Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Eviri τι να πω...οι καθηγητες στις μερες μας εχουν παρει τα βουνα.ακου εκει προσβληθηκε η ντοκτορου.οσο για το θεμα με τις φωτογραφιες δεν ξερω μπορει να ειναι αγιος ο ανθρωπος αλλα με τοσα που ακουω θα ειχα αντιδρασει.ειναι νομιμο να τα τραβανε φωτογραφιες χωρις την συγκαταθεση του γονεα?

εμεις σημερα φαγαμε κοτοπιτα αυριο θα κανω ψαρια με μπροκολο και πατατες τητεταρτη φακη την πεμπτη μοσχαρακι κοκκινιστο και την παρασκευη μαλλον φασολια....αρχιζω να βγαζω εβδομαδιαιο προγραμμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Να μαι κι εγω! καθυστερημενη σήμερα αλλα αφου πηγα για δουλειά που να προλαβω.

Εβιρι εμενα η ιδεα της φωτογραφιας δεν θα μου αρεσε καθολου απο την αποψη οτι δεν ξερεις πως μπορεί να χρησιμοποιηθει. Δεν ξερω εκει αν το εχουν σύστημα αλλα μου ακούγεται καπως. Οταν πηγαινα σχολείο οι καθηγητές ειχαν ενα πλανο ζωγραφισμενο με τα θρανια και τα ονοματα των μαθητων ετσι οπως καθονταν οποτε οποτε ξεχνουσαν ενα ονομα απλα το κοιταγαν, αυτος τι θα κανει θα ψαχνει φωτογραφίες?

Νινα ειχες ενα πολυ όμορφο και ζηλευτο σ/κ, ελπιζω να ξεπιαστηκες και μην αμελεις το χερι σου

Αγγελική ωραιο φαγακι, ξεδωσατε κι εσεις! Εκανες τίποτα με το σταθμό?

Τζενη θα φαει ο μικρός καποθα στιγμη, αν κρινω απο τον δικο μου πιυ σήμερα εφαγε και πρωινο και μεσημεριανό. Δεν ξερω βεβαια αν θα ξαναφαει αλλα εκανε ενα βημα

Φωτεινή κανει προοδο η μικρη, κατι ειναι κι αυτο. Μακάρι να συνεχισετε ετσι

Ασπα μια χαρα το πρόγραμμά σου, εγω αυτη τη βδομάδα δεν εχω κάνει και δυσκολεύομαι

Στη δουλειά τα βρηκα οπως το περίμενα, χαος αλλα δεν βιάζομαι θα τα βαλω σε ταξη, δεν αγχωνομαι.

Ελπιζω και η υπόλοιπη παρεα να είστε καλα!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε σουφλέ μελιτζάνας.

Εμενα ο μικρος παλι δεν εφαγε τιποτα στον παιδικο ...

Τζενάκι θα ξεκινήσει να τρώει σιγά σιγά! Μην αγχώνεσαι!

εμεις σημερα φαγαμε κοτοπιτα αυριο θα κανω ψαρια με μπροκολο και πατατες τητεταρτη φακη την πεμπτη μοσχαρακι κοκκινιστο και την παρασκευη μαλλον φασολια....αρχιζω να βγαζω εβδομαδιαιο προγραμμα

Μία χαρά το βρήσκω το πρόγραμμά σου Άσπα!

Να μαι κι εγω! καθυστερημενη σήμερα αλλα αφου πηγα για δουλειά που να προλαβω.

Δικαιολογήσαι κορίτσι!

Αγγελική ωραιο φαγακι, ξεδωσατε κι εσεις! Εκανες τίποτα με το σταθμό?

Στο τέλος του μήνα θα πάω πουθα τους δώσω και τα λεφτά για τον Σεπτέμβρη. Και ο Θεός βοηθός...

Τζενη θα φαει ο μικρός καποθα στιγμη, αν κρινω απο τον δικο μου πιυ σήμερα εφαγε και πρωινο και μεσημεριανό. Δεν ξερω βεβαια αν θα ξαναφαει αλλα εκανε ενα βημα

Θα αρχίσει να τρώει κάθε μέρα Ιωάννα. Μπήκε το νερό στο αυλάκι!

