Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Βλέπω επανέρχεται η κίνηση στο καφέ μας ε?

Καλημερα παρεακι!!!

Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!

Επίσης κορίτσι!

Σημερα επιστρεφουμε Αθηνα!Οποτε η μερα μας σημερα εχει μονο μαζεμεατα και καθαρισματα!!!Αντε και του χρονου παλι!!!Μια χαρα περασαμε και φετος!!Ο μικρος το καταευχαριστηθηκε,,,αντε να τον μαζεψω τωρα πισω στην Αθηνα!!!

Και του χρόνου να είστε καλά να ξαναπάτε!

Πολλα φιλια σε ολους!!!

καλησπερα παιδια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!! Καλο μηνα κ καλο Φθινοπωρο!

Επίσης!

Γυρισαμε κ εμεις χτες απο το χωριο μαζι με τα παιδια κ την γιαγια για λιγες μερες!

Θα έχεις δηλαδή βοήθεια στο σπίτι?

Κοριτσια εγω στις διακοπες τα τσιμπησα τα κιλακια μου, δεν εχω ζυγιστει να ξερω ποσα αλλα τα βλεπωωω.Απο σημερα λοιπον ξανα στο προγραμμα !!!

Να δω εγώ πότε θα το πάρω απόφαση!

Για φαγητο σημερα μαγειρεψε η μαμα φασολακια λαδερα κ εγω εβρασα το πρωι κ εφερα μαζι μου 2 αυγουλακια κ σαλατα.

Το ΄πες και το ΄κανες λοιπόν!

Καλημέρα! Καλό μήνα και καλή εβδομαδα!

Μπηκε κι ο Σεπτεμβρης! Καλό φθινοπωρο να εχουμε!

Το ιδανικό θα ήταν και χωρίς έξοδα!!!!!

Αγγελικη καλοριζικες οι αλλαγες στο σπιτακι σας. Χρειαζονται μωρε κι αυτα την περιποιηση τους.

Αυτό το σπίτι ήταν ακατοίκητο γύρω στα 10 χρόνια, από τότε που πέθανε η γιαγιά του άντρα μου. Με τον θάνατο του πεθερού μου ξεκαθάρισαν κάτι κληρονομικά οπότε και το σπίτι ήρθε στα χέρια του άντρα μου κι έτσι το φτιάξαμε.

Λοιπον αυτο το ΣΚ μπορεσε κι ηρθε ο αντρας μου. Τωρα στο τελος του μηνα και αν...

Με το καλό να ξαναανταμώσετε!

Περιμενω να δω αν την εχουν παρει στο προνηπιο. Πότε λετε να τους ενοχλήσω; Εγω σκεφτομουν την Τεταρτη.

Και αύριο μπορείς!

Φιλια σε όλη την παρεα.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 ετοιμοπόλεμος ο μικρός σου! εγώ πιστεύω ότι τα ίδια θα λέει και την άλλη βδομάδα... θα βρει φιλαράκια και θα περνάει φίνα!

Το ελπίζω!

κρίμα που δεν θα μπορείς να έρθεις στη συνάντηση:(... φαντάζομαι ότι δεν θα πάτε αυθημερόν, μήπως και το κανονίζαμε την Παρασκευή.

Μπα μόνο αν κανονιστεί για Δευτέρα αλλά φαντάζομαι η Έβιρι θα έχει φύγει.

Φιλιά σε όλους!

Καλο μηνα και καλη βδομαδα!

Σημερα στειλαμε μια εσωτερικη επιστολη για λεφτα και εξοφληση δεδουλευμενων και μαλλον εγινε μπαλακι στο καδο σκουπιδιων. Αυριο μιλαμε με δικηγορο και βλεπουμε.

Καλή επιτυχία σας εύχομαι! Να τους πάρετε και τα σώβρακα!!!!

Στο σταθμο το πηρανε το παλικαρι και ξεκιναμε απο μεθαυριο που θα παρω αδεια για την προσαρμογη.

Καλό ξεκίνημα να έχετε!

Δεν καθεται σε καφετερια θα με τρεχει εδω κι εκει, θα θελει κουνιες, θα τρεχει δεν ειναι να τον κλεισω μεσα.

Σε καταλαβαίνω! Έτσι κάνει και ο δικός μου!

