Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Θα ξεκινήσω με την χθεσινή μας συνάντηση στην οποία γνώρισα 3 ακόμη μανουλίτσες με τα υπέροχα ζουζούνια τους!

Η Ιωάννα είχε έρθει με τον γιόκα της ο οποίος είναι σκέτος γλύκας!

Η ricola ήρθε με τον μπεμπάκο της που είναι πολύ ήσυχος! Και κάθησε κύριος!

Η smurfita ήρθε μαζί με την κουκλίτσα της και τον αντρούλη της. Είπαμε μήπως κάνουμε και κανένα προξενιό με τον μικρούλη της ricola!

Και φυσικά χάρηκα που ξαναείδα την Έβιρι, η οποία είχε έρθει με την μικρή Εβιρίνα, και την Νίνα!

Α! Είχαμε και τηλεφωνική συμμετοχή της Φωτεινούλας για λίγο στην συνάντησή μας!

Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να καταφέρετε να έρθετε και όσες δεν μπορέσατε χτες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Δεν θα έλεγα πως είμαι και τόσο οργανωμένη.....:tongue: απλά προσπαθώ να κάνω την ζωή μου πιο εύκολη αφού είμαι εργαζόμενη μητέρα.....

Εβδομαδιαίο πλάνο φαγητού καθιέρωσα από την έναρξη του 2014 και μετά και με βοηθάει πολύ, αν και υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να το τηρήσω....λόγω κούρασης.

Βοηθάει πολύ και στα ψώνια (σούπερ μάρκετ και λαική αγορά) γιατί πλέον δεν ψωνίζω λαχανικά που κατέληγα να πετάω τελικά επειδή είχαν χαλάσει :oops::oops::oops:, άρα γλυτώνω πεταμένα χρήματα.

Από αυτή την σχολική χρονιά σκέφτομαι να φτιάξω και εβδομαδιαίο πλάνο κολατσιού για σχολεία και εργασία!!! Πιστεύω πως και αυτό θα με βοηθήσει πολύ.

Αφροδιτάκι αν αυτό δεν έίναι οργάνωση τότε τι είναι? Άξια!

Κ εγω εχω απο περσυ αρχες παλι σεζον που αρχισε ο μεγαλος μου γιος νηπιο που ακολουθω εβδομαδιαιο προγραμμα φαγητου για το σπιτι κ κολατσιου για το παιδι γι ατο σχολειο κ πραγματικα εχω σωθει.Ψωνιζω καθε Σαββατο γι αολη την εβδομαδα κ ξενοιαζω.Καμια φορα που μπορει να περισσεψει λιγο φαγητο παραπανω μπορει να αφαιρεσω ενα φαγητο αλλα γενικα βοηθαει παααρα πολυ.

Το εκανα κ παλιοτερα αλλα το σταματησα καποια στιγμη ωσπου διαπιστωσα πως εκτος απο την σπαζοκεφαλια του τι να μαγειρεψω καθε μερα ξοδευα κ πολλα χρηματα επειδη πηγαινα καθε μερα σχεον ΣΜ κ το 20ρικο στην καλυτερη εφευγε νερο...

Έχεις δίκιο, θα ξεκινήσω κι εγώ να το εφαρμόζω!

Θελω να πω πως χαρηκα πολυ που γνωρισα ορισμενα μελη τη nina, τη smurfita με την οικογένειά της, τη ricola με το αγορακι της, τη μαμα eviri με την κορη της και την αγγελικη μας!

Κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα Ιωαννίτσα!

Λυπαμαι που εκατσα λιγο, περασα πολυ ωραια και ειναι όμορφο να ξερεις με ποια ατομα μοιράζεσαι την καθημερινοτητα σου αφου εδω λεμε τους προβληματισμους μας, τη χαρα μας και μιλαμε σαν να γνωριζομαστε χρονια! Χαιρομαι που γνωρισα αξιολογους ανθρωπους! Καλο βραδυ να εχουμε ολοι!

Όντως! Τώρα είναι διαφορετικά!

καλημερααααα!!

καλημέρα Τζενάκι!

Τι καλα που βρεθηκατε χτες!! Οντως ειναι πολυ ωραιο να γνωριζεις απο κοντα τα ατομα που μιλας καθε μερα! Εγω δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω.Αργησα η κοπελα να ερθει για το μαθημα ηρθε 6 αντι για 5:30 κ εφυγε περαμσμενες 7.Μεχρι να ερχομουν θα πηγαινε καλες 8 κ βαλε, θα σας προλαβαινα την ωρα που θα φευγατε ....

Κρίμα που δεν τα καταφέρες αλλά ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να είσαι εκεί!

Μετα αφου δεν καταφερα να ερθω στην συναντηση πηγαμε κ πηραμε τις τσαντες να ειμαστε ετοιμοι για το σχολειο.

