Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα! Ειστε ολοι καλά? Εμεις χτες κοιμηθηκαμε , μόνο στις 6 ξυπνησε και με ζηταγε κι εκατσα μαζι του μεχρι τις 7.30 πουισηκωθήκαμε. Τουλάχιστον σηκωθηκε κεφάτος οχι οτι δεν έκλαψε οταν τον αφησα. Να δούμε θα φάει τίποτα σήμερα?

Εγω μαγείρεψα μπιφτέκια στο φούρνο κι εκανα και ρυζι ανάμεικτο που μαλλον θα μείνει και για αυριο γιατι το βραδυ θα παμε στην πεθερα μου

Εβιρι προσεχε μην κολλησεις κι εσυ.

Νινα λενε πως θα φτιαξει ο καιρος οπότε θα κανεις κι αλλα μπανακια!

Αγγελική τυχερη ησουν με το φαΐ γιατι στο τέλος θα πεταγες και την κατσαρόλα:D

Την καλημέρα μου σε ολες και ολους αν και βλέπω πως τ αγορια της παρεας μας αφησαν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Να τον πας στο δημοσιο αλλα το θεμα ειναι αν θα τον παρουνε. Σην γειτονια μου τουλαχιστον παιρνουν καθε χρονο ολα τα παιδακια που ειχαν παρει την προηγουμενη χρονια κ απο καινουρια γυρω στα 10.Φετος συγκεκριμενα πηραν 6.Αρα αν παρουν καποιο παιδακι γυρω στα 2 κατα μεσο ορο θα εχει "κατοχυρωσει" την θεση του μεχρι να παει στο κανονικο νηπιο....

Υποτίθεται ότι το νηπιαγώγειο είναι υποχρεωτικό οπότε θα έπρεπε να τα παίρνουν τα παιδιά. Σε αναγκάζουν να στραφείς στα ιδιωτικά ή να στείλεις το παιδί σου μακρυά από το σπίτι σε κάποιο άλλο σχολείο που έχει θέσεις. Τι να πω.... ωραίο εκπαιδευτικό σύστημα έχουμε:rolleyes:

Αγγελική μονο παιδιατρο εχουν οχι παιδοψυχολογο. τι να κανω ? να τον αφησω λιγο ακομα να δουμε πως θα παει και αν δεν δω αλλαγη να βρω τοτε γιατρό? οι δασκαλες μου λένε οτι απο θενα προσαρμογης δεν τα παει ασχημα, τρεχει, παιζει, γελαει μονο στο φαγητο εχει θεμα και δεν αφήνει και το αρκουδακι του

Θα έλεγα να έκανες μία έρευνα να εντοπίσεις κάποιον παιδοψυχολόγο. Εντύπωση μου κάνει που δεν έχει ο σταθμός έναν. Όλοι οι ιδιωτικοί που ξέρω έχουν συνεργασία με παιδοψυχολόγο.

Όσο για το αρκουδάκι κι εμένα ο δικός μου είχε ένα ελαφάκι που το έσερνε μαζί του κάτι μήνες...

Το φαγητό μας σήμερα ήταν φασόλια μαυρομάτικα κοκκινιστά τα οποία τα έφαγα μόνο εγώ γιατί ο Έβιρος μάλλον κόλλησε και του έφτιαξα όταν ήρθε σκέτα μακαρόνια.

Ωχ! Περστικά του Εβιράκι! Ελπίζω να το περνάει ελαφρά!

Σήμερα ήταν καλά και πήγε κανονικά στο σχολείο, απλά θα προσέξω λίγο το φαγητό της τις επόμενες μέρες για να μην ξαναχαλάσει το στομάχι της.

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτό!

Συννεφιές βλέπω και σήμερα... λέτε να πάει έτσι ο Σεπτέμβρης? δεν ξέρω και που να αφήσω την απλώστρα...μια την βάζω μέσα, μιά την αφήνω έξω:o

Ο άντρας μου είπε ότι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε πολύ καλό καιρό! Οπότε απλώστρα έξω!!!!

Σήμερα θα φάμε φαγητά από την κατάψυξη, γιατί έχω πολλές διαδρομές και δεν θα προλάβω να μαγειρέψω... ευκαιρία να αδειάσει κιόλας.... οπότε έχουμε μία μερίδα κατσικάκι με φασολάκια και μία με παστίτσιο... μαζί με φρέσκια σαλάτα θα είναι μία χαρά.... πάω τώρα το πρωί να πάρω και το δεύτερο καφάσι με ντομάτες να κάνω άλλη μία δόση σάλτσας.

