Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

γεια σας φιλαρακια μου τι κανετε?

Κουνηθηκαμε λιγο το πρωι , ετσι για να ξυπνησουμε... παλι καλα μικρο το κακο.. Αγγελικη μου κ εγω δεν ξανακοιμηθηκα ξαγρυπνησα.Ηταν κ η ωρα που ξυπναει ο συζυγος κ εκανε φασαρια γρρρρ .Κ εγω τωρα το καλοκαιρι που δεν ειχαν τα μικρα ξυνημα 7:15 ξυπναω απο την επομενη βδομαδα ομως παμε μιση ωρα πισω για να προλαβαινουμε να ετοιμαζομαστε ολοι κ να τρωμε πρωιονο.

Εβιρακι μου γλυκο σας ματιαξανε οι φαρμακογλωσσες. Τελειο το φορεμα της Εβιρινας σου! γεια στα χερια σου!! Ανετα το φοραγα παρολο που της ριχνω μια 20ετια

Αγγελικουλα το ιδιο προγραμμα εχουμε εμεις ε? Κ εμεις σαντουιτσ φαγαμε σημερα κ περιμενω να περασει η ωρα να παμε στα παιδακια μας.Ο μεγαλος μου ειπε το πρωι στο τηλεφωνο πως θελει να γυρισουμε σημερα Αθηνα!! Δεν κρατιεται !!!

Φωτεινη μου μην απελπιθζεσαι κοριτσακι μου ολα θα γινουν.Σιγουρα η κουραση για σενα ειναι πολυ μεγαλη αφου θα εχεις την αποκλειστικη φροντιδα κ το μεγαλωμα των παιδιων μονης σου , συν την δουλει ατο σπιτι κλπ αλλα ειμαι σιγουρη πως δεν θα κρατησει για πολυ. Πως τα πατε με την κορακλα σου με τα φαγητα?Συνεχιζει να κανει νερα κ να της φτιαχνει η γιαγια ενα σωρο φαγητα?

Ρικολακι κ Σμουρφιτακι τι κανουν τα μωρακια μας?

Νινακι εχεις πηξει με τις δουλιτσες?ολα καλα?

Ιωαννακι μου ναι εισαι σιγουρα μεσα για τον παιδικο σταθμο!! μπραβο κοριτσακι αυτο θα ειναι μεγαλη οικονομικη ανασα για σας φετος!! εμας δεν μας πηραν μας απορυψανε.

Αφροδιτακι καλως ηρθες κ καλα μαγειρεματα!

Νικο νικο εισαι εδω?

Παιδια προχτες βαψαμε το παιδικο δωματιο εγινε σουπερ !!! Χτες βγηκαμε παλι στα μαγαζια γι ακουκετα κ γραφειο που ψαχναμε απο αρχες καλοκαιριου κ απελπιστηκαμε απο τις τιμες. Κ αργα φευγοντας με το αυτοκινητο χωρις να εχουμε παλι καταληξει καπου βρηκαμε ενα μαγαζι καινουριο με τελεια κρεββατακια σε πολυ καλες τιμες κ θα παμε να κλεισουμε απο βδομαδα! αντε να ξεμπερδευουμε σιγα σιγα.

καλο Σαββατοκυρακο σε ολους, καλη ξεκουραση κ τα λεμε απο Δευτερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τζενάκι θα πάρετε τα παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο? Αντίθετα με τον δικό σου ο γιόκας μου δεν θέλει να επιστρέψει ακόμη!!! Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή!

Θα είσαι στην συνάντησή μας?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα παρεακιιιιι!!!!!

Αγγελικη μολις ληξει το εμπαργκο θα φαω τα παντα σαν να μην υπαρχει αυριο και μετα διαιτα...χαχαχαχα!!!

Εβιρακι το φορεμα της μικρης ειναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ!!!!Και παλι χιλια μπραβο!!!

Σμουρφιτα μου!!!!!Καποιες μερες οντως απλα δεν παλευονται!!!!Μην ανησυχεις...δεν ειναι ολες ετσι...χαχαχα!!!Να την φερεις και την μικρη..προξενιο στο γιο μου!!!!

Χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Φωτεινη μα ποσο γρηγορα μεγαλωνουν?????Δεν ξαταλαβαινω τον χρονο που περνα!!!

Ιωαννακι χαιρομαι που περασατε ωραιο 3μερακι!!!Ευχομαι να εχεις καλα νεα για τον παιδικο.Νομιζω τα τελικα αποτέλεσματα βγαινουν τη Δευτερα.

Τζενακιιιιιιιι καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!!!!Ο μικρος μου ειναι ολοκληρος αντρας τωρα πια!!!6,5 μηνων!!!χαχαχαχα!!Ειναι πολυ καλο παιδακι!!!ΕΡΩΤΑΣ!!!

Εεεεεεε και εγω μεσα στη συναντηση με τον σπορο βεβαιως βεβαιως!!!!!Για που λετε???Και τι ωρα????

Αφροδιτακι καλως ηρθες στο μαγειροκαφε μας!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Να μαι και εγώ!!! όχι δεν θα γλιτώσετε τόσο εύκολα από τον άντρα της παρέας!!!

Λοιπόν 21 κιλά ελαφρύτερος πλέον σταμάτησα με την δίαιτα. Δεν τρώω πολύ βέβαια απλά το πάω προσεκτικά!!! Το πρώτο βιβλίο είναι πλέον στο τυπογραφείο και ετοιμάζεται και επίσημα και τα άλλα περιμένουν την σειρά τους. Κορίτσιαααα μπήκα πάλι στην κουζίνααα μου!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με τον νόμο και τι δεν κάνω και από σήμερα θα ξανανοίξω τους θησαυρούς και από αύριο θα σας κολάζω με τα γλυκά μουυυ ΜΟΥΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ :twisted:

Άντε να μαζευτούμεεεεεεεεεεεεεε ξανά η παρέα :D:D:D

Γεια παιδια τι μου κανετε? Σιγα σιγα μαζευομαστε τι καλα? Η συνάντηση πιυ θα γίνει? να δω αν θα καταφέρω να ερθω γιατι ο αντρας μου ειναι απόγευμα στη δουλειά και δεν ξερω που να αφησω το παιδί.

Νικο χαλαρα με τα γλυκα και την κουζινα. Εγω 2 κιλα θελω να χασω και δεν το παίρνω απόφαση.

Σημερα ηταν να φαμε γιουβετσι απο χτες καθ παρολο που το εβακα ψυγείο το βραδυ οταν το έβγαλα και το ζεστανα μυρισε οπότε εκανα αυγα με ντομάτα και πατατες και λουκάνικα.

Πηγα σήμερα σ ενα σουπερ μαρκετ για συνέντευξη, τους εκανα αλλα δεν μου αρέσουν τα ποστα που λενε οποτε χλωμο το κοβω. Εχω τρελη αγωνια για αυριο λογω των σταθμων και νιωθω σαν να περιμένω αποτελεσματα πανελληνιων, επισης στη δουλειά κανονίσαμε να παμε σε δικηγόρο και μαλλον θα κάνουμε καταγγελία. Αυτα τα νεα μας.

καλα που ειχαμε φυγει απο Σπάρτη γιατι με τέτοιο κουνημα που εφαγαν θα ειχα φυγει απο το 2ο πετωντας. Ηταν εκεί η αδερφη μου αλλα ολα καλα.

χαίρομαι που ολοι έχετε περασει καλα, ελπιζω να έχουμε ενα ομορφι φθινόπωρο ολοι και ακομα καλύτερο χειμωνα!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και αγόρια!

Εδώ είμαι και εγώ:P... λίγο κουρασμένη, γιατί είχαμε τραπέζι χτες έξω στον κήπο, που σημαίνει σημερινό καθάρισμα μέσα στο σπίτι και εξωτερικά, αλλά περάσαμε όμορφα:tongue:... σήμερα από φαγητό είχα πεινιρλί... δεν είχα κουράγιο για τίποτα άλλο.