Με γειά τα σχολικά σας!

Για φαγητο εφτιαξα φακες .

Καλημέρα κι απο μενα!

καλημέρα Φωτεινούλα!

Τι εγινε; Το ξενυχτησατε χτες και δεν μπηκατε ακομη; (χαχαχα)

Χαρηκα παααρα πολύ που συναντηθηκατε χτες. Ειναι παρα πολύ ωραιο να συναντας αξιολογα ατομα με τα οποια μοιραζεσαι τοσα πραγματα της καθημερινοτητας σου! Και ειμαι σιγουρη οτι και τα παιδια που δεν ξερω ειναι φοβερα οποτε η συναντηση χτες ηταν καταπληκτικη! Ελπιζω καποια αλλη φορα να μη μας χωριζει τετοια αποσταση και να μπορω να παρευρεθω κι εγω.

Κι εγώ το ελπίζω Φωτεινούλα! Στην ανάγκη ερχόμαστε στο νησι!!!!

Για σημερα εφτιαξα γιουβαρλακια με πατατες και κοκκινη σαλτσα. Και εχω να σας αναφερω ενα πολυ σημαντικο γεγονος. Χτες το βραδυ η κορη μου, μετα απο δυο χρονια σχεδον, εφαγε ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ μπιφτεκι που της ειχα ψησει. Σε σχημα το ειχα κανει σαν το κεμπαπ που βαζουμε στα σουβλακια. Εκανε η Παναγια το θαυμα Της!

Είδες που η επιμονή έχει αποτελέσματα? Η γιαγιά τι είπε?

Φιλια

Μπραβο για την μικρη !!!! Κ μπραβο κ σε σενα που εφτιαξες τοσο νοστιμα μπιφτεκια κ εφαγε!!! Αντε να αρχισει να τρωει να υσηχασεις!! Τι ειπε η γιαγια?

χαχαχαχα! Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ!!!!

σημερα εβαλα κοτόπουλο ρολο στο φούρνο και θα κανω τηγανιτές πατατες. Αραγε θα φαει ο μικρος στο σχολείο?

Θα φάει κορίτσι! Βλέποντας τα άλλα παιδιά παρασύρεται!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!

Τι κάνετε σήμερα?

Κορίτσια ήταν πολύ όμορφα χτες... και εγώ χάρηκα που γνώρισα από κοντά τα κορίτσια που δεν ήξερα και ξαναείδα την Αγγελική και την Εβίρι... πραγματικά είναι άλλη αίσθηση να γνωρίζεις με ποιόν μιλάς τόσο καιρό και μοιραζόμαστε τόσα πολλά! να είσαστε καλά όλοι και ελπίζω να βρεθούμε σύντομα και με τους υπόλοιπους!:P

Φωτεινή χαίρομαι που κάνατε ένα βήμα ακόμα με την μικρή:D.. που θα πάει, θα αλλάξει σιγά σιγά... φτάνει να μη τα χαλάει η γιαγιάκα;)

Σήμερα θα κάνω τουρλού τελικά, καθώς χτες προέκυψε μακαρονάδα τελικά... θέλω να κάνω και κέικ, μου έχει λείψει.

Φιλιά σε όλους!

Καλημέρα σε όλους.

Παιδιά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όμορφη συνάντηση που κάναμε και που την απόλαυσα και πάλι.

Χάρηκα πάρα πολύ που ξαναείδα τα κορίτσια με τα οποία είχαμε συναντηθεί πέρσι (νοητικά ήταν και η Φωτεινή μαζί μας) όπως επίσης, χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά και άλλες τρεις υπέροχες κοπέλες (κι ένα σύζυγο) όλες χαμογελαστές και καλοσυνάτες με τα μωράκια τους και τα παιδάκια τους τα γλυκούλια.

Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα μας σε ένα όμορφο περιβάλλον τόσο που δεν ήθελα να φύγω.

Απογοητεύτηκα μόνο που δεν ήρθε η Τζένη. Πίστευα ότι φέτος θα τη γνωρίζαμε, αλλά ελπίζω σε επόμενη συνάντηση.

Να είστε όλες και όλοι καλά να ξαναβρεθούμε.

Στα μαγειρικά μας χτες τηγάνισα γαύρο και πατάτες σήμερα δεν είμαι σίγουρη ακόμη είμαι ανάμεσα στα κολοκυθάκια που έχω στο ψυγείο και σε όσπρια. Θα μου πει η πλειοψηφία τι θέλει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Σαν χαρωπη νοικοκυρα που ειμαι αυτες τις μερες σημερα εκανα μπιφτεκάκια για το αντρακι μου γιατι σιγα μη φαει ψαροσουπα στο σταθμο, τορτελινια αλα κρεμ για το μεγαλο αντρακι και γαριδες σαγανακι για μένα! Ευτυχως που ο αντρας μου δεν τρωει γαριδες γιατι εγω τρελενομαι αλλα κι εγω δεν θα του στερησω τα τορτελινια γιατι δεν τα συμπαθω!

