Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Δεν έχω κανένα πλάνο προς το παρόν για την υπόλοιπη εβδομάδα :confused::confused::confused::confused: ακόμη το σκέφτομαι.

Σάββατο φάγαμε στην μαμά μου και το βράδυ delivery γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη.

Κυριακή μαγείρεψα και για σήμερα Δευτέρα, μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο, σολωμό ψητό και χόρτα βραστά. 'Εφτιαξα και μια παστουρμαδόπιτα με κασεράκι αλλά με έτοιμο φύλλο....

Έχω κολλήσει τελείως.....για αύριο μάλλον μπάμιες θα κάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε σπανακότυζο και γι΄αύριο θα φτιάξω χτένι στην γάστρα με την συνταγή της Τζένης.

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε ψαράκια τηγανιτά με χόρτα και το βράδυ ψήσαμε κοτοπουλάκι και πανσέτες γιατί γιόρταζε η πεθερά και η ανηψιά μου.

Την Κυρικακή το μεσημέρι φάγαμε κοτόπουλο γεμιστό στην πεθερά μου και είχα φτιάξει και το γλυκό με τα μπισκότα και την κρέμα ζαχαροπλαστικής που μας είχε γράψει η Τζένη.

Σήμερα σχολάω 1,30 γιατί την Παρασκευή σχόλασα τελικά στις 7,45. Θα πάω να κάνω κανένα window therapy!

Το Σάββατο το μεσημέρι καμάρωσα την μαιμουδίτσα μου σημαιοφόρο στην λιτανεία του Αγίου Νικολάου! Με πήραν τα ζουμιά για τα καλά!

Ελπίζω να προλάβω να σχολιάσω τα μηνυματάκια σας πριν σχολάσω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Βρε παιδια τι γκρινια ειναι αυτη στις δουλειες; Α παπαπα

Ιωαννα μου πως πατε; Πως ειναι το παιδι;

Νινα ειχες επισκεψη τελικα; Ήταν του βωβου ή του ομιλούντος κινηματογραφου; Πολύ ωραια η καινουρια υπογραφη σου. Φτιαχνει το κεφι. Οι λαχανοντολμάδες ειναι η αδυναμια μου το χειμωνα μαζι με τις φακες (το ξερω δεν παω καλά).

Αφροδιτακι το προγραμμα λύνει τα χερια. Στο σπιτι μου ειχα αλλά εδω συνεχεια μου το ανατρεπουν και χανω τον μπουσουλα τελικά. Κι ο αρακας ειναι γρηγορη κι ευκολη λύση.

Τζενακι χαιρομαι που τα περασατε ωραια. Και του χρονου με υγεια! Αχ πως προσεχουν οι γιαγιαδες τα εγγονια... Τις σουπιες με ντοματα τις κανω κι εγω αλλά οχι τοσο πολυ οσο στις γιαχνιστες- βαζω και λιγο λεμονι και βγαινουν πιο ελαφριες. Οσο για την εποχη κατεψυγμενες παιρνω οποτε.... Προλαβες κι εφτιαξες και καπ κεικς; Μπραβο!

Για σημερα περισσεψε λίγο αρνάκι και λιγο παστιτσιο που εφτιαξε η γιαγια για να στειλει στον αδελφο μου οπότε θα βολευτουμε.

Φιλια σε ολη την παρεα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αγγελική, δεν ήταν το ταξίδι η αιτία του κακού... είναι πολλά μαζεμένα και για πολύ καιρό, οπότε ήταν θέμα χρόνου να σκάσει κάποια στιγμή η μπόρα!

Έχεις δίκιο! Και όταν αυτά τα μικρά γίνουν πολλά τότε η έκρηξη άφήνει θύματα!

Για την εκδρομή είναι λίγο δύσκολο να την καταφέρουμε, αλλά τα όνειρα δεν στοιχίζουν... έτσι δεν είναι?

Όχι και ποτέ δεν ξέρεις...

Κοριτσάρες ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Σας ευχαριστώ όλες! Να χαίρεστε τους Νικολήδες και τις Νικολέτες σας!

