Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χτες είχα άδεια για να κάνω κάποιες δουλίτσες που είχα κι έτσι σήμερα έχω κάμποση δουλίτσα!

Δεν έχω διαβάσει νεά σας, ελπίζω να τα το κάνω αργότερα...

Στα μαγειρικά μας χτες είχαμε φασολάκια που είχαν μείνει από την Δευτέρα και για σήμερα το κατάστημα σερβίρει φακές! Για αύριο μάλλον δεν θα μεγειρέψω αφού έχω στο ψυγείο από την Κυριακή λεμονάτες μπριζόλες με λίγο ρυζάκι. Μάλλον θα μείνουν και φακές οπότε μαγείρεμα αύριο πιά!

Δεν είμαι και πολύ καλά, με ενοχλεί ο λαιμός μου κι έχω βραχνιάσει. Κι έχω κι έναν ελαφρύ πονοκέφαλο οπότε χαπακώθηκα πρωί πρωί για να βγει η μέρα! Σχολάω αργά κιόλας σήμερα...

Λοιπόν πάω να δουλέψω και επιστρέφω μόλις λασκάρω λιγάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Ρικολακι μου μπραβο στηνγιαγια που την γλιτωσε!! ευχαριστα νεα!!

Καλε εσυ κωλο δεν εβαλες οχι απλα μαγειρεψες!! τελεια ολα οσα εφτιαξες!

Σμουρφιτακι η γκρινι αμαλλον απο τα δοντακια ειναι.Εκαι γυρω στον 5ο γινεται εντονη απο οτι θυμαμαι .

Φωτεινη μου παλι καλα την γλιτωσες την βουτια.

Κ εμεις φασολαδα ειχαμε χτες! Για γυναικα εχεις δικιο σε αυτο που λες, εχω αρχισει ηδη κ ψαχνω να εχω μια σταντ μπαι για περιπτωση που αρρωστησουν η σε μια απεργια κλπ. Δεν γινεται διαφορετικα.

Αγγελικη μου ειδες μια μερα λειπεις κ μαζευεται ενα βουνο!!! Ποσο εχω πεθυμησει μπριζολιτσα με πατατες στο φουρνο δεν λεγεται !! Εχει κοψει για λογους υγειας ο συζυγος το χοιρινο κ δεν παιρνω καθολου. Θα παρω μια να κανω αυτη την βδομαδα μονο για μενα χαχαχα!!

Παρε καλου κακου κανα παυσιπονο , βαλε κ καμια ζακετουλα μπας κ την γλιτωσεις! Εμ καιρος ειναι αυτος!

Ιωαννακι πως τα πατε με τον μικρο με τον παιδικο? Ωραιο το κοτοπουλακι γιαμι γιαμι!!

Νινακι τι κανεις?

Εβιρακι εν ςτα λεει ετσι για το θεμα καιρου ο αλλος αλλιως αντε βρες ακρη !!! Καιρο εχω να κανω μια απλη μακαροναδα με σαλτσα.ΣΤα υποψιν για την ερχομενη εβδομαδα!

Για σημερα μαγειορεψα γεμιστα.Εφτιαξα μπολικα να μεινουν κ για την Παρακευη.

Εχει μεινει κ φασολαδα απο χτες κ παστιτσιο οποτε δεν εχει μαγειρεμα για αυριο.Το Σαββατο καλα να ειμαστε λεμε να παμε Ευβοια.

Φωτεινη ευτυχως που δεν μπηκες με στη θαλασσα γιατι ο καιρος ειναι χαλια μια ετσι μια αλλιως. Εδω το πρωι εχει ψυχρα γυρω στους 15 βαθμους μετα ειναι λιγο καλυτερα. Παντως το Σαββαατο που πηγα σουπερ το μεσημερι ειχε 15 βαθμους, αρκετο κρυο για την εποχη

Smurfita μαλλον δοντια ειναι και γκρινιαζει, εγω μ αυτο το θεμα εχω καει και καιγομαι ακομα γιατι τωρα βγαζει τους τελευταιους τραπεζιτες και η κατασταση σπιτι ειναι εκτος ελεγχου. Μονο υπομονη θα κανεις και πολυ μαλιστα. Ωραιες οι χαντρουλες!

