Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε

Αγγελικη κ εγω μεχρι χτες το βραδυ απιστευτο πονοκεφαλο !! Ειδικα χτες το μεσημερι σε καποια φαση αισθανομουν οτι θα καταρευσω...Τελεια τα φαγητα σου κ παλι μμμμ

Φωτεινη μου τελια ολα οσα εφτιαξες! Πολυ χαιρομαι κ για την μικρη που περασε ωραια με την φιλη της. Κλαψου κλαψου οσο μπορεις κ που ξερεις ισως βρεις το δικιο σου!

Ιωαννακι δεν ειναι γκρινια , απλα σε πνιγει το δικιο που εχεις βρε κοριτσι! Δεν θα βγουν κ απο πανω στην τελικη!

Νικο μου κ πολυ καλα του εκανες!!! Ολα καλα με την συνεντευξη ;

Νινακι, Εβιρακι ,Σμουρφιτακι που ειστε εσεις;

Τα δικα μου μαγειρεματα του ΣΚ...

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε ψαρακια ψητα με μπροκολο σαλατα κ το βραδυ εφτιαξα σπανακοπιτα μετα απο απιτηση κλασικα του γιου μου.Εμεινε κ πηρανε μαζι σημερα στο σχολειο κ στην δουλεια μπαμοας κ γιος.

Χτες εφτιαξα παστιτσιο απο το οποιο θα φαμε κ αλλη μια μερα μεσοβδομαδα.Εφτιαξα κ γεμιστα για σημερα κ για αλλη μια μερα ,εβρασα χορτα κ εκανα κ ενα κεικ πορτοκαλι.Επισης ψαροσουπα κ λιγα λαδερα φασολακια για τον μικρο που δεν τρωει παστιτσιο κ γεμιστα.

Με αυτα τα φαγητα θα την βγαλουμε μεχρι κ την Τεταρτη.Για την Πεμπτη θα κανω μπαμιες με κοτοπουλο κ για την Παρασκευη πιτσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!!! Καλό μήνα!!!!

Απίστευτος ο καιρός 2 μέρες τώρα, όπως τα λέτε κορίτσια! Σκόνη, σκόνη και...σκόνη. Απαπαπαπα!!!! Χθες όμως Κυριακή μας έκανε έκπληξη ο σύζυγος και πήγαμε εκδρομούλα! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Είχαμε πολύ καιρό να πάμε κάπου και η μικρή το ευχαριστήθηκε όλως ιδιαιτέρως!

Το Σάββατο μαγείρεψα μπιφτεκάκια (να σημειώσουμε ότι επιτέλους βγήκαν πολύ καλά!) και γιουβαρλάκια αυγολέμονο. Για την Κυριακή έκανα σαντουιτσάκια να έχουμε μαζί μας στη διαδρομή και φάγαμε βέβαια έξω το απογευματάκι πριν επιστρέψουμε. Για σήμερα έχουν μείνει μπιφτέκια οπότε δεν έχω μαγείρεμα. Για την εβδομάδα σκέφτομαι: Τρίτη-χυλοπίτες, Τετάρτη-γίγαντες, Πέμπτη-Μπριζόλες χοιρινές, Παρασκευή-μπάμιες, για ΣΚ βλέπουμε...

Επίσης να πω ότι έφτιαξα μια μικρή δόση μαρμελάδα πορτοκάλι και μας άρεσε πολύ. Τη συνταγή την βρήκα στο http://cretangastronomy.blogspot.gr/2013/03/post-blog.html

Ιωάννα μου έφριξα με αυτά που διάβασα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι να σου πω πέρα από το ότι είναι απαράδεκτοι και να προσέχεις!

Φωτεινή πολύ καλά έκανες και κάλεσες φίλη της κόρη σου να παίξουν, έτσι η μικρή θα αισθανθεί καλύτερα με τον καιρό και που ξέρεις...μπορεί να φάει κιόλας!

Τζένη μ'αρέσει που ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις του λαού!!! Τέλεια φαγάκια! Το κέικ θα το βάλω κι εγώ στο πρόγραμμα!

Αγγελική αχ αυτά το κοντοσουβλάκια.... θέλω κι εγώ! Για την κορούλα σου δεν έχω λόγια! Άξια και πάλι άξια!!!!

