Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρες!:tongue:

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, που πραγματικά νιώθω ότι είναι μέσα από την καρδιά σας!:tongue:

Σήμερα έχω πολλά κέφια, παρόλο που το κρύωμα μου δυναμώνει... μάλλον θα έχω παραισθήσεις από τον χθεσινό πυρετό!:D Το μερεντόψωμο έγινε πολύ ωραίο και με το γλυκό πορτοκάλι, όπως και τα μηλοπιτάκια με την πρόταση της Τζένης! Έχω μάλιστα και παραγγελίες!!

Αγγελική μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αντιμετώπισες τον μικρό σου... θέλει πολλή ψυχραιμία και υπομονή να τα καταφέρεις έτσι! αλλά όμως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει! Χτες πήγαμε για ψαράκια και τσίπουρο... ήταν πολύ ωραία, αλλά έκανε πολύ κρύο το βράδυ έξω και μετά δυσκολεύτηκα πολύ να συνέλθω!

bonsoir γλύκες good morning!!

Η ώρα είναι σχεδόν 3 και μόλις τελείωσα με την δουλειά! Ουάου! τι ώρες είναι αυτές Νίκο? προπονείσαι για δράκουλας?:D Το σπίτι είναι ήσυχο και δεν έχω τελειώσει το τσάι μου ακόμα οπότε αποφάσισα να μπω να σας διαβάσω αναλυτικά γιατί ποτέ δεν προλαβαίνω και νιώθω τύψεις!

λοιπόν λοιπόν θα ξεκινήσω με την μαγειροστρατηγό μου την EVIRI

EVIRI μου μην τα παρατάς! Εμείς δεν τα παρατάμε! Είσαι τόσο δημιουργική που πολλές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είσαι τόσο δραστήρια!!!!Τόσο ενέργεια!! Είναι φορές πχ με το blog σου που χάνομαι και μετά όταν μπαίνω στους θησαυρούς βλέπω ότι το πηγαίνεις πάντα ένα βήμα παραπέρα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ να τα εκατοστήσει ο άντρας σου και να τον καμαρώνεις πάντα γερό και δυνατό και να σας καμαρώνει και αυτός!!!

SMURFITA τώρα είδα ότι πέρασες ένα σωρό περιπέτειες!!Ελπίζω να είσαι οκ τώρα.

ΤΖΕΝΑΚΙ περαστικά σας! Πως είναι το παιδί σήμερα; ελπίζω ακμαίος και έτοιμος για σκανταλιές :D

χαχαχα ΦΩΤΕΙΝΗ μου! Έτσι είπε η για τα μπιφτέκια σου!! Μικρή είναι δεν ξέρει! Είμαι σίγουρος ότι ήσαν υπέροχα :D Από τα δικά μου που μοιάζουν με μεταλλαγμένα ζόμπι μετά από πυροβολισμό σίγουρα είναι καλύτερα!

Το μερεντόψωμο ΝΙΝΑ το έκανα αλλά μου βάλε χέρι η σύζυγος μου να μην δοκιμάσω γιατί είναι αργά και έχω γίνει πολύ βαρύς πλέον οπότε κάνω υπομονή για το πρωί για να δοκιμάσω και να στείλω και φωτό. Τι να κάμω ο κακομοίρης...πάω με τους κανόνες! έτσι πρέπει!! :D

Αυτά προς το παρόν έχω και άλλα που θέλω να γράψω για τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά ειλικρινά είμαι ένα βήμα πριν κόψω το μερεντόψωμο και αθετήσω την υπόσχεση μου οπότε πρέπει να κλείσω. Διάολε...γιατί τα γλυκά να είναι τόσο....γλυκά; χμ....ρητορική ερώτηση....

Καλημερα σας!

Εβιρι μπλοκαρες? εζησα να το δω κι αυτο! εννοειται πως θα σε συγχωρεσω!

Νινα μου πολυ ωραιο το blog, θα κατσω να το χαζεψω κατα τη διαρκεια της μερας, ευτυχως θα εχω κατι να κανω γιατι 8 ωρες χωρις να κανεις τιποτα δεν περνανε Α βέβαια, πώς αλλιώς να περάσουν τόσες ώρες?

Νικο ασε το μερντοψωμο για τα παιδια καλυτερα και πηγαινε να ξεκουραστεις

Φωτεινη πως πας με τη μεση? απο οτι καταλαβαινω εχεις συνελθει τελειως ε?

