Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα σε ολες!

Εγω σημερα εφτιξα μακαρονια με σαλτσα καθοτι νηστεια κ γργηογρα λυση αφου ημαστε με την μπεμπα αγκαλια αρκετες ωρες της μερας και θα κανω και κουλουρακια κανελας το απογευμα να παιρνει η μεγαλη μου στο σχολειο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Το μενού μας σήμερα έχει μελιτζάνες στην κατσαρόλα.

Η Κυριακή ήταν η μέρα της κουζίνας! Μου έστειλε η μαμά μου λαχανικά από το Πευκί κι έπρεπε να δω τι θα τα κάνω για να μην χαλάσουν.

Καταρχήν πέρασα κάμποσες ντομάτες στο μούλτι και τις έβαλα στην κατάψυξη για να έχω.

Μου έστειλε επίσης ένα σωρό πιπεριές χρωματιστές αλλά και κέρατο. Τις χρωματιστές τις έπλυνα και τις έκοψα κομματάκια και αφού στράγγιξαν καλά τις έβαλα στην κατάψυξη. Τις κέρατο τις τηγάνισα και τις έβαλα σε μπόλ με σκορδάκι και ξύδι.

Μου περίσεψαν κι άλλες μελιτζάνες οπότε θα φτιάξω κι ένα σουφλέ για να φύγουν. Επίσης έχω και κολοκυθάκια και θα μπεί στο πρόγραμμα κολοκυθόπιτα.

Ιωάννα μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! Κι εσύ να χαίρεσαι το αντράκι σου!

Smurfita σε ευχαριστώ κι εσένα! Δικηγόρος θα σας βγει η μικρή???

Ασπα καλημέρα! Τα κουλουράκια κανέλας είναι τέλεια!

Σας φιλώ όλους και όλες κι ελπίζω να τα ξαναπούμε αργότερα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα! Καλή βδομάδα να έχουμε:P

Σήμερα το μενού έχει φακές... εγώ το μεσημέρι θα φάω μία τσιπούρα που περίσσεψε από το χθεσινό ψήσιμο μαζί με βλήτα και βραστά κολοκύθια.

Καλή δύναμη και στα παιδάκια σας που ξεκινήσαν σχολείο:D

Τζένη πώς πήγε σήμερα με τον παιδικό? δεν ρωτάω για το δημοτικό... φαντάζομαι θα σας πάρει λίγο χρόνο και στους δύο!

Smurfita τόση πάρλα από τώρα η μικρή? φαντάσου αργότερα τι έχετε να τραβήξετε!:tongue: χα χα σας προετοιμάζει!:P

Φωτεινή θα πρέπει να ήταν πολύ εντυπωσιακός ο κεραυνός, αλλά και τρομακτικός... σε βρίσκω θαραλλέα πάντως...και εγώ δεν θα ήμουν και τόσο άνετη, όπως και η Τζένη... η μικρή σου βλέπω συνεχίζει τα τσαλιμάκια με το φαί... υπομονή!

Ιωάννα λες τελικά να ήταν το αυγό που τον χάλασε τον μικρό σου? πώς πήγε τις επόμενες μέρες? εγώ πάντως όσο αφορά την απουσία του Σ/Κ, ήμουν στην θάλασσα το Σάββατο... είναι απολαυστική αυτές τις μέρες! τόσο ήσυχα και τόσο καθαρά συγχρόνως!

Η Εβίρι φαντάζομαι θα είναι πίσω στη Γερμανία πια:(...δεν ξέρω και τι καιρό κάνει εκεί... ελπίζω να μην έχει χαλάσει.

Την Ρικόλα δεν βλέπω...ούτε και τον Νίκο;)... ελπίζω να είναι καλά. Η Αγγελική θα σκάσει μύτη όπου να ναι:D

Φιλιά σε όλους και καλή δύναμη σε ότι και αν κάνετε!

