Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, να γλεντήσετε όσο μπορείτε, ξεχνώντας έστω και για μία ημέρα τα προβλήματα τα δικά σας και του πλανήτη. Στις εγκυούλες εύχομαι να έχουν καλή γέννα και ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά τους, αλλά και στα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μανούλες, εύχομαι όσο πιο σύντομα γίνεται να σας δώσει ο Θεός το πολυτιμότερο δώρο. Μια καινούργια ζωούλα μέσα σας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και τα φιλιά μου σε όλες.

Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος Ρούλα....

Όμορφες ευχές γεμάτες αγάπη και καλοσύνη!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

θα το πάρω κι εγώ για τη μικρή μου αυτό το αλάτι.

γιατί το λες αυτό; από πού συμπέρανες ότι η Χρύσπα είναι φαγανή;;):tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

από τα μαγουλάκια; τα μπουτούδια;;)

χθες έκανε κάτι ακροβατικά... ούτε η Ζήνα!:shock::P κανονική αμαζόνα!:)

η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο αφρατουλα στα μαγουλακια και γενικα δεν την λες κι αδυνατη!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Καλημέρα!

Κορίτσια γιατί δεν δίνετε από τα φαγητά σας στα παιδάκια σας; Μετά τον χρόνο οι γιατροί λένε να τρώνε απ'όλα!

απο ολα τρωει ο δικος μου,απλα αποφευγω να του δινω απο το δικο μας λογο μπαχαρικων.

Η μανούλα μου σήμερα θα κάνει τσουρεκάκια με την εγγονή μαζί (οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει)!!!:-P:razz:

ωχ καταλαβα.....μετα το σπιτι θα θελει γενικη!!!!!!!!!!:tongue:

Εγώ σήμερα έκανα μακορονάδα με φρέσκια ντοματούλα!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Αρετή μου εύχομαι γρήγορα να γίνουν περαστικά σε όλους σας. Εγώ σήμερα θα κάνω μια πρόχειρη μακαρονάδα με απλή σάλτσα. Τα τσουρέκια χτες κόντεψαν να με κολάσουν, έτοιμη ήμουν να δοκιμάσω, όχι μόνο επειδή μοσχοβόλησε ο τόπος, αλλά και από περιέργεια να δω πως βγήκαν μέσα.

σε καταλαβαινω....μεγαλος πειρασμος τα ατιμα!!!!!!!!!!

Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, να γλεντήσετε όσο μπορείτε, ξεχνώντας έστω και για μία ημέρα τα προβλήματα τα δικά σας και του πλανήτη. Στις εγκυούλες εύχομαι να έχουν καλή γέννα και ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά τους, αλλά και στα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μανούλες, εύχομαι όσο πιο σύντομα γίνεται να σας δώσει ο Θεός το πολυτιμότερο δώρο. Μια καινούργια ζωούλα μέσα σας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και τα φιλιά μου σε όλες.

καλο πασχα και σε σενα και την οικογενεια σου καλη μου.

εγω σημερα εκανα πατατες στον φουρνο,με ριγανη,σκορδο,πιπερακι,αλατακι και προσθεσα και εναν κυβο λαχανικων....και λαδακι φυσικα.

εγιναν καλυτερες κι απο οταν ειναι με κρεας!!!!!!!!!

χθες το βραδυ εκενα και σιμιγδαλενιο χαλβα,που αρεσει στον καλο μου,με μπολικα αμυγδαλα...!τωρα που σας γραφω...τρωω ενα κομματι!!!!!!!!!!(μη χασω,η γουρουνα!!!!!!!!!)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

αφρατούλα το νεξτ τοπ μόντελ; αναγεννησιακό μοντέλο, τσουπωτή τσουπωτή!

μαγουλάκια η πεταλούδα μου; ΠΟΥ; όπως λέει κ η ντόρα!

φιλιά, καλή Ανάσταση κ ό,τι επιθυμείτε. Υγεία κ αγάπη! κ μωράκια γερά!

αφρατούλα το νεξτ τοπ μόντελ; αναγεννησιακό μοντέλο, τσουπωτή τσουπωτή!

μαγουλάκια η πεταλούδα μου; ΠΟΥ; όπως λέει κ η ντόρα!

φιλιά, καλή Ανάσταση κ ό,τι επιθυμείτε. Υγεία κ αγάπη! κ μωράκια γερά!

αρε σεβη με εκανες και γελασα!!!!!!!!:D:D:D:D

οπως και να χει.......κουκλι το νεξτ τοπ μοντελ σου :P:p:p:p!!!!!!!!