Νίκο πάει το μερεντόψωμο;;;; Πώς πήγε η συνέντευξη;

Νίνα, Έβιρι και τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλέ τι σκόνη ειχε η Αττική χτες; Το έβλεπα στην τηλέοραση. Εμεις εδω ακριβώς το αντίθετο. Εχει ριξει τοοοοσο νερο που εχουν ξεπλυθει τα παντα. Τωρα που σας γραφω ρίχνει χαλαζακι.

E καλά! Ιόνιο και βροχή κολλητάρια από πάντα!!!!!

Φιλια

Αγγελικη κ εγω μεχρι χτες το βραδυ απιστευτο πονοκεφαλο !! Ειδικα χτες το μεσημερι σε καποια φαση αισθανομουν οτι θα καταρευσω...Τελεια τα φαγητα σου κ παλι μμμμ

Φαντάσου ότι λαμβάνω και αγωγή για την αλλεργία και ήμουν έτσι!

Απίστευτος ο καιρός 2 μέρες τώρα, όπως τα λέτε κορίτσια! Σκόνη, σκόνη και...σκόνη. Απαπαπαπα!!!! Χθες όμως Κυριακή μας έκανε έκπληξη ο σύζυγος και πήγαμε εκδρομούλα! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Είχαμε πολύ καιρό να πάμε κάπου και η μικρή το ευχαριστήθηκε όλως ιδιαιτέρως!

Βρήκατε μέρος χωρίς σκόνη????

Αγγελική αχ αυτά το κοντοσουβλάκια.... θέλω κι εγώ! Για την κορούλα σου δεν έχω λόγια! Άξια και πάλι άξια!!!!

Όπως καταλάβατε είναι η μεγάλη μας αδυναμία τον τελευταίο καιρό!

Τώρα θυμήθηκα να σας πω κι ένα καλό του μικρού μου! Ενώ μιλάει πάρα πολύ καλά και καθαρά το μόνο γράμμα που δεν λέει ακόμη είναι το "ρ " το οποίο λέει "λ" . Είχαν θέμα στο σχολείο την εβδομάδα που πέρασε τα μουσικά όργανα κι έφτιαξαν και αυτοσχέδια μουσικά όργανα τα οποία έφεραν στο σπίτι. Ο γιός μου λοιπόν έφτιαξε μαράκες. Αν λάβετε υπόψην σας ότι δεν λέει το "ρ" νομίζω πως μπορείται να καταλάβετε τι λέει όταν τον ρωτάς τι μουσικό όργανο έφτιαξε!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρες στην όμορφη παρεούλα:P

Τι κάνετε? Επιτέλους είδαμε φως σήμερα! τι καταχνιά και συννεφιά ήταν αυτή εδώ και 2 μέρες?! και δεν λέω για τον αέρα που ήταν μέχρι και επικίνδυνος... έχουμε κάποια πολύ ψηλά δέντρα γύρω μας και είμασταν σε επιφυλακή! Και επιπλέον μάλλον έβρεξε λασπουριά το βράδυ, γιατί μου βγήκε το λάδι να καθαρίσω τα πάντα έξω:mad:

Αγγελική χα χα ωραίο αυτό με το μουσικό όργανο του μικρού! κάτι τέτοια να θυμάστε όταν μεγαλώσει να του τα λέτε!

Σμουρφίτα ωραία έκπληξη η εκδρομούλα και ας έκανε περίεργο καιρό... αν έχεις καλή διάθεση, όλα όμορφα είναι!

Τζένη όπως συνήθως πήρε φωτιά η κουζίνα σου:D και δύσκολα φαγητά κιόλας!

Φωτεινή εσείς κλασικά με τις βροχές σας! αφού να φανταστείς όταν βλέπω τον καιρό στην τηλεόραση προς το Ιόνιο, αμέσως εσένα σκέφτομαι!

Νίκο ξέρω τι έγινε το μερεντόψωμο: εξαφανίστηκε δια μαγείας!!!:mrgreen: καλή επιτυχία με την συνέντευξη!

Ιωάννα πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση βρε κορίτσι! υπομονή, μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα... αλλά να παρακολουθούν και το facebook?! δεν παίζονται!

