Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα παιδιά.

Έφτιαξα φασόλια μπαρμπούνια με σάλτσα και ένα μπριαμάκι με κολοκυθάκια, πατάτες και δύο τυριά στο φούρνο.

Εγω εφτιαξα για πρωτη φορα μπισκοτα βρωμης.....χαλια ανοστα σαν αχυρο. Ενα ταψι ολοκληρο δεν τρωγονται κριμα ο κοπος και ο χρονος μου. Προσπαθω να κανω κατι να μην σκεφτομαι την απολυση μου

Γεια σου Βίβιαν. Καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ. Καταρχήν, λυπάμαι πολύ που έχασες τη δουλειά σου. Μείνε ψύχραιμη (όσο γίνεται) και μη χάνεις το κουράγιο σου. Κάτι θα υπάρξει στο μέλλον.

Κάνεις πολύ καλά που δοκιμάζεις πράγματα στην κουζίνα, όσο για την αποτυχία στη γεύση δεν πειράζει. Τώρα θα ξέρεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις στα υλικά ή ότι δεν κάνει αυτή η γεύση για σένα. Η εμπειρία μετράει. Πάμε γι' άλλα.

Σήμερα τρώμε ψαράκια ψητά που έπιασε ο άντρας μου το Σαββατοκύριακο που είχαμε πάει Πευκί.

Μπράβο στο σύζυγο που φροντίζει την οικογένεια με το ωραίο χόμπυ του.

Εβιρι αυτο μπορει να το κανει η καθηγητρια ετσι ωστε να ειναι ενας τροπος να διαβαζουν ολα γιατι θα θελουν να εχουν καποια καλη βαθμολογια και οχι μονο οταν περιμενουν τεστ. Μονο ετσι μπορω να βρω λογικη αλλιως εχει λοξα η καθηγητρια

Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ στην Εβιρίνα όταν μου το πρωτοείπε. Στόχος της δασκάλας είναι το καθημερινό διάβασμα. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι δίκαιο να παίρνουν βαθμολογία σε διαφορετικά θέματα τα παιδιά.

Εεχεις δικιο μωρε τα βιαστηκα κ τα πεταξα.Επρεπε να τα βαλω λιγο ακομα στο φουρνο η να τα αφηνα να κρυωσουν.Δεν πειραζει την αλη φορα.

Εσύ να είσαι καλά.

Η πεθερα μου περσυ ειχε φτιαξει σταφιδες ξερες ... μμμμ κατι αλλο θα σκεφτουμε

Οι σταφίδες είναι πολύ καλή ιδέα. Πώς τις έφτιαξε; Μήπως τις άφησε απλώς στον ήλιο απλωμένες;

Κάποτε μια θεία μου στην Κρήτη που δούλευε σε εργοστάσιο σταφίδας μας είχε πει ότι τα κοφίνια με τρύπες που τις έβαζαν τα βούταγαν σε ποτάσα και μετά τις άφηναν να στεγνώσουν. Αυτό βέβαια το κάνουν στο εμπόριο.

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κανένα λικεράκι. Γίνεται?

Και βέβαια γίνεται. Κι αυτή είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα.

Εγώ κρυώνω και μέσα στην δουλειά γιατί μας έχουν αναμένο τον κλιματισμό στο φουλ! Είμαι με ζακέτα και κλειστά παπούτσια!

Τι το θέλουν οι άνθρωποι το κλιματιστικό αφού άρχισε η ψυχρούλα;

Εν τω μεταξυ εχω κονομησει και μια διατρηση τυμπανου και πρεπει να προσεχω μην μπει νερο στο αυτι μου. Για εξαιρεση απο τη συγκεκριμενη αυτοψια ουτε λογος (κατι τετοιες στιγμες νοσταλγω τον ιδιωτικο τομεα - το πιστευετε;)

Ωχ μωρέ Φωτεινή πώς το έπαθες αυτό; Περαστικά σου και ελπίζω να τη σκαπουλάρεις κάπως από την αυτοψία. Κρυφά, κρυφά, άσε τους άλλους να βουτήξουν κι εσύ πέστους ότι ψάχνεις το δαχτυλίδι που σου έπεσε στην άμμο.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε κοκκινιστό μοσχαράκι με συνοδευτικό ότι αποφασίσει η κόρη μου. Θα της το φτιάξει η γιαγιά της.

