Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Νίνα καλο κουράγιο με τη σαλτσουλα σου! εγω θα βαριομουνα πολύ.

Αγγελική να πω οτι δεν σε ζηλεύω πιυ θα φυγεις το σ/κ ψέματα θα πω.

Με το θεμα θαλασσα θα συμφωνησω με τη τζενη, δεν μπαινω κρυωνωωω.

Σημερα το καμαρι μιυ εφαγε μονο του στο σταθμο μακαρόνια, το μισο βέβαια αλλα δεν με πειραζει καθόλου. λιγα κλάματα είχαμε το πρωι αλλα δεν δινω σημασία πια.

Με πηρε ο προϊστάμενος μου το πρωι να ρωτησει αν θα παω τη Δευτέρα γιατι τα εχουν κάνει μανταρα, εχουν κανει την αποθήκη χαος, περασανε 3 βδομάδες ολες τις αγορες λαθος, ολα τα τιμολογια των εισαγωγικων ειναι απεραστα, δεν μπορούσαν ουτε τα φορτηγα να διωξουν σήμερα. Πειτε με κακια αλλά πολυ το χαρηκα, του ειπα ετσι για να δεις τι εστι να λειπω! Τη Δευτέρα θα μαθει αν παω ετσι για να τους κραταω σε αγωνια χιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τζένη κι εγώ κρυουλιάρα είμαι! Του χρόνου μπάνιο στην θάλασσα πάλι!

Ιωάννα είδες τελικά που ο μικρούλης σου κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα? Μπράβο!

Όσο για την δουλειά σου είμαι σίγουρη ότι πολύ το χάρηκες! Μήπως όμως να μην πήγαινες από εβδομάδα? Μάλλον θα σου βγει το λάδι για να τους ξαναβάλεις σε τάξη...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τζένη κι εγώ κρυουλιάρα είμαι! Του χρόνου μπάνιο στην θάλασσα πάλι!

Ιωάννα είδες τελικά που ο μικρούλης σου κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα? Μπράβο!

Όσο για την δουλειά σου είμαι σίγουρη ότι πολύ το χάρηκες! Μήπως όμως να μην πήγαινες από εβδομάδα? Μάλλον θα σου βγει το λάδι για να τους ξαναβάλεις σε τάξη...

ήμουν με ανευ αποδοχων αυτη τη βδομάδα, πρέπει να παω. με το πασο μου θα τα φτιαξω δεν θα αγχωθω κιολας

Καλησπέρα σε όλους σας.

Σήμερα έφτιαξα λίγες φακές για δοκιμή και η Εβιρίνα έφαγε λίγες και μέχρι τώρα δόξα τω Θεώ τα πήγε μια χαρά. Ενώ για τον Έβιρο, ο οποίος δείχνει να το ξεπερνάει, σκέτα μακαρόνια με τυρί.

Μπαμπι εφτιαξες πολύ ωραια φαγητακια. Ειναι ωραιος ο συνδυασμος δυο διαφορετικων σε υφη τυριων οπως η φετα και το γκουντα;

Σίγουρα είναι Φωτεινή, γιατί σκέψου ότι το γκούντα απαλύνει την αρμύρα της φέτας και η φέτα δίνει λίγο αλάτι και πιο πικάντικη γεύση στο γκούντα που είναι πιο γλυκό. Άρα υπάρχει ισορροπία και γεύση.

Εβιρι περαστικα και στον Εβιρο - ευτυχως που το περνα ελαφρα κι αυτος. Την καταλαβαινω τη μικρη Εβιρινα - εχει κι αυτη τα δικια της. Εχει κατορθωσει να κανει παρεες εκει;

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου. Ναι μετά το ήμισυ της προηγούμενης χρονιάς έγινε πιο στενή φίλη με μία Τουρκάλα και μία Κούρδα.

Αλήθεια τώρα που το γράφω για σκεφτήτε τον κύκλο από το ένα κορίτσι στο άλλο που κατάγονται από χώρες με πολλά προηγούμενα στο παρελθόν!!!!! Ελληνίδα με Τουρκάλα και Τουρκάλα με Κούρδα. Μακάρι να άφηναν εμάς το λαό να τα βρούμε μεταξύ μας και να μη μας κάνουν να σφαζόμαστε για τα δικά τους συμφέροντα οι εκάστοτε πολιτικοί.