Για την συνάντηση εννοείται ότι είμαι μέσα και εγώ! δεν ξέρω πού λέτε να βρεθούμε, αλλά μία πρόταση έχω για το mall στο Μαρούσι... να είναι λίγο πιο κοντά σε μας τις βόρειες αυτή τη φορά:D

Φιλιά σε όλους... σόρυ που δεν λέω αναλυτικά, αλλά μόλις ήρθαν κάποιοι φίλοι και πρέπει να φύγω. Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα μαγειροπαρεάκι!

Σεπτέμβρης ο μήνας που ξεκινούν τα σχολεία και χθες ο γιόκας μου δήλωσε ότι θέλει να πάει σχολείο σήμερα! Για να δω αν θα λέει τα ίδια την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάει...

Είμαι να σκάσω σχετικά με την συνάντηση γιατί την Πέμπτη προέκυψε μία δουλειά και πρέπει να ανέβουμε Γιάννενα. Οπότε δεν θα μπορέσω να έρθω :cry:

ricola αυτός ο έρωτας μαμάς - γιού κρατάει αιώνες! ΅Ετσι κάνω κι εγώ με τον δικό μου κι ας μου κάνει την ζωή δύσκολη ώρες - ώρες!

Νίκο μοντελάκι έγινες!!!! Αν είσαι προσεκτικός και δεν παρασύρεσαι μιά χαρά θα διατηρήσεις τα κιλάκια σου χωρίς στερήσεις!

Ιωάννα θα πάτε δικαστικά τελικά ε? Μακάρι να βρείτε το δίκιο σας και να πάρετε τα λεφτά σας! Δεν ξέρω που μένεις αλλά στον Κηφισό, δίπλα από το ΙΚΕΑ ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ και το πιό πιθανό είναι να ζητάνε κόσμο.

Νινάκι κι εμείς το Σάββατο το βράδυ κάναμε το πρώτο ψήσιμο στο σπίτι μας στο χωριό! 2 χρόνια τώρα το φτιάχναμε, μιά και ήταν το πατρικό του άντρα μου και χρειαζόταν ανακαίνηση. Τώρα είναι έτοιμο πιά και το εξοπλίζουμε σιγά σιγά!

Αυτά για την ώρα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα παρεακι!!!

Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!

Σημερα επιστρεφουμε Αθηνα!Οποτε η μερα μας σημερα εχει μονο μαζεμεατα και καθαρισματα!!!Αντε και του χρονου παλι!!!Μια χαρα περασαμε και φετος!!Ο μικρος το καταευχαριστηθηκε,,,αντε να τον μαζεψω τωρα πισω στην Αθηνα!!!

Το Mall νομιζω λιγο πολυ μας βολευει ολους μιας και ειναι διπλα σε ηλεκτρικο και προαστιακο!!

Πολλα φιλια σε ολους!!!

καλησπερα παιδια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!! Καλο μηνα κ καλο Φθινοπωρο!

Γυρισαμε κ εμεις χτες απο το χωριο μαζι με τα παιδια κ την γιαγια για λιγες μερες!

Για την συναντηση την Πεμπτη που λετε δεν ξερω ακομα. Το mall παντος ειναι μια χαρα βολευει πολυυυ!! Εγω θα δω με την δουλεια κ με τις λογοθεραπειες του μικρου κ θα σας πω .Μακαρι να μπορεσω θελω πολυ να σας γνωρισω!!!

Νικο μειων 21 κιλα?? Αγνωριστος θα εχεις γινει!!! Μπραβο σου!! Μπραβο κ γι ατο βιβλιο σου ειμαι σιγουρη πως θα εχει μεγαλη επιτυχια! Αντε καλη επιστροφη κ στην κουζινα καλα μαγειρεματα!!

Νινακι ξεπατωθηκες ε? Αντε ξεκουρασου λιγο σημερα!!

Ιωαννακι τι εγινε με τον σταθμο?