Φωτεινή θα κάνεις βουτιές σήμερα? Να μας πεις αν ήταν κρύα η θάλασσα!!!:tongue:

Πολλά φιλιά σε όλες !

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια!

Δροσιά το βράδυ, ζέστη το πρωί... έχουμε γίνει Αφρική μου φαίνεται;)... ότι πρέπει να αρπάξουμε κανένα κρύωμα;)

Σήμερα χάρηκα με ένα πρόβλημα που έλυσα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας: είχα φτιάξει ψάρια κάποια προηγούμενη μέρα και μύριζε πολύ η κουζίνα μου μετά, παρόλο που είχα πλύνει τα σχετικά πιατικά και είχα απολυμάνει τον νεροχύτη... τελικά ανακάλυψα ότι μύριζε το φίλτρο του απορροφητήρα... το έπλυνα λοιπόν με ζεστό νερό και σαπούνι, αλλά τίποτα! η μυρωδιά παρέμεινε... το έβαλα τελικά στην μπανιέρα με μπόλικο ζεστό νερό, σαπούνι πιάτων και λευκό ξύδι... η μυρωδιά εξαφανίστηκε! τελικά το ξύδι είναι θαυματουργό!:P

Από φαγητό σήμερα θα φάμε φασολάκια με πατάτες, που έκανα από χτες, καθώς φάγαμε έξω τελικά και έμεινε για σήμερα.

Εγω εφτιαξα για πρωτη φορα μπισκοτα βρωμης.....χαλια ανοστα σαν αχυρο. Ενα ταψι ολοκληρο δεν τρωγονται κριμα ο κοπος και ο χρονος μου. Προσπαθω να κανω κατι να μην σκεφτομαι την απολυση μου

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! τα μπισκότα βρώμης θέλουν έντονη εμπλούτιση μέσα για να τρώγονται... δηλαδή πορτοκάλι, σοκολάτα, καστανή ζάχαρη, γιατί η βρώμη είναι αρκετά άνοστη... αν σε ενδιαφέρει, να βρω μία συνταγή που είχα κάνει και ήταν αρκετά καλή. όσο για την δουλειά, ελπίζω να μπορέσεις να βρεις σύντομα νέα... νωρίτερα διάβασα για νέες θέσεις εργασίας σε παιδικούς σταθμούς... το έχεις δει?

Καλησπέρα παρεάκι!

ήρθε και ενίσχυση από το χωριό της μαμάς, που σημαίνει καλτσούνια, μικρά τσουρεκάκια, σταφύλια και σπιτικό κρασί:P... αλλά έχουν μαζευτεί πολλά σταφύλια, αφού είχα ήδη αγοράσει την προηγούμενη βδομάδα... για πείτε καμία ιδέα τι να τα κάνω εκτός από γλυκό σταφύλι και μαρμελάδα;)

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κανένα λικεράκι. Γίνεται?

για λικεράκι δεν νομίζω... δεν βλέπω να κινείται ιδιαίτερα, όταν έχω κόσμο... οπότε μην το κάνω άδικα;)
Καλημέρα κι απο μενα!

Εν ταχει παλι γιατι γινεται χαμος.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας! Να χαιρεστε ολες τις οικογενειες σας!

Λετε για δροσια σημερα. Κι εδω επεσε αισθητα η θερμοκρασια και για κακη μου τυχη αυριο πρεπει να μπω στη θαλασσα λογω εργασιας. Αν δεν αρπαξω καμια πουντα φθινοπωριατικα. Εν τω μεταξυ εχω κονομησει και μια διατρηση τυμπανου και πρεπει να προσεχω μην μπει νερο στο αυτι μου. Για εξαιρεση απο τη συγκεκριμενη αυτοψια ουτε λογος (κατι τετοιες στιγμες νοσταλγω τον ιδιωτικο τομεα - το πιστευετε;) περαστικά κοπέλα μου! τι θεραπεία υπάρχει? δεν έχω ξανακούσει. και εδώ έχει πέσει λίγο η θερμοκρασία... χτες κοιμήθηκα με χειμωνιάτικη πυτζάμα:)

Για σημερα δεν εκανα κατι γιατι ολο και κατι περισσευματα υπαρχουν. Στη μικρη εβαλα σημερα μπιφτεκι κοτοπουλο. Περιμενω να δω αποτελεσματα....

