Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Κορίτσια δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιον λόγο μιλάτε για διατροφή για να ρυθμιστούν οι ορμόνες η για κάτι άλλο;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

κουκλεςςςςςςςςςς

Φτου ξελευθερία για όλους εδώ και κανά δύο μέρες οπότε η διάθεση μου είναι πάλι στα ύψη!!!

Τι φωτό και φωτό βλέπω!! Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!

Χιόνια βλέπω και μια πίτα με μια υπέροχη καρδιά!!!

Αχ σταματάω μια να διαβάσω και επανέρχομαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τι ωραία η Βασιλόπιτα και τα χιόνια!! αχ έχω να δω χιόνι από τα φοιτητικά μου χρόνια στην Μακεδονία που χιόνιζε ως το γόνατο!! Εδώ χιόνισε αλλά δεν έστρωσε. Σας στέλνω φωτό από το ψητό σήμερα και ένα κέικ λάκτα με γλάσο λευκής σοκολάτας που μόλις έκανα. Στο ψητό είχα βοήθεια από τον στρουμφάκι μας την smurfita που μιλήσαμε το πρωί και μου δώσε μια ιδέα για μουστάρδα μέλι, που εριξα εγώ και κάμποσο...έως πολύ πορτακάλακι και έγινε ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ <3

DSCN0674_zps63742316.jpg

DSCN0698_zpsa6385f7a.jpg

κορίτσια δεν ξέρω γιατί βγαίνουν τόσο μεγάλες οι φωτό προσπαθω εδώ και ώρα να το διορθώσω και δεν τα καταφέρνω :-(

Νίκο το " κρυφό " μηνυματάκι σου μου άρεσε πολύ! Είναι αμοιβαία νομίζω τα αισθήματα για τις περισσότερες απο εμάς!

Βλέπω κατάφερες να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που αντιμετώπισες τις τελευταίες μέρες! Μπράβο!

Τόσο το γλυκό όσο και το φαγάκι σου είναι γιάμι γιάμι! Οι φωτογραφίες είναι μία χαρά!

Εύχομαι σε σένα και την όμορφη οικογένειά σου να έχετε μία πολύ όμορφη και αγαπησιάρικη Πρωτοχρονιά!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα παρεάκι!

Καλή Χρονιά να εχουμε ολοι και ολες , με υγεια πανω απ'ολα και αγάπη! Ευχομαι να αφησουμε πισω μας τα άσχημα της προηγουμενης χρονιας και ο καινουριος χρονος να φερει μονο καλά.

Χρονια Πολλά και σε ολους και ολες που γιορτάζουν αυτες τις μέρες!

Καταπληκτικες οι μαγειρικες σας δημιουργιες αν κρινω απο τις ξελιγωτικες φωτογραφιες. Το δε χιονι στον κηπο της Νινας μας μαγικο.

Οι μερες σε μας κυλησαν με πολύ τρεξιμο. Λιγο οι φιλοι που ηθελαν να μας δουν οπως κι εμεις αυτους, λιγο καποια απαραιτητα ψωνια, λιγο τα ιατρικά ραντεβου των παππουδων περασαν οι μερες. Οσον αφορα το φαγητο εμεις φαγαμε σε αλλα σπιτια αρκετα οπότε εγω δεν ξεδιπλωσα τις μαγειρικες μου ικανοτητες (εδω γελαμε). Παντως ξεκινησα απο νωρις να φτιαχνω τα ταπερακια που θα αφησω στον αντρα μου οπότε δεν το γλιτωσα κι εντελώς το μαγειρεμα.

Παντως ο καιρος κυλησε, την Κυριακη θα φυγουμε κι εγω δεν θελω. Παρατηρησα οτι τα παιδια ηταν διαφορετικα δηλαδη ηρεμα, συνεργασιμα. Ο μικρος ειδικά ξεπεταχτηκε πολύ- μεσα σε μια εβδομαδα ειπε ερκετες λεξουλες- κι η μικρη δεν αντιδρουσε τοσο πολύ. Αφηστε που ο μικρος κοιμοταν στην κουνια του ολο το βραδυ ενω στο νησι ειχα να κοιμηθω συνεχομενα ουτε κι εγω ξερω ποσους μηνες.

Φιλια σε ολη την παρεα και μολις επιστρεψω στους κανονικους μου ρυθμους πιστευω θα μπαινω πιο συστηματικα.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρες!

Καλή και δημιουργική χρονιά!! Με αγάπη, ομόνοια και υπομονή για όλα!

Νίκο το πιάσαμε το μήνυμα όλοι... και εγώ είμαι σχεδόν έτσι... μακρυά και ας πούμε, αγαπημένα;)... το ψητό φαίνεται λαχταριστό, όπως και το γλυκάκι σου!!

Αγγελική τι ωραία που ανέλαβαν τα παιδιά την βασιλόπιτα... και του χρόνου!!