Τζενη το παιδι πως ειναι? Τελικα φετος ολοι εχουμε περασει απο μερικες εξαγωγες ε? αχ και ακομα εχουμε δρομο μπροστα μας

Νινα βλεπω να σου ερχομαι, οντως ειμαστε και κοντα οποτε βαλε καφε κι ερχομαι. Αλήθεια, όποτε θες!! Μπορούμε να πάμε και για καφεδάκι μετά την δουλειά σου, κάπου εκεί κοντά, για να μην έρχεσαι εδώ πάνω:D Ο αντρας σου συνηλθε? τελειωσατε με το συνθετο? ο σύζυγος είναι καλά, μόνο ένα μπούκωμα έχει κάπου κάπου... το σύνθετο το κάνουμε σε κομμάτια.. το πρώτο είναι έτοιμο και το γέμισα κιόλας... ακολουθούν σύντομα και τα υπόλοιπα!:)

Αγγελικη κι εγω οταν ειμαι σπιτι βαζω μουσικουλα και το απολαμβανω και η καλυτερη στιγμη της μερας ειναι το πρωι που οδηγω, θελω να εχω δυνατη τη μουσικη, ειναι οι μονες προσωπικες μου ωρες

Την καλημερα μου και στις υπολοιπες της παρεας μας

Σημερα θα φαμε μακαρονια με κιμα αλλα απο το πρωι που σηκωθηκα ποναει πολυ το στομαχι μου

Εχτες ειχα ενα δυσκολο απογευμα. Πηγαμε οικογενειακως για κουρεμα, ο μικρος δεν καθοταν με τιποτα, ουρλιαζε, εκλαιγε χαλια μαυρα και τωρα βεβαια ειναι στραβα τα μαλλια του. Του ειπα οτι για τιμωρια δεν θα κατσω διπλα του να κοιμηθει και αρχισε ενα κλαμα μια υστερια απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 11.30. Σηκωνοτανε απο το κρεβατι να ερθει σε μενα, τον μαλωνε ο μπαμπας του κι εκλαιγε πιο πολυ, δεν ακουγε τιποτα. Εξαντληθηκα κι εννοειται οτι ειμαι ψυχραμαινει με τον αντρα μου

:( αυτά είναι τα άσχημα! μα πείσμωσε τόσο πολύ ο μικρός σου!! τι να πω?! τώρα θυμήθηκα και για το μαύρο πρόβατο που μου είπες... περνάω συχνά από εκεί και μου είχε κάνει εντύπωση ο πολύς κόσμος.

ΕΒΙΡΙ γλυκό κυδώνι έφτιαχνε πολύ συχνά η μαμά όταν είμασταν πιτσιρίκια! οι συμβουλές σου για τον μπαμπά είναι πολύτιμες και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη... το θέμα είναι να καταλάβουν και οι υπόλοιποι της οικογενείας ότι η άνοια ευθύνεται για την συμπεριφορά του και για πολλά άλλα και να μην τον παρεξηγούν... αυτό είναι πολύ δύσκολο επίσης!

Σήμερα έχω βγάλει στήθος κοτόπουλο, που σκέφτομαι να το ψήσω στο αντικολλητικό και να βράσω ανάμεικτα λαχανικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Μέχρι στιγμής δεν εχει βρεξει. Μια γνωστη μου που δεν ειναι απο εδω μου ειπε οτι πλεον ο καιρος την εχει επηρρεάσει ψυχολογικά σε αρνητικό βαθμό. Την καταλαβαινω απόλυτα.

Επειδη χτες εγραφα με τον πιτσιρικά στα ποδια μου ξεχασα να σχολιασω ορισμενα θεματα.

Αγγελικη μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Να ειναι πολύχρονος! Αχ αυτα τα κοντοσουβλάκια σου. Τα γραφεις και τα λιγουρευομαι. Αυτο που γραφεις με το πεισμα των μικρων ειναι σωστο. Κι εμενα ετσι αντιδρα η μικρη πολλές φορες.

Ιωαννα μου χαιρομαι που βγηκατε με τον αντρα σου. Επισης μου αρεσει πολύ ο χαρακτηρας σου που αντιμετωπιζεις τα πραγματα ψυχραιμα. Τα τσιμπουσια στη δουλεια ειναι παντα ωραια εγω δεν το εχω πολυζησει οι συναδελφοι μου ανεκαθεν ηταν δυσκινητοι. Πως εισαι με το στομαχι σου;

Νινα πως τα περασατε χτες με τον αντρουλη σου; Βγηκατε; Το μερεντοψωμο δειχνει κολαση, το γραφει κι ο Νικος κι η Τζενη κι κρατιεμαι με νυχια και με δοντια.

