Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερααααα

Αχ τι καλα Παρασκευη σημερα !!!

Αφροδιτακι πολυ ωραια τα φαγητα σου !!

Στρουμφιτακι κ εγω τις εχω επιθυμησει πολυ τις μπριζολες, εχω πααααρα πολυ καιρο να φαω.Θα τις βαλω στο προγραμμα για την Κυριακη!

Εμεις σημερα τρωμε κοκορα χωριατικο σουπα , ωραιοτατο !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρααααα και από μένα:D

ggeny ναι!! Παρασκευή! μακάρι να κάνει καλό καιρό το Σ/Κ να ξεσαλώσουμε λίγο,ε?

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ για πες πώς την κάνεις την αραμπιάτα, μιας και αρέσουν στον σύζυγο τα πικάντικα. τελικά προφανώς σε μπέρδεψα με άλλη..δεν πειράζει:P

Smurfita μου αρέσει η διάλεξη της μικρής σου:tongue: χα χα! είπες ότι θα την φέρεις μαζί στην συνάντηση,ε?

Παιδιά σας στέλνω π.μ. για το μέρος για την Δευτέρα... παίρνω την πρωτοβουλία, μιας και πρέπει να αποφασίσουμε... εάν διαφωνείτε, πείτε μου.. για την ώρα, αφού μας βολεύει τις περισσότερες, θα έλεγα 6 και όποια έρθει αργότερα, εκεί θα είμαστε... φαντάζομαι σίγουρα για τις επόμενες 2-3 ώρες.... περιμένουμε και άλλες συμμετοχές!:P

Η σάλτσα μου είναι έτοιμη... την έβαλα στα βαζάκια και περιμένω να κρυώσει για να μπει στο ψυγείο... από φαί, θα πάρω ψαράκι, εάν βρω κάτι για τηγανιτό και θα βράσω αμπελοφάσουλα για συνοδεία... επίσης θα κάνω λίγη σκορδαλιά με πατάτα.

Φιλιά σε όλους.

Έστειλα π.μ. για την συνάντηση, αλλά ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποια... για αυτό κάνω λίστα και συμπληρώστε όποιον έχω ξεχάσει (μην με παρεξηγείται, είμαι και σε ηλικία δύσκολη:D)

Αγγελική

Ιωάννα

ricola

ggeny

Eviri

smurfita

Φιλιά!

Την συνταγή μου την έχει δώσει Ιταλός τουρίστας με τον οποίο είχαμε διανυκτερεύσει 1 βράδυ σε ένα hostel στην Ιρλανδία....και την λατρεύουμε!!

Υλικά : ντομάτες ώριμες κατά προτίμηση ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους (τύπου χωριάτικης ή και λίγο μικρότερα), 4 σκελ.σκόρδο (αυξομειώνεται ανάλογα τα γούστα η ποσότητα του σκόρδου), 2-3 καυτερές κόκκινες πιπερίτσες, ελαιόλαδο, αλάτι και λίγο ζάχαρη.

Αφού αφήσεις τις ντομάτες για 5-10 λεπτά στην κατσαρόλα να βγάλουν τα υγρά τους, προσθέτεις ψιλοκομμένες τις πιπερίτσες χωρίς τα σπόρια τους και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνεις να πήξει σε μέτρια φωτιά. Οι ντομάτες λιώνουν δεν μένουν σε κομμάτια.

Σε περίπτωση που δεν έχεις πιπερίτσες μπορείς να βάλεις κόκκινο καυτερό πιπέρι αλλά δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Καλημέρα!

Κι εγω χαιρομαι πααααρα πολύ που ειναι Παρασκευή σήμερα.

Τζενακι παντα οταν αναφερεις κοκκορα χωριατικο ζηλευω. Μην αγχωνεσαι με την προσαρμογη του μικρου. Θετικο που συμπαθησε τη λογοθεραπευτρια. Ξεκινα κι μεγαλος δημοτικο;

Αφροδιτακι ορεξη για εξτρα γευσεις εχεις ε;

Καλλιοπακι φυσικα σε θυμομαστε. Πως μου εισαι; Μακαρι να χασεις τα κιλακια που θελεις.

Νινα συγχαρητηρια για την ολοκληρωση της επιχειρησης σαλτσας. Ηταν τελικα ευκολη διαδικασια;

Στρουμφιτα ηταν ενδιαφερον το θεμα της διαλεξης της μικρης σου;

Για σημερα εχουμε παπουτσακια απο χτες και στα μικρα η γιαγια θα φτιαξει κοτοπουλο με τηγανητες πατατες.