Στη δουλειά τα βρηκα οπως το περίμενα, χαος αλλα δεν βιάζομαι θα τα βαλω σε ταξη, δεν αγχωνομαι.

Και πολύ καλά κάνεις!!!

Ελπιζω και η υπόλοιπη παρεα να είστε καλα!

Α! Καλό Φθινόπωρο και επισήμως! Πρώτη μέρα του Φθινοπώρου η σημερινή!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και καλό φθινοπωρο που λεει κι Αγγελικουλα!

Τι μου κανετε;

Ιωαννα μου καλά κανεις και δεν αγχωνεσαι. Αφου δεν αγχωνονται κι αυτοι να σε πληρωσουν... Ο μικρος δειχνει να προσαρμοζεται. Μπραβο του. Την ακριβεια που ανεφερες προχτες δεν τη σχολιαζω. Εδω εχω τρελλαθει με ολα αυτα συν τη βενζινη.

Τζενη δωσε κανενα μηνα περιθωριο προσαρμογης. Αφου τρωει εστω στο σπιτι εισαι τυχερη. Την ζαμπονοκασεροπιτα την ειχα ξαναφτιαξει αλλα δεν τη δοκιμαζε. Μαλλον η δικια μου λογω καταναλωσης ενεργειας εχει αρχισει και πειναει οποτε κανει την καρδια της πετρα-χιχιχι.

Ασπα ωραιοτατο το μενου σου!

Λοιπον χτες εφτιαξα για σημερα μπριζολες λεμονατες στην κατσαρολα. Το συνοδευτικο θα το αποφασισει σημερα η γιαγια. Εφτιαξα κι ενα ραβανι αλλα ηθελε λιγο σιροπι ακομα. Απλα το σιροπιασα πριν παω για υπνο και σημερα που ειχε τραβηξει το ειδα. Μπορει να το διορθωσει η γιαγια. Κατα τα αλλα βγηκε ωραιο. Σημερα εχει τη γιορτη της η κορουλα μου μαζι με τη γιαγια της την αλλη κι ετσι βρηκαμε δικαιολογια για γλυκα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Γεια σας!!

Φωτεινη μου χρονια πολλα να την χαιρεσετ την κορουλα σας κ να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε! Γερη να ειναι παντα κ ευτυχισμενη! Κ την πεθερουλα επισης να την χαιρεστε!

Ιωαννα μου αν αποφασισει καποια στιγμη να φαει μη αλεσμενα ολα τα φαγητα σας καλω ολες απο τωρα σε παρτυ! Οσο για την δουλεια ,χαλαραααα. Αν κ εγω σημερα παλι εχω νευριασει απιστευτα πολυ πφφφφφ

Αγγελικη ωραιο φαγακι!! Το σταθμο τον πληρωνεις τελος του μηνα? Εμεις αρχες... Πληρωνεις κ τον Αυγουστο?

Ασπα πολυ ωραιο το μενου σου!!

Απο φαγητο σημερα τρωμε μοσχαρακι σουπα με πατατα κ καροτο.Εριξα κ μιση ντοματα κοκκινη μεσα κομμενη σε κομματια κ πηρε αλλη οψη κ γευση το φαγητο.Το φαγανε καλυτερα τα μικρα. Αλλαξα κ χασαπη κ το μοσχαρι του ειναι πιο ωραιο.

Αυριο θα κανω τα φασολακια που πηρε ο συζυγος απο την λαικη το Σαββατο μην χαλασουν κιολας.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παρεάκι!

Σήμερα το μενού έχει μικρό ξεκαθάρισμα του ψυγείου, που σημαίνει μακαρονάδα με σάλτσα από χτες και μπριζόλες που περίσσεψαν από την Κυριακή... ήρθε και ενίσχυση από το χωριό της μαμάς, που σημαίνει καλτσούνια, μικρά τσουρεκάκια, σταφύλια και σπιτικό κρασί:P... αλλά έχουν μαζευτεί πολλά σταφύλια, αφού είχα ήδη αγοράσει την προηγούμενη βδομάδα... για πείτε καμία ιδέα τι να τα κάνω εκτός από γλυκό σταφύλι και μαρμελάδα;)

Φωτεινή να την χαίρεσαι την κοράκλα σου! να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη και καλοφάγωτο το ραβανί! εγώ δεν θα είχα πρόβλημα, όπως και να ήταν....στείλε κομμάτι, αν το σνομπάρουν:D

Ιωάννα έτσι σε θέλω στην δουλειά: χαλαρή και όλα θα γίνουν κάποια στιγμή! χαίρομαι που ο μικρός σου πηγαίνει καλύτερα!