Αγγελικη κι εγω εχτες ειχα φοβερο πονοκεφαλο ουτε να οδηγησω δεν μπορουσα και σημερα εχω ριγη. λογικο ειναι με τετοιο καιρο. Αληθεια πως διατηρουνται μαλακες οι χοιρινες μπριζολες γιατι εγω αν τις μαγειρεψω μεσημερι το βραδυ ειναι σολες.

Τζενη καλα παμε στο σταθμο, εχουμε κοψει τα κλαματα. Βεβαια λεει οτι δεν θελει να παει αλλα ταυτοχρονα παιρνει και την τσαντα του να φυγει. Τρωει καλα και συμμετεχει απο οτι μας λενε. Εσεις πως πατε? Εκδρομουλα το Σαββατο θα πατε? Μακαρι να σας κανει και καλο καιρο να το χαρειτε

Ρικολα χαρηκα που ακουσα οτι η γιαγια παει καλυτερα και περισσοτερο που καταφερε η μαμα σου να παει, θα ηρεμησει

Το φθινόπωρο τελικά ήρθε για τα καλά... χτες κρύωνα τόσο που έβαλα και μακρυά μπλούζα μέσα από τη φόρμα... αν είχα και κουβέρτα το βράδυ, δεν θα με χάλαγε:)...

Εγώ και τα παιδιά σκεπαζόμαστε το βράδυ με μία πολύ ελαφριά φλις κουβερτούλα.

Αγγελική και εγώ σκέφτομαι να βγάλω κανένα χειμωνιάτικο... βασικά πρέπει σίγουρα να φυλάξω τα πολύ καλοκαιρινά ρούχα, όπως σορτσάκια και τιραντάκια... αλλά όχι τα μαγιώ! είμαι λίγο αισιόδοξη ακόμα:tongue:

Εγώ πάλι μαγιό για φέτος δεν ξαναφοράω! Είμαι ιδιαίτερα κρυουλιάρα οπότε τον Ιούλιο του 2015 θα ξαναβουτήξω στην θάλασσα!

Καλημέρα!

Για αυτή την εβδομάδα έχουμε τα εξής:

Εχθές σπαγγέτι με κιμά.

Δευτέρα λαζάνια με κιμά (που περίσσεψε από εχθές).

Τρίτη σπανακόρυζο.

Τετάρτη φασολάδα.

Πέμπτη μπιφτέκια στον φούρνο με πατάτες.

Παρασκευή τυχόν περισσεύματα εβδομάδας με αυγά τηγανιτά.

Σάββατο μπακαλιάρο πλακί στον φούρνο με κρεμμύδια και πατάτες.

Γειά σου Αφοδίτη! Ωραίο το μενού σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική πολύ ωραία τα φαγητά σου! Ελπίζω να μην έχεις κρυώσει και να είσαι καλά. Κρύωσε λίγο απότομα ο καιρός και δεν είναι δύσκολο να αρρωστήσουμε...

Μάλλον δεν είναι κρύωμα αλλά συμπτώματα της αλλεργίας μου! Ξεκίνησα την καθιερωμένη αγωγή κι ελπίζω σε 1-2 μέρες να είναι οκ!

Καλημερα τι κανετε? κρυωσα αυτες τις μερες κι εβγαλα κουβερτουλες και ρουχα του μικρου φορμες και λεπτα μακρυμανικα. Το σ/κ το περασαμε ωραια με παρεα.

Όλοι την ίδια δουλειά κάναμε πάνω κάτω!

