Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα, ειπα σημερα να κανω φασολαδα λογω καιρου, λεω κρυο κανει ωραια θα ειναι.. αλλα εχει εναν ηλιο αλλο πραγμα!:cool:

θα καει το μεσα μας!!!

Μαρία-Ελπίδα η αμμωνία που χρησιμοποίησες πόσα γραμμάρια ήταν; Το δικό μου φακελάκι έγραφε 30γρ. Οπτικά μου φάνηκε πολύ, αλλά έχω ξεχάσει από προηγούμενα χρόνια τι ποσότητα είχαν τα φακελάκια. Αυτή τη συνταγή έχω να την φτιάξω περίπου 3-4 χρόνια.

Εviraki, 30gr ειναι το φακελακι, πηρα την μαμα μου και μου το ειπε.

εμεις αυτην την συνταγη κανουμε πολλα χρονια.

Παστακια, φετος τα επλασα τα κουλουρακια με την κορη στην κοιλια, του χρονου θα την βαλω να ζυμωσει!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Δε θα νηστέψετε Σέβη μου; Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

ο σύζυγος δεν τρώει κρέας. όλα τα άλλα ναι.

Α μην ανησυχείς ούτε εγώ έφτιαξα τίποτα, λόγω κατάστασης, είμαι και κρυωμένη...άστα! Θα δω μήπως κάνω την Μ.Πέμπτη που είναι και το έθιμο. Αυγά και κουλούρια μαζί! Το θέμα είναι πως θα τα προλάβω όλα μαζί :rolleyes: αφού το πρωί δουλεύω κιόλας!:confused:

εσύ να ξεκουραστείς, αφού δουλεύεις κιόλας!:cool::)

καλησπερα.

σημερα καθώς λειπαμε το πρωι για δουλειες,φαγαμε ωραιοτατη πατατοπιτα

αλλα για το βραδυ και αυριο βραζω ρεβίθια.για τον μικρουλη εκανα κατσικακι με σπανακι,αλλα βγηκε μονο για σημερα.αυριο θα δω τι θα του κανω!!!!!

καλη μεγαλη εβδομαδα σε ολους.

ωραιότατη η ιδέα για αρνάκι, κατσικάκι με σπανάκι. πώς του το κάνεις; ζήλεψα για τη μικρή μου. το αρνάκι της το κάνω μια φορά το μήνα με πατατούλα.

εγώ σήμερα τρώω το σπανακόρυζό μου κ για αύριο έχω φασολάδα!

ζώπυρον πολύ καλή συνταγή για κουλουράκια είναι αυτή που έχει ο παρλιάρος στη συσκευασία λούρπακ (μεγάλο λούρπακ με μικρό δώρο). εγώ αυτά έκανα κ ήδη φαγώθηκαν. βέβαια μοίρασα κ σε πεθερά, νονό!

Α παιδιά να ρωτήσω κάτι: Είχα το πρωί στο Μέγα επανάληψη μια εκπομπή "Food and the City", ξέρετε με αυτόν το σεφ με τα μούσια... έφτιαχνε ένα επιδόρπιο με φρούτα του δάσους, γκοφρέτα και Σμετάνα (μια άσπρη κρέμα). Ξέρετε τι είναι αυτό;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερουδια κ για σημερα τις χθεσινες φακες,εκανα πολλες οποτε μια κ εχουμε φαγακι λεω να παω βολτα στο ΙΚΕΑ!!!!φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Kαλημέρα κουκλίτσες!

Για σήμερα φασολάκια που τα τρώει και η κόρη μου!

Χθες χτυπήσαμε μια νηστήσιμη πίτσα τελικά και μάλιστα έτοιμη και καταπληκτική! Οι Σαλονικιές μπορούν να την βρουν σε κάποια s/m.Λέγεται pizza Greca.Άπαιχτη!!!