Εμείς σήμερα τρώμε ρεβύθια...το Σ/Κ φάγαμε κατσικάκι με πατάτες, σουτζουκάκια με ρύζι και προβατίνα... πολύ κρέας μαζεμένο και μπούχτησα, αλλά φάγαμε έξω και δεν το είχα υπολογίσει, ώστε να κάνω κάτι άλλο στο σπίτι... για αυτό και τα ρεβύθια σήμερα! το Σάββατο έκανα μικρά ρολάκια με μερέντα και άλλα με μήλο, με την ζύμη του μερεντόψωμου... βγήκαν σχετικά ωραία, αλλά κουράστηκα πολύ! δεν αξίζουν τόσο κόπο... και όταν μάλιστα ήταν για μία εκδήλωση, που υποτίθεται ότι θα έφτιαχνε ο καθένας από κάτι και μόνο εγώ πήγα με γεμάτα χέρια, καταλαβαίνετε!:mad:

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!

Καλησπέρες στην όμορφη παρεούλα:P

Γειά σου Νινάκι!

Τι κάνετε? Επιτέλους είδαμε φως σήμερα! τι καταχνιά και συννεφιά ήταν αυτή εδώ και 2 μέρες?! και δεν λέω για τον αέρα που ήταν μέχρι και επικίνδυνος... έχουμε κάποια πολύ ψηλά δέντρα γύρω μας και είμασταν σε επιφυλακή! Και επιπλέον μάλλον έβρεξε λασπουριά το βράδυ, γιατί μου βγήκε το λάδι να καθαρίσω τα πάντα έξω:mad:

Δεν χρειάζόταν να βρέξει! Με τόση σκόνη που είχε η ατμόσφαιρα 2 μέρες το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πάντα είναι χάλια!

Αγγελική χα χα ωραίο αυτό με το μουσικό όργανο του μικρού! κάτι τέτοια να θυμάστε όταν μεγαλώσει να του τα λέτε!

Όσο γι΄αυτό σίγουρα!

Εμείς σήμερα τρώμε ρεβύθια...το Σ/Κ φάγαμε κατσικάκι με πατάτες, σουτζουκάκια με ρύζι και προβατίνα... πολύ κρέας μαζεμένο και μπούχτησα, αλλά φάγαμε έξω και δεν το είχα υπολογίσει, ώστε να κάνω κάτι άλλο στο σπίτι... για αυτό και τα ρεβύθια σήμερα!

Και να φανταστείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν αδιανόητο το να μην φάνε κρέας κάθε μέρα!!

το Σάββατο έκανα μικρά ρολάκια με μερέντα και άλλα με μήλο, με την ζύμη του μερεντόψωμου... βγήκαν σχετικά ωραία, αλλά κουράστηκα πολύ! δεν αξίζουν τόσο κόπο... και όταν μάλιστα ήταν για μία εκδήλωση, που υποτίθεται ότι θα έφτιαχνε ο καθένας από κάτι και μόνο εγώ πήγα με γεμάτα χέρια, καταλαβαίνετε!:mad:

Αυτό ήταν γαιδουριά! :rolleyes:

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!

Ματς μουτς!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα παιδιά.

Έχω μέρες να γράψω και σας πεθύμησα. Να πω πρώτα το φαγητό μας, σήμερα ήταν γίγαντες στη γάστρα με λουκάνικα. Την Κυριακή έφτιαξα ρολό χοιρινό με κρούστα στο φούρνο και συνοδεία από ροζέτες ψημένου πουρέ (χάλασα και το κορνέ). Το Σάββατο φάγαμε καπνιστό σολομό με μυρωδικά και σαλάτα και πατάτες. Την Παρασκευή μακαρόνια με σάλτσα.

Την Πέμπτη έφτιαξα δύο σούπες επειδή η μία ήταν μικρή σε ποσότητα η οποία ήταν κολοκυθόσουπα βελουτέ και η άλλη ήταν σούπα μπρόκολο με κρέμα γάλακτος επειδή δεν ήθελα να διώξω το μπρόκολο απ' το ψυγείο.

Έφτιαξα όμως κι εγώ το μερεντόψωμο και ξετρελλάθηκα. Δεν το χορταίναμε. Την Παρασκευή περίμενα μια φίλη μου για καφέ γι' αυτό και σκέφτηκα ότι θα ήταν ευκαιρία να της το παρουσιάσω. Εντυπωσιάστηκε κι αυτή. Τελικά κάνει μεγάλη θραύση αυτό το γλυκό.

Θέλω όμως να σας δείξω φωτογραφίες από το μερεντόψωμο που είχε φτιάξει πριν από αρκετές μέρες η μεγάλη μου Εβιρίνα και της ζήτησα να μου στείλει φωτογραφίες. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να καταφέρω το μέγεθος που θέλω ή πολύ μικρές βγαίνουν ή τεράστιες και ξεχειλώνουν τη σελίδα.

image-a92727b235c38df2e0f90d0918da7ae8b4b0b454f9df1e29210fb91387e40286-V.jpgimage-7a0c6ada92ba7d75a31aa9e449bd963c0fdc9f79a2f4e58cc615b9db85c475a0-V.jpg

EVIRI μου μην τα παρατάς! Εμείς δεν τα παρατάμε! Είσαι τόσο δημιουργική που πολλές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είσαι τόσο δραστήρια!!!!Τόσο ενέργεια!! Είναι φορές πχ με το blog σου που χάνομαι και μετά όταν μπαίνω στους θησαυρούς βλέπω ότι το πηγαίνεις πάντα ένα βήμα παραπέρα!

Σ' ευχαριστώ Νίκο μου για τα καλά σου λόγια.

Να ξέρεις ότι αισθάνθηκα περήφανη όταν άκουσα τη συνέντευξή σου λες και ήμουν εγώ που μιλούσα. Πάντα τέτοιες χαρές να μας χαρίζεις.

Διάολε...γιατί τα γλυκά να είναι τόσο....γλυκά; χμ....ρητορική ερώτηση....

Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές το ίδιο πράγμα.

Αγγελικη κι εγω οταν ειμαι σπιτι βαζω μουσικουλα και το απολαμβανω και η καλυτερη στιγμη της μερας ειναι το πρωι που οδηγω, θελω να εχω δυνατη τη μουσικη, ειναι οι μονες προσωπικες μου ωρες

Κι εμένα μ' αρέσει η δυνατή μουσική στο αυτοκίνητο.

Χτες πήγα και παρήγγειλα σκελετό για τα γυαλιά μου γιατί αυτός που είχα έσπασε πάνω στο παιχνίδι με τον μικρό μου. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσω τα γυαλιά μου γιατί τα είχα βαρεθεί!

Με 'γεια ο καινούργιος σκελετός.

Το μερεντόψωμο έγινε πολύ ωραίο και με το γλυκό πορτοκάλι, όπως και τα μηλοπιτάκια με την πρόταση της Τζένης! Έχω μάλιστα και παραγγελίες!!

Χίλια μπράβο Νίνα είσαι πολύ χρυσοχέρα.

ο σύζυγος είναι καλά, μόνο ένα μπούκωμα έχει κάπου κάπου... το σύνθετο το κάνουμε σε κομμάτια.. το πρώτο είναι έτοιμο και το γέμισα κιόλας... ακολουθούν σύντομα και τα υπόλοιπα!:-)

Καλορίζικο το πρώτο και 'γεια στα χέρια του άντρα σου.

ΕΒΙΡΙ γλυκό κυδώνι έφτιαχνε πολύ συχνά η μαμά όταν είμασταν πιτσιρίκια! οι συμβουλές σου για τον μπαμπά είναι πολύτιμες και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη... το θέμα είναι να καταλάβουν και οι υπόλοιποι της οικογενείας ότι η άνοια ευθύνεται για την συμπεριφορά του και για πολλά άλλα και να μην τον παρεξηγούν... αυτό είναι πολύ δύσκολο επίσης!

Την ίδια περίπτωση αντιμετωπίζει η οικογένεια της θείας μου η οποία είναι αδερφή της μαμάς μου.

Το καλοκαίρι που την επισκέφτηκα με αγκάλιασε με δάκρυα γιατί μέσα της ήξερε ότι είμαι της οικογένειας κι ότι με αγαπάει όπως τα δικά της παιδιά, αλλά δεν μπορούσε να συγκροτήσει στη σκέψη της την πλήρη συγγένεια. (μεγαλώσαμε στο ίδιο διώροφο σπίτι και ήμασταν κάθε μέρα μαζί).

Τη μία στιγμή έλεγε ότι έφυγα και χάθηκα (εγώ) την άλλη στιγμή με έλεγε με το όνομα της κόρης της (την ξαδέρφη μου) την άλλη στιγμή θυμόταν εικόνες από την παιδική μου ηλικία....μια κατάσταση κατά την οποία δεν μπορείς να συζητήσεις λογικά αλλά πρέπει να πας με τα νερά του ασθενούς και να απαντάς στο δικό του κόσμο κι όχι στο σήμερα. Εγώ αυτό έκανα.

Για τη Γερμανία δεν της ανάφερα τίποτα γιατί δεν το θυμάται. Το είχα κάνει παλιότερα στο τηλέφωνο όταν της έλεγα ότι χιόνιζε την πρώτη χρονιά που ήρθαμε κι εκεί την μπλόκαρα και δεν καταλάβαινε με ποια μιλάει. Οπότε δεν της ξαναχαλάω τον κόσμο που έχει πλάσει στο μυαλό της.

Ο γιατρός της έχει δώσει κάποια αυτοκόλλητα να βάζει στο δέρμα τα οποία περιέχουν μια ουσία με την οποία καθυστερεί να προχωρήσει η ασθένεια. Η θεία μου έχει παρουσιάσει γεροντική άνοια εδώ και 6 - 7 χρόνια. Από τότε έχει χειροτερέψει αλλά θεωρώ ότι έφτασε εδώ με μικρή και χαμηλή ταχύτητα. Ελπίζω αυτό να οφείλεται στα αυτοκόλλητα ώστε να υπάρχει ελπίδα και για άλλους ασθενείς.

Ο θείος μου δεν την αφήνει μόνη της να βγει έξω γιατί μία φορά βγήκε για πολύ κοντινή διαδρομή σε ευθεία και στο τέλος, δε θυμόταν πού ήθελε να πάει και την έφερε η γειτόνισσα στο σπίτι. Επίσης, δεν την αφήνει για κανένα λόγο ούτε στο σπίτι μόνη της. Υπάρχει ο κίνδυνος να βάλει κάποια φωτιά (π.χ. να ανάψει τα μάτια της κουζίνας) ή να κάνει άλλο κακό.

Λοιπον χτες που ειχα αδεια εκανα διαφορα. Εφτιαξα φακες για αυριο ωστε να μην εχω μαγειρεμα σημερα, εβρασα το ψαρι για την ψαροσουπα και θα βαλει σημερα το ρυζι η γιαγια κι εφτιαξα μαρμελάδα πορτοκάλι αφου μας ειχαν φερει πορτοκάλια.

Ωραία και η μαρμελάδα πορτοκάλι, μπράβο Φωτεινή.

Ηθελα να εχω σημερα λιγο ελευθερο χρονο το απογευμα για τη μικρη γιατι εχει τρομερα νευρα τις 2 τελευταιες μερες. Σε ασχετη στιγμη μου ειπε οτι θελει να μενουμε ολοι μαζι, προσπαθω να μην τεντωνω κι εγω την κατασταση και να της εξηγω. Θα περασει αλλά βλεπω οτι τη δυσκολευει καθε φορα.

Είναι αναμενόμενη η αντίδρασή της Φωτεινή. Προσπάθησε να της απαλύνεις τα συναισθήματά της γιατί θα το κρατήσει μέσα της. Περνάει δύσκολα και ίσως δεν το δείχνει. Είναι βέβαια, οι καταστάσεις της ζωής για τις οποίες δε φταίτε εσείς που επιλέξατε αυτό τον τρόπο ζωής. Μεγαλώνοντας θα κατανοήσει.

Συνεχίζω λίγες λίγες τις απαντήσεις.

εγω εχω πηξει στην δουλεια κ δεν προλαβαινω να σας πολυ παρακολουθησω... που θα παει απο Δευτερα θα ηρεμισουμε λιγο.

Ελπίζω να κυλήσει ομαλότερα αυτή η εβδομάδα.

Εχω απο χτες το βραδυ τα φρουτα στο ψυγειοκ αυριο το βραδυ θα την δοκιμασω.Θα σας πω εντυπωσεις.

Να μας πεις Τζένη.

Ειχα φαει μια τελεια μαρμελαδα πορτοκαλι στην Καστορια σε ενα ξενοδοχειο που μεναμε αξεχαστη μου εχει μεινει.Τι χαζη που ειμαι κ δεν ρωτησα την ιδιοκτητρια πως την εφτιαξε.Μας ειπε οτι την ειχε κανει μονη της.Παιδια νομιζω δεν εχω ξαναφαει πιο νοστιμη,αρωματικη τελεια.

Σου έχω τη λύση να ξαναπάς εκεί διακοπές. Αν αυτό δεν είναι εφικτό πάρτην τηλέφωνο και πες της ότι είσαι έγκυος κι ότι σου μύρισε κι ότι σου ήρθε η ίδια γεύση στο στόμα.

Κ

Το Σάββατο δούλευα το πρωί, αλλά το βράδυ έψησα μπριζόλες και πατάτες στον φούρνο, έκανα και μικρά ατομικά σουφλεδάκια σοκολάτας και ήρθαν οι δικοί μου να φάμε στο σπίτι μας γιατί είχα την γιορτή μου.

Στρουμφίτα μου να σε χαιρόμαστε κι εμείς και η οικογένειά σου. Χρόνια σου πολλά.

Στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έκανα ένα τύπου cheescake πορτοκάλι που ψήνεται στο φούρνο και δεν πέτυχε καθόλου, βέβαια ο άντρας μου το έφαγε :rolleyes:

Αν είχε πλήρη αποτυχία δε θα το έτρωγε ο άντρας σου, άρα απλά δεν έγινε όπως ακριβώς το ονειρεύτηκες είχε τη μισή επιτυχία.

και σήμερα όταν γυρίσω θα κάνω μαρμελάδα πορτοκάλι. Κορίτσια έχω πάαααααρα πολλά πορτοκάλια και αρχίζουν να χαλάνε... τι μπορώ να κάνω;;;;

Εγώ αν είχα πολλά πορτοκάλια θα έκανα πορτοκαλάδα που απαιτεί πολλά. Θα κρατούσα όμως μερικά και για μαρμελάδα.

καλημερα παιδια τι κανετε;

Νινακι υπαρχουν δυστυχως παντου γαιδουρια ασε...

Εβιρακι μου που εισαι εσυ κ μας ελειψες!!! Τομερεντοψωμο της μεγαλης Εβιρινας ειναι ζωγραφια!!Φανταζομαι πως κ απο γευση θα ιεναι σουπερ! Οσο για τ αφαγητα σου κολαση ολα!

Εμεις σημερα τρωμε τα γεμιστα.

Κοριτσια την εφτιαξα την παρασκευη την μαρμελαδα πορτοκαλι.Το λεμονι την κανει θεικη ,τρομερο ερωμα κ εξτρα γευση.Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να την φαω

Καλημέρες!:D

Σήμερα το μενού είναι άγνωστο ακόμα... καμία ιδέα? χωρίς κρέας ,εννοείται:P

Εβίρι υπέροχο το μερεντόψωμο της κορούλας σου!! χρυσοχέρα με τα όλα της!! με τέτοια μαμά άλλωστε, τι άλλο θα μπορούσε να γίνει?:tongue: όσο για τον μπαμπά, ξέρω ότι οι περισσότεροι έχουν ανθρώπους με τέτοια κατάσταση και κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη... βασικά άκουγα χρόνια την κουμπάρα μου που έχει τον πατέρα της έτσι, αλλά άλλο να το ζεις!

Τζένη γιατί δεν τρως την μαρμελάδα? λόγω δίαιτας?

Σήμερα έχω τρομερό πονοκέφαλο και διάθεση λίγο περίεργη...

Φιλιά!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε κάτι κοντοσουβλάκια που είχαν μείνει απο το Σάββατο και για συνοδεθτικό ρύζάκι με κάρι και σταφίδες.

Έχω μέρες να γράψω και σας πεθύμησα.

Και σε μας έλειψες!

Να πω πρώτα το φαγητό μας, σήμερα ήταν γίγαντες στη γάστρα με λουκάνικα.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή! Την έχεις στο μπλογκ σου?

Θέλω όμως να σας δείξω φωτογραφίες από το μερεντόψωμο που είχε φτιάξει πριν από αρκετές μέρες η μεγάλη μου Εβιρίνα και της ζήτησα να μου στείλει φωτογραφίες. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να καταφέρω το μέγεθος που θέλω ή πολύ μικρές βγαίνουν ή τεράστιες και ξεχειλώνουν τη σελίδα.

image-a92727b235c38df2e0f90d0918da7ae8b4b0b454f9df1e29210fb91387e40286-V.jpgimage-7a0c6ada92ba7d75a31aa9e449bd963c0fdc9f79a2f4e58cc615b9db85c475a0-V.jpg

Χρυσοχέρα η Εβιρίνα όπως η μανούλα της άλλωστε!!!

καλημερα παιδια τι κανετε;

Γειά σου Τζενάκι!

Καλημέρες!:D

Καλημέρα Νινάκι!

Σήμερα το μενού είναι άγνωστο ακόμα... καμία ιδέα? χωρίς κρέας ,εννοείται:P

Αρακάς, φασολάκια, φακές?

Σήμερα έχω τρομερό πονοκέφαλο και διάθεση λίγο περίεργη...

Φιλιά!

Έτσι που είναι ο καιρός πως να μην έχεις πονοκέφαλο? Περαστικά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Έτσι που είναι ο καιρός πως να μην έχεις πονοκέφαλο? Περαστικά!

Ευχαριστώ:)... άλλη ιδέα για φαί, γιατί χτες φάγαμε όσπρια και τα φασολάκια τελευταία δεν πολύαρέσουν στον σύζυξ;)

Ninaki μου περαστικα! Γιατι δεν κανεις μια σουπα μιας κ δεν εισαι κ εσυ πολυ καλα , το τραβαει κ ο καιρος.Αλλιως ζυμαρικο,καμι απατατα τηγανιτη με αυγα,ομελετα φουρνου,αρακα ,καμια μπριζολα η κοτοπουλο φουρνου με πατατες, απλα πραγματα μην κουραζεσαι με τα μαγειρεματα ετσι οπως εισαι με πονοκεφαλο. Ναι λογω διαιτας δεν την τρωω.

Πολυ ωραιο το φαγακι σου Αγγελικη μου !

Καλησπέρα!

Επιβιώσαμε τελικά από το ροζ κοτόπουλο!!!

Ρώτησα το χασάπη (δεν το είχα πάρει από αυτόν)& μου είπε πως μπορεί να ήταν χτυπημένο 'η να ήταν από το κόκκαλο.

Γενικά μου είπε να προσέχω πολύ από που παίρνω κοτόπουλο, γιατί είναι πολύ βρώμικα ζώα...

Σήμερα θα φάμε κοτόσουπα γιατί ο σύζυγος έχει το λαιμό του από εχθές & παλεύουμε να μην κυλήσει και μας κολλήσει κι εμάς...

Βιταμίνες, καραμέλες για το λαιμό & κοτοσουπίτσα!

Έκανα μπόλικη, να μείνει και για την Πέμπτη γιατί αύριο έχει ρεβυθάκια! Να φάει και η μπεμπούλα μας. :)

Καλά μαγειρέματα σε όλες!!!

ΥΓ: πολύ σας ζηλεύω με το μερεντόψωμο! Εγώ δεν φτιάχνω τέτοια για να μην μπαίνω στον πειρασμό και τρώω ...:|

krinaki2004 η αλήθεια είναι ότι τα κοτόπουλα θέλουν πάρα πολύ καλό μαγείρεμα. Ωραία η κοτοσουπίτσα! Την αυγοκόβεις?

Περαστικά στον αντρούλη σου κι ελπίζω οι υπόλοιποι να την βγάλετε καθαρή!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ήταν μαγειρεμένα πάρα πολύ καλά (ξεκόλλαγε το κρέας από το κόκκαλο).

Όπως βλέπεις, δεν φοβηθήκαμε! Ξανατρώμε κοτόπουλο. :wink:

Τη σουπίτσα δεν την αυγοκόβω γιατί το αγόρι μου δεν την τρώει έτσι...

Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...