Τα νεα μας ειναι οτι απο αυριο ο μεγαλος αρχιζει ολοημερο στο νηπιαγωγειο κ ετσι θα κοιμαται κ ο μικρος στον παιδικο.Θα τα περνει κ τα δυο σχολωντας ο συζυγος.Αρα οπως καταλαβαινετε θα σταματησουμε την γυναικα.Απο την μια ειναι μεγαλη οικονομικη ανασα για μας αλλα πο την αλη τα λυπαμει που θα λειπουν τοσες ωρες... Βλεποντας κ κανοντας.Αρα θα πρεπει καθε μερα ο μεγαλος εκτος απο το κολατσιο να παιρνει κ μεσημεριανο.Δεν με αγχωνει ιδιεταιρα το φαγητο γιατι καθε μερα εγω μαγειρευω κ το τρωει την αλλη μερα ζεσταμενο αλλα οσο να πεις δεν ξερω καπως μου φαινεται με το ολοημερο ....

Στην αρχή θα του φανεί κάπως βλέποντας κάποια παιδάκια να φεύγουν νωρίς αλλά μπορεί κάποιος φίλος του να κάθεται κι αυτός στο ολοήμερο όποτε να μην έχει θέμα! Πάντως φροντίζουν και τα απασχολούν ευχάριστα και θα περνάει καλά!

Ηθελα να σας ρωτησω αν το ψημενο παστιτσιο μπαινει σε μεριδες στην καταψυξη κ αν μετα ζεσατινοντας τρωγεται ανετα ...

Λογικά πρέπει να μπαίνει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ!

ευχαριστω

Παρεακι καλησπερα!!

Εδω ειμαι!Ευχαριστω που με νοιαζεστε!Ολα καλα!

Απλα δεν πολυπρολαβαινω εχω ανοιξει και ενα σωρο δουλειες(σπαθολαδο,κηραλοιφη,τουρσι,χειμερινα,ρουχα μικρου και μια μεταφραση ζορικη)και επισης εχει ποοολλλυυυ δουλεια και ο καλος μου οποτε...

Δεν είναι και λίγα αυτά που έκανες! Δεν πειράζει κοριτσάκι όλες σε καταλαβαίνουμε!

Το προηγουμενο Σαββατο τελικα πηγε η μαμα μου στην Ελβετια,με τα χιλια ζορια να βρεθει εισητηριο...και ο κουκος αηδονι!!Η γιαγια λοιπον ενω μας ειπαν πως ηταν ετοιμοθανατη..συνηλθε!!!!!!!!!!Δεν θα παει σπιτι....απλα ας πουμε πως τη γλυτωσε για την ωρα.

Μεγάλη η η αναστάτωση κι ελπίζω να μην σας ξανατύχει!

Ο μικρος μια χαρα και αυτος...κανει κατι περιεργα βεβαια οπως την ημερα κοιμαται μονο αν ειμαι διπλα του...ευτυχως οχι το βραδυ...τη νυχτα ξυπναει με κλαμμα..θηλαζει ηρεμει και ξανακοιμαται....γκρινιτσα...οποτε να ξαναπω δοντια??Παντως ουτε ενα δεν εχει καν φανει.

Είναι χαρακτηριστικό των δοντιών αυτού του είδους η ανησυχία. Υπομονή!

πολλα πολλα φιλια!!!!!

Πολλά φιλιά σε σένα και στο αντράκι σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα να εχουμε. Ελπιζω να είστε όλοι καλα

Καλό μήνα και σε σένα κορίτσι!

Εβιρι ναι στο σεμιναριο που ειχα δηλωσει συμμετοχη στο καποδιστριακο πανεπιστημιο.

Καλή αρχή λοιπόν!

Καλημέρα! Καλό μηνα να εχουμε!

Επίσης Φωτεινούλα!

Εβιρι μου δυστυχως δεν ειναι ολοι σαν τον Εβιρο. Παντως τελικα τη γλιτωσα τη βουτια. Βρεθηκε τελευταια στιγμη καποιος που μας βοηθησε - προς μεγαλη μου ανακουφιση. Για τον καιρο που λετε χτες το πρωι ειχε εδω 15 βαθμους και το μεσημερι 27. Αντε μετα να γλιτωσεις το κρυωμα.