Αυτη τη φορα εβαλα και τριμμενη ντοματα μεσα αλλα τα ψηνω εγω εξ ολοκληρου οποτε ισως να εχουν γινει πιο μαλακα τι να πω.

Αυτό είναι αλήθεια η ντομάτα τα κάνει πιο μαλακά και πιο γευστικά.

Το απόγευμα θα φύγουμε για Πευκί, εκτός απροόπτου! Οπότε δεν θα έχω μαγείρεμα για το Σαββατοκύριακο!

Καλά να περάσετε και να ξεκουραστείτε λίγο.

Εβιράκι είναι εντάξει τώρα ο Εβιρος?

Ναι Αγγελική μου, σ' ευχαριστώ, ευτυχώς ήταν ξώφαλτσο.

χαχαχαχα! Πως να τα βγάλουν πέρα με τόσες γυναίκες????

χαχαχαχα εδώ που τα λέμε είμαστε και πολλές.

Εβίρι πίνε πορτοκαλάδες μην κολλήσεις και εσύ κοπέλα μου... ευτυχώς που την περνάει ελαφριά ο σύζυξ... η κορούλα σου πώς είναι?

Μια χαρά είναι τώρα σ' ευχαριστώ.

δεν σου είπα πόσο την συμπάθησα στην συνάντηση που την είδα...πολύ γλυκιά!

Νίνα μου αν έχω κολλήσει και το εκδηλώσω αργότερα δε με σώζουν ούτε οι πορτοκαλάδες ούτε άλλες βιταμίνες, γιατί τους φιλάω και παίρνω το μικρόβιο. Φαντάζομαι όμως ότι αφού δε μου έτυχε μέχρι τώρα μάλλον δε θα κολλήσω.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Εβιρακι καταλαβα καλα? κολλησες κ εσυ? περαστικα σας βρε κοριτσια οικογενειακως!!!

Τζένη μου όχι δεν κόλλησα εγώ, αλλά σ' ευχαριστώ πολύ.

Το απογευμα ισως κανω κουκις με κομματακια σοκολατας να εχει κ ο μικρος για το σχολειο.

Να κάνεις βεβαίως, βεβαίως.

Καλημερα παρεακι!!!

Πρωινη πρωινη σημερα!!!!Ο μικρος μου ετσι ηθελε σημερα!!!Και ολη τη βδομαδα βασικα εχουμε γκρινιτσες,καοια βραδια ξυπναμε και δυσκολευομαστε να κοιμηθουμε,καποια ξυπναμε και θελουμε να μπουσουλησουμε....επειδη ειχα ενα παιδακι που κοιμοταν μια χαρα και μεχρι αργα το πρωι να υποπτεθω δοντακια????

Επισης τα νεα απο Ελβετια καλα δεν ειναι....η γιαγιουλα μου ετοιμαζεται να "φυγει".Τα πνευμονια της δεν επανηλθαν ποτε ..και ουτε προκειται δυστυχως.Ειδε τον μικρο και τον κρατησε αγκαλιτσα τουλαχιστον.Στεναχωριεμαι πολυ για τη μαμα μου που ειναι μακρια της και γενικως της βγαινει το ενοχικο..π.χ δεν την επαιρνα συχνα τηλ κτλ.....

Δεν ειναι και πολυ καλος μηνας ο σεπτεμβρης τελικα....

ΣΤα μαγειρικα μας...

Μακαρονια με κοκκινιστο κοτοπουλο με πιπεριες,Τουρλου(παλι)και χθες Σαμιωτικα ψαρακια με χορταρακια και κολοκυθακια ολα απο την πεθερουλα μου.ΕΦαγε και ο μικρος ψαρι του αρεσε!!!!

Αφροδιτακι λιγο καθυστερημενα να χαιρεσαι τη κορη σου!

Τζενακι σε ευχαριστω για τη συνταγουλα θα την τιμησω αυτες τις μερες.Τρελαινομαι για μουστο κουλουρα!!

