Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα και καλως σας βρηκα κοριτσια!

Σημερα εφτιαξα μονο ενα τραχανα για την μεγαλη μου που ειναι 6 χρονων γιατι μας ειχε μεινει μπιφτεκια με πατατες απο χτες.Εκανα και μια σαλατα βραστα κολοκυθακια και λεω να βρασω κ λιγα καροτα για το βραδυ.Κουλουρακια ξανακαναμε...

Η μικρη μου ειναι 32 ημερων οποτε τρωει οτι κ η μανουλα...

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα φιλέτα γαλοπούλας με αρακά και καροτάκια (κοκκινιστά) και για την αρρωστούλα μου έβαλα ψητό το άλλο φιλέτο της γαλοπούλας με συνοδεία λαπά.

Νόμιζα ότι είχα αγοράσει κοτόπουλο και μου βγήκε γαλοπούλα.

Ιωάννα, ναι με τα αγγλικά το λύσαμε το θέμα. Ο σταθμός είναι αυτό που με προβληματίζει γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν θα γίνει τίποτα ή ότι η έκπτωση που θα μου κάνουν θα είναι πολύ μικρή. Δεν ξέρω... η ψυχολογία μου αυτές τις μέρες δεν είναι και η καλύτερη...

Μακάρι να βρεις λύση και για το σταθμό. Πιστεύω ότι με τη δυσκολία που έχει ο κόσμος θα κάνουν κι εκείνοι ένα βήμα πίσω να μειώσουν τις τιμές τους λίγο.

Σήμερα θα κάνω παστίτσιο, για να έχουμε και αύριο, μήπως και πάμε για κανένα μπάνιο... χτες έκανα κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι Ζέας και προχτές έκανα χταπόδι ξυδάτο τελικά παρέα με τα ρεβύθια.

Τέλεια φαγητά.

Δυστυχώς το χέρι μου πονάει ακόμα και από βδομάδα θα πάω να το κοιτάξω.:-(

Αχ μωρέ Νίνα έμπλεξες πολύ. Ελπίζω να καλυτερέψει σύντομα.

αυτά τα ξαφνικά είναι που σοκάρουν πιο πολύ:-( και εγώ είμαι χάλια: ο άντρας μίας παιδικής μου φίλης είναι βαριά άρρωστος με όγκο στο κεφάλι και είναι μόλις 45 ετών! έχω καταστενοχωρηθεί!

Όταν ακούς τέτοια πράγματα δε σου βγαίνον από το μυαλό και στενοχωριέσαι όλη μέρα.

Εμεις χτες πηγαμε στον αγιασμο και σημερα δεν εχουμε λογω μυοκτονιας. Η μικρη ηταν σοβαρη αλλα νομιζω οτι θα προσαρμοστει καλά. Μας μιλησε λιγο η νηπιαγωγος και τονισε οτι απο τα πρωτα πραγματα που θα ξεκινησουν θα ειναι συμπεριφορα κατα τη διαρκεια σεισμου.

Μπράβο στη μικρή και καλή αρχή να έχει. Πολύ καλά κάνουν οι δάσκαλοι που μιλάνε για το σεισμό.

Χτες ανοιξαν οι ουρανοι εδω περα και καθως οδηγουσαμε επιστρεφοντας ενας κεραυνος εσκασε στα περιπου 15 μετρα μπραστα μας! Ευτυχως τον τραβηξε αλεξικεραυνο της ΔΕΗ αλλα σαν γεγονος ηταν απροσμενο.

Αμάααααααααν!!!!!!!!! Τι λες τώρα; Θα πρέπει να ήταν ταυτόχρονα εντυπωσιακό και τρομακτικό θέαμα!!!! Ευτυχώς που δε σας επηρέασε.

Φιλακια και καλό ΣΚ

Ο μικρος σήμερα εκανε εμετο στο σχολειο, μαλλον τον ανακατεψε η αυγουλιλα. Ετρωγαν αυγα για πρωι κι αυτος το σιχαίνεται.

Έχει ένα δίκιο το παιδί. Κι εγώ όταν ήμουν παιδί δεν μπορούσα να φάω αυγό χωρίς να μου έρθει εμετός και θυμάμαι ότι με τάϊζαν με το ζόρι οι γονείς μου. Αργότερα τα έτρωγα με ευχαρίστηση και τα τελευταία 4 χρόνια έχω ξαναγυρίσει στην παιδική μου ηλικία και δεν τα τρώω γιατί μου ξαναέρχεται εμετός ακόμα και στη σκέψη ότι θα φτιάξω.

Ενιωσα σαν να ημουν σε ταινια.

Αν σκεφτείς πόσο συχνά συμβαίνει αυτό σε άλλους ανθρώπους, πραγματικά είναι σαν σε ταινία.

Πηγαμε κ για γνωριμια του μικρου στον παιδικο με τις δασκαλες κ την Δευτερα αρχιζουμε κ ο Θεος βοηθος.Πηρα κ αδεια 2 μερες κ βλεπουμε....Μκαρι να παει καλα.

Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς.

Εβιρακι μου επιστρεψατε στην βρωμοχωρα?? Κριμα που δεν σας γνωρισα κ παλι σνιφ σνιφ

Επιστρέψαμε Τζένη μου και ξεκινήσαμε κανονικότατα.

Εγώ ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να σε δω.

μαγειρικα χτες φαγαμε κοτοπουλο λεμονατο στο φουρνο με πατατες κ σημερα περισευματα, μπαμιες κ γιουβαρλακια

Όλα ωραία.

Εβιρι καλο ταξίδι καλη επιστροφή να έχετε!

Σ' ευχαριστώ Ιωάννα μου (αν και καθυστερημένα).

Σήμερα φάγαμε λίγα γεμιστά και λίγους γίγαντες που είχαν μείναι από τις προγούμενες μέρες. Το βράδυ θα ψήσουμε σουβλάκια, κεμπάπ και λουκάνικα μιάς και είναι τα γενέθλια της κόρης μου σήμερα. Πότε πέρασαν 14 χρόνια ούτε που ξέρω...