Να είναι καλά ο άνθρωπος που πήρε την θέση σου!

Φιλια

Καλημέρα παρεούλα!!!

Καλό μήνα να έχουμε!!!

Επίσης κορίτσι!

Όπως είπα και πριν η μικρούλα μου έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες να γκρινιάζει για τα δοντάκια της και κάνει μια περίεργη γκρίνια σα να "μαρσάρει"...είναι απίστευτο. Κάθε φορά πεθαίνω απ'τα γέλια όταν το κάνει και μετά προσπαθώ να την ηρεμήσω, αλλά είναι πραγματικά αστείο.

Πολλές από τις εκφράσεις που κάνουν τα μικρούλια μας είναι αστείες! Ελπίζω να περάσετε αυτή την φάση όσο πιό ανώδυνα γίνεται!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελικη μου ειδες μια μερα λειπεις κ μαζευεται ενα βουνο!!!

΄Αστα μην συζητάς!

Ποσο εχω πεθυμησει μπριζολιτσα με πατατες στο φουρνο δεν λεγεται !! Εχει κοψει για λογους υγειας ο συζυγος το χοιρινο κ δεν παιρνω καθολου. Θα παρω μια να κανω αυτη την βδομαδα μονο για μενα χαχαχα!!

Γιατί όχι? ;)

Παρε καλου κακου κανα παυσιπονο , βαλε κ καμια ζακετουλα μπας κ την γλιτωσεις! Εμ καιρος ειναι αυτος!

Αυτό έχω κάνει από το πρωί!

Το Σαββατο καλα να ειμαστε λεμε να παμε Ευβοια.

Μακάρι να έχει καλό καιρό για να περάσετε καλά!

Αγγελικη κι εγω εχτες ειχα φοβερο πονοκεφαλο ουτε να οδηγησω δεν μπορουσα και σημερα εχω ριγη. λογικο ειναι με τετοιο καιρο. Αληθεια πως διατηρουνται μαλακες οι χοιρινες μπριζολες γιατι εγω αν τις μαγειρεψω μεσημερι το βραδυ ειναι σολες.

Κοίτα, ο άντρας μου ψωνίζει λαιμό που είναι πολύ μαλακό κρέας.

Τζενη καλα παμε στο σταθμο, εχουμε κοψει τα κλαματα. Βεβαια λεει οτι δεν θελει να παει αλλα ταυτοχρονα παιρνει και την τσαντα του να φυγει.

Έτσι ακριβώς έκανε και ο δικός μου πέρισυ! Όλη την χρονιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Την πάτησα σήμερα.... έγραφα έγραφα, σήκωσα το τηλέφωνο και μετά τα έχασα όλα! άντε πάλι από την αρχή:mad:

Καλό μήνα καταρχήν σε όλους!

Σήμερα επιτέλους είμαι λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες, καθώς τελικά πρέπει να είχα ίωση... δεν μου έφτανε αυτό, με έπιασε πάλι χτες το στομάχι μου! δεν με πάει καθόλου τελευταία!:(... και το τελευταίο είναι ότι αρρώστησε και το σκυλί μου! το καημένο έπαθε μία πάθηση του αίματος και ξεκίνησε θεραπεία... ελπίζω να ανταποκριθεί, αλλιώς δεν θα είναι καλά τα πράγματα:(

Τζένη και εγώ έχω βάλει πολλές φορές το παστίτσιο στην κατάψυξη και είναι μία χαρά μετά! το πρόγραμμα σας βλέπω αλλάζει... ελπίζω να βρίσκεις λίγο χρόνο να ξεκουράζεσαι!

Ρικόλα ευτυχώς η γιαγιά είναι εφτάψυχη! να είναι καλά η γυναίκα! εσένα τι σε έπιασε?! μαγειρικός οίστρος?:P... μας ξελίγωσες!