Φιλακια και καλό ΣΚ!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα έχω πολύ καλή διάθεση! Ξεκίνησε η άδεια του συζύγου και επιτέλους θα έχω βοήθεια για τους επόμενους μήνες!!!!!!!!!!!!

Αφροδιτάκι πολύ ωραία η μακαρονάδα με την σάλτσα arabiata. Ήταν από τις αγαπημένες μου πριν μείνω έγκυος.

Τζένη τον έχω επιθυμήσει τον χωριάτικο κόκορα είτε σαν σούπα είτε κοκκινιστό ή κρασάτο. Βάλε στο πρόγραμμα όπως είπες και τις μπριζολίτσες. Εύκολο φαγάκι!

Νίνα μπράβο για τη σάλτσα! Καλοφάγωτη!!!! Ναι, θα φέρω και τη μικρή μαζί μου. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ησυχούλα...το πολύ πολύ να συμμετέχει κι εκείνη στη συζήτηση!

Φωτεινή ελπίζω να ξεκουραστείς τώρα που έρχεται Σαββατοκύριακο. Θέλω κι εγώ παπουτσάκια.....! Όσο για το θέμα της διάλεξης ήταν ενδιαφέρον όσο να πεις. Μιλούσε επί 1 ώρα ακτάπαυστα, δεν έκανε ούτε ένα διάλειμμα για ερωτήσεις και κάλυψε όλους τους τομείς!:D

Σήμερα έχουμε μπριζόλες με πατάτες από χθες. Λείπαμε όλο το πρωί για δουλειές και το απόγευμα έχω να πάω στον γιατρό μου, οπότε μαγείρεμα...γιοκ. Θα δω το βράδυ τι θα κάνω μήπως μαγειρέψω από σήμερα για αύριο.

Καλό απόγευμα σε όλους και καλή ξεκούραση!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Παρεακιιιιιιιιιιιιιι....καλησπερα!!

Για να μη το ξεχασω....και εγω για 6 λεω...μια χαρα ωρα ειναι και για τη βολτα του μικρου!!!Κατι μου πεταξε και ο καλος μου για να ερθει και εκεινος.....αλλα δε νομιζω τελικα!!Εγω και ο μικρος θα ερθουμε!!!!

Καλε τι πανικος σε περιμενει στο σπιτι πταν γυριζεις απο διακοπες με παιδι????????

Σημερα μπορω να πω πως το σπιτι μας εγινε σπιτι και παλι!!!!

Ειχα κακομαθει με τη πεθερα και το μαγερεμα....τωρα τρωει και ο μικρος...πππφφφφ!

Στα μαγειρικα μας....Τριτη φαγαμε μακαρονακια με σαλτσουλα.Τεταρτη αυγα χωριατικα με αμπελοφασουλα σαλατα.Πεμπτη αρακα με αγκιναρες...ηταν να φαμε και σημερα αλλα ξεχασα τη κατσαρολα εξω απο το ψυγειο...οποτε καταλαβαινετε...τυροπιττακια απο τη καταψυξη με σαλατα ο καλος μου και σαλατα με αυγο εγω!Επισης εκανα και ψωμακι σημερα...ειχα τοοοοσσσσοοοοο καιρο να φαω ψωμακι!!!

Εφυγα τρεχοντας για υπνο με το ζορι κρατιεμαι!!!!

Πολλα φιλια σε ολους!!!

ΚΑληνυχτα!!!!!!!

Καλημέρα σας, μια χαρα διαβασα οτι ειστε και χαίρομαι πολυ. Χτες φάγαμε γεμιστα και σημερα θα κανω και τηγανια χοιρινη.

τζενη πηρα περίπου 2 βδομάδες αδεια, από Δευτέρα ξεκιναμε πιο πολλες ωρες κι εχω αγχωθει. Ηθεκα να ειμαι σπιτι σε περίπτωση που κατι δεν παει καλα και με παρουν τηλ να τον παρω. Επειδη περιμένω κατι μπογιατζή δες θα τα πούμε αργότερα

Καλημέρα!

Ρικολα μακάρι να έρθει και ο άντρας σου. Ο δικός μου πάντως θα είναι παρών! Είναι αυτοκόλλητος με τη μικρή! Σιγά σιγά η προσαρμογή στο σπίτι. Θα βρείτε τους ρυθμούς σας και πάλι. Όσο για το μαγείρεμα καλά ξεκουράστηκες όσο ήσουν στην πεθερά σου, τώρα σειρά σου! (πλάκα κάνω) Τα φαγητά σου πεντανόστιμα! Για το ψωμάκι δεν έχω λόγια!