Χαιρομαι που μαζευτηκαμε! Επισης απο το πανεπιστημιο μου κανουν δωρο κι αλλο ενα σεμιναριο 3μηνο και μαλλον θα παω κι εκει. Εχει πολυ τρεξιμο αυτος ο χειμωνας και προβλεπονται μεγαλες αλλαγες.

Αν είναι προς το καλύτερο τότε είναι ευπρόσδεκτες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα! Πρωινη σημερα γιατι δεν προβλέπω να μπορω αλλη ωρα. Μαζευομαστε βλεπω ε;

Εδω ο καιρος ακρως φθινοπωρινος αφου απο τα μεσανυχτα βρεχει!

Ιωαννα χαρηκα πολύ για τα νεα για τον παιδικο! Καλή αρχη! Ωραια και τα νεα για το Πανεπιστημιο. Ευχομαι πραγματικα να δικαιωθειτε και να τους παρετε και τα σωβρακα!

Νινα δεν εχω φτιαξει ποτε σαλτσα ντοματας αν και θα ηθελα αλλα εδω οι τιμες στα οπωροκηπευτικα ειναι απαγορευτικες. Ηθελα να παρω ροδακινα να φτιαξω μαρμελαδα για τα πιτσιρικια και πραγματικα το σκεφτομαι.

Τζενη μου αρεσει πολυ η αποφασιστικοτητα σου! Θα εχεις τουλαχιστον βοηθεια λίγες μερες;

Σημερα θα φαμε παστιτσιο που υπαρχει στην καταψυξη.

Φιλια!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα παρεακι μου τι κανετε?

Φωτεινη μου στην βραση κολλαει το σιδερο δεν λενε? αν το αφησω η κατασταση θα ξεφυγει κ λυπαμαι την πρτοσπαθεια που εκανα τοσο καιρο να παει χαμενη.

Σε αυτο που λες γι ατις τιμες στα οπωροκηπευτικα στην επαρχια εχεις απολυτο δικιο.Αν δεν εχεις κατι δικο σου απο κηπο θες μια περιουσια να το αγορασεις.Το εβλεπα κ εγω τωρα στο χωριο που πηγαμε φωτια κ λαυρα ηταν τα φρουτα κ τα λαχανικα.Ενα τσαμπι μπανανες 3,5 ευρω!!! Πολυ ωραιο ειναι το παστιτσιο!!

Αγγελικη μου παντα τραπεζωματα κ χαρες στο νεο σας εξοχικο σπιτακι !!!

Θα εχω βοηθεια απο την μαμα 3-4 μερες κατι ειναι κ αυτο.Τουλαχιστον θα ξενοιασω λιγες μερες απο το μαγειρεμα!

Αχ μην μιλας καθολου γι αεξοδα,αυτος ο μηνας ειναι μαρτυριο ....κ ο αλλος θα ελεγα....

Σμουρφιτακι τυχαινουν κ αυτες οι αναποδιες δυστυχως.Τουλαχιστον το προλαβατε κ δεν καταστραφηκαν πραγματα που ειχατε αποθηγκευμενα στο παταρι.Κ εσεις παστιτσιο ε?μμμμμ

Απο φαγητο σημερα θα φτιαξει η μαμα γεμιστα κ εγω εψησα μισο κοτοπουλο να φαω σημερα κ αυριο.

Καλημέρα στο μαγειροπαρεάκι!

Ο καιρός το πάει για βροχή κι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου :mad:

Σήμερα τρώμε μακαρονάκια που θα φτιάξει ο άντρας μου μιά και πηγαίνει νωρίς στο σπίτι σήμερα.

Σε λίγο θα διαβάσω τα νέα σας και τα ξαναλέμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ξέχασα να σας πω ότι πήρα ένα καφάσι ντομάτες και ξεκινάω επιχείρηση σάλτσα αύριο... λέω να αλλάξω τρόπο φέτος... δηλαδή να τις λιώσω στο μούλτι, μετά σε μαξιλαροθήκη να στραγγίξουν, λίγο βράσιμο με αλάτι και στα βάζα. εσείς πώς την κάνετε?

Πως πάει η επιχείρηση σάλτσα?