Αγγελική η κουβέρτα είναι πλέον απαραίτητη στο κρεβάτι μας... και μάλιστα μάλλινη! είμαστε και λίγο πιο βόρεια εμείς:)

Εβίρι άκουσα ότι όντως θα έχουμε βαρύ χειμώνα φέτος εδώ... καλά την είχα περάσει πέρσι! γνωστός μου είπε ότι δήμοι όπως της Πεντέλης, παράγγειλαν περισσότερο αλάτι από ότι συνήθως... για το επερχόμενο χιόνι!

Ιωάννα χαίρομαι που ο μικρούλης σου πάει καλύτερα στον σταθμό... στην δουλειά πώς πας?

Σήμερα θα κάνω ψευτομουσακά με σουτζουκάκια, που είχαν περισσέψει, ψητή μελιτζάνα και πατάτα και μπεσαμέλ με γιαούρτι.. λέω να φτιάξω μηλόπιτα και θα ψήσω φουντούκια για φουντουκόπαστα.

Τα φιλιά μου στα υπόλοιπα κορίτσια... πάω στην κουζίνα!

Γεια σας κορίτσια!

Την πάτησα σήμερα.... έγραφα έγραφα, σήκωσα το τηλέφωνο και μετά τα έχασα όλα! άντε πάλι από την αρχή:mad:

Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν κάνεις αρκετά λεπτά να τελειώσεις ένα μήνυμα μετά μπορεί να το χάσεις! Γι΄αυτό κι εγώ πάντα αντιγράφω ένα μήνυμα πριν το κάνω ποστ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Καλό μήνα καταρχήν σε όλους!

Επίσης Νινάκι!

Σήμερα επιτέλους είμαι λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες, καθώς τελικά πρέπει να είχα ίωση... δεν μου έφτανε αυτό, με έπιασε πάλι χτες το στομάχι μου! δεν με πάει καθόλου τελευταία!:(... και το τελευταίο είναι ότι αρρώστησε και το σκυλί μου! το καημένο έπαθε μία πάθηση του αίματος και ξεκίνησε θεραπεία... ελπίζω να ανταποκριθεί, αλλιώς δεν θα είναι καλά τα πράγματα:(

Ωχ βρε Νινάκι! Περαστικά σε σένα και στο σκυλάκι σου!

Αγγελική η κουβέρτα είναι πλέον απαραίτητη στο κρεβάτι μας... και μάλιστα μάλλινη! είμαστε και λίγο πιο βόρεια εμείς:)

Ε εντάξει εσείς δικαιολογείστε!

Σήμερα θα κάνω ψευτομουσακά με σουτζουκάκια, που είχαν περισσέψει, ψητή μελιτζάνα και πατάτα και μπεσαμέλ με γιαούρτι.. λέω να φτιάξω μηλόπιτα και θα ψήσω φουντούκια για φουντουκόπαστα.

Μμμμ! Αυτό θα πει δημιουργική κουζίνα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κι από μένα και καλό μήνα σε όλους.

Σήμερα έφτιαξα φασολάδα.

Εβιρι ναι στο σεμιναριο που ειχα δηλωσει συμμετοχη στο καποδιστριακο πανεπιστημιο.

Καλά αποτελέσματα να έχεις.

Παντως τελικα τη γλιτωσα τη βουτια. Βρεθηκε τελευταια στιγμη καποιος που μας βοηθησε - προς μεγαλη μου ανακουφιση.

Ευτυχώς που τη γλίτωσες Φωτεινή.

Η γκρινίτσα που βγάζουν τα μικρούλια με τα δόντια είναι άλλο πράγμα... Έχει ξεκινήσει και η μελένια μας για τα καλά και ώρες ώρες τη λυπάμαι...:(

Της έχεις πάρει εκείνα τα πλαστικά που τα βάζεις στο ψυγείο για να τα δαγκώνει και να ανακουφίζεται;

Έβιρι είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό ότι ο καιρός για τα επόμενα περίπου 15 χρόνια θα είναι περίεργος. Ουσιαστικά δεν θα υπάρχουν οι μεταβατικές εποχές άνοιξη-φθινόπωρο και θα αντιμετωπίζουμε μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες (υψηλές το πρωί- χαμηλές το βράδυ). Τώρα τι θα γίνει...θα το δούμε...