Σας αφήνω γιατί πάω να ετοιμάσω να φάμε... μόλις ήρθε ο σύζυξ:D

Γεια σας κι από μένα.

Χτες έφτιαξα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και σήμερα φάγαμε αποφάγια των προηγουμένων ημερών.

Έκανε ψύχρα σήμερα που βγήκα για ψώνια. Πρώτη μέρα που έβαλα χειμωνιάτικο παπούτσι και καλσόν σοσόνι. Νωρίς το βραδάκι βγήκαμε για περπάτημα σε ένα πάρκο και πήγα φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι μία ζακέτα βαμβακερή αλλά λίγο χοντρή και ένα μπουφάν. Στο γυρισμό είχε παγώσει το πρόσωπό μου μέσα στην υγρασία της φύσης.

Για τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι καθηγητές που λέτε, η δική μου γνώμη ταυτίζεται με τη δική σας. Το θεωρώ εντελώς άσκοπο να έχει ο κάθε καθηγητής φωτογραφία των παιδιών με το πρόσχημα να τους μάθει καλύτερα.

Καταρχήν όλοι οι καθηγητές ανά τους αιώνες είχαν την υπομονή να περάσουν οι πρώτες μέρες μέχρι να μάθουν τα ονόματα των παιδιών. Όσοι ήθελαν πιο μεθοδική δουλειά έκαναν σχεδιάγραμμα (μου είχε τύχει κι εμένα) ή έβαζαν ταμπελάκια με τα ονόματα πάνω στα θρανία.

Τώρα αυτός πότε θα τα μελετάει για να τα μάθει; Την ώρα που θα είναι στο σαλόνι του, την ώρα που θα τρώει, την ώρα που θα διαβάζει; Δεν ξέρω. Ίσως επειδή δε θα το έκανα εγώ μου φαίνεται ακατανόητο όταν το κάνουν οι άλλοι.

Η δική μου αντίδραση ήταν να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που για καλή μου τύχη είναι Έλληνας. Αρχικά του φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά μετά δεν έδειξε ότι είναι και το πιο παράξενο πράγμα του κόσμου επειδή λέει και μια περσινή δασκάλα είχε βγάλει τα παιδιά με το τάμπλετ της για να τα έχει δίπλα στη βαθμολογία.

Μου είπε επίσης, ότι εφόσον έχω υπογράψει στο ξεκίνημα της χρονιάς (από πέρσι) ότι συναινώ να βγαίνουν τα παιδιά φωτογραφία στο σχολείο " ή έχω εμπιστοσύνη στους καθηγητές ή δεν έχω" αυτά ήταν τα λόγια του. Βέβαια πού να ξέρω εγώ ότι αυτοί βγάζουν τα παιδιά για λογαριασμό τους; Νόμιζα ότι όταν έλεγαν φωτογραφίες εννοούσαν τις αναμνηστικές που έχουμε συνήθως άντε κι από καμμιά εκδήλωση.

Άλλο τώρα.

Μου λέει που λέτε η κόρη μου για το σύστημα της καθηγήτριας γαλλικών. Θα επιλέγει λέει, κάθε εβδομάδα 6 παιδιά που θα τα βάζει να κάθονται στις μπροστινές θέσεις των θρανίων και θα γράφουν ένα τεστ στο μάθημα της ημέρας για το οποίο και θα βαθμολογούνται. Αυτό θα το γράφουν όλα τα παιδιά ταυτόχρονα, αλλά μόνο τα 6 επιλεγμένα θα βαθμολογούνται.

Πώς σας φαίνεται το σύστημα;

Σμουρφιτακι τα κουκις τα πεταξα.Μου μυριζε το αυγο.Ισως εκανα κ βλακεια γιατι ηταν ζεστα ακομα ... Ασε που νομιζω πως τα φοβηθηκα κ τα εβγαλα χωρις να εχουν καλοψηθει.

