομως πολυ ωραια ολα !

vessy μακαρι να βγουνε ολες οι ευχες σου!! μια εκδρομη τωρα θα ηταν ευχης εργον !

Εβιρακι επαθα πλακα με τα φασολακια ! Ενταξει δεν υπαρχει αυτη η τιμη.Καλα εκανες κ δεν τα πηρες!

Φωτεινη μου το θυμαμαι απο περσυ που ελεγες για τα λαχανικα ποσο ακριβα ηταν.Απλησιαστα! Αν ειναι να παρεις κατι κ ν ατο πληρωσεις χρυσο καλυτερα να μην το παρεις καθολου... κ υποτιθεται οτι επαρχια ειναι φθηνοτερα.

Μια χαρα θα το φαει η μικρη το κοτοπουλακι !!

Αγγελικουλα τι κανεις έχουμε κανενα νεο απο γιατρο;

Νινακι τι καλο μας φτιαχνεις σημερα; Σπαράγιαααα και πεινιρλί!! τρελαίνομαι για πεινιρλί!!

Εμεις σημερα τρωμε γεμιστα.Εφτιαξα κ τον αρακα για αυριο οποτε σημερα μονο σαλατα θα κανω κ θα ετοιμασω τα ταπερ.

Θα φυγετε για το Πασχα; Τι λετε κανονιζουμε κανα καφεδακι αρχες της αλλης βδομαδας;

Δεν είναι άσχημη ιδέα... μιας και δεν τα καταφέραμε τα Χριστούγεννα... εγώ είμαι μέσα!

Φιλιά σε όλους! και συγνώμη για την τεράστια απάντηση, αλλά άμα δεν το κάνω έτσι, συνέχεια ξεχνάω να πω κάτι... είναι και η ηλικία δύσκολη... ξέρετε:P

Καλημέρα παρεούλα!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Η μικρή έφαγε επιτέλους μετά από 5 μέρες! Χθες με έβλεπε που έφτιαχνα το φαγάκι της και όταν το έβαλα στο πιάτο της χτυπούσε παλαμάκια κι έλεγε "μαμ μαμ μαμ". Το βράδυ δεν κοιμήθηκε καλά και ήθελε αγκαλίτσα, αλλά δεν πειράζει!

Σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο στο φούρνο λεμονάτο.

Για τη συνάντηση κι εγώ μέσα είμαι αν είναι για αρχές της εβδομάδας.

Στο γραφείο παλεύουμε να δούμε τι θα γίνει με τις άδειες, γιατί μας είπαν ότι φέτος το Πάσχα γιοκ!

Ιωάννα ευχαριστώ για την πληροφορία! Δεν το είχα ξανακούσει.

Τζένη παίρνε βαθιές ανάσες και προσπάθησε όσο το δυνατό να μην στρεσάρεσαι. Εμείς θα κατέβουμε στο χωριό το Πάσχα. Τώρα μένει να δούμε πότε θα φύγουμε.

Νίνα τι νέα ήταν αυτά; Μήπως είναι Πρωταπριλιάτικο; Ο άντρας μου τρελαίνεται για πεϊνιρλί.

Βρε κορίτσια πείτε μου κι εμένα ποιό είναι το εργαστήριο στη Ν. Ιωνία με τις πίτες-πεϊνιρλί κλπ.

Πάω για δουλειά και τα ξαναλέμε! Φιλιά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα κι από εμένα!

Nina-Tom αν δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο έχω να πω ότι θα είναι μία μεγάλη αλλαγή, αλλά μπορεί να είναι πολύ ωραία. Επίσης, είδα σε εκπομπή στην τηλεόραση ότι έχει πλέον και εκεί πολλούς Έλληνες που δραστηριοποιούνται σε συλλόγους κι ομάδες, οπότε θα έχετε και παρέα.

Εμείς σήμερα θα φάμε ψάρι τσιπούρα με σαλατούλα. Εσείς τί καλό μαγειρεύετε?

Θέλω κι εγώ να έλθω στο καφεδάκι σας αν τελικά κανονιστεί

Καλημέρα και πάλι χχχχχχ

καλημερααααα,καλησπερααα

Νινακι αντε μας κοροιδευεις !!! Πρωταπριλιατικο αστειο !!

Αντε κοριτσια να κανονισουμε αρχες βδομαδας!!!

Εμεις σημερα γεμιστα απο χτες.Παει ο αρακας τον εφαγε χτες ολο ο συζυγος ζωη να εχει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...