Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα φιλεναδες!!

εγω σημερα θα κανω μοσχαρακι κοκκινιστο με πιπεριες Φλωρινης και γραβιερα.

Αρετουλα, καλυτερα που δεν μαγειρεψες, μια χαρα ειναι η μακαροναδιτσα!

Μωρέ είχα άλλες δουλειές να κάνω, γιατί το ΣΚ με βάφτιση (Σ) και γάμο (Κ) όλα έμειναν πίσω... Με είδε και κουρασμένη ο Βασ. και μου είπε να μη φτιάξω ούτε σάλτσα... Ευτυχώς που είναι βολικός.:-)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερουδιαααααααααααα!!!!παει ο ηλιος μας ηρθε παλι η βροχη κλαψ κλαψ,ομως ακομα κ ετσι μου μυριζειιιιιιιιι καλοκαιρακιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

Αρετη παντα αξια,ειμαι σιγουρη πως οταν οι κουμπαροι εχουν τοσο καλη ενεργεια οπως εσυ τοτε φερνουν το καλυτερο γουρι για την νεα οικογενεια!!!!!

σημερα για μας ρυζι με καλαμποκι στον ατμο ανακατεμ με τονο,μπολικο πιπερι,αλατακι κ ειμαστε ετοιμοι!!!!!εχω οδοντριατρο(και εχω χ@στει απο τον φοβο μου,ειναι μια φοβια μου απο τα παλια που δεν βλεπω ποτε να ξεπερνω...) και ετσι κατι γρηγορο κ ευκολο ωστε να μην τρεχω τελευταια στιγμη!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Άννα μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, γιατί τα συμπεθέρια έβγαζαν χολή καθ'όλη τη διαδικασία...

Κουράγιο με τον οδοντίατρο....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Άννα μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, γιατί τα συμπεθέρια έβγαζαν χολή καθ'όλη τη διαδικασία...

Κουράγιο με τον οδοντίατρο....

τι δυσκομο αυτο....ας ελπισουμε πως τα πραγματα θα φτιαξουν!!!!σε ευχαριστω για τον οδοντιατρο,αλλα οσο περναει η ωρα τοσο κοντευω να παθω εγκεφαλικο...να φανταστειτε την προηγουμε φορα που ειχα παει μολις ειδα οτι ειχε κοσμο της λεω ευγενικα α για να μην σας κραταω λεω να φυγω κ ξαναερχομαι αλλη μερα,αλλα επειδη με ξερει δεν μασησε κ μου απαντησε εσυ ειδικα μην το κουνησεις καθολου:shock::shock::shock::shock:.......

9892a30fbd.png

Καλημέρα!!

Αρετη πάντα αξια και ευτυχισμένη!

οσο περναει η ωρα τοσο κοντευω να παθω εγκεφαλικο...να φανταστειτε την προηγουμε φορα που ειχα παει μολις ειδα οτι ειχε κοσμο της λεω ευγενικα α για να μην σας κραταω λεω να φυγω κ ξαναερχομαι αλλη μερα,αλλα επειδη με ξερει δεν μασησε κ μου απαντησε εσυ ειδικα μην το κουνησεις καθολου:shock::shock::shock::shock:.......

χαχαχα! Αννούλα, σαν να μιλάω εγώ ακούγεσαι!!!:tongue::tongue:

Έλα να κάνουμε παρέα! Φοβιτσιάρα μέχρι εκει που δεν πάει κι εγώ!!

Λοιπόν, για σήμερα κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα σε όλες. Άννα κι εγώ φοβάμαι πολύ τον οδοντίατρο. Ακόμη και για ένα απλό καθαρισμό δε φαντάζεσαι τι άγχος έχω στην καρέκλα του.

Εγώ σήμερα θα πάω στη λαϊκή να δω τι ψαράκια έχει και θα φτιάξω ανάλογα το μεσημέρι. Έτσι κι αλλιώς αργά θα μαζευτούμε, άρα αργά θα φάμε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Αρετη πάντα αξια και ευτυχισμένη!

χαχαχα! Αννούλα, σαν να μιλάω εγώ ακούγεσαι!!!:tongue::tongue:

Έλα να κάνουμε παρέα! Φοβιτσιάρα μέχρι εκει που δεν πάει κι εγώ!!

Λοιπόν, για σήμερα κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο!

Α εμεις μενουμε κ κοντα σχετικα,να κανονισουμε να πηγαινουμε μαζι στο ''κακο'' ιατρειο.....αλλα μαλλον δεν συμφερει,2 χ@σμενες μαζι δραμα θα ειμαστε....φαντασου καθε φορα που παω κανω σαν υστερικη,απο την χαζομαρα μου εχω κανει(η κακιασμενη) ενα παιδακι να κλαιει κ να λεει στην μαμα του ''μανουλα παμε να φυγουμε,να κ η κυρια κλαιει γιατι θα την πονεσει η γιατρος''...περιττο να σας πω με τι βλεμμα με κοιταξε η μανουλα :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

9892a30fbd.png

Καλημέρα σε όλες. Άννα κι εγώ φοβάμαι πολύ τον οδοντίατρο. Ακόμη και για ένα απλό καθαρισμό δε φαντάζεσαι τι άγχος έχω στην καρέκλα του.

Εγώ σήμερα θα πάω στη λαϊκή να δω τι ψαράκια έχει και θα φτιάξω ανάλογα το μεσημέρι. Έτσι κι αλλιώς αργά θα μαζευτούμε, άρα αργά θα φάμε.

....τωρα να πω πως για εναν απλο καθαρισμο θα παω............:?:?:?:oops::oops::oops:

9892a30fbd.png

καλημερα:P:p

σήμερα θα κάνω μπιφτέκια στο φούρνο με πατατούλες και θα βράσω χόρτα για σαλάτα.........:tongue::tongue: λατρεύω χόρτα.......

καλό κουράγιο με τον οδοντίατρο.........εγώ μάλλον είμαι εντελώς ανώμαλη.......την καταβρίσκω όταν πηγαίνω.:rolleyes:

Kαλημέρα κι από εμένα!

Σήμερα κοτόπουλο με πατατούλες στη μαμά!!! Ελένη το ίδιο έχουμε σήμερα!

Αρετή να σου ζήσουν τα κουμπαράκια!

Ρε κορίτσια τι φόβος είναι αυτός με τον οδοντίατρο? Μην κάνετε έτσι καλέ, γέλασα όταν διάβασα ότι πρόκειται για ένα απλό καθαρισμό :tongue:

Οκ δεν είναι και ότι καλύτερο να έχεις κάποιον να σου πασπατεύει τα δοντάκια σου, αλλά δεν είναι και τραγικό! Ηρεμία! Στον τομέα "γιατροί" ανήκω μάλλον στους πολύ ψύχραιμους τύπους! Δεν με νοιάζει καθόλου. Θέλω να το μεταδώσω και στη κόρη μου, αλλά δεν το βλέπω :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...