Να τα χιλιάσει το αστέρι σου Αγγελική. Να την καμαρώσετε μια μέρα με τήβεννο και καπέλο στο πανεπιστήμιο να παίρνει το πτυχίο της και να σας κάνει υπερήφανους για άλλη μια φορά.

Εβιρι φτάσατε; Ελπίζω να είχατε ένα καλό ταξίδι!

Καλό ήταν Στρουμφίτα μου και αυτή τη φορά είδα αρκετά μέρη της Ελλάδας από ψηλά, γιατί τις άλλες φορές ή θα ταξίδευα νύχτα ή θα είχε συννεφιά.

Αυτές τις μέρες που είχα εφαρμόσει ένα υποτυπώδες πρόγραμμα διατροφής δεν κουράστηκα πάρα πολύ τουλάχιστον από άποψη φαγητού. Έτσι φάγαμε, χυλοπίτες, φασουλόρυζο, κοτόπουλο γιουβέτσι με κριθαράκι, μπάμιες και για αύριο προγραμματίζεται πίτσα.

Ωραίο μενού.

Η μικρή περνάει αλματάκι και γκρινιάζει, την τρώνε και τα ούλα της, αλλα το μπουρου μπουρου δεν σταματάει...στις 7 το πρωί έχει όρεξη για κουβέντα και όχι να μιλάει μόνη της θέλει και συνομιλητές.

Καλέ αυτό είναι άγιο πλασματάκι. Τουλάχιστον στη συνάντηση ήταν πολύ καλό παιδί.

Καλησπερα και απο μενα σε ολες!

Εγω σημερα εφτιξα μακαρονια με σαλτσα καθοτι νηστεια κ γργηογρα λυση αφου ημαστε με την μπεμπα αγκαλια αρκετες ωρες της μερας και θα κανω και κουλουρακια κανελας το απογευμα να παιρνει η μεγαλη μου στο σχολειο.

Γεια σου Άσπα καλώς ήρθες στην παρέα μας. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Ωραία τα κουλουράκια κανέλας. Μπράβο που ασχολείσαι και φτιάχνεις σπιτικά.

Το μενού μας σήμερα έχει μελιτζάνες στην κατσαρόλα.

Μπράβο Αγγελική ωραίο φαγητό, θα μου κρατήσεις μια μεριδούλα;

Καλή δύναμη και στα παιδάκια σας που ξεκινήσαν σχολείο:-D

Ευχαριστούμε Νίνα μας.

εγώ πάντως όσο αφορά την απουσία του Σ/Κ, ήμουν στην θάλασσα το Σάββατο... είναι απολαυστική αυτές τις μέρες! τόσο ήσυχα και τόσο καθαρά συγχρόνως!

Εγώ φέτος την είδα με το καλαμάκι. Έκανα μόνο 4 μπάνια και ο Έβιρος μόνο 1.

Η Εβίρι φαντάζομαι θα είναι πίσω στη Γερμανία πια:-(...δεν ξέρω και τι καιρό κάνει εκεί... ελπίζω να μην έχει χαλάσει.

Από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα ήταν με πολύ συννεφιά. Το Σάββατο έβρεχε. Σήμερα έβγαλε ήλιο, είχε μόνο λίγη συννεφιά, αλλά φοράμε ζακετούλα μέσα κι έξω από το σπίτι. Το βράδυ 2 κουβέρτες. Αύριο, μεθαύριο θα ξαναέχει 26 βαθμούς, αλλά όχι για πολλές μέρες.

Όσο για τη μικρή...τι να σου πω...κι εγώ πολυλογού ήμουν σε σημείο που διάβαζα όοοολες τις πινακίδες στο δρόμο, αλλά έγινα αρχιτέκτονας...τώρα η μικρή θα δείξει!

Μπράβο Στρουμφίτα. Αυτό ήταν το όνειρο της μεγάλης μου Εβιρίνας, αλλά δεν το ακολούθησε γιατί φοβήθηκε τον κορεσμό.

καλημερα στην παρεα σας!!!! εγω σημερα εφτιαξα ψαροσουπα με κολοκυθια και καροτα και φιλετο μπακαλιαρου,,,,μιαμ μιαμ για να δω θα το φανε τα παιδακια μου.....χιχι!!!

Γεια σου μπαμπι, καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ. Ωραία η ψαρόσουπα και έχω καιρό να φάω. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Εβιρι αυτη τη συμπεριφορά την έχει σε μενα κυρίως και ζηταει το βράδυ συνέχεια αγκαλιά και τοτε θέλει μονο εμένα.

Κατάλαβα. Τότε χρειάζεται πολύ υπομονή από σένα.

Την Κυριακη ειχαμε κι εμεις ψαροσουπα με κοκκινοψαρο ομως. Χτες σουτζουκακια με πατατες κι εφτιαξα και μια τυροπιτα χτες το βραδυ.

Αχ, όλα ωραία είναι.

Σας ευχαριστω πολυ ολες.Τελικα τι ειναι πιο δυσκολο αραγε...ο ξαφνικος χαμος ή αυτος που περιμενεις??Και τα δυο νομιζω εχουν το ζορι τους.

Εγώ πιστεύω ότι ο αξεπέραστος είναι ο ξαφνικός χαμός. Αυτός που τη μια στιγμή είσαι παρέα με τον άνθρωπο και το επόμενο δευτερόλεπτο τον χάνεις ξαφνικά.

Επειδή είναι απροσδόκητο είναι και απίστευτο. Δε συμβιβάζεται σχεδόν ποτέ το μυαλό με την ιδέα του χαμού. Ενώ ο θάνατος που τον περιμένεις πολύ καιρό σε κάνει να το εμπεδώνεις σταδιακά και να προετοιμαστείς ψυχολογικά.

Εβιρακι μου περαστικα στην μικρη.Το κακομοιρακι να ναι χαλια πρωτες μερες στο σχολειο!!!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ Ρίκολα. Ειδικά χτες που ήταν χειρότερα.