Φωτεινή ωραίες ευχές... από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! περάσαν γρήγορα οι μέρες σου... τι να πρωτοκάνεις και εσύ?! πάντως καλά είναι που μαγείρεψαν και οι άλλοι, οπότε γλύτωσες την κουζίνα... είχες τόσα να κάνεις!

Τελικά δεν έχουμε κανονίσει τίποτα για συνάντηση....λέτε να προσπαθήσουμε για αύριο? πριν φύγει και η Φωτεινή... τι λέτε οι υπόλοιπες?:D

Εμείς χτες φάγαμε διάφορα μεζεδάκια, δηλ. κρέπες αλμυρές, τυροπιτάκια, μακαρόνια σουφλέ, λουκάνικο ψητό, μανιτάρια γεμιστά και σαλάτα... σήμερα έκανα χοιρινό μπούτι στο φούρνο με μέλι και μουστάρδα, το οποίο έγινε λουκούμι:P... πολύ το ευχαριστηθήκαμε και εγώ ακόμα πιο πολύ που πέτυχε!

Σας χαιρετώ... ελπίζω να τα καταφέρουμε να βρεθούμε.

Διαφημίσεις

Καλή Χρονιά μαγειροπαρεάκι!!!!!

Έυχομαι ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους πρώτα από όλα υγεία και στη συνέχεια ότι ποθεί ο καθένας!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς φάγαμε στην πεθερά μου κοντοσουβλάκια, κεμπάπ και κοτομπέικον τα οποία συνοδέψαμε με πατατούλες τηγανιτές, τζατζίκι και σαλάτα με διάφορα λαχανικά. Κατά τις 11,30 ανεβήκαμε σπίτι μας όπου κάναμε την αλλαγή του χρόνου και έφερε ο Άγιος Βασίλης και τα δώρα μας!

Ανήμερα το πρωί εγώ δούλευα και το μεσημεράκι ήρθαν και με πήραν ο άντρας μου με τα παιδιά και πήγαμε στην μαμά μου για να φάμε και να ευχηθούμε στον αδερφούλη μου που γιόρταζε. Η μανουλίτσα μου είχε φτιάξει ρολό κοτόπουλο που το συνόδευε με βραστά λαχανικά και χοιρινό στο φούρνο με πατατούλες που ήταν μούρλια! Τα συνοδευτικά ήταν τζατζίκι, ρώσικη σαλάτα, τυροπιτούλα και σαλάτα με διάφορα λαχανικά. Φεύγοντας μου έδωσε και τα σχετικά ταπεράκια!

Σήμερα εγώ δουλεύω, ενώ ο αντρούλης μου έχει άδεια. Μάλλον θα πάρει τα παιδιά και θα τα πάει να παίξουν στα χιόνια.

Αυτά τα νέα μας, πάω να διαβάσω τα δικά σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα παρεάκι!

Καλή Χρονιά να εχουμε ολοι και ολες , με υγεια πανω απ'ολα και αγάπη! Ευχομαι να αφησουμε πισω μας τα άσχημα της προηγουμενης χρονιας και ο καινουριος χρονος να φερει μονο καλά.

Μακάρι Φωτεινούλα μου!

Οι μερες σε μας κυλησαν με πολύ τρεξιμο. Λιγο οι φιλοι που ηθελαν να μας δουν οπως κι εμεις αυτους, λιγο καποια απαραιτητα ψωνια, λιγο τα ιατρικά ραντεβου των παππουδων περασαν οι μερες. Οσον αφορα το φαγητο εμεις φαγαμε σε αλλα σπιτια αρκετα οπότε εγω δεν ξεδιπλωσα τις μαγειρικες μου ικανοτητες (εδω γελαμε). Παντως ξεκινησα απο νωρις να φτιαχνω τα ταπερακια που θα αφησω στον αντρα μου οπότε δεν το γλιτωσα κι εντελώς το μαγειρεμα.

Τουλάχιστον δεν σε τρώει η κουζίνα όλη μέρα!

Παντως ο καιρος κυλησε, την Κυριακη θα φυγουμε κι εγω δεν θελω. Παρατηρησα οτι τα παιδια ηταν διαφορετικα δηλαδη ηρεμα, συνεργασιμα. Ο μικρος ειδικά ξεπεταχτηκε πολύ- μεσα σε μια εβδομαδα ειπε ερκετες λεξουλες- κι η μικρη δεν αντιδρουσε τοσο πολύ. Αφηστε που ο μικρος κοιμοταν στην κουνια του ολο το βραδυ ενω στο νησι ειχα να κοιμηθω συνεχομενα ουτε κι εγω ξερω ποσους μηνες.

Μωρέ, τα αναστατώνει το γεγονός ότι δεν είστε όλοι μαζί συνέχεια! Αυτές τις μέρες τις ευχαριστήθηκαν τα ζουζούνια σου! Να σε ρωτήσω, οι παππούδες όταν έρχονται Αθήνα μένουν μαζί σας ή έχουν δικό τους σπίτι? Μήπως τα επηρεάζει και η συνεχής τους παρουσία στο σπίτι σας στο νησί?

