Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα παιδιά.

Το μεσημέρι έφτιαξα μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες στην κατσαρόλα για την Εβιρίνα, μακαρόνια με τη χτεσινή σάλτσα που έμεινε για μας τους δύο και μεθυσμένα φοντάν με γέμιση λουκούμι σε κάποια και σε άλλα με γέμιση μαρμελάδα.

Πως τα πατε με την πεψη της σκορδαλιας; Εμεις καλά, εγω τουλαχιστον δεν το παρακανα.

Απλά μαθαίνουμε τη λειτουργία των πυραύλων με απτά παραδείγματα.

Εβιρι μου αρεσε το "ισως και σε αλλες περιοχες της Ελλάδας".

χαχα τελικά διαπιστώνω ότι βρέχει παντού στην Ελλάδα και όχι εδώ. Απόψε έριξε μια ψιχάλα τώρα το βράδυ και το πρωί είχαμε συννεφιά. Πλάκα πλάκα έχει αρκετές μέρες να βρέξει. Είχαμε αρκετές μέρες στη σειρά με καλό καιρό και κάποιες με συννεφιά και λίγη ψύχρα. Αλλά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα νομίζω ότι είναι παρατραβηγμένο.

Εδω ακυρωθηκε η παρελαση λογω βροχης κι ετσι η πιτσιρικα μου δεν παρελασε. Δεν πειραζει, του χρονου. Καλως να δεχτειτε την μεγαλη Εβιρινα και τη φιλη της.

Το ίδιο έγινε και στη Γλυφάδα, ακυρώθηκε.

Σ' ευχαριστώ πολύ Φωτεινή μου.

Σήμερα πώς αισθάνεσαι από την ίωση;

Και του χρόνου!! Εντελώς παραδοσιακά βλέπω και εσύ!:p

Ναι ναι βέβαια.

Εβιράκι θυμήθηκα τώρα ότι με είχες ρωτήσει για του μπαμπά το καρότσι...(κάλλιο αργά, παρά ποτέ:tongue:)... πήραμε καρότσι αναπήρων, αλλά όχι αυτό που το κινεί μόνος του...καλά ήταν τις πρώτες μέρες, αλλά η μαμά κουράζεται πάρα πολύ και δεν ξέρω τι θα γίνει.:-(

Νίνα μου, ναι καλέ δεν πειράζει για την ερώτηση δεν ήταν ούτε σημαντικό ούτε επείγον.

Για όλη την οικογένεια θα υπάρξει κούραση και κάποιες φορές και νεύρα και ίσως ακόμα και αγανάκτηση. Αυτές είναι δοκιμασίες του Θεού που ίσως δεν τις δίνει για τους ανθρώπους που νοσούν αλλά για τους οικείους τους που τους περιποιούνται. Ίσως ο σκοπός Του είναι να δει πόσο υπομονετικοί θα είναι, πόσο συγκαταβατικοί και πόσο περιποιητικοί με τον πόνο και τις ανάγκες του νοσούντα.

Εκείνες είναι οι στιγμές που θα πρέπει όλοι σας να έχετε αρκετό κουράγιο, συγκροτημένα νεύρα, γερό στομάχι και πολύ, πολύ υπομονή και φιλευσπλαχνία.

Σας κόλασα ή όχι?:tongue:

Να 'ταν τρόπος να ορμήσω μέσα στην οθόνη......Μέχρι που μύριζε σοκολάτα το σαλόνι μου. (εκεί έχω το λάπτοπ)

Εβιρακι με το καλό να την δεχτεις !!! Ωραία τα φαγσακια σου!

Σ' ευχαριστώ πολύ Τζένη μου.

Ξεχασα να σας πω χτες γελιο που ριξαμε με τον μικρο που ξετρελλάθηκε με τα παντζαρια κι εφαγε καμποσα και με τη σκορδαλια. Ειχε παρει ψωμι και βουταγε στο λαδι απο τα παντζαρια και στη σκορδαλια και το ετρωγε.

Θα πρέπει να ένιωθες μέχρι και ευτυχία. :-D:grin::-D

Αστα να πανε κι εμενα τα νευρα κροσια ειναι, ξεκινησαμε και σκαψιματα στο σπιτι για κατι υδραυλικα προβληματα και θα μεινουμε με τις τρυπες μου φαινεται

Ντήαρ Γκαντ και μάι Γκούντνεςςςς. Kalo kourayo.