Φιλια

Φιλιά Αγγελική! ωραίο φαγάκι έχεις! βάλε τηγανιτές πατάτες και έρχομαι!:P

Εβιράκι ξεκίνησες το μπλόγκ σου πάλι? θα μπω να δω!

Καλή συνέχεια σε όλους!

καλημερα!!!

Φωτεινη που εισαι καλε να μας πεις τι εγινε με την βουτια!! Ελπιζω να εγινε κατι κ να μην βουτηξες τελικα!!

Εβιρακι ποσο τα εχω πεθυμησει τα μπαρμπουνια αλλα δεν τια φτιαχνω γιατι δεν τα τρωει κανενας.

Αγγελικη συμφωνω με την Νινα βαλε πατατες τηγανιτες κ ερχομαστε.

Νινανκι το ξυδι ειναι θαυματουργο για πολλα! Εγω παντα οταν πλενω κατσαρολες κ ταψια βαζω κ λιγο ξυδι για τις μυρωδιες.Ασε που τα γυαλιζει κιολας!

Απο φαγητο σημερα το μοσχαρι που εμεινε απο προχτες το εκανα γιουβετσι με κριθαρακι.

Τωρα για αυριο δεν ξερε,εχει μια μικρη μεριδα φασολακια θα μεινει κ λιγο γιουβετσι με τι αλλο να συμπληρωσω να μην κανω πλαι φαγητο κ το πεταω?

Διαφημίσεις

Νίνα και Τζένη θα είμαι στο σπίτι κατά τις 5. Τηγανίζω πατάτες και στρώνω τραπέζι! Ελάτε!

Τζενάκι μήπως να έφτιαχνες για συμπλήρωμα καμία ομελέτα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι κανετε βρε κοριτσια?

Σαν να συννεφιασε εδω.

Φωτεινη πως πηγε η βουτια?

Εβιρι ωραια τα μπαρμπουνια αλλα μου τα στερουν, βαριεμαι να κανω μονο για μενα

Αγγελικη ωραιο το μοσχαρακι ειδικα αν συνοδευτει με πατατες τηγανιτες, το λιγουρευτηκα τωρα

Τζενη η ιδεα της ομελετας καλη ακουγεται

Νινα αστα περιεργος καιρος, του μικρου μια του βαζω φορμα μια βερμουδα, να δω ποτε θα αρρωστησει. Το ξυδι να ξερεις ειναι θαυματουργο και στην αυγουλιλα

Σημερα εχουμε σουτζουκακια με πουρε απο την πεθερα μου, ομικρος εφαγε σπανακορυζο στο σχολειο κι εγω εκανα τις αγαπημενες μου γαριδες κι εβρασα λιγο μπροκολο. Ελπιζω να ειναι αρκετα τα σουτζουκακια για να μην μαγειρευω για αυριο

Αυτή την εβδομάδα, δεν κατάφερα να τηρήσω το πρόγραμμα φαγητού γιατί οι μικρές συναχώθηκαν και έτσι έφτιαξα σουπίτσες .

Τώρα είναι πολύ καλύτερα, ευτυχώς πέρασε γρήγορα.

Για σήμερα μαγείρεψα εχθές το βράδυ γεμιστά και αύριο θα φάμε βίδες ογκρατέν με τυριά και μπέηκον.

Δεν έχω βρει ακόμη πετιμέζι ή μούστο....

Αυτή την εβδομάδα, δεν κατάφερα να τηρήσω το πρόγραμμα φαγητού γιατί οι μικρές συναχώθηκαν και έτσι έφτιαξα σουπίτσες .

Τώρα είναι πολύ καλύτερα, ευτυχώς πέρασε γρήγορα.

Περαστικά τους! Αυτός ο καιρός είναι ότι χειρότερο!

Για σήμερα μαγείρεψα εχθές το βράδυ γεμιστά και αύριο θα φάμε βίδες ογκρατέν με τυριά και μπέηκον.

