Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αγγελικη ειδες? Παει το ενα προβλημα λυθηκε. Να δεις που θα βρεθει μεση λυση και για το σταθμό.

Ρικολα πολυ κριμα αυτο που εγινε. Αυτα τα ξαφνικα πραγματικά δεν αντιμετωπιζονται ευκολα.

Σημερα φαγαμε οτι ειχε μεινει απο χτες. Τοσα φαγητα μην πανε χαμενα! Το βραδυ μας βλεπω με κανα αυγό.

Πηγα σημερα στη δουλειά να υπογραψω ανευ αποδοχων αδεια και μου ειπαν οτι θα μου αλλάξουν ποστο και θα με γυρισουν στο συνεργείο, κοινώς την πατησα γιατι εκει πρέπει πραγματικά να δουλευω αφου θα εχω να κανω με κοσμο. Εκνευριστικα πολυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ricola λυπάμαι για την μαμά του κουμπάρου σας... Δυστυχώς όμως αυτά είναι μέσα στην ζωή...

Ιωάννα, ναι με τα αγγλικά το λύσαμε το θέμα. Ο σταθμός είναι αυτό που με προβληματίζει γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν θα γίνει τίποτα ή ότι η έκπτωση που θα μου κάνουν θα είναι πολύ μικρή. Δεν ξέρω... η ψυχολογία μου αυτές τις μέρες δεν είναι και η καλύτερη...

Όσο για την δουλειά σου τι να πω... σου χρωστάνε τόσα λεφτά και περιμένουν να δουλεύεις ευσυνείδητα κιόλας? Εγώ πάντως στην θέση σου θα φρόντιζα να πάρω και καμία αναρωτική.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

ricola λυπάμαι για την μαμά του κουμπάρου σας... Δυστυχώς όμως αυτά είναι μέσα στην ζωή...

Ιωάννα, ναι με τα αγγλικά το λύσαμε το θέμα. Ο σταθμός είναι αυτό που με προβληματίζει γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν θα γίνει τίποτα ή ότι η έκπτωση που θα μου κάνουν θα είναι πολύ μικρή. Δεν ξέρω... η ψυχολογία μου αυτές τις μέρες δεν είναι και η καλύτερη...

Όσο για την δουλειά σου τι να πω... σου χρωστάνε τόσα λεφτά και περιμένουν να δουλεύεις ευσυνείδητα κιόλας? Εγώ πάντως στην θέση σου θα φρόντιζα να πάρω και καμία αναρωτική.

Επειδη ξερω οτι παλι θα μου ανεβασουν την πιεση θα το σκεφτω μετα απο 10 μερες που θα γυρισω, μεχρι τοτε τους βγαζω απο το μυαλο μου για να περασω ωραια

Καλημέρα μαγειροπαρεάκι!

Σήμερα θα κάνω παστίτσιο, για να έχουμε και αύριο, μήπως και πάμε για κανένα μπάνιο... χτες έκανα κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι Ζέας και προχτές έκανα χταπόδι ξυδάτο τελικά παρέα με τα ρεβύθια.

Καλησπέρα κι απο μενα!

Εβιρακι πότε επιστρεφεις στη σκοτεινη χωρα; Τι διαλεξε τελικα η πλειοψηφια;

Αγγελικη τι τσεκουριες ηταν αυτες; Σε καταλαβαινω απόλυτα και για τα δυο θεματα. Καλα θα κανεις να το συζητησεις με την ιδιοκτητρια του σταθμού μηπως μπορεσει να κανει κατι. Παντως πολυ δυσκολα εχουν γινει ολα.

Ιωαννα εισαι σπιτι και του δινεις και καταλαβαινει. Τρια φαγητα σημερα; Ουαου!

