Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα! Δεν εχει βρεξει απο το πρωι σημερα! Τι καλά!

Ιωαννα μου αν θυμαμαι καλά σημερα εχει γενέθλια το καμαρι σου; Να τον χαιρεσαι, να ειναι εκατοχρονος, γερος και να τον καμαρωνεις παντα!

Εβιρι τι ωραια που σε ξαναδιαβάσαμε! Κοιταζα χτες το μπλογκ σου και μπηκα στον πειρασμο να φτιαξω γλυκο κυδωνι. Ειναι το μοναδικο που τρωω γιατι η συχωρεμενη η γιαγια μου το εφτιαχνε τελειο και λογω της αδυναμιας μου σε εκεινη ενεδωσα στον πειρασμο και το δοκιμασα αν και γενικα δεν μου αρεσουν τα σιροπια. Η δημιουργια της μεγαλης Εβιρινας ειναι απιθανη. Αν δεν βαρεθω μαλλον θα φτιαξω κι εγω το ΣΚ για τα πιτσιρικια.

Αγγελικη διαβαζοντας το μηνυμα της Εβιρι θυμηθηκα να σου πω μεγεια τα γυαλια (παλι καλά που δεν στο ειπα αφου θα ειχες ξαναλλάξει σκελετο). Ωραιο αυτο του μικρου με τις μαρακες. Η δικη μου καταφερε να πει το ρο εδω και 20 μερες περιπου οπότε ολες οι λεξεις ειναι με εντονο ρ "πρρρρεπει", "βρρραδυ", "βρρροχη" κλπ.

Στρουμφιτα τι ωραια που βγηκατε παρα τη σκονη που ειχε κι αλλάξατε παραστασεις! Η μικρη ειναι βολικη στις εξοδους;

Τζενη πως φτιαχνεις τοσα πραγματα και κρατιεσαι να μην δοκιμαζεις;

Κρινακι περαστικα του συζυγου κι ελπιζω να τη γλιτωσετε! Οντως το κοτοπουλο πρεπει να προσεχουμε απο που το αγοραζουμε.

Νινα μου δεν προτεινω κατι τετοια ωρα γιατι μαλλον εχετε φαει ηδη... Περαστικά σου.

Χτες εψησα κοτοπουλο που ειχα φερει απο το χωριο του αντρα μου. Εβαλα στη μικρη σκετο για το σχολειο κι ειπα στη γιαγια να του βαλει λιγη σαλτσουλα με λιγο κριθαρακι για τους υπολοιπους (κυριως για τον μικρο που ταλαιπωρειται ελαφρα απο ενα δοντακι που βγαζει).

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα! Δεν εχει βρεξει απο το πρωι σημερα! Τι καλά!

Ουάου! Αυτό ΕΙΝΑΙ είδηση!!!!

Ιωαννα μου αν θυμαμαι καλά σημερα εχει γενέθλια το καμαρι σου; Να τον χαιρεσαι, να ειναι εκατοχρονος, γερος και να τον καμαρωνεις παντα!

Νομίζω ότι έχεις δίκιο! Ιωαννάκι να τα εκατοστήσει το αντράκι σου!

Αγγελικη διαβαζοντας το μηνυμα της Εβιρι θυμηθηκα να σου πω μεγεια τα γυαλια (παλι καλά που δεν στο ειπα αφου θα ειχες ξαναλλάξει σκελετο).

Ευχαριστώ!

Ωραιο αυτο του μικρου με τις μαρακες. Η δικη μου καταφερε να πει το ρο εδω και 20 μερες περιπου οπότε ολες οι λεξεις ειναι με εντονο ρ "πρρρρεπει", "βρρραδυ", "βρρροχη" κλπ.

΄Εχει την πλάκα του το θέμα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Εδω ειμαι και εγω σας παρακολουθω αλλα εχουμε απο την προηγουμενη εβδομαδα βηχα οικογενειακως. Η μικρη μου εκανε πυρετο ευτυχως μονο μια μερα, ο αντρας μου επαθε τραβηγμα στο πλευρο γιατι εβηξε αποτομα, ο μικρος βηχει και εχει καταρροη εγω ειχα δεκατα πονοκεφαλο ριγη και φυσικα βηχα που δεν μου ειχε περασει ακομα. Καταλαβαινετε οτι τα εχω παιξει... Ελπιζω προσεχως να ειμαστε καλυτερα.

Εβιρι πολυ ωραιο το μερεντοψωμο σας! Μπραβο στην Εβιρινα.