Ιωάννα καλά έκανες και πήρες τόση άδεια. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι η περίοδος προσαρμογής στον παιδικό. Καλές δουλειές με τον μπογιατζή!

Το απόγευμα θα βρεθούμε για καφεδάκι με μια φίλη και τον μικρούλη της και σήμερα τρώμε γίγαντες στο φούρνο.

Καλό υπόλοιπο σαββατοκύριακο σε όλους!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα σε όλους.

Δεν είχα μαγείρεμα σήμερα επειδή φάγαμε στο σπίτι της κουνιάδας μου.

Γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Εγω απι σήμερα εχω αδεια για να πηγαινω το παιδι σταθμο. Ξεκινησαμε λιγο χάλια θα έλεγα 10 λεπτά εκατσε και 50 έκλαιγε.

Όπως πολλά άλλα παιδάκια. Αργότερα θα το έχετε ξεχάσει όλοι.

Ποσο θελω να ερθω στη συναντηση , να δω αν θα μπορεσουν οι γονεις μου να τον κρατησουν.

Να τον φέρεις μαζί.

Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να φτιάξω λικέρ, φοβάμαι λίγο τη διαδικασία, οπότε θαυμάζω όσους τα καταφέρνουν!!!

Να το τολμήσεις γιατί η διαδικασία είναι απλή και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. Το μόνο μειονέκτημα (αν το θεωρήσουμε μειονέκτημα) είναι η αναμονή μέχρι να ωριμάσει στο μπουκάλι. Όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Όσον αφορά την συνάντηση, επειδή δεν θα έχω ίντερνετ το Σαββατοκύριακο συννενοηθείτε μεταξύ σας και με ενημερώνει η Έβιρι σχετικά με την ώρα και το μέρος, τηλεφωνικά. Περιμένω πως και πως να τα πούμε από κοντά!

Μείνε ήσυχη.

Κι εγω περυσι πρωτη φορα εφτιαξα λικερ γιατι μου την ειχε δωσει σε αγαπημενους φιλους και συγγενεις να κανω χειροποιητο δωρο τα Χριστουγεννα.

Μπράβο βρε Φωτεινή τι ωραία ιδέα!!!!!!!!!!!!!!! Ειδικά όταν το μπουκάλι είναι κάπως ξεχωριστό ή ακόμα και συνηθισμένο και να το στολίσει κάποιος με κορδελίτσες και διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά γίνεται ακόμα πιο απίθανο.

Για σημερα εφτιαξα παπουτσακια (Ιωαννα εχουμε ταυτιση σημερα). Αν περισσεψουν και για αυριο θα ειναι υπεροχα.

Αν περισσέψουν φτιάχνεις παπουτσοθήκη.

Γεια σας μαγείρισσες ! Σας πεθύμησα πολυ! Βλέπω αλλαγές στην παρέα, δεν σας γνωρίζω όλες αλλά σας στέλνω την καλημέρα μου! Οι πιο παλιές ελπίζω να με θυμάστε!

Δεν ξεχνάμε έτσι εύκολα εμείς:D:D:D

Σήμερα επιτέλους μπόρεσα να ξεκινήσω τη σάλτσα ντομάτας και αποφάσισα να την κάνω όπως η μαμά της ggenny:p... οπότε τώρα στραγγίζει στην μαξιλαροθήκη και αύριο με το καλό θα προχωρήσω στην δεύτερη φάση:D...

Καλή επιτυχία Νίνα.

Τελικά χτες τακτοποίησα το ταξίδι στην Κόρινθο, οπότε έλειπα μέχρι το απόγευμα... για την συνάντηση θα έλεγα να προτείνω κάποια ώρα για να το προχωρήσουμε και να καταλήξουμε ... τι λέτε γύρω στις 6-7? το μέρος θα έλεγα να το πούμε με π.μ.

Εγώ συμφωνώ να έρθουμε στις 6 γιατί μέχρι να μαζευτούμε και να πάμε κάπου να καθίσουμε θα πάει σχεδόν 7. Να έχουμε αρκετό χρόνο για κουβεντούλα και για την επιστροφή καθώς θα είναι και η απόσταση που θα μας φάει το χρόνο.

Εβίρι υπέροχο το Πήλιο... τον χειμώνα που είχαμε πάει, μου άρεσε πολύ! αλλά και τα τσιπουράδικα του, δεν πάνε πίσω! δοκιμάσατε κανένα?

Ναι αμέ. Καθίσαμε στο Βόλο στο λιμάνι και απολαύσαμε ένα τσιπουράκι με μεζέ. Μα δε γινόταν να μην το τιμήσουμε.