Γεια σας κούκλες.

Χάθηκα αλλά τρέχω με την δουλειά και ούτε καν τρώω (καλό αυτό).

Σας έχω στο νού μου συνεχώς και μόλις κάθισα στον υπολογιστή είπα να σας τσεκάρω. Πάω να σας διαβάσω κ έρχομαι

Καλημέρες!:tongue:

Νίκο καλώς ήρθες! τι χαμπάρια? βλέπω δεν προλαβαίνεις ούτε να φας... έτσι αποφάσισες να κάνεις πάλι δίαιτα?:P

Εβιράκι σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση... όντως είναι μεγάλη δοκιμασία;)... ειδικά όταν συμβαίνει στους ανθρώπους σου, είναι πιο δύσκολο... ελπίζω να μπορέσουμε να έχουμε την υπομονή, την συμπόνοια και την αντοχή που χρειάζεται μία τέτοια κατάσταση. Τα μεθυσμένα με το λουκούμι θα τα βάλεις στους θησαυρούς ή θα μου το πεις εδώ? έχω πολλά λουκούμια και λυπάμαι να τα πετάξω.

Σήμερα θα φτιάξω αρακά με πατάτες... το κρύωμα καλά κρατεί... μπούκωμα και βήχας πολύς βρε παιδιά!... άντε να δούμε μέχρι πότε.

Φιλιά σε όλους!

Καλό απόγευμα στην μαγειροπαρέα!

Χάθηκα λίγο γιατί χτες έιχα το μαύρο μου χάλι! Πήγα στην δουλειά παρά το γεγονός ότι δεν αισθανόμουν και πολύ καλά. Και όσο περνόυσαν οι ώρες χειροτέρευα. Πονούσαν τα κόκαλά μου και είχα συνέχεια δέκατα. Με το ζόρι έβγαλα την βάρδιά μου και όταν γύρισα σπίτι στις 8 το απόγευμα ήμουν κουρέλι! Έφαγα 2-3 παξιμάδια με τυρί και 9 η ώρα κοιμήθηκα και σηκώθηκα σήμερα το πρωί στις 7.30. Δεν πήγα στην δουλειά καθώς δεν είχα συνέλθει εντελώς και με πονούσε πολύ και η μέση μου. Τελικά αφού έφαγα πρωινό ήπια ένα παυσίπονο και ηρέμησα. Αλλά το κερασάκι στην τούρτα σε όλα αυτά είναι ότι και η κόρη μου χτες γύρισε από το σχολείο με το στομάχι της να την ανακατεύει και έκανε εμετό 3 φορές. Οπότε όταν γύρισα σπίτι ήταν ήδη στο διπλό κρεβάτι και με περίμενε! Την είχε βάλει εκεί ο μπαμπάς της για να μην χρειάζεται να τρέχει από δωμάτιο σε δωμάτιο το βράδυ! Ευτυχώς κι εκείνη σήμερα είναι καλά!

Τον καιρό των τελευταίων ημερών δεν θα τον σχολιάσω αφού τα έχετε πει όλα! Κάτι άκουσα ότι φτιάχνει από αύριο. Μακάρι!

Στα μαγειρικά μας για χτες είχα φτιάξει μπεκρή μεζέ τον οποίο έφαγε μόνο ο άντρας μου αφού εγώ και η κόρη μου δεν φάγαμε μπουκιά! Θα τον φάμε αύριο όμως!

Αύριο το απόγευμα έχουμε να πάμε και σε πάρτυ με τον μικρούλη μου. Το περιμένει πως και πως!

Σας φιλώ όλες και όλους και σας εύχομαι να έχετε ένα καλό σαββατοκύριακο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Κι εγώ στο club 'αυτών που βαρέθηκαν τη βροχή'...

Χθες πήγα στα jumbo που είναι 3 γωνίες από το σπίτι μου και τρόμαξα να επιστρέψω. Την ώρα που ήμουν στο κατάστημα (&δεν άργησα), έπισαε μια μπόρα άλλο πράγμα!

Δεν μπορούσα να φύγω. Κοντοστάθηκα στην έξοδο του καταστήματος περιμένοντας να κοπάσει, αλλά δεν...

Το νερό είχε ανέβει επάνω στο πεζοδρόμιο!!!! :shock::shock:

Κάποια στιγμή το πήρα απόφαση πως ...θα βρεχόμουν!