Διαφημίσεις

Τι μου κανετε? Καλη βδομάδα! Σημερα φαγαμε φακες και ειχα κσι γαυρο ξυδατο, ειχε μεινει και λιγη τυρόπιτα απο χτες.

Τζενη τι εγινε με τον παιδικο?

εμενα τελικα το αυγό τον ειχε ανακατεψει

νινα πας ακομα για μπανιο ε? Εδω βρεχει καθε μερα μετα τις 1

χασαμε το Νίκο μου φαίνεται

Αγγελική ωραια φαγακια ειχες, εγω σήμερα ταιριαξε με τη νινα

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Καλή εβδομάδα!!!

Ουφ....τόση ώρα έγραφα και όλα διαγράφηκαν...πάμε πάλι από την αρχή!

Αγγελική μπράβο που έκανες τόσα πραγματάκια με τα λαχανικά. Όσο για τη μικρή...τι να σου πω...κι εγώ πολυλογού ήμουν σε σημείο που διάβαζα όοοολες τις πινακίδες στο δρόμο, αλλά έγινα αρχιτέκτονας...τώρα η μικρή θα δείξει!

Νίνα πήγατε για μπάνιο...τι καλά! Έχω ακούσει ότι η θάλσσα τον Σεπτέμβρη είναι καλύτερη απ'ότι το καλοκαίρι, ισχύει;

Ιωάννα όλα καλά με τον μικρό;

Άσπα λατρεύω τα κουλουράκια κανέλας! Παλιότερα τα εκανα συνέχεια και πιο μικρή μαζί με τη μαμά μου κατά το "πλάθω πλάθω κουλουράκια με τα δυο μου τα χεράκια...". Πόσο είναι οι μικρές σου;

Ρίκολα, Φωτεινή, Έβιρι, Τζένη και τα αγόρια της παρέας είστε καλά;

Τι καιρός είναι αυτός; Εκεί που έχει ήλιο...τσουπ...ρίχνει και μια μπόρα. Δεν με χαλάει καθόλου βέβαια και μ'αρέσει που αρχίζει να κάνει ψυχρούλα. Το μόνο κακό είναι ότι τα πλυντήρια δεν στεγνώνουν το ίδιο γρήγορα, αλλά σιγά δεν έγινε και τίποτα :rolleyes:.

Χθες ήρθαν οι γονείς μου σχετικά απροειδοποίητα στο σπίτι το βράδυ και έφτιαξα μια πίτσα να φάμε η οποία βγήκε πάρα πολύ ωραία. Κάτι γίνεται με το ζυμάρι και τις τελευταίες 2 φορές βγαίνει τέλειο. Σήμερα βγάλαμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και κάναμε τη λίστα για το σούπερ μάρκετ και τη λαϊκή, αλλά τελικά δεν έγινε λαϊκή. Το μεσημέρι φάγαμε κεφτεδάκια με κολοκυθάκια βραστά για σαλάτα και για βράδυ έχει μείνει από χθες πίτσα για τον άντρα μου. Αύριο [ροβλέπεται να φτιάξω φασολάκια φρέσκα λαδερά.

Καλή συνέχεια και φιλιά πολλά!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα σε όλους και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια.

Ταξίδεψα το Σάββατο φτάνοντας στη χώρα του σκότους η οποία με υποδέχτηκε με 500 χλμ πάχος σύννεφων, βροχή, υγρασία και μόνο 15 βαθμούς. Μέχρι και ο πιλότος κόμπιαζε όταν το έλεγε. Μόλις περάσαμε τις πρώην Γιουγκοσλαβικές χώρες τα σύννεφα από κάτω μας ήταν σαν αδιαπέραστα τσιμέντα. Μιλάμε έχτιζες σπίτι πάνω τους.