Μιαμ! Ωραία φαγάκια και τα 2!

Τι κανετε βρε κοριτσια?

Γειά σου Ιωάννα!

Σαν να συννεφιασε εδω.

Έχουν δώσει ραγδαία επιδείνωση του καιρού από απόψε...

Αγγελικη ωραιο το μοσχαρακι ειδικα αν συνοδευτει με πατατες τηγανιτες, το λιγουρευτηκα τωρα

Να βάλω κι άλλο πίάτο στο τραπέζι?

Ελπιζω να ειναι αρκετα τα σουτζουκακια για να μην μαγειρευω για αυριο

Σουτζουκάκια ε? Έχω να κάνω πολύ καιρό. Θα μπουν στα προσεχώς...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κι απο μενα! Τι μου κανετε; Παρασκευή σημερα.

Εδω βρεχει πολύ απο χτες το μεσημερι. Τελικα δεν βουτηξα - μονο λιγο τα ποδια μου εβρεξα. Μην νομιζετε οτι τη γλιτωσα, απλά ξεκινησε η βροχη και σταματησαμε. Θα ξαναπαμε. Εν τω μεταξυ ημαστε σε ανοιχτο χωρο, ψιλοβρεχε, φυσουσε - αν γλιτωσω το κρυωμα θα ειμαι πολυ τυχερη.

Αγγελικη μαζευτηκατε χτες ολες παρεα για τις πατατουλες;

Αφροδιτακι ωραιο το ογκρατεν αλλα εμενα δυστυχως δεν το τρωνε. Περαστικα στις μικρες σου.

Νινα οπως τα λες για τον καιρο. Παλια παραπονιοταν η Εβιρι μας τωρα θα παραπονιομαστε κι εμεις. Θεραπεια υπαρχει αλλα παιρνει καιρο. Βασικα αντιβιωση. Εγω το επαθα λογω αλλεργιας!!! που δεν την καταλαβα. Το ξυδι οντως ειναι πολυ θαυματουργο.

Εβιρι δυστυχως καποια πραγματα δεν μπορω να τα αποφυγω γιατι μερικοι ανθρωποι απλά δεν ειναι ανθρωποι. Χτες μας ελεγαν κατι αντρες απο συνεργαζομενη υπηρεσια "μα καλά στελνουν κοπελες για τετοιες δουλειες;" κι οταν ζητησα τη βοηθεια τους για να μην μπω στη θαλασσα η απαντηση ηταν "δεν πειραζει, ειναι ρηχα". Απο εκει και περα τι να πεις....

Χτες ειχαμε διαφορα περισσευματα κι εγω οταν γυρισα εφαγα μια ομελετα με διαφορα μεσα. Για σημερα ειπα στη γιαγια να φτιαξει μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο. Χτες εφτιαξα και προχειρες τυροπιτουλες ωστε να δωσω και στη μικρη μαζι της στο σχολειο σημερα γιατι δεν ξερω και τι να φτιαχνω με τοσο περιορισμενο διαιτολογιο που εχει. Ερχεται κι ο μπαμπας μας σημερα για ΣΚ. Τι καλά!!!

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!!!!

Μπήκα λίγο στα κλεφτά να σας καλημερίσω :rolleyes:

Δεν σας έχω διαβάσει πολύ αναλυτικά αυτές τις μέρες, αλλά έρχεται Σαββατοκύριακο οπότε θα ενημερωθώ...χιχιχι

Νίνα με τα σταφύλια κι εγώ θα σου έλεγα τα κλασικά, μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, κομπόστα, μούστο για μουστοκούλουρα ή μουσταλευριά, γλυκά πιτάκια με σταφύλια όπως τα μηλοπιτάκια, κέικ, τάρτα ή ακόμα και μια πράσινη σαλάτα με σταφύλια μέσα.

Έβιρι κι εγώ θα ήμουν καχύποπτη σχετικά με τις φωτογραφίες...έχε το νου σου καλού κακού.

Φωτεινή με το καλό να δεχτείς τον μπαμπά σας!!! Καλά να τα περάσετε κι ελπίζω να γλυτώσεις το κρύωμα!