Ελπίζω η γυναικούλα και τα παιδάκια σου να σου κάνανε κάτι ξεχωριστό για την γιορτή σου!

Κατά τα δικά μου στάνταρ είναι εφηβικό γιατί εγώ αυτό θα το διάβαζα και στο γυμνάσιο και το λύκειο και τώρα σαν ενήλικας. Αλλά ήμασταν διαφορετικά παιδιά όμως. Τώρα τα παιδιά είναι τόσο πιο έξυπνα από εμάς οπότε αλήθεια δεν ξέρω.

Έχεις δίκιο! Κι η κόρη μου που είναι 14 έχει ξεκινήσει να διαβάζει τους " Αθλιους " βιβλίο το οποίο στην ηλικία της ούτε που θα το έπιανα στα χέρια μου!!!!

TZENH μου, AGGELIKH,EVIRI,SMURFITA,RICOLA,AFRODITAKI Και όλα τα κορίτσια μου φιλιά πολλά!

Πολλά φιλιά και από εμάς!

Καλησπέρα!

Βρηκα ευκαιρια σημερα και μπηκα ξανά.

Ηρθε ο αντρας μου το ΣΚ κι ετσι το προγραμμα μας διαμορφωθηκε ανάλογα.

Τι καλά που καταφέρατε να βρεθείτε λιγάκι με τον αντρούλη σου!

Αγγελικη δουλευες τοσο αργα την Παρασκευη; Πω πω. Ξεκουραστηκες καθολου το ΣΚ τουλάχιστον;

Ευτυχώς το Σαββατοκύριακό μου ήταν σχετικά χαλαρό!

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε! Ευχομαι χωρις γκρινια στην δουλεια δεν παλευεται αλλο!! χαλαλει κ το κλιμα των ημερων χαχαχα

Θα συμφωνήσω απολύτα!

Ωραια περασαμε στο χωριο ειδαμε αγαπημενα μας προσωπα χαλαρωσαμε αλλα απο το απογευμα που επιστρεψαμε μεχρι να μπω λιγο σε σειρα να συμμαζεψω κλπ πηγε 11 το βραδυ.

Εφτιαξα κ καπ κεικς να κερασει ο μικρος στον παιδικο χαμος!!!

Σε παραδέχομαι! Μετά από ταξίδι να φτιάχνεις και καπ κέικς! Άξια!

Ggeny τελικά προέκυψε επισκέπτης στο σπίτι τελευταία στιγμή! μήπως το ήξερες και δεν μου το λέγες?χα χα χα!

Να της πούμε να μας πει και τα νούμερα του Τζόκερ!

Παιδιά ο καλός μου, μου έφερε μελομακάρονα μπουκιές και κανονικά με σοκολάτα, από εκεί που ήταν και ήταν καταπληκτικά! έχω χρόνια να φάω τέτοια μελομακάρονα..αφού σκέφτομαι να μην τα κάνω φέτος, αν δεν τα πετύχω έτσι και εγώ..

Αν δεν είναι μακριά μπορείς να αγοράσεις φέτος αφού σου άρεσαν τόσο πολύ!

Φιλιά σε Eviri, smurfita, Αγγελική, Φωτεινή, ricola...ελπίζω να μην ξεχνάω καμία;)

Φιλάκια!

Test test για την νέα υπογραφή..

χα χα χα πολύ μου αρέσει!

Πολύ ωραία η υπογραφή!

Δεν έχω κανένα πλάνο προς το παρόν για την υπόλοιπη εβδομάδα :confused::confused::confused::confused: ακόμη το σκέφτομαι.

Ούτε κι εγώ έχω βγάλει πλάνο. Μόνο για αύριο ξέρω και για την Τετάρτη.

Έχω κολλήσει τελείως.....για αύριο μάλλον μπάμιες θα κάνω.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

αχ τι χαρουμενη υπογραφη ειναι αυτη Νινακι μπραβο!!!

Αγγελικη μου συγχαρητηρια κ παλι για την κορη! ειναι να μην σε παιρνιυν τα ζουμια!!!

Ωραιο το χτενι καλα που μου το θυμισες.