Νικο τελικά κρατησες χαρακτηρα με το μερεντοψωμο; Τα μπιφτεκια μου ειναι μετρια. Η μικρη απλώς θελει να βρισκει δικαιολογιες για να μην τρωει και η λεξη που χρησιμοποιει το τελευταιο διαστημα ειναι μπλιαξ.

Εβιρακι εισαι καλά; Ανησυχω γιατι μπλοκαρες!!! Αυτο το θεωρουσα αδυνατον! Όπως και ολες/ολοι οι υπόλοιπες/ποι σε θαυμαζω κι εγω για την πολυπραγμοσυνη σου και το ευρος των ενδιαφεροντων σου!

VGI τι ωραια που ασχολειται η κορη σου με τη μαγειρικη απο τωρα! Της αρεσει ή ηταν ιδεα της θειας;

Λοιπον χτες που ειχα αδεια εκανα διαφορα. Εφτιαξα φακες για αυριο ωστε να μην εχω μαγειρεμα σημερα, εβρασα το ψαρι για την ψαροσουπα και θα βαλει σημερα το ρυζι η γιαγια κι εφτιαξα μαρμελάδα πορτοκάλι αφου μας ειχαν φερει πορτοκάλια. Ηθελα να εχω σημερα λιγο ελευθερο χρονο το απογευμα για τη μικρη γιατι εχει τρομερα νευρα τις 2 τελευταιες μερες. Σε ασχετη στιγμη μου ειπε οτι θελει να μενουμε ολοι μαζι, προσπαθω να μην τεντωνω κι εγω την κατασταση και να της εξηγω. Θα περασει αλλά βλεπω οτι τη δυσκολευει καθε φορα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπάρεα!

Σήμερα τρώμε φακές.

Ήλιο με δόντια έχει σήμερα αλλά το προτιμώ από την βροχή.

Χτες πήγα και παρήγγειλα σκελετό για τα γυαλιά μου γιατί αυτός που είχα έσπασε πάνω στο παιχνίδι με τον μικρό μου. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσω τα γυαλιά μου γιατί τα είχα βαρεθεί!

Οντως πολυ κρυο εχει σημερα. Με γεια τα γυαλακια σου

Ιωάννα όταν πεισμώνουν τα μικρά θέλει να έχεις ατσάλινα νεύρα! Χτες ο μικρός έφερε στο σαλόνι όλα του τα παιχνίδια και όταν ήρθε η ώρα για ύπνο και του είπα να επιστρέψει στο δωμάτιο του έκανε την πάπια. Του έδωσα ένα πεντάλεπτο να τα μαζέψει λέγοντάς του πως αν δεν το έκανε θα μάζευα τα παιχνίδια και θα τα έπαιρνα μαζί μου στην δουλειά για να δώσω σε ένα άλλο παιδάκι. Αρνήθηκε πεισματικά και πάλι οπότε κι εγώ πήρα μία μεγάλη σακούλα κι άρχισα να τα βάζω μέσα. Εκεί κλονίστηκε κι άρχισε να κλαψουρίζει αλλά και πάλι δεν τα μάζευε παρά τις προτροπές του πατέρα του. Όταν τα μάζεψα όλα τα έβγαλα έξω από την πόρτα, για να τα παρω υποτίθεται σήμερα μαζί μου. Εκεί έβαλε περισσότερο τα κλάματα και πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του άντρα μου λέγοντας " δεν θέλω....".

Τελικά μετά από κανένα πεντάλεπτο του είπε ο άντρας μου και άνοιξε την πόρτα και έφερε μέσα την σακούλα με τα παιχνίδια. Τα πήγε λίγα λίγα στο δωμάτιό του και εμένα μου έφερε την άδεια σακούλα να την βάλω στην θέση της.

αυτα τα κανω κι εγω αλλα μολις με δει με τη σακουλα ουρλιαζει και σιγουρα δεν κλαψουριζει για ενα πενταλεπτο. Τι θα κανω για να τον πεισω οτι πρεπει να κουρευεται? τωρα ειναι σαν γιδι κουρεμενος που δεν καθοταν

Αυτά τα νέα μας για την ώρα! Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια της παρεούλας μας!