Καλημέρες!!

Ρεβύθια έχει σήμερα το μενού και θα πάρω καμία σαρδελίτσα παστή για παρέα...

Ιωάννα 3 φαγητά σε μία μέρα?! τους κακομαθαίνεις:P... μπράβο κοπέλα μου!

Εβιράκι εγώ λέω όσπρια! χα χα για να δούμε τι θα πει η οικογενειακή πλειοψηφία!

Πάω να κάνω καμία δουλειά γιατί το έχω ρίξει στο κουτσομπολιό σήμερα...

Φιλιά!

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο λεμονάτο με ρυζάκι.

Από χτες έχω πάθει ένα σοκ όταν έμαθα πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσουμε στο φροντηστήριο Αγγλικών της κόρης μου. Τα διπλάσια από πέρισυ γιατί θα ενταχθεί σε εντατικό τμήμα. Τελικά μετά από ένα ψαξιματάκι που κάναμε καταλήξαμε να κάνει μάθημα στο σπίτι μίας καθηγήτριας που κάνει ιδαίτερα μαζί με άλλα 4 παιδιά με τα μισά λεφτά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό μας ενημέρωσαν από την δουλειά ότι μας μειώνουν το επίδομα που πέρνουμε για τον βρεφονηπιακό σταθμό κατά 90 ευρώ περίπου! Πράγμα που μας βγάζει εκτός προυπολογισμού. ¨Ημουν να σκάσω χτες! Αύριο θα πάω να μιλήσω και με την ιδιοκτήτρια του σταθμού, να δω μήπως μας μειώσει λίγο την τιμή, γιατί δεν θέλω να σταματήσει ο μικρός μου από τον συγκεκριμένο σταθμό. Έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά μέχρι τώρα αλλά ειδικά φέτος και του χρόνου που ξεκινούν να μαθαίνουν να γράφουν σιγά σιγά, δεν θέλω να τον αλλάξω. Πφφφφ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κι απο μενα!

Εβιρακι πότε επιστρεφεις στη σκοτεινη χωρα; Τι διαλεξε τελικα η πλειοψηφια;

Αγγελικη τι τσεκουριες ηταν αυτες; Σε καταλαβαινω απόλυτα και για τα δυο θεματα. Καλα θα κανεις να το συζητησεις με την ιδιοκτητρια του σταθμού μηπως μπορεσει να κανει κατι. Παντως πολυ δυσκολα εχουν γινει ολα.

Ιωαννα εισαι σπιτι και του δινεις και καταλαβαινει. Τρια φαγητα σημερα; Ουαου!

Νινα πως πας με το χτυπημα που ειχες;

Η υπόλοιπη παρεα τι κανει;

Φασολαδα για σημερα. Το ζητουσαν επιμονα οι παππουδες από την προηγουμενη εβδομαδα.

Εχω παρει αδεια τις 2 επόμενες μερες για να συνοδευσω την κορη στο προνηπιο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Φωτεινούλα μου αυτό θα κάνω. Θα μιλήσω με την ιδιοκτήτρια κι ελπίζω κάτι να κάνει. Μου την δίνει όμως, που ενώ μας θέλουν νομοταγείς πολίτες, με αυτά που κάνουν μας σπρώχνουν στην παρανομία. Εννοείται πως αν μου πουν από τον σταθμό να μου κόβουν μικρότερη απόδειξη, αφού δεν την χρειάζονται από την δουλειά μου, προκειμένου να γλυτώσω κανένα ευρώ θα το κάνω με χίλια! Και καθόλου απόδειξη να μην μου κόβουν σκασίλα μου!!!!!

Καλό ξεκίνημα με το σχολείο σας αύριο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελική καταλαβαινω πολυ καλα πως νιώθεις, εννοειται πως αν σου μειωσουν το κοστος νη κοψεις αποδειξη. Εμεις προσπαθησαμε να ειμαστε σωστοι με τις αποδείξεις αλλα δεν μας αφηνουν ν αγιασουμε.

Φωτεινή καλη αρχη να εχετε!

Νινα ρεβυθακια ε? Δεν θα σε ζηλεψω σήμερα

Οι υπόλοιποι που ειναι οεο?

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Αν και καθυστερημένα θα πω κι εγώ ότι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τα μέλη της παρέας μας που βρεθήκαμε από κοντά κι ελπίζω την επόμενη φορά να μαζευτούμε περισσότεροι-ες! Περάσαμε και οι τρεις μας ένα πολύ όμορφο απόγευμα μαζί σας και μακάρι να μην περνούσε η ώρα τόσο γρήγορα!