Κατά τα άλλα είμαι στενοχωρημένη με την Εβιρίνα γιατί η καημένη πρώτη μέρα σήμερα στο σχολείο πήγε με πυρετό και πρωινό εμετό. Την πήγα το μεσημέρι στο γιατρό και μου είπε ότι είναι κάποιος ιός ή ελαφριάς μορφής γρίπη. Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι ελαφριάς μορφής γαστρεντερίτιδα γιατί την πονάνε λίγο τα έντερά της και ο εμετός το πρωί αυτό με κάνει να σκέφτομαι. Εν τω μεταξύ αύριο Τρίτη έχουν μάθημα μέχρι τις 17:00 το απόγευμα. Δεν ξέρω πώς θα αντέξει. Παρόλο που μας έδωσε χαρτί ο γιατρός για να καθίσει αύριο στο σπίτι εκείνη δε θέλει.

Ουφφφφφ!!!!!!!!!!!!!

Στα μαγειρικά μας έφτιαξα σήμερα λαπά και εμείς φάγαμε περισσέματα από το χτεσινό φαγητό που ήταν άσπρο πιλάφι με γαρίδες και λίγη πίτσα που είχε μείνει από το Σάββατο.

Καλησπέρα!!!

Πως είστε;; Εγώ σήμερα έκανα ψητό γουρούνι με πορτοκάλι τέλειο!! Άντε να ξαναβρώ την φόρμα μου στην κουζίνα και να μην την χάσω γενικά!! Και έκανα και τάρτα με καραμέλα! Γενικά τρέχω πολύ αλλά πάντα προλαβαίνω την κουζίνα. Ελπίζω να είστε όλες καλά

Νίκο τώρα βρήκα ευκαιρία να σχολιάσω την υπέροχη τάρτα που έβαλες φωτογραφία και μας έφτιαξες τη μέρα. Γεια στα χέρια σου.

Τέλος παντων, το πιο σημαντικο προβλημα ειναι η συμπεριφορά του παιδιου, αυτες τις μερες εχει αλλαξει τραγικα. Δεν με ακουει, γκρινιαζει συνεχεια, πεταει τα πραγματα κατω, φωναζει, απαιτει, δεν ειναι αυτο το παιδι μου. Τοσο κακο του εκανε ο σταθμός? μηπως δεν επρεπε να πάει?

Ιωάννα μήπως μιμείται τη συμπεριφορά κάποιου άλλου παιδιού; Μήπως υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί στο σταθμό (από το πρωινό ξύπνημα και ξεβόλεμα μέχρι και τη φάτσα της δασκάλας για παράδειγμα τα αναφέρω) και έχει αυτή τη στάση;

χτες όμως έκανα ωραίο φαί: θράψαλα ψητά στο τηγάνι, αμπελοφάσουλα και σκορδαλιά...

Ζηλεύω, το ξέρεις;

Φωτεινή η επιχείρηση σάλτσα ήταν τελικά εύκολη... το μόνο που με κούρασε ήταν το πλύσιμο πάνω από τον νεροχύτη.

Είναι πολύ ωραίο που θα έχεις σάλτσα για αρκετό καιρό μέσα στο χειμώνα. Καλοφάγωτη.

Σάββατο γαύρο τηγανιτό με φάβα, Κυριακή και σήμερα Δευτέρα παστίτσιο γιατί έφτιαξα μια λαμαρίνα......

Κι εμένα μ' αρέσει να τρώω τηγανητό ψάρι με συνοδεία φάβας.

Μένω Αθήνα αλλά δουλεύω πολλές ώρες και έχω αρκετά περιορισμένο πρόγραμμα.

Ίσως την επόμενη φορά να μπορέσεις. Εμείς θα χαρούμε.

Ευχομαι να περασετε πολύ ωραια στη συναντηση! Αχ θυμαμαι που περυσι ημουν κι εγω εκει....

Σχεδόν ήσουν μαζί μας και φέτος Φωτεινή.

Το Σαββατο ειχαμε τραχανα κι εφτιαξα κι ενα κεικ. Την Κυριακη αρνακι ψητο με πατατουλες και τζατζικακι.

Αααα ωραίο μενού είχες.

