Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερουδια!ηρθε η παλιο Αννα χοχοχοχο!!!τι κανετε κοριτσακια!!!!!!!περιμενω ανασκοπηση νεων σας ε χιχιχι!

εμεις ειμαστε καλα,ολα περιστρεφονται γυρω απο τον γιοκαρινο μου!με την Αγγελικη,Μεταξια κ Ελεν τα λεμε κ face,ανυπομονω να ακουσω τις υπολοιπες!!!φιλακια πολλα!

κ ετσι για να ειμαι κ στο κλιμα σημερα τρωμε μοσχαρισιες μπριζολιτσες με ρυζακι :)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημεραααα!!!

Νινακι μου περαστικα κ σε σενα κ στην σκυλιτσα!! Βρε τι ωραια πραγματακια ειναι αυτα που εφτιαξες!! Κ πρωτοτυπα!!!

Για συμπληρωμα εγω ελεγα κανα μπουγιουρντι κ μια πλουσια σαλάτα κ θα ειστε μια χαρα!

Αγγελικη μου περαστικα κ σε σενα!!!

Φωτεινη ωραιοτατα τα γιουβαρλακια οπως κ να τα φτιαξεις!!!

Ιωαννακι κ εγω ετσι τις κανω τις μπριζολες οπως η Φωτεινη.Αν κ συνηθως παιρνω λαιμο.γενικα το χοιρινο κρέας αν το μαριναρεις με λεμόνι κ μουστάρδα γινεται πιο μαλακο. Οπως κ το κοτοπουλο με γιαουρτι-μουσταρδα-λεμονι γιαμι γιαμι

Εβιρακι της φασολαδας εγινε με ολες ε?

Εγω δεν μαγειρεψα για σημερα μιας κ εχουν μεινει τα γεμιστα.Ο γιος μου δεν ηθελε να φαει παστιτσιο κ μου ζητησε παλι γεμιστα οποτε το πρωι αλλαζα ταπερακια χαχαχα !!

Εφτιαξα μονο τραχανα για το βραδυ για τα μικρα που τον τσακισανε απο 2 πιατα φαγανε και εψησα κ τυροπιτες κουρου απο την καταψυξη που ειχα φτιαξει το Σαββατο.

Το εβαλα το υπολοιπο παστιτσιο στην καταψυξη κ η δοκιμη θα δειξει!!!

Τωρα για αυριο κοτοπουλακι θα κανω σουπα ομως με λαχανικα γιατι ρυζι φαγαμε με τα γεμιστα!

χαχαχαχα λες,μωρε ειναι που ξεκινησαμε κολειο κ εχω χρονο :D

Λες???? Για να δούμε!!!!

καλημεραααα!!!

Καλημέρα Τζενάκι!

Αγγελικη μου περαστικα κ σε σενα!!!

Ευχαριστώ!

Εφτιαξα μονο τραχανα για το βραδυ για τα μικρα που τον τσακισανε απο 2 πιατα φαγανε και εψησα κ τυροπιτες κουρου απο την καταψυξη που ειχα φτιαξει το Σαββατο.

Τραχανας!!!! Αγαπημένο φαγητο!

Το εβαλα το υπολοιπο παστιτσιο στην καταψυξη κ η δοκιμη θα δειξει!!!

Τωρα για αυριο κοτοπουλακι θα κανω σουπα ομως με λαχανικα γιατι ρυζι φαγαμε με τα γεμιστα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πως ειστε;

Αγγελικη ο,τι κι αν ειναι μακαρι να περασει γρηγορα και να μη σε ταλαιπωρησει.

Νινα περαστικα και σε εσενα! Οντως φετος εχεις ταλαιπωρηθει. Περαστικα και στη σκυλιτσα σου γιατι κι αυτη μελος της οικογενειας ειναι. Αληθεια τα κουταβακια τα εδωσες τελικα; Για δωρο δεν ξερω- γενικα δεν ειμαι καλή σε αυτα. Ευχαριστώ Φωτεινή! ναι, τα κουταβάκια τα έδωσα αμέσως! ευτυχώς,γιατί με άλλα 8 σκυλιά, δεν θα την πάλευα με τίποτα:P

Ιωαννα ειχα κι εγω αυτο το θεμα αλλα απο τοτε που ανακαλυψα το αλειμμα με μουσταρδα-λεμονι-λαδι παραμενουν μαλακες και τρωγονται ανετα. συμφωνώ! εγώ όταν έχω χρόνο, τις μαρινάρω από την προηγούμενη στο γάλα επίσης!