Τώρα που πήρες το κολάι ε? Καλά κάνεις!

Καλημέρα! Ειστε ολοι καλά? Εμεις χτες κοιμηθηκαμε , μόνο στις 6 ξυπνησε και με ζηταγε κι εκατσα μαζι του μεχρι τις 7.30 πουισηκωθήκαμε. Τουλάχιστον σηκωθηκε κεφάτος οχι οτι δεν έκλαψε οταν τον αφησα. Να δούμε θα φάει τίποτα σήμερα?

Πάντως είναι ενθαρρυντικό ότι κοιμήθηκε σερί και ότι έφτιαξε η διάθεσή του! Αν αρχίσει πάντως να τρώει στο σχολείο σημαίνει ότι θα έχει προσαρμοστεί κατά το μεγαλύτερο μέρος!

Αγγελική τυχερη ησουν με το φαΐ γιατι στο τέλος θα πεταγες και την κατσαρόλα:D

Το έχω πάθει μία φορά όταν ήμουν φρεσκοπαντρεμένη! Η κατσαρόλα δεν καθάριζε με τίποτα!!!!

Την καλημέρα μου σε ολες και ολους αν και βλέπω πως τ αγορια της παρεας μας αφησαν

Έχεις δίκιο! Που είστε Νίκο και Δημήτρη οεο????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

γεια σας φιλαρακια μου τι κανετε?

Ιωαννα μου ειδες καθε μερα που περναει θα πηγαινει ολο κ καλυτερα ο μικρουλης σου με τον σταθμο.Το οτι κοιμηθηκε ειναι καλο σημαδι!! Κ σιγα σιγα θα φαει κιολας μην στεναχωριεσαι.Εγω θα ελεγα να μην κανεις ακομα τιποτα.Δωστου λιγο χρονο κ βλεπεις μετα πως θα παει κ προχωρας αναλογα.

Αγγελικη η κατσαρολα αμα κολλησει την ραζεις με νερο κ ξυδι κ γινεται σαν καινουρια! Αχρειαστο να ειναι ... Ωραιες οι φακουλες!

Εβιρακι οπως τα λες ειναι. Θλει λιγες μερες διαιτα να στρωσει που λενε το στομαχι κ μετα θα ειναι μια χαρα!

Αφροδιτακι να τα δοκιμασεις το Σκ γινονται πολυυ ωραια!

Νινακι τωρα που πηρες το κολαι με την σαλτσα ποιος σε πιανει!! καλη επιτυχια!

Γιατι να φτιαξει αλλο φαγητο αφου υπαρχει ηδη?Η καταψυξη ειναι σωτηρια για τετοιες ωρες δυσκολες με πολλες δουλειες κ τρεξιμο!

Εγω εφτιαξα σουτζουκακια κ ρυζι με καλαμποκι κ καροτο.Εφτιαξα μπολικα οποτε για αυριο δεν εχει μαγειρεμα.Εμεινε κ μια μεριδα φασολακια απο χτες μια χαρα θα βολευτουμε.

καλημερα και απο εμενα !!!Σημερα εφτιαξα μακαρονια με κιμα και εγιναν μιαμ μιαμ και μια τυροπιτα με φετα και ενα σπεσιαλ gouda apo amsterdam με σφολιατα .....εγινε τελεια,....!!!!να ρωτησω για τα σουτζουκακια ...με αναμεικτο κιμα ?????

Διαφημίσεις

Αγγελικη η κατσαρολα αμα κολλησει την ραζεις με νερο κ ξυδι κ γινεται σαν καινουρια! Αχρειαστο να ειναι ... Ωραιες οι φακουλες!

Τώρα που το λες το είχαμε συζητήσει και παλιότερα αυτό!

καλημερα και απο εμενα !!!Σημερα εφτιαξα μακαρονια με κιμα και εγιναν μιαμ μιαμ και μια τυροπιτα με φετα και ενα σπεσιαλ gouda apo amsterdam με σφολιατα .....εγινε τελεια,....!!!!να ρωτησω για τα σουτζουκακια ...με αναμεικτο κιμα ?????

Ωραίο φαγάκι! Όσο για τα σουτζουκάκια κι εγώ σκέτο μοσχαρίσιο χρησιμοποιώ.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ggeny από που αγοράζεις μούστο ή πετιμέζι;;;

Για τα σουτζουκάκια κι εγώ μοσχαρίσιο άπαχο κιμά και πάντα είναι αφράτα, μμμμμ τι ωραίο φαγητό που είναι!!!