Δοκιμασα ξανα στον μικρο αυγο κι εβγαλε πολύ λιγοτερα εξανθηματα αρα ειμαστε σε καλό δρομο. Το κακο ειναι οτι το αυγο το εχει συνδυασει με ταλαιπωρια και αντιδρα πολυ οταν πρεπει να το φαει.

Τουλάχιστον είστε σε καλό δρόμο. Μακάρι σύντομα να το ξεπεράσει.

Το απογευμα αν τελειωσουμε μεχρι της 6:30 θα ερθω .

Κι έλεγα ότι φέτος θα σε γνωρίσω. Τότε θα περιμένω μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.

Χτες το μεσημερι φαγαμε το παστιτσιο απο το Σαββατο κ το βραδυ ηρθαν φιλοι κ εφτιαξ απροχειρα μεζεδακια.

Από τα χέρια σου μόνο πρόχειρα δεν τα λες.

γονεις μου με φιλους απο Σουηδια!Το μενου ειχε καρβουνα...αλλα ο καιρος ειχε αλλη

αποψη και μπηκαν φουρνο....ειχαμε κοτοπουλο...κοντοσουβλακια...μπριζολες..γεμιστα

και σαλατες!!!σημερα κριθαροφακες..βεβαιως βεβαιως!!!

Πάρα πολύ ωραία όλα μπράβο Ρίκολα.

Το απογευμα θα ερθω μονο με τον μικρο ο καλς μου εχει ενα βουνο δουλειες!!θα ειναι

πρωτη μας βολτα μακρια χωρις τον μπαμπα!!!!!

Και ήταν τόσο ήσυχος και τόσο χαριτωμένος.!!!! Όλη την ώρα χαμογελαστός σαν τη μαμά του.

Από αυτή την σχολική χρονιά σκέφτομαι να φτιάξω και εβδομαδιαίο πλάνο κολατσιού για σχολεία και εργασία!!! Πιστεύω πως και αυτό θα με βοηθήσει πολύ.

Συμφωνώ πως θα σε βοηθήσει και θα σου λύσει λίγο τα χέρια.

Θελω να πω πως χαρηκα πολυ που γνωρισα ορισμενα μελη τη nina, τη smurfita με την οικογένειά της, τη ricola με το αγορακι της, τη μαμα eviri με την κορη της και την αγγελικη μας! Λυπαμαι που εκατσα λιγο, περασα πολυ ωραια και ειναι όμορφο να ξερεις με ποια ατομα μοιράζεσαι την καθημερινοτητα σου αφου εδω λεμε τους προβληματισμους μας, τη χαρα μας και μιλαμε σαν να γνωριζομαστε χρονια! Χαιρομαι που γνωρισα αξιολογους ανθρωπους! Καλο βραδυ να εχουμε ολοι!

Ιωάννα μου κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά με το χαριτωμένο αγοράκι σου.

Ελπιζω καποια αλλη φορα να μη μας χωριζει τετοια αποσταση και να μπορω να παρευρεθω κι εγω.

Μακάρι να ξαναβρεθούμε την επόμενη χρονιά Φωτεινή.

Για σημερα εφτιαξα γιουβαρλακια με πατατες και κοκκινη σαλτσα.

Ωραίο φαγητό.!!!

Και εχω να σας αναφερω ενα πολυ σημαντικο γεγονος. Χτες το βραδυ η κορη μου, μετα απο δυο χρονια σχεδον, εφαγε ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ μπιφτεκι που της ειχα ψησει. Σε σχημα το ειχα κανει σαν το κεμπαπ που βαζουμε στα σουβλακια. Εκανε η Παναγια το θαυμα Της!

χαχαχα θαύμα θαύμα

Η smurfita ήρθε μαζί με την κουκλίτσα της και τον αντρούλη της. Είπαμε μήπως κάνουμε και κανένα προξενιό με τον μικρούλη της ricola!

χαχα καλή σκέψη.

