Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Χέλλοου...σήμερα έφτιαξα σπακανόπιτα όπως λέμε με μία ανηψούλα μου 3 ετών........η αποτοξίνωση και η δίαιτα συνεχάει......:P:p:p

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

σήμερα αποτελεώσαμε ότι υπήρχε στο ψυγείο αλλά εγω για ακόμα μια φορά βόσκησα μαρουλάκι που λέει και η φιλενάδα μου;)

χρόνια πολλά σε όλες κι ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα.:P

annia συγχαρητήρια και με το καλό.........;););)

Καλημέρα! Τι κάνετε; Για σήμερα έφτιαξα φακές, επιτέλους όσπριο, δεν φανταζόμουν ότι θα μου έλειπαν... Έφτιαξα και μια μπουγάτσα της στιγμής χθες το βράδυ από την ξερακιανή στο σκάι. Πανεύκολη και γρήγορη...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερουδιααααααααααααααααααα απο μια συννεφιασμενη κ βροχερη Θεσσαλονικη,ομως που θα παει ο Μαιος ειναι κοντααααααααα!!!!!!

λοιπον σημερα αρακα,λαδερο γιατι δεν αντεχουμε αλλο κρεας!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

το ξερακιανή μου άρεσε! συμφωνώ κι επαυξάνω, αν και γοητευτικότατη!

απλά δεν με πείθει ότι τρώει!

τελικά χθες έκανα πέννες με σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι, βασιλικό κ τόνο. άλλαξε προτίμηση ο αγαπούλης μου.

Χθες συναντηθήκαμε με την Δώρα κ τον θησαυρούλη της! ο Ραφαήλ είναι ένας άγγελος, κουκλί, η δε μαμά Δώρα Θεά!

Άννα, έχεις πολλά φιλιά από την Δώρα!

Διαφημίσεις

το ξερακιανή μου άρεσε! συμφωνώ κι επαυξάνω, αν και γοητευτικότατη!

απλά δεν με πείθει ότι τρώει!

τελικά χθες έκανα πέννες με σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι, βασιλικό κ τόνο. άλλαξε προτίμηση ο αγαπούλης μου.

Χθες συναντηθήκαμε με την Δώρα κ τον θησαυρούλη της! ο Ραφαήλ είναι ένας άγγελος, κουκλί, η δε μαμά Δώρα Θεά!

Άννα, έχεις πολλά φιλιά από την Δώρα!

τα διαβασα τα φιλια,τι ομορφα που βρεθηκατε!!!!!!!ειναι τοσο ιδιαιτερο να γνωριζεις τον ανθρωπο που εχεις μοιραστει τοσα γραπτα κ απο κοντα!!!!!αντε καλοκαιρι ερχετε,θεσσαλονικη ή Χαλκιδικη σας περιμενουμεεεεεεεε!!!

9892a30fbd.png

από το στόμα σου ...

Αννούλα, φέτος θα γνωριστούμε κι εμείς.το έχω βάλει στόχο, όπως κ με την Αρετή!

αν θα είναι Θεσσαλονίκη ή Λάρισα ή όπου αλλού, δεν με νοιάζει κ πολύ!

μάκια!

Διαφημίσεις

από το στόμα σου ...

Αννούλα, φέτος θα γνωριστούμε κι εμείς.το έχω βάλει στόχο, όπως κ με την Αρετή!

αν θα είναι Θεσσαλονίκη ή Λάρισα ή όπου αλλού, δεν με νοιάζει κ πολύ!

μάκια!

ναι ναι πρεπει να δω την Χαιντι απο κοντα ;);););).ελατε ειδικα Χαλκιδικη για καλοκαιρι θα ειναι τελειααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9892a30fbd.png

επιθύμησα μοσχαρίσια μπριζολίτσα με πατατούλες τηγανητές! πειράζει;;;;;;; μανουλίνα μια μεριδούλα κιγκ σάηζ! πληζζζζζζζζ!!!!!!

Αερτή, η Δώρα δεν είναι από Λάρισα. ήρθε όμως Λάρισα βόλτα να γνωριστούμε.

της έκανα έναν καφέ, πιο χάλι δεν γίνεται.

γενικά κάνω απαράδεκτο καφέ. θα σας τα πει κ η ίδια, όταν επιστρέψει Σαλονίκη κ μπει στο καφέ! χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...