Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα!

Στρουμφιτακι γλυκο υπομονη με την γκρινια της μελενιας! Έτσι ειναι αυτες οι ηλικίες! (Μπαμπακιας από τοσο μικρη ε;- τι σου ειναι αυτες οι κορες). Αφου ειναι ευκολος κι ο αντρας σου μη χολοσκας για το μαγειρεμα.

Εβιρακι περαστικα σας! Πάντα αξια η μικρη Εβιρινα! Όντως πρεπει να ηταν πολύ συγκινητικη η βαφτιση. Καλά το φορεμα υπεροχο! Γεια στα χερια σου! Εγω επιπλεον θαυμαζω και το γουστο σου γιατι η δημιουργια δεν ειναι μονο το κατασκευαστικο κομματι αλλα και το σχεδιο. Εγω υστερω πολυ σε αυτο το σημειο. Η μεγαλη Εβιρινα το γνωριζουμε οτι ακολουθει τα βηματα των γονιων της στη μαγειρικη οπότε για μια ακομη φορα συγχαρητηρια!

Αγγελικη μια χαρα ειναι το κοτοπουλακι!

Ρικολα καλη αρχη με τις στερεες τροφες! Μεγαλωσατε κι εσεις! Ποτε σου ευχομαστε για τη γεννηση του μπεμπη και ποτε αρχισε στερεες- πωπω!

Νινα μου πως εισαι σημερα; Μπορει να εχει συσσωρευτει κουραση και σε συνδυασμο με τον καιρο να σε εχει ριξει.

Χτες φαγαμε ψαρακι με χορτα και πατατες τηγανητες. Εχει μεινει και για σημερα. Για τα παιδια ειπα στη γιαγια να φτιαξει μπιφτεκακια με πατατες αφου πρωτα διαφωνισα με τη γιαγια γιατι ηθελε να ξαναφτιαξει μακαρονια στην κορη αφου δεν τρωει κατι αλλο. Με αυτα και με αυτα αρχιζει και περιοριζεται το διαιτολογιο και του μικρου και με ανησυχει αλλα δεν το καταλαβαινει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

γεια σας κοριτσια! Τι μου κανετε? χαθηκα λιγακι αλλα οταν γυρναω σπιτι ξυπναει ο μικρος και με τις βολτες και τις δουλειες δεν προλαβαινω. Ειχαμε παει 3ημερο στη Σπαρτη που εχει σπιτι ο γαμπρος μου και περασαμε πολυ ωραια και ξεκουραστηκαμε.

Ρικολα το παιδακι σου μεγαλωσε, πολυ γρηγορα μου φανηκε οτι περασε ο καιρος

Σμουρφιτα τη γκρινιτσα τους ολα τα παιδακια την εχουν, δυστυχως δεν μεγαλωνουν χωρις γκρινια

Εβιρι τι να πω δεν εχω λογια, αξια μαγειρισα, αξια σε ολα. Τελειο το φορεμα και παντα αξια η κορη σου

Φωτεινη δεν ξεκουραστηκες αλλα τι να κανεις δυστυχως συμβαινουν κι αυτα. Η γιαγια βλεπω δεν το βαζει κατω ε? υπομονη

Αγγελικη βλεπω εισαι τυπικη, καθε μερα σε βλεπουμε, ετσι μπραβο οχι σαν εμενα που εξαφανιστηκα

Νινα αν επινες κανα χυμο δεν θα ενιωθες καλυτερα? Σιγουρα φταιει η ζεστη κι εγω οταν πιανουν οι ζεστες ειμαι κουρελι

Σημερα θα φαμε μακαρονια στο φουρνο!

Βγηκαν και τα αποτελεσματα των παιδικων σταθμων και ειμαι στη λιστα με τον πληρη φακελο αλλα δεν εχω καταλαβει αν αυτο σημαινει οτι μπαινει σιγουρα.

Σας φιλω για την ωρα και χαιρετισματα σε ολους!!!

Αγαπημενο μου παρεακι γεια σας!

Γυρισαμε κ εμεις απο τις διακοπες μας την Κυριακη ! περασαμε υπεροχα 3 βδομαδες.Ξεκουραστηκαμε, πηγαμε βολτες κ ευχαριστηθηκαμε την θαλασσα.

Τωρα θα ξαναφυγουμε την Παρασκευη οπου θα παρουμε οριστικα κ τα παιδια να μαζευτουμε πια.

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα ελπιζω απο εδω κ στο εξης να τα λεμε καθημερινα.

Επιστρεφοντας στο γραφειο η κατασταση ηταν κ ειναι τραγικη...απιστευτη δουλεια.12ωρα δουλεψα χτες κ προχτες κ μου ηρθε λιγο αποτομο μετα τις διακοπες.