Εβιρι μου αρεσεις που εχεις τοσα ενδιαφεροντα σαν ατομο!

Καλά πολύ φασολαδα επεσε αυτες τις μερες. Οσο για τη βουτια μονο που δεν τον φιλησα τον ανθρωπο! Μου εφυγε μεγαλο βαρος. τι καλός άνθρωπος:D

Χτες εφτιαξα γιουβαρλακια με πατατες γιατι ειχαμε φαει αρκετο ρυζι τις προηγουμενες μερες. Ηταν αρκετα οπότε αν περισσεψουν θα γλιτωσω και το μαγειρεμα για αυριο.

Μπαινω απο τη δουλεια και μου ειναι δυσκολο πια να γραφω πολύ.

Φιλια

Α! Τώρα μου ήρθε η ιδέα! Τι όνομα θα πάρει? Μήπως να του έπερνες ένα βιβλίο με τον βίο του αγίου που θα έχει το όνομά του? Αν υπάρχει κάτι τέτοιο βέβαια...
ωραία ιδέα! αλλά τώρα που το σκέφτομαι, δεν ξέρω αν διαβάζει ελληνικά;) ίσως η εικόνα είναι καλύτερη λύση

Τζένη καλή και η δικιά σου ιδέα, ευχαριστώ:D

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα μελιτζάνες παπουτσάκια και το απόγευμα σπιτικό ζαχαρούχο γάλα. Κορίτσια σας το συνιστώ γιατί είναι πανεύκολο και κυρίως χωρίς συντηρητικά.

Κ

Σήμερα το πρωί που ξύπνησα ο λαιμός μου με πονούσε περισσότερο αλλά μόλις ήπια λίγο νερό κι έφαγα μία κουταλιά μέλι έστρωσε! Βέβαια μιλάω σαν βραχνοκόκορας! Ευτυχώς υποχώρησε ο πονοκέφαλος!

Η μεταβατική εποχή φταίει για όλα. Κρύο-ζέστη σε μία μέρα πώς να ντυθεί κανείς!!! Περαστικά σου Αγγελική.

Εβιράκι μου προτιμώ να είναι αλλεργία η οποία ξέρω ότι δεν θα μεταδοθεί στα παιδιά ή τον άντρα μου. Ελπίζω να με πιάσει σύντομα η αγωγή αφού είναι μόλις η 3η μέρα που ξεκίνησα.

Έχεις δίκιο.

Νίκο που είσαι????

Μπήκα στο μπλογκ του και είδα ότι η τελευταία του ανάρτηση ήταν την 1η Σεπτεμβρίου. Τι να γίνεται άραγε......

Σήμερα έχουν μείνει λίγα κομμάτια από τον μουσακά και θέλω να τα ενισχύσω με κάτι ακόμα... έχετε καμία ιδέα, εκτός από την κλασική σαλάτα?

Τελικά με τι τα συνόδευσες;

Αγγελική περαστικά και σε σένα... το μέλι είναι θαυματουργό... μου είπαν επίσης για το πετιμέζι ότι είναι επίσης πολύ καλό για ενίσχυση του οργανισμού και να σου πω την αλήθεια πίνω ένα κουταλάκι του γλυκού εδώ και λίγες μέρες... να δούμε πώς θα πάει;)

Μπράβο Νίνα έχεις απόλυτο δίκιο. Πριν πάω στο εξωτερικό όσο ήμασταν στην Αθήνα όλοι μαζί έδινα 1 κ.σ. πετιμέζι κάθε μέρα στα παιδιά για να μην αρρωσταίνουν εύκολα. Πραγματικά αρρώσταιναν πολύ αραιά και μάλιστα ελαφριά. Η μικρή Εβιρίνα πολλές φορές έτρωγε περισσότερο από μία κουταλιά αντί να φάει ένα κομμάτι γλυκό.