Φιλια σε ολη την παρεα και μολις επιστρεψω στους κανονικους μου ρυθμους πιστευω θα μπαινω πιο συστηματικα.

Βρε Φωτεινούλα δεν καταφέραμε να βρεθούμε τελικά! Με τόσο τρέξιμο εσύ αλλά και με τις δικές μας απουσίες έφυγαν οι μέρες. Ελπίζω να προλάβω να σε πάρω ένα τηλέφωνο τουλάχιστον!

Καλή και δημιουργική χρονιά!! Με αγάπη, ομόνοια και υπομονή για όλα!

Επίσης Νινάκι!

Αγγελική τι ωραία που ανέλαβαν τα παιδιά την βασιλόπιτα... και του χρόνου!!

Η οποία ήταν νοστιμότατη και την είχε πολύ όμορφα διακοσμημένη η ζουζούνα μου!

Τελικά δεν έχουμε κανονίσει τίποτα για συνάντηση....λέτε να προσπαθήσουμε για αύριο? πριν φύγει και η Φωτεινή... τι λέτε οι υπόλοιπες?:D

Παρασκευή και Σάββατο θα έχω επισκέψεις οπότε δεν το βλέπω. Καλά θα ήταν όμως να μπορούσα...

Σας χαιρετώ... ελπίζω να τα καταφέρουμε να βρεθούμε.

Ελπίζω να μπορέσετε να το κανονίσετε με τα υπόλοιπα κορίτσια.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα φιλενάδες... και φίλοι:D

Τελικά δεν βλέπω να γίνεται η συνάντηση... παρόλο που εγώ το πρότεινα, δεν μπορώ, γιατί η κατάσταση εδώ είναι επικίνδυνη... το χιόνι έχει παγώσει και η κυκλοφορία είναι ριψοκίνδυνη;)... οπότε για να μη βρεθώ σε κανένα ΚΑΤ χρονιάρες μέρες, ανέβαλα τις δουλειές μου για σήμερα.

Από φαγητό έχω υπόλοιπα που θα καθαρίσουμε σήμερα... οπότε δεν έχει μαγείρεμα.

Ξέχασα να σας πω ότι η βαπτιστήρα μου είπε για πρώτη φορά κάλαντα στο σπίτι και πολύ την χάρηκα! Επιτέλους ακούστηκαν και το θεωρώ ευλογία... μακάρι να πάνε τα πράγματα όλα καλύτερα φέτος!!

Φιλιά σε όλους.

Καλημέρα παρεακι και καλή εβδομάδα! Πως μου ειστε; Πως τα πατε με το κρυο;

Νινακι τι ωραια που ακουσες τα καλαντα σπιτι σου! Σιγουρα θα ειναι καλύτερη η χρονια. Και τι ωραια που τα ακουσες κι απο τη βαπτιστηρα σου που εχετε τετοιο δεσιμο!

Τελικά η συναντηση σε περιοδο εορτων ειναι πολυ δυσκολη για αντικειμενικους λόγους. Ολοι εχουμε πολύ πιεσμενο προγραμμα. Εγω γυρισα απο χτες στο νησι μου. Επεισοδιακα για μια ακομα φορα αλλά γυρισα. Το Σαββατο το βραδυ πηγαμε τον πατερα μου με πονους στην κοιλια στο νοσοκομειο και του εκαναν για προληπτικους λογους εισαγωγη. Εξηλθε χτες το απογευμα. Τελικά ταξιδεψαμε εμεις χτες και σημερα τους φερνει ο αδελφος μου. Ταλαιπωρια μεγαλη τελευταια στιγμη.

Αγγελικη μου οι παππουδες στην Αθηνα ζουν στο δικο τους σπιτι ενω εδω στο νησι ζουμε ολοι μαζι. Σιγουρα επηρρεαζονται τα ζουζουνια μου.

Για σημερα μαγειρευει ο αντρας μου μακαρονια μια που συμφωνα με την κορη μου εγω δεν τα κανω καλά και γιαυτο δεν τρωει....

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη χρονια να εχουμε αγαπημενα μου φιλαρακια! Εχομαι ο καινουριος χρονος να ειναι καλυτερος με αγαπη, υγεια, ευτυχεια κ πολλα πολλα χαμογελα για ολους μας!

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολου για τις ευχες σας να ειστε καλα ! Να πω κ εγω χρονια πολλα στο Νικο για το Χριστινακι ,στν Αγγελικη κ στην Ιωαννα για τοους γιους κ σε ολους οσους γιορταζουν κ δεν ξερω!!

Εμεις γυρισαμε το Σαββατο τελικα αντι την Πεμπτη γιατι μας εκλεισαν τα χιονια! Αποκλειστηκαμε κανονικα, ουτε ρευμα κ τηλεφωνο δεν ειχαμε!! χαχαχα

Φαγαμε του σκασμου αυτες τις μερες ελεος!