Καλημέρες!:tongue:

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, που πραγματικά νιώθω ότι είναι μέσα από την καρδιά σας!:tongue:

Σήμερα έχω πολλά κέφια, παρόλο που το κρύωμα μου δυναμώνει... μάλλον θα έχω παραισθήσεις από τον χθεσινό πυρετό!:D Το μερεντόψωμο έγινε πολύ ωραίο και με το γλυκό πορτοκάλι, όπως και τα μηλοπιτάκια με την πρόταση της Τζένης! Έχω μάλιστα και παραγγελίες!!

Ευχομαι να αναρρωσεις πολυ πολυ γρηγορα

Αγγελική μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αντιμετώπισες τον μικρό σου... θέλει πολλή ψυχραιμία και υπομονή να τα καταφέρεις έτσι! αλλά όμως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει! Χτες πήγαμε για ψαράκια και τσίπουρο... ήταν πολύ ωραία, αλλά έκανε πολύ κρύο το βράδυ έξω και μετά δυσκολεύτηκα πολύ να συνέλθω!

σημασια εχει που περασατε καλα οσο για το κρυο επρεπε να πεις του αντρουλη σου να σε ζεστανει:D

:( αυτά είναι τα άσχημα! μα πείσμωσε τόσο πολύ ο μικρός σου!! τι να πω?! τώρα θυμήθηκα και για το μαύρο πρόβατο που μου είπες... περνάω συχνά από εκεί και μου είχε κάνει εντύπωση ο πολύς κόσμος.

εχει παντα κοσμο. Εσυ λογικα θα περνας κοντα και απο το σπιτι μου. Περνας απο την πλατεια του Αγ. Γεωργιου για να πας προς κηφισια? Ειναι αυτη που εχει ενα μεγαλο γωνιακο ωραιο φουρνο και απεναντι ενα μπριζολαδικο

ΕΒΙΡΙ γλυκό κυδώνι έφτιαχνε πολύ συχνά η μαμά όταν είμασταν πιτσιρίκια! οι συμβουλές σου για τον μπαμπά είναι πολύτιμες και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη... το θέμα είναι να καταλάβουν και οι υπόλοιποι της οικογενείας ότι η άνοια ευθύνεται για την συμπεριφορά του και για πολλά άλλα και να μην τον παρεξηγούν... αυτό είναι πολύ δύσκολο επίσης!

Σήμερα έχω βγάλει στήθος κοτόπουλο, που σκέφτομαι να το ψήσω στο αντικολλητικό και να βράσω ανάμεικτα λαχανικά.

Καλημέρα!

Μέχρι στιγμής δεν εχει βρεξει. Μια γνωστη μου που δεν ειναι απο εδω μου ειπε οτι πλεον ο καιρος την εχει επηρρεάσει ψυχολογικά σε αρνητικό βαθμό. Την καταλαβαινω απόλυτα.

Οντως αν δεν εχεις συνηθισει με τοση βροχη σε πιανει καταθλιψη. Πριν χρονια που ημουν στην Αγγλια εριχνε ψιλοβροχο ολο το Μαιο, ειχα τρελαθει

Επειδη χτες εγραφα με τον πιτσιρικά στα ποδια μου ξεχασα να σχολιασω ορισμενα θεματα.

Ιωαννα μου χαιρομαι που βγηκατε με τον αντρα σου. Επισης μου αρεσει πολύ ο χαρακτηρας σου που αντιμετωπιζεις τα πραγματα ψυχραιμα. Τα τσιμπουσια στη δουλεια ειναι παντα ωραια εγω δεν το εχω πολυζησει οι συναδελφοι μου ανεκαθεν ηταν δυσκινητοι. Πως εισαι με το στομαχι σου;

Ακομα ποναει και δεν ξερω γιατι. Εγω τα αντιμετωπιζω ψυχραιμα αλλα μαλλον μονο εγω

Νινα πως τα περασατε χτες με τον αντρουλη σου; Βγηκατε; Το μερεντοψωμο δειχνει κολαση, το γραφει κι ο Νικος κι η Τζενη κι κρατιεμαι με νυχια και με δοντια.