Κρίμα τον κόπο σου. Βρε Τζένη μου ίσως όπως λες κι εσύ να βιάστηκες. Εδώ που τα λέμε το αυγό στα γλυκά όσο είναι ζεστά μυρίζει σε βαθμό απελπισίας. Ίσως να μην ήταν για πέταμα.

Πώς περάσατε το Σ/Κ? εμείς το Σάββατο βρεθήκαμε με φίλους και πήγαμε σε ένα δάσος, όπου τρέξαμε, παίξαμε και κάναμε πικ νικ... ήταν πολύ όμορφα!

Τι ωραία που περάσατε!!!!!!!!!!!!! Πάντα έτσι να περνάτε Νίνα μου.

χτες ήρθαν σπίτι ξαδέρφια και ψήσαμε... το κακό ήταν ότι το βράδυ με έπιασε ένας δυνατός πόνος στο στομάχι και στην κοιλιά και την έβγαλα στην τουαλέτα:(...κάτι πρέπει να με πείραξε... ευτυχώς σήμερα είμαι καλά και μπόρεσα να καθαρίσω το σπίτι που ήταν μπάχαλο από χτες!

Ευτυχώς που ήταν σύντομο ό,τι και να 'ταν.

Περάσαμε πολύ ωραία! Ο μικρός έκανε μέχρι και μπάνιο στην θάλασσα!

Αχ μωρέ ζηλεύω!!!!

Την φωτογραφία την τράβηξε αφού είχαν τα ταμπελάκια με τα ονόματά τους? Ίσως να το κάνει όντως για να τα θυμάται καλύτερα αλλά καλό είναι να έχεις και το νου σου...

Ναι Αγγελική ταυτόχρονα τα παιδιά κρατούσαν τα ταμπελάκια πάνω τους κι εκείνος τα φωτογράφιζε. Έχω το νου μου, αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Θέλω να ελπίζω στο καλοπροαίρετο της υπόθεσης.

Το Σαββατο φαγαμε διαφορα και το βραδυ εφτιαξα την υπεροχη ζαμπονοκασεροπιτα της Τζενης την οποια η κορη μου τιμησε 2 συνεχομενες βραδιες (ζω ανεπαναληπτες στιγμες οπως καταλαβαινετε).

Αυτό κι αν είναι ευχάριστο.

Χτες εφτιαξα μια κρεατοπιτα κι εχουμε και για σημερα (αυτην δεν τη αγγιξε η κορη αλλα δεν περιμενω και πολλα θαυματα μαζεμενα). Ο γιος τα τιμησε ολα και με το παραπανω!!!

Η παροιμία λέει: " Δεν είναι κάθε μέρα του άη-Γιαννιού"

Μπραβοοοο στην μικρη!!! Πολυ χαρηκα που της αρεσε η συνταγη μου!!! Κ ειναι κ δυσκολος κριτης !!!

Τζένη μου αφού μαγειρεύεις υπέροχα πώς να μην της αρέσουν

Eviri τι να πω...οι καθηγητες στις μερες μας εχουν παρει τα βουνα.ακου εκει προσβληθηκε η ντοκτορου.οσο για το θεμα με τις φωτογραφιες δεν ξερω μπορει να ειναι αγιος ο ανθρωπος αλλα με τοσα που ακουω θα ειχα αντιδρασει.ειναι νομιμο να τα τραβανε φωτογραφιες χωρις την συγκαταθεση του γονεα?

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων μου είπε ότι όταν υπέγραψα ότι συναινώ για να φωτογραφίζονται τα παιδιά ίσως να συμπεριλαμβανόταν κι αυτού του είδους η φωτογράφιση μέσα. Διότι λέει ότι δε γίνεται να στέλνουν ειδοποίηση για υπογραφή για κάθε διαφορετική φωτογραφία.

Νομίζω ότι κι άλλοι γονείς είναι σε άγνοια γιατί υπήρχαν παιδιά στην τάξη που εξέφρασαν την αντίθεσή τους. Δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν αλλά τα υποχρέωσε ο μαθηματικός.