Γεια σας παιδιά μου.

Σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι με πατάτες στο φούρνο, για τον Έβιρο μπιφτέκια στεγνά με συνοδεία λαπά. Ευτυχώς κι εκείνος το περνάει ελαφρά.

Φακές τρώμε σήμερα, οι οποίες παραλίγο νσ μου καούν χτες!

Αφού ήταν τέλος καλό, όλα καλά και δεν πειράζει.

Συννεφιές βλέπω και σήμερα... λέτε να πάει έτσι ο Σεπτέμβρης? δεν ξέρω και που να αφήσω την απλώστρα...μια την βάζω μέσα, μιά την αφήνω έξω:o

χαχα βάλτη στη μέση. Κι εμείς εδώ έχουμε από το απογευματάκι ψιλόβροχο.

πάω τώρα το πρωί να πάρω και το δεύτερο καφάσι με ντομάτες να κάνω άλλη μία δόση σάλτσας.

Σε χαίρομαι για την όρεξη που έχεις. Μόνο να προσέχεις το χέρι σου.

Καλημέρα! Ειστε ολοι καλά? Εμεις χτες κοιμηθηκαμε , μόνο στις 6 ξυπνησε και με ζηταγε κι εκατσα μαζι του μεχρι τις 7.30 πουισηκωθήκαμε. Τουλάχιστον σηκωθηκε κεφάτος οχι οτι δεν έκλαψε οταν τον αφησα.

Αυτό είναι πρόοδος.

Εβιρι προσεχε μην κολλησεις κι εσυ.

Αν κολλήσω, κόλλησα δε βαριέσαι.

Ωχ! Περστικά του Εβιράκι! Ελπίζω να το περνάει ελαφρά!

Ευτυχώς αυτό είναι το παρήγορο.

Μπράβο μπάμπι και το φαγητό και το ορεκτικό σου είναι ωραίο. Από Άμστερνταμ το βρήκες στο σούπερ μάρκετ ή με άλλο τρόπο;

Κι εγώ τα σουτζουκάκια και τους άλλους κιμάδες τους προτιμώ μόνο με μοσχάρι. Έχω ακούσει από τους σεφ στην τηλεόραση ότι για να γίνουν πιο μαλακά μπορούμε να βάζουμε μισό μισό με χοιρινό. Να σου πω την αλήθεια εμένα δε μου αρέσει η μυρωδιά και γεύση του χοιρινού στον κιμά.

Οι Κωνσταντινουπολίτισσες πάλι λένε ότι τη νοστιμιά τη δίνει το μισό μισό με αρνίσιο κιμά και μοσχαρίσιο. Ούτε κι αυτό όμως μου αρέσει. Είναι και προτιμήσεις στον καθένα.

Καλημέρα! Παρασκευη σημερα!

Ιωαννα μου πιστευω πως ο μικρος παρουσιασε προοδο. Αφιερωσε χρονο να του μιλάς και βλέποντας και κανοντας. Πάντως ειναι θετικο το οτι δεν ανησυχουν οι δασκάλες του.

Αγγελικη οντως τα μωρακια μας ξεμυαλίζουν. Αφου δεν τις εκαψες δεν πειραζει.

Μπαμπι εφτιαξες πολύ ωραια φαγητακια. Ειναι ωραιος ο συνδυασμος δυο διαφορετικων σε υφη τυριων οπως η φετα και το γκουντα;

Νινα αντεχεις και δευτερο γυρο με σαλτσα ντοματας; Μπραβο σου! Προσεχε το χερακι σου ομως - οπως ειπε και η Εβιρι μας.

Εβιρι περαστικα και στον Εβιρο - ευτυχως που το περνα ελαφρα κι αυτος. Την καταλαβαινω τη μικρη Εβιρινα - εχει κι αυτη τα δικια της. Εχει κατορθωσει να κανει παρεες εκει;

Τζενακι μακαρι να φαει ο μικρος σου στον παιδικο. Το ευχομαι ολοψυχα. Η απουσια σου ηταν αισθητη.

Για όλα αυτα που λετε για το οικονομικο εχετε απολυτο δικιο και συμφωνω μαζι σας. Να ξερατε ποσες φορες την ημερα σκεφτομαι οτι οικονομικα αυτη τη στιγμη δε με συμφερει να δουλευω αλλα δεν θελω και να μεινω ανεργη... Εν τω μεταξυ το κλιμα στη δουλεια ειναι χαλια, περναω και καποια αλλα ζορια κι ηρθαν κι εδεσαν οι σκεψεις.