Εβίρι τελικά φέτος οι ιώσεις σας ακολουθούν παντού:-(.. τι έπαθε το κοριτσάκι σου πάλι! ελπίζω να είναι από αυτές τις ιώσεις της μίας μέρας τουλάχιστον:wink:

Πραγματικά αυτό το φετινό (το καλοκαιρινό) ήταν το κάτι άλλο.

Φαίνεται πως έχει γαστρεντερίτιδα. Σήμερα που την ξύπνησα για το σχολείο έκανε διάρροια το πρωί ενώ χτες είχε κάνει μόνο μία φορά εμετό. Τα έντερά της γουργούριζαν από χτες και το κατάλαβα ότι θα εξελιχθεί σε κάτι τέτοιο.

Και ευτυχώς που έκανε τη διάρροια σήμερα για να αναγκαστεί να μην πάει στο σχολείο που θα σχόλαγε στις 17:00 το απόγευμα. Πάντως μετά απ' αυτό δεν είχαμε άλλο σύμπτωμα και ο πυρετός τελευταία φορά έφτασε στο 38 χτες το βράδυ. Από τότε έκανε μόνο κάτι δέκατα που τώρα υποχώρησαν.

Ωχ μωρέ το κορίτσι! Πρώτη μέρα στο σχολείο της το φύλαγε??? Είναι καλύτερα σήμερα?

Ευτυχώς ναι Αγγελική μου. Σ' ευχαριστώ.

:-D:grin: Το βραδάκι έφτιαξα ένα κέηκ μαρμπρέ για κολατσιό και πρωινό.

Ωραιότατα κι εγώ όταν έχω γλυκό στο σπίτι το τσακίζω όλες τις ώρες.

Εχθές Δευτέρα φάγαμε βλήτα βραστά με σολωμό στον φούρνο. Το βράδυ έφτιαξα με την κόρη μου τρουφάκια για κέρασμα σήμερα στο σχολείο.

Να τη χαίρεσαι και να είναι πολύχρονη.

και μόλις σιρόπιασα με την μεγάλη μου κόρη το γλυκό ραβανί που έφτιαξα για το απόγευμα, έτσι για το καλό της ημέρας.

Τι τρόπος είν' αυτός; Τι ξεστόμησες μόλις τώρα; Μιλάνε τέτοια ώρα για ραβανί; Άντε τώρα να το ξεχάσω.

Eviri περαστικά στο παιδί, εύχομαι να είναι ήδη καλύτερα.

Σ' ευχαριστώ πολύ, ευτυχώς δείχνει ότι είναι σε αποδρομή.

Εβιρι τι κανει σήμερα η μικρη?

Ήταν ελαφριάς μορφής ό,τι κι αν περνάει και είναι καλύτερα. Σ' ευχαριστώ.

Άχου καλέ είναι τόσο μικρούλι!!!!!!!! Να σου ζήσει και με το καλό να σαραντήσεις κι εσύ.

Καλημέρα!

Πρωινή σημερα αλλα ειναι δυσκολο να μπαινω στη διαρκεια της ημερας.

Εβιρι μου περαστικα στην Εβιρινα σου και καλή αρχη στις σχολικες της υποχρεωσεις! Υπομονη και δυναμη και σε σενα για να ανταπεξελθεις σε ολες τις δυσκολιες που θα αντιμετωπισεις το χειμωνα.

Αφροδιτακι να χαιρεσαι την κορουλα σου! Να ειναι πολύχρονη και να την καμαρωσεις όπως επιθυμεις. Για τα γλυκα δεν συζητω - άπαιχτα!

Ασπα μου να σου ζησουν τα παιδακια σου κι εσυ καλο σαραντισμο. Παντως με τοσο μικρο μωρακι κι εχεις κουραγιο να φτιαχνεις και κουλουρακια- μπραβο σου!

Ιωαννα μου ο μικρος θα συνηθισει - απλως ξεφυγε απο τη ρουτινα του κι ειναι φυσικο να εχει καποιες αντιδρασεις. Χρειαζεται πολυ υπομονη απο εσενα τωρα κι επαγρυπνιση για να κατανοεις τις αντιδρασεις του.

Τζενακι πως παει η δικη σας προσαρμογη;

Νινα μιλα και με τη φυσικοθεραπευτρια αλλά γενικα μην το αφησεις και σε ταλαιπωρησει μετα χειροτερα.

Αγγελικουλα τι εγινε τελικά με το σταθμο - μίλησες;

Στρουμφιτα φοβερη βρισκω τη μικρη - μη νομιζεις παντως όλες οι δουλειες θελουν το λεγειν τους.

Ρικολα εχεις απολυτο δικιο οτι τα παιδια ειναι φαρμακο σε ολες τις περιπτωσεις.

Χτες φαγαμε τελικα φακες. Για σημερα εφτιαξα φασολακια. Τη μικρη την εχω στο ολοημερο και απ'οτι μου ειπε εφαγε τρεις πηρουνιες απο τα μακαρονια της. Τι να πω... Τη Δευτερα ειχα παει στην παιδιατρο για να τη ρωτησω κατι που αφορα την αλλεργια του μικρου και με ρωτησε για την αφαγια της μικρης. Όταν της ειπα πως ειναι η κατασταση μου ειπε οτι θα ηθελε να μιλήσει λιγο με τους παππουδες και να περιμενουμε κανενα μηνα μηπως και παρακινηθει απο τα αλλα παιδακια στο σχολειο. Αν δεν αλλαξει κατι τοτε θα πρεπει να αναζητησουμε κι αλλες γνωμες για να μην δημιουργηθει κανενα θεμα στο παιδι. Οταν με τροπο ειπα στους παππουδες οτι θελει να τους δει η παιδιατρος αντιμετωπισα αλλο δραμα γιατι πιστευουν οτι τους κατηγορω και τους κατηγορει κι εκεινη. Επισης η γιαγια πιστευει οτι εγω δεν αντιλαμβανομαι σωστα το θεμα γενικως οπότε αρνειται να παει στη γιατρο. Νοιωθω να ειμαι αναμεσα σε στρατοπεδα και η μικρη να ειναι ο αμαχος πληθυσμος που υφισταται τις συνεπειες. Και πρεπει να κινηθω πολυ διπλωματικα.