Φωτεινη και εγω χαιρομαι μαζι σου δεν μου αρεσει βροχη!

Ιωαννα να χαιρεσαι το αντρακι σου.

Νινα περαστικα σου, ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Νικο ειμαι σιγουρη οτι τα πηγες μια χαρα στην συνεντευξη σου, βοηθησε και το μερεντοψωμο στην καλη ψυχολογια σου;

Εγω το σαββατοκυριακο ειχα παστιτσιο και εφτιαξα και σοκολατοπιτα την οποια τιμησα αλλα σημερα εχει φακες και θα συγκρατηθω μεσα στην εβδομαδα για να μην ξεφυγω ..

Φιλακια σε ολες και ολους!

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Γεια σας παιδιά.

Ξέχασα να σας ευχηθώ χτες καλό μήνα σε όλους.

Σήμερα δεν είμαστε όλοι καλά, αρρώστησε η μικρή Εβιρίνα. Ήρθε νωρίτερα από το σχολείο έχοντας ένα 38,6 κι από χτες έλεγε ότι την πονούσε ο λαιμός της. Αιτία μάλλον είναι το παγωμένο νερό. Πήγε στο ωδείο έχοντας μαζί της ένα μπουκαλάκι πλαστικό στην τσάντα της. Επειδή όμως είναι χαμηλές οι θερμοκρασίες αυτές τις μέρες μέχρι να φτάσει στο τραμ το νερό ψύχεται πολύ με αποτέλεσμα να είναι πολύ παγωμένο όταν το πίνει. Έτσι δε θα πάει σχολείο αύριο και βλέπουμε.

Μαγειρικά σήμερα έφτιαξα μια σουπίτσα από γαλοπούλα και λαχανικά βελουτέ. Κατά τύχη πήρα χτες από το σούπερ μάρκετ και την είχα στην κατάψυξη, πού να 'ξερα ότι θα χρειαζόταν για την αρρώστια. Επίσης, έκανα μια μακαρονοσαλάτα με ζαμπόν και γιαούρτι.

Θα συνεχίσω το σχολιασμό και σε άλλα μηνύματα που δεν μπόρεσα χτες.

Ιωάννα να τα εκατοστήσει ο μικρούλης σου και να τον καμαρώσετε μια μέρα σπουδαίο άνθρωπο.

Εγω κανω τη συνταγη του Παρλιαρου που την εμπεδωσα περυσι. Μου φαινεται οτι φετος βγηκε καλύτερη απο περυσι η μαρμελάδα.

Μπράβο Φωτεινή 'γεια στα χέρια σου.

Μου ανοίγετε την όρεξη κορίτσια!!!!

Να ρωτήσω κάτι μήπως το γνωρίζετε;...

Το πρόβλημά μου είναι πως έχει γίνει ροζ το κρέας του κοτόπουλου!!!

Είναι πολύ καλά βρασμένο (ξεκολλάει από το κόκκαλο), αλλά είναι ροζ....

Δεν έχω ξανακάνει τη συνταγή... Λέτε να φταίει το μπαχάρι...; Όμως δεν βγάζει χρώμα... Σωστά; Αν έχετε ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει...

Γεια σου Κρινάκι, καλωσόρισες στο μαγειροκαφέ. Προσωπικά δε μου έχει ξανατύχει και δε γνωρίζω γιατί μπορεί να συνέβη αυτό. Πάντως το μπαχάρι σίγουρα δε φταίει. Λίγα μπαχαρικά χρωματίζουν τα φαγητά κι αυτά προς το κίτρινο ή το πορτοκαλί κοκκινωπό.

καλησπερούδια! μία γρήγορη επίσκεψη, γιατί παρά τις εξαγγελίες μου δεν καταφέρνω να μπαίνω συχνά!

Καλώς το Καλλιοπάκι, καλώς ήρθες και πάλι.

να σας χαιρετίσω ήθελα απλά, να σας πω ότι μου λείπετε, η καθημερινότητα μου είναι αρκετά απαιτητική τελευταία, ελπίζω να καταφέρω να έχω πιο πολύ χρόνο στο μέλλον.

Μακάρι να μπαίνεις πιο συχνά.

Τώρα ψάχνω αλμυρά σνακ (πιτοειδή, ψωμοειδή) για απογευματινό των παιδιών. Εύκολες και γρήγορες συνταγές όμως, γιατί όπως είπαμε χρόνος δεν υπάρχει! Εάν μπορείτε βοηθείστε.