Μελιτζανες στο φουρνο με σαλτσα τρωμε σημερα... γι αυαριο ακομα δεν εχω αποφασισει πφφφφ.Το απογευμα θα βαψουμε κ το παιδικο δωματιο που το εχουν κανει χαλια τα πιτσιρικια οποτε εχω λιγο τρεξιμο.

Διαφημίσεις

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα απλά μακαρόνια με σάλτσα και χτες μπάμιες στην κατσαρόλα.

Εβιράκι τι καλοκαίρι περνάς και εσύ? φτου φτου... μήπως σε ματιάσανε?

Άστα Νίνα, θα πρέπει να είναι ομαδικό το μάτιασμα, γιατί πριν από λίγο μας πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου που ήμασταν στο χωριό μέχρι προχτές και έχει 39 πυρετό. Κάτι γίνεται στην ατμόσφαιρα.

αλλά η μεγάλη Εβιρίνα έδωσε ρέστα!:D να την χαίρεσαι! και η μικρή Εβιρίνα πάντα άξια! πρέπει να είσαι πολύ περήφανη!:tongue: τι όμορφο φόρεμα που έκανες! και υπέροχο χρώμα! άμα πιάνει το χέρι, κάνει θαύματα!!

Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σου λόγια.

Από φαγάκι σήμερα έκανα στραπατσάδα και μελιτζάνες στο φούρνο γεμιστές με τυράκι... δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα νιώθω πολύ κουρασμένη... αφού με το ζόρι γράφω τώρα...κουτουλάω από την νύστα;)

Είχες τέλειο φαγητό Νίνα που το ζήλεψα.

Ελπίζω να είναι απλώς η ζέστη που σε κούρασε.

Εβιρι πάρα πολύ ωραίο το φόρεμα! Χίλια μπράβο! Πάντα άξια η μικρή Εβιρίνα! Περαστικά σας οικογενειακώς! Τι είναι κι αυτό τώρα καλοκαιριάτικα...απαπα....

Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα Στρουμφίτα μου.

Αυτή η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Σα να μας κακολόγησε-μάτιασε-γλωσσόφαγε κάποιος. Δεν έχω ιδέα τι με περιμένει αύριο. Σήμερα η μικρή έδωσε ρέστα γκρίνιας.

Σου τύχανε μαζεμένα βρε παιδί μου. Οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες.

Εβιράκι το φόρεμα είναι πάρα πολύ ωραίο! Άμα πιάνουν τα χέρια σου βρε παιδί μου...

Σ' ευχαριστώ πολύ Αγγελική.

Παρεάκι τι λέτε να κανονίσουμε να τα πούμε την επόμενη εβδομάδα?

Εγώ συμφωνώ κι αν μπορεί να είναι προς το τέλος της εβδομάδας (από Πέμπτη και ύστερα) ακόμα καλύτερα γιατί πιθανόν τις πρώτες 3 μέρες να μην μπορώ.

Μάλλον κολοκύθια με πατάτες και καρότα θα κάνω σήμερα... δεν έχω πάλι καμία όρεξη για κάτι μπελαλίδικο:mad: τώρα πίνω λίγο καφεδάκι, μπας και ισιώσω λίγο, γιατί με περιμένουν ένα σωρό δουλειές και δεν έχω κουράγιο καθόλου.

Μήπως σε τριγυρίζει τίποτα από ιώσεις; Έχει φοβηθεί το μάτι μου. Όπου μιλήσω και ρωτήσω όλοι έχουν κάποιο άρρωστο.

Εβιρακι περαστικα σας! Πάντα αξια η μικρη Εβιρινα! Όντως πρεπει να ηταν πολύ συγκινητικη η βαφτιση. Καλά το φορεμα υπεροχο! Γεια στα χερια σου! Εγω επιπλεον θαυμαζω και το γουστο σου γιατι η δημιουργια δεν ειναι μονο το κατασκευαστικο κομματι αλλα και το σχεδιο. Εγω υστερω πολυ σε αυτο το σημειο. Η μεγαλη Εβιρινα το γνωριζουμε οτι ακολουθει τα βηματα των γονιων της στη μαγειρικη οπότε για μια ακομη φορα συγχαρητηρια!

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου για όλα τα καλά σου λόγια και τις ευχές.

Με αυτα και με αυτα αρχιζει και περιοριζεται το διαιτολογιο και του μικρου και με ανησυχει αλλα δεν το καταλαβαινει.

