Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.

Μπήκα στα γρήγορα τώρα για να δω μήπως κανονίστηκε για αύριο η συνάντηση... αλλά τελικά βλέπω ότι το πάμε για Δευτέρα! μιά χαρά, αν συμφωνούν όλοι.

Τα λέμε αύριο πιο αναλυτικά.:P

Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα κι από τη βαλίτσα της παρέας.

Έτσι αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό. Έλειπα διήμερη εκδρομή στο Πήλιο όπου περάσαμε με τον Έβιρο πολύ ωραία σαν ταξίδι του μέλιτος. Τα παιδιά έμειναν μαζί στην Αθήνα. Ο καιρός βέβαια λόγω της χτεσινής βροχής δε μας άφησε να κατέβουμε σε όλα τα χωριά που σκοπεύαμε να δούμε αλλά και μέσα από το αυτοκίνητο που τα είδαμε καλά ήταν. Η Μακρινίτσα μας κέρδισε μακράν.

Κατά τα άλλα μπήκα να δω τι γίνεται με τη συνάντηση κι από αύριο θα γράψω περισσότερα σχόλια.

Παρόλο που θα προτιμούσα να γίνει αύριο μιας και δεν έχω βάλει άλλη επίσκεψη στο πρόγραμμά μου, κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρω και τη Δευτέρα αν γίνει τότε και επιτευχθεί να έχουμε την πλειοψηφία, παρά να είμαστε 2-3 αύριο. Για το Mall δεν έχω καμμία αντίρρηση και για την ώρα συνάντησης το αφήνω σε σας που είστε εργαζόμενες και δε γίνεται να είστε οποιαδήποτε ώρα μαζί μας.

Αυτά για απόψε παιδιά μου, θα μπω ξανά σιγά-σιγά στους ρυθμούς μου τις επόμενες μέρες και κυρίως όταν επιστρέψω στη χώρα του σκότους.

Φιλιά από μένα και καλή σας νύχτα.

Γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Εγω απι σήμερα εχω αδεια για να πηγαινω το παιδι σταθμο. Ξεκινησαμε λιγο χάλια θα έλεγα 10 λεπτά εκατσε και 50 έκλαιγε.

Ποσο θελω να ερθω στη συναντηση , να δω αν θα μπορεσουν οι γονεις μου να τον κρατησουν.

Νινα ειναι καλυτερα το χερι?

Φωτεινή συγχαρητήρια για το λικερ, παντα τετοιες επιτυχίες να εχεις!

Εβιρι μια χαρα περασατε, μπραβο, ειναι ομορφο το Πήλιο.

Τζενακι, ρικολα, σμουρφιτα, νικο, αγγελικη ειστε καλα?

Σήμερα φαγαμε σνιτσελ γαλοπούλας και αυριο εχουμε παπουτσάκια!

Αυτα για την ωρα, σας χαιρετω ολους!

Α, με τον δικηγορο δεν εγιναν πολλα πράγματα, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν της παιρνουμε τα σωβρακα, ειναι κατοχυρωμενη.

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Σήμερα έιχαμε κάτι τρεξίματα για δουλειές του άντρα μου και η μικρή ζορίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά ευτυχώς όχι πάρα πολύ. Φαγητό να σας πω την αλήθεια δεν μαγείρεψα σήμερα και φάγαμε ντοματοσαλάτα με μυζήθρα κρητική και ψωμάκι. Αύριο λέω να κάνω μπριζόλες στο φούρνο. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φάω βέβαια εγώ γιατί όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και τώρα βγαίνει ο φρονιμήτης και με ταράζει ο πόνος.:(

Για τη συνάντηση δεν έχω κανένα πρόβλημα (εκτός απροόπτου όπως έχω ξαναπεί).

Εβιρι τέλεια θα περάσατε στο Πήλιο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τη Μακρινίτσα! Μας έχει κερδίσει κι εμάς και το χειμώνα και το καλοκαίρι!

Νίνα τι έπαθες καλέ;;; Κρίμα που έπεσες και χτύπησες και ειδικά στο χειρουργημένο χέρι...όπως κι αν έχει περαστικά, σιδερένια και να μην σου ξανατύχει κοπέλα μου!