Νινακι η βασιλοπιτα σου φαινεται τελεια!!! Εγω εκανα απο τις συνταγες της παρεας για 3η χρονια την βιεννεζικη σουπερ!!

Νικο θελω συνταγη για το γλασο σοκολατας!!!

Κ τι δεν μαγειρεψαμε αυτες τις μερες ,τωρα ας κανουμε λιγο κρατει!! Σημερα απλα κ ταπεινα φασολακια λαδερα!

Ααα δεν σας ειπα εφτιαξα για πρωτη φορα μπακλαβα μμμμμ τελειος εγινε!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μαγειροπαρεάκι!

Το Σαββατοκύριακό μου ήταν σχετικά χαλαρό. Την Παρασκευή το βράδυ ήρθε ένα φιλικό ζευγέρι με τις κόρες τους γιατί είχαμε να τους δούμε πολύ καιρό! Έψησε ο άντρας μου σουβλάκια και λουκάνικα στην ηλεκρική ψησταριά κι εγώ έφτιαξα κοτομπέικον με κρέμα γάλακτος στον φούρνο. Τηγάνισα και πατατούλες, έκοψα και σαλατούλα λάχανο κι έτοιμοι οι μεζέδες!

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε ψαράκια τηγανιτά με πατζάρια και σαλατούλα λάχανο. Το βράδυ ήρθαν ο νονός και η νονά της κόρης μου γιατί δεν τους είχαμε δει καθόλου τις μέρες των Χριστουγέννων αφού λείπαμε. Έφτιαξα το κλασικό πλέον χτένι με μπύρα στην γάστρα το οποίο τους ενθουσίασε! Είχαν μείνει και αρκετά κοτομπέικον από την Παρασκευή τα οποία ζέστανα, έφτιαξα μία τυρόπιτα, έβρασα ρυζάκι με κάρρυ και σταφίδες, τηγάνισα πατατούλες κι έκοψα και λάχανο σαλάτα.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε διάφορα που είχα στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες και σήμερα τρώμε αρακά.

QUOTE=ΦΩΤΕΙΝΗ763;2417140]Καλημέρα παρεακι και καλή εβδομάδα! Πως μου ειστε; Πως τα πατε με το κρυο;

Γειά σου Φωτεινούλα! Καλά ήταν το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία! Σήμερα όμως ξανά στην κατάψυξη!!!

Τελικά η συναντηση σε περιοδο εορτων ειναι πολυ δυσκολη για αντικειμενικους λόγους. Ολοι εχουμε πολύ πιεσμενο προγραμμα. Εγω γυρισα απο χτες στο νησι μου. Επεισοδιακα για μια ακομα φορα αλλά γυρισα. Το Σαββατο το βραδυ πηγαμε τον πατερα μου με πονους στην κοιλια στο νοσοκομειο και του εκαναν για προληπτικους λογους εισαγωγη. Εξηλθε χτες το απογευμα. Τελικά ταξιδεψαμε εμεις χτες και σημερα τους φερνει ο αδελφος μου. Ταλαιπωρια μεγαλη τελευταια στιγμη.

Περαστικά του να είναι βρε κοριτσάκι μου! Τι τραβάς κι εσύ!

Αγγελικη μου οι παππουδες στην Αθηνα ζουν στο δικο τους σπιτι ενω εδω στο νησι ζουμε ολοι μαζι. Σιγουρα επηρρεαζονται τα ζουζουνια μου.

Αυτό πιστεύω κι εγώ!

Για σημερα μαγειρευει ο αντρας μου μακαρονια μια που συμφωνα με την κορη μου εγω δεν τα κανω καλά και γιαυτο δεν τρωει....

Εμ! Σου το λέει το κορίτσι και δεν ακούς! Βάζε τον άντρα σου να μαγειρεύει κάθε φορά που θα έρχεται! :tongue:

Φιλια

καλημερα κ καλη χρονια να εχουμε αγαπημενα μου φιλαρακια! Εχομαι ο καινουριος χρονος να ειναι καλυτερος με αγαπη, υγεια, ευτυχεια κ πολλα πολλα χαμογελα για ολους μας!

Επίσης Τζενάκι μου!

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολου για τις ευχες σας να ειστε καλα ! Να πω κ εγω χρονια πολλα στο Νικο για το Χριστινακι ,στν Αγγελικη κ στην Ιωαννα για τοους γιους κ σε ολους οσους γιορταζουν κ δεν ξερω!!

Ευχαριστώ!

Εμεις γυρισαμε το Σαββατο τελικα αντι την Πεμπτη γιατι μας εκλεισαν τα χιονια! Αποκλειστηκαμε κανονικα, ουτε ρευμα κ τηλεφωνο δεν ειχαμε!! χαχαχα

Αυτό είναι ωραίο, αρκεί να έχεις τρόπο να ζεσταθείς!