Φιλάκια σε ολη την παρεα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα παρεουλα! σερνομαι απο την αϋπνία, την εχασα τη μπαλα μου φαίνεται. ο μικρός το εχει κανει σύστημα με το να ξυπναει το βραδυ, να θελει αγκαλια και να ουρλιαζει. φυσικα το πρωι εχει γκρίνια γιατι ειναι κουρασμένος οποτε πως να σηκωθει για σχολειο. απο τα νευρα μου το βραδυ χτυπησα το χερι μου τοσο δυνατα σ ενα ξυλο πιυ η μιση παλάμη και ο δεικτης έγιναν μπλε. φαντάζομαι οτι θα μείνει και νηστικος. θα φανει τόσο περίεργο αυτο που θα πω αλλα θελω να παω για δουλειά. πηρα και τιτλο εκει, με εχουν αλλαξει ποστο, δεν μ εχουν ενημερώσει ακομα αλλά με δηλωσαν ως υπεύθυνη πελατών της hyundai. μου αρέσει που ειχαμε πει οτι θα το κουβεντιαζαμε.

για σήμερα θα φαμε οτι εμεινε απο μακαρόνια, δεν μπορω να κανω τίποτα.

Φωτεινή αν οι παπουδες δεν καταλαβαινουν ανελαβε δραση. μιλα και με καποιον ειδικο, πρέπει το παιδι να φάει καποια στιγμη

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει σουφλέ ζυμαρικών και για την ακρίβεια κοχυλάκια.

[quote name='ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ;2372986 Σήμερα Τρίτη μαγείρεψα μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο (αγαπημένο της κόρης μου που γιορτάζει σήμερα)

Πολύχρονη να είναι η κορούλα σου!

Καλησπερα και καλως σας βρηκα κοριτσια!

Σημερα εφτιαξα μονο ενα τραχανα για την μεγαλη μου που ειναι 6 χρονων

Μιαμ τραχανάς! Άπό τα αγαπημένα μου φαγητά!

Αχου είναι μωρουλίνι μωρε!

Νόμιζα ότι είχα αγοράσει κοτόπουλο και μου βγήκε γαλοπούλα.

Τα πουλάνε ως κοτόπουλα εκεί ή εσύ μπερδεύτηκες με την ονομασία?

Αγγελικουλα τι εγινε τελικά με το σταθμο - μίλησες;

Δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμη. Σίγουρα όμως θα δω την ιδιοκτήτρια στο τέλος του μήνα που θα τους δώσω την πρώτη δόση.

Χτες φαγαμε τελικα φακες. Για σημερα εφτιαξα φασολακια. Τη μικρη την εχω στο ολοημερο και απ'οτι μου ειπε εφαγε τρεις πηρουνιες απο τα μακαρονια της. Τι να πω...

Σου το είπε η μικρή ή η δασκάλα της? Πάντως με τον καιρό σίγουρα θα τρώει περισσότερο.

Τη Δευτερα ειχα παει στην παιδιατρο για να τη ρωτησω κατι που αφορα την αλλεργια του μικρου και με ρωτησε για την αφαγια της μικρης. Όταν της ειπα πως ειναι η κατασταση μου ειπε οτι θα ηθελε να μιλήσει λιγο με τους παππουδες και να περιμενουμε κανενα μηνα μηπως και παρακινηθει απο τα αλλα παιδακια στο σχολειο. Αν δεν αλλαξει κατι τοτε θα πρεπει να αναζητησουμε κι αλλες γνωμες για να μην δημιουργηθει κανενα θεμα στο παιδι. Οταν με τροπο ειπα στους παππουδες οτι θελει να τους δει η παιδιατρος αντιμετωπισα αλλο δραμα γιατι πιστευουν οτι τους κατηγορω και τους κατηγορει κι εκεινη. Επισης η γιαγια πιστευει οτι εγω δεν αντιλαμβανομαι σωστα το θεμα γενικως οπότε αρνειται να παει στη γιατρο. Νοιωθω να ειμαι αναμεσα σε στρατοπεδα και η μικρη να ειναι ο αμαχος πληθυσμος που υφισταται τις συνεπειες. Και πρεπει να κινηθω πολυ διπλωματικα.

Ωχ! Αυτά είναι τα ζόρικα! Άντε να τους πείσεις ότι δεν τους κουνάς το δάκτυλο αλλά προσπαθείς να φτιάξεις κάτι που πάει στραβά! Πιστεύω πως με τον τρόπο σου θα τους πείσεις...

Φιλάκια σε ολη την παρεα!

καλημερα παρεουλα! σερνομαι απο την αϋπνία' date=' την εχασα τη μπαλα μου φαίνεται. ο μικρός το εχει κανει σύστημα με το να ξυπναει το βραδυ, να θελει αγκαλια και να ουρλιαζει. φυσικα το πρωι εχει γκρίνια γιατι ειναι κουρασμένος οποτε πως να σηκωθει για σχολειο. απο τα νευρα μου το βραδυ χτυπησα το χερι μου τοσο δυνατα σ ενα ξυλο πιυ η μιση παλάμη και ο δεικτης έγιναν μπλε. φαντάζομαι οτι θα μείνει και νηστικος.

Ιωάννα είναι η περιόδος προσαρμογής ακόμη και γι΄αυτό σου τα κάνει αυτά. Ο σταθμός συνεργάζεται με παιδοψυχολόγο? Αν ναι ζήτα ραντεβού και μίλα του. Θα σου δώσει συμβουλές για το πως θα αντιμετωπίζεις τέτοιες αντιδράσεις του μικρού.

θα φανει τόσο περίεργο αυτο που θα πω αλλα θελω να παω για δουλειά. πηρα και τιτλο εκει, με εχουν αλλαξει ποστο, δεν μ εχουν ενημερώσει ακομα αλλά με δηλωσαν ως υπεύθυνη πελατών της hyundai. μου αρέσει που ειχαμε πει οτι θα το κουβεντιαζαμε.