Ιωάννα δεν ξέρω τι ναπώ...3 φαγητά;;; Μπράβο βρε κοπέλα μου!

Νίνα ωραία τα ρεβύθια! Δεν πειράζει κοπέλα μου για τις δουλειές, δικαιούσαι να ξεκουραστείς!

Αγγελική τι ήταν αυτά που διάβασα :shock:;;; Μείωση στο μισθό και από την άλη αύξηση στα δίδακτρα...αν είναι δυνατόν. Πάντως καλύτερα νομίζω που θα κάνει ιδιαίτερα η μικρή σου (πάντα τα εκτιμούσα τα ιδιαίτερα μαθήματα περισσότερο από το να βρίσκομαι σε μια τάξη με πολλά παιδιά). Μακάρι να τα βρείτε και με τον σταθμό και να μην χρειαστεί να αλλάξετε. Για το θέμα των αποδείξεων συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο να θέλουν από εμάς να προσαρμοζόμαστε και να ανταποκρινόμαστε επαρκώς στις επιταγές του κράτους, αλλά όταν πλέον δεν τα βγάζουμε πέρα τότε τι γίνεται;

Φωτεινή φασολάδα...μμμ...χειμωνιάτικο φαγάκι, αλλά ωραίο! Και αφού το ζήτησαν οι παππουδες μην τους χαλάσεις χατίρι. Καλή αρχή στη μικρή σου!!!

Για σήμερα είχαμε χυλοπίτες. Αποφασίσαμε όμως με τον άντρα μου να (ξανα)εφαρμόσουμε εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Το είχαμε κάνει όταν ήμουν έγκυος, αλλά μετά που γέννησα δεν μας έβγαινε, οπότε τώρα είπαμε σιγά σιγά να ξαναοργανωθούμε!

Καλό απόγευμα και πολλά φιλιά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή σχολική χρονιά για τους μικρούς μας μαθητές!

Σήμερα το μενού μενού μας έχει γεμιστά.

Smurfita κι εγώ χάρηκα πολύ που σας γνώρισα! Τελικά η κόρη μου επέλεξε το μάθημα με την καθηγήτρια στο σπίτι της. Δεν είναι ακριβώς ιδιαίτερο γιατί η ομάδα της αποτελείται από 6 παιδιά αλλά τα βάζει και μιλούν μεταξύ τους στα Αγγλικά, για να λυθεί η γλώσσα τους. Την γνώρισα κι εγώ την καθηγήτρια και είναι συμπαθέστατη αλλά και με τον τρόπο της αυστηρή. Με τον σταθμό θα μιλήσω από Δευτέρα κάποια στιγμή. Δεν έχω σκοπό να τον πάρω τον μικρό μου από εκεί, αλλά αν δεν μου κάνουν κάποια μείωση στα δίδακτρα θα ζοριστούμε πολύ! Είδωμεν...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπερα παρεακι!

Ουφ...ειμαι αρκετα σοκαρισμενη ακομα!Χθες μαθαμε πως πεθανε η μητερα ενος πολυ καλου μας φιλου και μελλοντικου νονου του μικρου μας.Η γυναικα ηταν μια χαρα απλα ειχε λιγο πυρετο τις τελευταιες μερες.Περισσοτερα δεν ξερουμε και σημερα ειναι η κηδεια το απογευμα.Πωπω απο τη μια στιγμη στην αλλη τι σε περιμενει.Και ειχαν και χαρες μιας και πριν 2 βδομαδες αρραβωνιαστηκε με τη κοπελα του.

Στα μαγειρικα μας χθες ειχαμε τουρλου μιαμ μιαμ βγηκε τοσο τελειο.Εκανα και μια φανουροπιτα και εφαγα μεχρι τωρα τη μιση.ΚΑι ψωμακι!Για τον αντρουλη μου ,που ειναι πολυ στεναχωρημενος,εκανα το αγαπημενο του πατσιτσιο.Ο μικρος θα φαει και σημερα αρνακι!!!

Οσο για τη συναντηση χαρηκα πολυ που τα καταφερα να ερθω και που ηταν τοσο ηρεμος ο μικρος και μορεσα και καθισα ως το τελος!!!Φοβερο παρεακι ειστε!!!!Και ευτυχως που προλαβαμε και το Εβιρακι πριν φυγει..οι υπολοιποι ισως ξαναβρεθουμε...εδω γυρω ειμαστε ολοι...Σχεδον!!!(Φωτεινη οποτε κατεβεις να κανονισουμε να βρεθουμε και παλι)

πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...