Φωτεινή είμαι σίγουρη ότι το λικέρ θα ήταν θεσπέσιο! Μπράβο σου για την επιτυχία αυτή! Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να φτιάξω λικέρ, φοβάμαι λίγο τη διαδικασία, οπότε θαυμάζω όσους τα καταφέρνουν!!! Με το καλό να ξεκινήσει και η μικρούλα σου το προνήπιο! Καλή αρχή!!!

Τζένη πολύ ωραίο το φαγητό σου! Με το καλό να ξεκινήσει ο μικρός τον παιδικό κι εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Ιωάννα μην ανησυχείς για τον μικρό. Πολλά παιδάκια δεν το παίρνουν στην αρχή καλά, αλλά μετά όσο περνάει ο καιρός κάνουν φίλους και συνηθίζουν. Οπότε λίγη υπομονή χρειάζεται κι εύχομαι να στρώσει η κατάσταση!

Οι υπόλοιποι τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά!!!

Καλό βράδυ κι ελπίζω να τα πούμε αύριο!

Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα φεύγουμε για το χωριό για να πάρουμε τα παιδιά οπότε και δεν έχω μαγειρέψει κάτι. Από Δευτέρα όμως μπάινουμε κανονικά σε πρόγραμμα.

Όσον αφορά την συνάντηση, επειδή δεν θα έχω ίντερνετ το Σαββατοκύριακο συννενοηθείτε μεταξύ σας και με ενημερώνει η Έβιρι σχετικά με την ώρα και το μέρος, τηλεφωνικά. Περιμένω πως και πως να τα πούμε από κοντά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εμεις θα ξεκινησουμε παιδικο σταθμο γυρω στα μεσα του μηνα λεω.... ιδιωτικο τελικα γιατι ακομα εχουμε θεματακια με φαγητο κλπ

Καλό ξεκίνημα Τζενάκι!

Μπήκα στα γρήγορα τώρα για να δω μήπως κανονίστηκε για αύριο η συνάντηση... αλλά τελικά βλέπω ότι το πάμε για Δευτέρα! μιά χαρά, αν συμφωνούν όλοι.

Τα λέμε αύριο πιο αναλυτικά.:P

Καληνύχτα!

Κανονίστε λοιπόν λεπτομέρειες και με ενημερώνετε!

Έτσι αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό. Έλειπα διήμερη εκδρομή στο Πήλιο όπου περάσαμε με τον Έβιρο πολύ ωραία σαν ταξίδι του μέλιτος. Τα παιδιά έμειναν μαζί στην Αθήνα. Ο καιρός βέβαια λόγω της χτεσινής βροχής δε μας άφησε να κατέβουμε σε όλα τα χωριά που σκοπεύαμε να δούμε αλλά και μέσα από το αυτοκίνητο που τα είδαμε καλά ήταν. Η Μακρινίτσα μας κέρδισε μακράν.

Μμμμμ! Ωραία εκδρομούλα και θα συμφωνήσω για την Μακρινίτσα! Καλά κάνατε και φύγατε λίγο οι δυό σας! Ανανεωθήκατε!

Κατά τα άλλα μπήκα να δω τι γίνεται με τη συνάντηση κι από αύριο θα γράψω περισσότερα σχόλια.

Παρόλο που θα προτιμούσα να γίνει αύριο μιας και δεν έχω βάλει άλλη επίσκεψη στο πρόγραμμά μου, κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρω και τη Δευτέρα αν γίνει τότε και επιτευχθεί να έχουμε την πλειοψηφία, παρά να είμαστε 2-3 αύριο. Για το Mall δεν έχω καμμία αντίρρηση και για την ώρα συνάντησης το αφήνω σε σας που είστε εργαζόμενες και δε γίνεται να είστε οποιαδήποτε ώρα μαζί μας.

Απογεύμα μπορώ εγώ μιά και όπως είπες δουλεύω το πρωί. Θα περιμένω τηλεφώνημα για να μου πεις λεπτομέρειες οκ?