Ρικολακι μου καλο ταξιδι κ με το καλο να επιστρεψετε!!! Ερωτας ερωτας ετσι ειναι τα αγορακια μας!!!

Φωτεινη,Εβιρακι τι κανετε?

Κοριτσια εγω στις διακοπες τα τσιμπησα τα κιλακια μου, δεν εχω ζυγιστει να ξερω ποσα αλλα τα βλεπωωω.Απο σημερα λοιπον ξανα στο προγραμμα !!!

Για φαγητο σημερα μαγειρεψε η μαμα φασολακια λαδερα κ εγω εβρασα το πρωι κ εφερα μαζι μου 2 αυγουλακια κ σαλατα.

Καλημέρα! Καλό μήνα και καλή εβδομαδα!

Μπηκε κι ο Σεπτεμβρης! Καλό φθινοπωρο να εχουμε!

Ιωαννα μου θα πατε δικαστικά ε; Τι να κάνετε; Ελπιζω ολα να εξελιχθουν καλά για εσας. Ευχομαι και καλά αποτελεσματα απο το ΕΣΠΑ γιατι θα ειναι μεγαλη ανακουφιση για εσας.

Ρικολα καλώς ήρθατε! Και του χρονου με υγεια να ξαναπατε διακοπουλες. Σιγα σιγα θα μας γραφεις και τις δικες σου συνταγες ξανά.

Τζενη μεγεια το δωματιο και την κουκετα! Πες μας αντιδρασεις των παιδιων! Η μικρη τα ιδια και χειροτερα στο θεμα του φαγητου - τουλαχιστον πετυχαμε να κοιμαται σε κρεβατι δικο της. Κατι ειναι κι αυτο. Ανυπομονει να παει σχολειο - βαριεται η κακομοιρα με τους μεγαλους στο σπιτι.

Νικο τι ωραια που τυπωνεται ο κοπος σου! Πες μας οταν κυκλοφορήσει το βιβλίο! Πιστευω οτι αν προσεξεις λιγο σε συνδυασμο με τον καταπληκτικο μεταβολισμο που εχετε οι αντρες θα εισαι ενταξει.

Αγγελικη καλοριζικες οι αλλαγες στο σπιτακι σας. Χρειαζονται μωρε κι αυτα την περιποιηση τους.

Νινα μου πως πανε τα κεφια; Εισαι καλύτερα;

Λοιπον αυτο το ΣΚ μπορεσε κι ηρθε ο αντρας μου. Τωρα στο τελος του μηνα και αν... Έτσι το Σαββατο φαγαμε μπριζολες πανε και σνιτσελ με πατατες και την Κυριακη κολοκυθακια γεμιστα με αυγολεμονο. Για σημερα εχουν περισσεψει λιγα κολοκυθακια και θα φτιαξει η γιαγια μακαρονια για τα τεκνα -να φαει επιτελους η κορη. Περιμενω να δω αν την εχουν παρει στο προνηπιο. Πότε λετε να τους ενοχλήσω; Εγω σκεφτομουν την Τεταρτη.

Φιλια σε όλη την παρεα.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα!! Καλό φθινόπωρο!

Τι κάνετε? γυρίσατε μερικοί από τας διακοπάς σας:D άντε και του χρόνου!

Φωτεινή τι καλά που ήρθε ο άντρας σου:D...τα σνίτσελ σου ζήλεψα! πρέπει να τα κάνω σύντομα... εγώ είμαι καλύτερα... ίσως με τριγυρίζει και κανένα κρύωμα, γιατί 2 μέρες τώρα κρυώνω πολύ το βράδυ!

ricola καλώς ήρθατε! σίγουρα το δυσκολότερο θα είναι να το μαζέψεις τον μικρό...λογικό μου φαίνεται... εδώ εμείς δεν μπορούμε να μαζευτούμε:D

ggeny καλώς ήρθατε και εσείς! τα κιλάκια μην σε νοιάζουν... με λίγο πρόγραμμα στο φαγητό θα φύγουν:D

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 ετοιμοπόλεμος ο μικρός σου! εγώ πιστεύω ότι τα ίδια θα λέει και την άλλη βδομάδα... θα βρει φιλαράκια και θα περνάει φίνα! κρίμα που δεν θα μπορείς να έρθεις στη συνάντηση:(... φαντάζομαι ότι δεν θα πάτε αυθημερόν, μήπως και το κανονίζαμε την Παρασκευή.