Και φυσικά χάρηκα που ξαναείδα την Έβιρι, η οποία είχε έρθει με την μικρή Εβιρίνα, και την Νίνα!

Κι εγώ χάρηκα που σας ξαναείδα Αγγελική μου.

Κορίτσια ήταν πολύ όμορφα χτες... και εγώ χάρηκα που γνώρισα από κοντά τα κορίτσια που δεν ήξερα και ξαναείδα την Αγγελική και την Εβίρι...

Κι εγώ χάρηκα Νίνα μου που σας ξανασυνάντησα και είστε καλά (παρόλες τις μελανιές στο πόδι)

Καλημέρα σας! Σαν χαρωπη νοικοκυρα που ειμαι αυτες τις μερες σημερα εκανα μπιφτεκάκια για το αντρακι μου γιατι σιγα μη φαει ψαροσουπα στο σταθμο, τορτελινια αλα κρεμ για το μεγαλο αντρακι και γαριδες σαγανακι για μένα! Ευτυχως που ο αντρας μου δεν τρωει γαριδες γιατι εγω τρελενομαι αλλα κι εγω δεν θα του στερησω τα τορτελινια γιατι δεν τα συμπαθω!

Καταρχήν, μπράβο Ιωάννα που τους σκέφτηκες όλους και δεύτερον έκανες πολύ νόστιμα φαγητά.

Από χτες έχω πάθει ένα σοκ όταν έμαθα πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσουμε στο φροντηστήριο Αγγλικών της κόρης μου. Τα διπλάσια από πέρισυ γιατί θα ενταχθεί σε εντατικό τμήμα. Τελικά μετά από ένα ψαξιματάκι που κάναμε καταλήξαμε να κάνει μάθημα στο σπίτι μίας καθηγήτριας που κάνει ιδαίτερα μαζί με άλλα 4 παιδιά με τα μισά λεφτά.

Πολύ καλή σκέψη και ευτυχώς που προέκυψε αυτή η λύση. Συμφωνώ απόλυτα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό μας ενημέρωσαν από την δουλειά ότι μας μειώνουν το επίδομα που πέρνουμε για τον βρεφονηπιακό σταθμό κατά 90 ευρώ περίπου! Πράγμα που μας βγάζει εκτός προυπολογισμού. ¨Ημουν να σκάσω χτες!

Και με το δίκιο σου να αισθάνεσαι έτσι. Αλλά εσύ δεν είσαι για λύπηση τι να πει κι ο καημένος ο Αντώνης και ο Βαγγέλης με τους μισθούς που παίρνουν; Αυτοί είναι πραγματικά για λύπηση, πώς θα τα βγάλουν πέρα;

Εβιρακι πότε επιστρεφεις στη σκοτεινη χωρα;

Τις επόμενες μέρες θα δω λίγο το χρώμα του ουρανού γιατί θα ανέβει στους 25 η θερμοκρασία και θα έχει και ήλιο.

Τι διαλεξε τελικα η πλειοψηφια;

Τίποτα από τα δύο. Μου ζήτησαν πατάτες και αυγά. Αυτό το σόι παιδί μου τις πατάτες τις έχει για ψωμοτύρι.

Αν και καθυστερημένα θα πω κι εγώ ότι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τα μέλη της παρέας μας που βρεθήκαμε από κοντά κι ελπίζω την επόμενη φορά να μαζευτούμε περισσότεροι-ες! Περάσαμε και οι τρεις μας ένα πολύ όμορφο απόγευμα μαζί σας και μακάρι να μην περνούσε η ώρα τόσο γρήγορα!

Κι εγώ χάρηκα Στρουμφίτα μου με το υπέροχο ησυχότατο μωράκι σου και το χαμογελαστό σύζυγό σου.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή σχολική χρονιά για τους μικρούς μας μαθητές!

Επίσης και στα δυο παιδιά σου Αγγελική.

Καλησπερα παρεακι!