καλη ανασταση και σε σας καλη μου.....και ΥΓΕΙΑ πανω απ ολα!!!!!

(πασχα θα κανουμε τρικαλα,πολυ θα ηθελα να βρεθουμε!!!!!!!!!)

r.gif

Καλημέρα! Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα, ελπίζω να με διώξουν νωρίτερα να κάτω κάτι ψώνια...

Για σήμερα έφτιαξα σάλτσα και όταν πάω σπίτι θα βράσω και μακαρόνια.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα,μολις γυρισαμε απο την εκκλησια οπου κοινωνησαμε,και οπως λεει κ η μαμα μου βοηθεια μας λοιπον!!!!!σημερα δεν ξερω αν θα προλαβω να μαγειρεψω γιατι παραδοσιακα καθε χρονο την Μ.Πεμπτη βαφουμε αυγα κ φτιαχνουμε τσουρεκια κ διαφορα πασχαλιατικα κουλουρακια,οποτε μας βλεπω να τρωμε καμμια πατατοπιτα!!!!βρε κοριτσια εσεις ποτε τα φτιαχνετε τα τσουρεκια,μηπως τελικα την Μ.Πεμπτη ειναι εθιμο του χωριου μου???

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα!

Αννούλα εμείς τα τσουρέκια τα φτιάχνουμε Μ. Τετάρτη

Και αυγά και τσουρέκια μαζί είναι πόλυ σκότωμα...

Εμείς θα κοινωνήσουμε το Σάββατο.

Για σήμερα κι εμείς φακούλες!

4Suap3.png

Καλημέρα,

Κι εμείς σήμερα βάφουμε αυγά και φτιάχνουμε κουλούρια!Μάλλον είναι παντού το έθιμο.

Σήμερα έδωσα παραγγελιά στη μαμά μου καλαμαράκια με πατατούλες βραστές.:D Μόλις γυρίσω θέλω να κρεμάσω μια άλλη κουρτίνα στο σαλόνι, να καθαρίσω ολίγον και να βάψω και τα αυγουλάκια μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κι απο μενα!!!!!

εγω σημερα φτιαχνω μακαρονια βιδες με μια σαλτσα κοκκινη που εχει μεσα καλαμαρακια (φρεσκα) ελιες,πιπεριες,κρεμμυδακια και μανιταρια!!!!!!

κι εμεις τα αυγα σημερα τα βαφουμε και τα κουλουρακια κ τα τσουρεκια μ.πεμπτη τα κανουμε.

αλλα εγω δεν θα βαψω αυγουλακια,ας ειναι καλα η μανουλα που θα τα βαψει,αλλωστε πασχα θα κανουμε στο χωριο!!!!!!(ειναι και φρεσκα και χωριατικα τα αυγουλακια μας.)!!!!!!)

τσουρεκια εκανα καθε χρονο,αλλα φετος θα τα παρω ετοιμα!!!!!!!!!!!

βοηθεια σας αννουλα μου :P:p:p:p:p:p!!!!!!

εμεις θα κοινωνησουμε το μεγαλο σαββατο.

τωρα περημενω να ρθει ο καλος μου,να παμε τα δωρα στην βαφτιστήρα μας.:-P:-P:-P:-P:-P

r.gif

Διαφημίσεις

πατατούλες τηγανητές από Goody's, καθότι δουλεύω κ χθες ήμουν αγορά.

κι εγώ Μ.Σάββατο θα κοινωνησω.

Κουλουράκια έκανα το Σάββατο που μας πέρασε.

Σήμερα, αν προλάβω θα κάνω τσουρέκι. αλλιώς καλά είναι κ τα έτοιμα.

Δώρα, Πάσχα θα κάνουμε στο τελευταίο χωριό του νομού Λάρισας, πριν μπούμε στο νομό Τρικάλων...

κι εγώ θα ήθελα να βρεθούμε.

ελάτε απόγευμα Κυριακής στο χωριό μου. τί λες; να σου στείλω π.μ.;

Καλό Πάσχα κι απο μένα. Να περάσουμε όλοι καλά και να γυρίσουμε πίσω υγιείς και με λιγότερα προβλήματα (απο τις πεθερές κυρίως..... όπως εγω....:tongue:)

Εμείς δεν μαγειρέψαμε σήμερα. Και τα goody's που έχει στην εθνική έχουν πολύ ωραία νηστίσιμα... :D Φτιάχνω τσουρέκι όμως για να το πάω δώρο στην λατρεμένη μου πεθερούλα ;)

bV53p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...