Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ιωαννα θα δοκιμάσουν τα παντα για να σας εκφοβίσουν. Θα ακουσεις και θα δεις πολλά ακομη. Παντως δεν ξερω ποσο συννομο ειναι ολο αυτο που κανουν με τις φωτογραφιες. Μπραβο στον μικρο που καθαρισε η ομιλία του. Ειδες που μεγαλώνει; Για την ομιλία του δεν σου ειχαν πει κατι κουλο στον παιδικο; Εσυ πως εισαι με την αναρρωση απο την ελια; Για τον υπνο συμπασχω με αυτο που λες: πως να τα συνδυασεις ολα. Γιατι ο μικρος μεγαλώνοντας θα βρει κι αλλες αγκαλιες αλλά κι εσυ θα θες την αγκαλια του αλλου αγοριου που τωρα παραπονιεται. Τι ωραια που πηγατε βολτουλα με τον πιτσιρικά σου. Εδω ο καιρος ακομα δεν το επιτρεπει και μου εχει τσακισει τα νευρα.

Ξεχασα να απαντησω, η πλατη αναρρωνει, ποναει ακομα οταν ακουμπησω καπου δυνατα και καμμια φορα με ψιλοτρωει. Τωρα πρεπει να κανονισω να παω να με ξαναδει, το θεμα ειναι οτι δεν το εχω πολυψαξει γιατι φοβαμαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα σε όλους.

Αν και η μέρα σήμερα είναι πολύ βαριά. ενώ είχαμε έναν υπέροχο ήλιο νομίζω ότι το τραγικό σημερινό συμβάν τον σκίασε περισσότερο κι από την έκλειψη. Από την ώρα που το έμαθα μου έχουν κοπεί τα πόδια κι αισθάνομαι λες και μου έχει συμβεί κάτι.

Σήμερα δε μαγείρεψα έφαγα ό,τι έμεινε από χτες.

Σας διαβάζω, δεν προλαβαίνω όμως να γράφω.....λόγω έλλειψης χρόνου.

Δεν πειράζει Αφροδίτη μου, γράψε όποτε σου είναι εύκολο.

Σημερα το μικρο μου αγορακι θα πει ποιηματακι κι ευτυχως το εμαθε καλυτερα απο το Χριστουγεννιατικο που δεν καταλαβαιναμε τιποτα. Εχει αρχιζει και καθαριζει η ομιλια του τον τελευταιο καιρο, το ποιημα το καταλαβαινεις απολυτα.

Είδες Ιωάννα μου πόσο γρήγορα έρχετε η πρόοδος και οι αλλαγές.!!! Αλλαγές που γίνονται σταδιακά και τις καταλαβαίνεις μόνο αν κοιτάξεις πίσω στο χρόνο και συγκρίνεις.

Υπομονη κοριτσια κ ας ελπισουμε οτι θα φανε καποια στιγμη ....

Έτσι έλεγα κι εγώ Τζένη μου, το ίδιο μου έλεγε και η παιδίατρος της μικρής Εβιρίνας. Εγώ πάντως κατάλαβα ότι μεγαλώνουν χωρίς να έχουν τις απαραίτητες βιταμίνες που θα έπρεπε να έχουν για να χτίσουν ένα γερό σώμα. Τι να το κάνω εγώ να είναι 20 χρονών και να αρχίσει τότε να τρώει σωστά. Η δικιά μου ακόμη δε θέλει να δοκιμάσει τα απαραίτητα φαγητά για τον οργανισμό της. Κάποιες φορές μου έρχεται να τη δέσω και να της βάλω χωνί στο στόμα.

Εβιρακι μου ωραιες οι σουπιες μμμ !! Αντε να περασε κ η νηστεια να σταματησεις να φτιαχνεις διπλα φαγητα . Θα ερθετε για το Πασχα;

Όχι Τζένη μου δε θα έρθουμε φέτος. Το καλοκαίρι πάλι.

εμεις αυριο εννοειται θα φαμε μπακαλιαρο και σκορδαλια και το περιμενω πως και πως, να δω πως θα ερθω για δουλεια την επομενη χιχιχι

Και θα θυμηθείς όλες τις λέξεις που αρχίζουν από χα-

Εχτες τον πηρα να παμε για γαλα και μετα περπαταγαμε στα στενα και μιλαγαμε και το ευχαριστηθηκε.