Ασε πολυ προκλητικο ειναι αυτο το μερεντοψωμο

Λοιπον χτες που ειχα αδεια εκανα διαφορα. Εφτιαξα φακες για αυριο ωστε να μην εχω μαγειρεμα σημερα, εβρασα το ψαρι για την ψαροσουπα και θα βαλει σημερα το ρυζι η γιαγια κι εφτιαξα μαρμελάδα πορτοκάλι αφου μας ειχαν φερει πορτοκάλια. Ηθελα να εχω σημερα λιγο ελευθερο χρονο το απογευμα για τη μικρη γιατι εχει τρομερα νευρα τις 2 τελευταιες μερες. Σε ασχετη στιγμη μου ειπε οτι θελει να μενουμε ολοι μαζι, προσπαθω να μην τεντωνω κι εγω την κατασταση και να της εξηγω. Θα περασει αλλά βλεπω οτι τη δυσκολευει καθε φορα.

Ειναι λογικο να περναει δυσκολα, της λειπει οι οικογενειακη θαλπωρη. Καλα κανεις και περνας χρονο μαζι της. Οι παπουδες καλα ειναι?

Φιλια

γιατι μου λεει οτι δεν μπορω να στειλω μηνυμα και πρεπει να γραψω 6 χαρακτηρες?

Αγγελική μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αντιμετώπισες τον μικρό σου... θέλει πολλή ψυχραιμία και υπομονή να τα καταφέρεις έτσι! αλλά όμως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!

Θέλει και ατσάλινα νεύρα, που όμως δεν ανταποκρίνονται πάντοτε!!!!

Χτες πήγαμε για ψαράκια και τσίπουρο... ήταν πολύ ωραία, αλλά έκανε πολύ κρύο το βράδυ έξω και μετά δυσκολεύτηκα πολύ να συνέλθω!

Περάσατε όμορφα λοιπόν! Ο αντρούλης σου τι έκανε να σε ζεστάνει???;)

Καλημέρα!

Έχετε συννεφιά ε? Εμάς τώρα βλέπω κάτι σύννεφα να έρχονται από το βάθος :rolleyes:

Αγγελικη μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Να ειναι πολύχρονος! Αχ αυτα τα κοντοσουβλάκια σου. Τα γραφεις και τα λιγουρευομαι. Αυτο που γραφεις με το πεισμα των μικρων ειναι σωστο. Κι εμενα ετσι αντιδρα η μικρη πολλές φορες.

Ευχαριστώ για τις ευχές! Τα κοντοσουβλάκια είναι σκέτη κόλαση!

Αχ μωρέ η ζουζούνα σου έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι είστε χώρια. Δεν έχει άδικο αφού της λείπει ο μπαμπάς της! Υπομονή και δεν το ξανακοιτάς για εκείνη την μετάθεση?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

γιατι μου λεει οτι δεν μπορω να στειλω μηνυμα και πρεπει να γραψω 6 χαρακτηρες?

Εμένα μου το κάνει πάντα όταν γράγω μέσα από το άγγιστρο. Αν σβήσεις το άγγιστρο

σε αφήνει να ανεβάσεις το μήνυμα κανονικά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Νινα να το κανονισουμε μια μερα:D:D

Ναι!! όποτε θες! Πηγαίνω προς Γέρακα, γι΄αυτό περνάω από την γειτονιά σου... το μπριζολάδικο είναι ένα αντρικό όνομα? Κώστας νομίζω;)

Αγγελική ο καλός μου με ζέστανε όπως μπορούσε, αλλά το κρύωμα μου δεν άφηνε περιθώρια για πολλά πολλά!:tongue:

Ναι!! όποτε θες! Πηγαίνω προς Γέρακα, γι΄αυτό περνάω από την γειτονιά σου... το μπριζολάδικο είναι ένα αντρικό όνομα? Κώστας νομίζω;)

Βλαχος λεγεται

Αγγελική ο καλός μου με ζέστανε όπως μπορούσε, αλλά το κρύωμα μου δεν άφηνε περιθώρια για πολλά πολλά!:tongue:

πες του να προσπαθησει και σημερα:wink:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα θα κάνω φασολάκια με πατάτες... χτες τελικά το κοτόπουλο το έκοψα κομμάτια, το έψησα στο αντικολλητικό, το έσβησα με λευκό κρασί, μουστάρδα και λεμόνι... έγινε ζουμερό και καλοψημένο.

Νίκο πού είσαι? ανυπομονώ να μου πεις εντυπώσεις από το μερεντόψωμο!

Ιωάννα σωστά τα λες:βλάχος λέγεται... εκεί έχουμε φάει μερικές φορές... μας αρέσει πολύ!