Οποτε αν σας προλαβω θα ερθω κ εγω την Δευτερα!

Αχ βρε Τζένη δεύτερη συνάντηση κάνουμε κρίμα είναι να μην έρθεις. Ελπίζω να μην σου τύχει τίποτα εκείνη την ώρα και να είσαι μαζί μας.

Ειναι πολυ ωραιο συνοδευτικο στα οσπρια, μεζεδακι για το τσιπουρο που πινει ο συζυγος κ σκεφτομαι μπας κ το βαζω κ εγω στην σαλατα αντι για τονο γιατι τα ~ 3,5 ευρω γι αμια κονσερβα τονο 100 γρ πονανε ...

Και πολύ ωραία σκέψη έκανες. Εγώ είμαι πάντα υπέρ του σπιτικού ό,τι κι αν είναι αυτό.

Καλησπέρα παρεούλα!

Μόλις μπόρεσα να κάτσω στον υπολογιστή. Επέστρεψε ο άντρας μου και η μικρή δίνει "διάλεξη"!

χαχαχαχα

Όπως είπα λικέρ δεν έχω κάνει, αλλά πέρυσι είχα φτιάξει τα Χριστούγεννα αρωματικό λάδι και είχα δώσει σε μπουκαλάκια με καρτελάκι για δώρο.

Κι αυτό είναι πολύ ωραίο και πολύ προτότυπο δώρο που μπορεί να ενθουσιάσει κάποιον. Μπράβο για την ωραία ιδέα.

Δευτέρα και Τρίτη φάγαμε γεμιστά, εχθές μοσχάρι κοκκινιστό με πατάτες στην κατσαρόλα και σήμερα αρακά.

Αύριο θα φτιάξω μια μακαρονάδα με πικάντικη σάλτσα arabiata αφού δεν έχουμε τα παιδιά εδώ και επιτρέπονται τα extra μπαχαρικά ;);).

Ωραίο μενού είχες Αφροδιτάκι.

Εμεις σημερα τρωμε κοκορα χωριατικο σουπα , ωραιοτατο !!

Βρε πόσο καιρό έχω να φάω.....

Παιδιά σας στέλνω π.μ. για το μέρος για την Δευτέρα... παίρνω την πρωτοβουλία, μιας και πρέπει να αποφασίσουμε... εάν διαφωνείτε, πείτε μου.. για την ώρα, αφού μας βολεύει τις περισσότερες, θα έλεγα 6 και όποια έρθει αργότερα, εκεί θα είμαστε... φαντάζομαι σίγουρα για τις επόμενες 2-3 ώρες.... περιμένουμε και άλλες συμμετοχές!:P

Νίνα θα περιμένω κι εγώ π.μ. γιατί δεν έλαβα.

Έστειλα π.μ. για την συνάντηση, αλλά ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποια... για αυτό κάνω λίστα και συμπληρώστε όποιον έχω ξεχάσει (μην με παρεξηγείται, είμαι και σε ηλικία δύσκολη:D)

Αγγελική

Ιωάννα

ricola

ggeny

Eviri (κι εγώ κι εγώ)

smurfita

Φιλιά!

Ναι, θα φέρω και τη μικρή μαζί μου. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ησυχούλα...το πολύ πολύ να συμμετέχει κι εκείνη στη συζήτηση!

Παιδί μου τι λες, οι γυναίκες είναι κουτσομπόλες από μικρή πολύ μικρή ηλικία, φυσικά και θα συμμετέχει το παιδί.

Κατι μου πεταξε και ο καλος μου για να ερθει και εκεινος.....αλλα δε νομιζω τελικα!!Εγω και ο μικρος θα ερθουμε!!!!

Καλέ άσε τον άνθρωπο αν θέλει να έρθει, γιατί μήπως θα μας πιάσει τις καρέκλες και δε θα μας φτάσουν;

Μπράβο για το ψωμάκι.

Ρικολα μακάρι να έρθει και ο άντρας σου. Ο δικός μου πάντως θα είναι παρών! Είναι αυτοκόλλητος με τη μικρή!

Θα βρουν παρέα μεταξύ τους οι δύο άντρες για να μιλάνε με τα δικά τους θέματα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Πως είστε;; Εγώ σήμερα έκανα ψητό γουρούνι με πορτοκάλι τέλειο!! Άντε να ξαναβρώ την φόρμα μου στην κουζίνα και να μην την χάσω γενικά!! Και έκανα και τάρτα με καραμέλα! Γενικά τρέχω πολύ αλλά πάντα προλαβαίνω την κουζίνα. Ελπίζω να είστε όλες καλά

Τζενάκι μην αγχώνεσαι με τον σταθμό όλα θα πάνε υπέροχα!