Αυτά για απόψε παιδιά μου, θα μπω ξανά σιγά-σιγά στους ρυθμούς μου τις επόμενες μέρες και κυρίως όταν επιστρέψω στη χώρα του σκότους.

Χώρα του σκότους???? Πολύ εύστοχο θα έλεγα!!!!

Φιλιά από μένα και καλή σας νύχτα.

Γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Εγω απι σήμερα εχω αδεια για να πηγαινω το παιδι σταθμο. Ξεκινησαμε λιγο χάλια θα έλεγα 10 λεπτά εκατσε και 50 έκλαιγε.

Έτσι είναι στην αρχή όλα τα μικρούλια! Με επιμονή δική σας θα προσαρμοστεί!

Ποσο θελω να ερθω στη συναντηση , να δω αν θα μπορεσουν οι γονεις μου να τον κρατησουν.

Μακάρι να τα καταφέρεις!

Καλά είμαι κι ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε κι από κοντα!

Α, με τον δικηγορο δεν εγιναν πολλα πράγματα, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν της παιρνουμε τα σωβρακα, ειναι κατοχυρωμενη.

Παρόλα αυτά κυνηγήστε την όσο μπορείτε!

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φάω βέβαια εγώ γιατί όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και τώρα βγαίνει ο φρονιμήτης και με ταράζει ο πόνος.:(

Εμένα με έπιανε κάθε Ιούλιο για 2-3 χρόνια και μετά με άφησε! Ελπίζω όριστικά!

Για τη συνάντηση δεν έχω κανένα πρόβλημα (εκτός απροόπτου όπως έχω ξαναπεί).

Να μην τύχει κανένα απρόοπτο και να καταφέρουμε να τα πούμε από κοντά εύχομαι!

Φιλιά πολλά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Αγγελικη καλό ταξιδι να εχετε και με το καλο να επιστρεψετε όλοι!

Εβιρι τι ωραια που πηγατε εκδρομουλα τα δυο σας! Συμφωνω για Μακρυνιτσα! Ειναι υπεροχη. Μου αρεσε η εκφραση "χωρα του σκοτους".

Ιωαννα μου υπομονη με τον μικρο. Θα συνηθισει και μετα θα ανυπομονει. Με το δικηγορο κυνηγηστε το οσο μπορειτε. Μη χαρισετε τα παντα και τρωνε και πινουν στην υγεια του κορόιδου.

Τζενη καλή αρχη στο μικρο. Η δικη μου δηλωσε οτι δε θελει να τρωει στο σχολειο. Φυσαει και ξεφυσαει η γιαγια απο τωρα. Όντως τον επομενο μηνα τα ροδια θα κανουν την εμφανιση τους.

Νινα πως εισαι σημερα;

Στρουμφιτα υπομονη με το φρονιμητη. Εγω τον ενα αναγκάστηκα και τον αφαιρεσα. Ωραιες οι μπριζολες. Κι εγω περυσι πρωτη φορα εφτιαξα λικερ γιατι μου την ειχε δωσει σε αγαπημενους φιλους και συγγενεις να κανω χειροποιητο δωρο τα Χριστουγεννα.

Τι κανετε οι υπόλοιποι;

Για σημερα εφτιαξα παπουτσακια (Ιωαννα εχουμε ταυτιση σημερα). Αν περισσεψουν και για αυριο θα ειναι υπεροχα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Γεια σας μαγείρισσες ! Σας πεθύμησα πολυ! Βλέπω αλλαγές στην παρέα, δεν σας γνωρίζω όλες αλλά σας στέλνω την καλημέρα μου! Οι πιο παλιές ελπίζω να με θυμάστε!

Γίγαντες για εμάς για σήμερα, παρόλο που δεν κολλάνε στο πρόγραμα διατροφής μου (πάλι προσπαθώ να χάσω κιλά). Αυτό βρήκα στο ντουλάπι όμως και το άφησα στη μαμά μου να το κάνει φεύγοντας-τρέχοντας το πρωί για τη δουλειά..

Πιστεύω πλέον να μπαίνω πιο συχνά!

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτεινή!