Βούτηξα στα νερά και έφτασα στο σπίτι με τα πόδια μούσκεμα έως τον αστράγαλο. Οι μπότες μου στέγνωσαν σήμερα το απόγευμα...

Τουλάχιστον αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής καινθα απολαμβάνουμε μεγαλύτερες μέρες! :D:D:D:D:D:D:D

Για το Πάσχα, διάβασα τα ημερομηνία (πέφτουν μέσα τις περισσότερες φορές), και λένε για κρύο και βροχές... Δυστυχώς... Τα αρνάκια φέτος θα μπουν στο φούρνο απ' ό,τι φαίνεται... ;)

Πάντως όλους μας 'κυνηγάνε' διάφορα.

Το βράδι της Κυριακής γέμισα γύρω από το αριστερό μου αυτί (με προέκταση στο πρόσωπο, το λαιμό και τον αυχένα), σπυράκια, σαν κουνούπια.

Κατά τις 01.00 το ξημέρωμα, πρήστηκε και το κάτω χείλος μου (πάλι από την αριστερή πλευρά), τόσο που καπακωσε το επάνω... Τρόμαξα να ξημερωθώ.

Το χείλος μου άρχισε να ηρεμεί κατά τις 07.00 και συνήλθα την επόμενη μέρα το βράδι.

Τανυπόλοιπα 'σβύνουν' σιγά-σιγά.

Φέτος, 25η Μαρτίου τηγάνησα κι εγώ μπακαλιάρο & καταχάρηκα γιατί έγινε πεντανόστιμος!

Γενικά, δεν τηγανίζω & τέτοια μέρα δεν ήμουν ποτέ σπίτι, οπότε δεν είχε τύχει.

Φέτος ...έτυχε και (ευτυχώς), πέτυχε!

Κατά τα άλλα, σήμερα φάγαμε μπριαμ, χθες φακές και την Τρίτη μακαρόνια με κιμά...

Πριν από την Τρίτη ούτε που θυμάμαι... :roll:

Καλό βράδι!

:)

Καλησπέρα!!!!

Χθες πήγα στα jumbo που είναι 3 γωνίες από το σπίτι μου και τρόμαξα να επιστρέψω. Την ώρα που ήμουν στο κατάστημα (&δεν άργησα), έπισαε μια μπόρα άλλο πράγμα!

Δεν μπορούσα να φύγω. Κοντοστάθηκα στην έξοδο του καταστήματος περιμένοντας να κοπάσει, αλλά δεν...

Βούτηξα στα νερά και έφτασα στο σπίτι με τα πόδια μούσκεμα έως τον αστράγαλο. Οι μπότες μου στέγνωσαν σήμερα το απόγευμα...

Τουλάχιστον αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής καινθα απολαμβάνουμε μεγαλύτερες μέρες! :D:D:D:D

Για το Πάσχα, διάβασα τα μερομήνια (πέφτουν μέσα τις περισσότερες φορές), και λένε για κρύο και βροχές... Δυστυχώς... Τα αρνάκια φέτος θα μπουν στο φούρνο απ' ό,τι φαίνεται... ;)

Το βράδι της Κυριακής γέμισα γύρω από το αριστερό μου αυτί (με προέκταση στο πρόσωπο, το λαιμό και τον αυχένα), σπυράκια, σαν κουνούπια.

Κατά τις 01.00 το ξημέρωμα, πρήστηκε και το κάτω χείλος μου (πάλι από την αριστερή πλευρά), τόσο που καπακωσε το επάνω... Τρόμαξα να ξημερωθώ.

Το χείλος μου άρχισε να ηρεμεί κατά τις 07.00 και συνήλθα την επόμενη μέρα το βράδι.

Τα υπόλοιπα 'σβύνουν' σιγά-σιγά.

Φέτος, 25η Μαρτίου τηγάνησα κι εγώ μπακαλιάρο & καταχάρηκα γιατί έγινε πεντανόστιμος!

Κατά τα άλλα, σήμερα φάγαμε μπριαμ, χθες φακές και την Τρίτη μακαρόνια με κιμά...

Καλό βράδι!

Καλημέρα σε όλους!! Μπήκαμε σήμερα στην καλοκαιρινή ώρα..Αχ τί ωραία....θα μεγαλώσει λίγο η μέρα να νοιώσουμε λίγο διαφορετικά.