Φαγαμε του σκασμου αυτες τις μερες ελεος!

Χαχαχα! Αυτό ξαναπέστο!

Αφού είσαι κι εσύ χρυσοχέρα! Είναι δυνατόν να μην γινόταν τέλειος?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Παρεούλα Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!!!

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει σε όλους μας μόνο χαρές, υγεία και πολλές πολλές ευτυχισμένες στιγμές!!!

Μπήκα στα γρήγορα να πω τις ευχές μου γιατί λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω ούτε να ανασάνω. Δεν μπόρεσα να πάρω καθόλου άδεια αυτές τις μέρες. Ευτυχώς 25-26 και 1 δεν δούλευα. Τις υπόλοιπες μέρες κανονικά και μέχρι αργά.

Τις μέρες αυτές τις περάσαμε ήσυχα και χωρίς πολλά παρατράγουδα. Έχουμε φάει πάρα πολύ και είναι ώρα να μαζευόμαστε σιγά σιγά, αλλά τι να κάνουμε που ήταν όλα νόστιμα;;;

Την Παρασκευή είχαμε μακαρόνια με μπέικον και μανιτάρια αλα κρεμ. Σάββατο δούλευα και παραγγείλαμε απ'έξω όταν γύρισα στο σπίτι, χθες δεν πεινούσαμε καθόλου με τον άντρα μου και φάγαμε λαχανοσαλάτα και για σήμερα προβλέπω λουκάνικο με πατάτες στο φούρνο.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρω αν δουλεύουμε αύριο. Πάντως αν δεν έχω δουλειά θα κάτσω να μαγειρέψω για τις υπόλοιπες μέρες για να οργανωθούμε.

Η μικρή μου έχει ζοριστεί υπερβολικά πολύ αυτές τις μέρες με τα δοντάκια της που όλο την ταλαιπωρούν και δεν λένε να βγουν.

Πολύ κρύο αυτές τις μέρες! Απαπαπαπα.... βγαίνω έξω από το σπίτι και ξεπαγιάζω. Έρχομαι κι εδώ στο γραφείο και κάνει παγωνιά. Μέχρι να ανάψω το κλιματιστικό και να έρθει ο χώρος να ζεσταθεί τουρτουρίζω!

Επίσης 1 μήνα τώρα έχει βλάβη το Internet στο σπίτι και παίρνουμε από του γείτονα. Έχουμε κάνει αναφορά στον ΟΤΕ, είναι λέει βλάβη στην ευρύτερη περιοχή και σήμερα ήρθε ο λογαριασμό κανονικότατα με ΟΟΟΟΛΟ το ποσό. Τους πήρε ο καλός μου τους τα'πε ένα χεράκι, αλλά ούτως ή άλλως παίρναμε και ξαναπαίρναμε όλες αυτές τις μέρες για να δούμε τι θα γίνει.

Τέλος πάντων, όλα θα φτιάξουν και όλα θα λυθούν!

Φιλιά πολλά!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα σε όλους.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά κι από μένα. Ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει σε καλά ό,τι δε σας έφεραν τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, εύχομαι φέτος να αποκτήσουμε καινούργια μωράκια από τις αγαπημένες μας φίλες που δεν έχουν γίνει ακόμα μανούλες.

Χρόνια πολλά στη Τζένη για τις 24/12, στο Χρήστο της Αγγελικής, στο Χρήστο της Ιωάννας, στη Χριστίνα του Νίκου και στις Χριστίνες που έμπαιναν το προηγούμενο διάστημα στο μαγειροκαφέ και ζητώ συγνώμη αν ξέχασα κάποιον.

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για την Εβιρίνα.

Τα δικά μου τα νέα είναι ότι ήρθε κι έφυγε κιόλας η μεγάλη μου Εβιρίνα. Περάσαμε πολύ ωραία, ήμασταν όλο βόλτες και πλάκες. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζευτήκαμε 4 οικογένειες σε ελληνική ταβέρνα και το κάψαμε με καλό φαγητό, χορό και γλέντι.

Δυστυχώς όμως οι μέρες περνάνε πολύ γρήγορα κι έτσι φτάσαμε στο σήμερα που κοντεύει να αρχίσει πάλι η καθημερινότητα. Την Τετάρτη ανοίγουν και τα σχολεία και θα μπούμε ξανά στους ίδιους ρυθμούς.

Όσο για τον καιρό δεν ξέρω αν η Ελλάδα έγινε Γερμανία ή η Γερμανία έγινε Ελλάδα. Μια βδομάδα νωρίτερα μπήκαμε στην κατάψυξη με -11 και χιόνια. Η θερμοκρασία ανεβοκατέβαινε σε διάφορους αριθμούς κάτω από το μηδέν. Προχτές έβρεξε επειδή ανέβηκε λίγο και έλιωσε τα τελευταία χιόνια. Τώρα ανεβήκαμε λίγο κι έχουμε γύρω στους +3. Σήμερα είχαμε και ήλιο σε γαλάζιο ουρανό αλλά κρύο.