Θα είναι καλύτερα τουλαχιστον εκεί? Από πλευράς περιβάλλοντος και συναδέλφων εννοώ γιατί περί πληρωμής ξέρω :rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα φιλαρακια μου τι κανετε ? μου λειψατε !!!!

Εμεις ξεκινησαμε την Δευτερα παιδικο στυαθμο κ σε γενικες γραμμες παει μια χαρα.Σημερα ομως το πρωι πηγαινοντας ειδε ενα κοριτσακι που εκλαιγε με λυγμου κ φοβηθηκε κ μου εκανε νερα δεν ηθελε να κατσει.Εκλαψε λιγο αλλα του περασε γρηγορα απο οτι μου ειπαν.Εεε δεν περιμενω να προσαρμοστει με την μια μερα κ να ειναι ολα ροδινα, αλλα αφου το εχει δει καλα κατι ειναι κ αυτο.ΑΠο οτι μου ειπαν κ οι κοπελες οταν ενα παιδακι κλαει συνηθως παρασυρονται κ τα αλλα... Παντος θελει να πηγαινει κ λεει οτι περναιε καλα.

Με το θεμα φαγητο δεν τρωει τιποτα ,χτες μου ειπαν δοκιμασε λιγο ψωμι.Μετα σπιτι ουτε το δικο μας φαγητο εφαγε .... Απο την μια τον λυπαμει απιστευτα πολυ αλλα απο την αλλη λεω πως θα δυσκολευτει λιγο τωρα αλλα πρεπει ομως να σταματησει να τρωει αλεσμενο μεσημεριανο πια, ειναι 3 χρονων κ ξερει να τρωει.Αφου αυτα που θελει πχ τραχαν,πατατες τηγανιτες,κριτσινια ,μιραντα τα τρωει γιατι να μην φαει κ το φαγητο του?

Θα δουμε πως θα παει κ με αυτο ..πφφφφ ..

Αγγελικη μου πολυχρονη να ειναι η κορακλα σου!! ευτυχησμενη κ καλοτυχη να ειναι! !εχει ιδια μερα γεννεθλια με την βαφτηστηρα μου!!! Τι εγινε με τον παιδικο σταθμο? Εβγαλες καμια ακρη? Εμας προς το παρον μας τα βαζουν χωρις απο την μισθοδοσια,ετσι οπως λες εσυ ειναι κοροιδια , δεν ξερω πως ακριβως να το πειγραψω, αφου σε επιβαρυνουν με αυξηση στην φορολογια κ δεν σου δινουν ενα καθαρο ποσο.

Ιωαννακι μου υπομονη με τον μικρουλη σου.Ειναι λιγο δυσκολη η προσαρμογη αλλα σιγα σιγα πιστευω θα στρωσει.Αυτος τι λεει για ολα αυτα? ειναι κατι που τον πειραζει? εχει στραβωσει με κατι?

Για το αυγο που ειπες κ σε εμας δεν δινουν καθολου λογω αλλεργιων.

Φωτεινη μου μπρος γκρεμος κκ πισω ρεμα που λεει κ η παροιμια .... το θεμα εδω ειναι να καταλαβουν οι παππουδες πως κανουν κακο στο παιδι κ να αφησουν τα παιδιαρισματα με τις κατηγοριες κλπ. Πως να ησυχασεις κ εσυ αν ξερεις πως το παιδι ολη μερα θα ειναι νηστικο? Ο μικρος αρχισε παιδικο?

Νινακι μου καλοφαγωτη η σαλτσα ντοματας! Να μας βρε κοριτσακι στην κουμπαρα σου να το δει το χερακι σου μην το αφηνεις!!! Τυχερη εισαι που κανεις ακομα μπανακια!! Ο Σεπτεμβριος ειναι τελειος, ησυχια κ ηρεμια!!

Ασπα καλως ηρθες!! Οποτε μπορεσεις δωσε μας κ την συνταγη για τα κουλουρακια κανελας!

Μπαμπι καλως ηρθες κ εσυ! Ωραια η ψαροσουπα!

Εβιρακι μου δεν ξεκινησε κ με τον καλυτερο τροπο η σχολικη χρονια για την Εβιρινα μας ε? Περαστικα μωρε κ αγυριστα!! Εχει αλλεργια η μικρη στην χωρα λεω εγω!!!

Αφροδιτακι ωραιο το μενου σου!!

Σμουρφιτακι θα περασει το αλματακι κ θα βρειτε παλι τους ρυθμους σας!!! Πολυ ωραια κ τα κεφτεδακια αλλα κ η πιτσα γιαμι γιαμι !!!

Ρικολακι καλα κανετε κ περνατε χρονο με τον φιλο σας, σας χρειαζεται !!!

Εμεις σημερα τρωμε φασολακια λαδερα. Χτες εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε κ λιγα μακαρονακια για το παιδι που τελικα τα εφαγε ο μπαμπας κ την Κυριακη που ηταν του Σταυρου γεμιστα που εμειναν κ για την Δευτερα.Το Σαββατο πατατες με τα αυγα κ το βραδυ ειμασταν καλεσμενοι.

Εφτιαξα κ ενα απλο κεικ βανιλιας την Δευτερα εγινε πολυυυυ αφρατο.

Την Κυριακη εφτιαξ ακ μια δοση κουρου τυροπιτες κ τις εχω αψητες στην καταψυξη για το κολατσιο του μεγαλου στο δημοτικο κ αλλη μια δοση μουστοκουλουρα μιας κ τα τσακισανε μπαμπας κ γιος.

Ρικολακι η συνταγη που κανω εγω ειναι αυτη

1 ποτηρι νερου πετιμεζι η μουστο

1 ποτηρι νερου ζαχαρη

1 ποτηρι νερου ελαιολαδο

1/2 ποτηρι νερου χυμο πορτοκαλι

1/2 ποτηρακι κρασιου κονιακ

1 κγ σοδα

1 κγ μπεικιν

1,5-2 κγ κανελα

λιγο γαρυφαλλο

~950 γρ -1 κιλο αλευρι.