Τα πιο γρήγορα θεωρώ ότι είναι αυτά με την έτοιμη σφολιάτα ή το φύλλο κρούστας που δε χρειάζονται ζυμάρι. Τυροπιτάκια, στριφτοτυρόπιτες, ζαμπονοπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, λουκανικόπιτες μεγάλες με τυρί, πιροσκί, στριφτές σφολιάτες με τυρί τριμμένο (αυτές που μοιάζουν με μπούκλα), σπιτικά κριτσίνια, κέικ με ζαμπόν και τυρί, κιμαδοπιτάκια.

Πολλές ευχές στην καθεμία ξεχωριστά για τη χρονια που ξεκίνησε!

Επίσης και σε σένα καλή και δημιουργική χρονιά.

Λοιπόν κούκλες κοίταξα τα μηνύματα σας και βλέπω ότι όλες αναρωτιέστε τι απέγινε εκείνο το βράδυ το μερεντόψωμο...δεν θα σας πω...θα αφήσω το μυστήριο αυτό να το λύσετε μόνες σας! Στην τελική συγγραφέας/εικονογράφος είμαι! αυτή είναι η δουλειά μου! Να φτιάχνω μυστήρια χιχι πολλα αγκάθα κρίστι το μερεντόψωμο :-D χιχι

χαχαχα ατιμούτσικο, το άλλο μισό τι απέγινε;

Παίδες θέλω να σας γράψω και άλλα ετοιμάζομαι για την αυριανή συνέντευξη στο ραδιόφωνο γιατί στην πρώτη μου ήμουν τόσο αγχωμένος που ίσα που ακουγόμουν άσε που γελούσα νευρικά κάθε δύο λεπτά σαν Γιαπωνέζος τουρίστας στην ακρόπολη! Θέλω αυτή την φορά να είμαι λίγοοοο πιο ψύχραιμος :-D

Εμένα μου φάνηκε πολύ φιλική συνέντευξη κι εσύ έδειξες πολύ προσιτός πολύ οικείος και δεν αισθάνθηκα ότι γελούσες νευρικά.

ΕΒΙΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ που είσαι καλέ νοικοκυρά;;; Και ψάχνω ανάμεσσα στις σελίδες να βρω νέα σου;

Ήρχα (σε ποια ταινία το έλεγαν έτσι; )

Στα μαγειρικά μας τώρα: Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με σαλατούλα λάχανο. Το βράδυ είχαν έρθει οι κουμπάροι μου και είχα φτιάξει κοντοσουβλάκια στον φούρνο, ρύζι με κάρυ και σταφίδες, σαλατούλα λάχανο και σαλάτα με βίδες, καρότο, τόνο και μαγιονέζα. Την οποία μαγιονέζα είχε φτιάξει η κόρη μου!

Πωπωπω τι ωραία πράματα διαβάζω και τι νοικοκυρούλα είναι το αστέρι της παρέας!!!!!!!!!!!

Νινακι, Εβιρακι ,Σμουρφιτακι που ειστε εσεις;

Χήαρ άι αμ.

Τα δικα μου μαγειρεματα του ΣΚ.........

Όλα τέλεια είναι.

Κ Χθες όμως Κυριακή μας έκανε έκπληξη ο σύζυγος και πήγαμε εκδρομούλα! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Είχαμε πολύ καιρό να πάμε κάπου και η μικρή το ευχαριστήθηκε όλως ιδιαιτέρως!

Πολύ ωραία που μπορέσατε να ξεσκάσετε λίγο.

Επίσης να πω ότι έφτιαξα μια μικρή δόση μαρμελάδα πορτοκάλι και μας άρεσε πολύ. Τη συνταγή την βρήκα στο http://cretangastronomy.blogspot.gr/2013/03/post-blog.html

Ααααα πολύ ωραία.

Νίνα, Έβιρι και τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;

Κι εγώ καλά είμαι.

Τώρα θυμήθηκα να σας πω κι ένα καλό του μικρού μου! Ενώ μιλάει πάρα πολύ καλά και καθαρά το μόνο γράμμα που δεν λέει ακόμη είναι το "ρ " το οποίο λέει "λ" . Είχαν θέμα στο σχολείο την εβδομάδα που πέρασε τα μουσικά όργανα κι έφτιαξαν και αυτοσχέδια μουσικά όργανα τα οποία έφεραν στο σπίτι. Ο γιός μου λοιπόν έφτιαξε μαράκες. Αν λάβετε υπόψην σας ότι δεν λέει το "ρ" νομίζω πως μπορείται να καταλάβετε τι λέει όταν τον ρωτάς τι μουσικό όργανο έφτιαξε!!!!!