Χθες δεν μπήκα γιατί είχα άδεια μιάς κι έπαιρνε βαθμούς η μαιμουδίτσα μου. 19,6 έβγαλε μέσο όρο και άκουσα τα καλύτερα από τους καθηγητές της!

Συγχαρητήρια πολλά, χίλια μπράβο στους κόπους και τις προσπάθειές της και πάντα επιτυχίες το αστεράκι σου Αγγελική.

Το πρωί είχα πάει και για καφεδάκι με την Μεταξία, οι παλιές την γνωρίζουν. Χάρηκα που την είδα και τα είπαμε λιγάκι!

Χαίρομαι που συναντηθήκατε. Μακάρι να είχα κι εγώ την ευκαιρία να τη γνωρίσω από κοντά. Επίσης ωραία θα ήταν να ξανάμπαινε στο μαγειροκαφέ.

Το απόγευμα είχα συνάντηση με την δασκάλα του μικρούλη μου. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είναι ζωηρός κατά τα άλλα μου είπε πολύ καλά λόγια για το παιδάκι μου! Είναι πολύ έξυπνος και ότι μαθαίνει το αμθαίνει με την πρώτη το πολύ δεύτερη φορά!

Νομίζω ότι εδώ θα έχουμε έναν δορυφόρο του μεγάλου αστεριού.

Καλημέρα κορίτσια, σας υπερευχαριστώ για τις τέλειες ιδεες σας.

Πώς πήγε το τραπέζι Μαριλού;

Πως τα προλαβαίνετε όλα και καθημερινές κάνετε τοσο ωραία φαγητά? Εγω γυρίζω το απόγευμα και δεν προλάβαίνω τίποτα. πχ σουπιες με σπανάκι δεν εχω κάνει ποτε μου. Ούτε ξέρω πως γίνεται.

Εδώ στην παρέα μας μπορείς να μάθεις πολλά πολλά πράγματα και να μας δώσεις τα δικά σου φώτα σε άλλα που δεν ξέρουμε εμείς.

Εν τω μεταξυ εχει ψιλοαρρωστησει η γιαγια και φοβαμαι μην της το γυρισει σε ακροαστικα (κλασσικα) και σκεφτομουν μηπως την πηγαινα στο γιατρο (αν και αρνειται κατηγορηματικα) αλλά δε γινεται να μην παω στη γιορτη της μικρης τη στιγμη που δεν ειναι κι ο μπαμπας της εδω. Θα σας πω εντυπωσεις αυριο.

Φωτεινή μου τώρα πώς είναι γιαγιά;

Εχτες στο σχολειο μας ειπαν οτι το παιδι δεν μιλαει καθαρα και πρεπει να τον πιεσουμε να τα λεει σωστα. Αυτοι αυτες τις μερες τον πιεσαν πολυ με το ποιημα του σε σημειο να το πει καθαρα στο σχολειο αλλα να μην το λεει σε μας, να μην θελει να παει στη γιορτη και να πηγαινει σχολειο γκρινιαζοντας γιατι ολοι μερα κανουν προβα αντι να παιζουν λιγακι. Εχω εκνευριστει λιγακι με αυτο το θεμα. Επειδη αυτοι θελουν να αποδειξουν οτι κατι κανουν πιεζουν τα παιδακια.

Μην ανησυχείς Ιωάννα μου. Αργά ή γρήγορα (το κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό) θα μιλήσει καθαρά και σωστά. Θα βαρεθεί να μιλάει σωστά και καθαρά. Οι μικρές ηλικίες δεν ξανάρχονται οι μεγάλες ηλικίες είναι μπροστά μας και μας περιμένουν.

Αγγελική κοντεύει τα 3, το Φλεβάρη τα κλεινει

Να ζήσει. Καλέ άλλα παιδάκια δε μιλάνε καθαρά ούτε στα 4 και 4.5.

Εγώ σήμερα γιορτάζω την κυκλοφορία του νέου μου βιβλίου που απο αύριο θα βρίσκεται στα ράφια όλων των βιβλιοπωλείων!!! Παιδικό εικονογραφημένο αυτή την φορά από βραβευμένο συγγραφέα, δάσκαλο και παιδοψυχολόγο!

Μπράβο Νίκο μας. Αυτά είναι καλά νέα. Πάντα τέτοιες επιτυχίες σου εύχομαι. Να τα χιλιάσεις τα βιβλία (ή μήπως λέω λίγα; )

Έκανα κάτι μπισκότα με τζίντζερ! Μουρλια αλλα το γλάσο δεν μου πετυχε καθόλου :-( όμως τα μπισκότα τέλεια!

Εμένα μου άρεσαν πολύ στη φωτογραφία.