Έχεις απόλυτο δίκιο και πρέπει να διορθωθεί τώρα αυτή η κατάσταση γιατί μετά δε θα μαζεύεται

Εβιρι τι να πω δεν εχω λογια, αξια μαγειρισα, αξια σε ολα. Τελειο το φορεμα και παντα αξια η κορη σου

Σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου.

Αγγελικη βλεπω εισαι τυπικη, καθε μερα σε βλεπουμε, ετσι μπραβο οχι σαν εμενα που εξαφανιστηκα

Κι εγώ εξαφανίστηκα Ιωάννα. Η Αγγελική όχι μόνο είναι ανελλιπώς εδώ αλλά μας οργανώνει κιόλας.

Γυρισαμε κ εμεις απο τις διακοπες μας την Κυριακη ! περασαμε υπεροχα 3 βδομαδες.Ξεκουραστηκαμε, πηγαμε βολτες κ ευχαριστηθηκαμε την θαλασσα.

Μπράβο βρε Τζένη πολύ χαίρομαι που πέρασες καλά. Σου χρειαζόταν η ξεκούραση μετά από τέτοιο πήξιμο που πέρασες.

Καλημέρα μαγειροπαρεάκι!

Για σήμερα δεν έχω φτιάξει τίποτα! Μάλλον θα πάρουμε κάτι έτοιμο από το σούπερ μάρκετ. Τεμπελιές!!!!

Λοιπόν να προτείνω να τα πούμε την Πέμπτη 4/9?

Μπορείτε?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια!

Μου αρέσει πολύ το μαγειροθέμα, το διαβάζω πολύ συχνά.

Eviri, πάντα άξια η κόρη σου! Το φόρεμα φαίνεται πανέμορφο, με γεια της.

Σήμερα τρώμε χταπόδι με ζυμαρικό κοχύλι μικρό γιατί δεν είχα κοφτό μακαρονάκι.

Εχθές φάγαμε μπριάμ και την Δευτέρα μπιφτέκι γεμιστό (συνταγή από Eviri) με πιλάφι.

Καλησπέρα κι απο μενα!

Τζενακι καλώς μας ηρθες ξανα! Χαιρομαι που περασες καλά στις διακοπες σου. Χρειαζοσουν την ξεκουραση μετα από το τρεξιμο της προηγουμενης χρονιας. Αυτο με τη δουλεια πολύ μου τη δινει. Μετα απο μια εβδομαδα δουλειας χρειαζεσαι και παλι διακοπες...

Αφροδιτακι καλως μας ορισες κι εσυ! Το φαγακι σου ειναι τελειο και πρεπει να το βαλω κι αυτο στο προγραμμα συντομα. Ανακαλυψες κι εσυ το θησαυρο μας που λεγεται Εβιρι αλλά και τα αλλα παιδια ειναι φοβερα στην κουζινα - εγω προσπαθω να κλεβω τις συνταγες τους....

Εβιρι μου πολύς κοσμος ειναι αρρωστος και δεν βοηθαει καθολου ο καιρος με τις εναλλαγες που κάνει (τουλάχιστον εδω).

Αγγελικη δικαιουσαι κι εσυ να τεμπελιασεις. Όταν ερθουν τα παιδια υποχρεωτικά τα κεφαλια μεσα.

Ιωαννα μακαρι να εισαι μεσα για τον παιδικο. Εγω εχω απορια αν εγιναν δεκτα τα δικα μου στην Αθηνα αλλά ετσι κι αλλιως ειναι πια δωρον αδωρο.

Για τη συναντηση δεν το σχολιαζω - επειδη ζηλευω κανω οτι δεν το βλεπω.

Για σημερα βγαλαμε μοσχαρακι ετοιμο για γιουβετσι που ειχα στην καταψυξη. Λεω απο εβδομαδα να καταρτησω το εβδομαδιαιο προγραμμα φαγητου γιατι αλλιως δεν βγαινει.

Εφυγε πολύς κοσμος αυτην την εβδομαδα και χαλασε κι αλλο η ψυχολογια του κοσμου. Εμενα μου φαινεται πολύ βαρυς ο χειμώνας που ερχεται απο τωρα. Παρόλα αυτα κανω υπομονη.

Φιλια

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα επιτέλους φάγαμε γαύρο τηγανητό με πατάτες.

Λοιπόν να προτείνω να τα πούμε την Πέμπτη 4/9?

Μπορείτε?

Αγγελική εγώ συμφωνώ πριν μου τύχει τίποτ' άλλο. Μακάρι να συμφωνήσουν το ίδιο και τα άλλα κορίτσια.

Καλημέρα κορίτσια!

Μου αρέσει πολύ το μαγειροθέμα, το διαβάζω πολύ συχνά.