Κ εσυ Αφροδιτακι τις μπαμιες θα τις βαλω κ αυτες στα "υποψιν".

Εγω σπανακορυζο θ αφτιαξω για αυριο μιας κ εφερα σπανακια απο το χωριο.Μετα εχω ετοιμα κεφτεδακια στην καταψυξη για μια μερα μαζι με κατι αλλο.Τις υπολοιπες ουτε καν εχω σκεφτει...

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Έχουμε καμία Αννούλα να της ευχηθούμε?:D

Σήμερα θα κάνω κοτόπουλο κοκκινιστό με τηγανιτές πατάτες.... χθες έφαγα λίγους λαχανοντολμάδες από της μαμάς και με φουσκώσαν πολύ... τελικά μου φαίνεται το λάχανο θα το καταργήσω γενικώς...;)

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε σπανακότυζο και γι΄αύριο θα φτιάξω χτένι στην γάστρα με την συνταγή της Τζένης.

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε ψαράκια τηγανιτά με χόρτα και το βράδυ ψήσαμε κοτοπουλάκι και πανσέτες γιατί γιόρταζε η πεθερά και η ανηψιά μου. Να τις χαίρεσαι!

Την Κυρικακή το μεσημέρι φάγαμε κοτόπουλο γεμιστό στην πεθερά μου και είχα φτιάξει και το γλυκό με τα μπισκότα και την κρέμα ζαχαροπλαστικής που μας είχε γράψει η Τζένη.

Σήμερα σχολάω 1,30 γιατί την Παρασκευή σχόλασα τελικά στις 7,45. Θα πάω να κάνω κανένα window therapy! χα χα χα θες παρέα?

Το Σάββατο το μεσημέρι καμάρωσα την μαιμουδίτσα μου σημαιοφόρο στην λιτανεία του Αγίου Νικολάου! Με πήραν τα ζουμιά για τα καλά! Μπράβο κοπέλα μου! να είναι καλά να σας κάνεις πάντα υπερήφανους:P

Ελπίζω να προλάβω να σχολιάσω τα μηνυματάκια σας πριν σχολάσω...

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Βρε παιδια τι γκρινια ειναι αυτη στις δουλειες; Α παπαπα

Ιωαννα μου πως πατε; Πως ειναι το παιδι;

Νινα ειχες επισκεψη τελικα; Ήταν του βωβου ή του ομιλούντος κινηματογραφου; Του πολύ ομιλούντος, μπορώ να σου πω! Ήταν μία κοπέλα που γνώρισα το Σάββατο, συνάδελφος του συζύγου και έπρεπε να μείνει ένα βράδυ στην Αθήνα... καλά ήταν, αλλά όταν λείπει τόσο συχνά ο καλός μου και το μόνο που θέλουμε είναι να χαλαρώσουμε λίγο, καταλαβαίνεις! Πολύ ωραια η καινουρια υπογραφη σου. Φτιαχνει το κεφι. Οι λαχανοντολμάδες ειναι η αδυναμια μου το χειμωνα μαζι με τις φακες (το ξερω δεν παω καλά).

Αφροδιτακι το προγραμμα λύνει τα χερια. Στο σπιτι μου ειχα αλλά εδω συνεχεια μου το ανατρεπουν και χανω τον μπουσουλα τελικά. Κι ο αρακας ειναι γρηγορη κι ευκολη λύση.

Τζενακι χαιρομαι που τα περασατε ωραια. Και του χρονου με υγεια! Αχ πως προσεχουν οι γιαγιαδες τα εγγονια... Τις σουπιες με ντοματα τις κανω κι εγω αλλά οχι τοσο πολυ οσο στις γιαχνιστες- βαζω και λιγο λεμονι και βγαινουν πιο ελαφριες. Οσο για την εποχη κατεψυγμενες παιρνω οποτε.... Προλαβες κι εφτιαξες και καπ κεικς; Μπραβο!

Για σημερα περισσεψε λίγο αρνάκι και λιγο παστιτσιο που εφτιαξε η γιαγια για να στειλει στον αδελφο μου οπότε θα βολευτουμε.

