Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδιτσες!!

εμεις σημερα γυρισαμε σπιτακι μας, και εκανα μπακετουλες με τυρακι και ντοματουλα, τωρα το βραδακι να κανω κατι πιο καλο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Κορίτσια καλημέρα! Εγώ δε μαγείρεψα σήμερα, είχα πολλά να κάνω χθες απόγευμα-βράδυ και δεν πρόλαβα. Θα φτιάξω όμως ομελετίτσα για μένα και έχω βγάλει αρακά μαγειρεμένο από την κατάψυξη να ξεπαγώσει για το σύζυγο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερουδιααααααααααα!!!!σημερα λειτουργησε το καταψυγμενο φαγητο για τον αντρουλη ωστε να παρει στην δουλεια κ εγω θα φαω στην μανουλα μου!!οποτε τωρα χαλαρουιτα κ ολα καλαααααααααααα!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα και χρονια μας πολλαααααααα!!!!!!

γυρισαμε κι εμεις,αν και ηθελα να μεινω κι αλλο στην μανουλιτα μου,αλλα δεν μπορουσαμε!!!!!!!!!!!!!

περασαμε ομορφα και φαγαμε του σκασμου.........γυρισα με παραπανω κιλα,ειμαι σιγουρη!!!!:shock:

τι καλα,τοσες μερες δεν με ενιαζε τι θα φαμε σημερα.....η μανουλα φροντιζε για αυτο.......απο σημερα ομως ...τα κεφαλια μεσα!!!!!!!!!!!!!

λοιπον,κανω ψαροσουπα στον θησαυρουλη μου και για μας θα ψησουμε στα καρβουνα τσιπουριτσες και θα κανω και μια μαρουλοσαλατιτσα και...ετοιμο το γευμα μας!!!!!!!!!!!

βεβαια θα τις ψησουμε πιο μετα,γιατι εχω ορεξη για βολτουλα στα μαγαζια σημερα!!!:P:p:p:p

οποτε μολις βγει η ψαροσουπα.......φυγαμε!!!!!!!!!!!!!

φιλιααααααααα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

το ξερακιανή μου άρεσε! συμφωνώ κι επαυξάνω, αν και γοητευτικότατη!

απλά δεν με πείθει ότι τρώει!

τελικά χθες έκανα πέννες με σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι, βασιλικό κ τόνο. άλλαξε προτίμηση ο αγαπούλης μου.

Χθες συναντηθήκαμε με την Δώρα κ τον θησαυρούλη της! ο Ραφαήλ είναι ένας άγγελος, κουκλί, η δε μαμά Δώρα Θεά!

Άννα, έχεις πολλά φιλιά από την Δώρα!

ο μκρουλις μου ειναι οπως τα λες.....(αν δεν πενεψουμε το σπιτι μας.............αλλα για μενα ,νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο,ε;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ποια Δώρα Σέβη μου;
Ποια είναι η Δώρα, θα με σκάσετε!

εγω εγω.....ειμαι η δωρα και ειμαι καλα1!!!!!!χαχαχαχαχα

η Δωρα υπογραφει ως dwraki που γραφει παντα τι μαγειρευει κ στον θησυρουλη της χαχαχαχα!!!!

χαχαχαχαχαχχα ποσα ξερεις!!!!!!!!!

ναι ναι πρεπει να δω την Χαιντι απο κοντα ;);););).ελατε ειδικα Χαλκιδικη για καλοκαιρι θα ειναι τελειααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα ειναι μια κουκλαρα,αννουλα μου,η φωτο την αδικουν!!!!!!!

επιθύμησα μοσχαρίσια μπριζολίτσα με πατατούλες τηγανητές! πειράζει;;;;;;; μανουλίνα μια μεριδούλα κιγκ σάηζ! πληζζζζζζζζ!!!!!!

Αερτή, η Δώρα δεν είναι από Λάρισα. ήρθε όμως Λάρισα βόλτα να γνωριστούμε.

της έκανα έναν καφέ, πιο χάλι δεν γίνεται.

γενικά κάνω απαράδεκτο καφέ. θα σας τα πει κ η ίδια, όταν επιστρέψει Σαλονίκη κ μπει στο καφέ! χαχαχα!

σεβη μου,μια χαρα ηταν ο καφες...εμενα με αρεσε1!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...