χαχαχαχα ελπίζω να τον βιντεοσκόπησες!!!!!!!

Εμείς σήμερα τρώμε ρεβύθια...το Σ/Κ φάγαμε κατσικάκι με πατάτες, σουτζουκάκια με ρύζι και προβατίνα... πολύ κρέας μαζεμένο και μπούχτησα, αλλά φάγαμε έξω και δεν το είχα υπολογίσει, ώστε να κάνω κάτι άλλο στο σπίτι... για αυτό και τα ρεβύθια σήμερα! το Σάββατο έκανα μικρά ρολάκια με μερέντα και άλλα με μήλο, με την ζύμη του μερεντόψωμου... βγήκαν σχετικά ωραία, αλλά κουράστηκα πολύ!

Κούραση αλλά.....έκανες άξια δουλειά. Μπράβο Νίνα.

δεν αξίζουν τόσο κόπο... και όταν μάλιστα ήταν για μία εκδήλωση, που υποτίθεται ότι θα έφτιαχνε ο καθένας από κάτι και μόνο εγώ πήγα με γεμάτα χέρια, καταλαβαίνετε!:mad:

Δεν πειράζει εσύ πήρες όλα τα μπράβο και οι άλλοι τίποτα.

Εβιρακι μου που εισαι εσυ κ μας ελειψες!!! Τομερεντοψωμο της μεγαλης Εβιρινας ειναι ζωγραφια!!Φανταζομαι πως κ απο γευση θα ιεναι σουπερ! Οσο για τ αφαγητα σου κολαση ολα!

Σ' ευχαριστώ πολύ Τζένη μου, όπως μου είπε η Εβιρίνα άρεσε πολύ στην οικογένεια της θείας της που το φάγανε όλοι μαζί. Εγώ είμαι σίγουρη ότι το έφτιαξε πεντανόστιμο κι ας μην το δοκίμασα.

Κοριτσια την εφτιαξα την παρασκευη την μαρμελαδα πορτοκαλι.Το λεμονι την κανει θεικη ,τρομερο ερωμα κ εξτρα γευση.Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να την φαω

Μπράβο Τζένη μου, πάντα φτιάχνεις ωραία φαγητά και γλυκά.

Εβίρι υπέροχο το μερεντόψωμο της κορούλας σου!! χρυσοχέρα με τα όλα της!! με τέτοια μαμά άλλωστε, τι άλλο θα μπορούσε να γίνει?:tongue:

Σ' ευχαριστώ πολύ Νίνα μου.

όσο για τον μπαμπά, ξέρω ότι οι περισσότεροι έχουν ανθρώπους με τέτοια κατάσταση και κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη... βασικά άκουγα χρόνια την κουμπάρα μου που έχει τον πατέρα της έτσι, αλλά άλλο να το ζεις!

Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα, αλλιώς τα ζει ο καθένας.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή! Την έχεις στο μπλογκ σου?

Όχι ακόμη Αγγελική μου θα τη βάλω μετά από λίγες μέρες. Αν τη φτιάξεις πριν τη βάλω βράσε τους γίγαντες όπως κάνεις πάντα και σε ένα τηγάνι βάλε πράσο σε ροδέλες, το λουκάνικο και μισό κρεμμύδι για τσιγάρισμα και ένωσέ τα με τα υπόλοιπα υλικά της φασολάδας. Βάλτα στη γάστρα κι αποτελείωσέ τα εκεί για 2 ώρες περίπου.

Χρυσοχέρα η Εβιρίνα όπως η μανούλα της άλλωστε!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ:-)... άλλη ιδέα για φαί, γιατί χτες φάγαμε όσπρια και τα φασολάκια τελευταία δεν πολύαρέσουν στον σύζυξ:wink:

Μακαρόνια με σάλτσα, ζυμαρικά σουφλέ, στραπατσάδα με ντομάτες, χυλοπίτες σούπα, μπρόκολο-καρότα-πατάτες βραστά, κολοκυθάκια με χόρτα, χόρτα και πατάτες τηγανητές, παντζάρια σκορδαλιά, πρασόρυζο, σπανακόρυζο.

Σήμερα θα φάμε κοτόσουπα γιατί ο σύζυγος έχει το λαιμό του από εχθές & παλεύουμε να μην κυλήσει και μας κολλήσει κι εμάς...

Περαστικά του.