Αγγελικη καλό ταξιδι να εχετε και με το καλο να επιστρεψετε όλοι!

Ευχαριστώ κορίτσι!

Γεια σας μαγείρισσες ! Σας πεθύμησα πολυ!

Βρε καλώς το το κορίτσι!

Βλέπω αλλαγές στην παρέα, δεν σας γνωρίζω όλες αλλά σας στέλνω την καλημέρα μου! Οι πιο παλιές ελπίζω να με θυμάστε!

Φυσικά και σε θυμόμαστε! Αλλά όπως είπες έχει αλλάξει κατά πολύ η σύνθεση της παρέας αλλά όχι και η μαγειρική μας έμπνευση!

Γίγαντες για εμάς για σήμερα, παρόλο που δεν κολλάνε στο πρόγραμα διατροφής μου (πάλι προσπαθώ να χάσω κιλά). Αυτό βρήκα στο ντουλάπι όμως και το άφησα στη μαμά μου να το κάνει φεύγοντας-τρέχοντας το πρωί για τη δουλειά..

Ευτυχώς που έχεις την μαμά σου και σου μαγειρεύει και γλυτώνεις από μία έννοια!

Πιστεύω πλέον να μπαίνω πιο συχνά!

μακάρι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια! πού είναι τα αγόρια αλήθεια?;)

Σήμερα επιτέλους μπόρεσα να ξεκινήσω τη σάλτσα ντομάτας και αποφάσισα να την κάνω όπως η μαμά της ggenny:p... οπότε τώρα στραγγίζει στην μαξιλαροθήκη και αύριο με το καλό θα προχωρήσω στην δεύτερη φάση:D... από φαί δεν έχω σκεφτεί κάτι... έχω αρκετές μελιτζάνες και κολοκύθια στο ψυγείο, που τα είχα πάρει για μουσακά, αλλά δεν βλέπω να τον κάνω...θα μπω στους Θησαυρούς της Κουζίνας, μήπως βρω καμία ιδέα.

Τελικά χτες τακτοποίησα το ταξίδι στην Κόρινθο, οπότε έλειπα μέχρι το απόγευμα... για την συνάντηση θα έλεγα να προτείνω κάποια ώρα για να το προχωρήσουμε και να καταλήξουμε ... τι λέτε γύρω στις 6-7? το μέρος θα έλεγα να το πούμε με π.μ.

Καλημέρα! Τι μου κανετε;

Στρουμφιτα μου χτες ξεχασα να σου πω παλι καλά που δεν παθατε μεγαλη ζημια με το θερμοσιφωνα. Παντως πολυ σπαστικο να σου βγαινουν τετοιες δουλειες στη μεση.

Νινα μου τι επαθες στα καλά καθουμενα! Και στο χειρουργημενο χερι κιολας! Περαστικά σου κοριτσι μου! ευχαριστώ κοπέλα μου... γλωσσοφαγιά μου είπε μία θεία μου, που με ξεμάτιαζε... τι να πω?:o

Τζενακι ωραιο φαγητακι σημερα. Μπραβο σου για την εγκρατεια σου παντως.

Για σημερα εφτιαξα αρακα. Να σας πω και κατι που μου ειπαν στις διακοπες μας και με εκανε λιγουλακι περηφανη: το λικερ ροδι που ειχα φτιαξει περυσι το χειμωνα και τοειχα δωρισει σε καποιους φιλους το δοκιμασαν κι αλλοι ασχετοι (εγω δεν το ηξερα) και στο χωριο του αντρα μου η παρεα ελεγε οτι ηταν μακραν το καλυτερο λικερ που ειχαν δοκιμασει ποτε και μου ζητουσαν τη συνταγη. Εγω δεν πινω λικερ και δεν καταλαβαινω αλλα αφου το ελεγαν αρκετοι ε αισθανθηκα ωραια. ααα τι ωραία να εκτιμούν τα αυτά που φτιάχνεις! εμένα πάλι κανείς δε μου είπε τίποτα για το λικέρ που είχα φτιάξει... μάλλον θα τους έπεσε λίγο δυνατό;)

Η μικρη μου θα παει στο ολοημερο προνηπιο τελικα. Ανυπομονει να ξεκινησει.