Τι ωραία εικόνα μαμά και γιος να ψιλοκουβεντιάζουν χεράκι χεράκι!!!!!!!!!!!

Ξεχασα να σας πω οτι ο κουμπαρος μου εκανε επισχεση (δουλευουμε μαζι) και στο εξωδικο που του στειλανε τον κατηγορησαν για τη φωτο στο facebook που ειχε βαλει καποτε, τοτε που σας ελεγα οτι παρακολουθουν τα προσωπικα μας facebook

Τι πράματα είναι αυτά!!!!!!!!!!! Τελικά μας έχουν δέσει όλους με το ίντερνετ τι λέμε και τι κάνουμε.

Τελικά με έριξε και εμένα η ίωση και είμαι από χτες με μπούκωμα, λαιμό και δέκατα... είδατε οι κακές παρέες τι κάνουν?:tongue:

Ωωω περαστικά σου Νίνα μου. Εύχομαι να μην εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο η ίωση.

Προχτες ειχα διαφωνια με εναν νεο διευθυντη για το θεμα αυτο και λεω οτι δεν θα με πληρωνετε επειδη μπορει να εγραψα στο facebook οτι πηγα σε ταβερνα και σημαινει οτι εχω λεφτα? ειναι γελοιο. Σε επισημε σελιδα της εταιριας δεν εχουμε αναγραψει ποτε τιποτα. Μια πλακα στη δουλεια και ποιος δεν κανει

Με λίγα λόγια κάνουν επισήμως τους σπιούνους εκεί μέσα όπως και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους παρακολουθώντας τους υπαλλήλους τους σε προσωπικές δραστηριότητες. Δηλαδή, άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν από το να παρακολουθούν;

Άμεσα αποτελέσματα δεν θα δω. Θα χρειαστεί χρόνος αλλά τουλάχιστον θα κάνω την αρχή!

Ναι μωρέ Αγγελική μου, να δεις κι εσύ Θεού πρόσωπο και να καλμάρεις σιγά σιγά. Να είσαι χωρίς αλλεργία του χρόνου τέτοια εποχή.

QUOTE]

Εβιρι φετος δεν ειναι βολικο που δεν συμπιπτει το Πασχα. Θα καταφερετε να ερθετε ή θα ερθει σε εσας η μεγαλη Εβιρινα;

Όχι Φωτεινή μου δε θα έρθουμε. Θα έρθει η μεγάλη Εβιρίνα μαζί με μια φίλη της και θα έχουμε φιλοξενούμενη στο σπίτι. Βασικά ούτε του χρόνου συμπίπτει κι όχι μόνο αυτό αλλά θα έχει πάλι αρκετή χρονική απόσταση το Καθολικό από το Ορθόδοξο.

Παντως χτες που κοιταζα τα υλικα για τα κουλουρακια και ξεφυλλιζα τις συνταγες μου ειπε 2-3 φορες ο πατερας μου: τη δικη σου συνταγη θα κανεις οχι καμια αλλη ενταξει; (Εβιρι ακους;)

χαχα

Ξεχασα να απαντησω, η πλατη αναρρωνει, ποναει ακομα οταν ακουμπησω καπου δυνατα και καμμια φορα με ψιλοτρωει. Τωρα πρεπει να κανονισω να παω να με ξαναδει, το θεμα ειναι οτι δεν το εχω πολυψαξει γιατι φοβαμαι

Πολύ καλά τα πας Ιωάννα μου. Η φαγούρα είναι επειδή θρέφει το δέρμα.

Καλησπέρα σε όλους.

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και σε όσους δε γιορτάζουν. Ζήτω το ελληνικό έθνος μας και η πατρίδα μας.

Έφτιαξα τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο με κουρκούτι αυτή τη φορά, στο περίσσεμα βούτηξα λαχανικά και τα τηγάνισα κι αυτά και συνόδευσα με τηγανητές πατάτες και δυο ειδών σκορδαλιά, τη μία με πατάτες και την άλλη με ψωμί. Έφτιαξα και σάλτσα με ντομάτες κονσέρβας που αρέσει πολύ στον Έβιρο.