Αγγελική περίσσεψε καμιά μεριδούλα και για εμένα;;;

Ιωάννα, Ρίκολα, Τζένη και όλοι οι υπόλοιποι καλά είστε;;;;

Όλη την εβδομάδα έτρεχα σαν το Βέγγο. Η μικρή ζορίζεται πολύ και πλέον ξυπνάει από τις 4 το πρωί και θέλει να παίξουμε. Στη δουλειά προς το παρόν είναι όλα καλά. Με έχει σώσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού γιατί αν είχα να σκέφτομαι και το φαγητό εκτός από τη δουλειά, τη μικρή, τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού και τις απρόσμενες επισκέψεις...βοήθειά μου! Ευτυχώς ο άντρας μου μπόρεσε και πήρε εκείνος την άδεια ανατροφής τέκνου και κρατάει τη μικρή τα πρωινά και όσο μπορεί βοηθάει και στο σπίτι, αλλά πόσα να κάνει κι εκείνος;;;

Μαγειρικά αυτές τις ημέρες είχαμε ριζότο με μανιτάρια και πιπεριές (από τα χεράκια του καλού μου), τυρόπιτα, κοτόπουλο με πατάτες, τραχανά, αρακάς προβλέπεται για αύριο και την Κυριακή μοσχαράκι εξοχικό.

Αυτά για τώρα. Τα λέμε αργότερα!

Φιλιά σε όλους!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τελικά χτες το μοσχαράκι συνοδεύτηκε από μακαρόνια. Αλλά επειδή περίσσεψε είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί σήμερα από πατατούλες τηγανιτές. Οπότε κορίτσια σας περιμένω!

Επιτέλους! Το Σαββατοκύριακο μας χτυπά το κουδούνι!

Εδω βρεχει πολύ απο χτες το μεσημερι. Τελικα δεν βουτηξα - μονο λιγο τα ποδια μου εβρεξα. Μην νομιζετε οτι τη γλιτωσα, απλά ξεκινησε η βροχη και σταματησαμε. Θα ξαναπαμε. Εν τω μεταξυ ημαστε σε ανοιχτο χωρο, ψιλοβρεχε, φυσουσε - αν γλιτωσω το κρυωμα θα ειμαι πολυ τυχερη.

Εδώ ξεκίνησε η βροχούλα από χτες το βράδυ με ψιλόβροχο, τα ξημερώματα έβρεξε κάμποσο και πριν καμία ώρα την έριξε την μπορούλα! Και από ότι βλέπω έχει και συνέχεια!

Όχι τελικά η μάζωξη θα γίνει σήμερα από ότι υπολογίζω!!!

Εβιρι δυστυχως καποια πραγματα δεν μπορω να τα αποφυγω γιατι μερικοι ανθρωποι απλά δεν ειναι ανθρωποι. Χτες μας ελεγαν κατι αντρες απο συνεργαζομενη υπηρεσια "μα καλά στελνουν κοπελες για τετοιες δουλειες;" κι οταν ζητησα τη βοηθεια τους για να μην μπω στη θαλασσα η απαντηση ηταν "δεν πειραζει, ειναι ρηχα". Απο εκει και περα τι να πεις....

Γαιδούρια άντρες!!!

Ερχεται κι ο μπαμπας μας σημερα για ΣΚ. Τι καλά!!!

Φιλια

Καλώς να τον δεχτείς τον αντρούλη σου!

Καλημέρα παρεούλα!!!!

Γειά σου Στρουμφίτα!

Αγγελική περίσσεψε καμιά μεριδούλα και για εμένα;;;

Έλα σήμερα θα τηγανίσω τελικά! ;)

Όλη την εβδομάδα έτρεχα σαν το Βέγγο. Η μικρή ζορίζεται πολύ και πλέον ξυπνάει από τις 4 το πρωί και θέλει να παίξουμε. Στη δουλειά προς το παρόν είναι όλα καλά. Με έχει σώσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού γιατί αν είχα να σκέφτομαι και το φαγητό εκτός από τη δουλειά, τη μικρή, τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού και τις απρόσμενες επισκέψεις...βοήθειά μου! Ευτυχώς ο άντρας μου μπόρεσε και πήρε εκείνος την άδεια ανατροφής τέκνου και κρατάει τη μικρή τα πρωινά και όσο μπορεί βοηθάει και στο σπίτι, αλλά πόσα να κάνει κι εκείνος;;;

Ότι κι αν κάνει καλό είναι! Από το τίποτα...