Εγώ χθες έφτιαξα μπριζολίτσες και μια σαλάτα με μαυρομάτικα και κρεμμυδάκι και το απόγευμα τρουφάκια πεντανόστιμα. Για σήμερα δεν βλέπω να μαγειρεύω..Μάλλον κανένα ψητό πάλι με σαλάτα. .να χαλαρώσουμε και λιγάκι. Σας Φιλώ όλους..καλημέρα

Τι κανει το παρεακι; επιτέλους άλλαξε η ωρα να καταλάβουμε λίγο μέρα για τα παντα βράδυ γύριζαν σπίτι!! Να αλλάξει κ ο καιρός όμως γιατί παρακτραβηξε το αστειακι !!

Κρινακι καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου.εμένα με βρήκε στο αυτοκίνητο με τα μικρά .. Παλι καλά όταν φτάσαμε λες κ ο Θεός το έκανε για εμας σταμάτησε βγήκαμε κ μετα αρχισε παλι!!!

Χτες φαγαμε κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο με πορτοκαλί μέλι κ μουστάρδα κ το βράδυ ήρθαν φιλοι κ Εφτιαξα πίτσες κ γαλακτομοουρεκο.

Σήμερα φαγαμε κόκορα με χυλοπίτες που έμεινε κ για αύριο, φτιαξα κ σπανακορυζο για την Τριτη κ τυροπιτακια- λουκάνικοπιτακια που φαγαμε τώρα για βράδυ κ θα πάρουν κ μαζί αύριο.Εφτιαξα κ ενα κέικ με γιαούρτι κ ξύσμα λεμόνι πολύ αφρατο. Βγήκαν εκτός προγραμματισμού αυτή την βδομάδα με τις επισκέψεις κ δεν ξέρω τι να φτιαξω για μεσοβδόμαδα πφφφφ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αγγελικουλα περαστικά σε σενα και στην κορουλα σου! Αντε να αλλάξει λιγο ο καιρος να μην βοηθα τις αρρωστιες βρε παιδι μου.

Κρινακι περαστικά και σε σενα. Όλα καλά τωρα;

Νικο κανεις διαιτα με το ζορι; Να προσεχεις να μην λιποθυμησεις παλι! Με το καλό να θαυμασουμε και νεα εργα σου!

Νινα κουραγιο με την περιπετεια του μπαμπα σου. Θελει υπομονη αυτη η κατασταση και ειναι δυσκολο γιατι ειμαστε ανθρωποι. Εσεις πως ειστε με το κρυωματακι σας;

Τζενη θα ταλαιπωρηθεις λιγο αυτην την εβδομαδα αλλά αφου περασατε καλά δεν πειραζει.

Εβιρι ξεκινησε η Εβιρινα τις διακοπες της; Φετος μαλλον ειχατε καλύτερο καιρο απο εμας.

Vesy τι κανουν τα μωρακια σου;

Σε μας την Παρασκευη ειχε πολύ κακοκαιρια με κεραυνους που προκάλεσαν διακοπες ρευματος κλπ. Το Σαββατο το πρωι ειχε ωραια μερα κι ετσι πηραμε τα παιδια και πηγαμε βολτα γιατι δεν ξερουμε ποτε θα μας δοθει ξανα αυτη η ευκαιρία. Φυσικά καθε μερα θα τη ριξει τη βροχουλα του αλλά οχι το νερο που εριχνε τις προαλλες. Μαγειρικά το Σαββατο φαγαμε γιουβαρλάκι σουπα και χτες αρνι στο φουρνο με πατατες, τζατζικι και σαλάτα. Επισης εφτιαξα και 2 τουρτες αφου ειχε η μικρη τα γενεθλια της. Μια για το σπιτι και μια για το σχολειο σημερα που θα την κοψει με τους φιλους της. Μου ειπαν οτι ηταν καλή αλλά εγω δεν τη θεωρω κι απο τις πιο επιτυχημένες μου. Εχω φτιαξει πολυ καλύτερες. Δυστυχως ομως φετος δεν ειχα κεφι για πολλά πολλά και φανηκε στην εμπνευση μου... Για σημερα εχει περισσεψει απο χτες.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Επιτέλους ήλιος!!!! Έχει κάτι συννεφάκια βέβαια στο βάθος αλλά κάνω ότι δεν τα βλέπω!

Είμαι καλά κι εγώ και η κόρη μου! Ευτυχώς η ταλαιπωρία ήταν μόνο μία μέρα!