Φιλια σε ολη την παρεα!

Αγγελική τα μελομακάρονα ήταν στην Καλαμάτα! σνιφ σνιφ.... καλύτερα όμως, γιατί δεν έχουμε σταματήσει να τρώμε και οι δυό μας!

καλημερα καλημερα!! Τι κανετε;

Χρονια πολλα σε ολες τις Αννουλες του χιονια που γιορταζουν!!

Νινακι μας ξελιγωσες με τα μελομακαρονα!!! Κ εμενα το λαχανο με φουσκωνει πολυ κ τρωω σπανια! Το Σαββατο το μεσημερι που ηθελε ο πατερας μου κ σκορδο στην σαλατα ολη μερα ημουν χαλια.

Εμεις σημερα τρωμε σπανακορυζο.Για αυριο εβγαλα ετοιμα κεφτεδακια με σαλτσα απο την καταψυξη κ θα βρασω κ λιγα μακαρονακια κ μια χαρα.

Καλημερα κοριτσια! Καταρχην να ευχηθω για οσους γιορταζαν το Σαββατο διοτι δεν καταφερα να μπω.

Νικο οτι επιθυμεις, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και καλη συνεχεια με τα βιβλια.

Σε οσους ειχαν Νικο και Νικολετα να τους χαιρεστε!!

Επισης χρονια πολλα για οσους εχουν Αννουλες!!

Στα δικα μας τωρα, πηγα το παιδι παλι νοσοκομειο την Παρασκευη το βραδυ γιατι οι εμετοι συνεχιζοντουσαν, εχει στρεπτοκοκο στο λαιμο και παιρνουμε αντιβιωση κι ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχει ξανακανει εμετο και εχτες τον εστειλα σχολειο. Αντε να δουμε!

Εγω εβγαλα το ναρθηκα, το κοκκαλο κατεβηκε λιγο και δεν ποναει το χερι απλα στην ακτινογραφια φανηκε οτι εχουν οι καρποι καποιες σκληρυνσεις που μπορει να ειναι απο κουραση ή να λειπει βιταμινη d.

Δεν εχω διαβασει πολλα αυτες τις μερες, ελπιζω να ειστε ολοι καλα.

Για σημερα εχουμε φακες!

Καλό μεσημέρι μαγειροπαρεάκι!

Σήμερα τρώμε χτένι στην γάστρα με μπύρα, από ην συνταγή που είχε δώσει παλιότερα το Τζενάκι μας! Αυτό το φαγητό όταν ψήνεται έχει μία εκπληκτική μυρωδιά! Συνοδευτικό θα παοφασίσιε η κόρη μου με την γιαγιά της.

Η αλλεργία μου δεν λέει να υποχωρήσει, μόνο στον βήχα έχω δει βελτίωση. Μάλλον θα ξεκινήσω αντιβίωαη απόψε για να ηρεμήσω.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

αχ τι χαρουμενη υπογραφη ειναι αυτη Νινακι μπραβο!!!

Συμφωνώ!

Αγγελικη μου συγχαρητηρια κ παλι για την κορη! ειναι να μην σε παιρνιυν τα ζουμια!!!

Ευχαριστώ! Και εσύ να καμαρώσεις τα παιδάκια σου εύχομαι!

Ωραιο το χτενι καλα που μου το θυμισες.

Ωραίο δεν λες τίποτα! Και με ακαταμάχητη μυρωδιά όταν ψήνεται!

Καλημέρες!

Γειά σου Νινάκι!

Έχουμε καμία Αννούλα να της ευχηθούμε?:D

Γιορτάζει η Άννα που μπάινει σαν τον κομήτη στο παρεάκι μας!

Σήμερα θα κάνω κοτόπουλο κοκκινιστό με τηγανιτές πατάτες.... χθες έφαγα λίγους λαχανοντολμάδες από της μαμάς και με φουσκώσαν πολύ... τελικά μου φαίνεται το λάχανο θα το καταργήσω γενικώς...;)

Σου πέφτει βαρύ ε? Είναι όμως μούρλια φαγάκι!