Χτυπαω πολυ καλα την ζαχαρη με το λαδι κ μετα ριχνω το μουστο το κονιακ κ τα μυρωδικα κ ανακατευω λιγο.Διαλυω στο χυμο την σοδα κ το ριχνω στο μειγμα.Ριχνω το μεπικιν στο αλευρι κ προσθετω σιγια σιγα μεχρι να γινει η ζυμη μαλακη.

Την αφηνω λιγο να ξεκουραστει κ πλαθω σε οτι σχημα θελω.Τα ψηνω σε ταψια στρωμενα με λαδοχαρο στον αερα για 17 λεπτα 2 ταψια μαζι.

Αν τα θες να μεινουν μαλακα τα κλεινει αμεσως σε σακουλα η στο μπολ με το καπακι.Εγω τα αφηνω 5 λεπτακια κ ειναι τραγανα απ εξω κ μαλακα μεσα.

Ειναι ευκολη κ νοστιμη συνταγη.

Αγγελική με τους υπαλληλους γνωριζομαστε 15 χρονια, μαζι δουλευουμε μαζι αλλα θα εχω δουλειά γιατι θα εχω επαφη με πελατες αρα παει η ησυχια μου.

τζενη κι εμένα σήμερα δεν εβαλε μπουκιά, εχουμε θεμα με το φαγητο

καλημερα φιλαρακια μου τι κανετε ? μου λειψατε !!!!

Ήταν αισθητή η απουσία σου Τζενάκι!

Εμεις ξεκινησαμε την Δευτερα παιδικο στυαθμο κ σε γενικες γραμμες παει μια χαρα.Σημερα ομως το πρωι πηγαινοντας ειδε ενα κοριτσακι που εκλαιγε με λυγμου κ φοβηθηκε κ μου εκανε νερα δεν ηθελε να κατσει.Εκλαψε λιγο αλλα του περασε γρηγορα απο οτι μου ειπαν.Εεε δεν περιμενω να προσαρμοστει με την μια μερα κ να ειναι ολα ροδινα, αλλα αφου το εχει δει καλα κατι ειναι κ αυτο.ΑΠο οτι μου ειπαν κ οι κοπελες οταν ενα παιδακι κλαει συνηθως παρασυρονται κ τα αλλα... Παντος θελει να πηγαινει κ λεει οτι περναιε καλα.

Ήμουν σίγουρη ότι θα πήγαινε μιά χαρά ο μικρούλης σου!

Με το θεμα φαγητο δεν τρωει τιποτα ,χτες μου ειπαν δοκιμασε λιγο ψωμι.Μετα σπιτι ουτε το δικο μας φαγητο εφαγε .... Απο την μια τον λυπαμει απιστευτα πολυ αλλα απο την αλλη λεω πως θα δυσκολευτει λιγο τωρα αλλα πρεπει ομως να σταματησει να τρωει αλεσμενο μεσημεριανο πια, ειναι 3 χρονων κ ξερει να τρωει.Αφου αυτα που θελει πχ τραχαν,πατατες τηγανιτες,κριτσινια ,μιραντα τα τρωει γιατι να μην φαει κ το φαγητο του?

Θα δουμε πως θα παει κ με αυτο ..πφφφφ ..

Βλέποντας και τα άλλα παιδάκια θα παραδειγματιστεί και θα ξεκινήσει να τρώει. Λίγο υπομονή θέλει!

Αγγελικη μου πολυχρονη να ειναι η κορακλα σου!! ευτυχησμενη κ καλοτυχη να ειναι! !εχει ιδια μερα γεννεθλια με την βαφτηστηρα μου!!!

Ευχαριστώ Τζενάκι! Κι εσύ να χαίρεσαι την βαφτιστήρα σου!

Τι εγινε με τον παιδικο σταθμο? Εβγαλες καμια ακρη? Εμας προς το παρον μας τα βαζουν χωρις απο την μισθοδοσια,ετσι οπως λες εσυ ειναι κοροιδια , δεν ξερω πως ακριβως να το πειγραψω, αφου σε επιβαρυνουν με αυξηση στην φορολογια κ δεν σου δινουν ενα καθαρο ποσο.

Έτσι ακριβώς! Και δυστυχώς με αυτό το σύστημα του χρόνου δεν θα μπορώ να τον συνεχίσω και στο ίδιο νηπιαγωγείο γιατί η εφορία με ...σκίζει! Αναγκαστικά θα τον πάω σε δημόσιο εκτός κι αν αλλάξει κάτι...

Ιωαννακι μου υπομονη με τον μικρουλη σου.Ειναι λιγο δυσκολη η προσαρμογη αλλα σιγα σιγα πιστευω θα στρωσει.Αυτος τι λεει για ολα αυτα? ειναι κατι που τον πειραζει? εχει στραβωσει με κατι?

Για το αυγο που ειπες κ σε εμας δεν δινουν καθολου λογω αλλεργιων.

Τώρα που είπες για την διατροφή στον σταθμό θυμήθηκα ότι στον δικό μας από φέτος δίνουν και ψωμί με ταχίνι κάποιες φορές για πρωινό!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ασε Αγγελικη μου δραματικη η κατασταση με τα οικονομικα.

Να τον πας στο δημοσιο αλλα το θεμα ειναι αν θα τον παρουνε. Σην γειτονια μου τουλαχιστον παιρνουν καθε χρονο ολα τα παιδακια που ειχαν παρει την προηγουμενη χρονια κ απο καινουρια γυρω στα 10.Φετος συγκεκριμενα πηραν 6.Αρα αν παρουν καποιο παιδακι γυρω στα 2 κατα μεσο ορο θα εχει "κατοχυρωσει" την θεση του μεχρι να παει στο κανονικο νηπιο.... Εγω εκανα κ για τον μεγαλο καθε χρονο αιτηση οπως εκανα κ φετος για τον μικρο κ ηταν 3ος απο το τελος.Αρα για να παει πρεπει να μην παει κανενα παιδακι χαχαχα!!! Κ μην φανταστειτε οτι παιρνουμε τρελλα λεφτα 2 μισθους κανονικους προς χαμηλους θα ελεγα.