Ουφ...ειμαι αρκετα σοκαρισμενη ακομα!Χθες μαθαμε πως πεθανε η μητερα ενος πολυ καλου μας φιλου και μελλοντικου νονου του μικρου μας.

Λυπάμαι Ρίκολα. Κάθε τέτοιο συμβάν μας σοκάρει.

Στα μαγειρικα μας χθες ειχαμε τουρλου μιαμ μιαμ βγηκε τοσο τελειο.Εκανα και μια φανουροπιτα και εφαγα μεχρι τωρα τη μιση.

Βοήθειά σου.

ΚΑι ψωμακι!Για τον αντρουλη μου ,που ειναι πολυ στεναχωρημενος,εκανα το αγαπημενο του πατσιτσιο.Ο μικρος θα φαει και σημερα αρνακι!!!

Γεια στα χέρια σου για όλα όσα έφτιαξες.

καλημερα στην παρεα σας!!!! εγω σημερα εφτιαξα ψαροσουπα με κολοκυθια και καροτα και φιλετο μπακαλιαρου,,,,μιαμ μιαμ για να δω θα το φανε τα παιδακια μου.....χιχι!!!

Καλημέρα σας! Σήμερα τρωμε απλη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα.

Εβιρι αυτη τη συμπεριφορά την έχει σε μενα κυρίως και ζηταει το βράδυ συνέχεια αγκαλιά και τοτε θέλει μονο εμένα. Εχει ζοριστει. Για να σε παρηγορησω κι εδώ βρεχει καθε μερα.

Μπαμπι καλως ηρθες! Ωραιο το φαγητο σου και το εχω στερηθεί γιατι οι αντρες μου δεν το τρωνε

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεακι!

Γραφω λιγο βιαστικα σημερα. Τι μου κανετε;

Αγγελικουλα να χαιρεσαι την κορακλα σου! Να ειναι παντα καλά και να την καμαρωσεις γιαγια!

Μπαμπι, Ασπα καλώς ορισατε!

Την Κυριακη ειχαμε κι εμεις ψαροσουπα με κοκκινοψαρο ομως. Χτες σουτζουκακια με πατατες κι εφτιαξα και μια τυροπιτα χτες το βραδυ. Σημερα θα κανουμε μι μινι εκκαθαριση καταψυξης.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κουκου!!!!Να μαι και εγω!!!

Μια χαρα ειμαστε σας διαβαζα στα πεταχτα αλλα ειχα ενα σωροπραγματα να κανω!!!

Σας ευχαριστω πολυ ολες.Τελικα τι ειναι πιο δυσκολο αραγε...ο ξαφνικος χαμος ή αυτος που περιμενεις??Και τα δυο νομιζω εχουν το ζορι τους.Αυτες τις μερες περασαμε αρκετες ωρες με τον φιλο μας.Ο μικρος μας παντως ειναι φαρμακο για ολα και ολους!

Αγγελικουλα μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου εστω και καθηστερημενα!!

Εβιρακι μου περαστικα στην μικρη.Το κακομοιρακι να ναι χαλια πρωτες μερες στο σχολειο!!!!

Νινακι μου τι νεα απο το χερι?Πηγες να το δεις??Αν οχι μη το αφηνεις!!!

Ιωαννακι η ιδεα της ανναρωτικης μου φαινεται σουπερ παντως!!!!Αν εχεις κανενα γιατρο δικο σου χτυπα μια διαρκειας!!!!!!

Μπαμπι και Ασπα καλως ηρθατε στο μεγειροκαφε μας!!!!

Στα μαγειρικα μας αυτες τις μερες εκανα τουρλου,μακαρομια με κιμα,φαβα με αμπελοφασουλα και λουκανικα και μουστοκουλουρα αν και βγηκαν ωραια και νιστιμα δεν ηταν αυτο που περιμενα...οποτε Τζενακιιιιιιιι μου δινεις τη συνταγη σου???!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!

Καλημέρα και από μένα!