Η δημιουργια της μεγαλης Εβιρινας ειναι απιθανη. Αν δεν βαρεθω μαλλον θα φτιαξω κι εγω το ΣΚ για τα πιτσιρικια.

Σ' ευχαριστώ πολύ Φωτεινή μου.

Ουάου! Αυτό ΕΙΝΑΙ είδηση!!!!

Τώρα θυμήθηκα το άλλο ουάου. Τι να του είπε ο μπουκλάκιας κι απάντησε με το ουάου έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω.

Εδω ειμαι και εγω σας παρακολουθω αλλα εχουμε απο την προηγουμενη εβδομαδα βηχα οικογενειακως. Η μικρη μου εκανε πυρετο ευτυχως μονο μια μερα, ο αντρας μου επαθε τραβηγμα στο πλευρο γιατι εβηξε αποτομα, ο μικρος βηχει και εχει καταρροη εγω ειχα δεκατα πονοκεφαλο ριγη και φυσικα βηχα που δεν μου ειχε περασει ακομα.

Μάλλον το κάνετε αυτό έτσι ταυτόχρονα για να μη ζηλεύει ο ένας τον άλλο στην οικογένεια. Περαστικά σε όλους σας.

Εβιρι πολυ ωραιο το μερεντοψωμο σας! Μπραβο στην Εβιρινα.

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε λαχανοντολμάδες και πανσετούλες στον φούρνο που μου είχε δώσει η μαμά μου την Κυριακή.

Χτες το απόγευμα έιχαμε πάει στον παιδίατρο για εμβόλιο. ¨Ολα καλά με τον μικρούλη μου! Ξεπεράσαμε και το φράγμα του ενός μέτρου!

VGI περαστικά σε όλους σας! Σας έριξε οικογενειακώς αλλά τουλάχιστον δεν κάνατε υψηλό πυρετό! Ε μα είναι καιρός αυτός?

Εβιράκι μου ευχαριστώ για την συνταγή με τους γίγαντες. Δεν θα τους κάνω αυτήν την εβδομάδα οπότε θα περιμένω να την δω και στο μπλογκ όταν την ανεβάσεις.

Πολλά φιλιά στην Φωτεινούλα μας, το Τζενάκι, την Νίνα, την στρουμφίτα, το Ρικολάκι που έχει χαθεί κι ελπίζω να είναι καλά! krinaki2004,kalliopaki, Ιωαννάκι τις καλημέρες μου! Και φυσικά μια μεγάλη καλημέρα στον άντρα της περούλας μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

Ιωαννακι μου χρονι απολλα να το χαιρεσαι το μικρο αντρακι σου! Να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις! Γερος κ καλοτυχος να ειναι!

Αγγελικη πεθαινω τωρααα..τελεια τα φαγακια σου ΚΑΙ σημερα!!!

Μπραβο κ στο αντρακι μας που ψηλωσε!!

Φωτεινη μου κ εμενα μου αρεσει το κυδωνι αν κ δεν πολυτρωω γλυκα κουταλιου.Ειδικα αν εχει κ αμυγδαλο μεσα,ειναι πολυ ωραιο.Οι αντρες του σπιτιου το τρωνε κ με γιαουρτι. Προσπαθω να μην τρωω η ερμη τι να κανω,μπας κ ξεφορτωθω επιτελους αυτα τα 5 κιλα που μου εχουν μεινει απο περσυ!! Για να δουμε τι θα γινει σημερα με την μικρη κ το κοτοπουλο!!

Εβιρακι μου περαστικα κ γρηγορα στην Εβιρινα!! Βαλσαμο η σουπιτσα!!

Περαστικα κ σε εσας VGI & krinaki.Οι σουπες ειναι στα φορτε τους!

Τι ωραια που ειναι η σοκολατοπιτα κλαψ κλαψ

Εμεις σημερα τρωμε περισευματα,αλλος παστιτσιο,αλλος φασολακια,αλλος γεμιστα,λιγα χορτα σαλατα αυτα.

Καλημερα κοριτσια! Αχ εχετε γραψει παρα πολλα και δεν εχω προλαβει να σχολιασω. Καταρχην σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Ειχαμε και συναντηση γονεων και ενιωσα πολυ περηφανη, μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο παιδι, εξυπνο κι ευαισθητο. Τα παει καλα στις ασκησουλες του, εχει αρχισει να κανει παρεα με αλλα παιδακια και να δειχνει ευτυχισμενος, γενικα δεν εχουν καποιο παραπονο!