Αγγελικουλα να περασετε τελεια!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι το χρονο του θελει το ζουζουνι σου!!!Μια χαρα θα τ απαει!!!

Νινακι πως ειναι το χερι??

Φωτεινη μου ευχομαι τα ζορια να ναι περαστικα!!

Εβιρακι περαστικα και στον Εβιρο.Πως το βλεπεις θα τη σκαπουλαρεις εσυ??χεχεχε!!

Τα φιλια μου σε ολες....πλεον μονες μας μειναμε πανε τα αρσενικα μας αφησαν....

Καλο σ/κ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω πολύ αναλυτικά αυτές τις μερούλες...:(

Νίνα συνεχίζεις βλέπω την παραγωγή....! πρόσεξε μόνο μη κουραστείς, κατά τα άλλα συμφωνώ κι εγώ μαζί σου αφού τρώτε τόση σάλτσα γιατί να μην τη φτιάξεις μόνη σου αγνή και σπιτική;!

Ρικολάκι πολύ λυπάμαι για τη γιαγιά σου... είναι δύσκολες τέτοιες καταστάσεις...και ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος...όσο για τη μαμά σου μπορώ να καταλάβω ότι της είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω το ενοχικό θα της έβγαινε ούτως ή άλλως (είναι στη φύση του ανθρώπου). Προσπάθησε εσύ τουλάχιστον να φανείς δυνατή!

Έβιρι περαστικά στον Έβιρο! Η Εβιρίνα καλύτερα; Εσύ θα τη γλυτώσεις αυτή τη φορά; Ξεκίνα σούπες, τσαγάκια και ζεστά προληπτικά!

Ιωάννα καλή επιστροφή στη δουλειά! Τελικά τους έλειψες πολύ! Πολύ καλά νέα για τον μικρό σου, προσαρμόζεται σιγά σιγά!

Τζένη είναι τέλεια τα κούκις με σοκολάτα. Τα έκανα όταν πρωτογνώρισα τον άντρα μου και άδειαζε τη λαμαρίνα σε μηδέν χρόνο. Όταν δεν είχα να βάλω κομματάκια σοκολάτας έβαζα φουντούκια κι έβγαιναν πολύ νόστιμα.

Αγγελική οι φακές δεν κάηκαν, απλά ήταν καπνιστές! Why not? που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι...

Τα υπόλοιπα κορίτσια και αγόρια είστε καλά;;;;

Τις τελευταίες 3 μέρες τρέχω και δεν φτάνω....Ήρθε ουρανοκατέβατη μια δουλειά και δεν μπορούσα να αρνηθώ ήταν καλά και τα χρήματα και στο αντικείμενό μου. Το μόνο "κακό" είναι ότι θα πρέπει να λείπω μέχρι το μεσημέρι από το σπίτι και η μικρή ζορίζεται. Τις πρώτες 2 μέρες ήμουν πιο χαλαρά και την είχε φέρει ο άντρας μου βόλτα οπότε προλάβαινα λίγο να την δω. Χθες όμως της κακοπήγε απίστευτα! Την άκουγα στο τηλέφωνο και σπάραζε η καρδιά μου...με έβαζε ο άντρας μου ανοιχτή ακρόαση και η μικρή σταματούσε και μετά πάλι κλάμα... Να δω από Δευτέρα τι θα γίνει...:rolleyes:

Μαγειρικά τώρα χθες έφτιαξα μπριζόλες χοιρινές στο φούρνο με μουστάρδα και σήμερα σπανακόρυζο. Αύριο θα έχουμε σουφλέ με μακαρόνια και λογικά αν περισσέψει θα πάρω τη Δευτέρα μαζί μου στο γραφείο. Επίσης αύριο θα φτιάξουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού οπότε θα δω πως θα πάει η εβδομάδα. Σήμερα πήγαμε και κάναμε ανεφοδιασμό στα κρεατικά για να μην τρέχω μετά τη δουλειά και κάναμε και μια μικρή βολτούλα με τη μικρούλα μου που ήταν γατζωμένη συνέχεια πάνω μου!