Νινα πως πας με το χτυπημα που ειχες; Δυστυχώς το χέρι μου πονάει ακόμα και από βδομάδα θα πάω να το κοιτάξω.:(

Η υπόλοιπη παρεα τι κανει;

Φασολαδα για σημερα. Το ζητουσαν επιμονα οι παππουδες από την προηγουμενη εβδομαδα.

Εχω παρει αδεια τις 2 επόμενες μερες για να συνοδευσω την κορη στο προνηπιο. πώς τα πάει η μικρή σου? δύσκολη η αρχή ή της αρέσει?

Φιλια

Φωτεινούλα μου αυτό θα κάνω. Θα μιλήσω με την ιδιοκτήτρια κι ελπίζω κάτι να κάνει. Μου την δίνει όμως, που ενώ μας θέλουν νομοταγείς πολίτες, με αυτά που κάνουν μας σπρώχνουν στην παρανομία. Εννοείται πως αν μου πουν από τον σταθμό να μου κόβουν μικρότερη απόδειξη, αφού δεν την χρειάζονται από την δουλειά μου, προκειμένου να γλυτώσω κανένα ευρώ θα το κάνω με χίλια! Και καθόλου απόδειξη να μην μου κόβουν σκασίλα μου!!!!! εκεί μας έχουν φτάσει τελικά! από την μια να θέλουμε να είμαστε νομοταγείς και από την άλλη μας τσεκουρώνουν συνέχεια... και εγώ πλέον αποδείξεις δεν παίρνω.. τι να τις κάνω?!

Καλό ξεκίνημα με το σχολείο σας αύριο!

Καλησπερα παρεακι!

Ουφ...ειμαι αρκετα σοκαρισμενη ακομα!Χθες μαθαμε πως πεθανε η μητερα ενος πολυ καλου μας φιλου και μελλοντικου νονου του μικρου μας.Η γυναικα ηταν μια χαρα απλα ειχε λιγο πυρετο τις τελευταιες μερες.Περισσοτερα δεν ξερουμε και σημερα ειναι η κηδεια το απογευμα.Πωπω απο τη μια στιγμη στην αλλη τι σε περιμενει.Και ειχαν και χαρες μιας και πριν 2 βδομαδες αρραβωνιαστηκε με τη κοπελα του. συλληπητήρια κοριτσάκι μου! τι να πω? αυτά τα ξαφνικά είναι που σοκάρουν πιο πολύ:( και εγώ είμαι χάλια: ο άντρας μίας παιδικής μου φίλης είναι βαριά άρρωστος με όγκο στο κεφάλι και είναι μόλις 45 ετών! έχω καταστενοχωρηθεί!

Στα μαγειρικα μας χθες ειχαμε τουρλου μιαμ μιαμ βγηκε τοσο τελειο.Εκανα και μια φανουροπιτα και εφαγα μεχρι τωρα τη μιση.ΚΑι ψωμακι!Για τον αντρουλη μου ,που ειναι πολυ στεναχωρημενος,εκανα το αγαπημενο του πατσιτσιο.Ο μικρος θα φαει και σημερα αρνακι!!! μπράβο κορίτσι! χρυσοχέρα!!

Οσο για τη συναντηση χαρηκα πολυ που τα καταφερα να ερθω και που ηταν τοσο ηρεμος ο μικρος και μορεσα και καθισα ως το τελος!!!Φοβερο παρεακι ειστε!!!!Και ευτυχως που προλαβαμε και το Εβιρακι πριν φυγει..οι υπολοιποι ισως ξαναβρεθουμε...εδω γυρω ειμαστε ολοι...Σχεδον!!!(Φωτεινη οποτε κατεβεις να κανονισουμε να βρεθουμε και παλι)

πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!

Αγγελικη ειδες? Παει το ενα προβλημα λυθηκε. Να δεις που θα βρεθει μεση λυση και για το σταθμό.

Ρικολα πολυ κριμα αυτο που εγινε. Αυτα τα ξαφνικα πραγματικά δεν αντιμετωπιζονται ευκολα.