Φιλιά σε όλους κι ελπίζω παρά τη σημερινή βροχή στην Αθήνα και ίσως και σε άλλα μέρη της Ελλάδας να περάσετε όλοι καλά.

Καλησπέρα!

Χρόνια Πολλά για την ημερα! Χρονια Πολλά και στους εορταζοντες σημερα!

Πως τα πατε με την πεψη της σκορδαλιας; Εμεις καλά, εγω τουλαχιστον δεν το παρακανα.

Εβιρι μου αρεσε το "ισως και σε αλλες περιοχες της Ελλάδας". Εδω ακυρωθηκε η παρελαση λογω βροχης κι ετσι η πιτσιρικα μου δεν παρελασε. Δεν πειραζει, του χρονου. Καλως να δεχτειτε την μεγαλη Εβιρινα και τη φιλη της.

Ιωαννα μου κι εγω πιστευω οτι η φαγουρα ειναι απο τη θρεψη του δερματος. Οσο κι αν φοβασαι παντως να εισαι τυπικη στα ραντεβου σου με το γιατρο γιατι ειναι σημαντικο να προλαβαινεις εξελιξεις.

Φιλια και του χρονου με υγεια!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα στους εορτάζοντες! Έχουμε κανένα στην παρέα?

Σήμερα παραδοσιακά και εγώ έκανα τον μπακαλιάρο με κουρκούτι μπύρας, σκορδαλιά με μία συνταγή του Ακη Πετρετζίκη, που ήταν πιο ελαφριά, έψησα μανιτάρια με το ίδιο κουρκούτι και βραστό μπρόκολο. Έφτιαξα και την τάρτα σοκολάτας και θα σας βάλω φωτογραφία μετά.

Νίνα περαστικά σας! Κρίμα που δεν τη γλιτώσατε...τουλάχιστον εύχομαι να την περάσετε ελαφριά! Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τις συνταγές. Θα δοκιμαστούν άμεσα!

Αγγελική άντε να πάρεις και τα αποτελέσματα να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την αλλεργία! Τι καλά που κι εσύ και η Ιωάννα θα φάτε στις μαμάδες σας και θα γλιτώσετε το μαγείρεμα. Εμείς δεν θα φάμε παρέα και θα είμαστε με τον άντρα μου και τη μικρή γιατί οι δικοί μου έβγαλαν καινούριο χορό, οπότε χώρια και ο καθένας την ησυχία του! Καλύτερα έτσι, γιατί τελευταία όλο κόλπα σας κάνουν... αχ αυτοί οι γονείς καμία φορά!:(

Αχ βρε Ιωάννα τι κουλά είναι αυτά;;; Προφανώς και κακώς εκθέτουν προσωπικά σας στοιχεία, έχετε μιλήσει με δικηγόρο για αυτό το θέμα;

ενταξει δεν υπαρχουν αυτα που διαβαζω.. Σιγα το εγκλημα που εκανε ο ανθρωπος Ιωαννακι !!! προσπαθουν να πιαστουν απο το παραμικρο ελεος !!!

Νινακι μου περαστικα !!! Αρρωστη αρρωστη αλλα κ φαγητο κ γλυκο !! αυτα ειναι !!! Η αλήθεια είναι ότι χτες ζορίστηκα λίγο... αλλά την προεργασία για σήμερα την έκανα, αφού πήρα ντεπόν και συνήλθα λίγο...;)

Αγγελικη & Ιωαννακι τι τυχερες που ειστε που εχετε τις μανουλες σας κοντα κ γλιτωνετε κ κανενα μαγειρεμα !!! Στην περιπτωση ομως της Στρουμφιτα μας καλυτερα χωρια κ το κεφαλακι μας ησυχο !!!

Εγω δεν θα κανω μπακαλιαρο αυριο γιατι δεν τον τρωνε τα μικρα.Παλευω κ εγω να χασω αυτα τα 3-4 κιλα που θελω οποτε να κανω μονο για τον συζυγο δεν λεει , ποσο να φαει κ αυτος κ μετα να κανω αλλο για μενα αλλο για τα μικρα παει πολυ !! Φαγαμε κ το Σαββατο ψαρια κ ειχαμε γκρινιες οποτε αυριο θ ακανω σουτζουκακια που θα εκανα για την πεμπτη να φανε κ αυριο κ θα φαμε εμεις ψαρακια.

