-
Από την διαχείριση / Admin news
-
12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.
Συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Εχω μεγαλωσει ολη κου τη ζωη σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και μεγαλωνω στο κεντροβκαι το παιδι μου. Δεν μετανιωνω στιγμη . Εχω μαθει τι σημαινει στην πραξη γειωση, πραγματικη αποδοχη της πολυπολιτισιμικοτητας και αντιρατσισμος (γιατι στα λογια καλοι ειναι ολοι) τι σημαινει να αποδεχεσαι τη διαφορετικοτητα και να σεβεσαι τους παντες. μαθηματα και βιωματα που και το παιδι μου θελω να εχει και γι αυτο δεν εφυγα ποτε. πιστεψε με απειροι επιστημονες βγηκαμε αππ σχολεια του κεντρου και να κανω και μια σημειωση οτιβπλεον που τπ κεντρο εχει ανεβει κι εχει πολλη ζωη τα ενοικια δεν διαφερουν άπο αλλωμ περιοχωννισως ειναι κ ψηλπτερα σε πολλα σημεια . επισης επειφη τυχαινει κ εχω φιλξυς κ συγγενεις παντου στην αττικη δε σημαινει οτι στο καλυτερο ιδιωτικο κ στη καλυτερη γειτονια της εκαλης το παιδι σου θα περναει καλα. το μπουλινγκ μαλιστα εκει ειναι αδιανοητο αν απλα εισαι λιγο πιο πατω οικονομικα απ την πλειπψηφια. να σου πω οτι εχω φιλους στο χαλανδρι που εχουν υιοθετησει παιδι μαυρο με εξαιρετικο ακαδημαικο κ επαγγελματικο επιπεδο κ τους εχουν στηνναπεξω στο σχολειο τοσο αυτους οσο και το παιδι απλα επειδη ειναι μαυρο. οι ανθρωποι μετακομισαν γαλατσι κ πηγαν σε δημοσιο κ το παιδι ηταν ισο με ολους. το αγκαλιασανε χωρις κανεις να νιωθει οτι εχει κατι διαφορετικο . πρωτη φορα το καλεσανε σε παρτυ τριτη δημοτικου π ηταν πλεον στο γαλατσι. δυατυχως ο ξιπασμος κ η υπεροψια των ανθρωπων που απλα νιωθουν οτι τα λεφτα τα υλικα αγαθα κ η ενα ωραιο σπιτι σε καλη περιοχη σημαινει κατι, εμενα δε μου λεει τιποτα. επισης εχει να κανει με το τι ζωη θες να κανεις εσυ κ η οικογενεια σου. αν πχ θες να ψωνιζεις κ να τρως στα ακριβα μαγαζια κ αυτο σε γεμιζει , ναι πηγαινε γλυφαδα η κηφισια. εγω πχ που μια ζωη παω απο θεατρο σε θεατρο και σε χωρους εκθεσεων τεχνης κ θελω να ζω τον πραγματικο παλμο της αληθινης ζωης κ αληθινων ανθρωπων δεν θα αντεχα μακρια απ το κεντρο. κ εχει να κανει κ με το τι θες να διδαξεις στο παιδι σου οτι ειναι η πραγματικη ζωη οι πραγματικες αξιες κτλ. εμενα δεν θα με καλύπτε να ζουμε σε ενα ψευτικπ μικροκοσμο ροζ συννεφακι κ μετα επειδη ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη να μη μπορει ποτε να διαχειριστει κ προσαρμοστει στην πραγματικοτητα της χωρας μας . κ τελος αν με ρωτας χιλιες φορες ενα σπιτακι στα πατησια γεματο φωνες και παιδικα γελια παρα μια αδεια λουξ σπιταρονα στην εκαλη. κοριτσια μου ξεκολλατε κ δειτε τι πραγματικα εχει αξια σε αυτη τη ζωη !!
-
ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)
-
Θέματα
-
- 8.139 απαντήσεις
- 961.620 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.834 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 129.957 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.170.070 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.616 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.140 απαντήσεις
- 961.631 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 4.945 εμφανίσεις
-
- 1.458 απαντήσεις
- 56.091 εμφανίσεις
-
- 982 απαντήσεις
- 102.507 εμφανίσεις
-
- 28.275 απαντήσεις
- 3.529.676 εμφανίσεις
-
Εύρεση γιατρου
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 7 απαντήσεις
- 282 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 663 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 67
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.001 απαντήσεις
- 56.474 εμφανίσεις
-
- 1.811 απαντήσεις
- 232.149 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 193 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα