Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα σας!!!! Ολοι καλα?

Χτες ειχαμε κι αλλο σοου με το μικρο. Πηγαμε στην πεθερα μου και τρωγαμε και αφου τελειωσε πεταξε κατω στο πατωμα την χαρτοπετσετα γιατι δεν την ηθελε. Του ειπα πολλες φορες να τη μαζεψει και ελεγε συνεχεια οχι, του ειπα πως αν δεν την μαζεψει θα φυγουμε και δεν θα του διαβασω βιβλιο και δεν θα πω παραμυθι για να κοιμηθει και φυσικα δεν με ακουσε και φυγαμε και δεν του εκανα το χατιρι οταν ηθελε παραμυθι.

Διαμαρτυρήθηκε γι΄αυτό?

Σημερα παλι κλαιγοντας πηγε στο σχολειο. Καποια στιγμη νιωθω οτι θα κανω μπαμ, αργω αλλα αν το κανω αυτο που θα γινει δεν θα εχει επιστροφη.

Δεν έχεις περάσει και λίγα όλο αυτόν τον καιρό βρε Ιωαννάκι! Πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο να εκτονώσεις όλη την αρνητική ενέργεια που έχεις μαζέψει.

Βρε κοριτσια πειτε μου κατι, ειναι σωστο να μπαινει συνεχεια τιμωρια ενα παιδι ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος? δεν ακουει τιποτα. Με το ζορι πηγαινει τουαλετα, με το ζορι κανει μπανιο για τα παντα αντιδρα δεν βγαζω πια ακρη και οταν τον ρωτας καταλαβες γιατι εχεις τιμωρια σου λεει οχι κι ας του εχουμε εξηγησει εκατο φορες. Το πρωι παλι πεταξε την χαρτοπετσετα κατω

Κοίτα, ίσως την επόμενη φορά που θα τον τιμωρήσεις να πρέπει η τιμωρία να έχει σχέση με την συγκεκριμένη πράξη του. Δηλαδή εφόσον πετάει την χαρτοπετσέτα κάτω, μην του δώσεις καθόλου χαρτοπετσέτα κα πες του πως λυπάσαι αλλά θα πρέπει να πάει σχολείο ή βόλτα λερωμένος. Ή για το μπάνιο πάρε 2-3 διαφορετικά αφρόλουτρα και πλένε τον με διαφορετικό κάθε μέρα. Κι αν έχει κάποιο αγαπημένο χρησιμοποίησέ το σαν επιβράβευση όταν πάει αδιαμαρτύρητα για μπάνιο. Τα μικρά παιδιά δεν μπορόυν να συνδέσουν την τιμωρία με την ¨κακή" πράξη που έχουν κάνει, αν η τιμωρία είναι άσχετη. Αυτά μου τα έχει πει η παιδοψυχολόγος όταν την είχα ρωτήσει κάτι ανάλογο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα! Πριν απο λίγο σταμάτησε να βρεχει απο χτες το μεσημέρι! Πολύ νερο βρε παιδια! Ο αφυγραντηρας στο σπιτι δουλευει επι 24ωρου βασεως και το τι μαζευει δε λεγεται! Νοιωθω σαν ψαρι.

Στρουμφιτα μου πολυχρονη! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και το κυριοτερο να σε χαιρονται κι εκεινοι! Η μαρμελάδα πορτοκάλι ειναι καλή λυση γιατι μπορεις να τη χρησιμοποιήσεις και σε διαφορα γλυκά κι οχι μονο στο ψωμι. Επισης μπορεις να φυλάξεις και το χυμο σε παγακια στην καταψυξη για διαφορα φαγητα και γλυκά.

Νινα συμφωνω με τον αντρα της Αγγελικης. Στο ταξιδι η μικρη μου ζητησε να της μαθω να φτιαχνει φασολάκια ωστε να ταιζει τα παιδια της υγιεινα!!!! Διαβασα το μενου σου και θυμηθηκα να σας το αναφερω.

Ιωαννα κι εγω εφαρμοζω τη σακουλα για τα σκουπιδια στην κορη και πιανει. Ο μικρος ακομα τα μαζευει γιατι το βλεπει σαν παιχνιδι αργοτερα θα αρχισουν τα πανηγυρια κι απο αυτον. Το σημαντικο ειναι αυτο που ειπαν και τα κοριτσια: κοινη γραμμη πλευσης. Εγω δυστυχως δεν την εχω γιατι πεταγονται οι παππουδες συνεχεια αλλά τους "βαζω" κι εκεινους τιμωρια και ξεμπερδευω. Παντως ο μικρος σου ειναι σε ηλικια που σε δοκιμαζει γιατι αλλαξαν πολλά δεδομενα στη ζωη του. Μπορει να αντιγραφει και συμπεριφορες απο τον παιδικο. Θελει υπομονη η φαση που εισαι και σταθεροτητα. Μονο ετσι θα μπουν τα ορια. Προσπαθησε να εκτονωνεσαι κι εσυ ομως γιατι ανθρωπος εισαι.

Τζενη μπραβο που ειναι καλύτερα τα παιδια. Εγω κανω τη συνταγη του Παρλιαρου που την εμπεδωσα περυσι. Μου φαινεται οτι φετος βγηκε καλύτερη απο περυσι η μαρμελάδα.

Για σημερα οπως σας ειπα απο χτες εχουμε φακες. Εφερα μια φιλη της μικρης χτες στο σπιτι κι επαιξαν κι ηταν λίγο καλύτερα. Το ξερω οτι της λειπει ο μπαμπας της, σε ολους μας λειπει και σιγουρα τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα που ειναι κι οι παππουδες συνεχεια σπιτι (δεν υπαρχει κι ενα εντελώς παιδικο δωμάτιο να κανουν τα παιδια τα δικα τους, οι παππουδες θελουν κι εκεινοι τα δικα τους) αλλά δεν μπορω να κανω και κατι αλλο. Θα ξανακάνω αιτηση για μεταθεση αλλά μου το παρουσιαζουν δυσκολο. Τι να πω. Δεν θελω να εχω και πολλές προσδοκίες μετα απο αυτα που επαθα περυσι.

Σορρυ για το σεντονι

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κοίτα, ίσως την επόμενη φορά που θα τον τιμωρήσεις να πρέπει η τιμωρία να έχει σχέση με την συγκεκριμένη πράξη του. Δηλαδή εφόσον πετάει την χαρτοπετσέτα κάτω, μην του δώσεις καθόλου χαρτοπετσέτα κα πες του πως λυπάσαι αλλά θα πρέπει να πάει σχολείο ή βόλτα λερωμένος. Ή για το μπάνιο πάρε 2-3 διαφορετικά αφρόλουτρα και πλένε τον με διαφορετικό κάθε μέρα. Κι αν έχει κάποιο αγαπημένο χρησιμοποίησέ το σαν επιβράβευση όταν πάει αδιαμαρτύρητα για μπάνιο. Τα μικρά παιδιά δεν μπορόυν να συνδέσουν την τιμωρία με την ¨κακή" πράξη που έχουν κάνει, αν η τιμωρία είναι άσχετη. Αυτά μου τα έχει πει η παιδοψυχολόγος όταν την είχα ρωτήσει κάτι ανάλογο.

το θεμα ειναι οτι δεν τον ενοχλει να μεινει βρωμικος και για το μπανιο του εχω διαφορετικα αφρολουτρα. Αν δεν σκουπιστει με την χαρτοπετσετα ουτε που τον νοιαζει οποτε δεν μπορω να το συνδεσω και απλυτος να μεινει παλι δεν το νοιαζει και κακα στην πανα που κανει δεν τον ενοχλουν

Καλημέρα! Πριν απο λίγο σταμάτησε να βρεχει απο χτες το μεσημέρι! Πολύ νερο βρε παιδια! Ο αφυγραντηρας στο σπιτι δουλευει επι 24ωρου βασεως και το τι μαζευει δε λεγεται! Νοιωθω σαν ψαρι.

Πωπω χαλι τοση βροχη. Κι εδω για γυαλα ειμαστε, βρεχει απο χτες το απογευμα αλλα εχει και διαστηματα που σταματαει

Ιωαννα κι εγω εφαρμοζω τη σακουλα για τα σκουπιδια στην κορη και πιανει. Ο μικρος ακομα τα μαζευει γιατι το βλεπει σαν παιχνιδι αργοτερα θα αρχισουν τα πανηγυρια κι απο αυτον. Το σημαντικο ειναι αυτο που ειπαν και τα κοριτσια: κοινη γραμμη πλευσης. Εγω δυστυχως δεν την εχω γιατι πεταγονται οι παππουδες συνεχεια αλλά τους "βαζω" κι εκεινους τιμωρια και ξεμπερδευω. Παντως ο μικρος σου ειναι σε ηλικια που σε δοκιμαζει γιατι αλλαξαν πολλά δεδομενα στη ζωη του. Μπορει να αντιγραφει και συμπεριφορες απο τον παιδικο. Θελει υπομονη η φαση που εισαι και σταθεροτητα. Μονο ετσι θα μπουν τα ορια. Προσπαθησε να εκτονωνεσαι κι εσυ ομως γιατι ανθρωπος εισαι.

κοινη γραμμη σε αυτο το θεμα υπαρχει αλλα πολυ πεισμα βρε παιδακι μου και αντιδραση. Να δω την Τριτη που εχουμε συναντηση γονεων τι θα μου κι αυτοι

Για σημερα οπως σας ειπα απο χτες εχουμε φακες. Εφερα μια φιλη της μικρης χτες στο σπιτι κι επαιξαν κι ηταν λίγο καλύτερα. Το ξερω οτι της λειπει ο μπαμπας της, σε ολους μας λειπει και σιγουρα τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα που ειναι κι οι παππουδες συνεχεια σπιτι (δεν υπαρχει κι ενα εντελώς παιδικο δωμάτιο να κανουν τα παιδια τα δικα τους, οι παππουδες θελουν κι εκεινοι τα δικα τους) αλλά δεν μπορω να κανω και κατι αλλο. Θα ξανακάνω αιτηση για μεταθεση αλλά μου το παρουσιαζουν δυσκολο. Τι να πω. Δεν θελω να εχω και πολλές προσδοκίες μετα απο αυτα που επαθα περυσι.

Μακαρι να γινει κατι με την μεταθεση να ενωθειτε παλι βρε Φωτεινη μου πραγματικα στο ευχομαι μεσα απο τη ψυχη μου

Σορρυ για το σεντονι

Σημερα θα φαμε μουσακα δεν θυμαμαι αν σας το ειπα

Smurfita μου χρονια πολλα οτι επιθυμεις με υγεια και χαρα

Στο Ιόνιο και την Ήπειρο είναι συνηθισμένο φαίνομενο η βροχή που ξεχνάει να σταματήσει! Δυστυχώς!

Εφερα μια φιλη της μικρης χτες στο σπιτι κι επαιξαν κι ηταν λίγο καλύτερα. Το ξερω οτι της λειπει ο μπαμπας της, σε ολους μας λειπει και σιγουρα τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα που ειναι κι οι παππουδες συνεχεια σπιτι (δεν υπαρχει κι ενα εντελώς παιδικο δωμάτιο να κανουν τα παιδια τα δικα τους, οι παππουδες θελουν κι εκεινοι τα δικα τους) αλλά δεν μπορω να κανω και κατι αλλο.

Είναι δύσκολη η καταστάση που επικρατεί Φωτεινούλα! Τι να πω, ελπίζω να σου κάτσει η μετάθεση αυτή τη φορά!

Σορρυ για το σεντονι

το θεμα ειναι οτι δεν τον ενοχλει να μεινει βρωμικος και για το μπανιο του εχω διαφορετικα αφρολουτρα. Αν δεν σκουπιστει με την χαρτοπετσετα ουτε που τον νοιαζει οποτε δεν μπορω να το συνδεσω και απλυτος να μεινει παλι δεν το νοιαζει και κακα στην πανα που κανει δεν τον ενοχλουν

Στην συνάντηση που θα έχεις με την δασκάλα, ρώτα την μήπως υπάρχουν βιβλία πάνω σε τέτοια θέματα που έχουν την μορφή παραμυθιών και είναι για παιδιά. Αλλιώς μπορείς να του λες πως δεν μπορείς να παίξεις μαζί του επειδή είναι λερωμένος και σου μυρίζει! Ή ότι δεν μπορεί να φορέσει την αγαπημένη του μπλούζα επειδή είναι καθαρή και δεν γίνεται να την φορέσει ενώ εκείνος δεν έχει πλυθεί. Λέω εγώ τώρα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μου ανοίγετε την όρεξη κορίτσια!!!!

Να ρωτήσω κάτι μήπως το γνωρίζετε;...

Σήμερα έφτιαξαν κοτόπουλο λεμονάτο με πατάτες στη χύτρα.

Τσιγάρισα το κοτόπουλο με το κρεμμύδι, έριξα μπαχάρι, δάφνη, τις πατάτες χοντροκομμένες, βραστό νερό & έκλεισαν τη χύτρα.

Μετά από 20' έσβυσα το μάτι & στη συνέχει σιγόβρασα το φαγητό να φύγουν τα πολλά υγρά & έριξα χυμό από 2 λεμόνια.

Το πρόβλημά μου είναι πως έχει γίνει ροζ το κρέας του κοτόπουλου!!!

Είναι πολύ καλά βρασμένο (ξεκολλάει από το κόκκαλο), αλλά είναι ροζ....

Δεν έχω ξανακάνει τη συνταγή... Λέτε να φταίει το μπαχάρι...; Όμως δεν βγάζει χρώμα... Σωστά;

Αν έχετε ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει...

Διαφημίσεις

krinaki2004 καλώς ήρθες καταρχήν στην παρέα μας!

Σχετικά με το ρόζ κοτόπουλο δεν πρέπει να φταίει το μπαχάρι. Κόκκους δεν έβαλες? Μήπως ήταν πάπρικα, αν ήταν σε σκόνη? Γιατί η πάπρικα χρωματίζει το κρέας.

Αλλιώς δεν ξέρω να σου κάτι άλλο. :)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

να ειμαι κ εγω παλι.

Κυριακη μηπως παρα-τσιγαρισες το κρεμμυδι με το κοτοπουλο κ πηρε χρωμα;

Σμουρφιτακι μου γλυκο πολυχρονη κ ευτιχισμενη να εισαι παντα! να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!

Ιωαννακι μουσακα ;αισχως!! Αγγελικη παστιτσιο ; ξανα μανα αισχως; και το λετε ετσι απλα; σαν δεν ντρεπεστε!!!

Ιωαννα μου απο την στιγμη που βλεπεις πως δεν μασαει απο τιμωριες , προσεγγισε τον σχετικα με καλο τροπο η αν βαλεις τιμωρια κανε αυτο που προτεινε η Αγγελικη, η τιμωρια να σχετιζεται με την πραξη για να καταλαβει την στερηση οσο βεβαια γινεται αυτο. Εγω προπερσυ ειχα θεμα με τον μεγαλο,οτι δεν ετοιμαζοταν το πρωι ,ειχε γκρινια,ολα του φταιγανε , δεν ηθελε να παει σχολειο( ηλικια προνηπιο) κ διαβσα στο ιντερνετ για τον πινακα επιβραβευσης.Μιλισα κ με φιλες κ ολες μου ειπαν πως πιανει κ ετσι το δοκιμασα σαν τελευταια λυση.Κατεβασα απο το ιντερνετ εναν ετοιμο , μια ζωγραφια ηταν στην ουσια ομορφη με το διαστημα που ειχε νουμερα,αν θυμαμαι καλα 30.Συμφωνησαμε πως αν ηταν καλο παιδια καθε πρωι κ δεν εκανε ολα αυτα που εγραψα στο τελος της μερας θα επαιρνε ενα αυτοκολλητο.Αν δεν ηταν θα αφαιρουσαμε ενα απο τα ηδη κολλημενα κ στο τελος οταν συμπληρωνε τα 30 θα επαιρνε ενα παιχνιδι ,που κ αυτο ειχαμε παει στο παιχνιδαδικο κ το ειχεδιαλεξει. Εχασε 5-6 αυτοκολλλητα, μετα ηθελε τοσο πολυ το παιχνιδι κ προσπαθουσε παρα πολυ κ τελικα δεν ξερω αν βοηθησε αυτο λυθηκε το θεμα μου.

Επισης κατι αλλο, ο μικρος χορταινει υπνο; τι εννοω . Ανκοιμαται για μεσημερι αργα ,αρα ξυπναει κ αργα η τον ξυπνατε χωρις να εχει χορτασει υπνο αυτο φερνει γκρινια.Επισης αν ξυπνησει απο μονος του αργα ,το βραδυ θα κοιμηθει αργα κ το πρωι δεν θα ξυπναει στην ωρα τπυ αρα παλι θα εχεις γκρινια.

Φωτεινη θα την ψαξω την συνταγη !!! μωρε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια! κανε εσυ την αιτηση κ που ξερεις καμια φορα!!! σε καταλαβαινω απολυτα σχετικα με την παρεμβαση των παππουδογιαγιαδων.Εμεις οταν παμε ωρες ωρες φτανω στα ορια μου κ προσπαθω να κρατηθω αλλα αν εισαι συνεχεια μαζι καποιθα στιγμη δεν θα μπορεσεις να κρατηθεις.Κ τωρ απου εχω εδω την μαμα α ε μερικες φορες απλα δεν παλευεται!Λες κ ειμαστε χαζοι ενα πραγμα. ασε που οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος δεν εχει αντοχες κ εχει κ αλλο προγραμμα ξεκουρασης κλπ.

Σμουρφιτακι ειχα διαβασει κ για συμπηκνωμενη πορτοκαλαδα.Οπως κανουμε την λεμοναδα που ετα τνν αραιωνουμε με νερο κ γινεται πολυ ωραια κ δροσιστικη.Αλλιως οπως ειπανε κ τα κοριτσια γλυκα.Εσυ πως την κανεις την μαρμελαδα;

να ειμαι κ εγω παλι.

Κυριακη μηπως παρα-τσιγαρισες το κρεμμυδι με το κοτοπουλο κ πηρε χρωμα;

Σωστό κι αυτό!

Ιωαννακι μουσακα ;αισχως!! Αγγελικη παστιτσιο ; ξανα μανα αισχως; και το λετε ετσι απλα; σαν δεν ντρεπεστε!!!

Να αυτομαστιγωθούμε για εξιλέωση????

Ιωαννα μου απο την στιγμη που βλεπεις πως δεν μασαει απο τιμωριες , προσεγγισε τον σχετικα με καλο τροπο η αν βαλεις τιμωρια κανε αυτο που προτεινε η Αγγελικη, η τιμωρια να σχετιζεται με την πραξη για να καταλαβει την στερηση οσο βεβαια γινεται αυτο. Εγω προπερσυ ειχα θεμα με τον μεγαλο,οτι δεν ετοιμαζοταν το πρωι ,ειχε γκρινια,ολα του φταιγανε , δεν ηθελε να παει σχολειο( ηλικια προνηπιο) κ διαβσα στο ιντερνετ για τον πινακα επιβραβευσης.Μιλισα κ με φιλες κ ολες μου ειπαν πως πιανει κ ετσι το δοκιμασα σαν τελευταια λυση.Κατεβασα απο το ιντερνετ εναν ετοιμο , μια ζωγραφια ηταν στην ουσια ομορφη με το διαστημα που ειχε νουμερα,αν θυμαμαι καλα 30.Συμφωνησαμε πως αν ηταν καλο παιδια καθε πρωι κ δεν εκανε ολα αυτα που εγραψα στο τελος της μερας θα επαιρνε ενα αυτοκολλητο.Αν δεν ηταν θα αφαιρουσαμε ενα απο τα ηδη κολλημενα κ στο τελος οταν συμπληρωνε τα 30 θα επαιρνε ενα παιχνιδι ,που κ αυτο ειχαμε παει στο παιχνιδαδικο κ το ειχεδιαλεξει. Εχασε 5-6 αυτοκολλλητα, μετα ηθελε τοσο πολυ το παιχνιδι κ προσπαθουσε παρα πολυ κ τελικα δεν ξερω αν βοηθησε αυτο λυθηκε το θεμα μου.

Σωστά! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Μάλλον θα το εφαρμόσω κι εγώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

παω να αυτομαστιγωθω οπως ειπε η Αγγελικη

Επισης κατι αλλο, ο μικρος χορταινει υπνο; τι εννοω . Ανκοιμαται για μεσημερι αργα ,αρα ξυπναει κ αργα η τον ξυπνατε χωρις να εχει χορτασει υπνο αυτο φερνει γκρινια.Επισης αν ξυπνησει απο μονος του αργα ,το βραδυ θα κοιμηθει αργα κ το πρωι δεν θα ξυπναει στην ωρα τπυ αρα παλι θα εχεις γκρινια.

Μονος του ξυπναει το πρωι δεν τον ξυπναμε ποτε εμεις. Μολις με ακουσει εχει σηκωθει να φαμε μαζι πρωινο. Θα το δοκιμασω κι αυτο με τον πινακα γιατι δεν την παλευω αλλο

Αγγελικη ξεκινα κι εσυ το μαστιγωμα, ευτυχως που θα εχω και αυριο φαγητο και το απογευμα θα βαψω το μαλλι μου.

Διαφημίσεις

καλησπερούδια! μία γρήγορη επίσκεψη, γιατί παρά τις εξαγγελίες μου δεν καταφέρνω να μπαίνω συχνά!

να σας χαιρετίσω ήθελα απλά, να σας πω ότι μου λείπετε, η καθημερινότητα μου είναι αρκετά απαιτητική τελευταία, ελπίζω να καταφέρω να έχω πιο πολύ χρόνο στο μέλλον.

και για να είμαι εντός θέματος: τελευταία έχω φτιάξει πολλά κεικ, διαφορες εκδοχές, πολλές αδιάφορες, κάποιες πετυχημένες!

Τώρα ψάχνω αλμυρά σνακ (πιτοειδή, ψωμοειδή) για απογευματινό των παιδιών. Εύκολες και γρήγορες συνταγές όμως, γιατί όπως είπαμε χρόνος δεν υπάρχει! Εάν μπορείτε βοηθείστε.

Το φαγητό μας σήμερα είναι μοσχάρι κοκκινιστό, μαγειρεμένο από άλλον όμως, όχι εμένα!

Πολλές ευχές στην καθεμία ξεχωριστά για τη χρονια που ξεκίνησε!

καλημεραααα !!! επιτελους Παρασκευη!!

Αχ μην λετε για μαλλια κ εμενα χαλια εχουν γινει.Κ εγω θελω βαψιμο!

Καλως το Καλλιοπακι !!! Καλη χρονια κ σε εσενα κ οτι καλυτερο!

krinaki αφου το φαγατε , δεν πειραζει το χρωμα αρκει που εγινε νοστιμο.Την ειχα πατησει κ εγω μια φορα κατι εκανα και τσιγαριστικε παραπανω το κρεμμυδι με το κρεας κ εγινε ροζε το λεμονατο λες κ ειχα ριξει μεσα λιγο ντοματα ηταν .

Φακες εχει σημερα το μενου

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε παστίτσιο που έμεινε από χτες.

Ο καιρός μία από τα ίδια, μία κλαίει μία γελάει. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι άκουσα πως θα πάει έτσι καμιά δεκαριά μέρες. Ότι πρέπει δηλαδή για να γίνουν τα νεύρα μου κρόσια!!!! Τέλος πάντων.....

Καλλιοπάκι τρέχεις κοριτσάκι μου ε? Ελπίζω τουλάχιστον να είναι για καλό. ¨Οποτε βρίσκεις λίγο χρόνο μπαίνε να μας λες τα ΄νέα σου.

krinaki2004 να είσαι καλά! Δεν πιστεύω να είχατε τίποτα ανεπιθύμητες παρενέργειες ε?

Πολλά φιλιά σε όλες και στον Νίκο μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα κοριτσια! Καλημερα Νικο!

Παιδια αυτο που ζουμε εδω μεσα δεν υπαρχει. Με εβγαλαν εμενα και 4 ατομα υποκινητες στη δουλεια, ποια εμενα? που ολα τα χρονια εχω ανεχτει τα παντα εδω μεσα και ημουν η τελευταια που αντεδρασε. Ξερουμε πια οτι υπαρχει ρουφιανος εδω μεσα αλλα τα λεει οπως θελει. Μας ειπαν οτι αν κανουμε επισχεση απλως θα μας συρουν στα δικαστηρια και μεχρι και τα προσωοικα μας facebook παρακολουθουν κι εχουν κρατησει φωτο που εχουμε βγαλει στη δουλεια. Δεν υπαρχει αυτο, ειναι αρρωστοι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...