Φωτεινούλα να χαίρεσαι την κορούλα σου! Κάθε καλό εύχομαι!

Σήμερα τρώμε φασολάκια. Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε κάτι υπόλοιπα της εβδομάδας και την Κυριακή έψησα μπριζολίτσες στον φούρνο με λαδορίγανη και μουστάρδα και τηγάνισα πατατούλες.

Πάω να δουλέψω γιατί έχω ουκ ολίγες εκκρεμότητες και τα ξαναλέμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!!

Φωτεινη μου να την χαιρεστε την κορη σας !! γερη κ τυχερη να ειναι !!! Αφου αρεσαν στα παιδια οι τουρτες μην αγχωνεσαι !! κ του χρονου να εισαι καλα να ξαναφτιαξεις!

Αγγελικη μου παλι καλα που ηταν μονο μια μερα η ταλαιπωρια σας! Περαστικα κ αγυριστα κοριτσακι !!

Χτες το βραδυ εφτιαξα μαρμελαδα φραουλα.Ειχα παρει προχτες ενα βαζακι αγοραστη κ δοκιμασε ο μεγαλος ο γιος κ δεν του αρεσε καθολου.Ετσι αφου ειχα παρει φραουλες τις εκανα λιγη μαρμελαδα ναμας βγαλει μεχρι να βγουν οι καινουργιες να φτιαξω μπολικηνα εχουμε γιατι περσυ την πατησα.3 φετες ψωμι με μαρμελαδα εφαγε σημερα το καμαρι μου τοσο πολυ του αρεσε.

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Επιτέλους ήλιος!:tongue: Άντε να στεγνώσουμε λίγο:D

Καλό απόγευμα στην μαγειροπαρέα!

Χάθηκα λίγο γιατί χτες έιχα το μαύρο μου χάλι! Πήγα στην δουλειά παρά το γεγονός ότι δεν αισθανόμουν και πολύ καλά. Και όσο περνόυσαν οι ώρες χειροτέρευα. Πονούσαν τα κόκαλά μου και είχα συνέχεια δέκατα. Με το ζόρι έβγαλα την βάρδιά μου και όταν γύρισα σπίτι στις 8 το απόγευμα ήμουν κουρέλι! Έφαγα 2-3 παξιμάδια με τυρί και 9 η ώρα κοιμήθηκα και σηκώθηκα σήμερα το πρωί στις 7.30. Δεν πήγα στην δουλειά καθώς δεν είχα συνέλθει εντελώς και με πονούσε πολύ και η μέση μου. Τελικά αφού έφαγα πρωινό ήπια ένα παυσίπονο και ηρέμησα. Αλλά το κερασάκι στην τούρτα σε όλα αυτά είναι ότι και η κόρη μου χτες γύρισε από το σχολείο με το στομάχι της να την ανακατεύει και έκανε εμετό 3 φορές. Οπότε όταν γύρισα σπίτι ήταν ήδη στο διπλό κρεβάτι και με περίμενε! Την είχε βάλει εκεί ο μπαμπάς της για να μην χρειάζεται να τρέχει από δωμάτιο σε δωμάτιο το βράδυ! Ευτυχώς κι εκείνη σήμερα είναι καλά!

Σας φιλώ όλες και όλους και σας εύχομαι να έχετε ένα καλό σαββατοκύριακο!

Τι ήταν αυτό βρε κορίτσι? και ήρθαν μαζεμένα! Ευτυχώς που είσαστε καλύτερα τώρα!

Καλησπέρα!!!!

Τουλάχιστον αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής καινθα απολαμβάνουμε μεγαλύτερες μέρες! :D:D:D:D:D:D:D

Για το Πάσχα, διάβασα τα ημερομηνία (πέφτουν μέσα τις περισσότερες φορές), και λένε για κρύο και βροχές... Δυστυχώς... Τα αρνάκια φέτος θα μπουν στο φούρνο απ' ό,τι φαίνεται... ;)

Τανυπόλοιπα 'σβύνουν' σιγά-σιγά.

Καλό βράδι!

Τι ήταν αυτό με τα σπυράκια?! ευτυχώς που πέρασε γρήγορα:P Γενικά δεν τηγανίζεις σπίτι ή μόνο για τον μπακαλιάρο ισχύει?