Ιωάννα γιατί να αφήσεις κάπου το παιδί για την συνάντηση? πόσο είναι? δεν θα μπορεί να κάτσει μαζί σου? κρίμα θα είναι να μην έρθεις;)

Αφροδιτάκι νομίζω ότι έγραφες πριν λίγους μήνες εδώ ή σε μπερδεύω με άλλη?

Σήμερα έκανα φασολάκια με πατάτες και έβαλα και λίγες μελιτζάνες μέσα σε κομματάκια.

Εβιράκι και οι υπόλοιποι πού είστε? άντε να μαζευόμαστε!

Φιλιά σε όλους!

Καλο μηνα και καλη βδομαδα!

Σημερα στειλαμε μια εσωτερικη επιστολη για λεφτα και εξοφληση δεδουλευμενων και μαλλον εγινε μπαλακι στο καδο σκουπιδιων. Αυριο μιλαμε με δικηγορο και βλεπουμε.

Στο σταθμο το πηρανε το παλικαρι και ξεκιναμε απο μεθαυριο που θα παρω αδεια για την προσαρμογη.

Δεν καθεται σε καφετερια θα με τρεχει εδω κι εκει, θα θελει κουνιες, θα τρεχει δεν ειναι να τον κλεισω μεσα.

Χαιρομαι που μαζευτηκαμε! Επισης απο το πανεπιστημιο μου κανουν δωρο κι αλλο ενα σεμιναριο 3μηνο και μαλλον θα παω κι εκει. Εχει πολυ τρεξιμο αυτος ο χειμωνας και προβλεπονται μεγαλες αλλαγες.

Σημερα θα φαμε ζυμαρικα με κιμα και μετα στο φουρνο με κιμα!

Συγνωμη που δεν αναλυω αυτα που γραφετε αλλα η θεση του γραφειου δεν το επιτρεπει και στο σπιτι δεν εχω χρονο ουτε για τουαλετα

Σημερα στειλαμε μια εσωτερικη επιστολη για λεφτα και εξοφληση δεδουλευμενων και μαλλον εγινε μπαλακι στο καδο σκουπιδιων. Αυριο μιλαμε με δικηγορο και βλεπουμε.

Στο σταθμο το πηρανε το παλικαρι και ξεκιναμε απο μεθαυριο που θα παρω αδεια για την προσαρμογη.

Δεν καθεται σε καφετερια θα με τρεχει εδω κι εκει, θα θελει κουνιες, θα τρεχει δεν ειναι να τον κλεισω μεσα.

Χαιρομαι που μαζευτηκαμε! Επισης απο το πανεπιστημιο μου κανουν δωρο κι αλλο ενα σεμιναριο 3μηνο και μαλλον θα παω κι εκει. Εχει πολυ τρεξιμο αυτος ο χειμωνας και προβλεπονται μεγαλες αλλαγες.

Συγνωμη που δεν αναλυω αυτα που γραφετε αλλα η θεση του γραφειου δεν το επιτρεπει και στο σπιτι δεν εχω χρονο ουτε για τουαλετα

Αφού θέλουν να το τραβήξετε τόσο, μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί! βάλτε δικηγόρο και προχωρήστε δυναμικά! ωραία για το παιδικό... καλή αρχή λοιπόν. σε καταλαβαίνω με το μικρό που δεν θα κάθεται... δύσκολο να βάλεις σε τέτοια ηλικία ένα παιδί να καθίσει ήσυχα... ελπίζω να τον κρατήσει ο σύζυγος και να μπορέσεις να έρθεις:P

Ξέχασα να σας πω ότι πήρα ένα καφάσι ντομάτες και ξεκινάω επιχείρηση σάλτσα αύριο... λέω να αλλάξω τρόπο φέτος... δηλαδή να τις λιώσω στο μούλτι, μετά σε μαξιλαροθήκη να στραγγίξουν, λίγο βράσιμο με αλάτι και στα βάζα. εσείς πώς την κάνετε?