Καλό υπόλοιπο σ/κ σε όλους! Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

τι κανει η μαγειροπαρεα? ελπιζω να περνατε καλα!

ρικολα πολυ λυπηθηκα για τη γιαγια σου. Το καλο είναι οτι προλαβε και ειδε το παιδί, η μαμά σου ειναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθει ετσι επειδή είναι και μακριά. Να εισαι διπλα της οσο μπορείς τωρα που θα σε χρειαστει.

σμουρφιτα θα ειναι λιγο δυσκολο να εισαι μακριά απο το παιδι αλλα σε λιγες μερες θα εχετε προσαρμοστεί, τις δουλειες στην εποχη μας δεν είναι να τις αφηνεις ιδίως αν εχουν καλα χρήματα.

Ξενερωσα με κατι βρε κορίτσια, πηγα στο φούρνο και ειδα οτι το κιλο το χωριατικο το χρεωνουν 2? το κιλο απο τοτε πιυ αρχισε το ζυγισμα. Απλα ακριβυνανε την τιμη του κιλου ετσι ωστε παλι να παιρνουμε 0,70 τα 350 γρ παλι κλεψιμο, τιποτα δεν αλλαζει σ αυτη τη χωρα.

Σήμερα φαγαμε σε ταβερνα αλλά εκανα και κοκκινιστο μοσχαρι για το βραδυ και αυριο.

Καλο υπόλοιπο Κυριακής να εχετε

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι κοκκινιστό με ζυμαρικά και ψητόπουλο κοτό για τον Έβιρο.

Ψοφάω να σας πω κάτι από το σχολείο. Την Πέμπτη που λέτε, μπήκε στην τάξη μια καθηγήτρια της Φυσικής που είναι καινούργια. Αυτή έχει γίνει δόκτωρ γιατί προφανώς έχει κάνει διδακτορικό. Ένα παιδάκι ήθελε να τη ρωτήσει κάτι και αντί να την προσφωνήσει Φράου ντόκτορ Τάδε την προσφώνησε Φράου Τάδε χωρίς το ντόκτορ.

Τότε αυτή άρχισε να φωνάζει επειδή το παιδί παρέλειψε το ντόκτορ και του έλεγε: "Τι το έχω εγώ το ντοκτορά αν εσείς δε με λέτε ντόκτορ;" Κι όχι μόνο του έβαλε τις φωνές αλλά το έβαλε και τιμωρία να της γράψει κάποια έκθεση μιας σελίδας.

Άκουσον, άκουσον.!!!!!!!

Μωρέ υπάρχει κι άλλο ένα που με έχει προβληματίσει αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχει έρθει ένας μαθηματικός καινούργιος στο σχολείο που πέρσι βρισκόταν σε άλλο σχολείο. Ζήτησε λοιπόν από τα παιδιά να κρατάνε μπροστά στο στήθος τους ένα ταμπελάκι με το όνομά τους και τα έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του ανά τριάδες για να τα μάθει καλύτερα.

Πριν σας πω οτιδήποτε για το τι σκέφτομαι εγώ, θα ήθελα τη δική σας τη γνώμη για το πώς το ακούτε εσείς. Όποιος έχει όρεξη ας γράψει ένα σχόλιο.

Να συμπληρώσω βέβαια, ότι αυτό το έκανε και η καθηγήτρια της γυμναστικής.

Ο μικρος μου ετσι ηθελε σημερα!!!Και ολη τη βδομαδα βασικα εχουμε γκρινιτσες,καοια βραδια ξυπναμε και δυσκολευομαστε να κοιμηθουμε,καποια ξυπναμε και θελουμε να μπουσουλησουμε....επειδη ειχα ενα παιδακι που κοιμοταν μια χαρα και μεχρι αργα το πρωι να υποπτεθω δοντακια????

Φαίνεται ότι το παιδί θέλει να φύγει. Εσείς πάντως για καλό και για κακό κάθε πρωί που θα ξυπνάει να τον ρωτάτε: "Πού ήσουν χτες, τι ώρα γύρισες"; Για το ενδεχόμενο να σας βάλει για ύπνο και να φύγει στα μπαράκια.