Θεωρώ ότι περιέχει αρκετή βιταμίνη C αφού προέρχεται από τα σταφύλια. Τότε το έφτιαχνα μόνη μου. Τώρα έχω σταματήσει γιατί στις χώρες του εξωτερικού δε βρίσκω τα ωραιά σταφύλια που έβρισκα στις λαϊκές της Αθήνας.

Η σκυλίτσα μου ευτυχώς ανταποκρίνεται στην θεραπεία ήδη και είναι πολύ καλύτερα:P... ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: έχω να πάω σε βαφτίσια και δεν ξέρω τί κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις... είναι μουσουλμάνος, που θα βαπτιστεί χριστιανός και είναι γύρω στα 30-35... έχετε ακούσει τι κάνουμε με δώρα?

Βασικά δεν έχω ακούσει τι πάνε σ' αυτές τις περιπτώσεις αλλά αν θα μου τύχαινε εμένα θα επέλεγα ανάμεσα σε:

ρούχα (πουκάμισο, γραβάτα, ζακέτα, φθινοπωρινό μπουφανάκι)

κόσμημα (ασημένιο ή χρυσό σταυρουδάκι, τον άγιο του οποίου θα πάρει το όνομα, ρολόι, το όνομα που πρόκειται να πάρει σε κρεμαστό για το λαιμό)

εικόνα που είπε και η Αγγελική

εικονοστάσι μικρό ξύλινο που να είναι σαν κουτί και να χωράει μέσα του μικρές εικονίτσες

πίνακα ή καδράκι με κάποιο χριστιανικού περιεχομένου θέμα

Εβιρι μου αρεσεις που εχεις τοσα ενδιαφεροντα σαν ατομο!

:D:D:D:D:D

καλημερουδια!ηρθε η παλιο Αννα χοχοχοχο!!!τι κανετε κοριτσακια!!!!!!!περιμενω ανασκοπηση νεων σας ε χιχιχι!

Βρε βρε βρε καλώς το κορίτσι μας. Πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ. Τι κάνεις βρε Αννούλα, χαρά της παρέας, με το γέλιιο σου και με το στρουμφάκι σου;

Τι κάνει ο στρουμφούλης; Αφού λες για σχολείο μεγάλωσε ο μπομπιράκος. Αλήθεια πώς περνάει ο καιρός!!!!

Εσύ Άννα μου είσαι καλά, περνάς καλά;

Όταν θα ξαναμιλήσεις με τα υπόλοιπα κορίτσια δώστους πολλά πολλά χαιρετίσματα από μένα.

Πολύ χάρηκα που ξαναέγραψες.

Βρε καλώς την! Γι΄αυτό θα χαλάσει ο καιρός από αύριο :tongue:

χαχαχαχα

Εβιρακι της φασολαδας εγινε με ολες ε?

Αν μαζευόμασταν όλες μαζί και μαζί με τις οικογένειές μας θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε με τη Γκάζπρομ για προμήθεια/πώληση φυσικού/φυσκικότατου αερίου σε συμφέρουσα τιμή.

Ή αλλιώς μπορείς να βάλεις μέσα κριθαράκι ή τα άλλα τα μικρά ζυμαρικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Καλημέρα!

Παρασκευη σημερα. Ευτυχως περασε κι αυτη η εβδομαδα! Εδω εχει ηδη αρχισει να χαλάει ο καιρός...

Αννα μου τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε. Χαιρομαι που ειστε καλά. Ο μικρος μεγαλωσε και ξεκινησε σχολειο ε; Πωπω. Εμεις τα ιδια οπως τα αφησες.

Νινα δεν το ηξερα αυτο που ελεγες για το πετιμεζι. Γενικα εγω δεν το πολυσυμπαθω γιατι μου φαινεται πολύ γλυκο. Προτιμω γενικα το μελι.

Εβιρι πολύ ωραιο το σχολιο περι φυσικου αεριου.

Τζενακι καλά να περασετε στην Ευβοια. Καλές ειναι αυτες οι αποδρασεις.