Νινάκι να επαναλάβετε και σήμερα την " αγωγή " για να γίνεις καλά!!!!:tongue:
οκ αν πρόκειται να μου κάνει καλό;)... κάτι θα ξέρεις εσύ:D

Φωτεινή της λείπει πολύ της μικρής ο μπαμπάς της... δύσκολη φάση κοπέλα μου! μακάρι να μπορέσετε σύντομα να είσαστε όλοι μαζί!

Πού είσαστε οι υπόλοιποι?

καλημερα κ απο εμενα φιλαρακι μου! τι κανετε;

εγω εχω πηξει στην δουλεια κ δεν προλαβαινω να σας πολυ παρακολουθησω... που θα παει απο Δευτερα θα ηρεμισουμε λιγο.

Τα παιδια μια χαρα,μονο λιγο βηχα εχει ο μικρος.

Φωτεινη μου προσπαθησε να εχεις λιγο χρονο αποκλειστικα μονες σας με την μικρη κ να της εξηγεις την κατασταση.Εχει δικιο μωρε το κοροτσακι μας της λειπει ο μπαμπας!

Νινακι πως εισαι σημερα;

Νικο τι εγινε αντισταθηκες στο μερεντοψωμο τελικα;

Εβιρακι εσυ μπλοκαρες δεν το πιστευω!!! αυτο σημαινει πως θες επειγωντος ξεκουραση!!

Αγγελικη μου το κανω κ εγω αυτο με την σακουλα κ οντως πιανει.Εγω τα μαζευω κ καλα για πεταμα στα σκουπιδια.

Ιωαννακι μου στην ηλικια που ειναι τωρα τα μικρα μας πρπεει να υπαρχουν τα ορια κ για να πετυχει αυτο πρεπει να ειναι συμφωνοι κ οι δυο γονεις, οχι ο ενας να ανερει τον αλλον.Αφου τον εβαλες "τιμωρια" χτες επρεπε να μεινει για ν ακαταλαβει τι εγινε.Καλα εκανε ο αντρας σου κ τον "μαλωνε¨εσυ που εβαλες την τιμωρια εσυ θα μπορουσες να την αναιρεσεις γιατι διαφορετικα θα ηταν σαν να σε εγραφε κ αυτο τα παιδια το εκμεταλευονται οταν λεει ο ενας κ ο αλλος το αναιρει.

Φωτεινη μου διαβσα κ εγω μια συνταγη χτες για μαρμελαδα πορτοκαλι.4 πορτοκαλι κ δυο λεμονια τα κοβεις κ τα βαζεις 2 μερες σε μπλο με νερο στο ψυγειο.Μετα αφαιρεις τυχον κουκουτσια κ τα πολτοποιεις στο μουλτι.Γι ακαθε μια κουπα πολτο βαζεις μια κουπα ζαχαρη κ βραζεις 20-25 λεπτα κ στο τελος ριχνεις μια βανιλια.Εχω απο χτες το βραδυ τα φρουτα στο ψυγειοκ αυριο το βραδυ θα την δοκιμασω.Θα σας πω εντυπωσεις.Ειχα φαει μια τελεια μαρμελαδα πορτοκαλι στην Καστορια σε ενα ξενοδοχειο που μεναμε αξεχαστη μου εχει μεινει.Τι χαζη που ειμαι κ δεν ρωτησα την ιδιοκτητρια πως την εφτιαξε.Μας ειπε οτι την ειχε κανει μονη της.Παιδια νομιζω δεν εχω ξαναφαει πιο νοστιμη,αρωματικη τελεια.

Εμεις σημερα σουτζουκακια με ρυζακι τρωμε

Καλημέρα!!!!

Αν και καθυστερημένα, Αγγελική να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Πολύχρονος!!!

Νίνα χρόνια πολλά!!!!!!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα και να γίνουν πραγματικότητα όλοι σου οι πόθοι, οι επιθυμίες και τα όνειρά σου!!!!!

Κορίτσια διάβασα τα νέα σας, αλλά δεν θυμάμαι πολλά.... :(

Τις επόμενες όμως μέρες θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα οπότε θα τα λέμε πιο συχνά!

Φωτεινή μου δύσκολα τα πράγματα με την μικρή... Της λείπει που δεν είστε όλοι μαζί και δυσκολεύεται...αλήθεια, το θέμα της μετάθεσης πότε θα μπορέσεις να το ξαναδείς; Αυτό που η μικρή λέει "μπλιαξ" το είχαμε συναντήσει σε κάτι φίλους που είχαν μικρά παιδάκια και τελικά τα μικρά έβλεπαν πολύ τον Μπομπ τον σφουγγαράκη όπου αυτή η λέξη επαναλαμβανόταν πολλές φορές.