Σημερα φαγαμε οτι ειχε μεινει απο χτες. Τοσα φαγητα μην πανε χαμενα! Το βραδυ μας βλεπω με κανα αυγό.

Πηγα σημερα στη δουλειά να υπογραψω ανευ αποδοχων αδεια και μου ειπαν οτι θα μου αλλάξουν ποστο και θα με γυρισουν στο συνεργείο, κοινώς την πατησα γιατι εκει πρέπει πραγματικά να δουλευω αφου θα εχω να κανω με κοσμο. Εκνευριστικα πολυ!

αφεντικά είναι, ότι θέλουν κάνουν... αλλά μήπως είναι ευκαιρία να τους δώσεις μία καλή αφορμή να σε διώξουν? εάν έχεις βέβαια την αντοχή να μην δουλεύεις όπως πρέπει;) αλλά θα μου πεις τί σου φταίει ο κόσμος να πληρώνει τα δικά σας προβλήματα:| φαύλος κύκλος Ιωάννα!

Φιλιά και στους υπόλοιπους άφαντους της παρέας!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Για σήμερα το μενού έχει γίγαντες. Εγώ όμως θα φάω γεμιστά που έμειναν από χτες, γιατί τους γίγαντες δεν τους τρώω.

Ιωάννα καλή συνέχεια της άδειάς σου λοιπόν!

Νινάκι να πας στον γιατρό οπωσδήποτε για το χέρι σου. Καλό μπανάκι αν πάτε τελικά!

Λυπάμαι για τον φίλο σας! Και ειδικότερα επειδή είναι νέος άνθρωπος βρε παιδί μου...

Πολλά φιλιά σε όλους και όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην παρέα!

Ρικολα πολύ λυπαμαι για τη μαμα του κουμπαρου σας! Αυτα τα ξαφνικά ειναι οτι χειροτερο για τους συγγενεις βρε παιδι μου.

Νινα επίσης στενοχωριεμαι οταν ακουω τετοια για νεους ανθρώπους. Ελπίζω το χερι σου να μην επαθε τιποτα και ταλαιπωρηθεις χειροτερα.

Αγγελικη εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες.

Ιωαννα μου καλά κανεις και δεν το σκεφτεσαι τωρα. Εχουν πολύ θράσος τελικα αλλά αφου τα παντα συνηγορουν υπερ τους γιατι να μην τα κανουν; Πως παει ο μικρουλης σου στο σταθμο; Συνηθισε;

Εμεις χτες πηγαμε στον αγιασμο και σημερα δεν εχουμε λογω μυοκτονιας. Η μικρη ηταν σοβαρη αλλα νομιζω οτι θα προσαρμοστει καλά. Μας μιλησε λιγο η νηπιαγωγος και τονισε οτι απο τα πρωτα πραγματα που θα ξεκινησουν θα ειναι συμπεριφορα κατα τη διαρκεια σεισμου. Απο τη Δευτερα κανονικα στο ολοημερο. Ειχα παρει και σημερα αδεια αλλα ηρθα τελικα για να μην ερθω τη Δευτερα. Καλή σχολικη χρονια σε ολους τους μαθητες και τις μαθητριες της παρεουλας μας!

Χτες φτιαξαμε μπιφτεκακια με πατατουλες αλλα απο την κορη δεν ειχα την ιδια τυχη. Παντως δαγκωσε μια μπουκια. Για σημερα ο,τι φτιαξει η γιαγια γιατι ελειπα και το απογευμα και δεν προλαβα. Χτες ανοιξαν οι ουρανοι εδω περα και καθως οδηγουσαμε επιστρεφοντας ενας κεραυνος εσκασε στα περιπου 15 μετρα μπραστα μας! Ευτυχως τον τραβηξε αλεξικεραυνο της ΔΕΗ αλλα σαν γεγονος ηταν απροσμενο.