Γεια σου Αφροδιτάκι καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ.

Eviri, πάντα άξια η κόρη σου! Το φόρεμα φαίνεται πανέμορφο, με γεια της.

Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα.

.

Ανακαλυψες κι εσυ το θησαυρο μας που λεγεται Εβιρι αλλά και τα αλλα παιδια ειναι φοβερα στην κουζινα - εγω προσπαθω να κλεβω τις συνταγες τους....

Συμφωνώ για τα παιδιά. Είναι όλη η παρέα μας που μαγειρεύει καλά και πολύπλοκα φαγητά και με πλούσια φαντασία.

Εβιρι μου πολύς κοσμος ειναι αρρωστος και δεν βοηθαει καθολου ο καιρος με τις εναλλαγες που κάνει (τουλάχιστον εδω).

Εγώ να πω την αλήθεια έχω εντυπωσιαστεί και υποψιαστεί ταυτόχρονα ότι κάτι συμβαίνει με την ατμόσφαιρα γύρω μας. Δε γίνεται να έχουμε τόσους αρρώστους ειδικά φέτος, μαζεμένους.

Εμενα μου φαινεται πολύ βαρυς ο χειμώνας που ερχεται απο τωρα. Παρόλα αυτα κανω υπομονη.

Σε καταλαβαίνω πώς νιώθεις γι' αυτό δεν μπορώ να πω πως έχεις άδικο ή ότι είσαι υπερβολική, αντιθέτως.

Καλησπέρα παρεούλα!

Αφροδίτη καλώς μας ήρθες! Πολύ ωραίο το φαγητό σου και μ'αρέσει πάρα πολύ!

Φωτεινή κι εγώ ακούω συνέχεια για κόσμο που αρρωσταίνει. Περίεργα πράγματα... Καλά θα κάνεις και θα έχεις εβδομαδιαίο πρόγραμμα γιατί έτσι θα κάνει τα κουμάντα σου και θα το οργανώνεις καλύτερα.

Αγγελική κι εγώ είμαι σύμφωνη για τη συνάντηση, εκτός απροόπτου πάντα! Καλά κάνεις και θα πάρεις απ'το σούπερ μάρκετ. Δικαιούσαι μια μέρα να ξεκουραστείς!

Στα γρήγορα γιατί με φωνάζει η μικρή μου....χθες έκανα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες και μουστάρδα και κέικ ροδάκινο και σήμερα έφτιαξα κρέπες γεμιστές με μανιτάρια, πιπεριές και λουκάνικο (ευτυχώς περίσσεψαν και για το βράδυ!).

Φιλιά σε όλους!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα είχαμε εγερτήριο στις 6,45 λόγω σεισμού και τώρα νυστάζω! Δεν τρόμαξα με τον σεισμό, είμαι πολύ ψύχραιμη σε τέτοιες καταστάσεις αλλά μετά δεν μου ερχόταν ο ύπνος και άνοιξα τηλεόραση να μάθω λεπτομέρειες. Ε, αυτή την μισή ωρίτσα ύπνου που έχασα τώρα την θέλω πίσω!!!!

Το απόγευμα φεύγουμε για το χωριό, να δούμε τα παιδιά. Οπότε θα τσιμπήσω κάτι εδώ στην δουλειά.

Λοιπόν μέχρι στιγμής σύμφωνες για την συνάντηση την Πέμπτη 4/9 είμαστε η Έβιρι,η Smurfita κι εγώ. Για δηλώστε συμμετοχή και οι υπόλοιπες και υπόλοιποι περικαλώ!!!!

Αν δεν τα ξαναπούμε σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

Α! Αφροδιτάκι καλώς ήρθες! Ωραία φαγητάκια έκανες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κι απο μενα!

Ησυχια σημερα στη δουλεια- τι ωραια γιατι η υπόλοιπη εβδομαδα ηταν αστα να πανε...

Στρουμφιτακι μου προλαβες με μικρο μωρακι κι εκανες κρεπες; Μπραβο!

Εβιρι εχει κανει σε ολους εντυπωση οτι αν και καλοκαιρι ακομη κυκλοφορουν τοσες ιωσεις.

Αγγελικη καλο σου ταξιδι! Τα παιδια θα τα φερετε το επομενο ΣΚ;

Το πρωι που διαβασα για το σεισμο σκεφτηκα πως ηταν απο τις λιγες φορες φετος που κουνηθηκαν όλοι οι υπολοιποι κι οχι εμεις -ευτυχως που δεν υπηρξαν προβληματα πουθενα. Εμεις εδω τα συνηθισμενα μας.

Για σημερα εφτιαξα φακες.

Φιλια και καλό ΣΚ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...