Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλά να περάσετε σήμερα!;)

Σάββατο γαύρο τηγανιτό με φάβα, Κυριακή και σήμερα Δευτέρα παστίτσιο γιατί έφτιαξα μια λαμαρίνα......

Για αύριο μου ζήτησαν τυρόπιτα και θα τους κάνω το χατήρι μιας και αρχίζουν τα σχολεία σε λίγες μερες.....και για βραδινό θα τους φτιάξω αυγά μάτια που τρελαίνονται.

Τετάρτη φακές, Πέμπτη μακαρόνια με κιμά και Παρασκευή μπάμιες.

Αυτά έχω προγραμματίσει προς το παρόν...

Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αφροδιτάκι βλέπω έχεις βγάλει μενού εβδομαδιαίο! Μπράβο! Σε απαλλάσει από το να σκέφτεσαι κάθε μέρα τι να μαγειρέψεις για την επόμενη!

Αλήθεια, δεν μένεις Αθήνα ή περίχωρα για να έρθεις κι εσύ στην συνάντηση?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Ελπιζω να ειναι καλύτερη απο την προηγουμενη. Εδω τα μπουρινακια του τα κανει ακομα -μια εβδομαδα τωρα εχουμε βροχες.

Ευχομαι να περασετε πολύ ωραια στη συναντηση! Αχ θυμαμαι που περυσι ημουν κι εγω εκει....

Αγγελικη καλώς ήρθατε ολοι πια! Με το καλό να ξεκινησουν και τα σχολεια.

Νινα πηγες θαλασσα βρε θηριο;

Νικο τι φωτογραφια ειναι αυτη που ανεβασες καλέ; Σκετη κολαση!

Ιωαννα αυτο που λες για τους συναδελφους σου μας χαρακτηριζει και ως λαο πια στο συνολο του δυστυχως. Πολλες κουβεντες αλλα απο πραξεις.... Υπομονη με το σταθμο. Να δεις που σιγα σιγα θα συνηθισει. Πιστευω οτι η Αγγελικη σου δινει πολύ καλές συμβουλες.

Το Σαββατο ειχαμε τραχανα κι εφτιαξα κι ενα κεικ. Την Κυριακη αρνακι ψητο με πατατουλες και τζατζικακι.

Δοκιμασα ξανα στον μικρο αυγο κι εβγαλε πολύ λιγοτερα εξανθηματα αρα ειμαστε σε καλό δρομο. Το κακο ειναι οτι το αυγο το εχει συνδυασει με ταλαιπωρια και αντιδρα πολυ οταν πρεπει να το φαει.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αφροδιτάκι εσύ να είσαι καλά και θα τα λεμε από εδώ!

Φωτεινούλα πιστεύω ο μικρούλης σου θα ξεχάσει την ταλαιπωρία με το αυγό και θα το τρώει με ευχαρίστηση.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!

Καλή βδομάδα Φωτεινή, Αγγελική και σε όλη την παρέα.

Φωτεινή και εδώ έβρεξε χτες και μάλιστα ήταν δυνατή νεροποντή! Το φθινόπωρο φέτος μπήκε με το καλημέρα σας;) μακάρι να ήσουν και εσύ στην συνάντηση... θα είσαι με την σκέψη μας:P ναι, πήγα θάλασσα το Σάββατο! όσο κρατάει ο καιρός καλός, θα το προσπαθούμε:P

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ σε βρίσκω πολύ οργανωμένη! όχι σαν εμένα που τελευταία στιγμή αποφασίζω:D και ωραία φαγητά έχεις... το παστίτσιο εντωμεταξύ τρώγεται και την επόμενη μέρα και είναι ωραία λύση για κανα δύο μέρες!

Από φαί σκέφτομαι για τουρλού σήμερα, να φύγουν και κάποιες μελιτζάνες που τις έχω μέρες.

Ανυπομονώ για το απόγευμα να δω παλιές και καινούργιες φάτσες:D φιλιά σε όλους!

καλημερα κ καλη εβδομαδα φιλαρακια μου τι κανετε?

Το απογευμα αν τελειωσουμε μεχρι της 6:30 θα ερθω .