Εγω εχω εκνευριστει με αυτο το θεμα, χωρις να μου φταει κανενας απο το οικογενειακο περιβαλλον των παιδειων που επιλεγονται, αλλα το ολο συστημ ατο θεωρω κοροιδια.

Αφου για την αιτηση μου ζητας κατασταση ενσημων του ετους, εκαθαριστικο εφοριας κ βεβαιωση εργοδοτη που να φαινεται ο μισθος, το ωραριο κ αν ειμαι αοριστο η ορισμενου χρονου, πως ειναι δυνατον σχεδον ολες οι μαμαδες απο τον κυκλο μου που δουλευουυν με χαλημο μισθο να μην εχει επιλεγει καμιας το παιδι κ να βλεπω αλλες μαμαδες που καθονται κ εχουν κ γονεις που καθονται επισης σε καλη κατασταση υγειας κ αυτα τα παιδακια να τα παιρνουν κ να εχουν παραπανω μορια?Αν ηταν μονο για ανεργους γιατι μας αφηνουν να εχουμε εστω κ μια ελπιδα κ μας ταλαιπωρουν?

Επισης απογοητευτηκα τρελα που απο 2-3 περιπτωσεις που ξερω πως τα παιδια τους τα πηραν επειδη εχουν μεσων καποιον στο δημο στην περιοχη τους....

Κ αν του χρονου εγω δεν θα εχω αυτη την μικρη βοηθεια απο την δουλεια μου για να παει στον ιδιωτικο σταθμο, τι θα τον κανω τον μικρο οεο?

Ιωαννακι σιγα σιγα θα φανε μην στεναχωριεσαι. Εδω εφαγε εμενα ο μεγαλος που δεν ετρωγε σχεδον τιποτα.Κ μαλιστα εφαγε κ φαγητα που στο σπιτι μας δεν ειχε καν δοκιμασει. Λιγο χρονο θελει.Ο Σεπτεμβριος ειναι δυσκολος μηνας γιατι ξεκινανε πολλα παιδακια μαζι που πρεπει ολα να προσαρμοστουν.Εγω τον μεγαλο τον ειχα αρχισει Μαιο κ ηταν πολυ καλα αφου ηταν μονο αυτος που επρεπε να προσαρμοστει.Τωρα εκανα βλακεια επρεπε να τον ξεκινησω Ιουνιο αλλα ειχα μια ελπιδα για το δημοσιο ...

Διαφημίσεις

τζενη δεν ειχε πολλά καινουργια παιδια και βλεπω οτι ο δικος μου φερνει αναστατωση. πηγα σήμερα να τον παρω και ολα καθοντουσσν ησυχα σ ενα κυκλο και ο δικος μου ούρλιαζε γιατι δεν ηθελε να φυγει απο την τραπεζαρια να παει στην αλλη ταξη που θα τους διαβαζαν παραμυθι και προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν γιατι δεν μπορουσε η δασκάλα να μιλησει. απο μονος του μας λεει οτι περναει καλα αλλα εγω νιωθω οτι τον πιεσαμε πολύ ξι εχω χασει την επικοινωνία μαζι του.

Αγγελική μονο παιδιατρο εχουν οχι παιδοψυχολογο. τι να κανω ? να τον αφησω λιγο ακομα να δουμε πως θα παει και αν δεν δω αλλαγη να βρω τοτε γιατρό? οι δασκαλες μου λένε οτι απο θενα προσαρμογης δεν τα παει ασχημα, τρεχει, παιζει, γελαει μονο στο φαγητο εχει θεμα και δεν αφήνει και το αρκουδακι του

Αφροδιτακι να χαιρεσαι την κορουλα σου! Να ειναι πολύχρονη και να την καμαρωσεις όπως επιθυμεις. Για τα γλυκα δεν συζητω - άπαιχτα!

Να είσαι καλά!

Αφροδιτακι ωραιο το μενου σου!!

;););)

Την συνταγή σου θα την δοκιμάσω το Σ/Κ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν φασόλια μαυρομάτικα κοκκινιστά τα οποία τα έφαγα μόνο εγώ γιατί ο Έβιρος μάλλον κόλλησε και του έφτιαξα όταν ήρθε σκέτα μακαρόνια. Στην Εβιρίνα έφτιαξα μπιφτέκια φούρνου στεγνά μαζί με μακαρόνια βίδες.

Σήμερα ήταν καλά και πήγε κανονικά στο σχολείο, απλά θα προσέξω λίγο το φαγητό της τις επόμενες μέρες για να μην ξαναχαλάσει το στομάχι της.

Εβιρι μου περαστικα στην Εβιρινα σου και καλή αρχη στις σχολικες της υποχρεωσεις! Υπομονη και δυναμη και σε σενα για να ανταπεξελθεις σε ολες τις δυσκολιες που θα αντιμετωπισεις το χειμωνα.

Σ΄ευχαριστώ πολύ για όλα Φωτεινή μου.

καλημερα παρεουλα! σερνομαι απο την αϋπνία, την εχασα τη μπαλα μου φαίνεται. ο μικρός το εχει κανει σύστημα με το να ξυπναει το βραδυ, να θελει αγκαλια και να ουρλιαζει. φυσικα το πρωι εχει γκρίνια γιατι ειναι κουρασμένος οποτε πως να σηκωθει για σχολειο. απο τα νευρα μου το βραδυ χτυπησα το χερι μου τοσο δυνατα σ ενα ξυλο πιυ η μιση παλάμη και ο δεικτης έγιναν μπλε.