Εβιρι δεν το πιστεύω ότι μπλόκαρες ή τουλάχιστον δεν θέλω να το πιστέψω! Μήπως κάνεις απλά έν διάλειμμα για να μαζέψεις δυνάμεις;;;;

VGI η κόρη έχει το μικρόβιο της μαγειρικής από μικρή ε; Μπράβο της! Φαντάζομαι ότι το κέικ θα ήταν θαυμάσιο!

Νίκο τι έγινε με το μερεντόψωμο; Το τίμησες ή ακολούθησες τις συμβουλές της Χριστίνας;

Αγγελική και Ιωάννα μπράβο σας για τα παιδάκια σας και τον τρόπο που έχετε για να διαχειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις. Εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρη αν θα τα καταφέρω, αλλά μέχρι στιγμής η μικρή ακούει αυτά που της λέμε. Ακόμη και το "όχι, είπαμε δεν το κάνουμε αυτό" το καταλαβαίνει και αμέσως σταματάει χωρίς να χρειαστεί να πάμε κοντά της. Ευτυχώς με τον άντρα μου προς το παρόν τουλάχιστον έχουμε κοινή γραμμή αντιμετώπισης. Εκεί που διαφέρουμε είναι με τους παππουδογιαγιάδες που θεωρούν ότι είμαστε περίεργοι!:rolleyes:

Λοιπόν μαγειρικά αυτές τις μέρες δεν έκανα πολλά πράγματα... Το Σάββατο δούλευα το πρωί, αλλά το βράδυ έψησα μπριζόλες και πατάτες στον φούρνο, έκανα και μικρά ατομικά σουφλεδάκια σοκολάτας και ήρθαν οι δικοί μου να φάμε στο σπίτι μας γιατί είχα την γιορτή μου. Την Κυριακή επίσης δούλευα και φάγαμε από τα υπόλοιπα του Σαββάτου. Δευτέρα ήμουν πτώμα και παραγγείλαμε σουβλάκια απ'έξω. Τρίτη μαγείρεψα αρακά και χθες φακές που περίσσεψαν και για σήμερα. Στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έκανα ένα τύπου cheescake πορτοκάλι που ψήνεται στο φούρνο και δεν πέτυχε καθόλου, βέβαια ο άντρας μου το έφαγε :rolleyes: και σήμερα όταν γυρίσω θα κάνω μαρμελάδα πορτοκάλι. Κορίτσια έχω πάαααααρα πολλά πορτοκάλια και αρχίζουν να χαλάνε... τι μπορώ να κάνω;;;;

Καλή συνέχεια! Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημερα σας!!!! Ολοι καλα?

Χτες ειχαμε κι αλλο σοου με το μικρο. Πηγαμε στην πεθερα μου και τρωγαμε και αφου τελειωσε πεταξε κατω στο πατωμα την χαρτοπετσετα γιατι δεν την ηθελε. Του ειπα πολλες φορες να τη μαζεψει και ελεγε συνεχεια οχι, του ειπα πως αν δεν την μαζεψει θα φυγουμε και δεν θα του διαβασω βιβλιο και δεν θα πω παραμυθι για να κοιμηθει και φυσικα δεν με ακουσε και φυγαμε και δεν του εκανα το χατιρι οταν ηθελε παραμυθι. Σημερα παλι κλαιγοντας πηγε στο σχολειο. Καποια στιγμη νιωθω οτι θα κανω μπαμ, αργω αλλα αν το κανω αυτο που θα γινει δεν θα εχει επιστροφη.

Νινα απορω αυτος ο βλαχος παρολο που δεν εχει ποικιλια εχει πιασει, παντα εχει πολυ κοσμο. Πως παει το κρυολογημα?

Νικο τι εκανες με το μερεντοψωμο τελικα? αφησες κανα ψιχουλο για τα παιδια?

Smurfita δεν πειραζει που δεν πετυχε το γλυκο την αλλη φορα θα γινει καλυτερο. Η μαρμελαδα ειναι καλη λυση για να μην χαλασουν τα πορτοκαλια

Τζενη ευτυχως που τα παιδια ειναι καλυτερα. Αφου εχεις κουραγιο να κανεις και μαρμελαδα μετα τη δουλεια τι να πω.