Μία χαρά είναι και τα σουτζουκάκια, ειδικά αφού δεν συμφωνείτε στο ψάρι.:P

τις φωτο τις βλεπουν μονο φιλοι αλλα προφανως καποιος απο τους φιλους ειναι ο ρουφιανος

Αυτό είναι κακό! και θέλει να λέγεται και "φίλος"!

Καλησπέρα σε όλους.

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και σε όσους δε γιορτάζουν. Ζήτω το ελληνικό έθνος μας και η πατρίδα μας. :tongue::tongue:

Έφτιαξα τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο με κουρκούτι αυτή τη φορά, στο περίσσεμα βούτηξα λαχανικά και τα τηγάνισα κι αυτά και συνόδευσα με τηγανητές πατάτες και δυο ειδών σκορδαλιά, τη μία με πατάτες και την άλλη με ψωμί. Έφτιαξα και σάλτσα με ντομάτες κονσέρβας που αρέσει πολύ στον Έβιρο. Και του χρόνου!! Εντελώς παραδοσιακά βλέπω και εσύ!:p

Φιλιά σε όλους κι ελπίζω παρά τη σημερινή βροχή στην Αθήνα και ίσως και σε άλλα μέρη της Ελλάδας να περάσετε όλοι καλά.

Εβιράκι θυμήθηκα τώρα ότι με είχες ρωτήσει για του μπαμπά το καρότσι...(κάλλιο αργά, παρά ποτέ:tongue:)... πήραμε καρότσι αναπήρων, αλλά όχι αυτό που το κινεί μόνος του...καλά ήταν τις πρώτες μέρες, αλλά η μαμά κουράζεται πάρα πολύ και δεν ξέρω τι θα γίνει.:(

Καλησπέρα κοριτσάκια κ χρόνια πολλά !!

Ιωαννακι εμας τα δεις κλπ τα έχουν κομμένα στην δουλεια. Οπως κ να έχει δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σας παρακολουθούν.

Εβιρακι με το καλό να την δεχτεις !!! Ωραία τα φαγσακια σου!

Φωτεινή μουλιασσμε κ εδώ! Ολη μέρα σπίτι!!

Εγώ δεν εκανα σκορδαλιά. Εψησα ψάρια κ εβρασα κολοκυθάκια. Για τον μικρο γιουβαρλακια κ σουτζουκακια με ρύζι με λαχανικά για αύριο. Εφτιαξα κ φακές για την Παρασκευή κ γαλατοπιτα. Το Σάββατο παλι μαγείρεμα!

Φωτεινή η ανάπτυξη της μικρής είναι άψογη!! Μην ακους κανένα! 8 πόντοι κ 2 κιλα:; τέλεια!!!

Καλησπέρα σε όλους.

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και σε όσους δε γιορτάζουν. Ζήτω το ελληνικό έθνος μας και η πατρίδα μας.

Χρονια πολλα !!!

Έφτιαξα τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο με κουρκούτι αυτή τη φορά, στο περίσσεμα βούτηξα λαχανικά και τα τηγάνισα κι αυτά και συνόδευσα με τηγανητές πατάτες και δυο ειδών σκορδαλιά, τη μία με πατάτες και την άλλη με ψωμί. Έφτιαξα και σάλτσα με ντομάτες κονσέρβας που αρέσει πολύ στον Έβιρο.

Το μπακαλιαρακι το τιμησαμε κι ευτυχως εφαγε και το παιδι που δεν τρωει ποτε ψαρια

Σχεδον ολη τη μερα εβρεχε και σημερα ειναι ακομα πιο μαυρος ο καιρος

Καλησπέρα!

Χρόνια Πολλά για την ημερα! Χρονια Πολλά και στους εορταζοντες σημερα!

Πως τα πατε με την πεψη της σκορδαλιας; Εμεις καλά, εγω τουλαχιστον δεν το παρακανα.