Αντε να τελειώσει η νηστεία γιατί βαρέθηκα να τρώω τα ίδια και τα ίδια!!:tongue::tongue:

Μαρία και Ρούλα ευχαριστούμε για τις συνταγές!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ωραιότατη η ιδέα για αρνάκι, κατσικάκι με σπανάκι. πώς του το κάνεις; ζήλεψα για τη μικρή μου. το αρνάκι της το κάνω μια φορά το μήνα με πατατούλα.

εγω του κανω αρκετα συχνα,το παω μια μοσχαρι μια κοτοπουλο μια ψαρι και μια κιμα μια κατσικακι.

το κατσικακι το εβρασα κανονικα στην κατσαρολιτσα του με καροτο καικρεμυδακι και μετα εριξα το σπανακι.αφου εβρασε το γύρισα για λιγο στον φουρνο και....ετοιμοοοοο!!!!!(εννοειτε οτι εβαλα λαδακι και αλατακι..)

καλημερουδια κ για σημερα τις χθεσινες φακες,εκανα πολλες οποτε μια κ εχουμε φαγακι λεω να παω βολτα στο ΙΚΕΑ!!!!φιλακια σε ολες!!!

μια χαρα σε βρησκω αννιω μου!!!!!!

καλα να περασεις.

αλλα μου φενεται οτι ξεχασες...........

ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

εγω για σημερα εχω τα ρεβυθια που εκανα χθες το απογευμα και μαγειρευω μοσχαρι με ζυμαρικα για τον θησαυρο μου.

α,κανω και μια φοκατσα νηστίσιμη.

και μαλλον,αν δεν βαρεθω....θα κανω και κουλουρακια!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

εγω του κανω αρκετα συχνα,το παω μια μοσχαρι μια κοτοπουλο μια ψαρι και μια κιμα μια κατσικακι.

το κατσικακι το εβρασα κανονικα στην κατσαρολιτσα του με καροτο καικρεμυδακι και μετα εριξα το σπανακι.αφου εβρασε το γύρισα για λιγο στον φουρνο και....ετοιμοοοοο!!!!!(εννοειτε οτι εβαλα λαδακι και αλατακι..)

μια χαρα σε βρησκω αννιω μου!!!!!!

καλα να περασεις.

αλλα μου φενεται οτι ξεχασες...........

ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

εγω για σημερα εχω τα ρεβυθια που εκανα χθες το απογευμα και μαγειρευω μοσχαρι με ζυμαρικα για τον θησαυρο μου.

α,κανω και μια φοκατσα νηστίσιμη.

και μαλλον,αν δεν βαρεθω....θα κανω και κουλουρακια!!!!!

οχι δεν σε ξεχασα καθολου!!!!κανονισε αυριο τι ωρα σε βολευει να παμε ατααααααααααααααααα!!!!!!

ρε φιλη τι ειναι η φακατσα?????:tongue::tongue::tongue:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα κι από μένα. Σήμερα φτιάχνω κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι στην κατσαρόλα κι αντί για αυγολέμονο θα φτιάξω κάτι σαν σάλτσα από το ζουμί του φαγητού με κορνφλάουρ και λεμόνι συν ένα κύβο λαχανικών που θα έχει το ζουμί για γεύση. Αργότερα θα κάνω τα τσουρέκια μου.

Μα τι νοικοκυρά είναι η Eviri, δεν έχω λόγια!

Φατσάκι, τα τσουρέκια θέλουν (αν θυμάμαι καλά) 3 φορές ζύμωμα και πέρνουν αρκετή ώρα γιατί πρέπει να φουσκώνει η ζύμη κάθε φορά κλπ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μα τι νοικοκυρά είναι η Eviri, δεν έχω λόγια!

Φατσάκι, τα τσουρέκια θέλουν (αν θυμάμαι καλά) 3 φορές ζύμωμα και πέρνουν αρκετή ώρα γιατί πρέπει να φουσκώνει η ζύμη κάθε φορά κλπ.

Οκ με έπεισες...έτοιμα και φέτος!!!:tongue::rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...