ετσι

Θεωρώ ότι είσαι μεθοδική στη δουλειά και γι' αυτό στο τέλος θα βρεις άκρη. Μπράβο για το κουράγιο σου που δεν απελπίζεσαι.

Σήμερα τρώμε σουφλέ μελιτζάνας.

Αχ, πολύ ωραίο φαγητό.

Α! Καλό Φθινόπωρο και επισήμως! Πρώτη μέρα του Φθινοπώρου η σημερινή!

Καλό φθινόπωρο και σε σένα Αγγελική και σε όλα τα παιδιά του μαγειροκαφέ και σε όλο τον κόσμο.

Λοιπον χτες εφτιαξα για σημερα μπριζολες λεμονατες στην κατσαρολα. Το συνοδευτικο θα το αποφασισει σημερα η γιαγια. Εφτιαξα κι ενα ραβανι αλλα ηθελε λιγο σιροπι ακομα.

Μπράβο Φωτεινή και για τα δύο. Πολύ μου αρέσουν.

Σημερα εχει τη γιορτη της η κορουλα μου μαζι με τη γιαγια της την αλλη κι ετσι βρηκαμε δικαιολογια για γλυκα.

Χρόνια πολλά να τις χαίρεσαι και τις δύο και να καμαρώσεις τη μικρούλα σου όπως επιθυμείς.

ήρθε και ενίσχυση από το χωριό της μαμάς, που σημαίνει καλτσούνια, μικρά τσουρεκάκια, σταφύλια και σπιτικό κρασί:P...

Ποιος τη χάρη σου Νίνα, ένα μεγάλο μπράβο στη μανούλα.

αλλά έχουν μαζευτεί πολλά σταφύλια, αφού είχα ήδη αγοράσει την προηγούμενη βδομάδα... για πείτε καμία ιδέα τι να τα κάνω εκτός από γλυκό σταφύλι και μαρμελάδα;)

Μούστο για μουστοκούλουρα, κέικ, πετιμέζι.....

Εγω εφτιαξα για πρωτη φορα μπισκοτα βρωμης.....χαλια ανοστα σαν αχυρο. Ενα ταψι ολοκληρο δεν τρωγονται κριμα ο κοπος και ο χρονος μου. Προσπαθω να κανω κατι να μην σκεφτομαι την απολυση μου

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε ψαράκια ψητά που έπιασε ο άντρας μου το Σαββατοκύριακο που είχαμε πάει Πευκί.

Ο καιρός είναι άκρως φθινοπωρινός σήμερα. Δρόσισε κιόλας...

Επανέρχομαι σε λίγο γιατί έπεσε δουλίτσα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα, τι μου κανετε? εχει αρκετη δροσια σημερα

Εβιρι αυτο μπορει να το κανει η καθηγητρια ετσι ωστε να ειναι ενας τροπος να διαβαζουν ολα γιατι θα θελουν να εχουν καποια καλη βαθμολογια και οχι μονο οταν περιμενουν τεστ. Μονο ετσι μπορω να βρω λογικη αλλιως εχει λοξα η καθηγητρια

Αγγελικη αυτο θα πει φρεσκο ψαρακι!!

Θα τα πουμε σε λιγο εχω δουλιτσα

Διαφημίσεις

καλημεραααα τι κανετε?

Εβιρακι πραγματικα οι ιδεες τους ειναι η μια χειροτερη απο την αλλη!! Απορω πως σκεφτονται τοσες βλακειες μαζεμενες!!! Το κοτοπουλακι ωραιοτατο! Εεχεις δικιο μωρε τα βιαστηκα κ τα πεταξα.Επρεπε να τα βαλω λιγο ακομα στο φουρνο η να τα αφηνα να κρυωσουν.Δεν πειραζει την αλη φορα.

Αγγελικη κ εγω κρυωνω σημερα.πρρρρ .Φαντασου για φρουτο εχω φερει πεπονι κ κρυωνω να το φαω παγωμενο οπως ειναι απο το ψυγειο.

Ιωαννα μου καλη δουλιτσα θα τα πουμε αργοτερα!!