Μια χαρα τα παμε με την πεψη, να ταν κι αλλη

Εβιρι μου αρεσε το "ισως και σε αλλες περιοχες της Ελλάδας". Εδω ακυρωθηκε η παρελαση λογω βροχης κι ετσι η πιτσιρικα μου δεν παρελασε. Δεν πειραζει, του χρονου. Καλως να δεχτειτε την μεγαλη Εβιρινα και τη φιλη της.

Και σε μας δεν εγινε και σε πολλα προαστια της Αττικης

Ιωαννα μου κι εγω πιστευω οτι η φαγουρα ειναι απο τη θρεψη του δερματος. Οσο κι αν φοβασαι παντως να εισαι τυπικη στα ραντεβου σου με το γιατρο γιατι ειναι σημαντικο να προλαβαινεις εξελιξεις.

Ναι πρεπει να παω

Φιλια και του χρονου με υγεια!

Καλησπέρα κοριτσάκια κ χρόνια πολλά !!

Γεια σου Τζενακι!

Ιωαννακι εμας τα δεις κλπ τα έχουν κομμένα στην δουλεια. Οπως κ να έχει δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σας παρακολουθούν.

Αυτο λεω κι εγω!

Εβιρακι με το καλό να την δεχτεις !!! Ωραία τα φαγσακια σου!

Φωτεινή μουλιασσμε κ εδώ! Ολη μέρα σπίτι!!

Εγώ δεν εκανα σκορδαλιά. Εψησα ψάρια κ εβρασα κολοκυθάκια. Για τον μικρο γιουβαρλακια κ σουτζουκακια με ρύζι με λαχανικά για αύριο. Εφτιαξα κ φακές για την Παρασκευή κ γαλατοπιτα. Το Σάββατο παλι μαγείρεμα!

Και αυτα που εκανες μια χαρα ηταν και πολλα μαλιστα!

Φωτεινή η ανάπτυξη της μικρής είναι άψογη!! Μην ακους κανένα! 8 πόντοι κ 2 κιλα:; τέλεια!!!

Διαφημίσεις

καλημερα !!!

Τι κανετε παιδια; βρε τι βροχη ειναι αυτη Λονδινο γιναμε; Εχει αρχισει κ με νευριαζει πλεον αυτη η κατασταση , κλειστικαμε μεσα !!!

Οχι Πασχα ,Χριστουγεννα θα ξανα-κανουμε νομιζω !!!

Καλημέρα!

Βρε τι διαβάζω βρεχει και σε αλλα μερη εκτος απο εδω; Σημερα δεν εχει βρεξει ακομα αλλά ετοιμαζεται. Φανταστειτε οτι αυτο που ζειτε εσεις τις τελευταιες μερες εγω το ζω απο το Σεπτέμβριο! Παλι καλά που δεν εχω σαλταρει.

Σημερα θα φαμε περισσευματα σκορδαλιας, μπακαλιαρου και μακαρονιων. Ξεχασα να σας πω χτες γελιο που ριξαμε με τον μικρο που ξετρελλάθηκε με τα παντζαρια κι εφαγε καμποσα και με τη σκορδαλια. Ειχε παρει ψωμι και βουταγε στο λαδι απο τα παντζαρια και στη σκορδαλια και το ετρωγε. Κι εφαγε μαλιστα και μεσημερι και βραδυ παραμεριζοντας τις τηγανητες πατατες που ειχε κανει η γιαγια για τα πιτσιρικια. Το βραδυ που τον άλλαζα ρευοταν σαν ενηλικας που χρειαζοταν 10 σοδες για να χωνεψει αλλά καλά κοιμηθηκε. Γελασα πολυ παντως οταν τον ακουσα να ρευεται (σορρυ και για το αγενες θεμα της κουβεντας αλλά μου φανηκε αστειο).

Αληθεια εχετε ακουσει καθολου για τον καιρο που θα κανει το Πάσχα;

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα !!!

Τι κανετε παιδια; βρε τι βροχη ειναι αυτη Λονδινο γιναμε; Εχει αρχισει κ με νευριαζει πλεον αυτη η κατασταση , κλειστικαμε μεσα !!!

Αστα να πανε κι εμενα τα νευρα κροσια ειναι, ξεκινησαμε και σκαψιματα στο σπιτι για κατι υδραυλικα προβληματα και θα μεινουμε με τις τρυπες μου φαινεται

Καλημέρα!