Σήμερα θα κάνω μακαρονάδα με κλασσική κόκκινη σάλτσα και χωριάτικη σαλάτα... θα ψήσω και τυροπιτάκια και πιτσάκια για να παίρνει μαζί ο σύζυγος στη δουλειά.

Ricola ο χαμός ανθρώπου είναι δύσκολος νομίζω, όπως και να ΄ναι... αλλά τα παιδιά όντως κάνουν αυτές τις στιγμές λίγο πιο εύκολες... το θυμάμαι όταν πέθανε ο πεθερός μου και είχαμε κοντά μας την βαπτιστήρα μας... το χέρι το αφήνω λίγο, μέχρι να βρω ώρα να περάσω από την κουμπάρα μου τη φυσιοθεραπεύτρια να του ρίξει μία ματιά...πιστεύω μέσα στη βδομάδα να το δούμε.

Εβίρι τελικά φέτος οι ιώσεις σας ακολουθούν παντού:(.. τι έπαθε το κοριτσάκι σου πάλι! ελπίζω να είναι από αυτές τις ιώσεις της μίας μέρας τουλάχιστον;)

μπαμπι και Ασπα καλώς ήρθατε:D... ψαρόσουπα έχω ζηλέψει, αλλά ο σύζυγος μου δήλωσε σήμερα ότι την προτιμάει λίγο αργότερα, να χειμωνιάσει λίγο...σνιφ σνιφ:o

Smurfita όντως η θάλασσα τον Σεπτέμβρη είναι φοβερή:D... πραγματικά την απολαμβάνουμε... αλλά γενικώς φέτος ο Σχοινιάς ήταν σούπερ... για πίτσα κάνεις κάποια γνωστή συνταγή? για πες να την έχουμε πρόχειρη!

Ελπίζω να μην ξέχασα πολλούς:)... φιλιά στην Αγγελική, Φωτεινή και Ιωάννα!

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα θα φάμε χτένι κοκκινιστό που περίσεψε από την Κυριακή και λίγες μελιτζάνες που έμειναν από χτες.

Τι μου κανετε? Καλη βδομάδα!

Καλή εβδομάδα και σε σένα!

νινα πας ακομα για μπανιο ε? Εδω βρεχει καθε μερα μετα τις 1

Όντως σήμερα το πρωί ενώ ήταν χαρά Θεού τώρα φόρτωσε πάλι ο καιρός:rolleyes:

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Καλή εβδομάδα!!!

Επίσης κορίτσι!

Ουφ....τόση ώρα έγραφα και όλα διαγράφηκαν...πάμε πάλι από την αρχή!

Το έπαθα αρκετές φορές και πριν κάνω το κειμενάκι post το κάνω πρώτα copy και μετά το ποστάρω. Έτσι αν με πετάξει έξω ανοίγω ξανά το παράθυρο της απάντησης, κάνω paste και όλα οκ!

Αγγελική μπράβο που έκανες τόσα πραγματάκια με τα λαχανικά. Όσο για τη μικρή...τι να σου πω...κι εγώ πολυλογού ήμουν σε σημείο που διάβαζα όοοολες τις πινακίδες στο δρόμο, αλλά έγινα αρχιτέκτονας...τώρα η μικρή θα δείξει!

Είδωμεν λοιπόν!!!

Καλή συνέχεια και φιλιά πολλά!

Φιλάκια και σε σένα!

Καλησπέρα σε όλους και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια.

Γειά σου Έβιράκι!

Ταξίδεψα το Σάββατο φτάνοντας στη χώρα του σκότους η οποία με υποδέχτηκε με 500 χλμ πάχος σύννεφων, βροχή, υγρασία και μόνο 15 βαθμούς. Μέχρι και ο πιλότος κόμπιαζε όταν το έλεγε. Μόλις περάσαμε τις πρώην Γιουγκοσλαβικές χώρες τα σύννεφα από κάτω μας ήταν σαν αδιαπέραστα τσιμέντα. Μιλάμε έχτιζες σπίτι πάνω τους.