Νινακι εμενα η μαμα μου την πλενει καλα καλα κ την κοβει σε μεγαλα κομματια.Μετα την αλατιζει με χοντρο αλατι κ την βαζει σε τσουβαλι καθαρο να στραγγιξει απο τα ζουμια γι απολλες ωρες.μετα την περναει απο μια μηχανη που λειωνει κ πεταει τις φλουδες κ μετ ατην βραζει κ την κλεινει στα βαζα.μπελαλιδικη ειναι λιγο αλλα τελεια!

Τέλεια είναι σίγουρα αλλά θέλει και χώρο και χρόνο!!!!

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Καλό μήνα! Καλό φθινόπωρο!!!

Έτσι που είναι ο καιρός σήμερα σίγουρα παραπέμπει σε Φθινόπωρο! Καλό μήνα και σε σένα!

Αγγελική ετοιμοπόλεμος ο μικρός; Θα του έλειψαν οι φίλοι του.

Έτσι φαίνεται! Για να δούμε όμως τι θα κάνει την άλλη εβδομάδα που θα πάει...

Μη σκας για τη συνάντηση. Ελπίζω να είναι όλα καλά και να μην ανεβαίνεις για τίποτα δυσάρεστο στα Γιάννενα. Καλορίζικο και το σπίτι σας! Εύχομαι να κάνετε πολλά τραπέζια και να το ευχαριστηθείτε!!!

Ευτυχώς δεν είναι δυσάρεστος ο λόγος που ανεβαίνουμε! Απλά στεναχωρήθηκα που δεν θα μπορέσω να έρθω...

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου σχετικά με το σπίτι!

Σ'εμάς είχε πάθει μια βλάβη ο θερμοσίφωνας, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Το κακό είναι ότι αδειάσαμε το πατάρι και μου έμειναν τα πράγματα κάτω και πρέπει να τα τακτοποιήσω...ουφ και γκρρρρρ μαζί!

Ωχ! Μπελάς είναι αλλά ευτυχώς δεν είχατε ζημιά!

Από φαγητό σήμερα και αύριο (ελπίζω!) έχουμε παστίτσιο.

Μιαμ μιαμ νόστιμο φαγάκι!

Τι καλά που μαζευόμαστε και πάλι!!!:D:D:D:D

Ναι όντως είναι ωραία!

Καλημέρα! Πρωινη σημερα γιατι δεν προβλέπω να μπορω αλλη ωρα. Μαζευομαστε βλεπω ε;

Οου γιές!!!!!

Εδω ο καιρος ακρως φθινοπωρινος αφου απο τα μεσανυχτα βρεχει!

Εμάς όχι ακόμη αλλά δεν το βλέπω να το γλυτώνουμε!

καλημερα παρεακι μου τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

Αγγελικη μου παντα τραπεζωματα κ χαρες στο νεο σας εξοχικο σπιτακι !!!

Ευχαριστούμε Τζενάκι!

Θα εχω βοηθεια απο την μαμα 3-4 μερες κατι ειναι κ αυτο.Τουλαχιστον θα ξενοιασω λιγες μερες απο το μαγειρεμα!

Είναι πολύ σημαντικό να μην σπαζοκεφαλιάζεις με το φαγητό και την παρασκευή του!

Αχ μην μιλας καθολου γι αεξοδα,αυτος ο μηνας ειναι μαρτυριο ....κ ο αλλος θα ελεγα....

Εμένα μου λες...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!

Αυτό με τα οπωροκηπευτικά στην επαρχία είναι μεγάλο θέμα... και δεν είναι πάντα καλά... η μητέρα μου που είναι Κρήτη, εκτός από τα κηπευτικά που της δίνουν οι γειτόνοι, τα υπόλοιπα είναι από καλά έως αδιάφορα... να φανταστείτε οι ντομάτες που αγόρασε ήταν άσπρες μέσα!:o

Κοτόπουλο φουρνιστό με πατάτες θα κάνω σήμερα.

Αγγελική δεν πάει καλά η σάλτσα...ούτε να ξεκινήσω δεν πρόλαβα, γιατί έφαγα μία ξεγυρισμένη τούμπα στην αυλή και είμαι με πάγο στο αριστερό χέρι και πόδι τώρα:mad: και είναι το εγχειρισμένο χέρι! θα την αφήσω για αύριο και βλέπουμε... έχω και σίδερο μπόλικο!