Φιλακια και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Τι μου κανετε? Ζεστη εχει σημερα. Φαγαμε σουβλάκια κοτόπουλου με πιτουλες. Ο μικρος σήμερα εκανε εμετο στο σχολειο, μαλλον τον ανακατεψε η αυγουλιλα. Ετρωγαν αυγα για πρωι κι αυτος το σιχαίνεται. Ευτυχως εδω εφαγε κοτόπουλο.

Φωτεινή τρομακτικο θα ήταν ε?

Νίνα να πας οπωσδηποτε στο γιατρο για το χερι σου

Αγγελική μου αρεσουν πολυ οι γιγαντες και θα μπουν σύντομα στο πρόγραμμα

καλη αρχη και σε ολα τα παιδακια της παρεας για τη νεα σχολικη χρονια!

Ιωαννα ειναι καλύτερα το παιδί τωρα; Κι εγω δεν αντεχω τη μυρωδια του αυγου. Ειναι από τα χειροτερα μου.

Να σας πω την αλήθεια δεν ηταν και τοσο τρομακτικο. Παντως σου προκαλουσε δεος. Ενιωσα σαν να ημουν σε ταινια. Ημαστε μεσα στο αυτοκινητο εκτος του οικισμου οπότε αισθανομασταν και προστατευμενοι. Ρωτησα την κορη μου αν της αρεσε το θεαμα και μου ειπε οτι δεν ηταν τοσο ωραιο. Δε φοβηθηκε παντως.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

γεια σας φιλαρακια μου τι κανετε?

χαθηκα χτες μις κ ειχα παρει αδεια να συνοδεψω το παιδακι μου πρωτη μερα στο δημοτικο.Συγκινηθηκα κ εγω η ερμη μανα. Κ σημερα που τον πηγα για να κατσει παλι τα ιδια....

Πηγαμε κ για γνωριμια του μικρου στον παιδικο με τις δασκαλες κ την Δευτερα αρχιζουμε κ ο Θεος βοηθος.Πηρα κ αδεια 2 μερες κ βλεπουμε....Μκαρι να παει καλα.

Ρικολακι συλυπητηρια κοριτσι ειναι οντως τραγικο...

Νινακι προσοχη με το χερι με το μαλακο μην το κουραζεις πολυ .Διαβασα κ για τον φιλο σας ..πφφ τι να πω ειναι κριμα τοσο νεοι ανθρωποι.

Αγγελικη μου αν ειναι δυνατον 2 χτυπηματα μαζεμενα... Τουλαχιστον λυθηκε το θεμα των Αγγλικων κ μαλιστα νομιζω πως θα της βγει κ σε καλο , ειναι πολυ καλυτερα με λιγα παιδακια.Οσο για τον παιδικο έλπιζω να πετυχεις το καλυτερο δυνατο. Μην μου λες τετοια αγχωθηκα κ εγω τωρα.Αν μας μειωσουν απο την δουλεια τα λεφτα του παιδικου καηκα....

Φωτεινη μου πως τα πατε? παλι καλα δεν λες που δεν φοβηθηκε η μικρη τον κεραυνο πωπωωωω εγω ειμαι λιγο εως πολυ χεστης ...

Ιωαννακι εσυ του εδωσες κ καταλαβε σημερα!

Εβιρακι μου επιστρεψατε στην βρωμοχωρα?? Κριμα που δεν σας γνωρισα κ παλι σνιφ σνιφ

Σμουρφιτακι μου φιλακια!! Τι κανει η μικρουλα?

μαγειρικα χτες φαγαμε κοτοπουλο λεμονατο στο φουρνο με πατατες κ σημερα περισευματα, μπαμιες κ γιουβαρλακια

Διαφημίσεις

Φωτεινή καλα είναι ο μικρός, στο σπίτι έφαγε κανονικα. Και στο σχολείο καλα περασε δεν τον επηρεασε αυτο, τουλαχιστον να μην ειναι καμμια ιωση.