Το ΣΚ ξεκουραστηκαμε αρκετα, βγηκαμε κ τις βολτες μας φαγαμε κ λιγο παραπανω κ τωρα παλι τα κεφαλια μεσα.

Το Σαββατο εφτιαξα παστιτσιο κ φαγαμε το μεσημερι κ το βραδυ φαγαμε εξω.Χτες το μεσημερι φαγαμε το παστιτσιο απο το Σαββατο κ το βραδυ ηρθαν φιλοι κ εφτιαξ απροχειρα μεζεδακια.

Για σημερα εχω φτιαξει μπαμιες κ ψαροσπουπα για το μικρο.

Την Παρασκευη εφτιαξα μαζι με την μαμα μου κ μουστοκουλουρα τελεια εγιναν, εδωσα κ σε κατι φιλες ελαχιστα μεινανε

Καλημερααααα!!!!!

Επιτελους εχω πεντακαθαρο σπιτι..μπαλκονι εμεινε κ τελος!!!!

Το Σαββατο εκανα φακες με κριθαρακι...αλλα εκανα για ενα λοχο!!!!χθες φαγαμε στους

γονεις μου με φιλους απο Σουηδια!Το μενου ειχε καρβουνα...αλλα ο καιρος ειχε αλλη

αποψη και μπηκαν φουρνο....ειχαμε κοτοπουλο...κοντοσουβλακια...μπριζολες..γεμιστα

και σαλατες!!!σημερα κριθαροφακες..βεβαιως βεβαιως!!!

Το απογευμα θα ερθω μονο με τον μικρο ο καλς μου εχει ενα βουνο δουλειες!!θα ειναι

πρωτη μας βολτα μακρια χωρις τον μπαμπα!!!!!

παω να κατσω με το μικρακι μου γιατι παλι πλακακι βγηκε!!!!

Θα τα πομε το απογευμα....εκτος κ αν προλαβω να ξαναμπω!!!!!!

Φιλιααααααααα♥♥♥♥♥♥♥

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ σε βρίσκω πολύ οργανωμένη! όχι σαν εμένα που τελευταία στιγμή αποφασίζω:D και ωραία φαγητά έχεις... το παστίτσιο εντωμεταξύ τρώγεται και την επόμενη μέρα και είναι ωραία λύση για κανα δύο μέρες!

Από φαί σκέφτομαι για τουρλού σήμερα, να φύγουν και κάποιες μελιτζάνες που τις έχω μέρες.

Ανυπομονώ για το απόγευμα να δω παλιές και καινούργιες φάτσες:D φιλιά σε όλους!

Δεν θα έλεγα πως είμαι και τόσο οργανωμένη.....:tongue: απλά προσπαθώ να κάνω την ζωή μου πιο εύκολη αφού είμαι εργαζόμενη μητέρα.....

Εβδομαδιαίο πλάνο φαγητού καθιέρωσα από την έναρξη του 2014 και μετά και με βοηθάει πολύ, αν και υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να το τηρήσω....λόγω κούρασης.

Βοηθάει πολύ και στα ψώνια (σούπερ μάρκετ και λαική αγορά) γιατί πλέον δεν ψωνίζω λαχανικά που κατέληγα να πετάω τελικά επειδή είχαν χαλάσει :oops::oops::oops:, άρα γλυτώνω πεταμένα χρήματα.

Από αυτή την σχολική χρονιά σκέφτομαι να φτιάξω και εβδομαδιαίο πλάνο κολατσιού για σχολεία και εργασία!!! Πιστεύω πως και αυτό θα με βοηθήσει πολύ.

Κ εγω εχω απο περσυ αρχες παλι σεζον που αρχισε ο μεγαλος μου γιος νηπιο που ακολουθω εβδομαδιαιο προγραμμα φαγητου για το σπιτι κ κολατσιου για το παιδι γι ατο σχολειο κ πραγματικα εχω σωθει.Ψωνιζω καθε Σαββατο γι αολη την εβδομαδα κ ξενοιαζω.Καμια φορα που μπορει να περισσεψει λιγο φαγητο παραπανω μπορει να αφαιρεσω ενα φαγητο αλλα γενικα βοηθαει παααρα πολυ.