Για να το επεκτείνω λίγο αυτό που λες, είχα διαβάσει ότι όλα αυτά περί καιρού έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή που οφείλεται στην επικείμενη αλλαγή των μαγνητικών πόλων.

Επίσης, δεν ξέρω πόσο ευσταθεί αλλά διάβασα και κάτι ακόμη αλλού. Ότι στο Cern της Ελβετίας δεν ψάχνουν να βρουν το σωματίδιο του Θεού (αυτό το έχουν για στάχτη στα μάτια) αλλά προσπαθούν να εμποδίσουν την αλλαγή των πόλων.

Ίσως είναι αλήθεια, ίσως είναι μπαρούφες του καθενός.

Δεν είμαι και πολύ καλά, με ενοχλεί ο λαιμός μου κι έχω βραχνιάσει. Κι έχω κι έναν ελαφρύ πονοκέφαλο οπότε χαπακώθηκα πρωί πρωί για να βγει η μέρα! Σχολάω αργά κιόλας σήμερα...

Ααααα ελπίζω να μην εξελιχθεί περισσότερο. Τουλάχιστον να βοηθήσουν και τα φάρμακα.

Κ εμεις φασολαδα ειχαμε χτες!

Γενικά αυτές τις μέρες γίνεται της φασολάδας το κάγκελο.

Αληθεια πως διατηρουνται μαλακες οι χοιρινες μπριζολες γιατι εγω αν τις μαγειρεψω μεσημερι το βραδυ ειναι σολες.

Καταρχήν συμφωνώ με την Αγγελική που λέει ότι οι μπριζόλες λαιμού από μόνες τους είναι οι πιο μαλακές. Δοκίμασε μέσα στο ταψί να έχεις αρκετό νερό τόσο που θα φτάνει στο ίδιο ύψος με το κρέας αλλά να μην το σκεπάζει. Επίσης, βάλε λαδόκολλα στο ταψί για να μην ξεραθούν την ώρα του ψησίματος.

Μάλλον δεν είναι κρύωμα αλλά συμπτώματα της αλλεργίας μου! Ξεκίνησα την καθιερωμένη αγωγή κι ελπίζω σε 1-2 μέρες να είναι οκ!

Άρα θεωρείς ότι είναι καλύτερα που είναι αλλεργία παρά ίωση.

Αχ, όλα μαζί σου έτυχαν περαστικά σε σένα (ελπίζω να αισθάνεσαι ήδη καλύτερα), περαστικά και στο σκυλάκι

Το κουβαδάκι για τα σάλια γρήγορα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε ότι έχει μείνει από προηγούμενες μέρες.

Σήμερα το πρωί που ξύπνησα ο λαιμός μου με πονούσε περισσότερο αλλά μόλις ήπια λίγο νερό κι έφαγα μία κουταλιά μέλι έστρωσε! Βέβαια μιλάω σαν βραχνοκόκορας! Ευτυχώς υποχώρησε ο πονοκέφαλος!

Εβιράκι μου προτιμώ να είναι αλλεργία η οποία ξέρω ότι δεν θα μεταδοθεί στα παιδιά ή τον άντρα μου. Ελπίζω να με πιάσει σύντομα η αγωγή αφού είναι μόλις η 3η μέρα που ξεκίνησα.

Πολλά φιλιά σε όλες!

Νίκο που είσαι????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρες!!

Σήμερα έχουν μείνει λίγα κομμάτια από τον μουσακά και θέλω να τα ενισχύσω με κάτι ακόμα... έχετε καμία ιδέα, εκτός από την κλασική σαλάτα?

