Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αρετή σ' ευχαριστώ πολύ.

Fatsaki η δυσκολία στα τσουρέκια είναι το ζύμωμα (ειδικά όταν έχεις προβλήματα μέσης όπως εγώ) και ότι σε θέλουν πολλές ώρες στο σπίτι. Όπως είπε και η Αρετή θέλουν ζύμωμα-φούσκωμα και ξανά μανά. Δηλαδή, περισσότερο είναι η φασαρία παρά η δυσκολία.

Ένα καλό μυστικό για τα τσουρέκια είναι να έχετε όλα τα υλικά σε ζεστή θερμοκρασία. Εγώ τώρα στο φούρνο έχω βάλει στους 40 βαθμούς τη μαγιά-χυλό να φουσκώσει, αλλά έβαλα και τα αβγά, το αλεύρι, και τη ζάχαρη. Τα υπόλοιπα (γάλα, βούτυρο, μυρωδικά) θα βράσουν και έτσι θα είναι ζεστά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

εγω του κανω αρκετα συχνα,το παω μια μοσχαρι μια κοτοπουλο μια ψαρι και μια κιμα μια κατσικακι.

το κατσικακι το εβρασα κανονικα στην κατσαρολιτσα του με καροτο καικρεμυδακι και μετα εριξα το σπανακι.αφου εβρασε το γύρισα για λιγο στον φουρνο και....ετοιμοοοοο!!!!!(εννοειτε οτι εβαλα λαδακι και αλατακι..)

Τέλεια! θα το κάνω κι εγώ. του βάζεις αλατάκι; εγώ όχι ακόμα.

το λαδάκι το βάζεις στο μαγείρεμα; εγώ ακόμα στο τέλος.

μας είπε βέβαια η παιδίατρος να τρώει από τα δικά μας, αλλά με λιγότερα αλάτι, μπαχαρικά....ακόμα εγώ την έχω στα ανάλατα.

άπαξ κ δει να τρώμε εμείς, έρχεται κ παίρνει το μερίδιό της, φόρο υπέρ τέκνου!

όσο για το αρνάκι, μάλλον θα της το κάνω συχνότερα.:-)

οχι δεν σε ξεχασα καθολου!!!!κανονισε αυριο τι ωρα σε βολευει να παμε ατααααααααααααααααα!!!!!!

ρε φιλη τι ειναι η φακατσα?????:tongue::tongue::tongue:

η φοκατσα ειναι ενα ειδος ψωμιου,αλλα το στρωνεις στο ταψι και απο πανω απλωνεις διαφορα.ας πουμε εγω εβαλα ελιες,μανιταρια, πιπεριες φλωρινης (στο βάζο)

και αφου σοταρα κρεμμυδια με πιπεριες (ωμες) τα εστρωσα κι αυτα απο πανω

κατι σαν πιτσα δλδ αλλα με αλλη ζυμη.

αχ εγω μολις εσβησα το φουρνο......... μοσχοβόλησε το σπιτι!!!!!

μεσα για αυριο!!!!!!

Τέλεια! θα το κάνω κι εγώ. του βάζεις αλατάκι; εγώ όχι ακόμα.

το λαδάκι το βάζεις στο μαγείρεμα; εγώ ακόμα στο τέλος.

μας είπε βέβαια η παιδίατρος να τρώει από τα δικά μας, αλλά με λιγότερα αλάτι, μπαχαρικά....ακόμα εγώ την έχω στα ανάλατα.

άπαξ κ δει να τρώμε εμείς, έρχεται κ παίρνει το μερίδιό της, φόρο υπέρ τέκνου!

όσο για το αρνάκι, μάλλον θα της το κάνω συχνότερα.:-)

εγω του βαζω λιγο αλατι αλλα παιρνω αυτο απο το φαρμακειο,που ειναι για οσους δεν κανει να φανε κανονικο αλατι.

το λαδι το βαζω πριν να σβησω το φαγητο και το αφηνω να βρασει λιγο.

κι εγω ακομα ιδιαιτερα του μαγειρευω,μονο αν κανω φακες η κοτοσουπα για μας του βγαζω ενα πιατο πριν να βαλω σαλτσα στις φακες,ενω την κοτοσουπα την δινω κανονικα....με αυγολεμονο.και φυσικα ξετρελαινετε!!!!!!:P:p:p:p:p:p

παντως απ οτι καταλαβα η μπουμπου σου,ειναι πολυ φαγανη ε;;;:tongue:

πολυ καλο αυτο!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα! Εμείς παρόλο που είμαστε άρρωστοι οικογενειακώς, έφτιαξα χθες μια νηστίσιμη πίτσα και φυσικά ένα κομματάκι έμεινε μόνο. Ευτυχώς που περίσσεψαν μαυρομάτικα και θα έχουμε φαγητό σήμερα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Μαρία ξέρεις τι έβλεπα σε μια εκπομπή στο Σκάι χθες; Ψητά παντζάρια! Και μάλιστα είπε η παρουσιάστρια ότι αν τα δοκιμασεις ψητά, δεν θα θέλεις να τα ξαναφάς βραστά. Σκέφτομαι να το τολμήσω κάποια στιγμή...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετη πως τα εψησε? αυτη η ξερακιανη το μεσημερι? βρε παιδι μου, ολο λεει οτι παει σε εστιατορια και τρωει και ειναι μια σταλια.. που εμεις..