Αγγελική τα μελομακάρονα ήταν στην Καλαμάτα! σνιφ σνιφ.... καλύτερα όμως, γιατί δεν έχουμε σταματήσει να τρώμε και οι δυό μας!

Από αυτή την άποψη καλύτερα που είναι μακρυά!

Στα δικα μας τωρα, πηγα το παιδι παλι νοσοκομειο την Παρασκευη το βραδυ γιατι οι εμετοι συνεχιζοντουσαν, εχει στρεπτοκοκο στο λαιμο και παιρνουμε αντιβιωση κι ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχει ξανακανει εμετο και εχτες τον εστειλα σχολειο. Αντε να δουμε!

Τελικά αυτή η ίωση έχει στείλει πολλά παιδάκια στο νοσοκομείο :confused: Ελπίζω να ξεμπερδέψατε!

Εγω εβγαλα το ναρθηκα, το κοκκαλο κατεβηκε λιγο και δεν ποναει το χερι απλα στην ακτινογραφια φανηκε οτι εχουν οι καρποι καποιες σκληρυνσεις που μπορει να ειναι απο κουραση ή να λειπει βιταμινη d.

Σου έδωσε βιταμίνες? Θα κάνεις κάτι γι΄αυτό?

Δεν εχω διαβασει πολλα αυτες τις μερες, ελπιζω να ειστε ολοι καλα.

Για σημερα εχουμε φακες!

Πολλά φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά και στο αγόρι του καφέ μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικη τιποτα δεν θα κανω για την ωρα, θα δουμε πως θα παει, δεν ειναι και σιγουρο οτι λειπει.

Συγχαρητηρια για την κορη σου, σε κανει πολυ περηφανη μπραβο!!!

Καλημέρα όλη μέρα στην παρέα!

Χρόνια Πολλά στις Αννες που γιορταζαν χτες!

Αγγελική μου να χαιρεσαι τις εορτάζουσες! Να καμαρωνεις παντα την κορούλα σου που σε κάνει τοσο υπερήφανη!

Ιωαννα μου ελπιζω τωρα πια να περασε η ταλαιπωρία για το παιδι. Αυτη η ιωση ειναι άτιμη... Για το χερι σου δεν ειμαι ειδικος και δεν ξερω τι να πω. Ποιο θα ειναι τωρα το επομενο βήμα;

Τζενη πως παει το τρεξιμο; Υπομονη σε λίγες μερες παιρνεις άδεια. Ζητησα κι εγω τη δική μου και περιμενω τα νεα.

Νινα να πω οτι δεν σε καταλαβαινω; Σε καταλαβαινω απολυτα. Ταξιδευει συχνα ο χαζμπαντ ε; Οσον αφορά τα μελομακάρονα καλύτερα που ειναι μακρια γιατι αλλιώς ειναι πειρασμός.

Στρουμφίτα, Ρικολα, Εβιρι και λοιπη παρεα τι κάνετε;

Χτες φαγαμε φασολάδα που ειχαμε ετοιμη - ταιριαζε και με τον καιρο. Σημερα κατι σε μακαρονι θα παιξει για να φαει κι η μικρη συμφωνα με τη γιαγια. Για αυριο της ειπα να βγαλει μοσχαρι ωστε να φτιαξω επιτελους τη συνταγη της Τζενης με την μπυρα που τη ζηλευω τοσο πολύ- για να δουμε αν θα με αφησουν.

Φιλιά πολλά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρες!

Τι κάνετε? Κρύο και σήμερα... χειμώνιασε για τα καλά, επιτέλους:D

Ιωάννα η βιταμίνη d είναι αυτή που μας λείπει όταν δεν καθόμαστε στον ήλιο? σωστά θυμάμαι? τι θα κάνεις τώρα με τα χέρια? μήπως πρέπει να κάνεις καμία φυσιοθεραπεία? ο μικρούλης σου?