Το εκανα κ παλιοτερα αλλα το σταματησα καποια στιγμη ωσπου διαπιστωσα πως εκτος απο την σπαζοκεφαλια του τι να μαγειρεψω καθε μερα ξοδευα κ πολλα χρηματα επειδη πηγαινα καθε μερα σχεον ΣΜ κ το 20ρικο στην καλυτερη εφευγε νερο...

Διαφημίσεις

Θελω να πω πως χαρηκα πολυ που γνωρισα ορισμενα μελη τη nina, τη smurfita με την οικογένειά της, τη ricola με το αγορακι της, τη μαμα eviri με την κορη της και την αγγελικη μας! Λυπαμαι που εκατσα λιγο, περασα πολυ ωραια και ειναι όμορφο να ξερεις με ποια ατομα μοιράζεσαι την καθημερινοτητα σου αφου εδω λεμε τους προβληματισμους μας, τη χαρα μας και μιλαμε σαν να γνωριζομαστε χρονια! Χαιρομαι που γνωρισα αξιολογους ανθρωπους! Καλο βραδυ να εχουμε ολοι!

καλημερααααα!!

Τι καλα που βρεθηκατε χτες!! Οντως ειναι πολυ ωραιο να γνωριζεις απο κοντα τα ατομα που μιλας καθε μερα! Εγω δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω.Αργησα η κοπελα να ερθει για το μαθημα ηρθε 6 αντι για 5:30 κ εφυγε περαμσμενες 7.Μεχρι να ερχομουν θα πηγαινε καλες 8 κ βαλε, θα σας προλαβαινα την ωρα που θα φευγατε ....

Μετα αφου δεν καταφερα να ερθω στην συναντηση πηγαμε κ πηραμε τις τσαντες να ειμαστε ετοιμοι για το σχολειο.

Για φαγητο εφτιαξα φακες .

Καλημέρα κι απο μενα!

Τι εγινε; Το ξενυχτησατε χτες και δεν μπηκατε ακομη; (χαχαχα)

Χαρηκα παααρα πολύ που συναντηθηκατε χτες. Ειναι παρα πολύ ωραιο να συναντας αξιολογα ατομα με τα οποια μοιραζεσαι τοσα πραγματα της καθημερινοτητας σου! Και ειμαι σιγουρη οτι και τα παιδια που δεν ξερω ειναι φοβερα οποτε η συναντηση χτες ηταν καταπληκτικη! Ελπιζω καποια αλλη φορα να μη μας χωριζει τετοια αποσταση και να μπορω να παρευρεθω κι εγω.

Τζενακι τι κριμα που δεν μπορεσες να πας και φετος! Δεν πειραζει καλά να ειμαστε και θα ξανασυναντηθουμε!

Για σημερα εφτιαξα γιουβαρλακια με πατατες και κοκκινη σαλτσα. Και εχω να σας αναφερω ενα πολυ σημαντικο γεγονος. Χτες το βραδυ η κορη μου, μετα απο δυο χρονια σχεδον, εφαγε ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ μπιφτεκι που της ειχα ψησει. Σε σχημα το ειχα κανει σαν το κεμπαπ που βαζουμε στα σουβλακια. Εκανε η Παναγια το θαυμα Της!

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ΦΩΤΕΙΝΗ763
Διορθωση

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κριμα Φωτεινη μου κ εγω στεναχωρηθηκα ....

Μπραβο για την μικρη !!!! Κ μπραβο κ σε σενα που εφτιαξες τοσο νοστιμα μπιφτεκια κ εφαγε!!! Αντε να αρχισει να τρωει να υσηχασεις!! Τι ειπε η γιαγια?

Καλημέρα! Πολύ χαρηκα φωτεινη με την κορη σου, μπραβο! Μακαρι να συνεχίσει ετσι.

τζενη δεν πειράζει πιυ δεν τα καταφερες, μακαρι να καταφερουμε να κανουμε μία συναντηση και νωριτερα.

σημερα εβαλα κοτόπουλο ρολο στο φούρνο και θα κανω τηγανιτές πατατες. Αραγε θα φαει ο μικρος στο σχολείο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...