καλημεραααααααααα!!!σημερα μανιταρια στο φουρνο με ντοματουλα,βασιλ,αλατι πιπερι,σκορδακι κ λιγο βαλσαμικο μαζι με αγριο ρυζι στον ατμο.φιλακια σε ολες!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Αρετη πως τα εψησε? αυτη η ξερακιανη το μεσημερι? βρε παιδι μου, ολο λεει οτι παει σε εστιατορια και τρωει και ειναι μια σταλια.. που εμεις..

Ναι αυτή! Προσέχει λέει!!!:-)

Λοιπόν, τα έψησε με τη φλούδα, μέσα σε αλουμιν. με λίγο αλάτι σκόρδο λάδι και θυμάρι (προαιρετικό) στους 180 για 1 ώρα περίπου. Α! Μπορείς να βέλεις και μια σταλίτσα μπάλσάμικο, πάει πολύ, είπε.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα!!!σημερα μανιταρια στο φουρνο με ντοματουλα,βασιλ,αλατι πιπερι,σκορδακι κ λιγο βαλσαμικο μαζι με αγριο ρυζι στον ατμο.φιλακια σε ολες!!!!

Α!! πολυ γκουρμε πιατο Αννουλα μου.. μου αρεσει πολυ!

Ναι αυτή! Προσέχει λέει!!!:-)

Λοιπόν, τα έψησε με τη φλούδα, μέσα σε αλουμιν. με λίγο αλάτι σκόρδο λάδι και θυμάρι (προαιρετικό) στους 180 για 1 ώρα περίπου. Α! Μπορείς να βέλεις και μια σταλίτσα μπάλσάμικο, πάει πολύ, είπε.

τρωω πολυ συχνα πατζαρια, θα τα δοκιμασω την αλλη εβδομαδα!

η φοκατσα ειναι ενα ειδος ψωμιου,αλλα το στρωνεις στο ταψι και απο πανω απλωνεις διαφορα.ας πουμε εγω εβαλα ελιες,μανιταρια, πιπεριες φλωρινης (στο βάζο)

και αφου σοταρα κρεμμυδια με πιπεριες (ωμες) τα εστρωσα κι αυτα απο πανω

κατι σαν πιτσα δλδ αλλα με αλλη ζυμη.

αχ εγω μολις εσβησα το φουρνο......... μοσχοβόλησε το σπιτι!!!!!

μεσα για αυριο!!!!!!

μπράβο νοικοκυρά!:)

εγω του βαζω λιγο αλατι αλλα παιρνω αυτο απο το φαρμακειο,που ειναι για οσους δεν κανει να φανε κανονικο αλατι.

το λαδι το βαζω πριν να σβησω το φαγητο και το αφηνω να βρασει λιγο.

κι εγω ακομα ιδιαιτερα του μαγειρευω,μονο αν κανω φακες η κοτοσουπα για μας του βγαζω ενα πιατο πριν να βαλω σαλτσα στις φακες,ενω την κοτοσουπα την δινω κανονικα....με αυγολεμονο.και φυσικα ξετρελαινετε!!!!!!:P:p:p:p:p:p

παντως απ οτι καταλαβα η μπουμπου σου,ειναι πολυ φαγανη ε;;;:tongue:

πολυ καλο αυτο!!!!!!!

θα το πάρω κι εγώ για τη μικρή μου αυτό το αλάτι.

γιατί το λες αυτό; από πού συμπέρανες ότι η Χρύσπα είναι φαγανή;;):tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

από τα μαγουλάκια; τα μπουτούδια;;)

χθες έκανε κάτι ακροβατικά... ούτε η Ζήνα!:shock::P κανονική αμαζόνα!:)

Καλημέρα!

Κορίτσια γιατί δεν δίνετε από τα φαγητά σας στα παιδάκια σας; Μετά τον χρόνο οι γιατροί λένε να τρώνε απ'όλα!

Η μανούλα μου σήμερα θα κάνει τσουρεκάκια με την εγγονή μαζί (οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει)!!!:-P:razz:

Εγώ σήμερα έκανα μακορονάδα με φρέσκια ντοματούλα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Αρετή μου εύχομαι γρήγορα να γίνουν περαστικά σε όλους σας. Εγώ σήμερα θα κάνω μια πρόχειρη μακαρονάδα με απλή σάλτσα. Τα τσουρέκια χτες κόντεψαν να με κολάσουν, έτοιμη ήμουν να δοκιμάσω, όχι μόνο επειδή μοσχοβόλησε ο τόπος, αλλά και από περιέργεια να δω πως βγήκαν μέσα.

Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, να γλεντήσετε όσο μπορείτε, ξεχνώντας έστω και για μία ημέρα τα προβλήματα τα δικά σας και του πλανήτη. Στις εγκυούλες εύχομαι να έχουν καλή γέννα και ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά τους, αλλά και στα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μανούλες, εύχομαι όσο πιο σύντομα γίνεται να σας δώσει ο Θεός το πολυτιμότερο δώρο. Μια καινούργια ζωούλα μέσα σας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και τα φιλιά μου σε όλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...