Φιλια

μπραβοοοο Φωτεινη μου !!! χρυσοχερα μου εσυ !!!!! Αντε κ του χρονου να εισαι καλα να ξαναφτιαξεις κ να μας δωσεις κ σε εμας την συνταγη!!! Σε λιγο καιρο νομιζω πως ειναι στην εποχη τους τα ροδια ετσι δεν ειναι?

Εμεις θα ξεκινησουμε παιδικο σταθμο γυρω στα μεσα του μηνα λεω.... ιδιωτικο τελικα γιατι ακομα εχουμε θεματακια με φαγητο κλπ καλή αρχή!

Ποσο θελω να ερθω στη συναντηση , να δω αν θα μπορεσουν οι γονεις μου να τον κρατησουν. έλα!!! να γνωριστούμε από κοντά!

Νινα ειναι καλυτερα το χερι? δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερα... χτες με το οδήγημα, το ζόρισα πολύ και πονάει λίγο:(

Φωτεινή συγχαρητήρια για το λικερ, παντα τετοιες επιτυχίες να εχεις!

Εβιρι μια χαρα περασατε, μπραβο, ειναι ομορφο το Πήλιο.

Σήμερα φαγαμε σνιτσελ γαλοπούλας και αυριο εχουμε παπουτσάκια!

Αυτα για την ωρα, σας χαιρετω ολους!

Α, με τον δικηγορο δεν εγιναν πολλα πράγματα, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν της παιρνουμε τα σωβρακα, ειναι κατοχυρωμενη. γιατί ρε γα@#$το? φαντάζομαι επιθεώρηση εργασίας θα έχετε πάει.

Γεια σας μαγείρισσες ! Σας πεθύμησα πολυ! Βλέπω αλλαγές στην παρέα, δεν σας γνωρίζω όλες αλλά σας στέλνω την καλημέρα μου! Οι πιο παλιές ελπίζω να με θυμάστε!

Πιστεύω πλέον να μπαίνω πιο συχνά! Καλημέρα!:P για πες και σε μας τις καινούργιες κατιτίς για σένα:P:D

Αγγελική καλό δρόμο να έχετε! θα τα πούμε από κοντά την Δευτέρα!!

Εβίρι υπέροχο το Πήλιο... τον χειμώνα που είχαμε πάει, μου άρεσε πολύ! αλλά και τα τσιπουράδικα του, δεν πάνε πίσω! δοκιμάσατε κανένα?

Διαφημίσεις

γεια σας φιλαρακια μου τι κανετε?

Ιωαννακι ποσες μερες πηρες αδεια για την προσαρμογη? Θελω κ εγω να παρω 2-3 μερες γιατι οσο να πεις η αρχη ειναι δυσκολη..μην αγχωνεσαι ομως σιγα σιγα θα προσαρμοστει κ μετα δεν θα ξεκολαει! Οσο για την δουλεια αυτοι τα εχουν μελετησει ολα πολυ καλα απο πολυυ καιρο πριν κ ξερουν που βαδιζουν δυστυχως.Τα εχουμε περασει με τον συζυγο αν θυμασαι που τα λεγαμε... Ευχομαι να μπορεσετε να παρετε οσα περισσοτερα μπορειτε ολοψυχα γιατι τα εχετε δουλεψει δεν θα σας τα χαρισει κανενας!

Νινακι καλη επιτυχια με την σαλτσα! Καλε κανε εκει πατατες με αυγα να φατε! Με επιχειρηση σαλτσα δεν ειναι κ οτι καλυτερο να φτιαχνεις κ μπελαλιδικα φαγητα!

Εβιρακι τι καλα που πηγατε βολτουλα τα δυο σας!!! Μπραβοοοοο!!!

Αγγελικη μου καλο ταξιδι κ με το καλο να ανταμωσετε με τα παιδακια σας!!!

Καλιοπακι μια χαρα μπορεις να φας κ εσυ γιγαντες .Μια μικρη μεριδα στραγγισμενη απο πολλα λαδια κ λιγη φετα κ θα εισαι μια χαρα.Ολες οι διατροφες εχουν μια μεριδα οσπριο την εβδομαδα.