Καλημέρα σε όλους!! Μπήκαμε σήμερα στην καλοκαιρινή ώρα..Αχ τί ωραία....θα μεγαλώσει λίγο η μέρα να νοιώσουμε λίγο διαφορετικά. Ναι επιτέλους! Εμείς πραγματικά το καταλάβαμε την Κυριακή, που μας πήρε ο ύπνος μέχρι αργά... είχαμε πολύ καιρό να κοιμηθούμε έτσι!

Εγώ χθες έφτιαξα μπριζολίτσες και μια σαλάτα με μαυρομάτικα και κρεμμυδάκι και το απόγευμα τρουφάκια πεντανόστιμα. Μας πετάς τη βόμβα με τα τρουφάκια, αλλά για συνταγή δε μιλάς... Γιατί? τι σου έχουμε κάνει? :PΓια σήμερα δεν βλέπω να μαγειρεύω..Μάλλον κανένα ψητό πάλι με σαλάτα. .να χαλαρώσουμε και λιγάκι. Σας Φιλώ όλους..καλημέρα

Τι κανει το παρεακι; επιτέλους άλλαξε η ωρα να καταλάβουμε λίγο μέρα για τα παντα βράδυ γύριζαν σπίτι!! Να αλλάξει κ ο καιρός όμως γιατί παρακτραβηξε το αστειακι !! Σε άκουσε Τζένη! επιτέλους!!

Κρινακι καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου.εμένα με βρήκε στο αυτοκίνητο με τα μικρά .. Παλι καλά όταν φτάσαμε λες κ ο Θεός το έκανε για εμας σταμάτησε βγήκαμε κ μετα αρχισε παλι!!!

Χτες φαγαμε κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο με πορτοκαλί μέλι κ μουστάρδα κ το βράδυ ήρθαν φιλοι κ Εφτιαξα πίτσες κ γαλακτομοουρεκο.

Σήμερα φαγαμε κόκορα με χυλοπίτες που έμεινε κ για αύριο, φτιαξα κ σπανακορυζο για την Τριτη κ τυροπιτακια- λουκάνικοπιτακια που φαγαμε τώρα για βράδυ κ θα πάρουν κ μαζί αύριο.Εφτιαξα κ ενα κέικ με γιαούρτι κ ξύσμα λεμόνι πολύ αφρατο. Βγήκαν εκτός προγραμματισμού αυτή την βδομάδα με τις επισκέψεις κ δεν ξέρω τι να φτιαξω για μεσοβδόμαδα πφφφφ.

Εσύ και ξέμεινες από πρόγραμμα φαγητού?! δεν το πιστεύω!!:D

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αγγελικουλα περαστικά σε σενα και στην κορουλα σου! Αντε να αλλάξει λιγο ο καιρος να μην βοηθα τις αρρωστιες βρε παιδι μου.

Κρινακι περαστικά και σε σενα. Όλα καλά τωρα;

Νικο κανεις διαιτα με το ζορι; Να προσεχεις να μην λιποθυμησεις παλι! Με το καλό να θαυμασουμε και νεα εργα σου!

Νινα κουραγιο με την περιπετεια του μπαμπα σου. Θελει υπομονη αυτη η κατασταση και ειναι δυσκολο γιατι ειμαστε ανθρωποι. Εσεις πως ειστε με το κρυωματακι σας; Ακόμα με βήχα είμαστε και μπούκωμα... σκέφτομαι μήπως είναι και αλλεργία μαζί... δεν ξέρω τι να σκεφτώ... βέβαια ακούω ότι αυτές οι ιώσεις κρατάνε πολύ:(

Τζενη θα ταλαιπωρηθεις λιγο αυτην την εβδομαδα αλλά αφου περασατε καλά δεν πειραζει.

Εβιρι ξεκινησε η Εβιρινα τις διακοπες της; Φετος μαλλον ειχατε καλύτερο καιρο απο εμας.

Vesy τι κανουν τα μωρακια σου;

Σε μας την Παρασκευη ειχε πολύ κακοκαιρια με κεραυνους που προκάλεσαν διακοπες ρευματος κλπ. Το Σαββατο το πρωι ειχε ωραια μερα κι ετσι πηραμε τα παιδια και πηγαμε βολτα γιατι δεν ξερουμε ποτε θα μας δοθει ξανα αυτη η ευκαιρία. Φυσικά καθε μερα θα τη ριξει τη βροχουλα του αλλά οχι το νερο που εριχνε τις προαλλες. Μαγειρικά το Σαββατο φαγαμε γιουβαρλάκι σουπα και χτες αρνι στο φουρνο με πατατες, τζατζικι και σαλάτα. Επισης εφτιαξα και 2 τουρτες αφου ειχε η μικρη τα γενεθλια της. Μια για το σπιτι και μια για το σχολειο σημερα που θα την κοψει με τους φιλους της. Μου ειπαν οτι ηταν καλή αλλά εγω δεν τη θεωρω κι απο τις πιο επιτυχημένες μου. Εχω φτιαξει πολυ καλύτερες. Δυστυχως ομως φετος δεν ειχα κεφι για πολλά πολλά και φανηκε στην εμπνευση μου... Για σημερα εχει περισσεψει απο χτες.

