Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας σε όλες. Τώρα που πίνω τη φραπεδιά μου έκατσα λίγο στον κομπιούτερα και είπα να γράψω τι φάγαμε σήμερα. Έψησε ο σύζυγος στα κάρβουνα μπριζόλες χοιρινές, μπιφτέκια και κοτόπουλο. Εγώ έφτιαξα πατάτες στο φούρνο, σαλάτα πράσινη, φέτα και ντομάτα στο φούρνο (στο αλουμινόχαρτο πασπαλισμένη με λίγο μπούκοβο) και για γλυκό έκανα σουλτάνα με τσουρέκι που το είδα στις συνταγές της παρέας. (συγκεκριμένα τη συνταγή τη βρήκα εκεί που αναφέρει πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε φαγητά που περίσσεψαν).

Δηλαδή έκοψα το τσουρέκι σε φέτες, το έστρωσα σε πυρέξ, ανακάτεψα γιαούρτι, ζάχαρη, αυγά, βανίλια, ξύσμα λεμονιού, μπέικιν, χυμό πορτοκαλιού, γάλα και λίγη κανέλα, το έριξα στις φέτες τσουρεκιού το άφησα γύρω στα 15΄και το έψησα στους 200C να ροδοκοκκινίσει. Έγινε πεντανόστιμο. Η συνταγή έλεγε να το πασπαλίσουμε με ζάχαρη και κανέλα μετά το ψήσιμο, αλλά εγώ το ξέχασα και μας άρεσε έτσι κι αλλιώς.

Αυτό θα είναι ωραία ιδέα και για τα παιδάκια σας για κολατσιό.

Καλημέρα! Χριστός Ανέστη και καλό μήνα!

Αργησα να σας ευχηθώ γιατί ήμουν μια βδομάδα άρρωστη!

Κρέας δεν έφαγα πολύ, σουπίτσες όμως...

Τα τσουρέκια μας έγιναν τέλεια!

Για σήμερα έκανα πέρκα με πατατοσαλάτα και σπανακόριζο!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα και καλο μηνα!!!!

εμεις εχτες φαγαμε στην μαμα, αρνακι και κοκορα και επειδη περισεψε πηρα και για σημερα με πατατουλες τηγανητες και σαλατα ντοματα γιατι πολυ το βαρεθηκα το μαρουλι!!!

καλημερουδιααααααααααα,επιτελους ξυπνησαμε με ηλιο λαμπερο κ κυριως ζεστοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μετα απο αυτο το ξεσπασμα μου σας ευχομαι καλο μηνα κ μια υπεροχη εβδομαδα!!!!!!!!

λοιπον σημερα ρεβυθαδα στην γαστρα!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα! Τι μου κάνετε; Χθές πάντρεψα ένα ζευγάρι το μεσημέρι, αλλά το βράδυ είχα κουράγιο και έφτιαξα μια φασολαδίτσα...χαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε κορίτσια, να΄στε καλά! Eviri, καλή η φάβα; Μοιάζουν με τις φακές αλλά τι γεύση έχουν; Ψήνομαι να τη δοκιμάσω για μας και τα παιδιά...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

στην όψη πάντως η φάβα είναι σαν σπασμένα βρασμένα ρεβύθια.

βρήκα στον βασιλόπουλο, αλλά ο Σ μου είπε πρώτα να ρωτήσω την παιδίατρο κ μετά για το φόβο αλλεργίας.

κ όλως τυχαίως με ρώτησε "καλά εσείς (Χρύσπα κ Σέβη) θα φάτε φάβα, εγώ τί θα φάω;"

.........

αύριο λέω να πάρω την γιατρό μας τηλέφωνο, να το λήξουμε κι αυτό το θέμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...