Φωτεινη μου ασε την γιαγια να ξεφυσαει!! Η μικρη θα βλεπει τα αλλα παιδακια κ σιγα σιγα θα ζηλευει κ θα τρωει κ αυτη! Εμενα ο μεγαλος μεχρι σπανακορυζο εμαθε να τρωει στο σταθμο.

Σμουρφιτακι ευχομαι φετος να μην σε τιμησει με την επισκεψη του ο φρονημητης!! τελειες οι μπριζολιτσες μιαμ μιαμ!!!

Κοριτσια εμας ηρθε χτες η λογοθεραπευτρια σπιτι κ κανονισαμε να ερχεται καθε Δευτερα κ Τεταρτη5:30-6:30.Παλι καλα την πηρε κ ο μικρος με καλο ματι !

Οποτε αν σας προλαβω θα ερθω κ εγω την Δευτερα!

Σταθμο μαλλον ειτε 11 ειτε 15 θα αρχισουμε κ εγω αγχωθει λιγακι κ εγω με την σειρα μου ....

μαγειρικα σημερα δεν φτιαξαμε τιποτα μιας κ εχουν μεινει σουτζουκακια απο χτες κ λιγα γεμιστα απο προχτες.Ετσι βρηκαμε την ευκαιρια κ φτιαξαμε 2 κιλα γαυρο για ξυδατο.Τωρα τον εχουμε στο μπολ με αλατι χοντρο κ ξυδι κ αυριο θα τον φιλεταρουμε κ θα τον βαλουμε στο λαδι με σκορδο κ μαιντανο. Ειναι πολυ ωραιο συνοδευτικο στα οσπρια, μεζεδακι για το τσιπουρο που πινει ο συζυγος κ σκεφτομαι μπας κ το βαζω κ εγω στην σαλατα αντι για τονο γιατι τα ~ 3,5 ευρω γι αμια κονσερβα τονο 100 γρ πονανε ...

[

Αφροδιτάκι νομίζω ότι έγραφες πριν λίγους μήνες εδώ ή σε μπερδεύω με άλλη?

!

Μάλλον με μπερδεύεις με άλλη. Το παρακολουθώ για συνταγές αλλά δεν έγραφα σε αυτό το μαγειροθέμα.

Καλησπέρα παρεούλα!

Μόλις μπόρεσα να κάτσω στον υπολογιστή. Επέστρεψε ο άντρας μου και η μικρή δίνει "διάλεξη"!

Τελικά τις έκανα τις μπριζόλες και βγήκαν πάρα πολύ ωραίες.

Νίνα καλή επιτυχία με τη σάλτσα!

Φωτεινή μ'αρέσουν πάρα πολύ τέτοιου είδους δώρα και νομίζω ότι γενικά ο κόσμος τα εκτιμά περισσότερο. Όπως είπα λικέρ δεν έχω κάνει, αλλά πέρυσι είχα φτιάξει τα Χριστούγεννα αρωματικό λάδι και είχα δώσει σε μπουκαλάκια με καρτελάκι για δώρο.

Τζένη πολύ ωραίος ο γαύρος ξυδάτος και θα αποτελεί μια πολύ ωραία εναλλακτική λύση για τις σαλάτες όπως είπες.

Αγγελική καλό δρόμο να έχετε και με το καλό να επιστρέψετε με τα παιδάκια σας!

Για την συνάντηση με βολεύει κι εμένα περισσότερο κατά τις 6.

Πρέπει να φύγω τώρα γιατί έχουμε μια δουλίτσα.

Καλή συνέχεια και καλό απόγευμα σε όλους!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Δευτέρα και Τρίτη φάγαμε γεμιστά, εχθές μοσχάρι κοκκινιστό με πατάτες στην κατσαρόλα και σήμερα αρακά.

Αύριο θα φτιάξω μια μακαρονάδα με πικάντικη σάλτσα arabiata αφού δεν έχουμε τα παιδιά εδώ και επιτρέπονται τα extra μπαχαρικά ;);).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...