Φιλια

Να χαίρεσαι τη ζουζούνα σου!:tongue: Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!:tongue: και όσο για τις τούρτες, δεν νομίζω να τους χάλασαν και πολύ.. αφού σου είπαν ότι ήταν καλή, εσύ μάλλον δεν είσαι ευχαριστημένη από τον εαυτό σου... δε πειράζει, μην στενοχωριέσαι.

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!!

Φωτεινη μου να την χαιρεστε την κορη σας !! γερη κ τυχερη να ειναι !!! Αφου αρεσαν στα παιδια οι τουρτες μην αγχωνεσαι !! κ του χρονου να εισαι καλα να ξαναφτιαξεις!

Αγγελικη μου παλι καλα που ηταν μονο μια μερα η ταλαιπωρια σας! Περαστικα κ αγυριστα κοριτσακι !!

Χτες το βραδυ εφτιαξα μαρμελαδα φραουλα.Ειχα παρει προχτες ενα βαζακι αγοραστη κ δοκιμασε ο μεγαλος ο γιος κ δεν του αρεσε καθολου.Ετσι αφου ειχα παρει φραουλες τις εκανα λιγη μαρμελαδα ναμας βγαλει μεχρι να βγουν οι καινουργιες να φτιαξω μπολικηνα εχουμε γιατι περσυ την πατησα.3 φετες ψωμι με μαρμελαδα εφαγε σημερα το καμαρι μου τοσο πολυ του αρεσε.

Και εγώ πήρα φράουλες με βαριά καρδιά... θυμάμαι και πέρσι πόσο άνοστες μου φάνηκαν και μετά τις έκανα και εγώ μαρμελάδα... προς το παρόν, δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα.

Εμείς από φαί έκανα μπριζόλες με πατάτες στη γάστρα το Σάββατο και χτες φάγαμε στους γονείς μου κοτόπουλο κοκκινιστό με τηγανιτές πατάτες...έφτιαξα και μία μηλόπιτα να τους κρατάμε... για σήμερα η κλασσική μακαρονάδα, που είμαστε και φανατικοί, αν δεν το έχετε καταλάβει:P

Καλή συνέχεια σε όλους!

Νίνα Τομ

Η συνταγή που είχα για τα τρουφάκια είναι από τις συντ.παρέας και λέγεται τρουφάκια σπιτικά. Είναι πολύ ωραία και η γέμιση θυμίζει κορμό....

Κι εγώ είμαι πολύ μακαρονού... για να κάνω μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα αύριο ή μεθαύριο. Εγώ σήμερα έκανα αγκινάρες από το πρόγραμμα μου που είχα για την προηγούμενη εβδομάδα... Φιλιά πολλά σε όλους...

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε βροχερά αλλά ευτυχώς βλέπω ότι στρώνει οπότε δεν γκρινιάζω!!

Το μενού μας σήμερα έχει και φασολάκια αλλά και μπριζόλες χοιρινές που έμειναν από χτες και την Κυριακή.

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και άυριο θα πάω να τα πάρω και να πάω κατευθείαν στον αλλεργιολόγο να δω τι θα μου πει. Ελπίζω να ξεκινήσω την αγωγή σύντομα γιατί δεν κρατιέμαι! Με αυτήν την σκόνη στην ατμόσφαιρα μπουκώνω και είμαι συνέχεια με σπρέι για την μύτη. Ουφ!

Χθες έκανα και μαστογραφία που είχα να κάνω 3 χρόνια. Αύριο θα έχω και τις απαντήσεις και μαζί με τα αποτελέσματα του παπ θα πάω στον γυναικολόγο ο οποίος σίγουρα θα με βρίσει που το αμέλησα τόσο καιρό :rolleyes:

Αυτά τα ολίγα! Τα ξαναλέμε ....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...