Βρε τι διαβάζω βρεχει και σε αλλα μερη εκτος απο εδω; Σημερα δεν εχει βρεξει ακομα αλλά ετοιμαζεται. Φανταστειτε οτι αυτο που ζειτε εσεις τις τελευταιες μερες εγω το ζω απο το Σεπτέμβριο! Παλι καλά που δεν εχω σαλταρει.

Εγω θα ειχα σαλταρει

Σημερα θα φαμε περισσευματα σκορδαλιας, μπακαλιαρου και μακαρονιων. Ξεχασα να σας πω χτες γελιο που ριξαμε με τον μικρο που ξετρελλάθηκε με τα παντζαρια κι εφαγε καμποσα και με τη σκορδαλια. Ειχε παρει ψωμι και βουταγε στο λαδι απο τα παντζαρια και στη σκορδαλια και το ετρωγε. Κι εφαγε μαλιστα και μεσημερι και βραδυ παραμεριζοντας τις τηγανητες πατατες που ειχε κανει η γιαγια για τα πιτσιρικια. Το βραδυ που τον άλλαζα ρευοταν σαν ενηλικας που χρειαζοταν 10 σοδες για να χωνεψει αλλά καλά κοιμηθηκε. Γελασα πολυ παντως οταν τον ακουσα να ρευεται (σορρυ και για το αγενες θεμα της κουβεντας αλλά μου φανηκε αστειο).

Καταρχην μπραβο που εφαγε παντζαρια, μη ζητας συγνωμη εχουν οντως πολυ πλακα

Καποια στιγμη ακουσα οτι θα εχει κρυο. Ειναι ομως πολυ νωρις ακομα για προβλεψεις! Θα ερθετε Αθηνα για Πασχα?

Φιλια

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι!

Πωπω βραδιατικα! Φυσικσ μας κολασες, εχουμε και ιδια πιατα

Νομίζω ότι και η Τζένη έχει τα ίδια πιάτα... καλά θυμάμαι Τζένη?

καλημερα !!!

Χωρίς πλάκα, άκουσα για χειμωνιάτικο Πάσχα φέτος:mad:... δεν θα το θελα με τίποτα!!

Καλημέρα!

Βρε τι διαβάζω βρεχει και σε αλλα μερη εκτος απο εδω; Σημερα δεν εχει βρεξει ακομα αλλά ετοιμαζεται. Φανταστειτε οτι αυτο που ζειτε εσεις τις τελευταιες μερες εγω το ζω απο το Σεπτέμβριο! Παλι καλά που δεν εχω σαλταρει. Ασε Φωτεινή, μουλιάζουμε εδώ και 2 μέρες!!:mad:

Σημερα θα φαμε περισσευματα σκορδαλιας, μπακαλιαρου και μακαρονιων. Ξεχασα να σας πω χτες γελιο που ριξαμε με τον μικρο που ξετρελλάθηκε με τα παντζαρια κι εφαγε καμποσα και με τη σκορδαλια. Ειχε παρει ψωμι και βουταγε στο λαδι απο τα παντζαρια και στη σκορδαλια και το ετρωγε. Κι εφαγε μαλιστα και μεσημερι και βραδυ παραμεριζοντας τις τηγανητες πατατες που ειχε κανει η γιαγια για τα πιτσιρικια. Το βραδυ που τον άλλαζα ρευοταν σαν ενηλικας που χρειαζοταν 10 σοδες για να χωνεψει αλλά καλά κοιμηθηκε. Γελασα πολυ παντως οταν τον ακουσα να ρευεται (σορρυ και για το αγενες θεμα της κουβεντας αλλά μου φανηκε αστειο). Πάρα πολύ ωραία:tongue: το καταευχαριστήθηκε το παιδί!!:tongue:

Φιλια

Εμείς σήμερα θα φάμε πένες με σάλτσα με πικάντικο λουκάνικο... εγώ έφαγα τον υπόλοιπο μπακαλιάρο που περίσσεψε χτες, καθώς του έπεσε βαρύς του συζύγου:(... εμένα πάλι δε με πτόησε καθόλου:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...