Αγγελικη δεν θα σου κρυψω οτι γελασα με το μουσικο οργανο! Τι υψος εχει ο πιτσιρικας? Για το υψος δεν λες οτι σπασατε το φραγμα του ενος μετρου?

Ολες εχετε μαγειρεψει πολυ ωραια!

Εχτες ειχα κανει κοτοπουλο ρολο ψημενο με πορτοκαλι, μια ταρτα με κιμα και πρασσο, ρυζι αναμεικτο, σαλατα ζυμαρικων με τονο και ντοματινια και πιτσα. Εμειναν λιγα να φαμε σημερα

Αγγελικη πεθαινω τωρααα..τελεια τα φαγακια σου ΚΑΙ σημερα!!!

Μπραβο κ στο αντρακι μας που ψηλωσε!!

Η κόρη μου όταν της το είπα άρχισε να φωνάζει " Επιτέλους ο αδερφός μου έγινε 1 μέτρο!!!'" λες και της είπα ότι έχουμε τον Φασούλα στο σπίτι!!!

Καλημερα κοριτσια! Αχ εχετε γραψει παρα πολλα και δεν εχω προλαβει να σχολιασω. Καταρχην σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Ειχαμε και συναντηση γονεων και ενιωσα πολυ περηφανη, μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο παιδι, εξυπνο κι ευαισθητο. Τα παει καλα στις ασκησουλες του, εχει αρχισει να κανει παρεα με αλλα παιδακια και να δειχνει ευτυχισμενος, γενικα δεν εχουν καποιο παραπονο!

Μπράβο για τον γιόκα σου Ιωαννάκι!

Αγγελικη δεν θα σου κρυψω οτι γελασα με το μουσικο οργανο! Τι υψος εχει ο πιτσιρικας? Για το υψος δεν λες οτι σπασατε το φραγμα του ενος μετρου?

1,01 πόντους! Είναι σχετικά κοντούλης αν τον συγκρίνω με τους συμμαθητές του.

Ολες εχετε μαγειρεψει πολυ ωραια!

Εχτες ειχα κανει κοτοπουλο ρολο ψημενο με πορτοκαλι, μια ταρτα με κιμα και πρασσο, ρυζι αναμεικτο, σαλατα ζυμαρικων με τονο και ντοματινια και πιτσα. Εμειναν λιγα να φαμε σημερα

Ωραία κάνεις αποχή απο το μαγείρεμα σήμερα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα σας!

Ιωαννα μου μπραβο για τα καλά που ακουσες για το γιο σου! Τι ωραια που ειναι αυτα που εφτιαξες!

Αγγελικη μου κι εγω πανηγυρισα οταν η μικρη περασε το 1 μετρο (σχετικά προσφατα πιστεψε με) γιατι μου φαινοταν πολυ στασιμη. Πηρε τους ποντους μετα μαζεμενους... Ευτυχως που σχολιαζει κι η Εβιρι και θυμαμαι διαφορα. Ετεροχρονισμενα λοιπον συγχαρητηρια για τη μαγιονεζα της κορουλας σου! Την περναω ποσα χρονια κι ακομα δεν ξερω να φτιαχνω μαγιονεζα αν και μου αρεσει πολύ... Λατρευω τους λαχανοντολμαδες...

Εβιρι περαστικα στη μιρκη Εβιρινα. Η σουπιτσα ειναι οτι πρεπει.

VGI περαστικα και σε εσας! Ειναι κι ο καιρος περιεργος βρε παιδι μου. Αν δε σου αρεσει η βροχη τοτε η Δυτική Ελλάδα δεν θα ειναι το αγαπημενο σου μερος. Το χειμώνα βρεχει σχεδον καθε μερα (χτες εβρεξε μονο το βραδυ ετσι για να μη στεγνωσουμε και παρουμε θαρρος).

Τζενακι εγω θα ηθελα να χασω 15 κιλά περιπου αλλά δεν εχω καθολου ψυχολογια για διαιτα. Θεωρω παντω καλό το οτι δεν εχω παρει (το καταλαβαινω απο τα ρουχα μου). Σε θαυμαζω που εχεις τετοια δυναμη.

Χτες κοιμηθηκα λιγο οταν γυρισα απο τη δουλεια γιατι ημουν κομματια κι ετσι εφτιαξα μακαρονια για σημερα και θα τα συνοδεψουμε με λιγα μπιφτεκια με σαλτσα. Η μικρη στο σχολειο εφαγε λιιιγο κοτοπουλο. Μπορει να ανεβω Αθηνα την μεθεπομενη εβδομαδα λογω μιας επεμβασης (απλης) που θα κανει η μαμα μου. Θα σας ενημερωσω εγκαιρως.