Ο Νικος μηπως τρεχει με την εκδοση του βιβλιου;

Μαγειρικα εχουμε φαγητο από τις προηγουμενες μερες κι ετσι ειμαστε ενταξει για σημερα. Αν ολα πανε καλά σημερα ανεβαινω Αθηνα για το ΣΚ για να κανω κατι δουλιτσες που θελω.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρες!:P

Άλλη μία Παρασκευή ήρθε και από την μία χαίρομαι και από την άλλη στενοχωριέμαι... ο καλός μου θα λείπει όλο το Σ/Κ λόγω δουλειάς και εγώ λόγω της ίωσης δεν μπορώ να πάω σε φίλους που θέλω, γιατί έχουν παιδιά και δεν θέλω να τα κολλήσω;) σνιφ σνιφ!

Μία απλή μακαρονάδα θα κάνω σήμερα με κόκκινη σάλτσα και σαλάτα.... χτες τελικά έκανα μία πράσινη σαλάτα και έψησα καρότα και μανιτάρια πλευρώτους στο αντικολλητικό και τα έσβησα με μπαλσάμικο.

Φωτεινή έρχεσαι Αθήνα? λες να κανονίζαμε κανένα καφεδάκι ανάμεσα στις δουλειές σου? να βρεθούμε και με τα κορίτσια που δεν μπορούσαν να έρθουν την άλλη φορά:D

Εβίρι ευχαριστώ για τις ιδέες για τα βαφτίσια:D για πες για το ζαχαρούχο γάλα.. πώς φτιάχνεται? ή να μπω στο μπλόγκ?

Τα φιλιά μου σε smurfita, ricola, Αγγελική, Ιωάννα, Άννα (παρόλο που δε σε ξέρω, αλλά είσαι παλιά και αγαπημένη, αν κρίνω από τα σχόλια), Τζένη.

Καλημέρα παρεούλα!!!

Παρασκευή σήμερα και περιμένω πως και πως να φύγω από το γραφείο... Χθες κουράστηκα απίστευτα πολύ, έτρεχα όλη τη μέρα για εξωτερικές δουλειές, έπεσα και στην πορεία των συνταξιούχων, δεν λειτουργούσαν και τα ασανσέρ των υπηρεσιών...γενικά τα πόδια μου δεν με βαστούν σήμερα.

Το μεσημέρι θα έρθει ο άντρας μου με τη μελένια να με πάρουν από τη δουλειά και θα φύγουμε κατευθείαν να πάμε στο χωριό! Από τη μια χαίρομαι από την άλλη όχι και τόσο... Χαίρομαι που θα πάμε γιατί δεν πήγαμε φέτος το καλοκαίρι καθόλου, αλλά δεν θα μείνουμε στο σπίτι μας. Θα διανυκτερεύσουμε στο σπίτι των πεθερικών και δεδομένων των μη καλών σχέσεων δεν ξέρω τι θα γίνει :(. Έχω σηκωθεί από νωρίς κι ετοίμασα σαντουιτσάκια για το δρόμο με μπιφτέκια κοτόπουλου που περίσσεψαν από χθες-φέτα-ντοματούλα, έχουμε φορτώσει όλα τα πράγματα από χθες οπότε έτοιμοι προς αναχώρηση!

Νινάκι περαστικά σου! Κρίμα που θα είσαι μοναχούλα σου... Τα καρότα με τα μανιτάρια και το μπαλσάμικο είναι υπέροχα!

Φωτεινή καλό ταξίδι! Εσύ έρχεσαι εγώ φεύγω. Με το καλό να έρθεις και καλά να τα περάσετε!!!

Έβιρι μπήκα στο blog και είδα το ζαχαρούχο γάλα, όντως πολύ εύκολο. Θα το έχω στο μυαλό μου την επόμενη φορά που θα κάνω μια τούρτα που χρειάζεται ζαχαρούχο.

Κορίτσια με το Νίκο έχω μιλήσει. Είναι πολύ καλά, απλά τρέχει πάααααρα πολύ με τα βιβλία του έχει και το σχετικό άγχος, οπότε καταλαβαίνετε...

Αγγελική, Ιωάννα, Ρίκολα, Τζένη, Αννα, ελπίζω να είστε όλες καλά!

Το Σ/Κ δεν θα έχω internet οπότε θα τα πούμε από Δευτέρα.

Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Στρουμφιτα μου θυμιζει την πλαια διαφημιση ενος ουισκι "η μερα φευγει , το .... ερχεται". Καλο ταξιδι να εχετε κι ελπιζω ολα να πανε καλά και να περασετε υπεροχα

Νινα αν τα καταφερω θα μπορω Κυριακη πρωι (οχι και χαραματα)

Εχεις πμ απο μενα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπάρεα!

Σήμερα τρώμε κοτοπουλάκι με σάλτσα μουστάρδα - λεμόνι. Θα το συνοδέψουμε μάλλον με πουρέ.

Εμένα η αλλεργία καλά κρατεί! Εντάξει είμαι καλύτερα όνον αφορά τον λαιμό αλλά τώρα έχω αρχίσει και μπουκώνω!

Νινάκι αν κανονίσετε κάτι με την Φωτεινή στείλε μου μήνυμα στο κινητό μήπως και καταφέρω να έρθω κι εγώ!

Εβιράκι θα μπω στο blog σου να δω για το ζαχαρούχο γάλα.

Φωτεινή καλό ταξίδι να έχεις! Ελπίζω να μπορέσω να σε δω κι εγώ αυτό το Σαββατοκύριακο!

Smurfita καλό ταξίδι και υπομονή με τα πεθερικά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Εντάξει Αγγελική, θα μιλήσουμε. και όποια άλλη μπορεί, ωραία θα ήταν!

Φωτεινή, δεν ξέρω τι ώρα είναι τα βαφτίσια για την Κυριακή το πρωί... ελπίζω να τα καταφέρουμε:D

Καλό κυριακάτικο απόγευμα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα πέρασα όλο μου το πρωινό στην κουζίνα μαγειρεύοντας. Έφτιαξα τα εξής:

Καταρχήν χτένι στην γάστρα με μπύρα το οποίο βγήκε λουκούμι! Τζενάκι σούπερ η συνταγούλα σου!

Μετά έβαλα ατομικά κοντοσούβλια σε αλουμινόχατρο και τα έψησα στον φούρνο. Βγήκαν εξίσου μούρλια!

Εφτιαξα μία σως με γιαούρτι, κέτσαπ, μουστάρδα και τηγάνισα και πατάτες.

Φυσικά δεν τα φάγαμε όλα αυτά κι έτσι έμειναν και για μεσοβδόμαδα.

Σε λίγο θα πάω να φτιάξω σπανακόρυζο για να φάμε αύριο.

Χτες τηγάνισα ψαράκια, μαγιάτικα για την ακρίβεια, που είχε πίασει ο άντρας μου όταν είχαμε πάει στο Πευκί και τα συνοδέψαμε με χόρτα.

Τελικά δεν καταφέραμε να την δούμε από κοντά την Φωτεινούλα μας η οποία ταξιδεύει τώρα για το νησί. Καλό ταξίδι κορίτσι κι ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε σύντομα!

Πολλά φιλιά σε όλους και όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή βδομάδα:P

Σήμερα θα κάνω φακές... το σηκώνει και ο καιρός το όσπριο! Χτες έκανα κοκκινιστό μοσχάρι με τηγανιτές πατάτες.

Αγγελική έχω μία απορία και μην γελάσεις: το χτένι είναι το όστρακο ή είναι κάποιο κομμάτι κρέας? επίσης θέλω οπωσδήποτε να μου πεις πώς κάνεις το κοντοσούβλι: το παίρνεις έτοιμο από τον χασάπη ή το φτιάχνεις μόνη σου και τι βάζεις μέσα στο αλουμινόχαρτο.

Φωτεινή ελπίζω να έφτασες καλά στο νησί... κρίμα που δεν βρεθήκαμε τελικά, αλλά όπως είπε και η Αγγελική, ελπίζω να τα καταφέρουμε σύντομα:tongue:

Χτες βρε παιδιά στενοχωρήθηκα πολύ με το μεγάλο ατύχημα στην Εγνατία... άκουσα τώρα ότι έκαναν έργα στον δρόμο 10 το πρωί:confused: αν είναι δυνατόν?! για πόσο θα πληρώνουν με τις ζωές τους την ανευθυνότητα κάποιων ανθρώπων?:cry:

Φιλιά σε όλους του υπόλοιπους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...