Φωτεινουλα τι κανετε? Πως ειναι η μικρη? ηρεμησε?

Βρε κοριτσια πειτε μου κατι, ειναι σωστο να μπαινει συνεχεια τιμωρια ενα παιδι ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος? δεν ακουει τιποτα. Με το ζορι πηγαινει τουαλετα, με το ζορι κανει μπανιο για τα παντα αντιδρα δεν βγαζω πια ακρη και οταν τον ρωτας καταλαβες γιατι εχεις τιμωρια σου λεει οχι κι ας του εχουμε εξηγησει εκατο φορες. Το πρωι παλι πεταξε την χαρτοπετσετα κατω

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε παστίτσιο μετά από επίμονη απαίτηση του μικρού μου!

Βρόχη πάλι σήμερα :confused: και από ότι άκουσα για καμία δεκαριά μέρες θα το πάει κάπως έτσι ο καιρός :rolleyes:

οκ αν πρόκειται να μου κάνει καλό;)... κάτι θα ξέρεις εσύ:D

Ο άντρα μου λέιε ότι είναι φάρμακο για όλα!!!!

εγω εχω πηξει στην δουλεια κ δεν προλαβαινω να σας πολυ παρακολουθησω... που θα παει απο Δευτερα θα ηρεμισουμε λιγο.

Άντε Τζενάκι 1 και σήμερα έμειναν για το Σαββατοκύριακο!

Αγγελικη μου το κανω κ εγω αυτο με την σακουλα κ οντως πιανει.Εγω τα μαζευω κ καλα για πεταμα στα σκουπιδια.

Να σου πω, του έλεγα κι εγώ για τα σκουπίδια αλλά τον έβλεπα ότι δεν πολυτσιμπούσε. Μόλις όμως του είπα ότι θα τα δώσω σε άλλο παιδάκι, ενοχλήθηκε προφανώς με την ιδέα ότι τα παιχνίδια του θα αλλάξουν χέρια, και αντέδρασε.

Καλημέρα!!!!

Αν και καθυστερημένα, Αγγελική να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Πολύχρονος!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

Αγγελική και Ιωάννα μπράβο σας για τα παιδάκια σας και τον τρόπο που έχετε για να διαχειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις. Εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρη αν θα τα καταφέρω, αλλά μέχρι στιγμής η μικρή ακούει αυτά που της λέμε. Ακόμη και το "όχι, είπαμε δεν το κάνουμε αυτό" το καταλαβαίνει και αμέσως σταματάει χωρίς να χρειαστεί να πάμε κοντά της. Ευτυχώς με τον άντρα μου προς το παρόν τουλάχιστον έχουμε κοινή γραμμή αντιμετώπισης. Εκεί που διαφέρουμε είναι με τους παππουδογιαγιάδες που θεωρούν ότι είμαστε περίεργοι!:rolleyes:

Αν οι παππουδογιαγιάδες δεν πολύανακατεύονται στην ανατροφή της μικρής τότε δεν έχετε θέμα! Μπορεί να μην χρειαστεί να κάνετε και πολλά πράγματα για να ακούει η μικρή. Αν κρίνω απο την δικιά μου κόρη ποτέ δεν χρειάστηκε να πάρουμε " δραστικά " μέτρα! Ήταν πολύ υπάκουο παιδί αρκεί βέβαια να της αιτιολόγησεις το "οχι". Αντίθετα ο μικρός θέλει άλλου είδους χειρισμό. Είναι στο παιδί.

Λοιπόν μαγειρικά αυτές τις μέρες δεν έκανα πολλά πράγματα... Το Σάββατο δούλευα το πρωί, αλλά το βράδυ έψησα μπριζόλες και πατάτες στον φούρνο, έκανα και μικρά ατομικά σουφλεδάκια σοκολάτας και ήρθαν οι δικοί μου να φάμε στο σπίτι μας γιατί είχα την γιορτή μου.

Πολύχρονη να είσαι! Να χαίρεσαι την οκογένειά σου!

Κορίτσια έχω πάαααααρα πολλά πορτοκάλια και αρχίζουν να χαλάνε... τι μπορώ να κάνω;;;;

Πόρτοκαλόπιτα, κέικ που αντί για γάλα να βάλεις χυμό πορτοκάλι.

Καλή συνέχεια! Φιλιά πολλά!!!

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...