Φιλια

Α και κατι αλλο που θυμηθηκα! Νινα υπομονη και κουραγιο με τον μπαμπα σου! Εχεις δικιο σε αυτο που λες: αλλο να ακους για ενα προβλημα και να συμπασχεις κι αλλο να το ζεις. Αν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα ολη η οικογενεια προσλάβετε για 2-3 ωρες την ημερα καποιον να τον προσεχει ωστε να αποφορτιζεται η μητερα σου γιατι γιαυτην ειναι πολύ κουραστικο. Καποιοι γνωστοι μου που ειχαν ατομο με αλτσχαιμερ αυτο εκαναν για βοηθεια της συζυγου. Αλλά ειπαμε όποιος ειναι εξω απο το χορο....

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααα

Όλα πήγανε καλά με την συνέντευξη! Θέλω να την ακούσετε! Δεν θα σας πω ψέματα! Είστε οι φίλες μου και ναι θέλω να με ακούσετε! Και δεν ντρέπομαι να το πω! Θα βάλω το λινκ (έχει ένα μικρό κομμάτι) και ελπίζω να μην φάω κόκκινη κάρτα από το φόρουμ! Παιδιά ήμουν ποιο ήρεμος αυτή την φορά σε σχέση με την πρώτη και μπόρεσα να μιλήσω χωρίς να φρικάρω! Ήξερα οτι η EVIRI θα με άκουγε λόγω μπλογκ μαθαίνει τα νέα μου γρήγορα και ΠΑΝΤΑ είναι δίπλα μου...πραγματικά σαν φύλακας Άγγελος... άλλα θέλω να με ακούσετε όλες! Ναι κούκλες η αλήθεια είναι οτι μασούλαγα μερεντοψωμο με νευρικότητα πριν με πάρουν τηλ. από τον ραδιοφωνικό.

Δεν σας ειπα...μετά από πολύυυ καιρό αποφάσισα να επιστρέψω σπίτι...να δω την οικογένεια μου...και να λύσω κάποια θέματα που είχαν μείνει...πίσω...όλα καλά τελικά και ένα βάρος σηκώθηκε από τους ώμους μου...τώρα να καταλάβετε σας γράφω από το παιδικό μου δωμάτιο...πάντως ήδη ανυπομονώ να πάω σπιτάκι μου :P

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2015/01/1_31.html

Αγγελικη μου κι εγω πανηγυρισα οταν η μικρη περασε το 1 μετρο (σχετικά προσφατα πιστεψε με) γιατι μου φαινοταν πολυ στασιμη. Πηρε τους ποντους μετα μαζεμενους...

Κοίτα, αν πάρει από τον πατέρα του άντρα μου δεν τον βλέπω να γίνεται και το πρώτο μπόι!. Αν αντίθετα πάρει από την δική μου πλευρά έχει ελπίδες! Δεν αγχώνομαι πάντως! Άλλωστε τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια!:tongue:

Ευτυχως που σχολιαζει κι η Εβιρι και θυμαμαι διαφορα. Ετεροχρονισμενα λοιπον συγχαρητηρια για τη μαγιονεζα της κορουλας σου! Την περναω ποσα χρονια κι ακομα δεν ξερω να φτιαχνω μαγιονεζα αν και μου αρεσει πολύ...

Ούτε κι εγώ ξέρω απέξω. Την συνταγή την έχω αλλά δεν έχω φτιάξει ποτέ γιατί όλο και κάποιος άλλος προσφέρεται!

Λατρευω τους λαχανοντολμαδες...

Κι εγώ και ειδικά από τα χεράκια της μαμάς μου που τους φτιάχνει ονειρεμένους!

Μπορει να ανεβω Αθηνα την μεθεπομενη εβδομαδα λογω μιας επεμβασης (απλης) που θα κανει η μαμα μου. Θα σας ενημερωσω εγκαιρως.

Μακάρι να καταφέρουμε να τα πούμε από κοντα!