Σας αφήνω για να μην κουράζω πολύ το χέρι... και πάω να βάλω τον πάγο στην κατάψυξη για να τον ξαναβάλω.

Τζένη παρόμοιος είναι το τρόπος με της μαμάς σου...

Φιλιά.

Νινάκι ελπίζω να μην χτύπησες πολύ! Εύχομαι αύριο να είσαι πολύ καλύτερα!

Ευχαριστώ Αγγελική! καλύτερα είμαι... βάζω συνέχεια πάγο και ευτυχώς από το χέρι έφυγε η μελανιά...το πόδι είναι λίγο χειρότερα!

Τελικά η Πέμπτη είναι λίγο δύσκολη μέρα και για μένα... προέκυψε δρομολόγιο στην Κόρινθο και πρέπει να πάω και με την πεθερά μου σε γιατρό το απόγευμα... ελπίζω να κανονίσουμε λίγο αργούτσικα... αν δεν έφευγε η Εβίρι, πολύ θα με βόλευε και μένα την Δευτέρα.

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!

Μίλησα με την Έβιρι και είναι εκτός Αθηνών και χωρίς υπολογιστή και γι΄αυτό δεν ξέρει τι κανονίστηκε τελικά. Μου είπε πως θα είναι εδώ και την επόμενη εβδομάδα. Οπότε την βολεύει η Δευτέρα νομίζω. Τι λέτε να κανονίσουμε την συναντησούλα μας την Δευτέρα τελικά? Για πείτε και τα άλλα κορίτσια και τα αγόρια μας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερααααα !!!

Κ εμενα η Δευτερα ( 15/9 σωστα ;) με βολευει καλυτερα.

Νινακι πως εισαι σημερα? βρε τι επαθες στα καλα καθουμενα.

Σουτζουκακια με σαλτσα κ ρυζακι εχει το μενου σημερα.Εγω κοτοπουλο απο χτες.

τα λεμε αργοτερα,φιλακια πολλα πολλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μακαρονάκια που έμειναν από χτες και ντοματοσαλάτα.

Τζένη 15/9 η Έβιρι θα βρίσκεται Γερμανία. Εγώ εννοούσα την Δευτέρα 8/9.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα! Τι μου κανετε;

Στρουμφιτα μου χτες ξεχασα να σου πω παλι καλά που δεν παθατε μεγαλη ζημια με το θερμοσιφωνα. Παντως πολυ σπαστικο να σου βγαινουν τετοιες δουλειες στη μεση.

Νινα μου τι επαθες στα καλά καθουμενα! Και στο χειρουργημενο χερι κιολας! Περαστικά σου κοριτσι μου!

Τζενακι ωραιο φαγητακι σημερα. Μπραβο σου για την εγκρατεια σου παντως.

Για σημερα εφτιαξα αρακα. Να σας πω και κατι που μου ειπαν στις διακοπες μας και με εκανε λιγουλακι περηφανη: το λικερ ροδι που ειχα φτιαξει περυσι το χειμωνα και τοειχα δωρισει σε καποιους φιλους το δοκιμασαν κι αλλοι ασχετοι (εγω δεν το ηξερα) και στο χωριο του αντρα μου η παρεα ελεγε οτι ηταν μακραν το καλυτερο λικερ που ειχαν δοκιμασει ποτε και μου ζητουσαν τη συνταγη. Εγω δεν πινω λικερ και δεν καταλαβαινω αλλα αφου το ελεγαν αρκετοι ε αισθανθηκα ωραια.

Η μικρη μου θα παει στο ολοημερο προνηπιο τελικα. Ανυπομονει να ξεκινησει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

μπραβοοοο Φωτεινη μου !!! χρυσοχερα μου εσυ !!!!! Αντε κ του χρονου να εισαι καλα να ξαναφτιαξεις κ να μας δωσεις κ σε εμας την συνταγη!!! Σε λιγο καιρο νομιζω πως ειναι στην εποχη τους τα ροδια ετσι δεν ειναι?

Εμεις θα ξεκινησουμε παιδικο σταθμο γυρω στα μεσα του μηνα λεω.... ιδιωτικο τελικα γιατι ακομα εχουμε θεματακια με φαγητο κλπ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...