Αυτά για τώρα. Τα λέμε αργότερα!

Φιλιά σε όλους!!!

Φιλάκια στην μπουμπού!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα παρεούλα!

Και εδώ έριξε μία μπόρα πριν 1 ώρα, αλλά τώρα έχει βγάλει έναν υπέροχο ήλιο:P... ας ελπίσουμε ότι το Σ/Κ θα είναι καλύτερα!

Αγγελική έρχομαι!! δε με χαλάνε και τα μακαρόνια πάντως:D... μαζευόμαστε και πολλές, από ότι βλέπω!:P

Σμουρφίτα ευτυχώς που μπορεί να βοηθήσει και ο σύζυγος τώρα... και από ότι είδα στην συνάντηση, δεν τον χαλάει καθόλου να ασχολείται με την κόρη του:tongue:

Τι κανετε βρε κοριτσια?

Σαν να συννεφιασε εδω.

Σημερα εχουμε σουτζουκακια με πουρε απο την πεθερα μου, ομικρος εφαγε σπανακορυζο στο σχολειο κι εγω εκανα τις αγαπημενες μου γαριδες κι εβρασα λιγο μπροκολο. Ελπιζω να ειναι αρκετα τα σουτζουκακια για να μην μαγειρευω για αυριο σήμερα κάνω σουζουκάκια εγώ! θα συνοδέψω με πιλάφι για τον σύζυγο και θα κάνω πουρέ για μένα, που μου αρέσει πολύ!

Τώρα είναι πολύ καλύτερα, ευτυχώς πέρασε γρήγορα. περαστικά τους:D

Για σήμερα μαγείρεψα εχθές το βράδυ γεμιστά και αύριο θα φάμε βίδες ογκρατέν με τυριά και μπέηκον. πολύ ωραίο φαγάκι!

Δεν έχω βρει ακόμη πετιμέζι ή μούστο.... νομίζω ότι τώρα είναι η εποχή, οπότε σίγουρα θα βρεις σύντομα. ίσως σε μαγαζιά που πουλάνε κρασί, θα βρεις πιο εύκολα.

Εδω βρεχει πολύ απο χτες το μεσημερι. Τελικα δεν βουτηξα - μονο λιγο τα ποδια μου εβρεξα. Μην νομιζετε οτι τη γλιτωσα, απλά ξεκινησε η βροχη και σταματησαμε. Θα ξαναπαμε. Εν τω μεταξυ ημαστε σε ανοιχτο χωρο, ψιλοβρεχε, φυσουσε - αν γλιτωσω το κρυωμα θα ειμαι πολυ τυχερη. εγώ δεν το γλύτωσα Φωτεινή! από χτες το βράδυ τρέχει ασταμάτητα η μύτη μου και τα αυτιά μου είναι συνέχεια βουλωμένα! αλλά μεταξύ μας, αν κάνει καλό καιρό αύριο, θα την κάνω για θάλασσα:P

Αφροδιτακι ωραιο το ογκρατεν αλλα εμενα δυστυχως δεν το τρωνε. Περαστικα στις μικρες σου.

Νινα οπως τα λες για τον καιρο. Παλια παραπονιοταν η Εβιρι μας τωρα θα παραπονιομαστε κι εμεις. Θεραπεια υπαρχει αλλα παιρνει καιρο. Βασικα αντιβιωση. Εγω το επαθα λογω αλλεργιας!!! που δεν την καταλαβα. Το ξυδι οντως ειναι πολυ θαυματουργο.

Χτες ειχαμε διαφορα περισσευματα κι εγω οταν γυρισα εφαγα μια ομελετα με διαφορα μεσα. Για σημερα ειπα στη γιαγια να φτιαξει μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο. Χτες εφτιαξα και προχειρες τυροπιτουλες ωστε να δωσω και στη μικρη μαζι της στο σχολειο σημερα γιατι δεν ξερω και τι να φτιαχνω με τοσο περιορισμενο διαιτολογιο που εχει. Ερχεται κι ο μπαμπας μας σημερα για ΣΚ. Τι καλά!!!