Φιλια

Κοριτσιαααααααα

Όλα πήγανε καλά με την συνέντευξη! Θέλω να την ακούσετε! Δεν θα σας πω ψέματα! Είστε οι φίλες μου και ναι θέλω να με ακούσετε! Και δεν ντρέπομαι να το πω! Θα βάλω το λινκ (έχει ένα μικρό κομμάτι) και ελπίζω να μην φάω κόκκινη κάρτα από το φόρουμ! Παιδιά ήμουν ποιο ήρεμος αυτή την φορά σε σχέση με την πρώτη και μπόρεσα να μιλήσω χωρίς να φρικάρω! Ήξερα οτι η EVIRI θα με άκουγε λόγω μπλογκ μαθαίνει τα νέα μου γρήγορα και ΠΑΝΤΑ είναι δίπλα μου...πραγματικά σαν φύλακας Άγγελος... άλλα θέλω να με ακούσετε όλες! Ναι κούκλες η αλήθεια είναι οτι μασούλαγα μερεντοψωμο με νευρικότητα πριν με πάρουν τηλ. από τον ραδιοφωνικό.

Δεν σας ειπα...μετά από πολύυυ καιρό αποφάσισα να επιστρέψω σπίτι...να δω την οικογένεια μου...και να λύσω κάποια θέματα που είχαν μείνει...πίσω...όλα καλά τελικά και ένα βάρος σηκώθηκε από τους ώμους μου...τώρα να καταλάβετε σας γράφω από το παιδικό μου δωμάτιο...πάντως ήδη ανυπομονώ να πάω σπιτάκι μου :P

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2015/01/1_31.html

Πάω να ακούσω την συνέντευξη αμέσως μόλις κλείσω το μήνυμα! Χάιρομαι που η ζωή σου είναι γεμάτη με καλά νέα αυτήν την περίοδο! Το αξίζεις άλλωστε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

μπραβο Ιωαννακι! τελεια τα νεα για τον μικρουλη μας!! αυτα ειναι!!! Ειδες που αγχωνοσουν στην αρχη; ολα πηραν τον δρομο τους !! Οσο για τα φαγητα σου, περιττο να σου πως πως μου τρεοχυν τα σαλια! ολα αγαλημενα !!! Οταν βρεις χρονο πες μας πως εκανες την ταρτα με τον κιμα,ακουγεται ενδιαφερον.Διαβασα μια συνταγη για μινι πιτακια με γεμιση πρασο-κιμα-τυρια κ αφου εφτιαξες κατι παρομοιο θα ηθελα να μαθω αν ειναι ωραιο, το σκεφτομουν για τα γεννεθλια του μεγαλου που πλησιαζουν.

Φωτεινη μου κ εγω που εκλεισα τα 35 μαγιονεζα δεν εχω επιχειρησει να φτιαξω. Ας μας πουν οι χρυσοχερες της παρεας πως γινεται γιατι οντως η σπιτικη δεν εχει καμια σχεση με την ετοιματζιδικη.Κανει μια θεια του αντρα μου κ φτθαχνει ρωσικη κ ειναι ολα τα λεφτα.

Μην αγχωνεστε κοριτσια για το υψος, τα αγορακια ειδικα ψηλωνουν αποτομα. Κ εμενα ο μικρος ειχε ενα διαστημα στασιμος κ ξαφνικα το καλοκαιρι πηρε 4-5 ποντους.

Νικο μωλις παω σπιτι θα ακουσω την συνεντευξη αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα εδωσες ρεστα.Χαιρομαι που ξεκαθαριζεις τα θεματακια σου σιγα σιγα!! Η Εβιρουλα μας ειναι πραγματικος θησαυρος σε ολα της!!!

Αντε Φωτεινουλα μου μπας κ καταφερουμε να συναντηθουμε, να σας γνωρισω!!!

αντε να σχολασω σιγα σιγα να παω σπιτι να διαβασω το παιδακι μου, εβαλα κ ενα πλυντηριο το πρωι να το απλωσω, εχω κ να μαγειρεψω ,εχω κ ενα πλυντηριο ασιδερωτα που δεν με βλεπω να τα σιδερωνω μαλλον Παρασκευη η Σαββατο πφφφφ. Τελικα μπουτακια κοτοπουλο με μπαμιες στο φουρνο θα κανω κ θα κρατησω κανω κ ενα να το κανω κοτοσουπα του μικρου.Τον εχει πιασει παλι κ ολα του ξινιζουν ...

Διαβάζω αυτά που μαγειρεύετε & αναρωτιέμαι ...'τί κάνω;!!!!!'

Πολύ μονότονη είναι η κουζίνα μου... :(

Νίνα, ψάξε στην περιοχή σου μήπως υπάρχει κέντρο ημέρας Αλτσχάιμερ. Υπάρχουν σε πολλές περιοχές & είναι μεγάλη βοήθεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...