Νινακι του σταφυλιου ε? Ειχα δει κατι συνταγες που τα βαζουν στο κεικ αλλα ποσα να καταναλωσεις κ εκει.Η πεθερα μου περσυ ειχε φτιαξει σταφιδες ξερες ... μμμμ κατι αλλο θα σκεφτουμε

vivianabarts καλως ηρθες.Μην απελπιζεσαι με την δουλεια σιγουρα κατι θα βρεθει. Οσο για τα μπισκοτα βρωμης ειναι λιγο δυσκολο να τα φας αν δεν σου αρεσει η βρωμη

Ιωαννα μου καλά κανεις και δεν αγχωνεσαι. Αφου δεν αγχωνονται κι αυτοι να σε πληρωσουν...

Συμφωνώ απόλυτα!

Κατα τα αλλα βγηκε ωραιο. Σημερα εχει τη γιορτη της η κορουλα μου μαζι με τη γιαγια της την αλλη κι ετσι βρηκαμε δικαιολογια για γλυκα.

Να τις χαίρεσαι και τις δύο!

Φιλια

Ιωαννα μου αν αποφασισει καποια στιγμη να φαει μη αλεσμενα ολα τα φαγητα σας καλω ολες απο τωρα σε παρτυ! Οσο για την δουλεια ,χαλαραααα. Αν κ εγω σημερα παλι εχω νευριασει απιστευτα πολυ πφφφφφ

Θα φάει Τζενάκι και θα τρίβεις και τα μάτια σου!

Αγγελικη ωραιο φαγακι!! Το σταθμο τον πληρωνεις τελος του μηνα? Εμεις αρχες... Πληρωνεις κ τον Αυγουστο?

Έτσι όπως μας τα έκαναν φέτος στην δουλειά αναγκαστικά πάει τέλος του μήνα με την μισθοδοσία. Το ποσό είναι για όλο τον χρόνο και το διαιρούμε δια δώδεκα για να βγει μικρότερη δόση.

Καλησπέρα παρεάκι!

ήρθε και ενίσχυση από το χωριό της μαμάς, που σημαίνει καλτσούνια, μικρά τσουρεκάκια, σταφύλια και σπιτικό κρασί:P... αλλά έχουν μαζευτεί πολλά σταφύλια, αφού είχα ήδη αγοράσει την προηγούμενη βδομάδα... για πείτε καμία ιδέα τι να τα κάνω εκτός από γλυκό σταφύλι και μαρμελάδα;)

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κανένα λικεράκι. Γίνεται?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Έκανε ψύχρα σήμερα που βγήκα για ψώνια. Πρώτη μέρα που έβαλα χειμωνιάτικο παπούτσι και καλσόν σοσόνι. Νωρίς το βραδάκι βγήκαμε για περπάτημα σε ένα πάρκο και πήγα φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι μία ζακέτα βαμβακερή αλλά λίγο χοντρή και ένα μπουφάν. Στο γυρισμό είχε παγώσει το πρόσωπό μου μέσα στην υγρασία της φύσης.

Από χτες το βράδυ ψύχρανε κι εδώ λιγάκι ο καιρός. Μην φανταστείς μεγάλη αλλαγή αλλά καταλαβαίνεις την διαφορά!

Η δική μου αντίδραση ήταν να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που για καλή μου τύχη είναι Έλληνας. Αρχικά του φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά μετά δεν έδειξε ότι είναι και το πιο παράξενο πράγμα του κόσμου επειδή λέει και μια περσινή δασκάλα είχε βγάλει τα παιδιά με το τάμπλετ της για να τα έχει δίπλα στη βαθμολογία.

Μου είπε επίσης, ότι εφόσον έχω υπογράψει στο ξεκίνημα της χρονιάς (από πέρσι) ότι συναινώ να βγαίνουν τα παιδιά φωτογραφία στο σχολείο " ή έχω εμπιστοσύνη στους καθηγητές ή δεν έχω" αυτά ήταν τα λόγια του. Βέβαια πού να ξέρω εγώ ότι αυτοί βγάζουν τα παιδιά για λογαριασμό τους; Νόμιζα ότι όταν έλεγαν φωτογραφίες εννοούσαν τις αναμνηστικές που έχουμε συνήθως άντε κι από καμμιά εκδήλωση.