Τζένη είναι όντως συγκινητικό να βλέπεις τα παιδιά να μεγαλώνουν κι εμεις τα καμαρώνουμε και τρέχει το δάκρυ κορόμηλο. Μην ανησυχείς για το σταθμό, απλά θα χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να προσαρμοστεί. Ποιος μιλάει βέβαια αλλά τέλος πάντων.

Εβιρι καλο ταξίδι καλη επιστροφή να έχετε!

Καλε που ειστε ολοι? Είδατε καλο καιρό και πήγατε για μπανιο η πατε να κάνετε κατάθεση για τα σχολικά? σήμερα θα φάμε κεφτεδακια με πατάτες τηγανητές και σαλάτα. Βέβαια ο μικρός μου την εκανε κι εφυγε. Περασε μια βόλτα από δω ο μπαμπάς μου και φαγώθηκε να παει σπιτι μαζι του, εκανε σαν τρελός οπότε του εβαλα το φαι στο ταπερ και τον έστειλα στους παπουδες. Δεν ήθελα να του χαλασω χατίρι.

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα φάγαμε λίγα γεμιστά και λίγους γίγαντες που είχαν μείναι από τις προγούμενες μέρες. Το βράδυ θα ψήσουμε σουβλάκια, κεμπάπ και λουκάνικα μιάς και είναι τα γενέθλια της κόρης μου σήμερα. Πότε πέρασαν 14 χρόνια ούτε που ξέρω...

Τι μου κανετε? Ζεστη εχει σημερα.

Και σήμερα έχει. Μέχρι να καθαρίσω λίγο το σπίτι έγινα μούσκεμα από τον ιδρώτα.

Φαγαμε σουβλάκια κοτόπουλου με πιτουλες. Ο μικρος σήμερα εκανε εμετο στο σχολειο, μαλλον τον ανακατεψε η αυγουλιλα. Ετρωγαν αυγα για πρωι κι αυτος το σιχαίνεται. Ευτυχως εδω εφαγε κοτόπουλο.

Ο δικός μας σταθμός δεν δίνει αυγό καθόλου και για το γεγονός ότι δεν το τρώνε όλα τα παιδιά αλλά και γιατί συγκαταλέγεται στις αλλεργιογόνες τροφές.

Αγγελική μου αρεσουν πολυ οι γιγαντες και θα μπουν σύντομα στο πρόγραμμα

καλη αρχη και σε ολα τα παιδακια της παρεας για τη νεα σχολικη χρονια!

Ευχαριστούμε!

χαθηκα χτες μις κ ειχα παρει αδεια να συνοδεψω το παιδακι μου πρωτη μερα στο δημοτικο.Συγκινηθηκα κ εγω η ερμη μανα. Κ σημερα που τον πηγα για να κατσει παλι τα ιδια....

Έχω ρίξει κλάμα με την κόρη μου ουκ ολίγο!!! Στον μικρό είμαι πιο συγκρατημένη, μέχρι στιγμής τουλάχιστον! Πάλιωσα!!!!!

Πηγαμε κ για γνωριμια του μικρου στον παιδικο με τις δασκαλες κ την Δευτερα αρχιζουμε κ ο Θεος βοηθος.Πηρα κ αδεια 2 μερες κ βλεπουμε....Μκαρι να παει καλα.

Μιά χαρά θα πάει ο μικρούλης σου! Καλό ξεκίνημα!

Αγγελικη μου αν ειναι δυνατον 2 χτυπηματα μαζεμενα... Τουλαχιστον λυθηκε το θεμα των Αγγλικων κ μαλιστα νομιζω πως θα της βγει κ σε καλο , ειναι πολυ καλυτερα με λιγα παιδακια.Οσο για τον παιδικο έλπιζω να πετυχεις το καλυτερο δυνατο. Μην μου λες τετοια αγχωθηκα κ εγω τωρα.Αν μας μειωσουν απο την δουλεια τα λεφτα του παιδικου καηκα....