Νινακι εμενα η μαμα μου την πλενει καλα καλα κ την κοβει σε μεγαλα κομματια.Μετα την αλατιζει με χοντρο αλατι κ την βαζει σε τσουβαλι καθαρο να στραγγιξει απο τα ζουμια γι απολλες ωρες.μετα την περναει απο μια μηχανη που λειωνει κ πεταει τις φλουδες κ μετ ατην βραζει κ την κλεινει στα βαζα.μπελαλιδικη ειναι λιγο αλλα τελεια!

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Καλό μήνα! Καλό φθινόπωρο!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Να μαι και εγώ!!! όχι δεν θα γλιτώσετε τόσο εύκολα από τον άντρα της παρέας!!!

Λοιπόν 21 κιλά ελαφρύτερος πλέον σταμάτησα με την δίαιτα. Δεν τρώω πολύ βέβαια απλά το πάω προσεκτικά!!! Το πρώτο βιβλίο είναι πλέον στο τυπογραφείο και ετοιμάζεται και επίσημα και τα άλλα περιμένουν την σειρά τους. Κορίτσιαααα μπήκα πάλι στην κουζίνααα μου!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με τον νόμο και τι δεν κάνω και από σήμερα θα ξανανοίξω τους θησαυρούς και από αύριο θα σας κολάζω με τα γλυκά μουυυ ΜΟΥΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ :twisted:

Άντε να μαζευτούμεεεεεεεεεεεεεε ξανά η παρέα :D:D:D

Νίκο σιγά σιγά η επαναπροσαρμογή στην κουζίνα αν και είμαι σίγουρη ότι έκανες δυναμική επάνοδο! Μην ξεχνάς...περιμένουμε νέα σου για τα βιβλία!

Γεια παιδια τι μου κανετε? Σιγα σιγα μαζευομαστε τι καλα? Η συνάντηση πιυ θα γίνει? να δω αν θα καταφέρω να ερθω γιατι ο αντρας μου ειναι απόγευμα στη δουλειά και δεν ξερω που να αφησω το παιδί.

Νικο χαλαρα με τα γλυκα και την κουζινα. Εγω 2 κιλα θελω να χασω και δεν το παίρνω απόφαση.

Σημερα ηταν να φαμε γιουβετσι απο χτες καθ παρολο που το εβακα ψυγείο το βραδυ οταν το έβγαλα και το ζεστανα μυρισε οπότε εκανα αυγα με ντομάτα και πατατες και λουκάνικα.

Πηγα σήμερα σ ενα σουπερ μαρκετ για συνέντευξη, τους εκανα αλλα δεν μου αρέσουν τα ποστα που λενε οποτε χλωμο το κοβω. Εχω τρελη αγωνια για αυριο λογω των σταθμων και νιωθω σαν να περιμένω αποτελεσματα πανελληνιων, επισης στη δουλειά κανονίσαμε να παμε σε δικηγόρο και μαλλον θα κάνουμε καταγγελία. Αυτα τα νεα μας.

καλα που ειχαμε φυγει απο Σπάρτη γιατι με τέτοιο κουνημα που εφαγαν θα ειχα φυγει απο το 2ο πετωντας. Ηταν εκεί η αδερφη μου αλλα ολα καλα.

χαίρομαι που ολοι έχετε περασει καλα, ελπιζω να έχουμε ενα ομορφι φθινόπωρο ολοι και ακομα καλύτερο χειμωνα!

Ιωάννα κρίμα που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα στη δουλειά...Ελπίζω από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλύτερα!

Γειά σας κορίτσια και αγόρια!