Φωτεινή ο χαζμπαντ λείπει συχνά τελευταία λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχουν προκύψει... ευτυχώς μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχουν τελειώσει και θα έχουμε μόνο τα ταξίδια με την δουλειά του, που είναι αρκετά αραιά. Εγώ από φαί δεν έχω ιδέα σήμερα... χτες έκανα το κοτόπουλο και έχει περισσέψει λίγο, αλλά δεν θέλω πάλι το ίδιο σήμερα... όσπρια φάγαμε ήδη... ίσως κάτι σε μακαρονάδα? ή σε πιλάφι με μανιτάρια?

Οι υπόλοιποι πού είσαστε? να αρχίσουμε να ψάχνουμε πάλι?:D

Καλημέρα όλη μέρα στην παρέα!

καλημερα και σε σενα

Χρόνια Πολλά στις Αννες που γιορταζαν χτες!

Αγγελική μου να χαιρεσαι τις εορτάζουσες! Να καμαρωνεις παντα την κορούλα σου που σε κάνει τοσο υπερήφανη!

Ιωαννα μου ελπιζω τωρα πια να περασε η ταλαιπωρία για το παιδι. Αυτη η ιωση ειναι άτιμη... Για το χερι σου δεν ειμαι ειδικος και δεν ξερω τι να πω. Ποιο θα ειναι τωρα το επομενο βήμα;

αν δεν με ενοχλησει παλι το αφηνουμε ετσι, αν εχει παλι προβλημα θελει χειρουργειο

Τζενη πως παει το τρεξιμο; Υπομονη σε λίγες μερες παιρνεις άδεια. Ζητησα κι εγω τη δική μου και περιμενω τα νεα.

Νινα να πω οτι δεν σε καταλαβαινω; Σε καταλαβαινω απολυτα. Ταξιδευει συχνα ο χαζμπαντ ε; Οσον αφορά τα μελομακάρονα καλύτερα που ειναι μακρια γιατι αλλιώς ειναι πειρασμός.

Στρουμφίτα, Ρικολα, Εβιρι και λοιπη παρεα τι κάνετε;

Χτες φαγαμε φασολάδα που ειχαμε ετοιμη - ταιριαζε και με τον καιρο. Σημερα κατι σε μακαρονι θα παιξει για να φαει κι η μικρη συμφωνα με τη γιαγια. Για αυριο της ειπα να βγαλει μοσχαρι ωστε να φτιαξω επιτελους τη συνταγη της Τζενης με την μπυρα που τη ζηλευω τοσο πολύ- για να δουμε αν θα με αφησουν.

αυτο θελω να το κανω κι εγω με τη μπυρα

Φιλιά πολλά

Καλημέρες!

Τι κάνετε? Κρύο και σήμερα... χειμώνιασε για τα καλά, επιτέλους:D

επιτελους!

Ιωάννα η βιταμίνη d είναι αυτή που μας λείπει όταν δεν καθόμαστε στον ήλιο? σωστά θυμάμαι? τι θα κάνεις τώρα με τα χέρια? μήπως πρέπει να κάνεις καμία φυσιοθεραπεία? ο μικρούλης σου?

σωστα θυμασαι, θ αρχισω ηλιοθεραπεια μου φαινεται χαχα. ο μικρος ευτυχως ειναι καλυτερα, πινει το φαρμακακι του αλλα δεν εχει ξανακανει εμετο απο την παρασκευη

Φωτεινή ο χαζμπαντ λείπει συχνά τελευταία λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχουν προκύψει... ευτυχώς μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχουν τελειώσει και θα έχουμε μόνο τα ταξίδια με την δουλειά του, που είναι αρκετά αραιά. Εγώ από φαί δεν έχω ιδέα σήμερα... χτες έκανα το κοτόπουλο και έχει περισσέψει λίγο, αλλά δεν θέλω πάλι το ίδιο σήμερα... όσπρια φάγαμε ήδη... ίσως κάτι σε μακαρονάδα? ή σε πιλάφι με μανιτάρια?

προτεινω μακαροναδα

Οι υπόλοιποι πού είσαστε? να αρχίσουμε να ψάχνουμε πάλι?:D

για σημερα εχουμε μοσχαρακι κοκκινιστο με μακαρονια

Οι υπολοιπες τι κανετε? περιμενουμε νεα σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...