Επισης τα νεα απο Ελβετια καλα δεν ειναι....η γιαγιουλα μου ετοιμαζεται να "φυγει".Τα πνευμονια της δεν επανηλθαν ποτε ..και ουτε προκειται δυστυχως.

Είναι στενάχωρη η κατάσταση. Όμως είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείτε και να αφήσετε σιγά σιγά τις καταστάσεις να εξελιχθούν σύμφωνα με το θέλημα του Θεού και το χρόνο να κυλήσει και να επουλώσει τη στενοχώρια που θα προκύψει.

Στεναχωριεμαι πολυ για τη μαμα μου που ειναι μακρια της και γενικως της βγαινει το ενοχικο..π.χ δεν την επαιρνα συχνα τηλ κτλ.....

Αυτό είναι το τίμημα της αποστάσεως.

Εβιρακι περαστικα και στον Εβιρο.Πως το βλεπεις θα τη σκαπουλαρεις εσυ??χεχεχε!!

Σ' ευχαριστώ Ρίκολα. Έτσι ελπίζω.

Έβιρι περαστικά στον Έβιρο! Η Εβιρίνα καλύτερα; Εσύ θα τη γλυτώσεις αυτή τη φορά; Ξεκίνα σούπες, τσαγάκια και ζεστά προληπτικά!

Σ' ευχαριστώ Στρουμφίτα. Πιστεύω ότι έχω ξεφύγει ήδη.

Τις τελευταίες 3 μέρες τρέχω και δεν φτάνω....Ήρθε ουρανοκατέβατη μια δουλειά και δεν μπορούσα να αρνηθώ ήταν καλά και τα χρήματα και στο αντικείμενό μου. Το μόνο "κακό" είναι ότι θα πρέπει να λείπω μέχρι το μεσημέρι από το σπίτι και η μικρή ζορίζεται.

Πολύ ευχάριστο αυτό, χαίρομαι για σένα. Εντάξει το ζόρισμα στο μωρό είναι στο πρόγραμμα όταν η μάνα είναι εργαζόμενη. Ευτυχώς όμως έχεις τον άντρα σου που σε βοηθάει και θα τα καταφέρετε μαζί.

Ξενερωσα με κατι βρε κορίτσια, πηγα στο φούρνο και ειδα οτι το κιλο το χωριατικο το χρεωνουν 2? το κιλο απο τοτε πιυ αρχισε το ζυγισμα. Απλα ακριβυνανε την τιμη του κιλου ετσι ωστε παλι να παιρνουμε 0,70 τα 350 γρ παλι κλεψιμο, τιποτα δεν αλλαζει σ αυτη τη χωρα.

Οι μέρες δυσκολεύουν όσο πάνε και περισσότερο Ιωάννα. Αυτό μας περιγράφεις.

καλημερα κ καλη εβδομαδα ! Τι κανετε?

Ρικολακι ασχμημα τα νεα... τουλαχιστον προλαβε κ ειδε τον μικρο ...

Σμουρφιτακι η αρχη ειναι λιγο δυσκολη αλλα σιγα σιγα θα προσαρμοστειε ολοι σας. Αφου ειναι καλα τα χρηματα μην το συζητας καθολου! Σε κανεναν δε περισευουν στις μερες μας.Για ποσο καιρο θα πηγαινεις?

Εβιρακι αυτο το εχω δει απο πολλους κ για διαφορα .Ισως για ευκολια αλλα τι ευκολια δεν ειναι προγραμμα ειναι παιδακι.Τι θα κανει καθε φορα που θα θελει να φωναξει καποιον θα ψαχνει τις φωτο να δει ποιο ειναι?

Ιωαννακι ωραιοτατο το μοσχαρακι.Πηγες σημερα στην δουλεια τελικα?Ολα καλα?

Εμεις το Σαββατο φαγαμε μακαρονια με κιμα κ το βραδυ ειχα ξαφνιες επισκεψεις κ εκανα πιτσα.

Χτες φαγαμε κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο κ για σηεμρα εκανα φακες.

Σμουρφιτακι τα κουκις τα πεταξα.Μου μυριζε το αυγο.Ισως εκανα κ βλακεια γιατι ηταν ζεστα ακομα ... Ασε που νομιζω πως τα φοβηθηκα κ τα εβγαλα χωρις να εχουν καλοψηθει.