Εμ, με τέτοιες συνθήκες πως να μην είναι ξενέρωτοι οι Γερμανοί και ξυνοί?

Κατά τα άλλα είμαι στενοχωρημένη με την Εβιρίνα γιατί η καημένη πρώτη μέρα σήμερα στο σχολείο πήγε με πυρετό και πρωινό εμετό. Την πήγα το μεσημέρι στο γιατρό και μου είπε ότι είναι κάποιος ιός ή ελαφριάς μορφής γρίπη. Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι ελαφριάς μορφής γαστρεντερίτιδα γιατί την πονάνε λίγο τα έντερά της και ο εμετός το πρωί αυτό με κάνει να σκέφτομαι. Εν τω μεταξύ αύριο Τρίτη έχουν μάθημα μέχρι τις 17:00 το απόγευμα. Δεν ξέρω πώς θα αντέξει. Παρόλο που μας έδωσε χαρτί ο γιατρός για να καθίσει αύριο στο σπίτι εκείνη δε θέλει.

Ωχ μωρέ το κορίτσι! Πρώτη μέρα στο σχολείο της το φύλαγε??? Είναι καλύτερα σήμερα?

καλημερα στην παρεα σας!!!! εγω σημερα εφτιαξα ψαροσουπα με κολοκυθια και καροτα και φιλετο μπακαλιαρου,,,,μιαμ μιαμ για να δω θα το φανε τα παιδακια μου.....χιχι!!!

Γειά σου Μπάμπι! Καλώς ήρθες!

Αγγελικουλα να χαιρεσαι την κορακλα σου! Να ειναι παντα καλά και να την καμαρωσεις γιαγια!

Ευχαριστώ Φωτεινούλα!

Σας ευχαριστω πολυ ολες.Τελικα τι ειναι πιο δυσκολο αραγε...ο ξαφνικος χαμος ή αυτος που περιμενεις??Και τα δυο νομιζω εχουν το ζορι τους.Αυτες τις μερες περασαμε αρκετες ωρες με τον φιλο μας.Ο μικρος μας παντως ειναι φαρμακο για ολα και ολους!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια! Βάλσαμο είναι για τις ψυχές μας τα παιδιά μας!

Αγγελικουλα μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου εστω και καθηστερημενα!!

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι! Κι εσύ να χαίρεσαι τον ομορφούλή σου!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!

Έχουμε και λέμε.....

Σάββατο φάγαμε καρμπονάρα με σπαγγέτι.

Κυριακή φάγαμε έξω γιατί πήγαμε για μπάνιο και λείπαμε όλη την μέρα.:D:D:D Το βραδάκι έφτιαξα ένα κέηκ μαρμπρέ για κολατσιό και πρωινό.

Εχθές Δευτέρα φάγαμε βλήτα βραστά με σολωμό στον φούρνο. Το βράδυ έφτιαξα με την κόρη μου τρουφάκια για κέρασμα σήμερα στο σχολείο.

Σήμερα Τρίτη μαγείρεψα μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο (αγαπημένο της κόρης μου που γιορτάζει σήμερα) και μπριάμ στον φούρνο για αύριο Τετάρτη (τελευταία μέρα άδειας.....:() και μόλις σιρόπιασα με την μεγάλη μου κόρη το γλυκό ραβανί που έφτιαξα για το απόγευμα, έτσι για το καλό της ημέρας. Λόγω φούρνου σήμερα έψησα και λίγα τυροπιτάκια που είχα στην κατάψυξη για κολατσιό των παιδιών και του συζύγου αύριο.

Για Πέμπτη έχω προγραμματίσει να φτιάξω γεμιστά και για Παρασκευή ρεβύθια λεμονάτα με κριθαράκι στην κατσαρόλα.

Eviri περαστικά στο παιδί, εύχομαι να είναι ήδη καλύτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...