Χτες εφτιαξε η γιαγια γεμιστα και κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες (ειναι ειχαμε συνεννοηθει αλλα) κι ετσι εχουμε και για σημερα. Και η μικρη μου χτες εφαγε στο σχολειο τα 3/4 απο ενα μπιφτεκι! Αυτη τη φορα εβαλα και τριμμενη ντοματα μεσα αλλα τα ψηνω εγω εξ ολοκληρου οποτε ισως να εχουν γινει πιο μαλακα τι να πω. Εμενα μου αρεσει μονο στα μπιφτεκια κι οχι στα σουτζουκακια ο μικτος κιμος μοσχαρισιος με χοιρινο αλλα να υπερισχυει ο μοσχαρισιος.

Αληθεια τα αγορια μας που πηγαν; Η υπολοιπη παρεα τι κανει;

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα κοριτσια! Δεν αντεξαν οι αντρες τη μαγειρική και αποχώρησαν.

Χαίρομαι Φωτεινή που εφαγε η κορη σου λιγο στο σχολείο, μακαρι να συνεχίσει ετσι.

Εμενα ο δικός μου μπουκιά δεν κατεβάζει εκεί, ευτυχως που τρωει καλα στο σπιτι.

Σήμερα μου ελεγε η μια δασκάλα οτι υπάρχουν παιδιά που αργούν στην προσαρμογή αλλα καθε μέρα κάνει κι ενα βηματακι βελτιωσης απλά εκείνη το βλέπει οτι και μέχρι το Νοέμβριο θα έχουμε θεματακια. Δεν μου εχουν πει κατι ανησυχητικό για να απευθυνθώ σε ειδικό.

Σήμερα θα φάμε χθεσινά μπιφτέκια γιατι το βραδυ φαγαμε στην πεθερα μου κι εμειναν. Το βραδυ θα κάνει ο αντρας μου hot dog. Μόλις σχολάσει ο μικρός θα τον παω στους γονείς μου μέχρι το βραδάκι γιατι μου το ζητάει συνέχεια. Αυτ τα λίγα για σήμερα θα τα ξαναπούμε

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα θα φάμε λίγες φακές που έμειναν από χτες και λίγο σουφλέ που έμεινε από προχτες.

Το απόγευμα θα φύγουμε για Πευκί, εκτός απροόπτου! Οπότε δεν θα έχω μαγείρεμα για το Σαββατοκύριακο!

Γεια σας παιδιά μου.

Εβιράκι είναι εντάξει τώρα ο Εβιρος?

θα συμφωνησω μαζι σας, κιμας μονο μοσχαρίσιος. Τωρα που πετυχαινουμε και τα μπιφτέκια ποιος μας πιανει! ουτε εμένα μου αρεσει ο αρνίσιος ή ο χοιρινος.

Να σου πω, στο μόνο φαγητό που μου αρέσει ο μικτός κιμάς είναι στο κεμπάπ. Άλλο πράγμα....

Καλημέρα! Παρασκευη σημερα!

Επιτέλους!!!!!

Αγγελικη οντως τα μωρακια μας ξεμυαλίζουν. Αφου δεν τις εκαψες δεν πειραζει.

Είχαν πάρει μία πολύ ελαφριά γεύση που όμως δεν χτύπαγε άσχημα.

Για όλα αυτα που λετε για το οικονομικο εχετε απολυτο δικιο και συμφωνω μαζι σας. Να ξερατε ποσες φορες την ημερα σκεφτομαι οτι οικονομικα αυτη τη στιγμη δε με συμφερει να δουλευω αλλα δεν θελω και να μεινω ανεργη... Εν τω μεταξυ το κλιμα στη δουλεια ειναι χαλια, περναω και καποια αλλα ζορια κι ηρθαν κι εδεσαν οι σκεψεις.

Τελικά το Φθινόπωρο είναι άσχημη εποχή σε όλους τους τομείς φέτος! Δεν βοηθάει ο και ο καιρός...

Φιλακια

Καλημερααα κοριτσια! Δεν αντεξαν οι αντρες τη μαγειρική και αποχώρησαν.

χαχαχαχα! Πως να τα βγάλουν πέρα με τόσες γυναίκες????

Σήμερα μου ελεγε η μια δασκάλα οτι υπάρχουν παιδιά που αργούν στην προσαρμογή αλλα καθε μέρα κάνει κι ενα βηματακι βελτιωσης απλά εκείνη το βλέπει οτι και μέχρι το Νοέμβριο θα έχουμε θεματακια. Δεν μου εχουν πει κατι ανησυχητικό για να απευθυνθώ σε ειδικό.