Φιλια

Καλώς να τον δεχτείτε τον μπαμπά σας! να περάσετε υπέροχα!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?

Φωτεινη μου με το καλο να δεχτεις τον αντρουλη σου!!! Καλα οτι κυκλοφορουν πολλα ζωα το εχουμε ξαναπει, τυο θεμα ειναι πως τον τελευταιο καιρο συνεχως πλυθαινουν ...

Σωτηριες οι τυροπιτες για κολατσιο στο σχολειο.Κ εμενα το ΣΚ θα παρει φωτια η κουζινα μου, ο μεγαλος ζηταει παστιτσιο κ σπανακοπιτα κ δεν μπορω να του χαλασω χατηρι. Κ γεμιστα ζηταει αλλα θα τα κανω Τριτη.Αν τα καταφερω λεω να φτιαξω παλι ζυμη κουρου κ να την γεμισω με ανθοτυρο-φετα,λουκανικο κ κασερι γαλοπουλα να τα εχω προχειρα για ψησιμο στην καταψυξη.Να μην περνει κ συνεχως τυροπιτα. Αν προλαβω θα φτιαξω κ κρουασανακια με μαρμελαδα η μερεντα κ παλι καταψυξη γιατι ξεκινανε κ διαβασματα τωρα κ ο χρονος μου στενευει ακομα περισσοτερο.

Αγγελικη 5 η ωρα θα ειμαι εκει !!! Κ εγω σημερα κρυωνω πφφφ

Ιωαννα μου ειδες μια χαρα ο μικρος αρχισε κ τρωει κιολας ποιος τον πιανει.Εσυ πως πας εκει?

Σμουρφιτακι ειδες ολα μπαινουν σε σειρα σιγα σιγα κ παλι καλα να λες που εχεις τοσο καλο αντρουλη κ σε βοηθαει. Ωραι γφαγακια κανατε!

Αφροδιτακι περαστικα στα παιδακια σου!! Κ οι σουπες ωραιοτατες ειναι κ θεραπευτικες! Να σου πω σε καβα μηπως βρεις μουστο?

Νινακι ωραι ατα σουτζουκακια!! περαστικα μωρε!!!

Εβιρουλα καλημερα!!

Το Ρικολακι μας που χαθηκε παλι?

Για σημερα εχει μεινει απο χτες το γιουβετσι κ συμπληρωσα χτες το βραδυ μια ζαμπονοκασεροπιτα απο την οποία πηραν κ μαζι για κολατσιο.

Το μενου μας για την ερχομενη εβδομαδα

Σαββατο Ψαρια με πατατες σαλατα κ λαχανικα

Κυριακη -Δευτερα Παστιτσιο

Τριτη φασολαδα

τεταρτη πεμπτη γεμιστα

Παρασκευη ..... ακομα δεν ξερω κοτοπουλο λεω αλλα με τιιιιι???

βασανο καθε μερα βρε κοριτσια , τι να μαγειρεψεις για το μεσημερι, εχουμε κ το κολατσιο για τα παιδια στο σχολειο, εχουμε κ το πρωινο ενα σωρο!!!

Καλημέρα ή να πω καλησπέρα, έτσι που έχει σκοτεινιάσει? ετοιμάζεται να βρέξει για τα καλά από δώθε!:mad:

Σήμερα θα φάμε αμερικάνικα, όπως είπα στον σύζυγο το πρωί... δηλ. χάμπουργκερ σπιτικά και τηγανιτές πατάτες φυσικά! σχετικά με τα σταφύλια, που σας έλεγα, έβαλα σήμερα μπόλικα σε ένα κέικ που έκανα και βλέποντας για τα υπόλοιπα, που δεν είναι και τόσα πολλά τελικά...

Τζένη το φαί είναι μεγάλος μπελάς γενικά;)...τώρα πια καταλαβαίνω την μητέρα μου που έλεγε τι να μαγειρέψει κάθε μέρα και πελάγωνε!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...