Άσε Τζένη! Το κακό είναι ότι αυτά τα χρήματα θα υπολογίζονται μέσα στον μισθό μου και αυτό με ανεβάζει φορολογική κλίμακα. Ενώ μέχρι τώρα τα έπερνα εκτός μισθοδοσίας και ήταν αφορολόγητα. Οπότε θα πληρώσω και μεγαλύτερο φόρο. Πφφφ!

Εβιρακι μου επιστρεψατε στην βρωμοχωρα?? Κριμα που δεν σας γνωρισα κ παλι σνιφ σνιφ

Σήμερα ταξιδεύανε. Θα μας γράψει όταν τακτοποιηθούν!

Καλε που ειστε ολοι? Είδατε καλο καιρό και πήγατε για μπανιο η πατε να κάνετε κατάθεση για τα σχολικά?

Εγώ είχα τις συνηθισμένες δουλειές, σκούπισμα - ξεσκόνισμα - άλλαγμα σεντονιών - σφουγγάρισμα. Έβαλα και άπλωσα και 2 πλυντήρια κι έχω για σίδερο άλλα 4!!!!! Αν όχι από το απόγευμα, από αύριο το πρωί ξεκινάω την μάχη με την σιδερώστρα!

σήμερα θα φάμε κεφτεδακια με πατάτες τηγανητές και σαλάτα.

Μιάμ μιαμ τι ωραίο φαγητό!

Βέβαια ο μικρός μου την εκανε κι εφυγε. Περασε μια βόλτα από δω ο μπαμπάς μου και φαγώθηκε να παει σπιτι μαζι του, εκανε σαν τρελός οπότε του εβαλα το φαι στο ταπερ και τον έστειλα στους παπουδες. Δεν ήθελα να του χαλασω χατίρι.

Καλά έκανες! Είναι όμορφο να ασχολούνται οι παππούδες με τα εγγόνια τους! Δένονται έτσι και τα παιδιά μαζί τους!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Αγγελικήηηηηηηηηηηη να χαίρεσαι την κόρη σου!!!! Πολύχρονη να είναι και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Ιωάννα ζήλεψα τα κεφτεδάκια σου...θα τα βάλω στο πρόγραμμα να τα κάνω μέσα στην εβδομάδα! Αφού ο μικρός πήγε στον παππού προσπάθησε να ξεκουραστείς!

Τζένη μου καλή αρχή και σε εσάς! Συγκίνηση ε; Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Φωτεινή απίστευτο το θέαμα με τον κεραυνό! Πάλι καλά πάντως που δεν φοβήθηκε η μικρή.

Ρίκολα και Νίνα διάβασα αυτά που γράψατε και πραγματικά λυπήθηκα πολύ...τα λόγια είναι δύσκολα τέτοιες ώρες...

Εβιρι φτάσατε; Ελπίζω να είχατε ένα καλό ταξίδι!

Αυτές τις μέρες που είχα εφαρμόσει ένα υποτυπώδες πρόγραμμα διατροφής δεν κουράστηκα πάρα πολύ τουλάχιστον από άποψη φαγητού. Έτσι φάγαμε, χυλοπίτες, φασουλόρυζο, κοτόπουλο γιουβέτσι με κριθαράκι, μπάμιες και για αύριο προγραμματίζεται πίτσα.

Η μικρή περνάει αλματάκι και γκρινιάζει, την τρώνε και τα ούλα της, αλλα το μπουρου μπουρου δεν σταματάει...στις 7 το πρωί έχει όρεξη για κουβέντα και όχι να μιλάει μόνη της θέλει και συνομιλητές. Δεν της φτάνω μόνο εγώ...όχι...θέλει και τον μπαμπά της. Οπότε κάθε μέρα έχουμε νωρίς νωρίς πρωινό εγερτήριο!

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο σε όλους!

Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...