Καλή η κίνησή σου! Τους έδωσες το μήνυμα ότι κάποιες κινήσεις δεν περνούν απαρατήρητες!

Άλλο τώρα.

Μου λέει που λέτε η κόρη μου για το σύστημα της καθηγήτριας γαλλικών. Θα επιλέγει λέει, κάθε εβδομάδα 6 παιδιά που θα τα βάζει να κάθονται στις μπροστινές θέσεις των θρανίων και θα γράφουν ένα τεστ στο μάθημα της ημέρας για το οποίο και θα βαθμολογούνται. Αυτό θα το γράφουν όλα τα παιδιά ταυτόχρονα, αλλά μόνο τα 6 επιλεγμένα θα βαθμολογούνται.

Πώς σας φαίνεται το σύστημα;

Τελικά έχει πολλούς κουλούς εκπαιδευτικούς εκεί!!!! Τι να πω!

Εγω εφτιαξα για πρωτη φορα μπισκοτα βρωμης.....χαλια ανοστα σαν αχυρο. Ενα ταψι ολοκληρο δεν τρωγονται κριμα ο κοπος και ο χρονος μου. Προσπαθω να κανω κατι να μην σκεφτομαι την απολυση μου

Καλώς ήρθες καταρχήν!

Για να είμαι ειλικρινής η βρώμη δεν είναι στις επιλογές μου ακριβώς επειδή δεν μπορώ να την φάω με τίποτα! Πρέπει να την ανακατέψεις με ένα σωρό άλλα υλικά για να πεις ότι τρώγεται!

Λυπάμαι που έχασες την δουλειά σου κι ελπίζω σύντομα να βρεις κάποια άλλη! Μέχρι τότε γέμισε δημιουργικά τον χρόνο σου μαγειρεύοντας!!!

Καλημερα, τι μου κανετε? εχει αρκετη δροσια σημερα

Θα συμφωνήσω!

Θα τα πουμε σε λιγο εχω δουλιτσα

Αγγελικη κ εγω κρυωνω σημερα.πρρρρ .Φαντασου για φρουτο εχω φερει πεπονι κ κρυωνω να το φαω παγωμενο οπως ειναι απο το ψυγειο.

Εγώ κρυώνω και μέσα στην δουλειά γιατί μας έχουν αναμένο τον κλιματισμό στο φουλ! Είμαι με ζακέτα και κλειστά παπούτσια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Φωτεινη να τις χαιρεσαι και τις δυο, να ειναι παντα γερες!

vivianabarts προσπαθησε να διατηρησεις καλη ψυχολογια και να γεμισεις με ευχαριστα πραγματα το χρονο σου και κατι θα βρεθει. Για τα μπισκοτα εμενα δεν μου αρεσει η βρωμη αλλα μην στεναχωριεσαι βρες καποια αλλη συνταγη

Καλημέρα κι απο μενα!

Εν ταχει παλι γιατι γινεται χαμος.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας! Να χαιρεστε ολες τις οικογενειες σας!

Vivianabarts ουτε κι εγω τρελλαινομαι για βρωμη. Λυπηθηκα για τη δουλεια σου αλλα προσπαθησε να μη χανεις το κουραγιο σου. Ευχομαι συντομα να βρεθει κατι. Κατα τα αλλα ασχολησου με οτι σου αρεσει και μοιρασου τις συνταγες σου μαζι μας.

Λετε για δροσια σημερα. Κι εδω επεσε αισθητα η θερμοκρασια και για κακη μου τυχη αυριο πρεπει να μπω στη θαλασσα λογω εργασιας. Αν δεν αρπαξω καμια πουντα φθινοπωριατικα. Εν τω μεταξυ εχω κονομησει και μια διατρηση τυμπανου και πρεπει να προσεχω μην μπει νερο στο αυτι μου. Για εξαιρεση απο τη συγκεκριμενη αυτοψια ουτε λογος (κατι τετοιες στιγμες νοσταλγω τον ιδιωτικο τομεα - το πιστευετε;)

Για σημερα δεν εκανα κατι γιατι ολο και κατι περισσευματα υπαρχουν. Στη μικρη εβαλα σημερα μπιφτεκι κοτοπουλο. Περιμενω να δω αποτελεσματα....

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...