Ιωάννα μου εύχομαι να δικαιωθείτε :mad:

Πολύ ωραία ιδέα το λικέρ Φωτεινή μου!!!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλά οπότε την κάνω. Φιλιά σε όλες τις κοπέλες

DSC_1436_zps44d146d9.jpg

Επειδη λετε ολοι να δικαιωθουμε στη δουλεια, ενα εχω να πω. Οτι θα μας ξανει η αφεντικινα απο δω και περα καλως να το κανει. Αν ημουν εγω αφεντικο με τέτοιους υπαλληλους βλακες χειρότερα θα εκανα. Δεν υπαρχει περπτωση να ξεμπλεξουμε ολοι ειναι λόγια και απο πραξεις τιποτα. Μας εχει παρει λοιπον αυτη χαμπαρι και γι αυτό δεν ασχολειται, Εμεις και μονο εμεις φταιμε γι αυτά πιυ παθαινουμε.

Τέλος παντων, το πιο σημαντικο προβλημα ειναι η συμπεριφορά του παιδιου, αυτες τις μερες εχει αλλαξει τραγικα. Δεν με ακουει, γκρινιαζει συνεχεια, πεταει τα πραγματα κατω, φωναζει, απαιτει, δεν ειναι αυτο το παιδι μου. Τοσο κακο του εκανε ο σταθμός? μηπως δεν επρεπε να πάει?

Καλησπέρες!

Σήμερα φάγαμε πολύ δύσκολο φαί: τηγανιτές πατάτες με χωριάτικη σαλάτα:D... βλέπετε ήθελα θάλασσα και δεν με σταμάταγε τίποτα... ούτε οι άδειες κατσαρόλες:tongue:... χτες όμως έκανα ωραίο φαί: θράψαλα ψητά στο τηγάνι, αμπελοφάσουλα και σκορδαλιά... αύριο θα έχω κόσμο σπίτι και θα κάνουμε μπάρμπεκιου, αν δεν μας τα χαλάσει ο καιρός;)

Ιωάννα αγανακτισμένη σε καταλαβαίνω από τους συναδέλφους;)... πάντως και εμένα πολλές φορές μου έχει τύχει να λένε θα κάνουμε αυτό, θα κάνουμε εκείνο και να κάνουν τις κότες μετά... περιμένουν από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα... δεν βγάζεις άκρη!

Νίκο αρχίζεις να ξεφεύγεις μου φαίνεται:P.. με το μαλακό, έτσι? και τη φωτογραφία τι την ήθελες? μας ξελίγωσες:P

Φωτεινή η επιχείρηση σάλτσα ήταν τελικά εύκολη... το μόνο που με κούρασε ήταν το πλύσιμο πάνω από τον νεροχύτη.

Smurfita τόσους μήνες θα έχει άδεια ο άντρας σου? κάνει εποχιακή δουλειά μάλλον έ? ποιος την χάρη σου!

Φιλιά σε όλους!

Καλησπέρα και από μένα!

Πριν 2 ώρες επιστρέψαμε όλοι πιά από το χωριό! Για να είμαι ειλικρινής θα μου λείψουν οι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Νίνα το πήρα το μήνυμα σου και συμφωνώ και για το μέρος και για την ώρα.

Ιωάννα μην σκέφτεσαι αρνητικά σχετικά με τον σταθμό. Είναι αντίδραση του μικρού στην αλλαγή που βιώνει. Θα ηρεμήσει. Λίγο υπομονή κάνε και δείξτου πως το ότι πηγαίνει στον σταθμό δεν αλλάζει την μεταξύ σας σχέση. Ασχολήσου λίγο περισσότερο μαζί του αυτήν την περιόδο μέχρι να νοιώσει ότι τον αγάπατε το ίδιο.

Καλησπέρα και σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα! Πάω να πέσω για ύπνο κι αν δεν τα ξαναπούμε αύριο τα λέμε ξανά την Δευτέρα το πρωί.

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει φασολάκια με φέτα. Και επειδή σήμερα έχουμε και την συνάντησή μας και δεν θα προλάβαινα να μαγειρέψω για αύριο έχω φτιάξει από χτες λεμονάτο κοτόπουλο και το έβαλα στο ψυγείο.

Περιμένω με μεγάλη χαρά να σας δω το απόγευμα. Και αυτές που ήδη γνωρίζω απο πέρισυ αλλά και το νεό αίμα της παρέας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...