Οποτε καλοδεχουμενη η συνταγη σου.

Για αυριο λεω να φτιαξω μοσχαρακι σουπα.Την Τεταρτη φασολακια.Την Πεμπτη θα εχω κρατησει μοσχαρι βραστο κ θα το κανω γιουβετσι κ την Παρασκευη κανα τουρλου.Σαββατο κλασικα ψαρακι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Πώς περάσατε το Σ/Κ? εμείς το Σάββατο βρεθήκαμε με φίλους και πήγαμε σε ένα δάσος, όπου τρέξαμε, παίξαμε και κάναμε πικ νικ... ήταν πολύ όμορφα! χτες ήρθαν σπίτι ξαδέρφια και ψήσαμε... το κακό ήταν ότι το βράδυ με έπιασε ένας δυνατός πόνος στο στομάχι και στην κοιλιά και την έβγαλα στην τουαλέτα:(...κάτι πρέπει να με πείραξε... ευτυχώς σήμερα είμαι καλά και μπόρεσα να καθαρίσω το σπίτι που ήταν μπάχαλο από χτες!

Από φαί μάλλον θα κάνω μία ελαφριά μακαρονάδα, για να συνέλθω εντελώς.

Eviri εγώ θυμάμαι στο σχολείο ο δάσκαλος έκανε σχεδιάγραμμα και έγραφε το όνομα του κάθε παιδιού, μέχρι να τα μάθει... φαίνεται το σύστημα έχει αλλάξει εντελώς πια... αλλά πάλι δεν θα μου άρεσε η ιδέα να έχει φωτογραφία του παιδιού μου με το όνομα του κάποιος, έστω και αν είναι ο δάσκαλος του... γενικώς είμαι πολύ κατά των φωτογραφιών των παιδιών από ξένους, ειδικά στην εποχή μας που μπορεί να κυκλοφορήσει μία φωτογραφία παντού και με τόσους ανώμαλους που κυκλοφορούν:?

Ιωάννα θα παρατηρήσω σήμερα πόσο έχει το ψωμί και εδώ... εγώ αυτό που παρατήρησα και το είπα στην φουρνάρισα μας είναι ότι η τιμή είναι 0,90, αλλά το μέγεθος του καρβελιού μικραίνει! σε λίγο θα είναι σαν φραντζολάκι!:o... μην μας περνάνε και για κορόιδα!

ricola το χέρι είναι καλύτερα... δεν έχω πάει να το δω ακόμα... αλλά μετά το Σάββατο, που είχα πολύ καιρό να ασκηθώ και πιάστηκα παντού, την άλλη μέρα πόναγε όλο το σώμα!:)...οπότε το χέρι ήταν το λιγότερο! λυπάμαι για την γιαγιάκα:(... πόσο είχε χαρεί όμως που είδε το δισέγγονο όμως! θα φύγει χαρούμενη, αν μη τι άλλο!

Φιλιά σε όλους τους υπόλοιπους... πάω να συνεχίσω τις δουλειές.

Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Όπως σας είχα πει πήγαμε Σαββατοκύριακο Πευκί με τον μικρό. Η κόρη μου δεν ακολούθησε γιατί είχε κανονίσει να βγει το Σάββατο με τος φίλες της. Αλλά ήταν και μία πολύ καλή ευκαιρία να ησυχάσει λίγο το κεφάλι της!

Σήμερα τρώμε μπριζόλες στον φούρνο με πατατούλες.

Καλημερα παρεακι!!!

Πρωινη πρωινη σημερα!!!!Ο μικρος μου ετσι ηθελε σημερα!!!Και ολη τη βδομαδα βασικα εχουμε γκρινιτσες,καοια βραδια ξυπναμε και δυσκολευομαστε να κοιμηθουμε,καποια ξυπναμε και θελουμε να μπουσουλησουμε....επειδη ειχα ενα παιδακι που κοιμοταν μια χαρα και μεχρι αργα το πρωι να υποπτεθω δοντακια????

Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσατε δοντάκια! Αν δεις ότι πολύζορίζεται, σε συννενόηση με τον παιδίατρο, μπορείς να του δίνεις λίγο παυσίπονο για να ηρεμεί.

Επισης τα νεα απο Ελβετια καλα δεν ειναι....η γιαγιουλα μου ετοιμαζεται να "φυγει".Τα πνευμονια της δεν επανηλθαν ποτε ..και ουτε προκειται δυστυχως.Ειδε τον μικρο και τον κρατησε αγκαλιτσα τουλαχιστον.Στεναχωριεμαι πολυ για τη μαμα μου που ειναι μακρια της και γενικως της βγαινει το ενοχικο..π.χ δεν την επαιρνα συχνα τηλ κτλ.....

Δεν ειναι και πολυ καλος μηνας ο σεπτεμβρης τελικα....

Μέσα στην ζωή είναι κι αυτά κορίτσι! Τουλάχιστον έζησε και χάρηκε και δισέγγονο! Ελπίζω να ταλαιπωρηθεί όσο το δυνατό λιγότερο!

Αγγελικουλα να περασετε τελεια!!!!!!!!!!!

Περάσαμε πολύ ωραία! Ο μικρός έκανε μέχρι και μπάνιο στην θάλασσα!

QUOTE]

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω πολύ αναλυτικά αυτές τις μερούλες...:(

χμ! Για τιμωρία θα τρέξεις το τετράγωνο 5 φορές!!!!:tongue:

Αγγελική οι φακές δεν κάηκαν, απλά ήταν καπνιστές! Why not? που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι...

χαχαχα! Σωστά!

Τις τελευταίες 3 μέρες τρέχω και δεν φτάνω....Ήρθε ουρανοκατέβατη μια δουλειά και δεν μπορούσα να αρνηθώ ήταν καλά και τα χρήματα και στο αντικείμενό μου. Το μόνο "κακό" είναι ότι θα πρέπει να λείπω μέχρι το μεσημέρι από το σπίτι και η μικρή ζορίζεται. Τις πρώτες 2 μέρες ήμουν πιο χαλαρά και την είχε φέρει ο άντρας μου βόλτα οπότε προλάβαινα λίγο να την δω. Χθες όμως της κακοπήγε απίστευτα! Την άκουγα στο τηλέφωνο και σπάραζε η καρδιά μου...με έβαζε ο άντρας μου ανοιχτή ακρόαση και η μικρή σταματούσε και μετά πάλι κλάμα... Να δω από Δευτέρα τι θα γίνει...:rolleyes:

Θα συνηθίσετε και οι δύο! Αφού θα πληρωθείς καλά αξίζει τον κόπο!

τι κανει η μαγειροπαρεα? ελπιζω να περνατε καλα!

Γειά σου Ιωαννάκι!

Δεν μου κάνει εντύπωση, δυστυχώς!

Ψοφάω να σας πω κάτι από το σχολείο. Την Πέμπτη που λέτε, μπήκε στην τάξη μια καθηγήτρια της Φυσικής που είναι καινούργια. Αυτή έχει γίνει δόκτωρ γιατί προφανώς έχει κάνει διδακτορικό. Ένα παιδάκι ήθελε να τη ρωτήσει κάτι και αντί να την προσφωνήσει Φράου ντόκτορ Τάδε την προσφώνησε Φράου Τάδε χωρίς το ντόκτορ.

Τότε αυτή άρχισε να φωνάζει επειδή το παιδί παρέλειψε το ντόκτορ και του έλεγε: "Τι το έχω εγώ το ντοκτορά αν εσείς δε με λέτε ντόκτορ;" Κι όχι μόνο του έβαλε τις φωνές αλλά το έβαλε και τιμωρία να της γράψει κάποια έκθεση μιας σελίδας.

Άκουσον, άκουσον.!!!!!!!

Να της πεις πως το ντοκτορά της άφησε και ανεπανόρθωτη βλάβη στον εγκέφαλο!!!! Ακούς εκεί!