Χτες η γιορτουλα ηταν ομορφη. Η μικρη μου ηταν ενθουσιασμενη και φανηκε να το ευχαριστηθηκε. Ειδα μεγαλη διαφορα σε σχεση με την περσινη της γιορτη. Μεγαλωσε το πουλάκι μου. Ειχα παρει και τον μπομπιρα μαζι μου - Παναγιτσα εκατσε αλλά επειδη ηταν αρκετος ο κοσμος δεν πλησιασε ουτε τον Αγιο Βασιλη.

Μπράβο στα παιδάκια σου Φωτεινή μου. Να τα χαίρεσαι και τα δύο.

Περιμένω να μου δώσετε κουράγιο γιατί ξεκινά από αύριο κύμα κακοκαιρίας από την Βόρεια Ευρώπη...έρχεται ιδιαίτερα ψυχρό και η πολιτική προστασία έχει κόκκινο συναγερμό! οι σταθερές μου φίλες εδώ θα καταλάβουν! Οι νέες αφήστε το μεγάλη ιστορία :wink:

χαχαχαχαχα

Κορίτσια ο μικρος απο χτες με εμετο και διάρροια και ειναι μονο 5 μερες που κόψαμε την αντιβίωση, τον πηγα στο γιατρό γιατι φοβήθηκα μηπως υποτροπιασε ο στρεπτοκοκος αλλα τελικά ειναι αλλη ιωση και αυριο ειναι η γιορτή.

Τι είναι αυτό το πράμα βρε παιδί μου!!!!!!!!!!! Δεν πρόλαβε να συνέλθει από τη μία και τον έριξε η άλλη ίωση!!!!!!!

Εκτος απο αυτό το Γενάρη πρέπει να κανει τελικα επέμβαση ο μικρός για την υδροκηλη που εχει. Που θα παει, δεν θ αλλάξει η γκαντεμιά?

Πολλά σου τύχανε μαζεμένα. Εύχομαι η καινούργια χρονιά να έχει καλύτερο γούρι.

Από γλυκά πρέπει να ξανακών κουραμπιέδες και μελομακάρονα γιατί τα πρώτα εξαφανίστηκαν και έκανα μια παραλλαγή των κεικ-ποπς, στα οποία αντί για κέικ έβαλα μουστοκούλουρα. Είναι τέλεια, όσοι τα δοκίμασαν με ρωτούσαν από ποιό ζαχαροπλαστείο τα πήρα.

Φαντάσου πόσο ωραία έγιναν!!!!!!! Γεια στα χέρια σου Στρουμφίτα μου.

Περιττό να πω ότι έκανα περίπου μισή ώρα για να συνέλθω και από εκείνη τη στιγμή έχω ψάξει σε όλο το ιντερνετ να βρω συνταγή για πάπια που να είναι και εύκολη και γευστική.

Τελικά σας άρεσε η πάπια σαν γεύση;

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, παραμονή Χριστουγέννων θα κάνω τραπέζι στο σπίτι. Το μενού μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί να είναι: Πάπια (μάλλον στο φούρνο με πορτοκάλι), κοτόπουλο σιγομαγειρεμένο με κονιάκ, ρύζι με κάστανα και σταφίδες, σαλάτα εορταστική με λάχανο-καρότο-κρεμμυδάκι-καλαμπόκι-ξυνόμηλο-ρόδι. Σκεφτόμουν επιπλέον να κάνω στα γρήγορα μπουγιουρτνί που δεν θέλει και καμία προετοιμασία. Από γλυκά θα έχω κουραμπιέδες-μελομκάρονα-τρουφάκια και κορμό σοκολάτας.

Πολύ ωραίο και πλούσιο το μενού σου Στρουμφίτα.

Καλησπερα κ απο μενα.

Ξεκινησε η αδεια αλλα εχω το.μικρο με βηχα απο την.Παρασκευη που ειχε γιορτη.

Τζένη μου φαντάζομαι ότι τώρα θα είναι καλά έτσι;

Χτες γιόρταζε η μανούλα και της έκανα έκπληξη... εμφανίστηκα το πρωί ξαφνικά με μία ανθοδέσμη, για να της φτιάξω λίγο το κέφι...μετά την πήρα και πήγαμε για ψώνια και περάσαμε όμορφα.:-D

Χρόνια της πολλά να τη χαίρεσαι. Τι ωραία έκπληξη!!!!! Μπράβο Νίνα για την ιδέα που είχες, είσαι πολύ καλό παιδί.

Εγώ θα έχω τραπέζι την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων... λέω να φτιάξω το χτένι στη γάστρα με καρότα, μανιτάρια, πατάτες τυλιχτές με μπέικον στο φούρνο, πουρέ πατάτας-κολοκύθας και για γλυκό ακόμα το σκέφτομαι... μελομακάρονα έχω αρκετά, αλλά έλεγα να έκανα και ένα γλυκάκι ακόμα... επίσης θα ψήσω ψωμί στη γάστρα... την ημέρα των Χριστουγέννων θα φάμε στους γονείς μου και θα φτιάξω ένα ψωμάκι ακόμα και θα πάρω τα υλικά για μπουγάτσα, να την κάνω μετά το φαί.