Αγγελική περαστικά και σε σένα... το μέλι είναι θαυματουργό... μου είπαν επίσης για το πετιμέζι ότι είναι επίσης πολύ καλό για ενίσχυση του οργανισμού και να σου πω την αλήθεια πίνω ένα κουταλάκι του γλυκού εδώ και λίγες μέρες... να δούμε πώς θα πάει;)

Εβίρι ωραία η φασολάδα, ειδικά με αυτή την δροσούλα:D

Η σκυλίτσα μου ευτυχώς ανταποκρίνεται στην θεραπεία ήδη και είναι πολύ καλύτερα:P... ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: έχω να πάω σε βαφτίσια και δεν ξέρω τί κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις... είναι μουσουλμάνος, που θα βαπτιστεί χριστιανός και είναι γύρω στα 30-35... έχετε ακούσει τι κάνουμε με δώρα?

Φιλιά σε όλους!

Καλημέρες!!

Καλημέρα Νινάκι!

Σήμερα έχουν μείνει λίγα κομμάτια από τον μουσακά και θέλω να τα ενισχύσω με κάτι ακόμα... έχετε καμία ιδέα, εκτός από την κλασική σαλάτα?

Πατατούλες τηγανιτές ή φούρνου?

Αγγελική περαστικά και σε σένα... το μέλι είναι θαυματουργό... μου είπαν επίσης για το πετιμέζι ότι είναι επίσης πολύ καλό για ενίσχυση του οργανισμού και να σου πω την αλήθεια πίνω ένα κουταλάκι του γλυκού εδώ και λίγες μέρες... να δούμε πώς θα πάει;)

Πετιμέζι! Τώρα που το λες κι εγώ το ξέρω αλλά δεν έχω! Θα πάω να αγοράσω!

Η σκυλίτσα μου ευτυχώς ανταποκρίνεται στην θεραπεία ήδη και είναι πολύ καλύτερα:P...

Χαίρομαι! Είναι μέλος της οικογένειάς σας και σίγουρα η ανησυχία σου είναι δικαιολογημένη!

ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: έχω να πάω σε βαφτίσια και δεν ξέρω τί κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις... είναι μουσουλμάνος, που θα βαπτιστεί χριστιανός και είναι γύρω στα 30-35... έχετε ακούσει τι κάνουμε με δώρα?

Φιλιά σε όλους!

Μμμμ! Κάποια εικόνα ίσως?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Α! Τώρα μου ήρθε η ιδέα! Τι όνομα θα πάρει? Μήπως να του έπερνες ένα βιβλίο με τον βίο του αγίου που θα έχει το όνομά του? Αν υπάρχει κάτι τέτοιο βέβαια...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Πως ειστε;

Αγγελικη ο,τι κι αν ειναι μακαρι να περασει γρηγορα και να μη σε ταλαιπωρησει.

Νινα περαστικα και σε εσενα! Οντως φετος εχεις ταλαιπωρηθει. Περαστικα και στη σκυλιτσα σου γιατι κι αυτη μελος της οικογενειας ειναι. Αληθεια τα κουταβακια τα εδωσες τελικα; Για δωρο δεν ξερω- γενικα δεν ειμαι καλή σε αυτα.

Ιωαννα ειχα κι εγω αυτο το θεμα αλλα απο τοτε που ανακαλυψα το αλειμμα με μουσταρδα-λεμονι-λαδι παραμενουν μαλακες και τρωγονται ανετα.

Εβιρι μου αρεσεις που εχεις τοσα ενδιαφεροντα σαν ατομο!

Καλά πολύ φασολαδα επεσε αυτες τις μερες. Οσο για τη βουτια μονο που δεν τον φιλησα τον ανθρωπο! Μου εφυγε μεγαλο βαρος.

Χτες εφτιαξα γιουβαρλακια με πατατες γιατι ειχαμε φαει αρκετο ρυζι τις προηγουμενες μερες. Ηταν αρκετα οπότε αν περισσεψουν θα γλιτωσω και το μαγειρεμα για αυριο.

Μπαινω απο τη δουλεια και μου ειναι δυσκολο πια να γραφω πολύ.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...