Μωρέ υπάρχει κι άλλο ένα που με έχει προβληματίσει αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχει έρθει ένας μαθηματικός καινούργιος στο σχολείο που πέρσι βρισκόταν σε άλλο σχολείο. Ζήτησε λοιπόν από τα παιδιά να κρατάνε μπροστά στο στήθος τους ένα ταμπελάκι με το όνομά τους και τα έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του ανά τριάδες για να τα μάθει καλύτερα.

Πριν σας πω οτιδήποτε για το τι σκέφτομαι εγώ, θα ήθελα τη δική σας τη γνώμη για το πώς το ακούτε εσείς. Όποιος έχει όρεξη ας γράψει ένα σχόλιο.

Να συμπληρώσω βέβαια, ότι αυτό το έκανε και η καθηγήτρια της γυμναστικής.

Την φωτογραφία την τράβηξε αφού είχαν τα ταμπελάκια με τα ονόματά τους? Ίσως να το κάνει όντως για να τα θυμάται καλύτερα αλλά καλό είναι να έχεις και το νου σου...

Όσο για τις φιλίες των λαών, οι άνθρωποι τα βρίσκουν μεταξύ τους μιά χαρά, ανεξαρτήτως χρώματος και φυλής! Τα συμφέροντα επιτάσσουν άλλα...

καλημερα κ καλη εβδομαδα ! Τι κανετε?

Καλή εβδομάδα Τζενάκι!

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Επίσης Νίνα!

Πώς περάσατε το Σ/Κ? εμείς το Σάββατο βρεθήκαμε με φίλους και πήγαμε σε ένα δάσος, όπου τρέξαμε, παίξαμε και κάναμε πικ νικ... ήταν πολύ όμορφα! χτες ήρθαν σπίτι ξαδέρφια και ψήσαμε... το κακό ήταν ότι το βράδυ με έπιασε ένας δυνατός πόνος στο στομάχι και στην κοιλιά και την έβγαλα στην τουαλέτα:(...κάτι πρέπει να με πείραξε... ευτυχώς σήμερα είμαι καλά και μπόρεσα να καθαρίσω το σπίτι που ήταν μπάχαλο από χτες!

Ευτυχώς που σου πέρασε γρήγορα!

Φιλιά σε όλους τους υπόλοιπους... πάω να συνεχίσω τις δουλειές.

Καλή συνέχεια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Θα σχολιασω λιγο εν ταχει γιατι εχω πηξει στη χαρτουρα σημερα.

Ρικολα μου κριμα για τη γιαγιακα. Τουλαχιστον προλαβε να δει το δισεγγονο της. Οσο για τη μαμα σου ειναι αναποφευκτο αυτο που νοιωθει. Σιγα σιγα πιστευω πως θα απενοχοποιηθει.

Εβιρι μου μπορει να ειναι για ευκολια του δασκαλου η φωτογραφιση αλλα εμενα δεν μου αρεσε οταν το διαβασα. Κυριως με οσα συμβαινουν και διαβαζουμε τα τελευταια χρονια. Για τις φιλιες που λες - οι λαοι μπορουμε να τα βρουμε μεταξυ μας - τα συμφεροντα ομως οχι.

Νινα μου περαστικα - ευτυχως δε σε ταλαιπωρησε πολύ.

Στρουμφιτα μπραβο για τη δουλεια! Θα προσαρμοστειτε σιγα σιγα.

Το Σαββατο φαγαμε διαφορα και το βραδυ εφτιαξα την υπεροχη ζαμπονοκασεροπιτα της Τζενης την οποια η κορη μου τιμησε 2 συνεχομενες βραδιες (ζω ανεπαναληπτες στιγμες οπως καταλαβαινετε). Χτες εφτιαξα μια κρεατοπιτα κι εχουμε και για σημερα (αυτην δεν τη αγγιξε η κορη αλλα δεν περιμενω και πολλα θαυματα μαζεμενα). Ο γιος τα τιμησε ολα και με το παραπανω!!!

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Φωτεινή να δεις που θα αρχίσει η μικρή να τρώει περισσότερα φαγάκια! Υπομονή θέλει, αν και το ξέρεις βέβαια! Βάλε την ζαμπονοτυρόπιτα στο πρόγραμμα λοιπόν μία φορά στις 15 μέρες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...