Πολύ ωραίο μενού μπράβο Νίνα.

Κορίτσια βγήκε και το δεύτερο βιβλίο του Νίκου: "Κερδιστανοί, Χανιστανοί...και μια χαδιάρα φάλαινα"....Ανυπομονώ να το δω!

Μπράβο στο Νίκο μας έκανε περήφανες.

Εμεις γιναμε μπαχαλο στη δουλεια, μας ειπαν τραγικα ψεματα και τελικα δεν θα παρουμε ουτε μισθο ουτε δωρο και δεν μαζευομαστε για καταγγελια τοσο ηλιθιοι ειναι ολοι εδω μεσα

Τι είναι αυτά τα πράματα πια:twisted::twisted::twisted: Σα δε ντρέπονται τα γαϊδούρια οι εργοδότες.

Είπα να σας ανεβάσω λίγο σήμερα και σας δείχνω την θέα από το παράθυρο μου:-D Υπέροχη?

Νίνα μου υπέροχη όντως η θέα σου. Είναι αυτό που λέει το τραγούδι "τι Λωζάνη τι Κοζάνη χιόνια η μια και χιόνια η άλλη".:-D:grin:

Ετοιμη η βασιλόπιτα... βάζω φώτο, μόλις την διακόσμησα:-D

Υπέροχη η βασιλόπιτά σου Νίνα, και του χρόνου να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις μαζί με δυο μικρά πολύ μικρά χεράκια παρέα.

Τι ωραία η Βασιλόπιτα και τα χιόνια!! αχ έχω να δω χιόνι από τα φοιτητικά μου χρόνια στην Μακεδονία που χιόνιζε ως το γόνατο!! Εδώ χιόνισε αλλά δεν έστρωσε. Σας στέλνω φωτό από το ψητό σήμερα και ένα κέικ λάκτα με γλάσο λευκής σοκολάτας που μόλις έκανα. Στο ψητό είχα βοήθεια από τον στρουμφάκι μας την smurfita που μιλήσαμε το πρωί και μου δώσε μια ιδέα για μουστάρδα μέλι, που εριξα εγώ και κάμποσο...έως πολύ πορτακάλακι και έγινε ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ <3

Κι εμείς σ' αγαπάμε Νίκο μας.

κορίτσια δεν ξέρω γιατί βγαίνουν τόσο μεγάλες οι φωτό προσπαθω εδώ και ώρα να το διορθώσω και δεν τα καταφέρνω :-(

Έβαλες τόσο λαχταριστά πιάτα που μου τρέχουν τα σάλια.!!!!!!!!!!!!!!!

Ξέχασα να σας πω ότι η βαπτιστήρα μου είπε για πρώτη φορά κάλαντα στο σπίτι και πολύ την χάρηκα! Επιτέλους ακούστηκαν και το θεωρώ ευλογία... μακάρι να πάνε τα πράγματα όλα καλύτερα φέτος!!

Θα είναι Νίνα μου θα είναι.

Το Σαββατο το βραδυ πηγαμε τον πατερα μου με πονους στην κοιλια στο νοσοκομειο και του εκαναν για προληπτικους λογους εισαγωγη. Εξηλθε χτες το απογευμα.

Περαστικά του Φωτεινή μου. Αυτά είναι τα απρόοπτα των γιορτών.

Γι' αυτό είμαστε πάντα σίγουρες Τζένη μου.

Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Φωτεινή μου χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα ένα ένα. Να σε χαίρεται η οικογένειά σου, να σε χαιρόμαστε κι εμείς.

Παιδιά χρόνια πολλά και σε σας και στις οικογένειές σας για την ημέρα.

Είπα να μπω λίγο νωρίς σήμερα μιας και απολαμβάνω ένα καφεδάκι τώρα.

Σήμερα θα φάμε μακαρόναι με κιμά, παραγγελιά του Έβιρου και χτες ξέχασα να σας πω ότι έφτιαξα πολυσπόρια ή Φωτοκόλλυβα όπως τα λένε στην Κρήτη.

Γυρίσαμε αργά από την εκκλησία, γύρω στις 13:30 γιατί όπως σας έχω ξαναπεί εδώ σχολάει πολύ αργά και κανείς μας δεν έχει διάθεση για φαγητό αλλά περισσότερο για καφέ.

Τελικά, πριν από καιρό ρώτησα τον καντηλανάφτη γιατί σχολάει τόσο αργά η εκκλησία και τι ώρα αρχίζει το πρωί. Μου απάντησε ότι αφενός ξεκινάει η λειτουργία ανάμεσα 08:00 - 08:30 και τελειώνει 12:30 σήμερα των Θεοφανείων και τις Κυριακές γύρω στις 11:30 - 12:00 επειδή ο παπάς πάει με το Κωνσταντινουπολίτικο τυπικό.

Αυτά για τώρα, φιλιά πολλά από μένα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...