Έχεις το δίκιο σου. Γίνεται ένας φαύλος κύκλος όλο αυτό και βγαίνει σε κακό και στους δυο σας (μαμά και παιδί). Κάτσε μια μέρα να του πεις ότι αν μένεις άυπνη και κουρασμένη δε θα μπορείς να τους προσφέρεις την αγκαλιά σου τη νύχτα γιατί θα φτάσεις σε σημείο (δήθεν) να μην τον ακούς όταν σε ξυπνάει με αποτέλεσμα να μένει μόνος του.

Ίσως να του φανεί ότι θα τα χάσει όλα και να σ' αφήνει έστω κάποιες νύχτες να ξεκουράζεσαι, μέχρι να αλλάξει εντελώς στάση και να το σταματήσει αυτό.

πηρα και τιτλο εκει, με εχουν αλλαξει ποστο, δεν μ εχουν ενημερώσει ακομα αλλά με δηλωσαν ως υπεύθυνη πελατών της hyundai. μου αρέσει που ειχαμε πει οτι θα το κουβεντιαζαμε.

Πολύ διαλλακτικούς εργοδότες έχεις.!!

Τα πουλάνε ως κοτόπουλα εκεί ή εσύ μπερδεύτηκες με την ονομασία?

Όχι αναγράφουν κανονικά πάνω στα πακέτα αν είναι κοτόπουλο ή γαλοπούλα. Απλά έτυχε στο ράφι να είναι λίγο ψηλά και το ταμπελάκι με τις τιμές που έγραφε το είδος ήταν μπροστά στις γαλοπούλες που στο πλάι του διάφανου πακέτου έμοιαζαν με στήθος κοτόπουλου. Το κατέβασα από το ράφι χωρίς να διαβάσω το πακέτο, προφανώς είχαν μετακινήσει το ταμπελάκι ή τα πακέτα από τη σωστή θέση.

Πάντως δεν έκανε διαφορά στο μαγείρεμα, βγήκε εξίσου νόστιμο.

Σημερα ομως το πρωι πηγαινοντας ειδε ενα κοριτσακι που εκλαιγε με λυγμου κ φοβηθηκε κ μου εκανε νερα δεν ηθελε να κατσει.Εκλαψε λιγο αλλα του περασε γρηγορα απο οτι μου ειπαν.

Έτσι είναι τα περισσότερα παιδάκια, όταν βλέπουν κάποιο να κλαίει ή φοβούνται ή κλαίνε κι αυτά.

Όπως ακριβώς ένα μωρό, αν κλάψεις μπροστά του κλαίει κι αυτό.

Απο την μια τον λυπαμει απιστευτα πολυ αλλα απο την αλλη λεω πως θα δυσκολευτει λιγο τωρα αλλα πρεπει ομως να σταματησει να τρωει αλεσμενο μεσημεριανο πια, ειναι 3 χρονων κ ξερει να τρωει.

Και έχεις δίκιο. Όπου να 'ναι θα μάθει να τρώει και τα υπόλοιπα φαγητά σε μπουκιές όπως τα άλλα παιδάκια που θα τον παρασύρουν.

Εβιρακι μου δεν ξεκινησε κ με τον καλυτερο τροπο η σχολικη χρονια για την Εβιρινα μας ε? Περαστικα μωρε κ αγυριστα!! Εχει αλλεργια η μικρη στην χωρα λεω εγω!!!

Σ' ευχαριστώ Τζένη μου. Η αλήθεια είναι ότι κάποιος συγγενής τη ρώτησε αν είναι χαρούμενη που επιστρέφει στη Γερμανία τώρα και εκείνη είπε όχι. Σίγουρα στην Ελλάδα περνάει πολύ καλύτερα, γι' αυτό και η αλλεργία εδω.

Δευτερα.Το Σαββατο πατατες με τα αυγα κ το βραδυ ειμασταν καλεσμενοι.

Εφτιαξα κ ενα απλο κεικ βανιλιας την Δευτερα εγινε πολυυυυ αφρατο.

Την Κυριακη εφτιαξ ακ μια δοση κουρου τυροπιτες κ τις εχω αψητες στην καταψυξη για το κολατσιο του μεγαλου στο δημοτικο κ αλλη μια δοση μουστοκουλουρα μιας κ τα τσακισανε μπαμπας κ γιος.

Αχ τι μας κάνεις.....

Τώρα που είπες για την διατροφή στον σταθμό θυμήθηκα ότι στον δικό μας από φέτος δίνουν και ψωμί με ταχίνι κάποιες φορές για πρωινό!

Πολύ θρεπτικό για το πρωινό το ταχίνι.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Φακές τρώμε σήμερα, οι οποίες παραλίγο νσ μου καούν χτες! Είχε έρθει επίσκεψη με την κορούλα του ένας ανηψιός του άντρα μου. Η μικρούλα είναι 3 μηνών και την χαζεύαμε όλοι με αποτέλεσμα να σωθεί το νερό από τις φακές στην κατσαρόλα! Τις πρόλαβα πριν κολλήσουν εντελώς στον πάτο, άλλαξα κατσαρόλα και συνέχισα το βράσιμο!

Έχω λίγη δουλίτσα κι ελπίζω να μπω σε λιγάκι να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα στην παρέα!

Συννεφιές βλέπω και σήμερα... λέτε να πάει έτσι ο Σεπτέμβρης? δεν ξέρω και που να αφήσω την απλώστρα...μια την βάζω μέσα, μιά την αφήνω έξω:o

Σήμερα θα φάμε φαγητά από την κατάψυξη, γιατί έχω πολλές διαδρομές και δεν θα προλάβω να μαγειρέψω... ευκαιρία να αδειάσει κιόλας.... οπότε έχουμε μία μερίδα κατσικάκι με φασολάκια και μία με παστίτσιο... μαζί με φρέσκια σαλάτα θα είναι μία χαρά.... πάω τώρα το πρωί να πάρω και το δεύτερο καφάσι με ντομάτες να κάνω άλλη μία δόση σάλτσας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 τέτοια μας κάνουν τα μωράκια! χαζεύουμε!:P

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζαν χτες! ήταν και πολλές!

Σας αφήνω γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω.

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...