Άστο ακόμη! Όντως πολλά θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο.

Σήμερα θα φάμε χθεσινά μπιφτέκια γιατι το βραδυ φαγαμε στην πεθερα μου κι εμειναν. Το βραδυ θα κάνει ο αντρας μου hot dog. Μόλις σχολάσει ο μικρός θα τον παω στους γονείς μου μέχρι το βραδάκι γιατι μου το ζητάει συνέχεια. Αυτ τα λίγα για σήμερα θα τα ξαναπούμε

Καλά θα κάνεις! Να βρεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, εκτός κι αν πλακωθείς στις δουλειές :rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα σε όλους!

Αγγελική μαζί γράφουμε πάλι:D... ωραία που θα την κάνετε για Πευκί! ο καιρός άκουσα ότι θα είναι καλός, οπότε ευκαιρία για απόδραση:tongue:... κάνε βουτιά και για μένα, γιατί δεν θα μπορέσω αυτό το Σ/Κ, λόγω διαφόρων υποχρεώσεων!

Ιωάννα κάνε λίγο υπομονή με τον μικρό... φαίνεται ότι θέλει τον χρόνο του... εξάλλου ήδη έχει αρχίζει και αλλάζει... βραδιά hot dog βλέπω απόψε... ιδέα του συζύγου? καλά να περάσετε!:P

Εβίρι πίνε πορτοκαλάδες μην κολλήσεις και εσύ κοπέλα μου... ευτυχώς που την περνάει ελαφριά ο σύζυξ... η κορούλα σου πώς είναι? δεν σου είπα πόσο την συμπάθησα στην συνάντηση που την είδα...πολύ γλυκιά!

Φωτεινή ελπίζω να είναι περαστικά ότι έχεις... μήπως να ξεφύγεις για λίγο με κανένα καφεδάκι στην παραλία... μακρυά από όλους, με θέα την θάλασσα, έστω για λίγη ώρα;)

Σουτζουκάκια έχω πολύ καιρό να κάνω....θα τα προγραμματίσω από βδομάδα... σήμερα θα κάνω ομελέτα φούρνου... τέλειωσα και την πρώτη φάση της σάλτσας και περιμένω να στραγγίξει για να την πολτοποιήσω... και όσο για την όρεξη που λέτε, σκέφτηκα ότι αφού τρώμε τόση σάλτσα, γιατί να μην την κάνω εγώ... η κούραση είναι μόνο στο πλύσιμο, τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Φιλιά σε όλους τους υπόλοιπους, παρόντες και απόντες:P

Γεια σας φιλαρακι μου τι κανετε?

Εβιρακι καταλαβα καλα? κολλησες κ εσυ? περαστικα σας βρε κοριτσια οικογενειακως!!!

Αγγελικη μου καλο ταξιδι κ καλη ξεκουραση!!! Ουτε εγω μπαινω στην θαλασσα τωρα κρυωνω!!!

Φωτεινη μεγαλη επιτυχια η μικρη με το φαγητο της μπραβοοο!!! αυτο που βλεπω εγω ειναι πως κανει σιγα σιγα βηματα βελπτιωσης στο να φαει κ αυτο το κανει με φαγητα δικα σου!! αντε αντε να ξεκινησει να τρωει κανονικα να ηρεμησετε!! Ωραια κ τα δυο φαγητα σας αγαπημενα μου!

Ιωαννα μου κ εμενα τιποτα δνε τρωει ο μικρος στον παιδικο .... αλλα σημερα πηγε με χαρα κ δεν εκλαψε καθολου... ειναι μεχρι να αρχισει να φαει αυτο το παιδι, αρνειτε να δοκιμασει το οτιδηποτε ...

Νινακι πως παει η επιχειρηση σαλτσα? Μωρε εχεις δικιο το πλυσιμο ειναι η φασαρια ολη κατα τα αλλα δεν ειναι πολυ δυσκολο!

Αφροδιτακι πετιμεζι μου δινουν απο το χωριο μαμα κ πεθερα οποτε δεν ξερω να σου πω που το πουλανε.Λογκα τεοια εποχη ισως βρεις κ στην λαικη.

Μαγειρικα δεν εφτιαξα τιποτα σημερα μιας κ εχουν μεινει απο χτες σουτζουκακια με ρυζι.Αυριο παλι. Το απογευμα ισως κανω κουκις με κομματακια σοκολατας να εχει κ ο μικρος για το σχολειο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...