Εδώ είμαι και εγώ:P... λίγο κουρασμένη, γιατί είχαμε τραπέζι χτες έξω στον κήπο, που σημαίνει σημερινό καθάρισμα μέσα στο σπίτι και εξωτερικά, αλλά περάσαμε όμορφα:tongue:... σήμερα από φαγητό είχα πεινιρλί... δεν είχα κουράγιο για τίποτα άλλο.

Για την συνάντηση εννοείται ότι είμαι μέσα και εγώ! δεν ξέρω πού λέτε να βρεθούμε, αλλά μία πρόταση έχω για το mall στο Μαρούσι... να είναι λίγο πιο κοντά σε μας τις βόρειες αυτή τη φορά:D

Φιλιά σε όλους... σόρυ που δεν λέω αναλυτικά, αλλά μόλις ήρθαν κάποιοι φίλοι και πρέπει να φύγω. Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Νίνα μια χαρά τα πεϊνιρλί. Χθες είχαμε εμείς πίτσα για μεσημεριανό. Νομιζω ότι είναι μια χαρά η πρότασή σου για το mall.

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα μαγειροπαρεάκι!

Σεπτέμβρης ο μήνας που ξεκινούν τα σχολεία και χθες ο γιόκας μου δήλωσε ότι θέλει να πάει σχολείο σήμερα! Για να δω αν θα λέει τα ίδια την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάει...

Είμαι να σκάσω σχετικά με την συνάντηση γιατί την Πέμπτη προέκυψε μία δουλειά και πρέπει να ανέβουμε Γιάννενα. Οπότε δεν θα μπορέσω να έρθω :cry:

Νινάκι κι εμείς το Σάββατο το βράδυ κάναμε το πρώτο ψήσιμο στο σπίτι μας στο χωριό! 2 χρόνια τώρα το φτιάχναμε, μιά και ήταν το πατρικό του άντρα μου και χρειαζόταν ανακαίνηση. Τώρα είναι έτοιμο πιά και το εξοπλίζουμε σιγά σιγά!

Αυτά για την ώρα...

Αγγελική ετοιμοπόλεμος ο μικρός; Θα του έλειψαν οι φίλοι του. Μη σκας για τη συνάντηση. Ελπίζω να είναι όλα καλά και να μην ανεβαίνεις για τίποτα δυσάρεστο στα Γιάννενα. Καλορίζικο και το σπίτι σας! Εύχομαι να κάνετε πολλά τραπέζια και να το ευχαριστηθείτε!!!

Καλημερα παρεακι!!!

Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!

Σημερα επιστρεφουμε Αθηνα!Οποτε η μερα μας σημερα εχει μονο μαζεμεατα και καθαρισματα!!!Αντε και του χρονου παλι!!!Μια χαρα περασαμε και φετος!!Ο μικρος το καταευχαριστηθηκε,,,αντε να τον μαζεψω τωρα πισω στην Αθηνα!!!

Το Mall νομιζω λιγο πολυ μας βολευει ολους μιας και ειναι διπλα σε ηλεκτρικο και προαστιακο!!

Πολλα φιλια σε ολους!!!

Ρικολα επέστρεψες; Άντε με το καλό! Και του χρόνου να ξαναπάτε διακοπούλες και να τις ευχαριστηθείτε ακόμη περισσότερο!!! Όσο για τον μικρό...εεεε...θα μαζευτεί σιγά σιγά...

Καλή αρχή με τον μικρό!!! Είναι λογικό να μην κάθεται, σε αυτή την ηλικία όλο τρέχουν! Χαίρομαι και για τα νέα σου για το σεμινάριο! Σε περιμένει λοιπόν ένας γεμάτος υποσχέσεις και χαρούμενα νέα χειμώνας!!!

Σ'εμάς είχε πάθει μια βλάβη ο θερμοσίφωνας, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Το κακό είναι ότι αδειάσαμε το πατάρι και μου έμειναν τα πράγματα κάτω και πρέπει να τα τακτοποιήσω...ουφ και γκρρρρρ μαζί! Από φαγητό σήμερα και αύριο (ελπίζω!) έχουμε παστίτσιο.

Τι καλά που μαζευόμαστε και πάλι!!!:D:D:D:D

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...